TB Style: huhtikuu

Tadaa, tässä tulisi ensimmäinen toivepostaus ♥ Jättimäinen kiitos teille kaikille ideoiden ja toiveiden heittäneille! Yllätitte mut täysin – siellä oli vaikka mitä kivaa toteuteltavaa. En tietenkään malttanut odottaa kauempaa vaan otin heti toteutukseen yhden. Eli kyseessä on TBT Style-tyyppinen postaus, jota on muutamissa suomalaisissa blogeissa ainakin vilahdellut. Oon itsekin tällaisen joskus lukenut ja heti, kun idea heitettiin mulle niin muistui tämä palavasti mieleen. Nyt lähden mielenkiinnolla toteuttelemaan omaa versiota. Ideana on siis se, että julkaisen jokaiselta blogivuodelta asukuvan, joka on räpsitty suurin piirtein myös samana kuukautena.

Pääsette nyt kurkistamaan, että miltä mun tyyli (oh no…) näytti/näyttää huhtikuussa vuosina 2013, 2014, 2015 sekä 2016. Jännittävää, eikö? Kyllä se sitä olikin. Mun sydän jätti muutaman lyönnin välistä, kun vastaan tuli toinen toistaan vanhempia kuvia. Mutta tässä sitä huomaa miten mä oon kehittynyt bloggaajana, miten mun tyyli on muotoutunut ja miten blogimaailma on muuttunut mm. kuvien suhteen.

ei vielä käytetyt kuvat45

2013. Tämä vuosi tuli vietettyä saman sävyisissä hiuksissa kuin nykyään. En oikein tiedä, että mitä oikein mietin, kun aloin vaalentamaan noita. Tuo sävy on omaan silmään näyttänyt toimivalta jo tuolloin! Kuvassa näkyvä musta neule on ainut asia koko asussa, joka multa löytyy edelleen. Ja se toimiikin yhtenä luottokappaleena. Jäin vain pohtimaan, että miksi nuo housut ovat noin pussimaisen sekä ison näköiset? Olikohan tuo muotia tuolloin?

IMG_2319a

2014. Muistan, kuinka tuolloin kaikki repivät omat farkkunsa polvista ja jopa yläreisistä rikki. Hahah! Vaalea farkkupaita ja DW:n kello ovat edelleen mulla. Tennaritkin saattavat löytyä vielä kenkälaatikosta. Farkkujen uskon joskus hajonneen, mutta huivin olemassaolosta ei ole hajuakaan. Kokonaisuudessaan jopa aivan rento ja toimiva yhdistelmä!

IDKUVA

2015. Tässä asussa yhdistyy viime keväinen suosikkiyhdistelmä: beige trenssi, raitapaita sekä valkoiset farkut. Kaikki ovat edelleen käytössä ja voisin asuyhdistelmän laittaa vaikka heti uudelleen päälleni. Rento nuttura näyttää tässä myös harvinaisen hyvältä.

bomber jacket outfit1

2016. Ja tässä näkyy tuorein asukuva, joka on oikeasti räpsitty vain pari tuntia sitten. Tämän hetken hypetyksen kohteena toimiva bomber valtasi myös mun takkikokoelman. Tosin vasta nyt, kun täydellinen yksilö löytyi. Tästä lookista lisää ensi viikolla!

Saa kertoa, että mitäs piditte postauksesta? Tehdäänkö tästä uusi postaussarja vai jätetäänkö tähän kertaan? 


40 Comments
 • Avatar
  ansku k
  Posted at 19:33h, 10 huhtikuu Vastaa

  Huippu postaus♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:34h, 10 huhtikuu Vastaa

   Jes! Niiin kiva nähdä sun pitävän ♥ Tätä oli myös hauska toteuttaa :-)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 19:41h, 10 huhtikuu Vastaa

  Oi vitsi, tykkäsin tästä kovasti! :) Noi 2013 vuoden housut on oikeestaan aika kivat, mutta samaan syssyyn on todettava että ehkä hyvä et toi armyhuivi on kadonnut :D Toi bombertakki on ♥ ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:44h, 10 huhtikuu Vastaa

   Mahtavaa!! Ehkä tästä saadaan uusi postaussarja ;-) Eikö olekin – yllättävän hyvin tuunatut. Mä kans meinasin kirjoittaa loppuun, että ehkä parempi, kun huivi katosi… Hahah :D Ja pakko sanoa, että oon samalla kannalla bomberin kanssa ♥ x 100.

