Etsintäkuulutus: keittiön uusi lookki

Vaikka meidän koti on keskeneräistä terassia lukuunottamatta 100%:sen valmis (voiko koti olla näin valmis koskaan?) niin on yksi juttu, joka hieman häiritsee…

keittiönpöydän tuolit

Nimittäin keittiönpöytä + tuolit. Nykyinen järjestelmä on ollut hieman hätäratkaisu muutossa, koska ei oltu tyytyväisiä mun edellisten tuolien laatuun. Meiltä löytyy siis nyt korkeakiiltoinen valkoinen pöytä sekä valkoiset nahkaiset tuolit eikä näissä ole mitään vikaa, mutta kaivattaisiin keittiöön jotain kontrastia kokovalkoisen lookin tilalle. Oon yrittänyt puhua miehen ympäri pyöreän pöydän ostamisesta, mutta aika huonolta näyttää. Haha :D Eli jos tämä ei onnistu niin sitten jatketaan nykyisellä pöydällä, mutta tuolit… ÄÄÄH. Miksi niitä täytyy olla niin monia erilaisia?

Eniten silmää miellyttää nuo kollaasin ensimmäiset metalliset ritilätuolit, mutta mistään en ole löytänyt sopivia. En mustana enkä edes valkoisena. Puiset jalat kamppailisi liikaa meidän keittiöntason kanssa, joten tuollaiset hopeat jalat sopisi sisustukseen huomattavasti parhaiten. Ollaan myös pohdittu Hayn tuoleja, mutta ne täytyisi käydä ensin testaamassa.

Haluaisinkin nyt kuulla, että millaisia tuoleja teillä on? Mistä näistä pidätte? Ja kaikki mahdolliset vinkit ostopaikkojen suhteen on erittäin tervetulleita.

Nyt oikein hauskaa (aurinkoista) lauantaita puput 

Kuvat: Pinterest


45 Comments
 • Avatar
  Neea
  Posted at 09:41h, 21 toukokuun Vastaa

  Hei,oletko miettinyt marmori kuvioista pöytää. Olen nähnyt sellaisen en tarkalleen muista missä suomalaisen kaupan mainoslehdessä mutta siinä oli musta perus suorakulmaisen muotoinen pöytä jonka päällä oli musta marmori kuvio ja vielä lasi siina päällä. Ei muistaakseni ollut kallis. Jos kyseisen pöydän löytäisi valkoisena niin siihen sopisi valkoiset tuolit hopeisilla jaloilla;) mitä oot mieltä?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:56h, 21 toukokuun Vastaa

   En ole ajatellut :) Sellaiset ovat kyllä upeita, mutta en tiedä sopisko sellainen beigen sisustuksen kanssa? Toki meillä on eniten valkoista ja mustaa, joten toisaalta:p Ei siis mikään huono idea. Pyöreä pöytä houkuttelee eniten sen erilaisuuden vuoksi, joten tuollainen valkoinen olisi myös kivan erilainen:) Hopeiset jalat tuoleissa toimisi kyllä hyvin. Kiitos sulle ideoinnista :)!

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 10:02h, 21 toukokuun Vastaa

  Meillä on muuten aivan sama ongelma, mutta ei oo pöytää eikä tuoleja ollenkaan vielä :D Mitä kauppoja netissä tai ihan liikkeitä suosittelisit? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:35h, 21 toukokuun Vastaa

   Haha eikä :-D Mutta mä uskon, että tämä ongelma pöydän ja tuolien suhteen on melko yleinen. Se siinä onkin, kun en tiedä mistä etsiä :s Ollaan kierrelty muutamissa liikkeissä, mutta ei oikein löydy oikeanlaisia. Vinkkailen tänne vaikka heti, kun löytyy :>

 • Avatar
  Mk
  Posted at 10:21h, 21 toukokuun Vastaa

  Näitä http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/ruokapoydan-tuolit/dsr-tuoli
  voin suositella! Varsinkin mustana/hopeiset jalat, ne voisivat tuoda kivaa vaihtelua :)Meillä ainakin kestäneet hyvin käyttöä ja mukavat istua!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:42h, 21 toukokuun Vastaa

