10 Random things about me

vaaleanpunaiset kukat

1. Kuuntelen aina autolla ajaessani musiikkia, mutta kun lähestyn isompaa (keskittymistä vaativaa) risteysaluetta niin käännän radion volyymin lähes nollille. Tuntuu kuin keskittymiseni olisi kymmenen kertaa parempi, hah.

2. Mulla on pakkomielle vierailla joka kaupassa kukkaosastolla. Erityisesti metsästämässä täydellisiä, aidon näköisiä tekokukkia. Nimimerkillä Ikean osastolla viime kerralla 20 minuuttia viettänyt kukkahullu.

3. En voi seurata ”liian monia” ihmisiä Snapchatissa. Mä nimittäin ahdistun, jos pitkän päivän jälkeen avaa snäpin ja siellä on katsottavaa lähes 20 eri ihmiseltä. Seuraan siis kavereita, paria julkkista sekä muutamaa bloggaajaa niin suomesta kuin ulkomailta.

4. Pelkään niin paljon hammaslääkäriä, että käyn vain ja ainoastaan pelkopotilaisiin erikoistuneella yksityisellä lääkärillä. Ja heidän täytyy aina lähetellä mulle kutsuja, koska pelkään niin paljon etten saisi edes tilattua itse itselleni aikaa.

5. Suihkussa käydessä mulla alkaa aina mielikuvitus laukata. Saatan kuvitella kuulevani ulko-oven avautuvan (ja jonkun tulevan tappamaan mut), hämähäkkien tippuvan katosta, kuulevani pimeästä saunasta ääniä jne. Lista olisi loputon. Täytyisi varmaan asentaa kylppäriin radio niin voisin keskittää ajatukseni siihen!

saija ritamäki

6. Toinen erikoinen pelkoni on talojen sisällä olevat uima-altaat. En tiedä mistä tämä on saanut alkunsa, mutta pelko on niin kova etten pysty edes asuntoilmoituksissa katsomaan kuvia uima-altaista. Pahimpia on ne kuvat, joissa altaassa ei ole vettä?! Hyh, menee ihan kylmät väreet pelkästä ajattelusta.

7. Jos vain voisin niin pelaisin  24/7 Simssiä koneella.

8. Googletan jokaisen vaivani ja haen diagnooseja eri terveyssivustoilta. Joskus jopa keskustelupalstoilta! Polven nivelrikon aikaan olin täysin varma, että mulla on polvessa kasvain. Mikä helpotus olikaan, kun tajusin selviäni tästä vaivasta. Kerroin diagnoosiepäilyistä polvilääkärille ja hän kielsi mua googlettemasta enää ikinä mitään vaivaa :D Toivottavasti lääkäri ei tätä koskaan kuule, mutta en ole noudattanut neuvoa vaan diagnoosien googlettelu jatkuu…

9. Salainen haaveeni olisi perustaa oma talk show! Tarkemmin sanottuna sellainen joka liittyisi bloggaajiin sekä bloggaamiseen. Voisin kutsua viikottain eri bloggaajia haastatteluun studioon. Haastattelujen välissä voitaisiin näyttää videoita kuluneelta viikolta, kun oon käynyt vierailemassa bloggaajien kotona, asukuvauksissa yms. Vähän niin kuin Posse-sarjan tyyppinen versio. Haha, oon niin suunnitellut tämän alusta loppuun saakka.

10. Mulla on 2 kappaletta toisia nimiä. Toinen tulee äitini etunimestä ja kolmas taas äitini toisesta nimestä. Tämä herättäää aina ihmetyksiä, mutta mun mielestä aivan suloinen idea. Jos saan joskus tytön niin en vielä tiedä jatkanko perinnettä.

lasinen muki kahvalla


68 Comments
 • Avatar
  sanni
  Posted at 16:40h, 09 kesäkuun Vastaa

  Ooo toi talk show kuulostaa hyvältä! Minkä antaisit sille nimeks? Toi etunimi/toinen nimi mikä ikinä onkaan – on kummallinen juttu. Mul on 3 ”etunimeä” ja niistä tää virallinen on äitini keksimä ja kaksi muuta sitten äidin suvussa olleiden sisarusten nimet 1920-luvulta. Aina saan kuulla kaikilta kuinka outoa kolminimisyys on, mutta itseäni taas joskus ykkösellä ihmetytti, kun muilla oli vain kaksi nimeä, sillä olin pitänyt kolmea nimeä niin normaalina kun meidän suvussa kaikilla niitä nimiä on se kolme.

  Oi että, onpa kauniita sireenejä ja muutenkin tosi nätit kuvat tässä!

  Sama juttu tossa suihkussa! Meillä on kaks suihkua, kylppärissä ja vessassa (onneks). Käytän aina vessan suihkua ellen ole poikaystäväni kanssa saunassa, sillä vessan suihkussa oven saa varmasti lukkoon eikä siellä ole ikkunoita, kuten kylppärissä. Ennen kävin kylppärissä suihkussa ja se pelko! Sauna vieressä (siellä voi olla murhaaja),oven lukko ei ”pidä” vaan saattaa aueta jos vetää lujaa (tämä on niin pelottavaa :-/) ja ikkuna, siellähän voi piileksiä joku! Enää en vainojarhaiuudessani mene yksin sinne :-D.

