Everyday makeup essentials

Huh, miten kiireiset pari päivää takana! Oon juossut kodin ja töiden väliä sekä siinä samalla ehinyt muun muassa käyttää autoa huollossa, treffata kavereita kaupungilla, suunnitella kesälomaa sekä tietysti bloggailla. Ja sitä on tiedossa huomennakin, nimittäin ajattelin pitää pitkästä aikaa kunnon blogipäivän  Sitä ennen aion kuitenkin nukkua pitkät yöunet ja esitellä teille mun tämän hetken päivittäiset meikit. En edes muista, koska olisin viimeksi tehnyt tällaisen… Eli eiköhän ole aika näyttää teillekin, että mitä tuotteita mulla on käytössä!

In my makeup bag

Vaikka mä en meikkaa päivittäin enkä pidä meikkaamista muutenkaan mitenkään pakollisena juttuna niin tykkään silti älyttömästi viettää tuntikausia etsiessä uusia tuotearvosteluja ja vinkkejä. Viime vuosina mun päivittäin käytössä olevat purnukat ovat menneet lähes kokonaan uusiksi, mutta onneksi mukaan on vakiutunut myös muutama luottotuotteeksi kutsuttu meikki.

Tap tap-meikkivoide loreal

Meikkivoide on sellainen, josta oon aina ensimmäisenä kokeilemassa uusia versioita ja keksintöjä. Nyt keväällä otin käyttöön L’oréalin uuden tap-tap-meikkivoiteen, joka peittää mun makuun juuri sopivasti ja äärettömän tasaisesti. Kesäksi taas ostan käyttöön Lumenen CC-voiteen, joka on meikkivoidetta kevyempi ja hengittävämpi.

Real Techniquesin siveltimet

Tap-tapin aikana en ole tarvinnut meikkivoidesivellintä, mutta nyt tämä pääsee aktiivisempaan käyttöön CC-voiteen kanssa. Tykkään älyttömästi myös Beauty Blenderistä, mutta kiiresimpinä päivinä sivellin on nopeampi ratkaisu. Meikkivoidesivellin on Yves Saint Laurentin ja muut käytössä olevat siveltimet Real Techniquesin. Molemmissa on kestävät harjakset ja lopputuloksesta tulee joka kerta laadukas 

peitevärit

Meikkivoiteen levityksen jälkeen käytän Urban Decayn peiteväriä mahdollisten tummien silmänalusten peittoon. Sekä 24/7 kynää, jolla korostan huulten yläosaa sekä leukaa. Näiden lisäksi pohjaan tulee vielä theBalmin aurinkopuuteria sekä aina silloin tällöin myös poskipunaa.

anastasia dip brow

Kulmakarvat on mulla aina a ja o. Jos ei ole paljoa aikaa meikata niin kulmat on sellainen juttu, jotka haluan laittaa kuntoon. Käytän vähän vuorotellen Maybellinen kulmaväripalettia tai Anastasian Dip Brow-väriä. Viimeistelen kulmat vielä NYXin hieman väriä tuovalla kulmakarvageelillä.

thebalm nudetude

Luomivärejä käytän muutaman kerran viikossa, riippuen hieman menoista. Yksi vaaleiden sävyjen kannalta suosikki luomiväripalettini on tämä theBalmin Nudedude. Kuten kuvasta saattaa huomata niin käytössä ovat olleet valkoinen ja ihanat paletin nimensä veroisesti nudet sävyt.

NYX eyeshadiw

Tässä yhdet uudet suosikit eli NYXin pienet luomivärit, helmiäisissä sävyissä. Yllätyin positiivisesti siitä, kun mulle sopi näin hempeät sävyt. Yleensä käytän juuri paljon nuden ja tummanruskean sävyisiä luomivärjeä. Mutta nämä ovat raikkaat valinnat kesäksi.

Real techniques

Luomivärienkin levitys onnistuu parhaiten joko palettien mahdollisten omien siveltimien avulla tai sitten herkullisen sävyisellä Real Techniquesin siveltimellä.

MAKIASH meikit

Silmien meikkauksen viimeistelee kevyt rajaus silmän alareunaan NYXin beigen värisellä silmämeikkikynällä. Sitten ohuet rajaukset, joihin käytän älyttömän hyvää Yves Saint Laurentin Shocking-eyelinertussia. Ja viimeisenä MAKIASH-merkkistä pidentävää ja tuuheuttavaa ripsaria.

Mac

Jokaisen meikkilookin viimeistelee huulituotteet: rasvat, rajauskynät, kiillot tai punat. MACin mattapunat on vienyt mun sydämen mennessään enkä malta odottaa, että pääsen päivittelemään kokoelmaa entisestään.

Kertokaa ihmeessä, että mitäs piditte tällaisesta kirjoituksesta? Entä löytyikö testaamisen arvoisia juttuja?