 • Avatar
  Fia
  Posted at 19:58h, 10 huhtikuu Vastaa

  Ihana postaus! Voisko vaikka joka kuukaus heittää tämmöisen? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:26h, 10 huhtikuu Vastaa

   Kiitti paljon :) Niin hyvä juttu, että tykkäsitte! Voisin kyllä mielelläni toteuttaa näitä jatkossakin. Vaikka jopa joka kuukausi :p

 • Avatar
  Iida
  Posted at 20:03h, 10 huhtikuu Vastaa

  Tosi kiva postaus! Vähän on tyyli muuttunut, mutta ei kyllä mikään asuista ole ”myötähäpeää herättävä”. :-D Saako jo nyt udella, mistä uusimman asun ihanan väriset farkut on?

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:28h, 10 huhtikuu Vastaa

   Kiitän:) Totta! Nämä eivät ole kovin pahoja, vaikka sellaisiakin on varmasti tulossa, jos toteutan joskus uudelleen :-D Kyllä saa udella – farkut on Ginasta!

 • Avatar
  Roosa Kettunen
  Posted at 20:22h, 10 huhtikuu Vastaa

  Ihana nähdä kuinka tyyli on muuttanut muotoaan! Sulle sopii tummat hiukset täydellisesti! Niin kaunis<3 Jatka samaan malliin, paras blogi <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:31h, 10 huhtikuu Vastaa

   Hei tosi kiva nähdä sun tykkäävän :> Tyyli on kyllä muuttunut hyvin vuosien myötä. Mä kans oon sitä mieltä, että tummat on se mun juttu. Voi ihanasti sanottu, kiitos paljon <3 :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 20:29h, 10 huhtikuu Vastaa

  Joo ehdottomasti tästä uusi postaussarja!♥ Toi sun bomber on kyllä ihana! Jonkun tommosen bomberin voisin itsekin kotiuttaa :D Pakko kysyä että mistä oikein aina spottaat sun perus raitapaidat? Yritän aina etsiä niitä, mutta en ikinä löydä mitään ihan perus raitapaitaa. Aina niissä on jotain tekstiä, pidempää helmaa tms muuta härpäkettä :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:49h, 10 huhtikuu Vastaa

   Postaussarja olisi ainakin erilainen ♥ Eli katsotaan ;-) Tuo bomber on kyllä kivan siro eikä niin maskuliininen kuin jotkut. En voi kuin suositella tätä! Ja raitapaidat ostan yleensä Ginasta ja H&M:stä. Niissä on parhaimmat vaihtoehdot. Tiedän hyvin mitä tarkoitat – oikeanlaisia (yksinkertaisia) on hankala löytää. Mutta Ginalla oli ainakin viime keväänä hyvin tällaisia simppeleitä versioita. Kannattaa katsoa sieltä :’)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 20:48h, 10 huhtikuu Vastaa

  Tosi kiva postaussarja ja ehdottomasti jatkoon! :) Tykkäsin valtavasti tuosta 2015 vuoden freshistä asusta, vaaleat värit ja raidat ovat kyllä aina keväisin menestys ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:51h, 10 huhtikuu Vastaa

   Huippua, että sä Anne pidit =) Tätä olisi mielenkiintoista toteuttaa joskus uudelleen eli täytyy kyllä harkita tämän jatkoa. Voi kuinka ihana kuulla, kiitos ♥ Kevät on kyllä kuin tehty vaaleista väreistä :)!

 • Avatar
  Aada
  Posted at 20:57h, 10 huhtikuu Vastaa

  Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus :) Todellakin enemmän tämmösiä <3
  Jotain urheilupostausta ois tosi kiva saada muuten !