  Mitä kesäsuunnitelmia teillä on? Menettekös ulkomaille? Meillä tarkoitus suunnata Kööpenhaminaan ja jatkaa siitä Hollantiin appivanhemmille. Jännittää tuo ajomatka, onneksi mies lupasi ajaa suurimman osan !

  Joka tapauksessa,
  ihanaa kesää sinne päin!
  ♥: Sanni

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:41h, 09 kesäkuun Vastaa

   Eikö! Mun mielestä olisi ihan mieletön idea :D Siitä saisi oikeasti tosi mielenkiintoisen ♥ Nimeä en ole miettinyt, mutta varmaan joku lyhyt ja ytimekäs. Tätä ihmettelee tosi moni! Mä en tiedä onko alunperin äidin toiset nimet tulleet suvusta (eivät ainakaan mummini nimestä), mutta mun kohdalla on käytetty tällaista taktiikkaa :) Mä oon kans saanut ihmettelyjä kolmesta nimestä, kun taas munkin mielestä se on aina ollut täysin normaalia. Ilmeisesti nykypäivänä entistä yleisempää. Kiitos sulle paljon!

   Eikä :D Ihanaa, että joku muukin on näin vainoharhainen suihkussa! Meillä on vaan yksi suihku ja luonnollisesti sauna yms. kaikki samassa yhteydessä niin aina saa miettiä, että mistä joku hyökkää. Ikkuna on onneksi saunassa ja sitä en ole (ainakaan vielä) alkanut pelkäämään.

   Meillä on suunnitelmissa katsoa miten koiran ottaminen etenee eli selvitellään ensin saadaanko meille pentu jo kesällä vai vasta myöhemmin. Mutta jos ei saada niin tarkoitus olisi ehkä lähteä ulkomaille. Vielä on epäselvää, että otettaisko äkkilähtö lämpöiseen vai mennäänkö kaupunkilomalle :) Molemmat nimittäin kiinnostaisivat. Voi kuulostaa ihanalta! Ajomatkaa varmasti on, mutta siinä on varmasti paljon nähtävää matkanvarrella. Ja onhan se matka jo yksi rikas muisto :p

   Kiitos sulle ja samoin myös sinne ♥ xx

 • Avatar
  Essi
  Posted at 16:46h, 09 kesäkuun Vastaa

  Hei Saija!

  Ensinnäkin pakko sanoa, että blogisi on todella hyvä, jatka samaan malliin! :) Tulin kuitenkin kysymään, jos sattuisit tietämään, onko michael korsin jet set travel tote mallin myynti lopetettu? Itse haluaisin kyseisen laukun, mutta mistään zalandolta yms. tätä ei tunnu enää löytyvän :( kaikkialta löytyy vain se malli, jossa on se vetoketju, millä voi sulkea koko laukun.

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:33h, 09 kesäkuun Vastaa

   Oi kiitos :) Tämä oli erittäin ilahduttava palaute! Valitettavasti en ole asiasta tietoinen, mutta kuulostaa melko oudolta :o Se on kuitenkin ollut yksi klassikkomalli jo pidemmän aikaa. Toki ilmeisesti myös ainakin pienemmän Hamiltonin valmistus on lopetettu. Eli voihan se olla, että Michael Kors poistaa vanhempia malleja uusien tieltä. Mikä on toki kurja juttu, koska se on niin toimiva malli. Ootko käynyt katsomassa Stockmannilta tai Michael Korsin omasta liikkeestä? Niistä saattaisi vielä löytyä, jos netissä ei ole. Tsemppiä etsintään, toivottavasti löytyy :)

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 17:05h, 09 kesäkuun Vastaa

  Ihana ja kiva postaus!♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:14h, 09 kesäkuun Vastaa

   Hih, kiitos paljon Ansku :) <3

 • Avatar
  Vilhelmiina Lyydia
  Posted at 17:07h, 09 kesäkuun Vastaa

  Todella ihana postaus! Haha, mulla on tuo ihan sama diagnoosien googlettelu -homma :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:14h, 09 kesäkuun Vastaa

   Super iso kiitos :> Onko!! JES, haha saan sanoa lääkärille etten ole ainoa. No ei kai :D Hyvä juttu, että muutkin tekee tätä todella pelottavaa googlettelua. Sieltä, kun löytyy välillä vaikka mitä diagnooseja :s

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 17:27h, 09 kesäkuun Vastaa

  Siis jos sun äidin nimi ois vaikka Sari Anneli, ni ootko tolla logiikalla kokonimeltäs Saija Sari Anneli? Vai ymmärsinkö nyt ihan väärin :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:15h, 09 kesäkuun Vastaa

   Juuri noin! Eli käytännössä mun tytön nimestä jäisi sitten jälkimmäinen nimi pois, koska saa olla max 3 nimeä :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 17:59h, 09 kesäkuun Vastaa

