Äidille suojausta + arvonta

instagram1

Huomenta ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ruudun toisella puolella! Ennen kuin me aletaan tehdä lähtöä äitienpäivän juhlintoihin niin tulin kirjoittelemaan teille aika mielenkiintoisen postauksen. Nimittäin aikaisemmin kirjoittamani postaus F-Secure SAFEsta saa yllättävää jatkoa. Eli oon mukana Indiedaysin F-Securen kampanjassa, jossa tuodaan esille tietoturvan tärkeyttä.

F-Secure SAFE on suunniteltu suojaamaan käytännössä kaikki mitä netissä teet: katsot videoita, kuuntelet musiikkia, nettishoppailet, selailet eri somekanavia jne. Palveluun kuuluu virustentorjunta, verkkosuojaus, perheensuojaus sekä selaus-ja verkkopankkisuojaus. Plussaa paikannuspalvelusta, jonka avulla pystyt paikantamaan missä sun varastettu tai kadonnut puhelin sijaitsee. Anroid-sovelluksista on helppo pyyhkiä etänä kaikki sovelluksien tiedot ja lukita puhelin. Jos puhelin kokee pahimman eli varkauden niin tämän palvelun vuoksi ei tarvitse menettää yöuniansa miettimällä, että onko pankkitiedot ja kirjautumistunnukset nyt jonkun ulkopuolisen käsissä. Yhdellä paketilla saa suojattua perheen kaikki laitteet (max 5). Niin puhelimet, tietokoneet kuin tabletit.

instagram

Mä oon aina ollut meidän perheessä se ”tekniikan ihmelapsi”, joka on asentanut koneen kuin koneen käyttövalmiiksi. Äiti ei ole ollut mikään maailman kiinnostunein tyyppi tietokoneita kohtaan, mutta koko ajan enemmän hän viettää aikaa selailemalla nettiä ja on hän jopa haaveillut omasta tabletista. Ollaan keskusteltu paljon netissä pyörivistä vaaroista, kuten juuri indentiteettivarkauksista tai pankkitietojen kopioinnista ja yleensä se varoittava osapuoli on ollut äitini Hän on aina huolehtinut turvallisuudestani  ja mä haluan nyt omalta osaltani huolehtia hänen turvallisuudesta, joten äitille lähtee vuoden F-Secure SAFE-palvelu.

Nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa (arvonta postauksen lopussa) sekä päästä kokeilemaan F-Securen tarjoamaa SAFE-palvelua täysin ilmaiseksi 4 kuukauden ajan. Palvelun pääset lunastamaan itsellesi suoraan TÄÄLTÄ.

F-Secure Safe

Palvelun käyttö on niin helppoa, että jopa äitini osaa varmasti käyttää sitä. Asennus on vain yhden koodin kirjoittamisen päässä eikä muita tietojen syöttelyä tarvita. Pystyt kirjautumaan palveluun ja oman nimen alla näkyy kaikki rekisteröidyt laitteet sekä kauanko suojausta on vielä jäljellä.

Äitienpäivän kunniaksi F-Secure haluaa kiittää äitejä tämän lämminhenkisen videon myötä:

suomalaisia mansikoita

Nyt on siis suojattu niin mun, Tatun kuin myös mun kotikodin laitteet eli eiköhän seuraavaksi suojata teidän omat? Eli laitetaas skaba pystyyn, jossa yksi onnekas voittaa vuoden F-Secure SAFE-palvelun veloituksetta kotiin.

1. Kerro mitkä jutut sun omassa nettikäyttäytymisessä vaatisi eniten suojausta? 

Syötätkö paljon pankkitietoja sivustoille, katseletko sarjoja, latailetko jotain jne. Muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Onnea kaikille tasapuolisesti!


37 Responses to “Äidille suojausta + arvonta”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mä pyörin tosi paljon netissä, ja koen tarvitsevani suojausta :D oon tätä ilmasta 4kk kokeilua nyt pitäny ja tykännyt kyllä tosi paljon!!
  Mulla on paljon tavaraa esim. Dropboxissa, lisäksi on näitä netflixejä ja hbo nordiceja jotka ois kiva suojata. Ei vaan oo varaa opiskelijan tuloilla maksaa näitä suojia, ni tää tulis kyllä tarpeeseen

 2. Avatar Jasmin sanoo:

  Pankkitietoja tulee kyllä syötettyä paljon ja niihin ois erittäin hyvä saada kunnon suojaukset, nimittäin varsinki ku puhelimella niitä syöttää pyörii aina turvallisuus mielessä…

 3. Avatar Miina sanoo:

  Netissä tulee pyörittyä, katsottua sarjoja ja just latailtua kaikkea mahdollista koneelle! Oonkin aina ollut maailman surkein suunnittelemaan mitään tietokoneen suojausjuttuja ja ne onkin jäänyt sitten sinne ajatustasolle kun en ole osannut laittaa niitä koneelleni :D

 4. Avatar ada sanoo:

  Eniten suojausta kaipaa varmaankin mielenkiintoiset linkit ja sit se että onko ne sit turvallisia.

