TB STYLE: toukokuu

Vaikka jännittävä lätkämatsi on käynnissä niin kannattaa siirtää katsetta tänne päin, koska nyt tulisi ainakin yhdeksi mun suosiksi kertaheitolla noussut (toivottavasti myös teidän) postaus. Eli erään lukijan toivepostauksena oli TB Style-tyyppinen kooste, jossa ideana on näyttää blogihistorian asuja samalta kuukaudelta. Nyt pääsette kurkistamaan mitäs kivaa oon pukenut päälleni toukokuussa 2013, 2014, 2015 sekä nyt 2016. Tykkäsitte edellisestä osasta sen verran paljon, että ajattelin laittaa tästä pystyyn uuden postaussarjan – miltäs kuulostaa? Jos et jostain syystä nähnyt huhtikuun koostetta niin se löytyy täältä.

throwback asu

2013. Härregud… Pystyraita oli tuolloin ilmeisesti muotia. Noh, kaikkea ei olisi tarvinnut kuitenkaan jalkaan pukea :D Mutta jos leggareita ei laskisi niin asu olisi muuten aivan jees. Muistan palavasti, kuinka rakastin tuolloin hopeaa. Jos joku olisi sanonut, että kolmen vuoden päästä en käytä oikeastaan ollenkaan muuta kuin kultaa niin en olisi varmaan edes uskonut. Niin se maku ja mieltymykset vain muuttuvat!

valkoiset housut

2014. Tämä muutaman vuoden takainen kombo ei vaatisi mitään muuta muutosta kuin ehkä hillitymmät aurinkolasit. Valkoiset housut toimii edelleen hyvin mustan sekä harmaan kanssa! Mutta en voi olla ihastelematta noita hiuksia. Kyllä kirpaisee katsoa tuota pituutta… Plääh, pitäisiköhän sitä hankkia pidemmät hiukset kesäksi?

IMG_5208s

2015. Beigeä, mustaa ja nahkaa – sitä kaikkea mistä pidän edelleen. Muistan, että housujen reiät repesivät lopullisesti ja päätyivät roskiin, mutta kaikki muut vaatteet multa taitaa edelleen löytyä kaapista. Harmittelen noiden täydellisten aurinkolasien perään, jotka hajosivat viime kesänä…

puniness jumpsuit

2016. Tässä reaaliaikaista kuvaa tältä päivältä! Punainen on nykyään yksi luottoväreistäni ja mikäs sen kanssa sopisikaan paremmin kuin valkoinen ja ripaus mustaa. Tästä lookista tulossa lisää kuvia nopeammin kuin huomaattekaan.

Mitäs pidätte uudesta postaussarjasta? Entä minkä vuoden oma on sun suosikki?


34 Comments
 • Avatar
  Heidi
  Posted at 22:38h, 22 toukokuun Vastaa

  Ihana tuo viimeisen kuvan takki <3 Mistä se on? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:10h, 22 toukokuun Vastaa

   Mäki tykkään älyttömästi siitä :) Se on Vilan ja tuli juuri House of Brandonin paketista <3

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 22:54h, 22 toukokuun Vastaa

  Tästä suosikki ehdottomasti tän päivän :) ja mä jo masennuin pelistä.. että loppu minuutteja ei halua katsoa :<

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:10h, 22 toukokuun Vastaa

   Oi kiva nähdä sun pitävän siitä :) Sama täällä… Mä laitoin kädet silmille jo viimeisen viiden minuutin kohdalla. Mutta hopea ei ole häpeä :’)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 23:08h, 22 toukokuun Vastaa

  Tuo 2015 asu on kerrassaan ihana! ♥ Tykkään tosi paljon noista ballerinoista ja klassisesta trenssistä ja voisin hyvin kuvitella itseni pukeutuvan samaan yhdistelmään! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:11h, 22 toukokuun Vastaa