   Oih juuri tuollaiset… <3 Täydelliset! Juuri hopeiset jalat olisivat etsinnässä. Mukava kuulla, että tuolit ovat olleet kestävät. Kiitti sulle, tästä oli suuri apu :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:26h, 21 toukokuun Vastaa

  Täällä myös kovasti etsitään pyöreää ruokapöytää, olisi ihana saada vähän erilaista välillä kun tuo perinteinen pöytä alkaa jo nyppiä :D Mä haaveilen siihen ympärille juurikin noita puujalkaisia tuoleja. Nuo sun haaveilemat metalli tuolit alkoi kyllä heti houkutella nyt kun ne näki, haha ;) Koti ei oo kyllä ikinä kokonaan valmis vaikka kuinka sitä yrittäis :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:49h, 21 toukokuun Vastaa

   Juuri samat ajatukset täälläkin :’D Pyöreä pöytä olisi ihanan erilainen ja toisi keittiöön uutta näyttävyyttä. Puujalkaiset tuolit toimivat erittäin hyvin :) Meille sopisi paremmin merelliset. Hihi, kiva nähdä sun innostuvan myös näistä ;-) Haha ei niin… Saa nähdä, mitä innostun seuraavaksi uudistamaan. Toivottavasti en mitään ;-D

 • Avatar
  :)
  Posted at 10:29h, 21 toukokuun Vastaa

  Tuoleista juurikin nuo kollaasin oikean ylänurkan tuolit miellyttää. Näin muuten Deko-lehdessä tälläisen peilin: https://www.room21.fi/fi/artiklar/pepe-marble-poytapeili-valkoinen-messinki.html
  Ja tulit heti mieleen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:52h, 21 toukokuun Vastaa

   Ne ovat kyllä upeat tuolit :-) Oon samaa mieltä! Apua, ihana peili <3 Huippua, että te tunnette mun tyylin näin hyvin. Harmi vaan, kun tuo on noin arvokas. Löytyispä jostain edullisemmin :)!

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 11:02h, 21 toukokuun Vastaa

  Vielä tuosta pöytäprobleemasta, meilläkin poikaystävä tyrmäsi ensiksi täysin pyöreän valkoisen pöydän, mutta kun en antanut periksi vaan pidin pääni ja hieman suostuttelin niin nykyään ei muuta pöytää edes haluaisi ;-) pyöreä pöytä ja dsr tuolit ovat aivan ihana kombo!

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:47h, 21 toukokuun Vastaa

   Täytyy näyttää tämä kommentti hänelle :D Oon ehkä vähän saanut lämmitettyä ajatusta, mutta en ole vielä täysin varma mahtuuko pyöreä pöytä. Hope so! Oi oi niin olisi. Tuollainen kombo saadaan vielä toivottavasti hankittua :p

 • Avatar
  Nita
  Posted at 11:23h, 21 toukokuun Vastaa

  Mulla on kans täydellinen pöytä, mutta tuolit ovat ihan hirveitä ja oonkin haaveillut kauan Ikean läpinäkyvistä Tobias-tuoleista. Ehkä kotiutan ne vielä lähitulevaisuudessa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:18h, 21 toukokuun Vastaa

   Voi kuinka kiva, että sä oot löytänyt täydellisen pöydän :) Ikean läpinäkyviä tuoleja oon kans joskus katsellut, mutta makkarista löytyy jo yksi läpinäkyvä niin sen vuoksi on sitten keittiöön hakusessa jotain muuta. Toivottavasti sä saat ne :)!

