HUGE SHOPPING HAUL

Siitä taitaa olla kulunut kohta reilut pari kuukautta, kun viimeksi esittelin teille vaatekaappini uusimpia löytöjäni. Ostosten esittelyt ovat aina olleet yksiä suosituimpia postauksia, joten ajattelin yllättää teidät pitkästä aikaa tällaisella. Postauksessa näkyy niin kuluvan kevään sekä tulevan kesän löytöjä kuin myös muutama synttärilahja.

cat sunglasses_

Mä tunnetusti rakastan aurinkolaseja! Tällaiset kulkevat keväällä sekä kesällä aina vähintään laukussa mukana. Arskavalinnoissani näkyy kevään trendejä eli kissamaiset kiiltävän mustat yksilöt ovat H&M:stä hintaan 7.99€. Lisäkuvia näistä päässä löytyy Snapchatista nimellä saijis. Pyöreät Ray-Banit* ovat House of Brandonilta.

red jacket outfit

Oon selvästi löytänyt H&M:n verkkokaupan uudelleen melkein vuoden tauon jälkeen. Ehkä osasyy on heidän nopeutuneet toimitusajat! Bongasin sivuilta hieman koralliin taittavan punaisen takin, jossa ei ole mitään ns. ylimääräistä. Eli tämä menee kaikenlaisten asusteiden kanssa. Esittelen takin teille myös hetki sitten asukuvissa. Niin ja tämä oli 39.99€.

vaaleansiniset farkut

Mä tykkään suunnattomasti biker-tyyppisistä nahkahousuistani ja yllätyinkin positiivisesti, kun House of Brandonille oli ilmestynyt täysin samanlaiset housut – materiaalina oli vain tällä kertaa vaaleansininen farkku!! Revityille ja ei revityille farkuille kivaa vaihtelua. penaali

Mä oon tähän asti kuljettanut kalenterin käytössä tarvittavia kyniä aina laukun pohjalla. Löysin H&M:n tilausta tehdessäni tällaisen valkoisen kuvioitua nahkaa olevan penaalin. Tänne mahtuu näppärästi tarvittavat kynät sekä tarvittaessa myös pohjalla pyörivät pinnit, ponnarit tai huulirasvat. Tämä tuli kustantamaan 5.99€.

calvin klein underwear

Oon saanut älyttömästi kyselyitä näistä mustavalkoisista Calvin Kleinin alusvaatteista. Eli näiden materiaali on pehmeää, hieman liukasta kangasta. Matsku myös hengittää eli alaosa on myös oivallinen vaikka urheillessa. Ooon saanut nämä syntymäpäivälahjaksi Tatulta, mutta jos kiinnostuitte niin näitä löytyy ainakin Zalandolta: yläosa täältä.

bomber jacket_

Eilisessä asupostauksessa näkyvästä bomberista on myös tullut kyselyitä ja yleisin on, että mistä tämän saa? Nyt mulla on ilouutisia, nimittäin näitä on tullut House of Brandonille. Kannattaa olla nopea jos haluaa omansa!

michael kors shoes

Päivitin viime vuonna kesäkenkävaraston lähes täydelliseksi ja tein päätöksen, että yhdet ”läpsyt” saan ostaa tänä vuonna. Noh, kuinkas kävikään! Löysin päätöksestä heti seuraavana päivänä Torin kautta läpsyni eli Michael Korsin lähes käyttämättömät ruskeat nahkaiset sandaalit. Hintaa oli postikulujen kanssa noin 50.00€. Nyt voin sanoa kenkäkokoelman olevan valmiina odottamassa kuivia katuja ja kuumia kesäpäiviä. Ehkä jopa pitkiä kävelymatkojakin – nämä on nimittäin käytännölliset myös reissussa.