   Mukava kuulla, että se asu on Anne sun mieleen:) Voi nuo balleriinat on ollut mulla käytössä nyt koko tämän alkukesän enkä vaihtaisi pois. Niin mukavat jalassa! Kiitos sulle kommentistasi ♥ xx

 • Avatar
  Piia
  Posted at 23:14h, 22 toukokuun Vastaa

  Oi mikä ihana punainen shortsiasu! En malta odottaa asupostausta ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:14h, 22 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos hirmuisesti Piia! Hihi, se on tulossa aivan pian ;-)

 • Avatar
  Empuskaa
  Posted at 23:19h, 22 toukokuun Vastaa

  Ihana idea :)<3 tästä postaussarjasta tykkään kovasti!! :)<3 sun tyyli on kyllä muuttunut ja kehittynyt hurjasti vaikka ei edellisissäkään mtn vikaa ole :) ehkä joo ekan kuvan housut ovat omaan silmään liian huomiota herättävät! Mut esim viime vuoden asu on aivan täydellinen<3 tämän päiväsestä ei tarvi varmaan edes sanoa, upea nainen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:20h, 23 toukokuun Vastaa

   Kiitos ihanainen <3 Mun mielestä varsinkin ensimmäisessä on vikaa :D Mutta toki voisihan se olla pahempikin. Kokeilut kuuluu tyylin löytämiseen :p Mukava kuulla, että pidät tästä postauksesta. Saadaan uusi mielenkiintoinen postaussarja aikaan <3

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 23:27h, 22 toukokuun Vastaa

  Ärsyttää ku suomi hävis:(
  Huippu postaus!:)♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:18h, 23 toukokuun Vastaa

   Hieman kyllä harmittaa :( Mutta ehkä ensi vuonna sitten. Ilo kuulla, että näistä pidetään. Kiitti sulle <3

 • Avatar
  tiia
  Posted at 23:34h, 22 toukokuun Vastaa

  pidän viime vuoden asusta eniten, nyt sun tyylis on alkanut muuttumaan klassista omaan silmään liian erikoiseksi, vaikka ootkin tyylikäs! ja siis kun ite suosin perus beige harmaa valkonen värejä ja hillittyjä kuvioita, niin toi muutos vaan pistää silmään.

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:24h, 23 toukokuun Vastaa

   Harmi, että oot tuota mieltä :/ Vaikka mä en asuissa näe mitään erilaista, kun molemmissa on kuoseja. Toisessa vain näyttävämmät balleriinat ja toisessa rennommat kengät. Se on varmaan se syy, mikä erottaa mun asuja :) Kun balleriinat tuo aina sellaista naisellisuutta. Eli täytyy alkaa käyttämään niitä useammin :p Mutta vuoden 2015 asu on yksi sen vuoden parhaimmista eli valitettavasti vähän huonompiakin on tässä postaussarjassa tulossa :D Klassisempia asuja on myös tänä vuonna tulossa lisää. Mäki tykkään edelleen beigestä jne. eli en ole ”muuttanut” tyyliä vaan ihastunut punaiseen ja tuohon mustavalkoiseen kuosiin. Kiitos sulle mielipiteestäsi :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 00:14h, 23 toukokuun Vastaa

  2015 asu on aivan täydellinen :) pukisin päälleni koska tahansa! Sama vuosi oli mulla viimekertaisenkin postauksen suosikki, selvästi sillonen tyyli on eniten iskenyt :D

  Tän päiväinen takkikin on kyllä kivannäköinen! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:26h, 23 toukokuun Vastaa

   Oi superia, että se miellyttää :) Toivottavasti myös tulevat asutkin. Hauska nähdä, että minkä vuoden asut nousevat teidän lemppareiksi postaussarjan edetessä. Mä kans tykkään tuosta takista, kun se on ihanan ohutta materiaalia :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 05:57h, 23 toukokuun Vastaa

  Ehdottomasti viimeinen, mutta miksei myös 2015! Ihana tuo punainen asu! <3 Mun puolesta saa tehdä lisääkin näitä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:31h, 23 toukokuun Vastaa

