Täyden kympin vappubrunssi

brunssi blogi

brunssi tarjoilut

Kivaa sunnuntai-iltaa! Mites siellä ruudun toisella puolella on vappu sujunut? Kuten aikaisemmin kerroin niin me vietettiin vappua rauhallisissa tunnelmissa molempien sairastumisien vuoksi. Mutta me ei lannistuttu vaan päinvastoin järjestettiin tänään muuta kivaa eli kunnon vappubrunssi  Kuola valuu kielelle  jälkikäteenkin, kun katselee näitä päiväisiä kuvia!

tarjoiltavaa brunssille

vappubrunssi

Käytiin jo eilen kaupassa hakemassa paljon erilaisia ruokatarvikkeita. Meillä on melkein samanlainen maku, joten ruokaostokset onnistuivat kivuttomasti. Haha! Yhteisiä herkkuja sekä kummankin omia lemppareita. Arvaatteko mitkä oli mun ehdottomat valinnat? Tuoreet mansikat ja croissantit!!

white roses

vohvelille täytteitä

Tatu puolestansa halusi vaniljaisia vohveleita ja niiden kaveriksi tietysti kermavaahtoa.

brunssin makeat tarjoiltavat

ooh pikkudonitsit

Brunssille päätyi myös hieman herkkuja, kuten irttiksiä sekä vapun tyylisesti minidonitseja. Innostuin myös koristelemaan pöytää hopeisella serpentiinillä. Niin kivaa piristystä!

brunssi

mustikkasmoothie

Kokonaisuudessaan brunssipöytä piti sisällään riisipiirakoita, croissanteja, ruisleipää, luonnonjugurttia, mustikkaista smoothieta, vohveleita, kermavaahtoa, tuoremehua, kahvia, tuoreita marjoja sekä hedelmiä, karkkeja ja donitseja.

Pientä arjen luksusta ja nyt jaksaa taas huomenna aamulla palata normaaliin kaurapuuroon. Miltäs nämä herkut näyttävät? Entä järjestittekö te brunsseja?

PS: Instagramista löytyy nyt arvonta nimimerkillä @saijis. Käykääs kurkkaamassa!


No Comments
 • Taru
  Posted at 22:57h, 01 toukokuun Vastaa

  Aivan liian herkullisen näköinen brunssi ♡ Kiva että ootte saanut vapun kulumaan mukavissa merkeissä vaikka ootte ollu kipeenä … Itse asiassa meilläkin on ollu oikeestaan koko perhe sairaana kukin missäkin taudissa 🙁 Mutta ei se vapun juhlimista estänyt 😉 Pitää vaan toivoo että mä en nyt mitään super flunssaa tässä saa kun nyt alkaa vika kuukausi peeuskoulussa niin ei ois kiva olla poissa hirveesti …

  • Saija
   Posted at 06:08h, 02 toukokuun Vastaa

   Tämä onnistui kyllä todella hyvin ♥ Joo oli kiva keksiä jotain erikoista vappuun, vaikka kipeenä oltiinkin. Eikä :/ Nyt on niin paljon erilaisia tauteja liikkeellä… Toivottavasti suhun ei tartu mikään, niin ei tarvitse olla koulusta pois. Viimeinen kuukausi peruskoulussa on sen verran ikimuistoinen, että silloin on kiva olla paikalla :)!

 • Emilia
  Posted at 23:05h, 01 toukokuun Vastaa

  Siis nams miten vesi valuu kielelle näitä kuvia katsoessa, ihan mielettömän hyvännäkönen brunssi ♥:p Kyllä vappuun kuuluu aina perinteenä järjestää brunssi vappupäivänä ja toteutui se myös tänä vuonnakin 🙂 On vaan niin ihana istua hyvällä porukalla herkkuja notkuvaan pöytään ja viettää muutama tunti vain syöden ja jutellen!

  • Saija
   Posted at 06:03h, 02 toukokuun Vastaa

   Voi, kun kiva että siellä on kans järjestetty vappubrunssi ♥ On se vaan niin ihana viettää tällaisia ja luulen, että tästä syntyy meidänkin uusi perinne 🙂 Tämä brunssi onnistui nimittäin sen verran hyvin! Sanos muuta, hyvää ruokaa ja seuraa niin muuta ei tarvi :’)

 • Essi
  Posted at 23:17h, 01 toukokuun Vastaa

  Apua mikä nälkä iski! 😀 Miks mun aamupalapöytä ei näyttänyt tänään noin hyvältä?! Kuolasin näitä jo sun mystoryssa, mutta näyttää miljoona kertaa herkullisemmalta ihan ”kunnon” kuvissa… Namm!

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija
   Posted at 05:54h, 02 toukokuun Vastaa

   Nämä kuvat on kyllä vaarallisia nälän kannalta :’D Sun olisi pitänyt tulla tänne, tätä ruokaa olisi riittänyt! Oon kyllä samaa mieltä, että ruoka näyttää paremmalta kunnon kuvissa. Näissä nämä näyttää yhtä hyvältä kuin miltä ne maistui :p

 • k
  Posted at 23:48h, 01 toukokuun Vastaa

  Mistä noi kahvikuppeina toimivat lasit on?

