Lukijoiden suosikki 2016

lukijoiden suosikki palkinto

blogivoittaja

blog awards

ISO KIITOS / THANK YOU SO MUCH

Tuun varmasti ikuisesti muistamaan sen hetken, kun pari viikkoa sitten lauantaina mun puhelimeen tuli samalla sekunilla viestejä niin Whatsappiin, Facebookkiin kuin Snapchattiin. Ihmettelin, että mitäköhän tapahtuu… Mä olin voittanut Indiedaysin Blog Awardseissa lukijoiden suosikki palkinnon! Voin kertoa, että täällä on samaan aikaan älyttömän onnellinen ja erityisen kiitollinen bloggaaja.

En ollut kenellekään maininnut koko äänestyksestä enkä edes osannut odottaa, että mä nousisin siellä sijoituksille. Kuinkas kävikään, te ihanat menitte ja äänestitte mun blogin voittoon kaikkien Suomen blogien joukosta. Ihan käsittämätöntä.

Blogin eteen on itketty kymmeniä kyyneleitä, näpytelty postauksia aamukolmelta, tunnettu pelkoa riittämättömyydestä, jäädytty pihalla ilman takkia asukuvien takia, turhauduttu kuvien epäonnistumista, iloittu teidän kommenteista ja yhteydenotoista sekä monta sataa muuta asiaa. Tuntuu niin hienolta saada näin iso kiitos tästä työstä.

Oon onnellinen, että mulle on kertynyt sinne ruudun toiselle puolelle iso yhteistö. Ennen kaikkea sellainen, joka jaksaa tukea tätä mun taivalta blogimaailmassa. KIITOS  Nostitte inspiraation aivan uusille lukemille.

Tänään juhlitaan tupareita ja myöhäisiä synttäreitä, mutta mulla on tässä myös yksi syy lisää juhlaan: TE ja tämä palkinto.


28 Responses to “Lukijoiden suosikki 2016”

 1. Avatar Kissanpentu sanoo:

  Onnea Saija!
  Voitto tuli kyllä ihan oikeeseen osoitteeseen.
  Niin ihanan ihana blogi niin pakkohan sitä oli äänestää :)
  Pitäkää hauskat tuparit <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon :) Ette tiedäkään, kuinka paljon mä yllätyin tästä! Tämä on niin teidän ihanien ansiota <3

 2. Avatar Nelli sanoo:

  sä oot kyllä ihan ehdottomasti palkintosi ansainnut ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä hymy nousee huulille, kun kuulee tämän :) Ihanasti sanottu ♥ xx

 3. Avatar Anniina sanoo:

  Onnea sulle! :> Oot kyllä ton palkinnon ansainnut, sillä sun blogisi on tosi insiporiva!♥ Plus että vastaat aina jokaiselle kommentoijalle erikseen (aina ystävällisesti, vaikka kommentoijan viesti ei olisikaan niin kiva), ja se on juttu jota itse ainakin arvostan suuresti! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo kuulla tällainen kommentti =) ♥ Kiitän! Ihana nähdä sun ajattelevan noin ja arvostavan kommentteihin vastaamista. Mulle tämä vastaaminen on henkilökohtaisesti tärkeää, koska tätä kautta pääsen keskustelemaan teidän kanssa ja ns. tutustumaan lukijoihin :)!

 4. Avatar Ansku k sanoo:

  Onnea!:) Olet kyllä ansainnut sen,koska sun blogi on niin huippu♡

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäinen kiitos tältä suunnalta :) Mahtava juttu, että sä pidät tästä! Tämä voitto on teidän ansiota <3

 5. Avatar Eve sanoo:

  Onnea paljon! Olet kyllä ihan ehdottomasti palkintosi ansainnut! <3 on kyllä niin huippu blogi, että pakkohan oli äänestää! ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos suuresti :) Tämä on täysin teidän ansiota! Ja vitsit, että osasitte yllättää tällä – en nimittäin osannut yhtään odottaa tätä. Ihanasti sanottu, kiitos vielä :)<3

 6. Avatar Viivi sanoo:

  Super paljon onnea! Meni ihan oikeeseen osoitteeseen tää palkinto! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitti paljon Viivi! Mikään ei ilahduta niin paljon kuin kuulla tämä :’)

 7. Avatar m sanoo:

  Siideri slushista reseptiä jooko? Sun snäpit oikeesti oli niin to die for!

  Onnea vielä palkinnosta ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Niitä myydään valmiina kaupoissa :) Kannattaa googlettaa Kobbarberg Jääsiideri niin löytyy kuvia ja tietoa. Oikeasti? Voi kuinka ilahduttavasti sanottu. Täytyy yrittää snäppäillä entistä ahkerammin ;-) Kiitti sulle M <3

 8. Avatar Petra sanoo:

  Onnea Saijis!

