Reebok Z Pump Fusion 2.0

Reebok pump

Mä innostun todella harvoin uusista treenijutuista, oli kyse sitten lajista tai varusteista. Nyt tehtiin tavallaan historiaa, koska kiinnostuin Reebokin uudesta Z Pump Fusion 2.0-kengästä niin paljon vieraillessa urheiluliikkeessä, että päätin klikata ne myöhemmin kotona ostoskoriin. Se mikä näissä kiehtoi hyvän istuuvuuden lisäksi on pumppaustekniikka.

Reebok Z pump fusion 2.0

Reebok Z pump fusion kengät

Reebok on keksinyt pumppaustekniikan jo paljon aikaisemmin, mutta se on nyt lanseerattu uudelleen näiden kenkien myötä. Eli kengissä on pieni ilmanappi, jonka avulla ne pumpataan omaan jalkaan sopivaksi ennen juoksua tai treeniä. Kun suoritus on ohi niin ilma päästetään pois painamalla pienempää nappia. Kuinka nerokasta? Tämä mahdollistaa kenkien optimaalisen tukevuuden ja jokaisen jalan yksilöllisen istuvuuden.

Reebok pump fusion

Reebok Z pump fusion kengät netistä

Kengistä löytyy myös saumaton (sukkaa muistuttava) sisäpohja, välipohja on suunniteltu antamaan hyvän vaimennuksen, etuosassa on joustavuutta lisäävät urat sekä kumipohjassa on vahvistus kannassa. Nämä ovat kuin tehdyt mun neutraaleille juoksuaskelille. Plussaa hengittävästä verkkomateriaalista, heijastimista sekä tietysti upeista värityksistä!

Reebok juoksukengät

Mä tilasin omani tarjouksesta Sportamoren verkkokaupasta hintaan 96,90€.

Minkälaisia juoksukenkiä te käytätte? Ps. Muistakaa käydä osallistumassa Leijona-merkin kelloarvontaan, joka päättyy ensi viikolla. Arvonta löytyy TÄÄLTÄ.


19 Responses to “Reebok Z Pump Fusion 2.0”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Mulla on parit erilaiset juoksukengät, joista toiset on enemmän ”normaaliin” juoksuun ja toiset on erityisesti maastojuoksua varten tehdyt. Muuten vaan-lenkeillä käytän Niken lenkkareita tai Merrellin barefoot-lenkkareita hieman riippuen fiiliksistä. Maastojuoksussa käytän Merrellin Terra Traileja, ja ne onkin olleet ihan superhyvät. Pohjissa on nastat, joten pito on hyvä ja sitä maastossa tarviikin :) Nämäkin kengät on Barefoor-malliset, joten sekin on vain hyvä ominaisuus!

  • Saija Saija sanoo:

   Kuulostaa hyvältä :) Mä kans joskus pohdin noiden kunnon maastokenkien ostoa, mutta onneksi en sitten ostanut. Muuton jälkeen juoksumaisemat muuttui ja nykyään juoksen enemmän normaaleilla teillä yms. Voi nastat olisivat kyllä iso plussa varsinkin talvella :) Niitä saa ilmeisesti erikseen, joten täytyy katsoa jos ne ostaisi ensi talveksi. Kiitos paljon Cami kommentistasi :’)

 2. Avatar Milla sanoo:

  En oo ikinä kuullutkaan kyseisistä kengistä, mutta kuulostaa todella lupaavalta ja juurikin todella tukevilta ja omalle jalalle sopivista kengistä! Itse olen tykästynyt täysin Niken treenikenkiin mutta juoksukengissä tykkään suosia mm. asicsen kenkiä, suuremman tuen ja iskunvaimennuksen takia :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä nämä ovat :) Mä tykkään siitä, että jalka tuntuu tukevalta kengässä koko juoksun ajan ja näissä se onnistuu. Jopa huomattavasti paremmin kuin edellisissä Niken omissa. Katselin kans noita Asicsen omia ja ne vaikuttivat lupaavilta! Kiva nähdä sun löytäneen niistä hyvät yksilöt :)

 3. Avatar Ansku Koo sanoo:

  Tällasesta pumppauskengästä en ookaan kuullut, mutta kuulostaa aika nerokkaalta! Itsellä juoksukenkinä toimii vanhat ja vähän rähjääntyneet peruslenkkarit jostain Prisman hyllyltä, pitäisi kerrankin panostaa ja ostaa merkkikengät jotka oikeasti kestäisivät käyttöä!

  anskukoo.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä ovat kyllä aivan mahtava keksintö :-) Mä kans aloitin tuollaisilla ja kyllä sellaiset peruslenkkarit menevät hetken aikaa, mutta jos juoksuharrastus kasvaa niin jalkojen kannalta on hyvä panostaa laadukkaisiin, tukeviin kenkiin :)

 4. Avatar Sofia sanoo:

  Kuin söpöt!!:)♥ sen lisäksi tietty että kuulostavat todella hyviltä jalkaan!;D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin ♥ Vaikka se ei tietysti ole tärkeintä, mutta plussaa :D Nuo ovat kyllä todella kevyet ja ennen kaikkea niin tukevat!