H&M Coachella

Kerroin teille etsiväni kesäksi leveähihaisen paidan ja sellainen löytyi H&M:n uudesta Coachella-mallistosta. Paita on hieman läpikuultavaa, ohutta ja vähän ryyppyyntyvää (ainut huonopuoli) kangasta. Hihat ovat leveät ja niissä + paidan helmassa on pitsikuviota. Näen jo silmissäni, että miltä tämä näyttää farkkushortsien sekä ensimmäisessä kuvassa olevien pyöreiden lasien kanssa. Tämä maksoi 14.99€.

bra H&M

Mun on pakko jakaa teille esittely myös näistä ehkä yksistä kauneimmista, mutta ennen kaikkea mukavimmista rintsikoista. Tilasin nämä myös H&M:ltä! Nämä näyttävät mallinsa vuoksi epämukavilta, mutta ovat kaikkea muuta. Näistä tuli kertaheitolla yhdet suosikkini. Hintaa oli 14.99€.

new era

Mulla on ollut jo hetken etsinnässä neutraalin värinen lippis, joka menee siis todella värikkään juoksutakkini kanssa. Mutta taas myös tarvittaessa arkisten vaatteiden kanssa. HOB:n paketissa paljastui New Eran mustavalkoinen lippis*, joka on juuri sellainen kuin mitä etsin.

GHD Air Vintage pink

Kohta on tulossa eräs kosmetiikkapostaus, mutta koska tämä kuuluu synttärilahjoihin niin esitellään se myös nyt. Eli GHD:n Vingtage Pink Edition-hiustenkuivaaja. Osa teistä saattaa muistaa, kun mainitsin mun edellisen föönin olevan jo kohta lähes 10 vuotta vanha… Voitta vaan kuvitella, että millainen ero näiden kahden tehoissa on. Heh.

calvin klein pants

Lisää Calvin Kleinia: mustat olohousut ovat myös synttärilahja. Naisellisen istuva malli ja niiiin pehmeät jalassa. Nämä löytyvät täältä. House of Brandonilta myös harmaat CK:n yöhousut. Näiden materiaalia ei voi myöskään kuin kehua. Oon ollut molempiin enemmän kuin tyytyväinen.

swimsuit H&M

Rakkaus uimapukuja kohtaan syttyi monien vuosien tauon jälkeen viime kesänä, kun ostin tämän yksilön. Kokoelma täydentyi kahdella jäsenellä eli summer hurry up!! Molemmat on tilattu H&M:ltä. Musta yksilö oli 24.99€ ja kuvioitu 29.99€.

lace dress

Kun mekossa yhdistää pitsin ja beigen niin mikään ei voi mennä pieleen. House of Brandonin mekkovalikoimasta huomio kiinnittyi tähän kauniiseen pitsimekkoon*. Niin k-a-u-n-i-s.

valkoinen neule

Neuleissa yksi kriteeri on tärkein: muhkeus. Ja sitä ei muuten puutu tästä HOB:n Vilan neuleesta! Paksu ja ihanan muhkea malli, josta löytyy hauskat kuvioinnit. Tämä menee aurinkoisina päivinä jo pelkästänsä näin, ilman takkia. Voisin myös räpsiä tämän kanssa vaikka asukuvia!

Kertokaa ihmeessä, että tykkäsittekö esittelystä? Entä löytyikö kenties omia suosikkeja?

*saatu (addlinks)


42 Responses to “HUGE SHOPPING HAUL”

 1. Avatar Cami sanoo:

  No hupsista, saattoi lähteä takki tilaukseen.. Ehkäpä keväisin voi vähän uusia takkivarastoa :)

 2. Avatar mira sanoo:

  olisi kiva, jos ostosten esittelyyn kuuluisi ostoksia, joita olet OSTANUT. puolet olit saanut ilmaiseksi, että :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Oot oikeassa, parempi nimi olisi ehkä ”vaatekaapin uutuudet” :) Mutta halusin esitellä HOB:n tuotteet sekä synttärilahjat myös tässä postauksessa, kun noudattavat samaa aihealuetta. Ja onhan tässä kuitenkin puolet verottanut mun omaa lompakkoa. Pääpointti ei kuitenkaan ole hinnassa yms. vaan itse tuotteissa. Kiitos sulle mielipiteestä :’)

 3. Avatar Ansku k sanoo:

  Suosikit on mekko,bomber-takki,farkut ja penaali ♡

 4. Avatar Piia sanoo:

  Siis mäkin olin positiivisesti yllättynyt, kun tilasin H&M:n verkkokaupasta ja ostokset oli mulla parin viikon toimitusajan sijaan jo parissa päivässä! Ihan huikee parannus :)

  • Saija Saija sanoo:

