Äidille suojausta + arvonta

instagram1

Huomenta ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ruudun toisella puolella! Ennen kuin me aletaan tehdä lähtöä äitienpäivän juhlintoihin niin tulin kirjoittelemaan teille aika mielenkiintoisen postauksen. Nimittäin aikaisemmin kirjoittamani postaus F-Secure SAFEsta saa yllättävää jatkoa. Eli oon mukana Indiedaysin F-Securen kampanjassa, jossa tuodaan esille tietoturvan tärkeyttä.

F-Secure SAFE on suunniteltu suojaamaan käytännössä kaikki mitä netissä teet: katsot videoita, kuuntelet musiikkia, nettishoppailet, selailet eri somekanavia jne. Palveluun kuuluu virustentorjunta, verkkosuojaus, perheensuojaus sekä selaus-ja verkkopankkisuojaus. Plussaa paikannuspalvelusta, jonka avulla pystyt paikantamaan missä sun varastettu tai kadonnut puhelin sijaitsee. Anroid-sovelluksista on helppo pyyhkiä etänä kaikki sovelluksien tiedot ja lukita puhelin. Jos puhelin kokee pahimman eli varkauden niin tämän palvelun vuoksi ei tarvitse menettää yöuniansa miettimällä, että onko pankkitiedot ja kirjautumistunnukset nyt jonkun ulkopuolisen käsissä. Yhdellä paketilla saa suojattua perheen kaikki laitteet (max 5). Niin puhelimet, tietokoneet kuin tabletit.

instagram

Mä oon aina ollut meidän perheessä se ”tekniikan ihmelapsi”, joka on asentanut koneen kuin koneen käyttövalmiiksi. Äiti ei ole ollut mikään maailman kiinnostunein tyyppi tietokoneita kohtaan, mutta koko ajan enemmän hän viettää aikaa selailemalla nettiä ja on hän jopa haaveillut omasta tabletista. Ollaan keskusteltu paljon netissä pyörivistä vaaroista, kuten juuri indentiteettivarkauksista tai pankkitietojen kopioinnista ja yleensä se varoittava osapuoli on ollut äitini Hän on aina huolehtinut turvallisuudestani  ja mä haluan nyt omalta osaltani huolehtia hänen turvallisuudesta, joten äitille lähtee vuoden F-Secure SAFE-palvelu.

Nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa (arvonta postauksen lopussa) sekä päästä kokeilemaan F-Securen tarjoamaa SAFE-palvelua täysin ilmaiseksi 4 kuukauden ajan. Palvelun pääset lunastamaan itsellesi suoraan TÄÄLTÄ.

F-Secure Safe

Palvelun käyttö on niin helppoa, että jopa äitini osaa varmasti käyttää sitä. Asennus on vain yhden koodin kirjoittamisen päässä eikä muita tietojen syöttelyä tarvita. Pystyt kirjautumaan palveluun ja oman nimen alla näkyy kaikki rekisteröidyt laitteet sekä kauanko suojausta on vielä jäljellä.

Äitienpäivän kunniaksi F-Secure haluaa kiittää äitejä tämän lämminhenkisen videon myötä:

suomalaisia mansikoita

Nyt on siis suojattu niin mun, Tatun kuin myös mun kotikodin laitteet eli eiköhän seuraavaksi suojata teidän omat? Eli laitetaas skaba pystyyn, jossa yksi onnekas voittaa vuoden F-Secure SAFE-palvelun veloituksetta kotiin.

1. Kerro mitkä jutut sun omassa nettikäyttäytymisessä vaatisi eniten suojausta? 

Syötätkö paljon pankkitietoja sivustoille, katseletko sarjoja, latailetko jotain jne. Muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Onnea kaikille tasapuolisesti!


