Favoritet huhtikuulta

Wää, kesä on täällä Tai uskon, että se ei ole jäänyt vielä keneltäkään huomaamatta! Mutta vitsit, että odotan jo, että mitä kaikkea tämä kesä tuo tullesaan. Paljon on jo kivoja suunnitelmia tiedossa – voisin vaikka joku päivä kirjoitella kesälle oman bucket listan. Nyt tämän illan aiheeseen eli otetaan askel taakse ja katsotaan miltä kuukauden suosikit näyttivät huhtikuulla:

vesimelooni

Mun ikuinen ns. luottohedelmä on vesimeloni. Se on vaan niin taivaallisen hyvää joka kerta! Mutta erityisesti aina tähän aikaan vuodesta: makeaa, mutta raikasta. Ostin aina ennen kaupoista sellaisia paloja, jotka olivat pakattu muoviin. Oon kuitenkin huomannut, että kokonaiset vesimelonit ovat edullisempia sekä maukkaampia. NAAAAMMM!

white candle

Innostuin huhtikuulla tuunaamaan meidän valkoisia kynttilöitä viime kesänä hiteiksi muodostuneilla metallisilla ihotatuoinneilla :D Haha, saattaa kuulostaa hassulta… Mutta lopputuloksesta tuli yllättävän kiva!

adidaksen lenkkarit

Kaivoin esiin kesän balleriinat, sandaalit sekä muun muassa nämä suloiset Adidaksen lenkkarit. Niin piristävä kuosi ja raikkaat värit! Näin näyttävät popot mätsää hyvin varsinkin valkoisten ja mustien housujen/shortsien kanssa.

grillattavaa

Grillikauden korkkaus – check!! Käytiin ostamassa meille uusi iso grilli ja pakkohan sitä oli päästä heti testailemaan. Maissia, lihaa, täytettyjä (pekoniin käärittyjä) sieniä, grillijuustoa, parsaa, bataattia, Tatulle juustotaskuja + makkaraa. Kuinka monelle nousi vesi kielelle? Täällä nousee ainakin kaksi kättä!

essie 2016 collection

Postilaatikkoon kolahti vähän aikaa sitten Essien uusi Bridal Collection 2016. Katsokaa, kuinka herkullisia sävyjä Mä oon Essien kynsilakkojen suuri fani henkeen ja vereen, joten nämä tulevat pääsemään aktiiviseen käyttöön. Mun suosikiksi nousi heti ensimmäinen vasemmalta, tuollainen todella haalean harmaa – ehkä vähän betonia muistuttava sävy.

black

Aurinkolaseja sai huhtikuulla käyttää jo lähes joka viikko ja mä olisin tietysti innoissani voinut käyttää vaikka kaikkia malleja kerralla. Mutta eniten tuli pidettyä näitä loppukuusta Junkyardilta tulleita mustia mattaisia* pyöreitä yksilöitä. Nyt täytyy pitää peukut pystyssä, että säät jatkuisivat tällaisena mahdollisimman pitkään.

Blogger's Inspiration Day

Suosikkien joukkoon täytyy ehdottomasti sisällyttää myös päivän minireissu Helsinkiin ja Blogger’s Inspiration Day. Niin onnistunut tapahtuma! Jos et ole vielä nähnyt niin kirjoittelin tästä kattavamman esittelyn tänne.

tanstore

Multa kysellään monesti, että mitä itseruskettavaa käytän ja tässä näkyy maailman paras sellainen!! Yhtään vähättelemättä. Oon käyttänyt tätä For All My Eternityn* omaa viime kesän ”löytämisen” jälkeen enkä enää vaihtaisi. Levittyy tasaisesti hanskalla tai ilman, imeytyy todella nopeasti ja ei tuoksu miltään… Mutta kaikista parasta on luonnollinen oikeasti ruskea lopputulos. Ei yhtään oranssiin taittava.

luonnonjugurtti

Huomasin ilokseni viime kuulla, että pensasmustikoita sekä tuoreita mansikoita saa lähes jokaisesta kaupasta. Pakastin on täysin tyhjä viime kesän marjoista, joten nämä ovat olleet oikea pelastus. Luonnonjugurttia + mustikoita + mansikoita = 

Mitäs piditte postauksesta? Entä miltäs suosikit näyttävät teidän silmään?

*saatu


21 Comments
 • Avatar
  Jere
  Posted at 00:21h, 06 toukokuun Vastaa

  Oon kyllä niin samaa mieltä tosta, että vesimelooni ja tuoreet marjat kuuluu tähän vuoden aikaan ja erityisesti tohon säähän!
  Ja ai että, se tunne ku pääsee kaivamaan ne talven ja kevään räntäkeleiltä suojassa olleet kesäkengät taas käyttöön, siitä kyllä huomaa, että kesä on täällä!!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 00:25h, 06 toukokuun Vastaa

   Ehdottomasti!! Ne on parhaita :) Ja vitsit, että hedelmät sekä marjat maistuvat nyt hyvältä. Jotenkin niin raikkailta. Oi kesäkenkien paluu on parasta – ne jos mitkä kertovat, että kesä on jälleen täällä :)

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 00:33h, 06 toukokuun Vastaa

  Viimeksi kun katselin vesimelonipaloja kaupassa, osa oli ihan homeessa tai muuten tosi oudon näköisiä. Oon kans ostanut välillä kokonaisia, kun osasta voi tehdä vaikka mehua, osan syödä ihan siltään tai laittaa vaikka salaattiin.