   AGREE! Niin samaa mieltä :> Muistan, kun ennen pakettia sai odotella juurikin tuon pari viikkoa. Mutta ei enää! Tämä on siis ainoastaan positiivinen juttu :)

 5. Avatar Anne sanoo:

  Onkos nuo mustat calvin kleinin olohousut enemmän sellaiset legginssit vai collegehousumaiset? :) oon etsiskelly jo pitkään istuvia olohousuja mutta ei kuitenkaan ihan ihonmyötäsiä ja mietinki oisko nämä ne täydelliset!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne ovat collegemaiset :) Ei oikeastansa lähelläkään leggingssejä. Eli oon melko varma, että tulisit pitämään näistä :) Mä oon nimittäin metsästänyt samalla tavalla silmää miellyttäviä collegemaisia housuja olohousuiksi ja nämä olivat täydelliset. Suosittelen <3!

 6. Avatar Aada sanoo:

  Kiva postaus, näitä jatkossakin :-)? Omat lempparit ehdottomasti toi punainen takki, niin ihana tollanen pirteä, ja noi uimapuvut! Itse oon aina ollut bikinien kannalla mutta vaisinkin toi kuviollinen on sellanen jonka takia poikkeaisin mun normaalista valinnasta ja ottaisin uimapuvun :-D!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon Aada :-) Voisin kyllä toteuttaa jatkossa ja vielä ahkerammin. Punainen on kyllä niin toimiva väri takeissa <3 Hei mä ajattelin kans vielä ennen viime kesää samalla tavalla. Sitten löytyi täydellinen yksilö! Ja nyt lisää, hah. Kannattaa joskus kokeilla, nämä ovat jopa kivempia kuin bikinit ;-D

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Eikö sus

 8. Avatar Aliisa sanoo:

  Ooh noi rintsikat kiinnitti mun huomion, ihanat! Oon ite vähän sellanen alusvaatteiden hamstraaja:D mulla on muuten tollainen samanlainen h&m takki vaaleanpunaisena!

  • Saija Saija sanoo:

   Oot mun sieluntoveri :D Mä oon kans aikamoinen hamstraaja. Nämä ovat kyllä kauneimmasta päästä, jos näin voi sanoa. Oih se vaaleanpunainen on myös kaunis väri :)

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Eikö sinua ahdista ostaa/saada jatkuvasti noin paljon tavaraa? Tässä on kuitenkin vasta vaateostokset, eli vain pieni osa koko totuudesta. Mihin tuollaiset tavararöykkiöt edes mahtuu, vai laitatko usein vanhaa kiertoon uuden tieltä?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ahdista. Eri asia, jos puhuttais aivan toisessa mittakaavassa. Ja täytyy muistaa, että nämä kaikki eivät ole mitään viikko sitten ostettuja juttuja vaan tämä on yhteenveto pidemmältä väliltä :) Muoti on yksi intohimo ja sitä kautta luonnollisesti myös välillä ostokset. Mun shoppailu on kuitenkin vähentynyt huomattavasti vuosien myötä, joten eiköhän sitä välillä saa itselleen salliakin jotain. Käytän vaatteita loppuun ja pari kertaa vuodessa vien kirppikselle/myyn netissä. Ja nyt on itse asiassa menossa kevätsiivous. Mutta ihan vaatekaappiin nämä kaikki mahtuu :)

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Olen miettinyt ihan samaa! Haluisitko muuten jossain vaiheessa tehdä taas postausta siitä klassisen vaatekaapin rakentamisesta? Blogissa ei ole ollut pitkään aikaan mitään siihen liittyen ja olisi kiva kuulla miten projekti etenee :)

   • Saija Saija sanoo:

    Kyllä voisin tehdä aiheesta taas pian jotain välikatsausta :) Mutta hyvin sujuu. Kengät ovat ns. täysin valmiit, kuten tekstissä kerroinkin. Myös takit ja housut, mutta laukkuihin en ole tyytyväinen. Tai ne juuri simppelimmät mallit puuttuvat :/ Mutta mä kerron tästä vaikka enemmän nyt kevään aikana tulevassa postauksessa :-)

 10. Avatar Sibs sanoo:

  Vau, noi uuet Calvinin alusvaatteet on tosi hienot.. Paljon paremmat mitä ne edelliset, ne oli jotenki tylsät? Nää menee harkintaan, toivottavasti jopa hankintaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kieltämättä nämä ovat kyllä huomattavasti kivemmat :) Paljon näyttävämmät. Ei yhtään huono idea eli toivotaan, että menee ;>

 11. Avatar Ankku sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia. Tykkäsin erityisesti tuosta h&m leveähihaisesta paidasta ja harkitsen sellaisen tilaamista. Näkyykö siitä pahasti läpi että sen alla tarttisi aluspaidan?