37 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 14:27h, 08 toukokuun Vastaa

  Mä pyörin tosi paljon netissä, ja koen tarvitsevani suojausta :D oon tätä ilmasta 4kk kokeilua nyt pitäny ja tykännyt kyllä tosi paljon!!
  Mulla on paljon tavaraa esim. Dropboxissa, lisäksi on näitä netflixejä ja hbo nordiceja jotka ois kiva suojata. Ei vaan oo varaa opiskelijan tuloilla maksaa näitä suojia, ni tää tulis kyllä tarpeeseen

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 15:13h, 08 toukokuun Vastaa

  Pankkitietoja tulee kyllä syötettyä paljon ja niihin ois erittäin hyvä saada kunnon suojaukset, nimittäin varsinki ku puhelimella niitä syöttää pyörii aina turvallisuus mielessä…

 • Avatar
  Miina
  Posted at 15:43h, 08 toukokuun Vastaa

  Netissä tulee pyörittyä, katsottua sarjoja ja just latailtua kaikkea mahdollista koneelle! Oonkin aina ollut maailman surkein suunnittelemaan mitään tietokoneen suojausjuttuja ja ne onkin jäänyt sitten sinne ajatustasolle kun en ole osannut laittaa niitä koneelleni :D

 • Avatar
  ada
  Posted at 17:00h, 08 toukokuun Vastaa

  Eniten suojausta kaipaa varmaankin mielenkiintoiset linkit ja sit se että onko ne sit turvallisia.

 • Avatar
  Henna
  Posted at 17:29h, 08 toukokuun Vastaa

  Puhelimella tulee selattua erittäin paljon ulkomaalaisia nettikauppoja ja välillä myös tilailtuakin. Kunnon suojaus olisi kyllä tarpeen, sillä jo kerran aiemmin pankkitietojani on varastettu.

 • Avatar
  Saila
  Posted at 18:09h, 08 toukokuun Vastaa

  Pelkään että kone kaatuu ja kaikki koneelle tallennetut kuvat lomareissuista yms katoaa! Siksi siis suojausta vailla ollaan!

 • Avatar
  Hilja
  Posted at 18:35h, 08 toukokuun Vastaa

  Itse tarvitsisin turvaa nettiin antamieni tietojen suojaamiseen ja koulujuttujen säilyttämiseen.

 • Avatar
  Jere
  Posted at 18:47h, 08 toukokuun Vastaa

  Aina välillä tulee pohdiskeltua sitä, mitä jos yht äkkiä ei kirjautumistiedot toimiskaan. Kun huomaisi, että kaikki salasanojen takana olevat nettipalvelut olisivat anastettu. Somettajana ehkä kauhein tilanne ikinä :D

 • Avatar
  MARJA-LIISA
  Posted at 18:53h, 08 toukokuun Vastaa

  Eniten mietityttää Facebookin käyttö, vaikka tosi tarkkana olen klikkailemieni linkkien suhteen. Nettikaupoissa haluan toimia rauhallisin mielin ja sitten vielä tuo oma blogikin – siinä lähinnä tietojen varmistaminen, joka nyt on tekemättä.

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 19:11h, 08 toukokuun Vastaa

  Mulla ei oo puhelimessa mitään suojausta, niin tarttisisin sitä esim.kaikkiin yksityisiin tietoihin mitä on minulla eri sivuilla ja linkkeihin ja no kuviin myös:)

 • Avatar
  Linda
  Posted at 20:40h, 08 toukokuun Vastaa

  Olen nykyään niin aktiivinen verkkokauppojen käyttäjä, että sieltä tulee hankittua ennemmin kuin ihan normaaleista kaupoista. Siitä syystä suojaukset on hyvä olla kunnossa. Lisäksi tietenkin sarjojen ja ulkomaalaisten verkkosivujen selauksien takia on hyvä tietokone olla suojattuna koska tosiaan ikinä ei voi tietää mitä tapahtuisi jos ne eivät kunnossa olisi. Olisi ihan huippua voittaa vuodeksi nämä!

 • Avatar
  Miia
  Posted at 21:09h, 08 toukokuun Vastaa

  Käytän nettipankkia säännöllisesti ja melko paljon verkkokauppojakin. Teen juna- ja bussilippujen ja hotelliyöpymisten varaukset ja maksut ainoastaan netin kautta. Nettivaatekauppoja koluan kans ja joskus jotain löydänkin. F-securen ohjelma tulisi siis tarpeeseen.

