Craving for a summer hair

IDKUVA

Pitkästä aikaa postausta hiuksista! Muistatteko, kun kyselin teiltä viime vuoden puolella hiusvinkkejä täällä postauksessa? Niin moni ihana lukija antoi oman mielipiteensä ja löysin tieni takaisin tummatukkaiseksi. Nyt ei kriiseillä värin suhteen vaan oon hakemassa itselleni uutta kesälookkia muulla tavalla  Mulla on tällä hetkellä keskipitkät hiukset ja se tökkii…

Oon löytänyt itseni bongailemasta mitä toinen toistaan upeampia pitkiä kutreja ja nyt pohdin, että pitäisikö kokeilla viettää kesä pitkissä hiuksissa? Suklaanruskeat pidennykset olisivat yhtään liioittelematta t-ä-y-d-e-l-l-i-s-et! Niihin saisi kehiteltyä vaikka mitä kampauksia: leteistä nutturoihin ja ponnareihin.

lyhyet hiukset

Ettei tämä homma olisi liian yksinkertaista niin samaan aikaan mua houkuttelee kokeilla lyhyempää mallia. Kampaajalle oon jokatapauksessa menossa pätkimään latvoja aivan lähiaikoina, mutta se että lähteekö sieltä ”tuttu ja turvallinen”-mitta vai joku radikaalimpi.

Toisaalta voisin ottaa molemmat… Lyhyt malli + klipsit. Ääh, liikaa valinnanvaroja. Olisi kiva kuulla, että mitäs mieltä te ootte näistä suunnitelmista. Kumpiko olisi parempi? Entä onko teillä suunnitelmia kesän hiuksiin?

Kuvat: Pinterest


88 Comments
 • Avatar
  Empuskaa
  Posted at 22:40h, 16 kesäkuun Vastaa

  Vaihtelu virkistää ja mä sanon että repäse ja leikkaa ;)) ihana kesätukka ja sopis sulle ihan varmana <3 ja jos se alkais joskus myöhemmin esim kesän jälkeen harmittamaan niin sit voi kuitnekin aina laittaa klipsit tai teippipidennykset :) mä oon sitä mieltä että vaihtelu virkistää<33 hiukset kasvaa kuitenkin kokoajan :)!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:57h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tuo on aivan totta :) Vaihtelu tekee aina hyvää! Mutta se, että uskaltaako todella lyhyeksi leikata niin mietityttää… Toisaalta voisi ottaa heti molemmat eli käydä lyhentämässä hiuksia reippaasti ja ottaa pidennykset. Hmm, kyllä tämä on niin vaikeaa :D Mutta onneksi hiukset tosiaan kasvaa koko ajan <3

 • Avatar
  mari
  Posted at 22:56h, 16 kesäkuun Vastaa

  Pitemmät on paremmat, saa paremmin erilaisesti kiinni ja sitä kautta on valinnaisuutta enemmmän. Mutta maku asia, mie yritän kasvatella ja ei vaa kasva, kun on niin hauras latva :/

  Tää asia ei liity tähä, mutta kuinka iso kassi on se mustavalkoinen kuosilla oleva kassi, ruskea mihcael korssin kassi ja se musta mk:n laukku?
  on paha ongelma, kun en tiedä kumpaan malliseen päädyn siihen mustaan mk:n laukkuun vai samatyylliseen noi edellä mainitut.
  kun kassin vaatimus olisi että A4 kansio pitäis mahtua jotenkin päin. kumpa on sinusta käytännöllisempi? Kattelin kyllä guessin kassia siis samanmallinen kuin se mustavalkoinen kassisi..
  pelkään että valitsen liian ison kokoisen :/
  se ruskea ja mustavalkoinen kuosinen ei ainakaa näytä liian isoilta sinulla.
  Toivottavast ymmärsit selityksestä jotakin.

  T.kassi ongelmallinen

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:44h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tämä kuulostaa kyllä järkevältä :) Oot aivan oikeassa. Voi ei… Ootko kokeillut leikata latvoista hieman pois? Leikkaaminen vie ainakin latvojen haurauden pois.

   En nyt ole täysin varma mistä laukuista puhut, mutta ymmärsin ehkä. Ruskeaa Michael Korsin Jet Settiä mulla ei enää ole, mutta sinivalkoinen raitalaukku löytyy kyllä! Mä suosittelen sulle sitä By Malene Birgerin mustavalkoista laukkua (löytyy monissa muissa väreissä ja kuviottomana) koossa Grineeh. Sinne mahtuu sopivasti mulla ainakin kannettava, kamera + muut perusjutut. Eikä näytä isolla yhtään vaan on juuri sopivan kokoinen. Toivottavasti tästä oli apua ja jos tulee vielä jotain mieleen niin kysy ihmeessä :)

   • Avatar
    Mira
    Posted at 17:05h, 17 kesäkuun Vastaa

    Hei Saija, tää ei siis liity näihin hiusjuttuihin, vaan mainitsit jossain vaiheessa että myyt noita sun laukkuja, niin jos haluut eroon siitä raidallisesta MK-laukusta, niin let me know!

    • Saija
     Saija
     Posted at 17:32h, 17 kesäkuun Vastaa

     Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen :) Laukulle on ilmoittautunut vaikka kuinka monta ostajaa jo :-D Mutta pidän mielessä. En ole ainakaan nyt luopumassa <3

   • Avatar
    mari
    Posted at 11:16h, 18 kesäkuun Vastaa

    Joo kyllä ymmärsit ihan oikein mistä laukuista puhuin :D
    kun en muitannu niiden mallijen nimiä, eilen kattelin pituuksia ja sain varmemman tuntee laukun kokoon. Tilasin Guessin delaney shopper laukun, odotan innolla sen tulemista <3 tää on eka merkki laukku mulle.

    Harmillista, kun hinnat on liian kalliita( esim. mitä sinullakin on noita laukkuja.) ei tälläsellä lukiolla käyvällä ole varaa, kun ei ole vakituista työtäkää :(
    mutta tulevaisuudessa, ja jonain päivänä se on eri asia :)

    Harmi kun ei sitä ruskeaa mk laukkua ei näy enää asukuvien kanssa, se sopi tosi hyvin :), vaikka en ole ihan ruskean ystävä.

