My makeup corner

makeup storage

Pääsitte hetki sitten kurkistamaan meidän kotiin, mutta nyt olisi vuorossa tarkempi esittely tästä mun valtakunnasta: eli meikkauspisteestä. Ennen kuin saatiin edes muutto suoritettua niin mulla oli selvät visiot yhdestä ainoasta asiasta ja se oli meikkien säilytyksen parempi organisointi. Suunnittelin aluksi tekeväni meidän kylppärin isoihin kaappeihin ”meikkitaivaan”, mutta sain teiltä muutaman palautteen ja niistä inspiroituneena ostin makkariin meikkipöydän. Eli kylppäri tosiaan ei ole kosteana paikkana paras vaihtoehto meikeille… Mutta tällaisen nurkkauksen tekemiselle lähtee lämmin suositus x 100 

meikkipöytä

Ensimmäisenä pöydän päältä saa bongata pari purkkia, jotka on tarkoitettu meikkisiveltimille. Tällaisista purkeista on kätevä napata mukaan tarvitsemansa yksilö! Niiden vieressä on läpinäkyvä meikkilokerikko, jossa on taas lähes kaikki päivittäin käytössä olevat meikit. Löytyy niin meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, ripsarit, silmämeikkikynät kuin myös luottohuulipunat.

makeup corner

Pöydän reunassa on kaksi valkoista kannellista boksia: toisessa on kaikki huulirasvat, kiillot sekä punat. Ja toisessa kaikki kynsilakat + kynsilakanpoistoaineet. Näitä tosiaan löytyy muutamat, haha. Oon maailmanluokan pahin meikkien keräilijä!

kampauspöytä Ikea

Pääasiassa kaikki meikkini ovat kuitenkin pöytään kuuluvassa laatikossa. Hankin sinne myös muutamia meikkilokerikoita organisoimaan ja hallitsemaan järjestystä. Ainut huonopuoli on se, että laatikko on melko pieni (vaikka jatkuu syvemmälle taakse) ja se on nyt jäämässä liian ahtaaksi. Saa nähdä täytyykö keksiä joku pienempi säilytysjärjestelmä näiden lisäksi. Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan kommenttiboksiin!

meikkipussit1

Oikealta löytyy eniten reissuun lähtiessä käytössä olevat meikkipussit. Vaaleanpunainen Victoria’s Secret pitää sisällään loput meikkisiveltimet. Ja Louis Vuittonin oma taas Beauty Blenderit + muut meikkisienet.

meikkien säilytys

Seuraavaksi saa bongata kaksi ehkä jopa lähes päivittäin, mutta ainakin viikottain käytössä olevaa spraytä. Meikin viimeistelysuihke ja kynsilakan kuivattaja. En voisi enää elää ilman näitä kahta!

luomiväripaletit

Sitten eteenpäin eli laatikon keskeltä löytyy päällekkäin kasattuna paletit. On eri merkkien luomiväripaletteja, korostuspaletteja sekä yksi poskipunapaletti.

Nyxin meikit

Seuraavaksi päästään lokerikkojen pariin. Ensimmäisessä on ripsarit, rajauskynät, valokynät, kulmakarvageelit + värit ja kaikki pienemmät luomivärit. Iso suositus NYX:in pienille purkeille – niin kesäisiä sävyjä 

Thebalmin meikit

Hypätään lokerikosta seuraavaan, jossa on meikkivoiteet (osa takana niin ettei näy kuvassa), puuterit sekä aurinkopuuterit. Näitä oon myös joutunut kasaamaan päällekkäin, koska muuten kaikki eivät mahtuisi. BUUU…

meikkien säilytysjärjestelmä

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä sekalaisia meikkejä: pohjustusvoiteita, poskipunia, korostuskyniä, silmäpussien peiteaineita, ihon sävyn heleyttäjiä yms.


43 Responses to “My makeup corner”

 1. Avatar N sanoo:

  Mistä tuo vaaterekki ja paljonko maksoi? :) löytyykö yhä kaupasta?

 2. Avatar Nelli sanoo:

  kiva postaus :) meikit pysyy paljon paremmin järjestyksessä kun ne on hyvin organisoitu, eikä mee likaseksikaan :) ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Sä sen sanoit ♥ Oon niin samaa mieltä! Mä rakastan järjestystä ja oon pieni järjestysfriikki, joten meikit täytyy aina olla tip top. Ne löytyy paremmin eikä tosiaan tarvitse olla jatkuvasta putsaamassa purkkeja niin kuin aina meikkipussin aikoihin täytyi :)

 3. Avatar Vilhelmiina Lyydia sanoo:

  Ei vitsit tuollainen olisi kyllä unelma! Oot onnistunut todella hyvin järjestelemään nuo meikit vielä niin, että näyttää myös kivalta ja siistiltä <3 Superkiva :)

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti ihana <3 Tämän toteuttaminen oli yllättävän helppoa, vaikka tilasta meinaakin olla vähän pulaa :-D Mutta meikit löytyvät huomattavasti paremmin ja pysyvät siisteinä :)

 4. Avatar Ansku sanoo:

  Mistä tuo kaunis pöytä on ostettu? :) ihana postaus!