   Kiitos superisti Emma <3 Mä voisin kans pukea uudelleen vuoden 2015 ja nyt tämän 2016 asut. Edelliset vuodet voisi skipata :D Piristävää nähdä teidän onnistuneen tästä postaussarjasta. Taidan alkaa toteutella näitä säännöllisen aktiivisesti jatkossa :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 07:11h, 23 toukokuun Vastaa

  Toi vuosi 2015 nappaa muhun eniten, sillä mulla on nyt rakkaussuhde beigeihin trensseihin <3 Tän vuoden asussa toi punainen playsuit /jumpsuit /haalari/mikä oikealta nimeltä onkaan iskee kyllä myös! Mun pitäisi ostaa kesäki muutama tuommoinen, mutta en oo vielä kelpuuttanut yhtään yksilöä mun kaappiin. Ton mä ehkä voisikin kelpuuttaa Tää on kyllä ihana postaussarja ja innolla odotan kesäkuun asuja!:) Kivaa maanantaita sulle <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:35h, 23 toukokuun Vastaa

   Oon sun kanssa samoilla linjoilla beigeistä trensseistä :) Täytyykin joku päivä yhdistellä se johonkin asuun täällä blogin puolella! Voin lämpimästi suositella tuollaisia haalareita :) Tämä punainen playsuit on yksi ylivoimainen suosikkini. Nuo on niin käteviä ja helppoja yhdistellä, kun ei tarvitse miettiä paitaa ja housuja erikseen :-D Kiitos paljon ja ihanaa maanantaita sullekin <3

 • Avatar
  ilona
  Posted at 07:28h, 23 toukokuun Vastaa

  mun mielestä noi kaikki asut on kivoja, vaikka huomaa kyllä selvästi ton tyylikehityksen! :-)♥ muistan kyllä niin selkeesti kun noi värikkäät aurinkolasit oli in :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:43h, 23 toukokuun Vastaa

   Isot kiitokset Ilona :)♥ Hienoa, että kehityksen huomaa. Varsinkin vuosien 2014-2015 välillä erot ovat huimat. Haha nuo oli kyllä niin suuri hitti, että melkein jokaiselta nuorelta löytyi kyseiset lasit :’D

 • Avatar
  Marjut
  Posted at 10:02h, 23 toukokuun Vastaa

  Selvästi sun tyyli on muuttunut yksinkertaisempaan ja harkitumpaan suuntaan! :) Mä oon vähän eri mieltä tuon aiemmin kommentoineen kanssa, koska nykyään mun mielestä sun ”erikoisemmat” (minkä kukakin sitten mieltääkään erikoiseksi :D) vaatteet on kuitenkin harkittuja. Esim printtien/kuvioiden osalta onnistut nykyään valitsemaan sulle sopivat kappaleet :)

  Pitää vielä mainita, että mä muistan 2013 asukuvat! Miten siitä onkin jo kolme vuotta.. :o

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:45h, 23 toukokuun Vastaa

   Kiitos Marjut :) Ja ihana nähdä sun ajattelevan noin! Munkaan mielestä kyse ei ole mistään kovin ”erikoisista” jutuista, kun kerran vuoden 2015 asuissa on myös vielä näyttävämpää (ja kommentteja puolin sekä toisin jakavaa) leokuosia. Mä oon mielestäni nykyään huomattavasti tarkempi vaatteiden ja asusteiden suhteen kuin esimerkiksi vuonna 2015. Eikä! Aika menee niin nopeasti :o Pakko sanoa, että huippua kun oot kulkenut matkassa koko tämän blogihistorian ajan ja vielä muistat nämä! :)

 • Avatar
  Nea
  Posted at 10:15h, 23 toukokuun Vastaa

  Kyllä toi 2015 vuoden asu on näistä ehdoton oma lemppari. Juuri sellainen mistä ite tykkään ja mitä käytän. <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:34h, 23 toukokuun Vastaa