    Sitten olisi tälläin kysymys: oliko sulla napakorua?

    • Saija
     Saija
     Posted at 14:01h, 18 kesäkuun Vastaa

     Hyvä juttu :) Oih ihanaa! Onnea laukustasi jo etukäteen <3 Se on totta... Laukut ovat niin arvokkaita :/ Mutta ei mullakaan olisi opiskeluaikoina ollut varaa ostaa kallista laukkua. Nyt työelämässä vasta laukkukokoelma on alkanut kasvaa :) Ruskea oli kyllä upea, mutta niin lähellä mun toista MK:n laukkua. Eli sille ei ollut enää käyttöä :/ Joo on mulla napakoru.

    • Avatar
     mari
     Posted at 14:24h, 18 kesäkuun Vastaa

     Ainiin siis kampaaja sano että latva vaa haaroittuu, kun hius on hauras ja se murtuu sitä mukaan.
     Kyllä se leikkaus auttaa, mutta hiusten kasvatus on tosi hidasta:(

     Ja muutes en yleensä kommentoi, mutta pakko sanoa nyt tää: oon seuraillut vähä reilun vuoden sun blogia ja alussa mua ärsytti, kun postaukset oli lyhkäsiä, vaikka niistä näkyi että on panostettu, kun oli tottunnu piteempii, kun maaninkan siskosten kautta jotenkin löysin sun blogin, mutta lyhkäsyys ei todellakaa oo paha, toisaalta hyvä, kun lukee muitakin. ja panostus on tärkeää, ja ettei lukijan kiinostus lopahda kesken lukemisen!

     ja aivan ihanaa on kun sun tahti kirjotella on mieletön, ja jaksat panostaa ja mietin useasti miten sie ehdit :D !!
     tykkään tosi paljon <3
     Oon saanut sun kautta tosi paljon vaate ideoita omaa tyyliini ja vaate kriisin sattuessa saatan selata sun instagramii ja saada mieleen että nooniin tämän tyylistä vaatetta tänää päälle :D

     aivan mahtavaa Saija! :)

     • Avatar
      mari
      Posted at 14:29h, 18 kesäkuun

      sitten vielä selasta kysäise, että: sattuko laitto ja kuinka nopasti se parani, oliko sen arvoista jälkee päin?
      jääkö se kiinni pahasti vaatteisiin ja miten esim. vyön ainakin silloin alussa ja tiukkojen vaaatteiden käyttö ?
      kuinka vanha sie olit, kun otit?

      Kun oon haaaveillut pienestä tytöstä asti, mutta pelkään, jos tulee ongemia, kaikkihan ne on kyllä niin yksilöllisiä ;(

     • Saija
      Saija
      Posted at 09:09h, 19 kesäkuun

      Kyllä se vähän kirpaisi, mutta ei kovin paljoa :) Siinä täytyy pitää vatsa rentona ja jos osaa niin ei satu oikeastansa yhtään. Paranemiseen meni kokonaisuudessaa puoli vuotta, mutta se oli noin kolme kuukautta hieman arka ja välillä punainen. Mä putsasin ensimmäisen kuukauden sitä joka päivä kaksi kertaa Apteekin desinfioivalla puhdistusaineella. Ei jäänyt kiinni eikä jää nytkään, varmaan muutaman kerran jäänyt näiden vuosien aikana. Mutta ei koskaan pahasti. Olin muistaakseni 14v tai 15v. Ei kannata pelätä vaan rohkeasti vaan ottamaan – aktiivisella putsauksella se on parantunut nopeammin kuin huomaatkaan :)!

     • Saija
      Saija
      Posted at 09:06h, 19 kesäkuun

      Okei :/ Täytyisi kans mennä nyt leikkaamaan pitkästä aikaa, kun aina niitä kuivia latvoja sinne eksyy. Totta :/ Se on yllättävän hidasta. Voi kiva nähdä sun nyt kommentoivan :) Ja harmi, että aluksi postausten lyhkäisyys ärsytti. Mä tykkään kirjoitella päivittäin, joten sen vuoksi postaukset ovat melko lyhyitä. Kuin jos postaisin vaan pari kertaa viikossa. Mutta tämä tahti on ollut mulle itselle kaikista paras :>

      Mä en edes tiedä :D Jotenkin tämä blogi on vain kiintynyt osaksi arkea ja joka päivä sille täytyy löytää aikaa. Hienoa, että musta on ollut apua vaatteiden kanssa. Tämä on kunnia! Koska sitä mä aina toivon mun postauksien saavan aikaan eli muiden auttamista. Kiitos sulle kovasti tästä <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:58h, 16 kesäkuun Vastaa

  Mä äänestän lyhyempää! <3 Ite leikkasin viime kerralla jonkun 10-15 cm (se ei ees kunnolla näy, mut paljon lähti!) ja olo on niin paljon freshimpi! Ne pitkät hiukset oli niin kuumat, lässähti helposti ja sit ne vaan näytti vähän viitalta. :D Eli rohkeasti lyhyempää! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:01h, 17 kesäkuun Vastaa

   Jei <3 Houkuttelisi kyllä niin paljon leikata freshi malli! Voin vaan kuvitella, kuinka helppo sellainen lyhyt malli on. Varsinkin kuumalla ilmalla. Täytyy kyllä tehdä pian päätöksiä :p

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 23:11h, 16 kesäkuun Vastaa

  Pidennykset vois olla kivat sulle!:)♡
  Mä en tee mitään mun hiuksille ku oon tyytyväinen näihin nyt ku nää on aika pitkät

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:10h, 17 kesäkuun Vastaa

   Mä oon niin miettinyt niitä ja ne tuntuisivat ”luksukselta”, kun kesällä saisi tehtyä vaikka mitä kampauksia <3 Ihana kuulla, että oot tyytyväinen hiuksiisi. Silloin sitä on turha tehdä mitään muutoksia :)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 23:18h, 16 kesäkuun Vastaa