  Bataatti on myös ihan lempparia.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:09h, 06 toukokuun Vastaa

   Eikä :o Mä oon kans lähiaikoina bongannut sellaisia todella kuivan näköisiä pakkauksia… Kokonaiset ovat kyllä paljon parempiä :) Tuota mehua täytyykin kokeilla ensi kerralla! Kiitos vinkistä. Ja bataatti on kans mun suuri lemppari, varsinkin grillattuna. YAM <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 07:13h, 06 toukokuun Vastaa

  Hei joo väsää ihmeessä kesän bucket listiä tänne! Siitä saa itsekkin ideoita omaan kesään :)
  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:15h, 06 toukokuun Vastaa

   Jee, kiva nähdä sun innostuvan! Voisin kyllä laittaa sellaisen vaikka heti toteutukseen :p

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 08:11h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihania suosikkeja!♥ Mun viimekuun hedelmä oli passion, joten ehkä tässä kuussa voisin ryhtyä syömään tota vesimelonia, sillä taisin viimeksi syödä sitä pari kuukautta sitten, kun olin kuumeessa :o btw mun mielestä vesimeloni on korkeassa kuumeessa ihan parasta syötävää, kun jotain pitäisi syödä mutta mitään ei tee mieli, niin se kyllä uppoaa kun on nii kevyttä ja raikasta! :D Ihanaa alkanutta toukokuuta sulle <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:25h, 06 toukokuun Vastaa

   Kiitos Anniina…♥ Oi en olekaan hetkeen syönyt passionia, nyt täytyy korjata asia :D Oikeasti? En ole koskaan kuullutkaan tuosta, mutta lähtee ehdottomasti testaukseen. Vesimeloni uppoaa mulle ainakin ihan koska vaan, joten tulisin varmasti tykkäämään siitä myös kuumessa :) Kiitos vielä ja samoin sulle ♥

 • Avatar
  Milla
  Posted at 08:44h, 06 toukokuun Vastaa

  Voi hitsi vesimeloni on kyllä niin hyvää, varsinkin tähän aikaan vuodesta! Ja nuo adidakset on kyllä aivan ihanan näköiset! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:19h, 06 toukokuun Vastaa

   Täysin samaa mieltä:) Se on jotenkin niin maukasta ja raikasta! Addun kenkiä tulee varmasti pidettyä paljon kesälläkin, kun ne mätsää hyvin myös shortsien kanssa <3

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 09:58h, 06 toukokuun Vastaa

  Täällä myös yks kenen luottohedelmä on myös vesimelooni! Niin herkkua :) On kyllä aivan ihanaa kun kesä on saapunut ja toi lämmin sääkin parantaa heti omaa oloa ja virkistää! Ihanat kuvat Saija<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:18h, 06 toukokuun Vastaa

   Mukava kuulla, että se on myös sun luotto – on se vaan niin hyvää! Sanos muuta, kesä on parasta aikaa. Ja varsinkin tämä, kun tietää sen olevan vielä kokonaan edess ;-) Kiitos ihana <3

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 10:12h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihania suosikkeja♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:12h, 06 toukokuun Vastaa

   Kiitos hirmu paljon Ansku kommentista :) ♥

 • Avatar
  kat
  Posted at 13:50h, 06 toukokuun Vastaa

  ihanat suosikit ja varsinkin nuo essien kynsilakat on tosi kivan sävyisiä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:19h, 06 toukokuun Vastaa

   Kiitoksia paljon! Veit sanat suusta – nuo ovat kyllä ihanan raikkaita ja sellaisia todella kesäisiä :p

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:53h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihanat kengät! Mistä ja maksoko paljon? Voitko linkata jos oot netistä tilannu?:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:25h, 06 toukokuun Vastaa

   Eikös olekin :) Nämä ovat kyllä kivan kesäiset kengät, jotka menee eri asuissa. Valitettavasti ovat viime kesän mallistoa, joten näitä ei ole enää saatavilla kaupoissa :(

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:05h, 07 toukokuun Vastaa

  mulla nousi ainakin vesi kielelle ton ruokakuvan kohdalla :D täytyykin testata bataattia ja parsaa myös grillattuna ♥ tosi kiva postaus, ihanan inspiroiva :) ♥

 • Avatar
  Pirita
  Posted at 21:05h, 20 toukokuun Vastaa

  Ei vitsit toi Essien kynsilakkasetti!!! Pyörtyisin, jos saisin tuollaisen! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:51h, 21 toukokuun Vastaa

   Haha ihana :D Se on kyllä täydellinen! Upeat kesäiset sävyt, joista oon jo osaa testaillut :p

Post A Comment