Tässä kesän varmat merkit

Jokaisella on omat kesän merkkinsä. Toiselle ne on lintujen laulu, toiselle terassien ilmestyminen katukuvaan, toiselle kesäauton tai moottoripyörän käyttöönotto tai vaikka grillikauden avaus. Oon joskus vuonna 2014 jakanut teille sen ajan omat kesän merkit ja tästä legendaarisesta, muistoja nostattavasta postauksesta inspiroituneena sain idean kertoa mitkä on mun kesän merkit tänä vuonna.

Classic lakritsi jäätelö

Jäätelöt. Tämä on listan number one Niin torilla olevista jätskikojuista kuin kaupan pakastealtaista. Mun suosikkimaku on lakritsi. Se toimii hyvin yksistään, mutta myös yhdistettynä vaniljan, valkosuklaan tai vadelman makuiseen jädeen.

kesän merkit

Vihreänä olevat puut, jonka asiosta esimerkiksi puistot tuntuvat heräävän henkiin talven jäljiltä. Kuten aikaisemmin mainitsin niin meillä Tatu hoitaa nämä luontokuvat ja tässä on taas yksi todiste niistä.

reebok pump1

Motivaation nouseminen (kaiken) liikunnan suhteen. Parasta on kesäaamujen juoksulenkit, jolloin on kiva lähteä etsimään uusia lenkkipolkuja ja palata kotiin auringon noustua.

saija ritamäki

Kesäiset kuvat ja varsinkin asukuvat, joita ollaan saatu räpsittyä ihan kiitettävä määrä. Lisää on kuitenkin tulossa ja paljon! Aion tänä vuonna täyttää kuvakansiot toinen toistaan muistorikkaimmilla räpsyillä ja jopa videopätkillä.

suomalaiset mansikat

Auringonotto omalla terassilla kylmän jääteen tai tuoreiden marjojen kanssa. Unohtamatta muuta tekemistä eli kuulokkeista kuuluvaa musiikkia, blogien selailua ja uusimpien lehtien lukemista.

Kesäbiisit, joita voisi kuunnella repeatilla päivästä toiseen. Tässä yksi uusi menevä biisi perjantaihin 

slip on

Kesään kuuluu ehdottomasti myös paljaat sääret ja shortsien + hameiden lähes päivittäinen käyttö.

essien kynsilakat

Tähän aikaan vuodesta alan suosimaan kynsissä pastellisia, raikkaita ja näyttävämpiä sävyjä. Kesän saa bongata myös mun varpaista, joissa on tällä hetkellä korallin sävyistä kynsilakkaa.

Mitäs piditte postauksesta? Entä mitkä ovat teidän kesän merkit?


22 Responses to “Tässä kesän varmat merkit”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Kiva tää postaus!♡ Mulla ainakin se, että luonto herää ja no vaatteetki vähän vähänee ja koulu lähestyy loppuaan:)

  • Saija Saija sanoo:

   <3 Kiitän :) Oi nuo on kivoja kesän merkkejä! Vaatteiden väheneminen on mieluinen juttu ja asuihin tulee uutta inspistä, kun saa käyttää kesän mekkoja, toppeja, shortseja jne. :>

 2. Avatar K sanoo:

  Näin aiheesta toiseen hypäten! Ootko tilannut joskus h&m:ltä vaatteita? Ja ovatko tulleet ihan ajallaan 5pvän sisällä? :-) kiitos jo vastauksesta!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oon tilannut :) Ei aina… Yhdessä välissä kesti jopa kaksi täyttä viikkoa, joskus menee 7 päivää ja joskus tulee jo 4 päivässä. Eli vaihtelee tosi paljon :(

 3. Avatar Ellu sanoo:

  Kerroit joskus että ostit facebookin kirppikseltä jotain merkki tuotteita niin mikä se kirppis on? :-) käsittääkseni siellä myytiin vaan merkkivaatteita yms… Haluaisin myydä raybanin arskat!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oon ostanut pariltakin eri kirppikseltä :) Eli parhaita on Design Corner sekä Luxmerkkien flea market. Niissä saa myytyä huomattavasti paremmin kuin esim. Torissa. Suosittelen :’)

 4. Avatar susanna t sanoo:

  mistä tuo valkoinen paita? :)

 5. Avatar Sofia sanoo:

  Ihana postaus!:)
  Mulle ensimmäisiä kesän merkkejä ovat ekat lämpöiset auringonsäteet, paljaat sääret ja tuoreet mansikat!♥ (ekoja pallojädejä unohtamatta, heh)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon ♥ Kuulostaa hyvältä! Kesän ekat pallojätskit on kyllä aina yhtä odotetut. Kyllä kesä on vaan niin vuodesta ehdottomasti parhainta aikaa :)