  Mulla itelläni on pitkät hiukset mutta et arvaakaan kuinka monta kertaa houkuttelis leikkaa ne lyhyemmiksi, ei kuitenkaan ihan lyhkäsiksi vaan johonkin olkapäihin. Oon joskus leikannut oikeesti lyhkäseks, ja pidin niistä sillon mutta sitkun ne kasvo tiettyyn mittaan – ei näyttänyt hyvältä auki eivätkä kestäneet kiinni niin tulin siihen tulokseen et ei lyhyitä enää. Pitkät on mun juttu♥

  Voisin kuvitella sulle kyllä kumman mallin tahansa:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:50h, 17 kesäkuun Vastaa

   Saat olla onnellinen, että sulla on pitkät hiukset :) Tuo on totta… Niitä saisi olla sitten koko ajan leikkaamassa :/ Ja kampaukset lyhyisiin hiuksiin ovat todella rajoitetut. Toisaalta kokeilemalla se selviää ja onneksi pidennykset saa aina laitettua, jos alkaakin kaduttamaan :) Ääh, tämä päättiminen on hankalaa. Mukava kuitenkin kuulla, että mulle voisi kuvitella molemmat mallit. Kiitos Sofia kommentista ♥ xx

 • Avatar
  Aino
  Posted at 23:28h, 16 kesäkuun Vastaa

  Lyhyet :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:54h, 17 kesäkuun Vastaa

   Ihanan lyhyt ja ytimekäs vastaus! Kiitos kommentistasi :)

 • Avatar
  Reeepu
  Posted at 23:48h, 16 kesäkuun Vastaa

  Pitempi polkka! Olisi niin upea ja tarvittaessa saisit niihin ostettua klipsit, mutta veikkaan että uusi look olisi enemmän mieleen ettet klipsejä edes tarvitse! Kesällä olisi ihana aika kokeilla uutta kevyempää mittaa :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:16h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tuo voi olla täysin totta :) Uusi lyhyempi look olisi niin houkutteleva, että voisinhan mä sitä kokeilla. Ja sitten tarvittaessa ottaa pidennykset käyttöön. Kesä on selvästi näiden uudistuksien aikaa :p

 • Avatar
  Essi
  Posted at 23:53h, 16 kesäkuun Vastaa

  Mun mielestä sulle sopis hyvin lyhyetkin hiukset! Ne olis näin kesällä tosi raikkaat, mutta toki pitkiin hiuksiin saisi ihania lettejä… Hiuksille tekee hyvää jos latvoja leikkaa välillä tavallista enemmän pois, ja samalla saa tilalle ihanat terveet hiukset :) Ja jos lyhyen tukan kanssa alkaa tehdä mieli pidempiä hiuksia, niin klipseillä saa nopeasti pituutta ja hiusmallia pystyy helposti muuttamaan.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:49h, 17 kesäkuun Vastaa

   Agree :) Mä oon sitä mieltä, että radikaalimpi leikkaus voisi olla kesäksi hyvä hiustenkin kannalta. Ja frseempi lookki olisi erittäin tervetullut. Toisaalta taas pitkät hiukset olisivat myös ihanteelliset kesällä, kun saisin niihin haaveilemiani lettikampauksia <3 Onneksi klipsit ovat keksitty! Kiitos sulle mielipiteestäsi (:

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 23:57h, 16 kesäkuun Vastaa

  Mä oon ehdottomasti kyllä sillä kannalla että leikkaisit lyhyemmäksi. Etenkin tää long bob (eikös se oo tollasen vähän ylikasvaneen polkkatukan nimi) vois pukea sua ihan sika hyvin!! Siis kyllä pitkätkin hiukset kuulostaa ihan kivalta idealta ja pukis sua myöskin, mutta eikös pidennykset mee sitten lyhyempiinkin hiuksiin jos ne ei tunnukkaam omilta? En siis tosiaankaan mikään alan ammattilainen ole :D Ja hei muutenkin ihailen sun intohimoa tätä blogia kohtaan, tämän hetken ihan lemppari <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:59h, 17 kesäkuun Vastaa

   Joo kyllä juuri Long Bob-on sen nimi :) Se kyllä houkuttelisi kaikista eniten noista lyhyistä malleista! Olisi lyhyt, mutta ei kuitenkaan liian lyhyt. Pitkät hiukset taas olisivat ”enemmän mua” ja mahdollistaisivat monia erilaisia kampauksia kesän menoihin. Hmm, tämä on yllättävän vaikeaa! Mutta oot oikeassa, jos leikkaisi lyhyet ja sitten tarvittaessa käyttäisi pidennyksiä. Jos lyhyt malli ei tunnukaan niin omalta :) Voi kiitos hirmu paljon – olipas ihana päivän aloitus <3

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 23:58h, 16 kesäkuun Vastaa

  Kesätukasta puhuttaessa ensimmäiseksi tulee mieleen tietenkin lyhyt, ei hiosta niskaa jne. Suomen sääennusteita katsoessa sitä ongelmaa tuskin tulee tänä kesänä olemaan. Jotenkin voisin kuvitella sut pitkillä hiuksilla! Itse en tykkää niin kauheasti klipsien käytöstä, sillä en jaksa niitä ikinä väkerellä (vaikka koko sessio kestää ehkä 5minuuttia, malttamaton kun olen..). :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:02h, 17 kesäkuun Vastaa

   Niin totta :) Tänä kesänä tuskin tulee ongelmaa liian kuumista ilmoista… Pitkät hiukset tuntuvat olevan jotenkin enemmän mun juttu, vaikka radikaali muutos houkuttelee vaarallisesti. Kiva kuulla, että kummillako sä kuvittelet mun paremmin :-) Nämä kommentit nimittäin auttavat mua päätöksessä. Voi ei tuo on muuten totta munkin kohdalla :D Mäkin oon malttamaton, joten tuskin joka päivä jaksaisin klipsien kanssa taistella. Mutta edes jonain päivinä viikossa :p