  • Saija
   Posted at 05:51h, 02 toukokuun Vastaa

   Ne on Hobstar-nimiset kristallilasit ja niitä myydään ainakin netissä verkkokaupoissa. Mä oon tilannut ne Nougat-nimisestä paikasta :)!

 • Roosa
  Posted at 07:10h, 02 toukokuun Vastaa

  Voi että miten herkulliselta näyttää! Tuolla pärjäsi varmasti aika pitkälle päivään asti 😀 Ootko muuten miettinyt että lataisit sun kuvat vähän isompina tänne? Kuvien ympärillä ainakin näkyy valkoista tilaa, ja tuskin kukaan pistäisi pahitteeksi katsella sun upeita kuvina isompina, jotta ne näkisi vieläkin paremmin 🙂
  Kivaa viikon alkua sulle! 🙂

  • Saija
   Posted at 23:14h, 02 toukokuun Vastaa

   Ehdottomasti pärjäsi 🙂 Meidän seuraava ruoka olikin sitten iltapala kymmenen aikoihin. Eli melkoisen täyttävää 😀 En ole miettinyt, mutta nyt kun sanoit niin ei huono idea. Täytyisi kysyä Indiedaysin teknisen tuen puolelta, jos tämä onnistuisi. Kiitos vinkistä ja mä pidän idean korvan takana. Mukavaa viikkoa myös sulle Roosa (:

 • Milla
  Posted at 11:53h, 02 toukokuun Vastaa

  Voi vitsi, näyttää kyllä tosi hyvältä! Brunssit piristävät kyllä päivää mukavasti, pitäis pitää niitä useammin. Ja pakko mennä osallistumaan tuohon insta-skabaan! 🙂

  • Saija
   Posted at 12:28h, 02 toukokuun Vastaa

   Sanos muuta 🙂 Täytyisi ehdottomasti alkaa toteuttelemaan brunsseja useamminkin, vaikka aivan normaaleina viikonloppuina. Kannattaa, nimittäin To Die Forin bikinit ovat upeita :)!

 • Inka Nitta
  Posted at 13:31h, 02 toukokuun Vastaa

  Ihastelinkin tätä brunssia jo instagramissa. Näyttää niin hyvältä<3

  • Saija
   Posted at 22:37h, 02 toukokuun Vastaa

   Hihi <3 Tämä brunssi onnistui kyllä hyvin! Ja pöydästä nousi kaksi ähkyistä ahmijaa 😀

 • Nelli
  Posted at 17:44h, 02 toukokuun Vastaa

  ihanan näkönen brunssi ♥ kävin itsekin vappubrunssilla siskon luona, siellä oli tarjolla pekonia, nakkeja, munia, leipää ja leikkelettä, vesimelonia, viinirypäleitä, fetasalaattia ja herkkuja ♥ brunssit on aivan ihania hyvässä seurassa ja lähtee päivä hyvin käyntiin 🙂

  • Saija
   Posted at 23:03h, 02 toukokuun Vastaa

   Kiitos Nelli ♥ Ei visti teidän brunssi kuulostaa myös herkulliselta! Meiltä puuttui perinteiset nakit, mutta ehkä ensi vappuna. Brunssit ovat kyllä niin kivoja, kun saa vaihdella kuulumisia herkullisten ruokien parissa 🙂

 • Ansku k
  Posted at 19:09h, 02 toukokuun Vastaa

  Oi nam, on kyllä hyvännäkönen brunssi!:)

  • Saija
   Posted at 22:35h, 02 toukokuun Vastaa

   Agree! Voisin ottaa tämän vaikka heti uusiksi. Täytyykin alkaa järjestämään näitä hieman useammin 🙂

 • Jjjj
  Posted at 19:37h, 02 toukokuun Vastaa

  Mistä oot saanu päähän et vappuna syödään donitseja, vaikka ne ja munkit on ihan eri asia. Siinä pirtelön reseptissäkin huomasin saman.

  • Saija
   Posted at 22:34h, 02 toukokuun Vastaa

   Kyllä ne munkit ovat se oikea vappujuttu, mutta me ei niin välitetä niistä vaan ollaan enemmänkin donitsin ystäviä. Tiedän monia, jotka syövät vappuna donitseja ja ovathan ne aina kaupassakin vappuna erityisesti esillä 🙂 Pirtelöön ne sopivat kokonsa puolesta paremmin kuin munkit.

 • Milla
  Posted at 21:57h, 02 toukokuun Vastaa

  Niin herkullisen näköistä! <3 Saat kaiken herkullisen näyttämään kuvissa vielä entistä herkullisemmalta.. Mutta brunssit on kyllä aivan parhautta, aina yhtä ihanaa porukalla kerääntyä juttelemaan kuulumisia ja jakaa pöydän herkut!

  • Saija
   Posted at 22:36h, 02 toukokuun Vastaa

   Voi kuinka ihanasti sanottu <3 Ruokakuvia on kyllä niin kiva räpsiä! Oon täysin samaa mieltä 🙂 Brunsseissa riittää kohokohtia: on itse ruoka, mutta myös pöydän ääressä olevat ihmiset ja heidän kanssaan juttelu. Täytyykin ottaa tavoitteeksi järjestää brunsseja useammin :p

Post A Comment