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäinen kiitos :) Tulee niin hyvä mieli, kun näkee teidän tykkäävän mun löydöistä! Ei ole onneksi aivan niin läpikuultava, vaan helposti pystyy pitää alla pelkkiä rintsikoita :)-

 12. Avatar Anne sanoo:

  Tuo punainen takki on todella kiva ja myös valkoinen Vilan neule olisi ihan täydellinen! :) ♥ Ihanan keväisiä juttuja olet löytänyt, nämä ostospostaukset ovat kyllä ihan lemppareita aina! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, samoja lemppareita kuin mulla :) Kiitos Anne! On aina ilo nähdä, että te pidätte ostospostauksista. Näitä tuutte varmasti näkemään myös jatkossa :p ♥

 13. Avatar Emma sanoo:

  Ihana postaus ja tosi kivoi suosikkeja sulla! Muutamat samat kuin itellänikin :) esim. noi Calvin Kleinin alusvaatteet, aivan ihania ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti Emma :) CK:n alusvaatteet ovat niin pehmeitä ja laadukkaita. Nuo mustavalkoiset ovat kyllä kauniit ♥

 14. Avatar Maisu sanoo:

  Ööm mussa herätti vähän hämmennystä toi sun käsitys ”vähän” shoppaamisesta… Etkö oo jo postauksissa erikseen moneen kerta maininnut, että mietit jokaista ostosta nykyään todella tarkkaan, ja ostat vain vaatteita joiden uskot olevan ajattomia pitkään? Itse oon vain huomannu, että lähes joka viikko tulee snäppiin/ iigeeseen tms.. kuvia yms, että oot jotain shoppailemassa ja tässäkin postauksessa hirvee kasa taas paljon uutta :D Eikä nää oo mitään puolen vuoden ajalta kerättyjä… Hieman vaan ristiriitasta….

  • Saija Saija sanoo:

   En nyt oikein ymmärrä kommenttiasi :o Missä kohtaa sanoin tässä olevan vähän? Kerroin, että shoppaileminen on vähentynyt. Sen huomaa, jos katsoo vuosikin takaperin ostospostauksia :) Ihmettelen myös, että kenen Instagramista puhut? Siellä ei taida olla kuvia shoppailemasta viimeisimpiin kuukausiin. Snapchattiin oon laittanut muutaman kuvan paketeista ja Keskisellä käymisestä :o Niin en nyt yleistäisi olevani shoppailemassa usein. Mutta pointti oli se, että tässä on monen kuukauden ostokset – ei yhden viikon. Mä itse koen siis shoppailun vähentyneen. Kiitos sulle kuitenkin mielipiteestä :)

 15. Avatar Eww sanoo:

  Tosi kivoja juttuja, monet myös mun makuun!
  Näin tuota samaa pompertakkia mustana ja vaaleana myös Helsingin Stockalla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Hyvä, kun sanoit! Toivottavasti takkia etsivät näkevät tämän kommentin :-)

 16. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana takki!

 17. Avatar Sirpale sanoo:

  Upeita takkeja!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikös olekin! Tykkään kans älyttömästi ja välillä on vaikeuksia jopa päättää, että kummanko näistä laittaisi päälle :-D

 18. Avatar tatiana sanoo:

  Omg, everything you bought is beautiful ! xoxo

 19. Avatar Karoliina sanoo:

  Oih! Tuo GHD fööni on ihana, mistä tilasit? Pakko laittaa omallekkin lahjalistalle ;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Sain sen Tatulta synttärilahjaksi ja jos en väärin muista niin oliskohan Tatu tilannut sen Eleven-nimiseltä sivulta! Oi suosittelen, on ollut kyllä älyttömän hyvä ja tehokas :p

Kommentoi