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 00:37h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mun mielestä sulle sopii ehdottomasti paremmin pidemmät hiukset. Vaikkei kyllä lyhyempikään huonolta näyttäisi… Nämä tällaiset kysymykset on vaikeita, mutta onneksi hiukset kasvaa aina takaisin, jos päätyykin lyhyempään malliin eikä se miellytä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:42h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tämä mä oon kans pohtinut! Kun jotenkin tunnen oloni kotoisammaksi pitkissä hiuksissa :o Toisaalta nämä ovat vaan makuasioita, mutta tärkeintä on että missä itse viihtyy. Niin sen vuoksi en tiedä uskallanko lähteä leikkaamaan lyhyttä mallia, kun se ei tunnu niin varmalta :D Niin totta! Ne onneksi kasvavat koko ajan <3

 • Avatar
  Anni
  Posted at 00:55h, 17 kesäkuun Vastaa

  Sellainen pidempi polkka niinkuin noissa kuvissa ehdottomasti!! Tyylikäs, trendikäs ja lisäksi helppo kesällä eikä ole niin kuumakaan! Sopis sulle mun mielestä tosi hyvin :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:39h, 17 kesäkuun Vastaa

   Pidempi polkka toimisi varmasti lyhyistä malleista parhaiten :> Kovin lyhyttä en halua leikata. Totta! Sellaisen mallin kanssa olisi varmasti helppo viettää kesä. Kiitti Anni mielipiteestäsi :)

 • Avatar
  Mia
  Posted at 06:10h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ehdottomasti lyhyt, aivan ihania malleja tuossa alemmassa kuvassa. Itseäkin houkuttelisi leikata lyhyt malli mutta harrastan kamppailulajeja ja hiukset pitää saada kiinni joten en viitsi sen takia käydä leikkauttamassa :/

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:33h, 17 kesäkuun Vastaa

   Teistä on yllättävän moni lyhyen kannalla :) Nuo mallit ovat erityisesti myös mun mieleen – kiva kuulla, että säkin pidät niistä. Ääh eikä… Mutta täysin ymmärrettävää, koska lyhyet hiukset olisivat muuten jatkuvasti tiellä :s

 • Avatar
  Anni
  Posted at 06:33h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ehdottomasti pidennykset + lyhyempi malli!
  Itselläni oli viime kesänä tuollainen pidempi polkka ja tykkäsin hirveästi. Niin helppo ja huoleton malli. suosittelen kokeilemaan! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:51h, 17 kesäkuun Vastaa

   Mukava nähdä, että sä oot kompromissin kannalla:) Sitä mä oon miettinytkin! Siinä saisi kertaheitolla molemmat. Pidempi polkka voisi toimia, koska en halua kuitenkaan liian lyhyttä. Kiitos paljon vinkeistä :’)

 • Avatar
  Mira
  Posted at 08:11h, 17 kesäkuun Vastaa

  Oon ehottomasti ton lyhyt malli ja klipsit kannalla, sulle varmasti sopii lyhkäset hiukset ja sit tarvittaessa esim. Juhlalookkiin saat kunnon kampauksen halutessa + pidennykset rasittaa sun omia hiuksia aivan liikaa jos meinaat jotain kiinteää mallia…lyhyet on trendikkäät ja kivat erityisesti kesällä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:31h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tämä oli hyvin sanottu :) Tuo voisi toimia! Kun juuri erikoisempina päivinä haluaisin panostaa hiuksiin, joten silloin pidennykset olisivat tarpeen. Lyhyt olisi trendikäs, mutta ennen kaikkea niin helpot. Ei tarvisi paljoa stressailla hiuksista (en paljon stressaa muutenkaan), kun ne näyttäisivät lähes aina hyvältä :-)

 • Avatar
  Pepita
  Posted at 08:23h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ehdottomasti pitkät! :) Itellä pitkät mustan ruskeat hiukset ja tarkotuksena ois siirtyä vähän vaaleampaan ruskeeseen. :)
  Aina välillä käy mielessä lyhyempi malli, mutta kun töissä pitää pitää aina hiukset kiinni, niin pitkiin saa tehtyä kivempia kampauksia. ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:50h, 17 kesäkuun Vastaa

   Oi miten kiva nähdä, että sä oot tätä mieltä :) Lyhyempi malli käy mullakin usein mielessä ja sen vuoksi mietinkin, että olisiko nyt sen aika… Toisaalta pitkiin hiuksiin saisi tehtyä kesän aikana vaikka mitän ihania kampauksia. Miksi tämä on niin vaikeaa :D

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 08:26h, 17 kesäkuun Vastaa

  Sanoisin että molemmat, leikkaa radikaalisti ja osta klipsit! :) Saat lisäksi paljon terveemmät hiukset kaupan päälle ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:49h, 17 kesäkuun Vastaa

   Tuo olisi kyllä kompromissi :) Jos leikkaisin niin olisin varmasti tyytyväinen, mutta jäisinkö silti harmittelemaan pitkien hiuksien puolesta… Hmm! Oot kyllä aivan oikeassa, leikkaus tulee latvoihin tarpeeseen ja varsinkin näin kesällä, kun aurinko kuivattaa niitä :s

 • Avatar
  Salla
  Posted at 09:10h, 17 kesäkuun Vastaa

  Kannatan lyhyitä hiuksia!
  Itse leikkasin tällä viikolla radikaalisti lyhyemmäksi, ei ihan polkkaa mutta melkein, noin olkapäihin asti ;) Omistin aiemmin keskipitkät hiukset mut oli jo aika huonos kunnos latvoista, joka oli toinen syy uutuden halun rinnalla. Jännitin yli lujaa et miltä näytän mut tää oli kyllä paras päätös hetkeen! Kaikkia uusia kivoja kampauksia, kuivuu nopeammin, hiukset paksuuntui ja tuli parempaan kuntoon mut silti perus sotkunuttura ja tälläset peruslookit luonnistuu edelleen. Oo säki rohkee ja leikkaa lyhyet, takaan ettet kadu :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:07h, 17 kesäkuun Vastaa