 5. Avatar Henna sanoo:

  Puhelimella tulee selattua erittäin paljon ulkomaalaisia nettikauppoja ja välillä myös tilailtuakin. Kunnon suojaus olisi kyllä tarpeen, sillä jo kerran aiemmin pankkitietojani on varastettu.

 6. Avatar Saila sanoo:

  Pelkään että kone kaatuu ja kaikki koneelle tallennetut kuvat lomareissuista yms katoaa! Siksi siis suojausta vailla ollaan!

 7. Avatar Hilja sanoo:

  Itse tarvitsisin turvaa nettiin antamieni tietojen suojaamiseen ja koulujuttujen säilyttämiseen.

 8. Avatar Jere sanoo:

  Aina välillä tulee pohdiskeltua sitä, mitä jos yht äkkiä ei kirjautumistiedot toimiskaan. Kun huomaisi, että kaikki salasanojen takana olevat nettipalvelut olisivat anastettu. Somettajana ehkä kauhein tilanne ikinä :D

 9. Avatar MARJA-LIISA sanoo:

  Eniten mietityttää Facebookin käyttö, vaikka tosi tarkkana olen klikkailemieni linkkien suhteen. Nettikaupoissa haluan toimia rauhallisin mielin ja sitten vielä tuo oma blogikin – siinä lähinnä tietojen varmistaminen, joka nyt on tekemättä.

 10. Avatar Ansku k sanoo:

  Mulla ei oo puhelimessa mitään suojausta, niin tarttisisin sitä esim.kaikkiin yksityisiin tietoihin mitä on minulla eri sivuilla ja linkkeihin ja no kuviin myös:)

 11. Avatar Linda sanoo:

  Olen nykyään niin aktiivinen verkkokauppojen käyttäjä, että sieltä tulee hankittua ennemmin kuin ihan normaaleista kaupoista. Siitä syystä suojaukset on hyvä olla kunnossa. Lisäksi tietenkin sarjojen ja ulkomaalaisten verkkosivujen selauksien takia on hyvä tietokone olla suojattuna koska tosiaan ikinä ei voi tietää mitä tapahtuisi jos ne eivät kunnossa olisi. Olisi ihan huippua voittaa vuodeksi nämä!

 12. Avatar Miia sanoo:

  Käytän nettipankkia säännöllisesti ja melko paljon verkkokauppojakin. Teen juna- ja bussilippujen ja hotelliyöpymisten varaukset ja maksut ainoastaan netin kautta. Nettivaatekauppoja koluan kans ja joskus jotain löydänkin. F-securen ohjelma tulisi siis tarpeeseen.

 13. Avatar Nelli sanoo:

  Kuulostaa todella kätevältä sovellukselta ja olis todellakin tarvetta :) Tulee käytettyä älypuhelinta paljon erilaisten nettisivujen selailuun ja joskus tilauksiakin tehtyä, enkä tykkää yhtään että mun tietoja urkitaan ja sivuhistoriat, salasanat ynnämuut lähtee ties mihin. usein nää turvallisuus sovellukset on kalliita (jos siis haluaa parhaan mahdollisen suojan) eikä niitä sikskään tule hankittua, mutta olis vaan niin helpottavaa selailla puhelinta kun ois varmuus, että tiedot pysyy vaan mulla itsellä :)

  nelli.manttari@hotmail.com

 14. Avatar Roosa sanoo:

  Nyt on saanut paljon käyttää pankkitunnuksia eri sivuilla joten niiden vuoksi ainakin. Muutenkin on kivempi selailla sivuja kun tietää että tietokone on suojattuna. :)

 15. Avatar Jenni Haapaniemi sanoo:

  Puhelimella tulee paljon ostettua esim. junalippuja ja tilailtua eri nettikaupoista ja näissähän usein tarvii täyttää pankkikortin tiedot, että lähinnä sitä varten! Ja lähes päivittäistä nettipankin käyttöä ajatellen myös tämä olisi tosi tarpeellinen juttu :)

 16. Avatar karo sanoo:

  Mulla ei oo koneessa ja puhelimessa kummassakaan minkäänlaisia suojauksia, niiden ilmaisten testikappaleiden jälkeen, mitä olen käyttänyt. Kuitenkin netissä tulee paljon pyörittyä ja varsinkin nettishoppailtua. Välillä huolettaa tämä asia, joten tulisi tarpeeseen!

 17. Avatar Hemppe sanoo:

  Juurikin niitä pankkitietoja tulee syötettyä aika paljon, joten sen suhteen kaipaisi erittäin kovasti suojausta !