 5. Avatar Mira sanoo:

  Voi vitsi sulla on kyllä mahtava kokoelma ja tosi ihana toi nurkkaus! Mistä tota kynsilakan kuivattajaa saa?? Ihan must ostos!

  • Saija Saija sanoo:

   On näitä vähän tullut kerättyä :p Kiitti paljon Mira! Kynsilakan kuivattaja on IsaDora-merkkinen, mutta en ole törmännyt siihen kuin Elloksella eli sieltä ainakin :)

 6. Avatar Selma sanoo:

  Hei mistä toi sun pöytä on ostettu? Oon miettinyt pienemmän pöydän ostoa! Pystytkö linkkaamaan sitä (jos on esim. Ikeasta) :) ja ihan goals toi sun nurkkaus!

 7. Avatar Tiia sanoo:

  Ihana tämä sun meikkauspiste! Tuossa on varmasti niin kiva laittautua. :) Kyselisin, että mistä tuo S-muki/kuppi on peräisin?

  Kiitokset sulle huippublogista! Lueskelen aina innolla sun postaukset läpi, kun huomaan bloglovinissa blogisi päivittyneen. Blogistasi huomaa, että näet sen eteen hirveästi vaivaa ja postaukset on todella hyvän laatuisia aina! Omia lemppareita on olleet etenkin viimeaikaiset sisustuspostaukset. Ihanaa kevään jatkoa sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Tiia :) Miten ihana vastaanotto täällä olikaan, tänne oli kiva tulla lukemaan kommentteja pitkän päivän jälkeen <3 S-kuppi on Design Letters-merkkinen ja oon tilannut sen Seitashopista. Stockalta löytyy myös!

   Ihana kuulla, että tykkäät innoissasi lukea tätä :) Mahtava juttu, että mun panostus välittyy! Mä haluan tehdä tätä hommaa aina täysillä ja kun sen suuren intohimon blogia kohtaan omistaa niin on kiva nähdä, että lukijat myös huomaavat sen. Kiitti sulle vielä ja samoin sinne (:

 8. Avatar Emilia sanoo:

  Hei vielä ja kiitos avusta jo näin alkuun :) minkä kokoinen se sohvapöytä on tuo isompi vai pienempi. Pieni olisi hyvä meille, mutta mietin että miltä se näyttää just sit oikeesti :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei mitään :) Meillä on molemmat, mutta pienemmän oon esitellyt ainoastaan Instagramissa (se on siis terassilla) ja isompi on olohuoneessa. Se pieni näyttää hyvältä divaanisohvan ja vähän pienemmän sohvan kanssa. Isompi taas menee kaikkien muiden sohvien kanssa eli kannattaa ehkä vertailla siihen (:

   • Avatar Emilia sanoo:

    Eli sää suosittelet pienempää jos on divaanisohva? Kun mietin et onks se sit olohuoneeseen jotenkin liian pieni ison sohvan kanssa. Mut toisaalta taas se ei sit veis hirveesti tilaa. Miks noilla sivuilla ei voi olla kuvia sohvan vieressä nii näkis vähän et miten se menis siihen :D

    • Saija Saija sanoo:

     Joo, koska noissa menee jalat leveälle :) Mutta jos teillä on iso olkkari niin sitten isompi. Kannattaa varmaan mittailla vähän etäisyyksiä, vaikka kunnon hahmottamisen mäki näin vasta kun pöytä oli kasattu. Niinpä :D Olisi helpottanut muakin, mutta onneksi tuurilla tuli oikean kokoiset. Tsemppiä valintaan :)!