   Lyhyille hiuksille on annettu yllättävän monta ääntä :p Oih sun malli kuulostaa niin hyvältä! Uskon, että jännitys oli kova – voisin vaan kuvitella itseni kampaajan tuoliin :-D Mutta ihanaa, että päätös oli onnistunut ja lopputulos miellyttävä, se on tärkeintä <3 Hiukset näyttäisivät lyhyessä mallissa huomattavasti paksummilta. Mulla on ollut joskus lyhyet hiukset (olkapäille) ja omasta mielestäni näytin hassulta... Mutta katsotaan, katsotaan ;>

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 09:23h, 17 kesäkuun Vastaa

  Pidennyksillä sais aika täydellisä lettikampauksia!! <3<3 Tai sitten leikkaat sellaiset reilusti kuitenkin yli olkapäiden ulottuvat hiukset ja käytät niiden kanssa pidennyksiä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:47h, 17 kesäkuun Vastaa

   Niin saisi ♥ Ah! Kuulostaisi hyvältä ja jos tuntuu, että pidennykset eivät ole oma juttu niin tuota mallia voisi lyhentää lisää kesän aikana. Hmm, täytyy laittaa harkintaan :>

 • Avatar
  Eltsu
  Posted at 09:51h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ainakin ittellä lähti puolivahingossa vähän enempi hiuksista, kun tarkoitus oli leikata vaan tuohon rinnan seutuville , mutta tulikin olkapäämittaset ja oon ihan in love näihin nyt❤️ Ja siis parturissa leikkautin. Hiukset nyt kuin uudet ja olo kevyempi ilman huonoja latvoja ja jos se kesäkin sieltä tulis niin sit on kevyemmät. Että suosittelen ottamaan kerralla enempi pois jos vaan ”uskaltaa” , mutta toisaalta nuo pitkätkin on niin ihanat, mutta ittellä ainakaan en ikävöi sitä ongelmaa kun yrität vaikka letittää hiuksia ja sit kädet väsyy❤️ Mutta mä kannatan ehdottomasti lyhyemmät+klipsit, koska lyhyet on kevyemmät, mutta klipseillä saa tarvittaessa pituutta johonkin kampaukseen ja jos lyhyt malli ei sit miellytäkään silmää, niin saa pitkät takasin❤️

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:16h, 17 kesäkuun Vastaa

   Oih ihanan positiivinen yllätys sulla :) Toivotaan, että kesäiset kelit palaavat pian niin pääset nauttimaan uusien hiuksien keveydestä entistä enemmän. Tuossa olisi hyvä kompromissa <3 Kyllähän ne hiukset sitten kasvaa ja pidennyksillä saa juuri pituutta lisää, jos lyhyt malli alkaa kaduttaa. En kyllä uskoisi, että alkaisi kaduttamaan vaan enemmänkin mietin yleisesti sitä, että sopiiko lyhyt malli mulle. Ja lisäksi pitkät tuntuvat kotoisammalta, mutta vaihtelu virkistäisi. Apua, kaksikin vaihtoehtoa on aivan liikaa :D Kiitos sulle paljon kommentistasi <3 xx

 • Avatar
  Erika
  Posted at 10:16h, 17 kesäkuun Vastaa

  Pitkät ehdottomasti!! (: Mun mielestä sulle ei oikee sovi lyhyet (:

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:35h, 17 kesäkuun Vastaa

   Mä oon jotenkin samaa mieltä :-D En tiedä mikä siinä on, kun lyhyet houkuttelee – mutta en tiedä sopiiko ne edes. Pitkillä hiuksilla sitä tuntisi olonsa mukavammaksi. Saa nähdä mihin päädyn! Kiitos kommentistasi :’)

 • Avatar
  Anna
  Posted at 10:35h, 17 kesäkuun Vastaa

  Sulle voisi sopia hyvin pitkä polkka! Ainahan voi ottaa pidennykset jos kaduttaa. Mutta mulla olis sellainen vinkki että testaa lyhyempää hiusmallia ns. taittamalla hiuksia sisäänpäin ja kiinnittää pinneillä.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:45h, 17 kesäkuun Vastaa

   Kiva kuulla, että oot tuota mieltä :) Hei kiitos tästä vinkistä! Täytyykin heti testailla, koska musta tuntuu ettei polkka sovi mulle… Mutta kokeilemalla se selviää :’)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 11:02h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mä kriiseilin aikoinaan saman asian kanssa… Päädyin leikkaamaan long bobin ja pystyin vaan miettimään että miks en oo tehnyt tätä jo paljon aikaisemmin! Tietty pitkä tukka viehättää, mutta mulle sopii paremmin lyhyt. Ja tuntuu että nyt kun ne haluaisi pitää lyhyenä ne kasvaa ihan älyttömän nopeasti ja niitä saa olla leikkaamassa koko ajan! En oikein osaa sanoa kumpi sopis sulle paremmin, kannattaa tehdä niinkuin itsestä parhaalta tuntuu, mutta muistaa se että joskus saa ja pitääkin repäistä, tukkaa se vain on! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:04h, 17 kesäkuun Vastaa

   Helpottavaa kuulla, että löytyy muita saman asian kanssa joskus kamppailleita :) Sulle kyllä sopii lyhyt malli älyttömän hyvin! Voin vaan kuvitella, kuinka nopeasti se kasvaa. Siinä saa varmasti olla leikkaamassa useasti :) Oot oikeassa, täytyy nyt pohtia ja tehdä päätöksiä. Toiselle puolelle oon ehkä vähän enemmän kallistunut, joten saa nähdä miltä lopputulos sitten näyttää. Kiitos Ida tästä :)!