  Tälläinen postaus on muuten tosi kiva idea! Ihan hauska perinne tuo nimi juttu :)
  <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:21h, 09 kesäkuun Vastaa

   Ihana nähdä, että tykkäsit <3 En olekaan hetkeen tällaista toteuttanut! Eikös, en tiedä miten vanhemille on tullut mieleen tällainen idea :')

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 18:50h, 09 kesäkuun Vastaa

  Sims oli kyllä koukuttava peli! Nykyään vaan ei löydy aikaa sen pelaamiseen, mutta usein kipeänä tulee pelattua. Ja tuo talk show-idea on tosi hyvä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:10h, 09 kesäkuun Vastaa

   Niin on! Sama, jos en kirjoittaisi blogia niin viettäisin varmasti aikaa pelatessani sitä :D Eikö, vitsit siitä saisi mielenkiintoisen :)

   • Avatar
    Julia
    Posted at 22:01h, 09 kesäkuun Vastaa

    Miten pelaatte simsiä nykyään? :o mulla sims2 ei ainakaan toimi nykyisellä ”liian uudella” tietokoneella :( väärä järjestelmä pelille

    • Saija
     Saija
     Posted at 22:03h, 09 kesäkuun Vastaa

     Ei mitenkään :) Mä oon myynyt pelini, kun aika ei riittänyt… Niinkö :o Onpas jännä, kai uudet koneet vaatii uusimman version :-(

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 19:14h, 09 kesäkuun Vastaa

  Mulla sama homma suihkussa! :D En tiedä oonko kattonut liikaa kauhuleffoja mut joskus on jopa niin vilkas mielikuvitus, että pelkään et pyykkikoneen takana on joku tai et suihkusta alkaa tulla veden sijaan verta! Apua mitä ajatuksia :D Joskus 23 aikaan yleensä mielikuvitus laukkaa vilkkaimmillaan ja säikyn ihan kaikkea! :’D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:12h, 09 kesäkuun Vastaa

   Jee :-D Onneksi löytyy muitakin villin mielikuvituksen omaavia! Hyi :o Miksi sanoit?! Arvaa vaan kuvittelenko mä nyt samaa seuraavilla suihkukerroilla, haha. Jep illat on pahimpia aikoja käydä suihkussa (mielikuvituksen kannalta) :D

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 19:33h, 09 kesäkuun Vastaa

  Haha mulla on toi sama juttu, että aina kun mulle tulee esim alaselkä kipeäksi niin googlaan aina kaikkea mahdollista. Ja vastaukset kysymykseen ovat myös niitä ”apua kannattaa mennä lääkäriin nopeesti, sulla on syöpä!!” ja sitten hirveässä paniikissa koitan hengittää tasaisesti ja vähän ajan päästä tajuankin, että eihän niihin nettijuttuihin kannata luottaa:D

  Mutta itse kun olen käynyt hammaslääkärissä lapsesta asti ihan valehtelematta yli 5 kertaa vuodessa, niin tuo hammaslääkäripelko olisi kyllä ihan kamalaa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:45h, 09 kesäkuun Vastaa

   Veit sanat mun suusta :D Tuo on niiiin totta! Google, kun antaa tiedoksi lähes joka kerta joko syövän tai raskauden. Oli oireina sitten mitkä tahansa. Siinä panikoidessa on niin vaikea rauhoitella itseään :D

   Voi saat kyllä olla onnellinen siitä, että sulle ei ole tullut hammaslääkäripelkoa. Se on aivan kauheaa, mutta selvitty on tähän asti :)

 • Avatar
  Empuskaa
  Posted at 19:40h, 09 kesäkuun Vastaa

  Hahaha :D oot kyllä ihanan hauska ja selvästi sulla on vilkas mielikuvitus :D ihana postaus ja tuli niin hyvä mieli :)<33 ps. Mulla sama googlettuluhomma! Oon nimenny itselleni pelon vallassa elämäni aikana aika monta sairautta XD onneksi niistä ei oo mikään pitänyt paikkansa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:29h, 09 kesäkuun Vastaa

   Voi ihana sinä :D Kiva, että mun jutut miellyttää <3 Eikä... Ikinä ei saisi avata Googlea, jos on joku vaiva tai joku paikka kipeä. Sieltä ei nimittäin ikinä seuraa mitään hyvää diagnoosia, pahimmassa tapauksessa syöpä :o

 • Avatar
  Janica
  Posted at 19:54h, 09 kesäkuun Vastaa

  Hahah, toi talk show kuullostaa just hyvältä, mä ainakin katsoisin sitä :-D Mäkin vihaan yli kaiken hammaslääkäriä!! Ja muhun pätee myöskin toi ett googlailen aina noita symptoomeja… Mikäe ei kyllä todellakaan ole hyvä juttu, sieltä tulee aina että on joko syöpä tai raskaana :’-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:25h, 09 kesäkuun Vastaa