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 12:03h, 21 toukokuun Vastaa

  Oi noi ritilätuolit on tosi kivat ja toisi varmaan teidän jykevän pöydän kanssa tarvittavaa keveyttä tilaan! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:01h, 21 toukokuun Vastaa

   Sepä :) Mä uskoisin kans! Ne olisivat erilaiset ja varmasti pitkäikäiset niin mallinsa kuin materiaalinsa puolesta. Saa nähdä, mihin päädytään. En ole vaan missään törmännyt noihin :-(

 • Avatar
  Laura
  Posted at 15:02h, 21 toukokuun Vastaa

  Oi vitsi, noi vikan kuvan tuolit on aivan ihanat! Meillä oli pari vuotta pyöreä keittiönpöytä, mutta sit alkoi ärsyttää se, että siihen oli jotenkin kamalan vaikeeta saada mitään pysyviä ”kattauskoristeita”, en nyt löydä mitään sopivaa termiä :D Mut siis jos pöydällä oli vaikka pieni pyöree liina ja sen päällä Mariskooleja, niin ne tuli aina työnnettyä lehden/tabletin/minkälie tieltä syrjään ja sit oli kauhee työ aina siirtää ne paikoilleen… Meillä se pyöreys ei siis toiminut lainkaan! Nyt saan onnellisena asetella vaikka kukkamaljakon pöydän toiseen päähän ja toisessa mahdutaan silti hyvin syömään :) Mutta kyllä sen pyöreenkin pöydän kanssa sikti pystyy elämään^^ :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:24h, 22 toukokuun Vastaa

   Mä kans tykkään niistä :) Eikä… Tuota en ajatellutkaan! Tabletit meiltä löytyy, joten niiden käyttö varmaan jäisi sitten pois :o Saa nähdä saanko toisen osapuolen pään kääntymään pyöreän pöydän ostamisessa. Mun mielestä se olisi vaihtelua ja toisi kivaa näyttävyyttä keittiöön, mutta en tiedä onko se sitten vuosien ajan käytännöllinen. Hmm, tätä täytyy pohtia. Mutta hyvä, että sen kanssa pystyy jotenkin elämään :-D

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 15:11h, 21 toukokuun Vastaa

  Asun vielä kotona, niin meil on joku puupöytä, jossa on puupenkitki, mutta sitten ku joskus muutan omille niin hommaan jotkut tollaset ehkä kun oikealta toiseksi alin tai alin:)
  Toivottavasti löytäsit kivan uuden pöydän ja tuolit ja saisit poikaystäväsikin suostumaan:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:32h, 21 toukokuun Vastaa

   Oih puupöytä ja penkit ovat varmasti myös kivat :) Voisin kuvitella ottavani itsekin sellaiset isompaan taloon. Toivotaan! Olisi huippua saada tänne meille pyöreä pöytä – se olisi virkistävää vaihtelua ;)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 15:15h, 21 toukokuun Vastaa

  http://www.jotex.fi/jotex/ulricehamn-tuoli/483831?N=1z1414vZ1z1419o&Ns=RankValue8%7C1&Nao=0

  Ootko näihin törmännyt? Siinä olis jonkun näköiset ’ritilätuolit’ :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:29h, 21 toukokuun Vastaa

   Mä itse asiassa katselin noita joku päivä, mutta mietin että onko ne liian ”lepotuolimaiset”. Täytyy tämä selvittää, koska nuo olisit niin kivannäköiset :-)!

 • Avatar
  Emppu
  Posted at 16:46h, 21 toukokuun Vastaa

  http://www.finnishdesignshop.fi/piha-puutarha-ulkohuonekalut-hee-tuoli-musta-p-4293.html

  Tuolta löytyy ainakin noita ”ritilätuoleja” muutamassakin eri värissä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:53h, 22 toukokuun Vastaa

   Oi noita oon katsonut :) Nuo olisivat kyllä upeat tuolit! Ollaan vaan mietitty, että onkohan noissa hyvä istua vai täytyykö niissä käyttää esimerkiksi lampaantaljaa pehmusteena (näin on moni tehnyt nopean googlettelun perusteella). Täytyisi käydä testaamassa noita jossain. Kiitti sulle Emppu :’)

