Cosmetics newbies x 10 (100)

Mä oon sellainen ihminen joka seuraa aktiivisesti kosmetiikan markkinoille saapuvia uutuuksia. Oon valitettavasti suuri mainoksenuhri eli suomeksi sanottuna rakastan testata uusia tuotteita. Tähän aikaan vuodesta saapuu paljon uutuuksia niin meikkien, hiustuotteiden kuin ihonhoidon saralla ja kuten ehkä arvaatte niin mä oon viime aikoina ollut verkkokaupoissa kuin lapsi karkkikaupassa  Voi, kun sitä ei olisi ikinä edes koskenut meikkeihin… Anyway ajattelin esitellä teille kosmetiikkakaappini ja meikkilaatikkoni uutuudet. Muutamia en ole vielä testaillut, mutta ajattelin esitellä ne myös. Huudelkaa, jos tarkemmat tuotearvostelut yms. kiinnostavat joistakin tietyistä tuotteista.

Loreal makeup

Pitkästä aikaa löysin itseni bongailemasta Lorealin uutuus meikkejä, tai no uutuuksia mulle. Volume Million Lashes ripsari on tullut kaupanpäällisenä, mutta tykkäsin tämän erottelevasta ominaisuudesta joka passaa ripsienpidennysten aikaan alaripsiin. Suloinen pullo vaahtokarkin sävyä muistuttavaa kynsilakkaa! Sekä ”tap tap-meikkivoide*”, jonka tyynymäinen olomuoto on kivaa vaihtelua normaaleihin pumppupulloihin. Peittävä ja raikas meikkivoide. Ei yhtään paakkuuntuvaa vaan sellainen kevyt.

kms free shape

Ihana äiti yllätti mut KMS-merkkisellä FreeShape lämpösuojasuihkeella. Näitä oli saapunut meidän yhteisen luottokampaamon valikoimaan ja hän oli sitten napannut itselle sekä mulle tämän. Lämpösuoja antaa joustavaa muotoilua, joka kestää jopa seuraavaan päivään. Suihke on suunniteltu niin, että se estää hiusten murtumisen. Kymmenen pistettä!

acorelle aurinkotuotteet1

Mä oon yleensä käyttänyt vähän milloin minkäkin merkin aurinkosuojaa, sen enempää niihin perehtymättä. Tänä kesänä pääsen testaamaan Acorellen uudistuneita aurinkotuotteita: aurinkobalmia, after-sunia sekä beach wateria. Acorellen tuotteet sisältävät 100% luonnollisia mineraalifilttereitä ja omaavat mitä herkullisimman tuoksun!

makiash

Omistan entuudestaan MAKIASH-merkin huultenrajauskynän ja nyt kokoelma täydentyi söpöllä lahjapakkauksella*, joka piti sisällään niin kynsilakan, kimaltavan huulikiillon kuin ripsarin. Tuotteet ovat yllättäneet mut laadukkuudellaan, vaikka niiden hinta ei ole ollenkaan paha. Tuotteita saa muun muassa Ellokselta.

pepsodent white now glossy

Hampaiden kauniiseen valkoisuuden ylläpitoon ostin testaukseen Pepsodentin uuden White Now-sarjan Glossy Chic tahnan. Mä juon päivittäin paljon kahvia, joten hampaat tummuvat nopeasti. Tässä onkin uusi täsmätuote tummumista vastaan.

essence meikit

Toinen niin hinnallaan kuin laadullaan mut yllättänyt meikkisarja on Essence. Oon testannut vasta kahta eri tuotetta, mutta tuun varmasti kokeilemaan myös muita. Mun ensimmäinen mattainen huulikiilto täydellisessä huulten omassa sävyssä. Sekä valkoinen silmämeikkikynä. Kiilto oli alle 3.00€ sekä kynä noin 1.50€!!

lumene brigh now

Sitten hieman ihonhoitoon liittyviä tuotteita. Sampar-merkin SGR kasvovesisuihke – mikä loistava keksintö! Varsinkin tällaiselle, jolla väsymyksen sattuessa on ihonhoito kovan työn takana. Heh, pitäisi parantaa tapoja. Meikit kyllä poistan, mutta nopeasti. Tämä viimeistelee ihonhoidon, puhdistaa, raikastaa sekä hoitaa. Suihkaus päivässä ja that’s it. Lumenen hyaluronitiivisteen* tilasin parantamaan ihon kosteustasapainoa.

Isakoda nail spray

Rakastan lakkailla kynsiä usein, mutta malttamattomana ihmisenä kuivumisen odottaminen tuntuu ikuisuudelta. Yleensä tulee huomattua, että kynsi on osunut kosteana johonkin… Ei vaan ole mitään hajua, että mihin :D Eli niiden kuivminen toisin sanoen unohtuu kokonaan. Nyt oon löytänyt Ellokselta täydellisen IsaDoran Nail Sprayn*, jota suihkutetaan kynsiin kuin hiuslakkaa hiuksiin.

nivea men primer1

Kuinka moni teistä tietää, että mihin tätä tarkoitetaan? Meikinpohjustukseen. Kyllä vain, miesten kosmetiikan joukosta löytyy noin 7-8€:lla laadukas primer! Meikkigurut ovat vannoneet tämän nimeen jo pidemmän aikaa ja pakko oli testata, että pitääkö hypetys paikkansa. Kyllä piti. Meikistä tuli tasaisempi ja ehkä jopa luonnollisempi. Kyllä toinen puolisko ihmetteli, kun kiikutin kaupasta Nivean after shavea :D

Tulin juuri suihkusta ja nyt täytyisi jo mennä nopeaa vauhtia nukkumaan. Huomenna aamulla lähdetään kolmen naisen voimin kohti Helsinkiä ja Indiedaysin järjestämää tapahtumaa. Seurailkaa ihmeessä meidän menoa ja päivää Instagramissa sekä Snapchatissa nimimerkillä @saijis.