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 12:51h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mä oon ite menossa napsasemaan muutaman sentin taas pois omista hiuksista (löytyy pitkät hiukset ja vihaan näitä kun ovat aina tiellä), ja näistä kuvista sain kyllä vinkkejä siihen liittyen.. Kiitos sulle ! :) Mä ehkä kallistuisin sun osalta kyllä noihin pitkiin hiuksiin, musta ne sopii sulle vaan paremmin. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:10h, 17 kesäkuun Vastaa

   Hei superia! Oli ilo olla avuksi :) Mä uskon, että sun lyhyt malli tulee onnistumaan paremmin kuin hyvin! Kerro sitten ihmeessä, että mitä pidit lopputuloksesta. Kiva kuulla, että sä näet toiset mulla paremmin kuin toiset. Pitkät ovat aina tuntuneet niin mun jutulta (vaikka lyhyitäkin malleja on kokeiltu). Kiitos paljon kommentista (:

 • Avatar
  Mökö
  Posted at 13:33h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mulla oli just sama tilanne viime syksynä ku olin halunnu jotain muutosta hiuksiin jo jonku aikaa. Puoli vuotta mietin uskallanko leikata polkaksi.. Alkutilanteessa mun hiukset oli melkeen napaan asti tummat ja suorat. Syksyllä sitte pätkäsin olkapäille asti ja en oo kyllä katunu! Tietenki on vaikeempi laittaa hiuksia mitenkään ja tykkään just tosi paljo lettikampauksista, mutta tosi virkistävää välillä tehä vähän radikaalimpaa. Nyt mulla on tämmöset välimittaset hiukset ja oon ihan tyytyväinen edelleen! Saa kiinni ja ei oo kyllä pahat aukikaan!! :) oon huomannu että leikkaamisen jälkeen hiukset ”piristy” ja nyt alle vuosi leikkaamisen jälkeen pituutta on tullu jo melkeen 10cm takaisin!! Saa nähä annanko taas kasvaa pitkiksi vai haluanko lyhentää taas jossain vaiheessa :)
  Suosittelen siis ehottomasti kokeilemaan lyhyempiä ihan vaihtelunki kannalta! Ne kasvaa kyllä takas jos se mietyttää onko ne sitte se oma juttu :)

 • Avatar
  S
  Posted at 15:53h, 17 kesäkuun Vastaa

  Leikkasin pitkän polkan jouluna. En ole katunut vaikka välillä himoittenkin pitkien perään. Lyhyet on kuitenkin tarvittaessa vain väliaikainen ratkaisu. Omat hiukset voi hyvin 10-15cm klipsaisun jälkeem, ei kaksihaaraisia tai kuivia latvoja!

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:49h, 17 kesäkuun Vastaa

   Onpas ihana nähdä teidän positiivisia kokemuksia lyhyeksi leikkaamisesta :) Aina ne sitten kasvaa takaisin, jos alkaakin harmittamaan. Voi kuulostaa just ihanalta!:)

 • Avatar
  anni
  Posted at 16:47h, 17 kesäkuun Vastaa

  Voisit laittaa vaikka jotain raitoja tai eri sävytettä:) vois olla kiva vaihtelun vuoksi leikata vähän lyhyemmäks ja se saattais sopia siulle!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:42h, 17 kesäkuun Vastaa

   Väriä en halua muuttaa, kun tykkään tällaisesta suklaanruskeasta:) Kiva idea kuitenkin! Saa nähdä mihin pituuteen lopulta päädyn :p

 • Avatar
  Milla / Life as I know it
  Posted at 17:19h, 17 kesäkuun Vastaa

  Vitsit miten on jotenkin tasasesti jakautunu mielipiteet pitkän ja lyhyemmän välillä täällä kommentoijien keskuudessa! :D Sulle tulee vaikee valinta >:D Mä itse päätyisin ehkä pidennyksiin, just sen takia että saa näyttävämpiä kampauksia ja helpommin vaihtelua! Itellä ollu klipsit käytössä monta vuotta enkä koe niitä ollenkaan vaivalloisiks, ehkä mulla se niiden laittaminen on vaan niin rutinoitunutta toimintaa :D Mutta totta tuokin että voithan sä tietysti napsasta vähän omista hiuksista ensin pois ja kattoa mitä tykkäät, sitten jos tuut toisiin aatoksiin nii pidennykset pelastaa! :) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:02h, 17 kesäkuun Vastaa

   NIIN ON :D Arvaa vaikuttaako tämä mun päätöstä! Mä oon noita pidennyksiä miettinyt ja kun pitkä tukka tuntuu niin paljon enemmän omalta, että saa nähdä päädynkö siihen :) Hei kiva kuulla, että sä oot tykännyt käyttää klipsejä. Mullakin on ollut vielä muutama vuosi sitten ja ne oli mun mielestä yllättävän helpot. Saa nähdä mihin päädyn :p Kiitos sulle kommentistasi <3

 • Avatar
  Adelie
  Posted at 19:10h, 17 kesäkuun Vastaa

  Leikkaa ensin lyhyeks (tai siis tollanen pitkä polkka) ja jos et tykkää, ota pidennykset ;)

  Sulla on ihan huippu kiva blogi, tykkään lueskella sun vanhojakin postauksia tyyliin joka päivä :-D Jatka samaan malliin! :) Ainiin ja pakko mainita et sulla on ihan super kiva nimi! En tiiä mikä siinä kiehtoo mutta joku kuitenkin :p

  Kivaa kesää sulle,

  Adelie

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:55h, 18 kesäkuun Vastaa

   Voisin kyllä tehdä niin :p Sitten tulisi kokeiltua, että sopiiko ne lyhyet vai ei :) Voi vitsit! Kiitos paljon ihanasta piristyksestä <3 Tämä oli mukava kuulla. Ja kiva, että mun nimi miellyttää :) xx

 • Avatar
  Mansi
  Posted at 19:14h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mun mielestä kesällä vois olla helpompi ja käytännöllisempi lyhyt tukka. Itsellä on pitkät hiukset ja ne hiostaa niskaa ja on kuumat kesällä. Pitkät hiukset on myös raskaammat ja lässähtää helposti. Kuvittelisin, että lyhyt malli olisi huolettomampi ja sen kanssa voisi vain lähteä ovesta ulos :D Jos kaipailet pidempää mallia niin syksyllä olisi sitten oiva tilaisuus ottaa vaikka ne pidennykset lämmittämään ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:26h, 18 kesäkuun Vastaa