   Jes :D Mahtavaa, että sille ainakin löytyisi katsojia <3 Hammaslääkäri on kyllä niin inhottavaa... Viimeksi tänään olin :-( Jep, Google on niin paha. Aina joko syöpä tai raskaana :D Muut vaihtoehdot ovat täysin poissuljettuja, haha. Täytyy kyllä selvästi alkaa vähentää niitä diagnoosien hakemista :'D

 • Avatar
  Minna
  Posted at 20:14h, 09 kesäkuun Vastaa

  Kiva postaus!:) Ainoostaan pystyin samaistuu tohon sims -kohtaan. Pelaisin sitä varmaan koko ajan, jos mul olis vielä se! Harmittaa et se lähti vanhan pöytäkoneen mukana ja läppäriin en sitä viitti lataa :D 23v ja tekisin mitä vaa et pääsisin vähä sisustaa ja perustaa perhettä simsiin haha :Dd

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:16h, 09 kesäkuun Vastaa

   Kiitti Minna:) Voi Sims on kyllä ihan legenda! Sama :D Mä voisin oikeasti viettää kaikki päiväni vain pelaamalla sitä. Kotien sisustaminen on ehdottomasti kaikista parasta ;>

 • Avatar
  vanilj
  Posted at 20:21h, 09 kesäkuun Vastaa

  Täällä kans yksi Googlen avulla diagnooseja tekevä! :D Mutta ikinä en uskalla möläyttää lääkärille että on tullut netistä googletettua, koska suvussa on hieman ikävämpi tapaus tällaisen takia. Mielummin liioittelen oireita jotta varmasti tutkitaan. :D Sukulainen meni lääkäriin oireiden takia ja lääkäri käski ottaa Buranaa, kyllä oireet kuulemma sillä helpottuu. No eipä helpottunut, joten seuraavalla käynnillä sukulainen kysyi voisiko oireiden aiheuttaja olla vaiva x, y tai z ja pyysi voisiko asiaa tutkia. Ei voinut ja lääkäri laittoi lähetteen psykiatrille keskivaikean luulosairauden takia. :D Potilaskertomukseen lääkäri oli kirjannut kuinka potilas googlettaa ja diagnosoi itselleen sairauksia. Lopulta sukulaisen oireiden syy selvisi ja diagnoosina oli harvinainen ja hoitamattomana hengenvaarallinen sairaus. Tähän tapaukseen liittyi muutakin, lääkäri esimerkiksi oli kehottanut sukulaista vetämään pussin päähän, jos kerta sairaudet ahdistaa niin paljon. :) Tuosta lähti valitusta menemään, sen verran asiatonta käytöstä oli!

  Mun mielestä tuo nimi-juttu on hellyyttävää :) Itsekin olen pyöritellyt mielessä, että jos saisin lapsen kumppanin kanssa niin hänen toiseksi nimeksi tulisi sama kuin minulla ja kumppanin äidillä! :D Meillä kun on sama toinen nimi niin tuota voisi jatkaa, jos siis lapsi olisi tyttö :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:54h, 09 kesäkuun Vastaa

   Vitsit meitä on sitten monia :D Mutta aina ensimmäisenä tulee mieleen katsoa joku kipu tai vaiva Googlesta, mikä on oikeasti aina huono valinta. Mä kans mielummin liioittelen oireita, ettei vaan tule mitään yllätyksiä :o Eikä! Miten noin voi tehdä :o Totta kai potilas saa normaalisti epäillä ja sanoa, että no mun oireet voi täsmätä tähän ja tähän. Pussin päähän?! Miten törkeää käytöstä. Miten tuollaisia lääkäreitä voi edes olla. Mun lääkäri sanoi hieman nauraen asian :D Ja mun mielestä se on siinä kohtaa positiivinen juttu, kun potilaalla ei olekaan sitä vaivaa kuin oli pelännyt olevan.

   Samaa mieltä :) Ihana idea! Voi kuulostaa kivalta, tuo onkin hyvä idea. Kyllä näitä nimiä on hauska jo etukäteen miettiä :)!

 • Avatar
  Roosias
  Posted at 20:59h, 09 kesäkuun Vastaa

  Nää on kivoja postauksia!!
  Oo pelaaks sun macbookilla simssiä? Oon itse harkinnut macbookin ostoa ja oon mietinnyt että ”jaksaakohan se pyörittää” simssiä lagaaamatta.. ? :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:19h, 09 kesäkuun Vastaa

   Huippua nähdä tämän olevan pidetty – ehkä innostun toteuttelemaan tällaisia joskus uudestaan :) En pelaa… Mutta jos en kirjoittaisi blogia niin käyttäisin luultavasti kaikki vapaa-aikani sen pelaamiseen. Voi mä uskon, että Macbook pyörittää peliä paremmin kuin hyvin! Mä oon aikaisemmin pelannut kans Asuksen kannettavalla ja sekin pyöritti. Tämä Macbook on selvästi kevyempi eli hoitaa homman varmasti lagaamatta :-)