Miltäs muuten nämä tuotteet kuulostavat teidän korvaan? Aiotteko kentis testailla jotain?

*saatu


17 Responses to “Cosmetics newbies x 10 (100)”

 1. Mieki oon käyttänyt silloin tällöin tota Nivean miestököttiä primerina :) nyt testissä clarinsin ja seki tosi hyvä (:

  • Saija Saija sanoo:

   Oih, kiva että säkin oot löytänyt sen :) Se yllätti mut kyllä positiivisesti. Oon tykännyt aina älyttömästi Clarinsin tuotteista, joten sitä täytyy joskus testailla, jos tästä vielä vaihtaa pois :p

 2. Avatar Eeva sanoo:

  Kiitos vinkeistä! :-) Tosta kasvoharjasta kuulis mielellään enemmänkin ku ainakin monet ulkomaiset tubettajat käyttäneet sitä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hyvä, että vinkit olivat mieluisia :) Ja kiitos itsellesi kommentista. Mä voisin katsoa, jos kirjoittelisin kasvoharjasta tarkempaa esittelyä jossain välissä. Voisin vaikka katsoa, että näkyykö jonkun kuukauden tai parin jälkeen huomattavia muutoksia ihossa :-)

 3. Avatar Milla sanoo:

  Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! Mullakin on käytössä tuo Nivean After Sahve ja siis se todellakin hoitaa hommansa ihan loistavasti, en olis uskonut mutta oli pakko testata, eikä kyllä kaduta. Tuota nailsprayta pitäis päästä kokeilemaan, kun mullakin on sama ongelma, että aina märät kynnet johonkin on koskenut.. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Milla kivoista sanoista :) No sanos muuta! En olisi mäkään uskonut, että se toimii noin. Mietin vaan sitä käyttäessä, että kenelle on oikeasti ensimmäisenä tullut mieleen laittaa after shavea pohjustusvoiteeksi :-D Tuo kynsien kuivatussuihke oli yllättävän nopea kuivattamaan – eikä siitä jäänyt mitään jälkiä kynsiin. Hahah, tiedän niin tuon tunteen. Mikähän siinä on ettei ikinä malta odottaa kynsien kuivumista ;D

 4. Avatar Taru sanoo:

  Mistä toi kasvoharja on? Ja onko minkä hintanen? Oon itekki miettiny,että ois hyvä kokeilla:) mukavaa viikonloppua!

  • Saija Saija sanoo:

   Kasvoharjan-kohdassa vaaleanpunainen teksti on suora linkki Ellokseen, eli se on sieltä ja merkki on Emerio :) Se näyttäisi olevan tällä hetkellä tarjouksessa vain 14.90€. Kannatan ideaa!! Tuo on kyllä tehnyt ihon pehmeämmäksi ja odotan innolla, että näkyykö myöhemmin pysyvämpiä/huomattavampia muutoksia :>

 5. Avatar ilona sanoo:

  kiinnostava ja hyödyllinen postaus! :’) tosi hyvänoloisia tuotteita, joista muutamaa voisin itsekin pistää testaukseen! ♥♥

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäinen kiitos ♥ Hyvä juttu, jos innostuit. Osasta tuli munkin uusia luottotuotteita, kuten Nivean after shavesta :-D Ja nyt täytyy odotella kesää, että pääsen kokeilemaan aurinkotuotteita paremmin :)

 6. Avatar johanna sanoo:

  Hei, tämä ei liity postaukseen, mutta osaisitko sanoa jotain hyviä vinkkejä mitä toivoa valmistujaislahjaksi! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä muistelen omia valmistujaisia niin toivoin keräämääni astiastoa (tämä on hyvä juttu, jos kerää tai haluaa alkaa kerätä jotain sarjaa.), jotain mahdollista korua yms. Se on hyvä vinkki, että toivoo tarpeellista tai sellaista, jota ei ihan heti itse ostaisi. Eli vähän erikoisempaa. Jos ei mitään keksi niin raha on hyvä vinkki, kun sen voi laittaa säästöön mihin tarkoitusta varten vaan :)

 7. Avatar Taru sanoo:

  Mä oon kans testannut tuota ”tap-tap meikivoidetta” ja mä kyllä tykkäsin siitä :) Tuota kasvoharjaa olisi mielenkiintoista testata :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi, tosi kiva kuulla sunkin tykänneen siitä :) Kuulin hetki sitten, että se ei vaan kestä kovin kauaa… Saa nähdä :/ Kasvoharjaa voin suositella lämpimästi kaikille. Pelkäsin aluksi mun herkän ihon puolesta, mutta harja oli itse asiassa vain hyvä sille <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi, tosi kiva kuulla sunkin tykänneen siitä :) Kuulin hetki sitten, että se ei vaan kestä kovin kauaa… Saa nähdä :/ Kasvoharjaa voin suositella lämpimästi kaikille. Pelkäsin aluksi mun herkän ihon puolesta, mutta harja oli itse asiassa vain hyvä sille <3

 8. Avatar Mari sanoo:

  Hei, mistä olet ostanut essencen meikkejä? catrice on saman yrityksen merkki myös, ulkomailta olen ostanut näitä halpoja mut hyviä meikkejä, eli saako niitä jostain suomestakin?! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Minimanista ostin nämä, mutta näitä saa myös Halpa-Hallista sekä Keskiseltä :) Oon kans kuullut, että todella moni on ostanut näitä alunperin ulkomailta – kiva, että näitä saa nyt myös Suomesta. Eli ei muuta kuin metsästämään :p

Kommentoi