 9. Avatar Minttu sanoo:

  Onnea paljon, oot palkinnos ansainnu!:) sun blogi on yksi mun lemppareista, sillä tästä saa niin paljon inspiraatioo. Kiitos kauniista kuvista, hymyillen katon aina postaukset läpi! Sä selkeesti osaat tän homman ja tää on niin sun juttus. Oot ihan huikee! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi mikä ihana kommentti <3 Kiitos paljon! Mun päivä alkoi niin iloisissa merkeissä, kun tulin tänne lukemaan nämä kommentit :) Hieno juttu, että täältä saa inpiraatiota. Ja kyllä tämä bloggaaminen on niin mun juttu :p Onneksi silloin joskus päätin aloittaa tämän kirjoittamisen, en vaihtaisi hetkeään pois. Kiitos vielä :) xx

 10. Avatar Silja sanoo:

  Pakko vaan tulla sanomaan, että kyllä sä oot ton palkinnon ansainnut. Monessa muussa blogissa en oo samanlaista panostusta nähnyt kun tässä. Sä postailet usein, erityylisiä, kiinnostavia juttuja. Jokaiseen oot oikeesti nähny vaivaa, ottanu upeet kuvat, ja Saija sen kyllä huomaa miten sä rakastat ja haluut tehä tätä juttua! Ja se miten sä vastaat meidän lukijoiden kommentteihin, monesti sun iloinen vastaus on ollu mun päivän piristys ja kohokohta! En montaakaan ”suosittua” bloggaajaa tiedä jotka haluais/jaksais jokaiselle vastata niin kauniisti ja henkilökohtaisesti kuin sä vastaat!
  Tästä tuli nyt pitkä kommentti, mutta tiivistettynä, Saija olet upea ihminen, sun blogi on paras ja innolla odotan sun kesäpostauksia!

  • Saija Saija sanoo:

   Sä et osaa arvatakaan kuinka hyvä mieli mulle tuli sun kommentista :) Ihan mieletöntä, että sä oot tätä mieltä! Hieno juttu, että mun aito kiinnostus tätä kohtaan välittyy myös ruudun toiselle puolelle. On tämä bloggaaminen kuin luoto mulle ja tuntuu kuin intohimo tätä kohtaan vain kasvaisi kasvamistaan. Kommentteihin vastaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa, koska pääsen sitä kautta tutustumaan teihin ja saan keskustella teidän kanssa :) Ei haittaa yhtään, pitkät kommentit ilahduttavat. Kiitos hirmu paljon sulle näistä sanoista <3

 11. Avatar Taru sanoo:

  Eipä olisi kyllä parempaan osoitteeseen voinut mennä ! ONNEA ! Oot täysin ansainnut tuon palkinnon :) Jatka vain samaan malliin ;) Oot paras !♡

  • Saija Saija sanoo:

   Ootte te kyllä niin ihania <3 Hurjat määrät kiitoksia sinne sulle! Oon otettu siitä, että palkinto on teidän mielestä ollut ansaittu. Ei voi kuin hymyillä onnellisena :)

 12. Avatar Adalmina sanoo:

  Onnea vain. Vaikka tuskinpa mun kommentti kiinnostaa sen korttikotelopostauksen jälkeen. Se kommentti ymmärrettiin väärin.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Voi kyllä kiinnostaa! Ikävä kuulla, että sun kommentti ymmärrettiin väärin… Itsekin sain siitä sellaisen kuvan kuin mun raha-asioita olisi kyseenalaistettu, mutta hyvä jos tarkoitus ei ollut se. Tämän asian voi jättää ainakin mun osalta tähän, näitä sattuu. Toivottavasti asia on nyt ok :)

 13. Avatar Cami sanoo:

  Onnittelut vielä voitosta :) ♥ Mulla meni tää äänestys jotenkin ihan ohi, mutta muistan ihmetelleeni, että miten et tainnut olla missään kategoriassa varsinaisesti ehdolla? Voi toki olla, etten vaan ole sitten huomannut, mut kiinnitin siihen vaan huomiota :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti :) ♥ Joo en ollut tänä vuonna ehdolla vaan nyt kevään Blog Awardseissa palkittiin vuoden blogiteot, yhteishengen nostattajat, kansainvälinen voittaja jne. Eli sellaista perinteistä ”vuoden lifestyleblogi, ”vuoden sisustusblogi” yms. ei haettu vaan ne on sitten syksyn awardseissa. Äänestyksessä sai kuitenkin äänestää omaa suosikkiblogiaan, jos sitä ei kategorioista löytynyt ja siihen kohtaan oli sitten ilmeisesti näin moni mut ilmoittanut :)

 14. Avatar Taina sanoo:

  Kiitos itsellesi! Ja palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen, onnea!!!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Taina :) Niin sydäntä lämmittävää kuulla, että ajattele näin <3

Kommentoi