   Voi lyhyt tukka olisi kyllä kesäksi unelma :) Lyhyitä hiuksia ei tarvisi laittaa niin paljon, että ne näyttää hyvältä. Pitkät taas vaativat enemmän laittoa. Toisaalta haluaisin kesän menoihin ja juhliin pitkät hiukset, joihin voisi laittaa kaikkia lettejä ja muita kampauksia. Toki voisin tehdä kompromissin ja ottaa molemmat, ei tässä mitään loppuelämän päätöstä olla tekemässä :D Mutta silti päätös on vaikea, haha. Kiitos sulle mielipiteestäsi :’)

 • Avatar
  M
  Posted at 19:45h, 17 kesäkuun Vastaa

  Sulle sopis niin hyvin lyhyet hiukset! Mulla oli suunnilleen saman pituset hiukset kun sulla ja toissapäivänä leikkasin long bobin ja tykkään näistä kyllä tosi paljon!! Hiukset tuntuu niin kevyille ja mun mielestä lyhyin hiuksiin saa tehtyä ihan yhtä kivoja kampauksia kun pitkiin:)
  Loppujen lopuks ne on kuitenkin vaan hiuksia. Nopeestihan ne kasvaa takas. Vaihtelu virkistää ja saa ainakin kaikki huonot latvat pois:)
  Kumpaan vaihtoehtoon päädytkään ootan jo innolla lopputulosta!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:29h, 18 kesäkuun Vastaa

   Huippua nähdä, että näin moni osaisi kuvitella mulle lyhyet hiukset :) Itse en jotenkin osaa, mutta silti niistä haaveilen! Ihana kuulla, että sä oot leikkauttanut hiukset ja tykännyt lopputuloksesta – lyhyet ovat varmasti huolettomat. Niin oot oikeassa, ei tässä mitään niin suurta muutosta olla tekemässä. Kyllä ne hiukset sitten kasvaa, jos niistä ei tykkääkkään :-D Hihi, mä odottelen kans innolla että mihin päädyn. Mutta esittelen lopputuloksen sitten heti täällä <3

 • Avatar
  Wilhelmina
  Posted at 22:08h, 17 kesäkuun Vastaa

  Mä oon aina ollut ikuinen hiusten kasvattaja! Sitten kun vihdoin sain kasvatettua hiukset oikeesti pitkiks 18-vuotiaana, blondauksen jälkeen latvat oli niin kamalassa kunnossa, että leikkasin long bobin. Mietin, että miks hitossa en ollut leikannut aiemmin vaan käyttänyt monen monta vuotta tukan kasvattamiseen?! :-D Kuitenkin isoksi miinukseksi osoittautui luonnon kiharan ja lyhyen tukan yhdistelmä… Not. Nyt taas uskollisesti kasvatan kutreja, pidempinä ne eivät jaksa kihartua niin paljon :-) Joten vinkkinä sanon, että jos sun tukka menee yhtään (ei-niin-kauniille/tasaiselle) kiharalle, niin sulla tod.näk. menee hermo lyhyeen tukkaan :-D Ja onhan siinä pitkässä tukassa enemmän mahdollisuuksia esim. kampauksiin :-) Haha, ikuiset hiuskriisit <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:11h, 18 kesäkuun Vastaa

   Eikä :D Vau! Mahtava juttu, että sä uskalsit tehdä noin radikaalin muutoksen. Mutta harmi kuulla, että joudut jälleen kasvattamaan :/ Tiedätkö, että mullakin on juuri tuollainen ei-niin-kauniiksi taipuvat luonnonkiharat… Ja se näyttäisi lyhyessä tukassa varmasti pörröiseltä. Kiitos sulle, kun kerroit tämän – en nimittäin ajatellut asiaa tältä kannalta. Täytyy alkaa miettiä, että haluanko taistella luonnonkiharojen kanssa yhtään enempää. Niin oot oikeassa, pitkä tukka mahdollistaa monia eri kampauksia :) Haha niinpä!! Miksi nämä tulee joka vuosi :D <3

 • Avatar
  minä
  Posted at 22:12h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ehdottomasti long bob, sopis sulle TÄYDELLISESTI!!! ❤ En kestä kuinka ihanat ne olis… :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:57h, 17 kesäkuun Vastaa

   Aw ihana kuulla, että oot tuota mieltä :) En ole vielä päätöstä tehnyt, mutta tuo kyllä kuulostaisi (ja näyttäisi) hyvältä <3

 • Avatar
  Ella
  Posted at 22:20h, 17 kesäkuun Vastaa

  mä ite ehkä tykkäisin enemmän pitkistä mutta joillekki sopii kyllä lyhyekki :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:56h, 17 kesäkuun Vastaa

   Mä oon kans aina ollut pitkien puolesta puhuja! Mutta en tiedä vielä, että kummanko tyylin valitsen :)

 • Avatar
  Eppu
  Posted at 23:13h, 17 kesäkuun Vastaa

  Long bob ehdottomasti! Leikkasin keväällä omat ihan alaselkään yltäneet hiukseni, enkä ole katunut päätöstä yhtään. On tämä vaan todella paljon helpompi malli verrattuna pitkiin hiuksiin, esimerkiksi kuivumisaika pesun jälkeen tuntuu naurettavan lyhyeltä :D Lisäksi varsinkin näin kesällä tunnen lyhyen mallin kevyemmäksi ja siten viileämmäksi. ja toisaalta, pidennysten avulla saisit halutessasi pituutta hyvin (vaikka pidennysten hoitaminen tietysti on aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä vaativaa hommaa) :-) Solisluille yltäviin hiuksiin saa vielä kampauksiakin hyvin tehtyä, joten sekään ei ole ongelma! Lyhyt leikkaus on myös tällä hetkellä muodikkaampi kuin pitkä malli, jos haluaa sellaiselta kannalta asiaa katsoa :) ja vielä loppuun klisee.. kyllä ne hiukset aina takaisin kasvaa!