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:39h, 10 huhtikuu Vastaa

   Hihi, kiitos <3 Mä voisin toteuttaa tällaisia joskus uudestaan. Ehkä jopa teen sen postaussarjan :p Pidetään mielessä! Nyt keväällä on muutenkin motivaatio nousukiidossa liikkumisen suhteen, joten eiköhän siitä postausta saisi myös :)

 • Avatar
  Pilvi
  Posted at 20:58h, 10 huhtikuu Vastaa

  Ehdottomasti lisää tälläisiä postauksia! Tyylisi on kyllä muuttunut hurjasti vuosien kuluessa. Omaan silmäni kyllä eniten iskee viime vuoden asu, sillä jotenkin tuntuu, että se on enemmän sinua ja tämän vuoden asu vain ”hetkellinen trendi” eli superstarat ja bomber, mikä ei niinkään vaikuta olevan niin sinua kuin monet muut asut ovat. Mutta hei lisää tämmösiä ”tbt” postauksia, ja kiva kun jaksat toteutella ns. toivepostauksia näinkin ahkerasti.)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:50h, 11 huhtikuu Vastaa

   Voisin kyllä startata tästä uuden postaussarjan :) Kuvia olisi kyllä jokaiselta kuukaudelta näytettäväksi! Mä kans tykkään viime vuoden asusta, kuin myös eilisestä. Molemmat on juuri mua, mutta toinen on ”siistimmältä” päivältä ja toinen eli eilinen taas rennommalta :) Tykkään pukeutua ajattomasti, mutta ottaa välillä mukaan myös omaa silmää miellyttäviä trendijuttuja. Eli molempien tyylistä asuja tullaan täällä näkemään. Kiitos sulle kommentista :’)

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 21:07h, 10 huhtikuu Vastaa

  Tosi kiva postausidea, tykkään! :)
  Tossa on muuten kaksi kertaa tuo 2015, eli vuoden 2014 kuvan kohdalla lukee vahingossa 2015 :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:39h, 11 huhtikuu Vastaa

   Hyvä juttu, että te ootte tykännyt tästä (: Ja hyvä, kun sanoit. Kopioin ne kaikki tummemmaksi ja tämä näköjään heitti tuon kaksi kertaa. Korjattu on :-)

 • Avatar
  Kaisa
  Posted at 22:06h, 10 huhtikuu Vastaa

  Tosi kiva postaus, jatkoon! :) Oisin vaan toivonut vähän enemmän kuvia, joko vaan lisää vanhempia vuosia tai sitten samalta vuodelta useampia asuja tms., jäi vähän lyhyeksi :/

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:09h, 10 huhtikuu Vastaa

   Kiitoksia :) Voitaisiin laittaa jatkoon! Tämän postauksen ideana on esitellä juuri yhdeltä kuukaudelta asut, kaikilta eri vuosilta. Jos vuosia olisi blogiuralla kertynyt enemmän niin sitten olisi luonnollisesti ollut enemmän. Mutta nyt, kun tämä sarja menee jatkoon niin näitä tullaan näkemään useammin ja eri kuukausilta (:

 • Avatar
  Tinpsu
  Posted at 06:47h, 11 huhtikuu Vastaa

  Oisin kysynyt siitä teidän olohuoneen pöydästä semmoista, että kun se on kolmijalkainen, niin onko se yhtään hutera vai ihan yhtä jämäkkä kuin tavallinenkin pöytä? Oon itse katsellut samaa pöytää mutta tää asia mietityttää :’D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:38h, 11 huhtikuu Vastaa

   On tosi jämäkkä :) Jalat on sijoitettu niin, että yksikään reuna ei jää ilman tukea vaan toimii yhtä hyvin kuin nelijalkaiset pöydät :’)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 07:21h, 11 huhtikuu Vastaa

  Ihan mielettömän kiva postaus! Itsekkin voisi tälläisen toteuttaa jos jotai järkeviä kuvia löytyy :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:37h, 11 huhtikuu Vastaa

   Vautsi, kiitti ihanainen :) Ehdottomasti! Tätä tehdessä palaa legendaariset muistot mieleen :-)

 • Avatar
  Taru
  Posted at 11:08h, 11 huhtikuu Vastaa

  Vitsi tää oli kiva postaus !
  Tyyli sulla on muuttuunut vähän,ja parempaan suuntaan ;) Kuvien taustat on myös parantunut huomattavasti :) !