 5. Avatar Aliisa sanoo:

  Hupsista en ookkaan pitkiin aikoihin laittanut sulle kommenttia. Tuollaisista kengistä en olekaan kuullut, kuulostaa mielenkiintoiselta! Mäkin sain pari kuukautta sitten uudet juoksukengät, on kyllä juoksumotivaatio aika huipussa niiden takia! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nou hätä, kiva kun nyt päätit laittaa :) Mä kans kuulin näistä hetki sitten ensimmäistä kertaa, vaikka idea on ollut jo vuosia. Mutta nyt tämä malli on enemmän esillä niin ehkä se vaikuttaa asiaan. Nämä ovat kyllä kaiken hehkutuksen arvoiset. Voi olipas mukava kuulla, että sullakin on motivaatio noussut kenkien myötä. Kyllä ne urheiluvarusteet vaan tsemppaavat hurjasti (:

 6. Avatar Pilvi sanoo:

  Itse olen myös noita pitkään katsellut, tämän hetkiset niket alkavat vetää viimeisiään, joten ehkä olisi korkea aika satsata uusiin lenkkareihin… Yllätyin myös positiivisesti siitä, että tämä ei ollut mikään yhteistyö, nykyään kun tuntuu, että kaikki bloggaajat saavat kaikki vaatteensa ja kenkänsä yhteistöiden kautta ja sitten niitä hehkutetaan blogeissa. Kuka tahansa nyt olisi innoissaan ilmaisista kengistä:D Mutta hei hienoa, että olet itse maksanut kenkäsi ja nyt voi olla varma, että mielipiteesi on aito ja koet saavasi rahoillesi vastinetta.

  • Saija Saija sanoo:

   Mä voin suositella näitä kyllä erittäin lämpimästi jo muutaman käyttökerran jälkeen :) Voi olipas kiva palaute! Mä haluan ns. taistella vastaan sitä näkökulmaa ainakin oman blogini kohdalla. Olisin tietysti varmaan voinut nämä kengät jostain saada, jos olisin kysellyt, mutta en tee tätä blogia ilmaisen tavaran vuoksi. Mä kiinnostuin kengistä niin paljon, että päätin ne itselleni ostaa ja oon näistä innoissani :D Kiitos sulle Pilvi palautteestasi, tästä tuli mullekin erityisen hyvä fiilis. Tuun varmasti jatkossakin esittelemään ostoksia, jotka oon maksanut omalla rahalla :)

 7. Avatar Anni sanoo:

  Eikä, kuulostaapa ihanalta nuo kengät :o pitää varmaan käydä itekkin hommaamassa tuollaiset heräs sen verran kiinnostus. Vähän outo kysymys mut millainen koko kengistä kuuluu ottaa, jos niihin tulee ilmaa niin ”täyttyykö” kengät kuinka paljon, jos koko on jo melko napakka itselle? :D

  • Saija Saija sanoo:

   Iso suositus tälle idealle :p Kannattaa ainakin testata, uskon sun tykkäävän :) Ja ei ole yhtään outo kysymys. Mä otin täysin saman koon kuin mikä mulla on normaalisti. Se täyttö tulee enemmänkin sivuille ja takaosaan, mutta ei vaikuta mitenkään kengän kokoon. Ainoastaan parantaa muotoilua. Kenkä täyttyy niin paljon kuin itse haluat eli ilman määrää pystyy säädellä oman mukavuuden vuoksi :)

  • Avatar Susanna sanoo:

   Joo, kuten Saijis sanoi niin leveydessä vaan huomaat eroavaisuuden! Mutta muista ottaa päähän 0,5-1cm tyhjää tilaa, sillä jalka turpoo ja kerää nestettä liikkuessa! :) Hyviä juoksuhetkiä sulle!

 8. Avatar Emppu sanoo:

  Näitä on pakko päästä kokeilemaan! Mielenkiintoinen tekniikka, eikä ulkonäössäkään ole moittimista;) Kuulisin näistä mielelläni lisää kun oot päässyt kunnolla testailemaan! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kannatan ideaa <3 Hihi, sanos muuta! Ulkonäössä ei ole mitään huonoa sanottavaa ;-) Mä voisin jotain mielipiteitä kirjoitella myöhemmin, kun oon hetken testaillut :)

 9. Avatar Anneli sanoo:

  En oo koskaan kuullu pumppauskengistä, mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta idealta :D Täytyy kyllä ehdottomasti lueskella aiheesta lisää, kun juoksen paljon ja uusien kenkien hankinta olisikin tässä taas ajankohtaista! Eli iso kiitos vinkistä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä ovat kyllä mahtavat :) Juuri tulinkin taas lenkiltä ja juoksuaskel on huomattavasti kevyempi kuin edellisissä lenkkareissani. Eli täältä lähtee todella iso suositus. Juoksin kerran ilman sukkiakin ja nämä oli niin pehmeät jalassa :)

Kommentoi