   Super kiva kuulla, että löytyi mieluisa asu :) Näitä on niin mielenkiintoista seurata niin nyt kuin jatkossakin. Kiitos Nea <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:53h, 23 toukokuun Vastaa

  Vau vau vau! Tuo 2014 vuoden asu on ehdoton lemppari, niin klassinen mutta silti siinä on jotain särmää! Itse en ole koskaan innostunut värillisistä peililaseista, mutta sun päällä näyttää niin hyvältä että tekis jopa mieli kokeilla samanlaisia! Ja nuo hiukset… unelmakiharat<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:02h, 23 toukokuun Vastaa

   Oikeasti! Voi miten ihana sinä <3 Kiitos paljon :) Kylläpäs tuli hyvä mieli, kun kuuli tämän. Mä oon kans niin kateellinen noista hiuksista... Saisinko ne takaisin? Täytyy varmaan hankkia kesäksi pidennykset, kun en voi olla tuijottamatta noita hiuksia :D

 • Avatar
  Laura
  Posted at 11:01h, 23 toukokuun Vastaa

  Kuulutetaan nyt täälläkin, että ah miten ihana tuo -15 asu on! Mutta kyllä tänkin vuoden asu on kaunis, kirkkaanpunainen sopii tummiin hiuksiin niin hyvin!

  En nyt muista ootko tehnyt postausta noista ballerinoista, olisin nimittäin halunnut tietää, miten ne on sulla kestänyt! Onko ne talven säilytyksen jälkeen millasessa kunnosda ja voitko kuvitella pitäväsi niitä vaikka vielä viiden vuoden päästä? Tuleeko niihin paljon kulumaa/jälkiä? Mua kovin houkuttelis ostaa nuo, mut on jotenkin tosi vaikee kuvitella et mitkään ballerinat olis niin hyvänlaatuset et niistä kärsis maksaa noin korkeen hinnan ja pystyis sit oikeesti käyttämään kauemmin kun pari-kolme vuotta…

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:14h, 23 toukokuun Vastaa

   Kiitos sulle Laura kommentista :) Mieltä lämmittää kuulla, että löytyy omia suosikkeja. En ole sen tarkemmin enää ensimmäisen esittelyn jälkeen kirjoitellut, mutta oon tykännyt todella paljon <3 On säilynyt hyvin talven yli ja näyttää edelleen uusilta. Tietysti pieniä valkoisia naarmuja on tullut, mutta ne lähtee aina pois kun käsittelee oikeilla aineilla. Ja nämä baltsut vain paranee vuosi vuodelta, kun nahka pehmeää ja muotoutuu käyttäjän jalkaan :) Hinta kirpaisee, mutta voin helposti kuvitella käyttäväni näitä viiden vuoden päästäkin. Suositus x 10!

 • Avatar
  Aada
  Posted at 20:48h, 23 toukokuun Vastaa

  Nää on yhtiä mun lempparipostauksia! Itse tykkään tosi paljon tosta viime vuoden asusta! Vaikka onhan tuo tänkin vuoden asu tosi kiva, tollanen ihanan pirteä <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:23h, 23 toukokuun Vastaa

   Kyllä on ilo kuulla, että nämä postaukset ovat saaneet näin suuren suosion :) Kiitos sulle paljon<3 Tuosta tämän vuoden asusta tuli juuri uusi postaus ulos! Mä oon niin jäänyt koukkuun tuohon punaiseen väriin, se toimii älyttömän hyvin asussa kuin asussa :p

 • Avatar
  Venla
  Posted at 18:46h, 26 toukokuun Vastaa

  Oi, erityisesti toi 2015 vuoden asu on aivan ihana, tykkään!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:29h, 26 toukokuun Vastaa

   Kiva kuulla, että löysit oman suosikkisi! Tuo on noussut ylivoimaisesti eniten äänestetyimmäksi :p

Post A Comment