 • Avatar
  Kellen
  Posted at 22:45h, 09 kesäkuun Vastaa

  Eka kohta sopii niin muhun ! Ja varsinkin jos ajan paikkaan jossa en ole ennen ollut, niin pakko kääntää radio melkein äänettömälle. Pekään muuten ajavani etsimäni paikan ohi :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:59h, 10 kesäkuun Vastaa

   Oikeasti? :p Voi kuinka helpottavaa nähdä, että joku muukin tekee tätä. Se musiikki vaan vie keskittymisen muualle, joten helpoin vaan ottaa se pois :D

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 22:58h, 09 kesäkuun Vastaa

  Nää on kyllä tosi hauskoja postauksia, ehdottomasti voisit joskus tehdä samanlaisen :)

  Samaistuin moneen kohtaan! Juuri eilen poistelin Snapchatista seurattuja liian isosta määrästä aiheutuneen ahdistuneisuuden vuoksi ja googlettelin erästä oiretta :D Mielikuvitus laukkaa myös mulla monesti suihkuun mennessä, meillä suihku on vieläpä kellarissa, mikä on paikkana jo muutenkin ehkä aavistuksen creepy ilman mitään ylimääräisiä kuvittelujakaan. Mun oli pakko siirtää eilinen suihkukäynti tämän päivän aamulle, kun erehdyin katsomaan kauhuleffan ja sen jälkeen sain psyykata itseäni jo pelkkään vessassa käyntiin :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:47h, 10 kesäkuun Vastaa

   Voi mä laitan toteutukseen näitä jatkossakin:) Nämä ovat selvästi pidettyjä! Eikä :D Ihanaa, että joku muukin haluaa pitää seurattavien määrän minimissä. Mä en tykkää yhtään, jos snäpissä on liikaa materiaalia ihmisiltä. Hui :o Voin vaan kuvitella, kuinka kellariin mennessä alkaa mielikuvitus laukata. Ei! Mä olisin tehnyt täysin saman – välillä tulee nimittäin illalla/yöllä siirrettyä suihkussa käyntiä vilkkaan mielikuvituksen vuoksi :’D

 • Avatar
  Essi
  Posted at 23:40h, 09 kesäkuun Vastaa

  Hhahaha! Siis etenkin toi 1. kohta!! :-D Luulin, että oon ainoa jolla on noin!! Oon aina ihan hermoheikko, jos heitän joitain kavereita esim baariin ja ne haluu tietenkin kuunnella musiikkia ihan täysillä. Sit kun lähestytään just jotain isoa risteystä/vilkasta keskustaa, niin koitan aina salaa vääntää volyymit pienemmälle! Heti pystyy keskittymään paljon paremmin :-D

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:15h, 10 kesäkuun Vastaa

   Eii et ole :D Täällä on kans yksi hermoheikko, mitä musiikin kuunteluun tulee :D Haha mä voin niin kuvitella sut mielessäni vääntämässä volyymiä pienemmälle. Täytyyhän sitä nyt saada keskitymisprosentti täysille, kun tulee risteykseen. Haha vaikka naiset pystyvät tekemään monta asiaa yhtä aikaa niin tämä on ainut poikkeus :-D

 • Avatar
  Jere
  Posted at 23:44h, 09 kesäkuun Vastaa

  Haha, on kyllä aina kiva päästä kuulemaan toisten erikoisista tavoista/faktoista :D
  Voin kyllä niin samaistua tohon 3. kohtaan, sillä välillä kun niitä seurattavia olisi vaikka muille jakaa, ni alkaa ihan ahdistaa ajatus siitä, että pitäisi kaikki katsoa, tai vastaavasti osan tekemisten seurailemisesta karsia, haha

  http://jereviinikainen.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:57h, 10 kesäkuun Vastaa

   Hei hyvä, että pidät :) Se on kyllä hauskaa, kun tällaisten postausten myötä tulee nähtyä miten paljon niitä outoja tapoja omistakaan. Sepä! Mä oon nähnyt parhaaksi olla lisäämättä Snäppiin enää montaa, kun muuten siellä saisi olla koko ajan katsomassa uusia MyStoryja :’D

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 00:40h, 10 kesäkuun Vastaa

  Voi tää oli hauska postaus! Voin samaistua varsinkin tohon suihkujuttuun. Kiva kuulla että muitakin pelottaa se, koska täällä kotona mulle vaan aina nauretaan, kun kerron ihan peloissani kuinka saunassa vilahti pyyhe tms.! :-D Ja mä en enää uskalla ikinä googletella mitään diagnooseja vaivoihini koska tulisin liian vainoharhaiseksi niistä kun olen muutenkin jo ihan luulotautinen. :P

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:24h, 10 kesäkuun Vastaa

   Hihi, kiitän :) Oi jes! Lohduttavaa, kun kuulee ettei ole ainoa suihkussa pelkääjä… Mä en nimittäin tiennyt aikaisemmin ketään muuta, joka pelkäisi suihkussa :D Onneksi ei olla kuitenkaan ainoita. Ja hyvä, että sä et googlettele, voin kertoa ettei myöskään koskaan kannata aloittaa sitä… Siinä tulee vielä enemmän vainoharhaiseksi :s