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:16h, 11 huhtikuu Vastaa

   Hienoa, että pidit :) Tyyli on kyllä muuttunut vuosien myötä ja hyvä niin! Oon itsekin tyytyväisempi kuvaustaustoihin ja niihin tuleekin nykyään kiinnitettyä paljon huomiota :’)

 • Avatar
  T
  Posted at 11:29h, 11 huhtikuu Vastaa

  Ihana bombertakki!!! Mistä seon? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:23h, 11 huhtikuu Vastaa

   Oon niin samaa mieltä :p Ostin Keskiseltä! Tämä on Noisy May-merkkinen eli löytyy varmaan myös House of Brandonilta, Zalandolta jne. :)

 • Avatar
  ilona
  Posted at 15:03h, 11 huhtikuu Vastaa

  oi noi tummat sopii sulle kyl niin hyvin! ♥ hassua kattoa miten sun tyyli on muuttunut noinkin paljon, vaikkei sitä tälleen muuten oo huomannut vaikka oon sua aika kauan seuraillutkin! :D mutta mun mielestä sun tyyli ei oo missään kohtaa kuitenkaan ollut yhtään paha! noi vikan asun farkut on just ihan täydellisen väriset, mistä oot noi ostanut? :) + toi bombertakki on ihana myös, mistä se sitten taas on? :D ♥ (en huomaa ite minkäänlaista himoa uudistaa vaatekaappia.. :D)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:47h, 11 huhtikuu Vastaa

   Voi kiitos Ilona ♥ Mahtavaa, että oot seurannut jo pitkään :) Tyyli on kyllä muuttunut suunnattomasti. Toki hyvä näin, koska parempaan suuntaan ollaan menossa:) Vikan kuvan asusta on tulossa vielä tarkempaa postausta, mutta farkut ovat Ginasta ja bomberi Keskiseltä (Noisy May-merkkinen) eli löytyy varmaan myös House of Brandonilta, Zalandolta jne. Keväällä iskee niin suuri himo uudistaa vaatekaappia ♥ Tiedän tunteen ja se on petollinen lompakon kannalta ;-D

 • Avatar
  Ella
  Posted at 16:53h, 11 huhtikuu Vastaa

  Olis tosi kiva jos ehtisit tehä näitä kuukausittain!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:43h, 11 huhtikuu Vastaa

   Kyllä ehtisin, mielelläni. Tätä oli sen verran mukava toteuttaa, että eiköhän me saada uusi postaussarja pystyyn (:

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 18:38h, 11 huhtikuu Vastaa

  Siis aivan ihana postaus, näitä ehdottomasti lisää!! :) Näitä on niin hauska katsella, kun muistaa, mikä oli muodissa muutaa vuosi sitten :D Ja hauska huomata, että aurinkolasit on pysyneet saman mallisina sulla pitkään, uusimmassa vasta erilaiset :p

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:45h, 11 huhtikuu Vastaa

   Jei, kiitti Kiia :) Voi vitsit, tuun varmasti toteuttamaan lisää. Te näytitte sen verran tykkäävän. Hei hyvä pointti – huomasin nyt vasta. Kyllä tuo pilottimalli on vaan niin ajaton :>

 • Avatar
  Essi
  Posted at 18:43h, 11 huhtikuu Vastaa

  Jes, tätä mä toivoin ja just niin kiva toteutus kuin odotinkin! Lisää vaan näitä! :) Ja ehkä eniten miellyttää toi viime vuoden asu, vaikka tällä hetkellä bomberit iskeekin ihan täysillä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:36h, 11 huhtikuu Vastaa

   Voi ei, ihana kuulla :) Tästä postauksesta tykättiin älyttömästi, joten voisin laittaa tästä uuden sarjan toteutukseen. Viime vuoden asun voisin pukea uudelleen päälle, vaikka bomberia tulee myös pidettyä :p Iso kiitos sulle postausideasta <3

 • Avatar
  Aada
  Posted at 19:30h, 11 huhtikuu Vastaa

  Olipa tosi kiva postaus! Ehdottomasti lisää tällaisia!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:40h, 11 huhtikuu Vastaa

   Suuret kiitokset sulle! Eiköhän laiteta tästä kunnon postaussarja pystyyn :’)

Post A Comment