16 Responses to “Everyday makeup essentials”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Vitsi, mua kiinnostais kauheesti toi anastasian kulmaväri, mutta en oo uskaltanut testata! Miten toi eroaa sun mielestä eniten puuterimaisesta kulmaväristä? :) ”Pelottaa”, etä siitä tulee liian tarkkoja viivoja tai jotain :’D Mut joo, tykkäsin tästä postaukseta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on sellaista vahamaisempaa kuin puuterimainen :) Ja sen levitys vie enemmän aikaa! Mutta lopputulos on huomattavasti sellainen luonnollisempi ja kestävämäpi. Kannattaa ehdottomasti ainakin testata, uskon sun tykkäävän! Ja kiitos kovasti Sara tästä kommentista :) xx

   • Avatar Laura sanoo:

    Vinkkinä jos haluaa vähän edullisemman vaihtoehdon anastasian kulmavärille on NYXin kulmaväri! Maksaa puolet vähemmän ja on jopa anastasian kulmaväriä parempi :)

    • Saija Saija sanoo:

     Kiitos tuhannesti! Tästä oli paljon apua :) Oon nimittäin aina ollut tosi tyytyväinen NYXin tuotteisiin, joten uskon kulmavärin olevan myös sellainen mistä tykkään. Anastasian oma on kyllä hieman arvokas :s

 2. Minuunki on vuosien jälkeen puraissu kunnon kosmetiikka kärpänen,ihana testailla uusia juttuja :). Thebalm:a en olekaan vielä koklannu,vois joskus ostaa testiin (:

  Just itseasiassa eilen kirjoitin Laveran meikkivoiteesta; http://fitfatmama.fitfashion.fi/lavera-mousse/

  • Saija Saija sanoo:

   Oih kuulostaa hyvältä :) Kesä on niin inspiroivaa aikaa jopa kosmetiikan osalta! TheBalmia voin suositella lämpimästi, heidän tuotteissaan on hyvä hinta-laatusuhde. Kiitos linkistä – mä meen heti tutustumaan :’)

 3. Avatar hanna sanoo:

  Suurin osa todella tuttuja tuotteita :) Oon rakastunut tuohon Balmin samaan huulirasvaan ja se onkin aina meikkipöydällä. RT:n siveltimet ja UD on myös mun luottotuote. Ite tykkään käyttää Lumenen Blur Foundationia, se peittää mun makuun just sopivasti. Kevyempänä versiona sitten CC-voide kys. merkiltä tai ei meikkiä ollenkaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva kuulla, että löytyi tuttujakin tuotteita :) Balmin huulirasvat on niin hyviä <3 Erityisesti juuri tuo vaaleanpunainen. Mahtavaa, että meillä on sitten samat luottotuotteet! Tuota Lumeenen Blur Foundationia en olekaan koskaan testannut. Kesällä on niin kiva käyttää kevyempää pohjaa tai kuten sanoit niin ei meikkiä ollenkaan (:

 4. Avatar Jenna Reiman sanoo:

  Mahtava postaus! On tosi kiva huomata, että käytetään myös samoja tuotteita. Ja nämä kuvat on kyllä upeita! ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos Jenna :) Kylläpäs oli piristävä kommentti! Kiva kuulla, että meillä on käytössä samoja tuotteita. Ja kuvista saatu palaute on niin tsemppaavaa <3

 5. Avatar Milla sanoo:

  Ihana postaus! Useat tuotteet on mulle tuttuja. RT:n siveltimet ovat hintalaatusuhteeltaan tosi hyvät ja ABH:n dipbrow pomade on ollut munkin käytössä muutaman kuukauden. Itse innostuin meikeistä ja muusta kosmetiikasta enemmän viime syksynä, eikä paluuta näy haha… :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän :) Mukava kuulla, että osa on tuttuja. Niin on <3 En käytä oikeastansa enää muita kuin RT:n ja YSL:n siveltimiä. Haha ou nou :-D Se on niin paha, kun innostuu meikeistä tai kosmetiikasta ylipäätänsä. Se on kallis noidankehä :D

 6. Avatar Anne sanoo:

  Ostin juuri itselleni käyttöön tuon UD:n peitevoiteen ja se on paras!!! Olin huipputyytyväinen siihen ja seuraavaksi ostoslistalla on tuo Nyxin wonder pencil. Sitäkin on hehkutettu paljon ja toivon tuotteen olevan sen arvoinen. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Oon kyllä täysin samaa mieltä :) Ihan huippu! NYXin Wonder Pencil yllätti mut ainakin täysin. Se on sellainen ihanan pehmeä, ei mikään liian kova niin kuin jotkut meikkikynät sattuu olemaan. Suosittelen, uskon sun tykkäävän :p

 7. Avatar Pirita sanoo:

  Tosi kiva postaus, tykkäsin! Hyvin samanlaiset rutiinit täällä myös :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän! Täytyy toteuttaa tällaisia jatkossakin aina erikoisten tuotteiden tullessa vastaan :))

Kommentoi