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 01:31h, 10 kesäkuun Vastaa

  Mullakin on hirveä mielikuvitus!! :D Ja oon myös kauhee pelkuri.. johtunee just varmaan kauhuelokuvien katsomisesta. Pelkään aina olla yksin kotona, vaikka asun puolison kanssa uudessa kerrostalossa 5 kerroksessa, ja alaovessa on koodi. Säikyn päivällä yksin ollessa kaikkia eri ääniä ja kuvittelen myös kaikenlaisia juttuja. En uskalla meikata vessassa ku pelottaa, että nään peilin kautta saunassa jonkun :D Vaikka toki saunan tarkistan monta kertaa päivässä… En myöskää uskalla olla suihkussa yksin, koska oon iha varma, et sillä aikaa joku hiippailee kotia ja tappaa mut… Joskus, kun asuin kotona vielä (pelkäsin sillonkin yksin suihkussa olemista) ja vaisenkin sitä, kun shampoon pesi ja silmät piti olla kiinni. Tosiaan siis olin suihkussa ja just silmät kiinni pesemässä tukkaa, kun sähköt meni. Sain niin hirveen paskahalvauksen, että juoksin suoraan ulos pesuhuoneesta shampoot silmillä ja alasti olohuoneeseen missä vanhemmat oli Ilmeet oli kyllä semmoset ja tilanne itsessään muutenkin hauska. Olin sillonki varma et joku tyyliin tappaa mut, eka vaa katkassu sähköt.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:17h, 10 kesäkuun Vastaa

   Eii :D Oikeasti? Apua! Lohduttavaa ehkä jopa nähdä, että löytyy muitakin jotka omaavat erittäin vilkkaan mielikuvituksen :D Tuo suihkussa käyminen on kyllä pahin. Sitä, kun ei koskaan tiedä että kuka hyökkää kylppäriin tai tunkeutuu ulko-ovesta sisälle :D Mä en ole vielä kuin muutaman kerran kurkannut saunaan, mutta luulen vähän että näiden kommenttien jälkeen alan tehdä sitäkin. Apua :o Tuo sähköjen katkaisu kuulostaa pahalta. Olisin itsekin varmaan tehnyt täysin samalla tavalla tuossa tilanteessa. Muilla on varmasti hauskaa, vaikka ei saisi nauraa :s Tuollainen vain vilkastuttaa lisää mielikuvitusta :-D

 • Avatar
  Venla
  Posted at 09:33h, 10 kesäkuun Vastaa

  Oi tää oli hauska postaus! :) mulla on sama toi suihkujuttu.. Oon katsonut niin paljon kauhuleffoja ja muutenkin! Laitan aina oven lukkoon kun menen suihkuun, ihan vaan siksi, että kuulen jos joku rynkyttäisi sitä :D ja en pysty pitkään olemaan suihkussa silmät kiinni, muutaman sekunnin vaan kun huuhtelen shampoon.. Pelkään, että silmät avatessa joku on tullut vessaan ja tuijottaa.. Hyi! :D Ihanaa kesää :) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:22h, 10 kesäkuun Vastaa

   Kiitoksia paljon :) Joo ehdottomasti ovi lukkoon! Eikä, mullakin on aina silmät auki :D Sitä, kun ei voi koskaan sulkea silmiä jos vaikka joku tulee sillä aikaa hyökkäämään takaa… Hyi. Ja suihku illalla vasta laukaiseekin mielikuvituksen. Välttelen sitä loppuun saakka :-D Kiitos kovasti Venla ja ihanaa kesää myös sulle <3 xx

 • Avatar
  Mansi
  Posted at 11:35h, 10 kesäkuun Vastaa

  Hei nyt löyty sieluntoveri! :D Mulla sama homma ton musan kans autolla ajaessa,sit mäkin metsästän aidon näköisiä tekokukkia, pelkään hammaslääkäriä kuollakseni (tämän vuoksi viimeksi käynyt 7 vuotta sitten kun oli vielä pakko käydä!!), googlettelen vaivojani koska inhoan oikeastaan millä tahansa lääkärillä käyntiä ja mulla myös toinen nimeni on äidin nimi ja kolmas puolestaan äidinäitini eli mummuni nimi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:43h, 10 kesäkuun Vastaa

   Wow :o Me ollaan täysin samanlaisia <3 Mahtavaa nähdä, että löytyy näin samanlainen sieluntoveri! Tekokukkien metsästys on yllättävän haastavaa, koska niitä aidon näköisiä ei meinaa ikinä löytyä... Mä kannatan sullekin tuota pelkopotilaisiin erikoistunutta lääkäriä. Siellä rauhoitellaan tuolissa ensin viisi minuuttia ennen kuin avataan edes suu :-D Kiva nähdä, että sulta löytyy myös samalla taktiikalla nimetyt toiset nimet. Ihanaa, kun tällaisia perinteitä muodostetaan :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:00h, 10 kesäkuun Vastaa

  Ihana toi Sims juttu!! :) :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:28h, 10 kesäkuun Vastaa