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:25h, 08 toukokuun Vastaa

  Kuulostaa todella kätevältä sovellukselta ja olis todellakin tarvetta :) Tulee käytettyä älypuhelinta paljon erilaisten nettisivujen selailuun ja joskus tilauksiakin tehtyä, enkä tykkää yhtään että mun tietoja urkitaan ja sivuhistoriat, salasanat ynnämuut lähtee ties mihin. usein nää turvallisuus sovellukset on kalliita (jos siis haluaa parhaan mahdollisen suojan) eikä niitä sikskään tule hankittua, mutta olis vaan niin helpottavaa selailla puhelinta kun ois varmuus, että tiedot pysyy vaan mulla itsellä :)

  nelli.manttari@hotmail.com

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 21:48h, 08 toukokuun Vastaa

  Nyt on saanut paljon käyttää pankkitunnuksia eri sivuilla joten niiden vuoksi ainakin. Muutenkin on kivempi selailla sivuja kun tietää että tietokone on suojattuna. :)

 • Avatar
  Jenni Haapaniemi
  Posted at 21:54h, 08 toukokuun Vastaa

  Puhelimella tulee paljon ostettua esim. junalippuja ja tilailtua eri nettikaupoista ja näissähän usein tarvii täyttää pankkikortin tiedot, että lähinnä sitä varten! Ja lähes päivittäistä nettipankin käyttöä ajatellen myös tämä olisi tosi tarpeellinen juttu :)

 • Avatar
  karo
  Posted at 22:50h, 08 toukokuun Vastaa

  Mulla ei oo koneessa ja puhelimessa kummassakaan minkäänlaisia suojauksia, niiden ilmaisten testikappaleiden jälkeen, mitä olen käyttänyt. Kuitenkin netissä tulee paljon pyörittyä ja varsinkin nettishoppailtua. Välillä huolettaa tämä asia, joten tulisi tarpeeseen!

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 23:11h, 08 toukokuun Vastaa

  Juurikin niitä pankkitietoja tulee syötettyä aika paljon, joten sen suhteen kaipaisi erittäin kovasti suojausta !

 • Avatar
  Madeleine
  Posted at 23:26h, 08 toukokuun Vastaa

  Käytän nettipankkia puhelimella säännöllisesti ja ostan tavaroita/vaatteita nettikaupoista eikä oo mitään suojauksia puhelimeen eikä tietokoneeseen. Olen ollut huolissaan tästä että salasanat ynnä muut tiedot laitetaan aina nettiin eikä koskaan voi olla varma kenelle ne tiedot menee :)
  Ps. Ihana blogi, löysin eilen blogisi ja jään lukijaksi! ☺️

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:36h, 09 toukokuun Vastaa

   Voi vitsit kiitti paljon ja tervetuloa seurailemaan :)!

   • Avatar
    Madeleine
    Posted at 08:45h, 19 toukokuun Vastaa

    julkaistaanko kilpailun voittaja yleisesti kaikille vai voittajalle henkilökohtaisesti? ☺️

    • Saija
     Saija
     Posted at 10:15h, 19 toukokuun Vastaa

     Mä julkaisen voittajan yleisesti tänään! Mutta yhteyttä häneen otetaan henkilökohtaisesti :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 00:05h, 09 toukokuun Vastaa

  Eniten suojausta varmaan tartteis pankkiasiat (junalippujen ostot, nettishoppailut yms.), samoin muut tärkeet vakuutusjutut yms. Olishan se myös kiva suojata esim. Netflix yms tälläset. Opiskelijalla ei kovin oo varaa näihin suojauksiin, kai sitä pitäs johonki yrittää säästää!