 6. Avatar Anniina sanoo:

  Hih vitsit mikä ihana postaus! <3 Mulle kevään/kesänmerkkejä ovat ehdottomasti luonnon herääminen eloon, sekä jätskikiskojen ilmestyminen katukuvaan! Varmaan toi luonto keikkuu ykkösenä, sillä sen merkit huomaa aina ensimmäisenä <3 Kivaa viikonloppua sulle :')
  ps. Tatulta kyllä onnistuvat noi luontokuvat, joten mun puolesta niitä voi kyllä aina vilahdella täällä blogissa =)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih kiitos tästä piristyksestä Anniina <3 Sun kevään ja kesän merkit kuulostavat kyllä hyviltä! Tuo on totta, että luonto näyttää ensimmäisenä koska on kevät. Kivaa viikonloppua myös sinne sulle :) Ja hei mä laitan tämän palautteen eteenpäin. Voisin aina välillä näitä esitellä täällä osana erilaisia postauksia. Kiitos vinkistä (:

 7. Postaus oli hyvä.
  Eiköhän ne tuossa tullut melkein kaikki mainittua, paitsi puutarhan hoito.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää lauantai päivää.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Pia =) Puutarhan hoito on muuten monella tärkeä juttu, kuten äidilläni. Meillä sitä ei oikein ole, mutta kukkia on ehkä tulossa jossain välissä. Täytyypäs käydä osallistumassa! Samoin myös sulle :)

 8. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Niin kesäisiä ja upeita kuvia. Osaat ottaa niin yksinkertasistakin jutuista ”taiteellisia” ja ihania kuvia<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihanasti sanottu Inka! Kuvista saadusta palautteesta nousee aina uutta ja motivoivaa inspiraatiota, kiiitos :)<3 xx

 9. Avatar Emilia sanoo:

  Niin varmat kesänmerkit ♥ Mä oon ihan fiiliksissä, että tänä kesänä pääsee laittamaan parveketta ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun muutti kotoa pois, ihan parasta! Mä lisäisin tohon listaan myös grillauksen, se on vaan parasta kesällä ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi mitä suunnitelmia ♥ Oman parvekkeen tai terassin laittaminen on kyllä niin kivaa! Ja tietenkään grillaamista unohtamatta. Kesässä on niin paljon hyviä juttuja, joista pääsee nauttimaan. Tästä tulee varmasti ikimuistoinen kesä:)

 10. Avatar Erika sanoo:

  Moi Saija! Olipa harmillista käydä lukemassa negatiivisia kommentteja, joita et mielestäni ansaitse millään tavalla. Miun mielestä oot hyvä ’roolimalli’ nuorille ja miksei vähän vanhemmillekin naisille. Yhdistät hienosti terveellisen ja ns. Epäterveellisen elämän,eli vaikutat elävän kivan tasapainoista tervettä elämää. En ymmärrä negatiivisia kommentteja, koska kuten sanoit, kierrätät asioita ja pidäthän aika-ajoin myös blogikirppiksiä yms, mikä on myös tavallansa kierrättämistä.

  Oon lukenut siun blogia nyt about vuoden enkä oo ikinä kommentoinut, vähän mietin itsekin että miksi ihmeessä en oo, koska kyllähän siu blogi on yksi lemppareista ja mielellään sitä kehuisin! Tosi inspiroiva ja aina tulee hyvä mieli kun siun postauksia lukee! Oot ihana <3 :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa Erika :) Ensinnäkin niin ilo nähdä sun kommentoivan ensimmäistä kertaa. Ei haittaa, vaikka et ole aikaisemmin kommentoinut :) Mahtavaa, että nyt päätit tulla sanomaan näin kivat sanat! Hienoa, että sun mielestä oon hyvä roolimalli. Tämän anonyymin mielestä en ole hyvä roolimalli kenellekään, en saisi ostella mitään tai ainakaan esitellä niitä. Tämä on kuitenkin blogi, joka pitää sisällään lifestyleä sekä muotia niin ne nyt ovat luonnollisesti iso osa tätä blogia :) Ja mä myös kierrätän sekä säästän maapalloa omalta osaltani. Ja myös blogikirppikset ovat kierrättämistä. Oli kyllä hölmöä tuomita mut niin jyrkästi, mutta ei anneta sen häiritä :)

   Kiitos sulle tästä palautteesta :) Ihana kuulla, että oot tuota mieltä! Tällaiset kehut saavat päivän alkamaan kymmenen kertaa paremmin. Kiitos <3 xx

 11. Avatar Aino sanoo:

  Omia kesän merkkejä ovat puiden vihreys, valoisat illat ja yöt, sekä kesävaatteiden käyttöön otto talven jälkeen. :) Rakastan sun blogin laadukkaita kuvia! Niistä huomaa, että oikeesti tykkäät tästä hommasta ja jaksat panostaa tähän. Arvostan.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuinka ihania kesän merkkejä:) Eritysesti tuo valoista illat! Ne ovat niin parhaita. Ja tuhat kiitosta sulle näistä sanoista :) Niin ilo kuulla, että mun panostuksen huomaa. Kyllä tämä on niin ”se mun juttu”, josta en helpolla luopuisi <3

Kommentoi