 • Avatar
  Henni
  Posted at 17:27h, 21 toukokuun Vastaa

  Suoraan kun lukisi omia ajatuksia! Meillä on muuttorumba menossa ja pitäisi löytää kivat tuolit uuteen asuntoo pöydän kaveriksi. Meillä on melkein samanlainen pöytä kuin se teidän kiiltävä, jotenkin tuntuu että mistään ei löydy semmosia mitkä olis mukavia istua ja silti näyttäisivät kivalta…

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:22h, 22 toukokuun Vastaa

   Voi vähän kiva, että teillä on muutto käynnissä :) Uusien tuolien etsintä on yllättävän hankalaa… ÄÄH. Juuri tuo, että tuolien tulisi näyttää hyvältä, mutta niissä täytyisi olla myös hyvä istua. Kiiltävän pöydän kanssa sopii yllättävän monet tuolit, mutta silti etsintä on hankalaa. Tsemppiä teille muuttoon ja kans tuolien etsintään :)!

 • Avatar
  Nina
  Posted at 18:38h, 21 toukokuun Vastaa

  Vitralla on noiden kuvissa näkyvien dsr:n ja dsw:n lisäksi myös tuollainen ritilätuoli.Niihin taitaa olla kolmea erilaista jalkaa ja paria väriä. Vepsäläisiltä ainakin saa hankittua :)

  https://www.vitra.com/en-un/product/wire-chair

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:20h, 22 toukokuun Vastaa

   Niinpäs näkyy :o En ole tiennytkään! Tuhannet kiitokset sulle tästä linkistä. Meidän täytyy varmaan suunnistaa Vepsäläiselle miettimään uutta ruokailuryhmää ;-)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 19:29h, 21 toukokuun Vastaa

  Itse haluaisin nykyisen ruokaryhmän tilalle valkoisen korkeakiilto pöydän ja tuoleiksi Vitran eamesit, ehkä 2mustaa ja 2valkosta.. Toisaalta taas Hayn ritilätuolitkin olisi ihanat muttei taida mahtua tällähetkellä.. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:55h, 22 toukokuun Vastaa

   Kuulostaa hyvältä :) Eri väriset tuolit näyttävät varmasti yllättävänkin kivalta yhdessä. Hayn ritilätuolit ovat niin ihanat. Haluaisin kans ne, mutta myös eamesit. Haha en tiedä mihin lopulta päädytään :-D

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 11:03h, 22 toukokuun Vastaa

  Jos ei tuoleja lähe vaihtaan, niin yks vaihtoehto pöydän ulkonäkömuutokseen on dc-fix ja tason päälle lasi. :) Siinä on vaan se, että kuinka sen dc-fixin kanssa jaksaa värkätä :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:42h, 22 toukokuun Vastaa

   Niin no se olisi myös yksi vaihtoehto :-) Täytyy laittaa tämä hankintaan, jos mun pyöreän pöydän hankkiminen ei mene läpi :D Jotain muutosta olisi kuitenkin mukava saada aikaan. Kiitos Jenna vinkistä :>

 • Avatar
  Hilla
  Posted at 11:24h, 22 toukokuun Vastaa

  Kannattaa valinnassa myös ottaa huomioon mukavuus. :-) Kokemuksesta sanon, että tollasissa ritilätuoleissa ei oo mitenkään mukava istua pitkiä aikoja, kun joskus jossain ravintoloissa on ollu tollaset. Korjaa jos oon väärässä, mutta oon ymmärtäny että teet osan postauksista teidän keittiössä ja varsinkin sillon tulee oltua siinä useita tunteja.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:46h, 22 toukokuun Vastaa

   Tuo on totta! Mä teen paljon blogitöitä keittiönpöydän ääressä ja joskus siinä tulee istuttua moniamonia tunteja. Me kans mietittiin, että täytyykö käydä jossain testaamassa nuo ritilätuolit ja selvitellä, että ovatko ne tarpeeksi mukavat ja tukevat. Toinen vaihtoehto olisi lisätä niihin pehmusteet, kuten lampaantaljat mutta saa nähdä :)