 • Avatar
  Marianna
  Posted at 00:32h, 09 toukokuun Vastaa

  Pankkitunnus olisi hyvä suojata omalla kohdallani!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 06:02h, 09 toukokuun Vastaa

  Etenkin nettipankin käyttö usein arveluttaa – mitä jos joku tarkkailee mitä teen. Myös nettikaupat joissa kysytään henkilötunnusta on melko arveluttavia. Olisi mahtava saada turvattua perheen laitteet.

 • Avatar
  Kata M.
  Posted at 09:13h, 09 toukokuun Vastaa

  Eniten huolettaa matkojen varailu, hotellien ja lentojen varaamisessa liikkuu suuria summia, joten olisi mukavaa olla turvatut tietokone ja puhelin :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 12:29h, 09 toukokuun Vastaa

  Käytän nettipankkia niin puhelimella kuin koneellakin. Katson itse paljon sarjoja molemmilla ja puoliso selaa myös hyvin paljon puhelimella milloin missäkin. Koemme siis tarvitsevamme suojaa molempien puhelimiin ja kannettavaan. :)

 • Avatar
  Cinderella Days
  Posted at 14:47h, 09 toukokuun Vastaa

  Lataan kuvia ja tiedostoja puhelimeen, ja muutenkin selailen nettiä puhelimessa. Ohjelma tulisi kyllä tarpeen :)

 • Avatar
  Janita
  Posted at 15:37h, 09 toukokuun Vastaa

  Mun nettikäyttäytymisestä varmastikin eniten suojaa tarvitsisi nettishoppailu! On niin ikävää, kun löytää vaikkapa loistavan tarjouksen jostakin hiukan tuntemattomammasta nettikaupasta, muttei tuotetta kuitenkaan uskalla tilata, kun juurikin kaikki pankkitietojen varastamiset yms hirvittää.

 • Avatar
  piamarika
  Posted at 16:11h, 09 toukokuun Vastaa

  Mä syöttelen aika paljon mun pankkitietoja ja netflixiä kattelen aika paljon.

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 16:45h, 09 toukokuun Vastaa

  Tilaan paljon ulkomaisista nettikaupoista, joten siinä kohtaa ainakin olisi suojaus paikallaan :)

 • Avatar
  matilda
  Posted at 09:00h, 10 toukokuun Vastaa

  Ehdottomasti nettishoppailu! Tuttujen ja turvallisten sivujen lisäks tulee käytettyä niitä vähän epäilyttäviäkin..

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 17:46h, 10 toukokuun Vastaa

  Hoidan lähes kaikki asiani (sähköpostit, pankkiasiat jne) puhelimellani hitaan tietokoneen vuoksi, joten tämä suojaus tulisi todella tarpeeseen! :)

 • Avatar
  Milla
  Posted at 18:57h, 10 toukokuun Vastaa

  Hoidan kaikkia pankkiasioita sekä muita mahdollisia, kuten netflixin katselua, samalla koneella, joten ehdottomasti suojaus olisi tarpeellinen!

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 15:36h, 11 toukokuun Vastaa

  Kaikki niin viralliset kuin epävirallisetkin netin kautta hoidettavat asiat olisi hyvä saada entistäkin varmempaan suojaan. Käytän päivittäin kahta eri sähköpostia sekä verkkopankkia, joiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Toisaalta myös harmittaisi, jos ei pääsisikään enää käyttämään somekanavia. Pahinta olisi, että koko puhelin tai läppäri saastuisi jonkun sivuston kautta! Eli mukana arvonnassa ollaan. :)

 • Avatar
  essi
  Posted at 16:52h, 11 toukokuun Vastaa

  Eniten huolettaa pankkitietojen syöttäminen, erityisesti puhelimella. Varsinkin jossain vähän vieraammissa nettikaupoissa välillä hirvittää!

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 17:43h, 11 toukokuun Vastaa

  Pankkitietoja tulee laiteltua paljonkin nettiin esim. vaatteiden tai kosmetiikan tilaamisessa ja netflixiä kattelen myös.

 • Avatar
  Paula
  Posted at 21:23h, 11 toukokuun Vastaa

  Pankkitoiminnot ois mulla se suurin syy hyvään suojaukseen myös!

Post A Comment