   Hihi se on vaan niin koukuttava peli! :D xx

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 12:19h, 10 kesäkuun Vastaa

  Ihan älyttömästi samoja juttuja! Tosin mä en pelkää hammaslääkäreitä noin paljon kun sä ja uima-altaissa ei oo mitään vikaa.. :D
  Ykköskohtaan pakko vielä sanoo, että kun peruuttaa niin musiikki täytyy laittaa pois, että näkee paremmin :DD

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:29h, 10 kesäkuun Vastaa

   Voi kuinka kiva kuulla :> Ole onnellinen, kun sulla ei ole tällaisia pelkoja. Mä en vaan voi sietää kumpaakaan :D Hyh… Haha niin totta – musiikki on siinä kohtaa vain häiritsemässä ;-D

 • Avatar
  Hilja
  Posted at 13:05h, 10 kesäkuun Vastaa

  Mulla on vähän sama juttu tuossa nimessä, eli kolme nimeä löytyy. Toiset nimet ovat mun isoisien äitien nimiä, mistä lienee tullut idea… onneksi ne ainakin sopii etunimeen :-D

  Hammaslääkäri jakaa mielipiteitä, itse olen tosi pettynyt, etten saanut aikaa kuin VASTA syyskuulle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:28h, 10 kesäkuun Vastaa

   Kiva kuulla, että sulta löytyy kans kolme nimeä :) Sulla menee nuo nimet juuri niin kuin mä ehkä haluan omilla lapsilla menevän. Toki tätä äidin keksimää perinnettäkin voisi mahdollisesti jatkaa. Eikä!! Mitä ihmettä :o Mä olisin niin kiitollinen, jos mun seuraava aika olisi vasta syyskuussa. Se todellakin jakaa paljon mielipiteitä :’D

 • Avatar
  Mia
  Posted at 15:42h, 10 kesäkuun Vastaa

  Itsellänikin on järkyttävä hammaslääkäripelko, viime viikolla tosin jouduin päivystykseen menemään kun särki niin paljon ja viisuri oli sitten pakko poistaa. Onneksi oli pelkopotilaisiin tottunut ja osaava hammaslääkäri niin ei kestänyt kauaa eikä ollut aivan järkyttävä kokemus. Asiasta kukkaruukkuun, oon aikeissa ostaa uuden laukun ja michael korssilta löytyisi yksi aivan ihana, haluaisitko kertoa mitä mieltä oot kyseisen merkin laukkujen laadusta kun sulta sellainen löytyy? (tai mikäli oot tehnyt postauksen aiheeseen liittyen aiemmin niin laittaa linkkiä siihen…)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:20h, 10 kesäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, että sun hammaslääkärireissu meni hyvin :) Kyllä, kun on osaava lääkäri niin ei sitä pelkää läheskään niin paljoa. Oi sun laukkuhankinnat kuulostavat hyvältä :) Mä kans bongasin kivan pienen kesälaukun, mutta saa nähdä tuleeko ostettua. Oon ollut tyytyväinen itse laukkujen materiaaleihin, kestävyyteen yms. Ei mitään huonoa sanottavaa! Laukut pysyvät hyvässä kunnossa pitkään :) Mutta ainoa miinus ovat yksityiskohdat… Kultaukset eivät nimittäin kestä kauaa. Tarkoitan roikkuvissa yksityiskohdissa, kuten vetoketjuissa tai esimerkiksi mun Hamiltonin roikkuvassa lukossa. Ne eivät ilmeisesti kestä roikkuvan yksityiskohdan liikettä eli ns. kultaukset kuluvat. Muuten suuri suositus MK:n laukuille :>

 • Avatar
  Sara
  Posted at 15:47h, 10 kesäkuun Vastaa

  toi 5! Ihana tietää etten oo ainut joka kuulee ja näkee harhoja suihkussa ollessa :D Pahinta on kun laitat silmät kiinni ja tulee mieleen että kun avaat ne joku seisoo sun nokan edessä! Siinäpä sitten miettii että avatakko silmät vaiko ei :D
  Ja toi talk show on tosi mahtava idea! Jos joskus sen unelman saavutat täällä on yksi vakio katsoja :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:49h, 10 kesäkuun Vastaa

   Et ole! Tänne kommenttiboksiin on ilmoittanut itse asiassa yllättävän moni :) Niin helpottavaa, että muillakin on vilkas mielikuvitus. Hyi tuo sun kuvaus sai jo mun mielikuvituksen jälleen laukkaamaan. Mä pidän silmiä kiinni mahdollisimman vähän aikaa juuri tuon takia – ei tule sitten yllätyksiä :-D Hei vähän kiva! Vitsit, että tuo unelma olisi ihana joskus toteuttaa :p

 • Avatar
  Oona
  Posted at 16:28h, 10 kesäkuun Vastaa

  Hei, mitä katselin sun mystoryä ja huomasin että ootte kodin ostaneet :o onko kyseessä tää missä asutte vai muutatteko ihan uuteen?