 9. Avatar Laura sanoo:

  Vau, tollanen meikkinurkkaus olis ihan täydellinen! Kun näytät olevan samanlainen kynsilakkafriikki kun mäkin, niin kannattaa ihan ehdottomasti kokeilla H&M:n lakkoja! Oon tähän asti käyttäny OPIn ja Essien lakkoja mut yhden bloggaajan innostamana kokeilin H&M:n omia ja koin mullistavia kokemuksia: ne on melkein jopa parempia kun noi edelliset! Ja hintaa on alle kolmasosa :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, kiva kuulla sun pitävän! Oikeasti?? Mä muistan käyttäneeni niitä joskus ylä-asteella, mutta nyt en ole vuosiin edes käynyt H&M:n kynsilakkaosastolla. Mutta en voi vastustaa kiusausta vaan mun täytyy testailla joku päivä! Fanitan niin Essien puolesta, mutta oon aina innoissani testaamassa myös muita :D Kiitos tästä! Tällaiset vinkit ovat niin tarpeellisia <3

 10. Avatar Moona sanoo:

  Vitsit toi tuoli on kuin piste iin päälle sun meikkinurkkaukseen! Mistähän se mahtaa olla? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih kiitos Moona :) Oon saanut sen joululahjaksi reilu vuosi sitten. Mutta tuoli on Kartellin ja näitä myydään ainakin Kartellin omassa liikkeessä sekä Stockmannilla :)

 11. Avatar minttu sanoo:

  ei herranjestas.. joko mä muutan teille tai sit pöllin ton meikkipisteen :D

 12. Avatar Sara sanoo:

  Ihana nurkkaus sulla! Tuo pöytä onki tosi yleinen enkä ihmettele yhtään miksi :)

  http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/00261295/
  Tollanen tai joku vastaava pöydän alle vois olla kätevä apu ja näkyykin monella just noita olevan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon :) Niinpä! Tämä on kyllä niin toimiva pöytä varsinkin meikkauspisteenä. Tiedätkö, että suunnittelin tuollaista laatikkoa tänne alle… Mutta se ei mahdu!! Hitsit, että ärsytti. Sen täytyisi olla pöydän vieressä ja siinä ei oikein ole tilaa. Blääh :(

 13. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Oi kuinka siistiltä toi sun meikkipistees näyttääkään!<3

  Itse en malta odottaa, että kesän jälkeen pääsen vihdoin muuttamaan isompaan asuntoon, jonne saan myös oman meikkinurkkaukseni, jippii! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, kiitos Inka :) Ilahduttavaa kuulla, että meikkauspiste miellyttää <3

   Ooh!! Oon iloinen sun puolesta - jään odottelemaan sun tulevia kuvia siitä ;)

 14. Avatar A sanoo:

  Aivan ihana !
  Mistä nuo Naked-palettien vieressä olevat nude-paletit ovat?
  :) ovatko hyviä?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :) Ne on theBalmin Nudetude ja Nudedude. Ovat tosi hyviä ja sävyjä löytyy monia! Suosittelen <3 Näitä myydään ainakin Nordicfeelillä, Beauty Pop Upilla sekä Bangerheadilla :)

 15. Avatar Empuskaa sanoo:

  Vauuu!!!! Ihan mieletöntä miten hyvässä ja hienossa kaikki sun meikit on :)<3 ihanan näköstä!! Oi<3

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset sulle Emilia =) Niin toinen toistaan ilahduttavampia kommentteja, että suuri hymy nousee huulille näitä lukiessa. Hyvä juttu, että pidit <3

 16. Avatar Parfym sanoo:

  Wau, onpa upea!

 17. Avatar Juulia J sanoo:

  Mistä nuo laatikossa olevat lokerikot mahtaa olla kotoisin? :)

 18. Avatar :) sanoo:

  voitko linkata noiden laatikossa olevien lokerikkojen sivun koska en löydä ikean nettisivulta niitä, vai mahtaako niitä edes enää olla myynnissä? muuten aivan ihana meikkinurkkaus. itse siis olen ostamassa juuri tuota samaa pöytää ja ajattelin että sisälle laatikkoon olisi kiva saada juuri tuollaisia lokerikkoja.

 19. Avatar jensku sanoo:

  minkä nimiset nuo lokerikot tuolla laatikon sisällä ovat? en löydä niitä ikean nettisivuilta, vai onkohan niitä enään myynnissä. ja ihana meikkinurkkaus sulla <3

  • Saija Saija sanoo:

   En valitettavasti muista yhtään :( Saattaa olla, että niitä ei ole enää saatavilla. Katsoitko Ikean sivuilta kylppärin säilytyksen puolelta? Nurkkaus on muuttunut hieman, täytyisikin tehdä päivitetty versio :) Mutta kiitos hirmuisesti <3

   • Avatar jensku sanoo:

    joo uusi päivitetty versio sun meikkinurkkauksesta olisi ihana ! siitä sais inspiraatiota ja vinkkejä <3

 20. Avatar Miisa sanoo:

  Mistä oot ostanu ton ihanan peilin?

Kommentoi