Lukijoiden suosikki 2016

lukijoiden suosikki palkinto

blogivoittaja

blog awards

ISO KIITOS / THANK YOU SO MUCH

Tuun varmasti ikuisesti muistamaan sen hetken, kun pari viikkoa sitten lauantaina mun puhelimeen tuli samalla sekunilla viestejä niin Whatsappiin, Facebookkiin kuin Snapchattiin. Ihmettelin, että mitäköhän tapahtuu… Mä olin voittanut Indiedaysin Blog Awardseissa lukijoiden suosikki palkinnon! Voin kertoa, että täällä on samaan aikaan älyttömän onnellinen ja erityisen kiitollinen bloggaaja.

En ollut kenellekään maininnut koko äänestyksestä enkä edes osannut odottaa, että mä nousisin siellä sijoituksille. Kuinkas kävikään, te ihanat menitte ja äänestitte mun blogin voittoon kaikkien Suomen blogien joukosta. Ihan käsittämätöntä.

Blogin eteen on itketty kymmeniä kyyneleitä, näpytelty postauksia aamukolmelta, tunnettu pelkoa riittämättömyydestä, jäädytty pihalla ilman takkia asukuvien takia, turhauduttu kuvien epäonnistumista, iloittu teidän kommenteista ja yhteydenotoista sekä monta sataa muuta asiaa. Tuntuu niin hienolta saada näin iso kiitos tästä työstä.

Oon onnellinen, että mulle on kertynyt sinne ruudun toiselle puolelle iso yhteistö. Ennen kaikkea sellainen, joka jaksaa tukea tätä mun taivalta blogimaailmassa. KIITOS  Nostitte inspiraation aivan uusille lukemille.

Tänään juhlitaan tupareita ja myöhäisiä synttäreitä, mutta mulla on tässä myös yksi syy lisää juhlaan: TE ja tämä palkinto.


28 Comments
 • Kissanpentu
  Posted at 19:08h, 07 toukokuun Vastaa

  Onnea Saija!
  Voitto tuli kyllä ihan oikeeseen osoitteeseen.
  Niin ihanan ihana blogi niin pakkohan sitä oli äänestää :)
  Pitäkää hauskat tuparit <3

  • Saija
   Posted at 12:21h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos hirmu paljon :) Ette tiedäkään, kuinka paljon mä yllätyin tästä! Tämä on niin teidän ihanien ansiota <3

 • Nelli
  Posted at 19:35h, 07 toukokuun Vastaa

  sä oot kyllä ihan ehdottomasti palkintosi ansainnut ♥

  • Saija
   Posted at 12:21h, 08 toukokuun Vastaa

   Kyllä hymy nousee huulille, kun kuulee tämän :) Ihanasti sanottu ♥ xx

 • Anniina
  Posted at 20:51h, 07 toukokuun Vastaa

  Onnea sulle! :> Oot kyllä ton palkinnon ansainnut, sillä sun blogisi on tosi insiporiva!♥ Plus että vastaat aina jokaiselle kommentoijalle erikseen (aina ystävällisesti, vaikka kommentoijan viesti ei olisikaan niin kiva), ja se on juttu jota itse ainakin arvostan suuresti! :)

  • Saija
   Posted at 12:47h, 08 toukokuun Vastaa

   Niin ilo kuulla tällainen kommentti =) ♥ Kiitän! Ihana nähdä sun ajattelevan noin ja arvostavan kommentteihin vastaamista. Mulle tämä vastaaminen on henkilökohtaisesti tärkeää, koska tätä kautta pääsen keskustelemaan teidän kanssa ja ns. tutustumaan lukijoihin :)!

 • Ansku k
  Posted at 21:29h, 07 toukokuun Vastaa

  Onnea!:) Olet kyllä ansainnut sen,koska sun blogi on niin huippu♡

  • Saija
   Posted at 12:23h, 08 toukokuun Vastaa

   Jättimäinen kiitos tältä suunnalta :) Mahtava juttu, että sä pidät tästä! Tämä voitto on teidän ansiota <3

 • Eve
  Posted at 22:09h, 07 toukokuun Vastaa

  Onnea paljon! Olet kyllä ihan ehdottomasti palkintosi ansainnut! <3 on kyllä niin huippu blogi, että pakkohan oli äänestää! ;)

  • Saija
   Posted at 12:50h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos suuresti :) Tämä on täysin teidän ansiota! Ja vitsit, että osasitte yllättää tällä – en nimittäin osannut yhtään odottaa tätä. Ihanasti sanottu, kiitos vielä :)<3

 • Viivi
  Posted at 22:39h, 07 toukokuun Vastaa

  Super paljon onnea! Meni ihan oikeeseen osoitteeseen tää palkinto! :)

  • Saija
   Posted at 12:30h, 08 toukokuun Vastaa

   Vautsi, kiitti paljon Viivi! Mikään ei ilahduta niin paljon kuin kuulla tämä :’)

 • m
  Posted at 22:58h, 07 toukokuun Vastaa

  Siideri slushista reseptiä jooko? Sun snäpit oikeesti oli niin to die for!

  Onnea vielä palkinnosta ❤

  • Saija
   Posted at 12:34h, 08 toukokuun Vastaa

   Niitä myydään valmiina kaupoissa :) Kannattaa googlettaa Kobbarberg Jääsiideri niin löytyy kuvia ja tietoa. Oikeasti? Voi kuinka ilahduttavasti sanottu. Täytyy yrittää snäppäillä entistä ahkerammin ;-) Kiitti sulle M <3

 • Petra
  Posted at 01:02h, 08 toukokuun Vastaa

  Onnea Saijis!