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:31h, 10 kesäkuun Vastaa

   Jooo!! Tämä sama asunto, jossa asuttiin vuokralla :)

 • Avatar
  Aliisa
  Posted at 19:46h, 10 kesäkuun Vastaa

  Jotenkin aivan ihana postaus!! Haha iteki ion ihan samanlainen että googlaan kaikki mun pikkuvaivat netistä ja diagnosoin itselleni milloin minkäkin taudin :D oon muutenki just se tyyppi joka googlailee kaikkea ihan randomia..
  Sama juttu simssin kanssa, mulla tulee aina välillä sellaisia kausia että pelaan ja pelaan vaan!! Joskus kaverin kaa tehdään silleen että hän tulee meille koneensa kanssa ja pelataan yhessä monta tuntia :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:51h, 10 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Aliisa :’) Ou nou, tuo diagnosoiminen on niin vaarallista. Ikinä ei saisi tehdä niin, mutta ensimmäisenä tulee mieleen, että hei katon Googlesta miksi mulla sattuu tähän ja tähän. Voi mäki haluan pelata Simssiä <3 Teidän illat kuulostavat täydelliseltä. Voisin liittyä heti teidän joukkoon :p

 • Avatar
  Milla
  Posted at 20:23h, 10 kesäkuun Vastaa

  Aivan huippu postaus! Näistä saa aina niin paljon enemmän irti bloggaajasta :) Ja niin moneen kohtaan pystyn samaistumaan sun kanssas. Kaikista pahinta mulle on suihkussa kasvojen peseminen, sillä pelkään aina aivan tajuttomasti, että kun avaan silmäni, joku on aivan siinä edessä! (Saan todennäköisesti tästä kiittää poikaystävääni ja hänen pelottelujansa..) Ois aivan huippua jos sulla olis talkshow, voin niin kuvitella sut pitämässä sitä ja aina ympärillä mukana muita ihania bloggaajia! Sun täytyy lähtee toteuttaan tätä, varmasti riittäis katsojia ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:54h, 10 kesäkuun Vastaa

   Kiitän :> Hyvä juttu! Tuota mä nimittäin toivoinkin, en ole tällaista hetkeen toteuttanutkaan :) Tuo kasvojen peseminen on kauheaa, pyrin itse aina pitämään mahdollisimman hetken silmiä kiinni. Se olisi ehkä kauhein tapa pelästyä, kun siinä edessä seisoisi joku :o Ja vielä vaikka aseen kanssa… Nojoo nyt meni yli :D Mutta hyi. Hihi talkshow olisi aivan unelma, siitä tulisi oikeasti melko mielenkiintoinen. Välillä voisi olla vieraana muodin parissa työskenteleviä ihmisiä yms. mutta pääpaino olisi bloggaajissa. Tämä kun toteutuisi niin olisin kiitollinen :p

 • Avatar
  Anne
  Posted at 21:36h, 10 kesäkuun Vastaa

  Toi uima-allaspelko oli niin random kohta! :D Lisäksi yllätyin tuosta Simsistä, mutta todellakin kokonaisuudessaan hauska lista ja moni varmasti oppi jotakin uutta susta! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:38h, 10 kesäkuun Vastaa

   Haha ala :D Mä en tajua miten voin pelätä niitä… Pihalla olevissa uima-altaissa taas voisin asua :D Toivotaan ainakin! Yritin keksiä tähän sellaisia juttuja, joita en ole aikaisemmin paljastanut :>

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 19:16h, 11 kesäkuun Vastaa

  Tää oli hauska postaus :) Voin samaistua tuohon diagnoosien googletteluun ja snapchat kohtaan! Ja hei kuulostaa hauskalta toi talkshow, mä istuisin ainakin telkkarin ääressä katsomassa sitä :D haha! on hyvä kun on salaisia haaveita ;-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:53h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Nelli :-) Eikä! Haha diagnooseja näyttää googlettelevan yllättävän moni. Jei, tuollainen talkshow täytyy laittaa vielä joku päivä pystyyn. Siitä saisi niin mielenkiintoisen ja näiden kommenttien perusteella moni myös katsoisi sitä ;>

 • Avatar
  Laura Adalmiina
  Posted at 18:18h, 13 kesäkuun Vastaa

  Siis ei vitsi!! Toi talk show kuulostaa just hyvältä! :-D Sun täytyy viedä tota asiaa eteenpäin ja pian! ;-) Ihan varmasti tollanen formaatti jopa ostettais kun blogit ja bloggaajat on nyt niin esillä. Olis varmasti monen mielestä kiinnostavaa katseltavaa :-) Tollasta olis varmaan tosi siistiä tehäkin. Mä voin ilmottautua sun assistentiks haha! :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:58h, 14 kesäkuun Vastaa

   Täytyy varmasti :D Tänne on ilmoittautunut niin monia mahdollisia katsojia :p Ja sanos muuta! Bloggaajat ja blogimaailma on niin nyt esillä, että ajankohtaisiakin asioita tulisi varmasti. Mä tekisin sitä niin mielelläni :) Noniin jes, ei muuta kuin show toteutukseen <3

Post A Comment