Kynsilakkatutoriaalit kesään x 3

Kesän trendikkäin asuste on mun mielestä niinkin yksinkertainen kuin huolitellut kynnet. Kesä inspiroi loihtimaan mitä herkullisemman värisiä ja koristeltuja kynsiä! Ja näin on käynyt myös mun kohdalla, lakkaus on vaihtunut tähän mennessä jo lähes viikko (joskus jopa aktiivisemmin). Sen vuoksi olinkin iloinen, että pääsin mukaan Indiedaysin sekä Sally Hansenin kampanjaan, jossa meille mukana oleville bloggaajille heitettiin haasteeksi esitellä kolme toisistaan eroavaa kynsilakkatutoriaalia.

Mä en olekaan täällä blogissa vielä aikaisemmin kirjoitellut kynsiin liittyvää postausta, joten hauskaa testata myös tämä osa-alue. Halusin luoda kolme lookkia, jotka ovat helpot, moneen eri tilanteeseen sopivat ja mun näköiset eli tyttömäiset ;-)

IDKUVA

Sally Hansen lähetti mulle jättimäisen paketin kynsilakkoja. Näistä tutoriaaleista ei jäänyt ainakaan sävyt puuttumaan! Valitsin joukosta omat suosikkini ja aloin lakkailemaan. Tällaista tulosta sain aikaan:

Sally Hansen

Ensimmäinen on trendikkäät pallokynnet – vaikka itse sanonkin niin nämä onnistuivat yllättävän hyvin! Tutoriaali on älyttömän helppo, en nimittäin itse ole mikään mestari tässä hommassa. Eli:

1. Lakkaa kyntesi haluamallasi sävyllä. Lakkaa tarvittaessa kaksi kerrosta, mutta muista antaa jokaisen kerroksen kuivaa kokonaan.

2. Ota käyttöösi hammastikku ja alusta (vaikka sanomalehti). Kasta lehden päälle valitsemiasi pallojen värejä.

3. Kastele hammastikku lakkaan ja paina se hellästi kynteen. Toista eri sävyillä niin kauan, kunnes koko kynnen pää on täynnä palloja. Varo laittamasta liikaa lakkaa, koska silloin pallot leviävät toistensa päälle.

4. Viimeistele lakkaus päällyslakalla. Itse käytin Sally Hansenin Miracle Gel päällyslakkaa.

Miracle Gel Sally Hansen

Miracle gel

Tämä Sally Hansenin Miracle Gel -top coat on paras koskaan kokeilemani päällyslakka! Oon yrittänyt jo vuosien ajan löytää monelta eri merkiltä oman suosikkini, mutta tuloksetta… Tämä tuo tuplasti enemmän kiiltoa, täyteläisyyttä sekä auttaa lakkaa kestämään huomattavasti pidempään.

Sally Hansen lake

Toinen lookki on simppelimpi, mutta täydellinen esimerkiksi kesän juhliin.

1. Lakkaa kyntesi haluamallasi sävyllä. Tässä on tarkkaa, että lakkaus on tasainen eli toista tarvittaessa toinen kerros.

2. Valitse toinen sävy ja käännä sen kynsilakan sivellin sivuttain. Tällöin lakkaa tulee ohuemmin.

3. Kastele sivellin lakkaan ja vedä hitaasti viiva alhaalta ylöspäin. Tarvittaessa korjaa varovasti reunoja.

4. Viimeistele päällyslakalla.

kynsitutoriaali

Viimeinen lookki on mun henkilökohtainen suosikki!

1. Lakkaa kyntesi haluamallasi (mieluiten vaalealla) sävyllä. Toista tarvittaessa toinen kerros.

2. Ota käyttöön neliö tai kolmio meikkisieni. ”Lakkaa” sen päähän tummempaa sävyä ja anna lakan hetki imeytyä meikkisienen sisään.

3. Paina meikkisieni hellästi kynnen päähän. Lopputulos saa olla epätasainen.

4. Viimeistele myös tämä lookki päällyslakalla. Miracle Gel -päällyslakka on siitä hyvä myös tähän, että se kovettaa kynsiä ja näin myös kynnen päässä oleva koristelu kestää kauniina pidempään.

Mikäs näistä tutoriaaleista on teidän suosikki?

Sally Hansen

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Teillä on nyt mahdollisuus voittaa tällainen jättimäinen paketti, jossa on miltei 500€:n edestä Sally Hansenin kynsilakkoja!! Plus vielä arvotaan 8 kappaletta pienempiä tuotepalkintoja, joiden arvo on noin 30€.

Eikös kuulostakin liian hyvältä ollakseen totta? Tätä skabaa ei siis kannata missata!

Eli osallistut kilpailuun julkaisemalla oman kesäisen kynsilakkalookkisi (oli se sitten normilakkaus tai koristelu) Instagramissa. Muista tägätä kuviin hastagit #SallyHansenFI sekä #MiracleGel.

+ Jos sulta löytyy kotoa omia Sally Hansenin lakkoja niin tägää kuvaan myös omistamasi lakan sävy. Esimerkiksi kuten mä ensimmäisessä lookissa #PrettyPink.

Kannattaa käydä tutustumassa kampanjasivuille, josta löytyy iso määrä inspiraatiota kesäkynsiin, myöhemmin meidän kaikkien bloggaajien postaukset sekä tarkemmat kilpailun säännöt.

Tänä kesänä nähdään näyttäviä kynsiä! 


4 Responses to “Kynsilakkatutoriaalit kesään x 3”

 1. Avatar Linnea sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen jossa näytät miten muokkaat sun kuvat? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mun kuvanmuokkaus on itse asiassa mennyt uusiksi tässä puolen vuoden sisällä, joten katsotaan jos joskus toteuttaisin tästä päivitetyn version :)!

 2. Avatar Anniina sanoo:

  Hei vitsit pitääkin pitkästä aikaa tehdä palloja kynsiin! :D niitä on niin helppo tehsä, mutta kuitenkin lakkauksestatuksesta tulee hieman erilainen :’) + pitää ehdottomasti osallistua tohon kilpailuun, sillä ~500 eurolla kynsilakkoja kuulostaa aikas hyvältä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ehdottomasti :) Ne tuovat kivan lisän kynsiin, varsinkin näin kesällä! Tuota arvontaa ei kannata jättää välistä – palkinto on nimittäin niin mieletön, että en usko monen kieltäytyvän siitä. Tsemppiä skabaan :p!

Kommentoi