  • Avatar
   Eppu
   Posted at 23:15h, 17 kesäkuun Vastaa

   Ja vielä se, että lyhyet hiukset on monen silmään ”aikuisemman” näköinen, mikä musta on vaan plussaa. :-) Mielenkiintoista nähdä, mihin päädyt!

   • Saija
    Saija
    Posted at 08:16h, 18 kesäkuun Vastaa

    Hei joo, usein lyhyet hiukset kyllä saa ihmisen kuin ihmisen näyttämään vanhemmalta! Hihi, jännityksellä odotan itsekin :p

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:09h, 18 kesäkuun Vastaa

   Tämä Long Bob on saanut teiltä älyttömästi ääniä :) Lyhyt malli olisi kyllä kesällä todella helppo eikä tarvisi usein miettiä, että miltä hiukset näyttävät. Joo siihen solisluiden kohtaan oon mallia miettinyt, ei olisi liian lyhyt mutta ei kuitenkaan liian pitkä. Pidennykset ovat kyllä työläät, mutta mulla on joskus ollut ja silloin mä ihan tykkäsin niistä. Kiitos sulle Eppu kommentistasi, mä kerron teille heti, kun muutoksia on tehty ;-)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 00:44h, 18 kesäkuun Vastaa

  Lyhyet!! Voin niin kuvitella sut lyhyillä hiuksilla. Itseäkin vähän houkuttaa, mutta tiedän että mua jäis harmittamaan, oon kasvattanu kuitenkin monta vuotta. Mutta sulle ehdottomasti lyhyet!!:) Eikä se kampausten teko niin tärkeää ole (ainakaan mulle), koska lyhyisiin hiuksiin ei yleensä tarvi tehdä mitään, kun ne on niin kivat jo itsessään :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:01h, 18 kesäkuun Vastaa

   Voitko :o Kun mä taas en osaa kuvitella! Haluaisin kyllä niin kokeilla, mutta jotenkin kuvittelen itseni aina ensimmäisenä pitkillä hiuksilla. Niin totta :) Mulla on vaan se, että hiukset ovat luonnonkiharalla niin saakohan lyhyitä hiuksia olla koko ajan suoristamassa tai kihartamassa? Mutta kiitos tästä rohkaisusta, näitä tarvitaan! :p

 • Avatar
  Sirpa
  Posted at 18:48h, 18 kesäkuun Vastaa

  Tästä huomaa miten epävarma ihminen oot.. Tarvit kaikkeen lukioiden mielipiteet ja menet aina sen mukaan mitä lukiat on mieltä.. Toivottavasti saisit vähän rohkeutta tehdä omia päätöksiä ilman että pelkäät lukioiden katoavan…. Tälläistä on surullista lukea..

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:55h, 19 kesäkuun Vastaa

   Mitä mä just luin :o Se, että kysyn mielipiteitä kertoo mun olevan epävarma? Tulisiko mun sitten olla kylmä, välinpitämätön bloggaaja joka ei kysyisi ikinä kenenkään mielipidettä mihinkään? Ymmärrät varmasti sen, että vaikka mun lukijat ehdottoisi mua värjäämästä hiukset punaiseksi niin en sitä tekisi. Loppupeleissä sen päätöksen teen aina minä :) Tällaiset postaukset auttavat mua hahmottamaan asioita eri näkökulmista, kuulemaan muiden kokemuksia (esimerkiksi lyhyistä hiuksista) sekä kommunikoimaan lukijoiden kanssa. Harmi, että olet ymmärtänyt asian näin väärin – toivottavasti tämä selvensi tätä. Ja kivaa kesän jatkoa :)

   • Avatar
    Siiri
    Posted at 18:29h, 19 kesäkuun Vastaa

    Se että värjää omat hiukset oman mielen mukaan kysymättä lukioilta ei tee bloggarista kylmää tunteetonta ja itsekästä.. Tästä huomaa miten lapselliseksi vedät tämän asian.. Varmasti teet lopullisen päätöksen itse mutta tarvit siihen lukioilta mielipidettä.. Ei muut kuuluisat bloggarit kysele että mitä tekisi hiuksilleen kyllä he kävelevät kampaajalle ja kysyvät heiltä joilla on ammattitaito.. Ei ole ihme että lukijat ovat nuoria täällä kun itselläsikään ei hirveästi tunnu olevan elämää ja kokemuksia takana ;)

    • Saija
     Saija
     Posted at 18:32h, 19 kesäkuun Vastaa

     Kommentoit jo eri nimellä ;) Ja ps tällaisia postauksia on tehnyt monet muut bloggaajat niin Suomessa kuin ulkomailla. Tilastojen mukaan täällä on kaiken ikäisiä ihmisiä. Pakko sanoa, että mun mielestä on todella törkeää haukkua lukijoitani. Heistä jokainen on yhtä tärkeä, välittämättä heidän iästään. Harmi, että sulla on noin negatiivinen asenne mua ja mun tekemisiä kohtaan. Toivon sulle kuitenkin kaikkea hyvää :)

     • Avatar
      Siiri
      Posted at 21:12h, 19 kesäkuun

      Ehkäpä en ole sama ihminen mutta olen samaa mieltä aijemman kanssa ;) kaikkea kun ei jaksa erikseen kertoa :)

     • Saija
      Saija
      Posted at 21:17h, 19 kesäkuun

      Mä näen melko paljon tietoja kommentoijista. Tuli kommentit sitten millä tahansa nimimerkillä niin niistä näkyy mulle muutakin ;-)

 • Should I cut my hair? - Saijis
  Posted at 15:59h, 05 huhtikuun Vastaa

  […] Kyllä, nyt mä sen teen. Asian, josta haaveilen joka ikinen vuosi (todisteita löytyy mm. täältä), nimittäin long bobin leikkaamisesta ♥ Oikeastansa vielä koskaan mulle ei ole tullut näin […]

Post A Comment