 18. Avatar Madeleine sanoo:

  Käytän nettipankkia puhelimella säännöllisesti ja ostan tavaroita/vaatteita nettikaupoista eikä oo mitään suojauksia puhelimeen eikä tietokoneeseen. Olen ollut huolissaan tästä että salasanat ynnä muut tiedot laitetaan aina nettiin eikä koskaan voi olla varma kenelle ne tiedot menee :)
  Ps. Ihana blogi, löysin eilen blogisi ja jään lukijaksi! ☺️

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kiitti paljon ja tervetuloa seurailemaan :)!

   • Avatar Madeleine sanoo:

    julkaistaanko kilpailun voittaja yleisesti kaikille vai voittajalle henkilökohtaisesti? ☺️

    • Saija Saija sanoo:

     Mä julkaisen voittajan yleisesti tänään! Mutta yhteyttä häneen otetaan henkilökohtaisesti :)

 19. Avatar Anniina sanoo:

  Eniten suojausta varmaan tartteis pankkiasiat (junalippujen ostot, nettishoppailut yms.), samoin muut tärkeet vakuutusjutut yms. Olishan se myös kiva suojata esim. Netflix yms tälläset. Opiskelijalla ei kovin oo varaa näihin suojauksiin, kai sitä pitäs johonki yrittää säästää!

 20. Avatar Marianna sanoo:

  Pankkitunnus olisi hyvä suojata omalla kohdallani!

 21. Avatar Julia sanoo:

  Etenkin nettipankin käyttö usein arveluttaa – mitä jos joku tarkkailee mitä teen. Myös nettikaupat joissa kysytään henkilötunnusta on melko arveluttavia. Olisi mahtava saada turvattua perheen laitteet.

 22. Avatar Kata M. sanoo:

  Eniten huolettaa matkojen varailu, hotellien ja lentojen varaamisessa liikkuu suuria summia, joten olisi mukavaa olla turvatut tietokone ja puhelin :)

 23. Avatar Emilia sanoo:

  Käytän nettipankkia niin puhelimella kuin koneellakin. Katson itse paljon sarjoja molemmilla ja puoliso selaa myös hyvin paljon puhelimella milloin missäkin. Koemme siis tarvitsevamme suojaa molempien puhelimiin ja kannettavaan. :)

 24. Lataan kuvia ja tiedostoja puhelimeen, ja muutenkin selailen nettiä puhelimessa. Ohjelma tulisi kyllä tarpeen :)

 25. Avatar Janita sanoo:

  Mun nettikäyttäytymisestä varmastikin eniten suojaa tarvitsisi nettishoppailu! On niin ikävää, kun löytää vaikkapa loistavan tarjouksen jostakin hiukan tuntemattomammasta nettikaupasta, muttei tuotetta kuitenkaan uskalla tilata, kun juurikin kaikki pankkitietojen varastamiset yms hirvittää.

 26. Avatar piamarika sanoo:

  Mä syöttelen aika paljon mun pankkitietoja ja netflixiä kattelen aika paljon.

 27. Avatar Jenni sanoo:

  Tilaan paljon ulkomaisista nettikaupoista, joten siinä kohtaa ainakin olisi suojaus paikallaan :)

 28. Avatar matilda sanoo:

  Ehdottomasti nettishoppailu! Tuttujen ja turvallisten sivujen lisäks tulee käytettyä niitä vähän epäilyttäviäkin..

 29. Avatar Sanni sanoo:

  Hoidan lähes kaikki asiani (sähköpostit, pankkiasiat jne) puhelimellani hitaan tietokoneen vuoksi, joten tämä suojaus tulisi todella tarpeeseen! :)

 30. Avatar Milla sanoo:

  Hoidan kaikkia pankkiasioita sekä muita mahdollisia, kuten netflixin katselua, samalla koneella, joten ehdottomasti suojaus olisi tarpeellinen!

 31. Avatar Tiia sanoo:

  Kaikki niin viralliset kuin epävirallisetkin netin kautta hoidettavat asiat olisi hyvä saada entistäkin varmempaan suojaan. Käytän päivittäin kahta eri sähköpostia sekä verkkopankkia, joiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Toisaalta myös harmittaisi, jos ei pääsisikään enää käyttämään somekanavia. Pahinta olisi, että koko puhelin tai läppäri saastuisi jonkun sivuston kautta! Eli mukana arvonnassa ollaan. :)

 32. Avatar essi sanoo:

  Eniten huolettaa pankkitietojen syöttäminen, erityisesti puhelimella. Varsinkin jossain vähän vieraammissa nettikaupoissa välillä hirvittää!

 33. Avatar Maiju sanoo:

  Pankkitietoja tulee laiteltua paljonkin nettiin esim. vaatteiden tai kosmetiikan tilaamisessa ja netflixiä kattelen myös.

 34. Avatar Paula sanoo:

  Pankkitoiminnot ois mulla se suurin syy hyvään suojaukseen myös!

Kommentoi