  • Saija
   Posted at 12:35h, 08 toukokuun Vastaa

   Super paljon kiitoksia :>

 • Minttu
  Posted at 08:47h, 08 toukokuun Vastaa

  Onnea paljon, oot palkinnos ansainnu!:) sun blogi on yksi mun lemppareista, sillä tästä saa niin paljon inspiraatioo. Kiitos kauniista kuvista, hymyillen katon aina postaukset läpi! Sä selkeesti osaat tän homman ja tää on niin sun juttus. Oot ihan huikee! :)

  • Saija
   Posted at 12:38h, 08 toukokuun Vastaa

   Voi mikä ihana kommentti <3 Kiitos paljon! Mun päivä alkoi niin iloisissa merkeissä, kun tulin tänne lukemaan nämä kommentit :) Hieno juttu, että täältä saa inpiraatiota. Ja kyllä tämä bloggaaminen on niin mun juttu :p Onneksi silloin joskus päätin aloittaa tämän kirjoittamisen, en vaihtaisi hetkeään pois. Kiitos vielä :) xx

 • Silja
  Posted at 08:52h, 08 toukokuun Vastaa

  Pakko vaan tulla sanomaan, että kyllä sä oot ton palkinnon ansainnut. Monessa muussa blogissa en oo samanlaista panostusta nähnyt kun tässä. Sä postailet usein, erityylisiä, kiinnostavia juttuja. Jokaiseen oot oikeesti nähny vaivaa, ottanu upeet kuvat, ja Saija sen kyllä huomaa miten sä rakastat ja haluut tehä tätä juttua! Ja se miten sä vastaat meidän lukijoiden kommentteihin, monesti sun iloinen vastaus on ollu mun päivän piristys ja kohokohta! En montaakaan ”suosittua” bloggaajaa tiedä jotka haluais/jaksais jokaiselle vastata niin kauniisti ja henkilökohtaisesti kuin sä vastaat!
  Tästä tuli nyt pitkä kommentti, mutta tiivistettynä, Saija olet upea ihminen, sun blogi on paras ja innolla odotan sun kesäpostauksia!

  • Saija
   Posted at 20:51h, 08 toukokuun Vastaa

   Sä et osaa arvatakaan kuinka hyvä mieli mulle tuli sun kommentista :) Ihan mieletöntä, että sä oot tätä mieltä! Hieno juttu, että mun aito kiinnostus tätä kohtaan välittyy myös ruudun toiselle puolelle. On tämä bloggaaminen kuin luoto mulle ja tuntuu kuin intohimo tätä kohtaan vain kasvaisi kasvamistaan. Kommentteihin vastaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa, koska pääsen sitä kautta tutustumaan teihin ja saan keskustella teidän kanssa :) Ei haittaa yhtään, pitkät kommentit ilahduttavat. Kiitos hirmu paljon sulle näistä sanoista <3

 • Taru
  Posted at 11:23h, 08 toukokuun Vastaa

  Eipä olisi kyllä parempaan osoitteeseen voinut mennä ! ONNEA ! Oot täysin ansainnut tuon palkinnon :) Jatka vain samaan malliin ;) Oot paras !♡

  • Saija
   Posted at 12:40h, 08 toukokuun Vastaa

   Ootte te kyllä niin ihania <3 Hurjat määrät kiitoksia sinne sulle! Oon otettu siitä, että palkinto on teidän mielestä ollut ansaittu. Ei voi kuin hymyillä onnellisena :)

 • Adalmina
  Posted at 19:47h, 08 toukokuun Vastaa

  Onnea vain. Vaikka tuskinpa mun kommentti kiinnostaa sen korttikotelopostauksen jälkeen. Se kommentti ymmärrettiin väärin.

  • Saija
   Posted at 20:35h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos paljon :) Voi kyllä kiinnostaa! Ikävä kuulla, että sun kommentti ymmärrettiin väärin… Itsekin sain siitä sellaisen kuvan kuin mun raha-asioita olisi kyseenalaistettu, mutta hyvä jos tarkoitus ei ollut se. Tämän asian voi jättää ainakin mun osalta tähän, näitä sattuu. Toivottavasti asia on nyt ok :)

 • Cami
  Posted at 20:47h, 08 toukokuun Vastaa

  Onnittelut vielä voitosta :) ♥ Mulla meni tää äänestys jotenkin ihan ohi, mutta muistan ihmetelleeni, että miten et tainnut olla missään kategoriassa varsinaisesti ehdolla? Voi toki olla, etten vaan ole sitten huomannut, mut kiinnitin siihen vaan huomiota :)

  • Saija
   Posted at 20:55h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos hurjasti :) ♥ Joo en ollut tänä vuonna ehdolla vaan nyt kevään Blog Awardseissa palkittiin vuoden blogiteot, yhteishengen nostattajat, kansainvälinen voittaja jne. Eli sellaista perinteistä ”vuoden lifestyleblogi, ”vuoden sisustusblogi” yms. ei haettu vaan ne on sitten syksyn awardseissa. Äänestyksessä sai kuitenkin äänestää omaa suosikkiblogiaan, jos sitä ei kategorioista löytynyt ja siihen kohtaan oli sitten ilmeisesti näin moni mut ilmoittanut :)

 • Taina
  Posted at 17:44h, 09 toukokuun Vastaa

  Kiitos itsellesi! Ja palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen, onnea!!!

  • Saija
   Posted at 19:15h, 09 toukokuun Vastaa

   Kiitos Taina :) Niin sydäntä lämmittävää kuulla, että ajattele näin <3

Post A Comment