 • Avatar
  Nannaa
  Posted at 11:29h, 22 toukokuun Vastaa

  Oi noi teijän tuolit on ihanat!sen tyyliset on ollut ostoslistalla pitkään ! Täällä olis innokas ostaja jos luovut! :)
  Mä tein itse pyöreän pöydän koska jotenkin tiesin että sellasta en saa hankittua opiskelijana niin päätin hyödyntää koulussa kalusterakentamisen harjoittelun. Samalla tuli sohvapöytäkin :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:03h, 22 toukokuun Vastaa

   Oi niinkö :) Vähän kiva! Täytyy ottaa suhun sitten yhteyttä, jos/kun saadaan uudet hankittua. Voi kuinka ihana idea tehdä pöytä itse. Sillä on varmasti myös tunnearvoa. Toivottavasti saadaan meillekin pyöreä pöytä hankittua vielä. Se on varmasti kivan erilainen verrattuna muihin pöytiin :)

 • Avatar
  eppu
  Posted at 17:37h, 22 toukokuun Vastaa

  http://www.knoll.com/product/bertoia-side-chair

  en tiedä, onko joku jo linkannut ko. tuolin, mutta Knollilla muutenkin on paljon merkkituotteita, jos oot valmis sijoittamaan istuinryhmään vähän enemmän rahaa. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:34h, 22 toukokuun Vastaa

   Nuo ovat kyllä upeat tuolit, mutta on kyllä valitettavasti liian arvokas :/ Ollaan valmiita sijoittamaan, mutta ei ehkä noin paljoa… Kiitos kuitenkin linkistä (:

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 17:43h, 22 toukokuun Vastaa

  http://www.knoll.com/product/x3-chair
  Tämä kirkkaan värisenä, suosittelen! :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:31h, 22 toukokuun Vastaa

   Nuo näyttävät siltä, että niissä olisi hyvä istua – kiitos vinkistä Vilma :))

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 14:49h, 23 toukokuun Vastaa

  En tiedä onko joku jo linkannut nämä, mutta olis aika nätit mustana tai valkoisena pyöreen pöydän kanssa! :)
  https://modeo.fi/fi/crassevig-nett-tuoli.htmlÄ

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:32h, 23 toukokuun Vastaa

   Tuli, että sivustoa ei löydy :o?

   • Avatar
    Essi
    Posted at 19:22h, 25 toukokuun Vastaa

    Linkin perässä oleva ”Ä” on varmaan näppäilyvirhe, sen kun ottaa pois niin löytyy linkin takaa oikein nätit tuolit! :-)

 • Avatar
  Katarina
  Posted at 19:04h, 23 toukokuun Vastaa

  Me ostettiin tollasen puujalkaiset valkoiset on24.fi sivuilta, ei näytä mitenkään hirveen houkuttelevalta toi sivu, mutta saatiin 4kpl valkosia tuoleja puisilla jaloilla 170 eurolla – tulivat suoraan kotiovelle ja oli suhteellisen helpot koota. Ollaan oltu supertyytyväisiä, meillä kun ei olis ollut varaa investoida tuoleihin sen kummemmin niin lähdettiin kokeilemaan tällaisia ’halpis’versioita. Ovat todella mukavat istua ja näyttää hyvältä ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:28h, 23 toukokuun Vastaa

   Mä oon joskus varmaan vieraillutkin tuolla sivustolla :) Kiitos tuhannesti tiedosta! Ei ole yhtään paha hinta ja varsinkaan, jos tuolit ovat miellyttäneet. Ovatko tuntuneet kestäviltä? Ja jos vielä kotiovelle saa suoraa niin se on luksusta :p Mä käyn tutustumassa tarkemmin tuon sivuston tarjontaan heti. Sait herätettyä mun mielenkiinnon :p

Post A Comment