Rakkaudesta Urban Decayhin

Meikkejä löytyy maailmasta tuhansia, joten niiden joukosta saattaa olla hankaluuksia löytää juuri ne ”oikeat” tuotteet. Oon joka kerta innokkaana testaamassa uusia meikkejä, vaikka kaikki yksilöt eivät aina lunasta suuria lupauksia… On kuitenkin olemassa muutamia luottomerkkejä, joilta voisin lähteä testaamaan mitä tahansa. Ilman minkäänlaisia pelkoja pettymyksestä! Sellaisia ovat NYX, theBalm sekä Urban Decay. Ja tämän jälkimmäisen merkin tuotteilla on tullut päivitettyä meikkivarastoja oikein kunnolla  Seuraava postaus ei siis ole mainos (vaikka saattaa siltä kuulostaa, heh) vaan oon maksanut jokaisen meikin. Halusin vain vinkata näistä teille, koska nämä ovat sen ansainneet. Luulen, ette te tuutte myös ihastumaan näihin. Katsokaa vaikka:

urban decay concealer

Ensimmäisenä Naked Skin Weightless Concealer-peiteväri. Luin tästä niin monta suositusta eri kauneuslehdistä kuin blogeista, että oli pakko testata. Tässä on täydellinen koostumus peittämään iholta pienet värierot, epäpuhtaudet, mustapäät tai vaikka tummat silmänaluset. Oikeastansa tuntuu siltä, että tällä voi peittää ihan mitä tahansa keksii. Samettinen koostumus, joka ei halkeile tai takerru kuivempiinkaan kohtiin. Peiteväri maksoi 24,90€. 

urban decay huulipuna

Sain vasta vähän aikaa sitten tietää, että Urban Decay valmistaa myös huulipunia – mikä iloinen yllätys! Mä rakastan erilaisia huulituotteita, joten uteliaana halusin kokeilla Matte Revolutionia. Eli nimensä mukaisesti mattapuna, joka sisältää hurjan määrän pigmenttiä. Varoituksen sana: puna on sen verran kestävää, että tätä ei saa huulista pois kuin meikinpoistoaineella (vesi + kasvopaperi yhdistelmä ei riitä) tai sitten antamalla sen kulua pois :D

urban decay koralli huulipuna11

Kaikki sävyt olivat herkullisia, mutta päädyin ihan pikkuisen koralliin taittavaan Tilt-sävyyn. Hintaa oli 21.90€

urban decay concealer pencil

24/7 Concealer-peitekynä on monikäyttöinen. Se soveltuu tarkempaan ihon virheiden peittävyyteen tai korostukseen. Hieman voidemaisen ja mattaisen olomuotonsa vuoksi se kuin sulautuu ihoon! Mä oon tykännyt käyttää tätä erityisesti talven kuivuuden aiheuttamien punertavien kohtien peittoon. Tällä saa myös nopeasti korostusta vaikka ylähuuleen. Hintaa oli 20,50€.

urban decay naked smoky palet

Mun ensimmäinen Urban Decayn tuote oli NAKED 2-luomiväripaletti. Osa sen sävyistä vetelee viimeisiään eli siitä voi jo arvata, että käyttöä on riittänyt. Minimaalinen kokoelma kasvoi uudella NAKED SMOKY-jäsenellä, josta löytyy tummempia sävyjä sumuisen silmämeikin tekoon. Paletti maksoi 54,90€.

urban decay naked smoky

Sävyjä on yhteensä 12 erilaista: tummaa, vaaleaa, kimaltavaa ja mattaa. Mä olisin toivonut yhden tummanharmaan sävyn lisää, mutta paletti hipoo täydellisyyttä. Mun suosikki on siis vaalean harmaa kimaltava sävy, joka menee arkena sellaisenaan ja ulos lähtiessä joukkoon voi sipaista mukaan jotain tummempaa.

urban decay shadows

Paletista löytyy monia sinisen eri sävyjä, joita lähdin testailemaan hieman kammoksuen. Oon aina jostain kumman syystä kiertänyt siniset luomivärit kaukaa… Mutta aivan turhaa! Ne sopii tosi hyvin juhlameikkiin ja varsinkin smokymaisen meikin tekoon. Antakaa sinisille luomiväreille siis mahdollisuus.

urban decay makeup setting

Meikki kannattaa aina vielä viimeistellä (jos haluaa sen kestävän). Tämä All Nighter Makeup Setting spray lupaa pitää meikin paikoillaan jopa 16 tuntia! Meikki ei mene pilalle eri lämpötiloissa, valu pitkin poskia, rapise tai lohkeile. Kuten aikaisemmin sanoin niin olin täysin varma, että tämän suihkeen erottaa kasvoista. Päinvastoin, tämä on kuin näkymätön. Tämä puolestansa maksoi 28,00€.

Laittakaa ihmeessä kommenttia, että tykkäsittekö postauksesta? Entä ootteko te kokeillut Urban Decayn meikkejä?


35 Responses to “Rakkaudesta Urban Decayhin”

 1. Avatar Empuskaa sanoo:

  Apua ei tämmösiä houkutuksia!! :D etenkin tuo ensimmäinen peiteaine kiehtoo ja samoin tuo luomiväripaletti! Multa löytyy jo naked2ja3 joten ois aika täydellinen kokoelma jos vielä nappaisi itselle tuon smokysetin ;) mistä sä tilasit nämä? :) ja hei kiitos vielä niistä sisustusavuista aikasemmassa postauksessa:) ja pakko vielä sanoa että sulla on aivan mielettömän valkoiset hampaat<3 vau! Noita kelpaakin esitellä :)<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ou nou, pahoittelut :D Meikit on kyllä vaarallisia, kun niitä haluaa hamstrata vain lisää koko ajan. Voi mä uskoisin, että tämä paketti sopisi hyvin sun kokoelmaan<3 Tässä on niin erilaiset sävyt. Peiteväri on kyllä varmasti markkinoiden paras :p Tilasin nämä Sokoksen verkkokaupasta. Kiitos ihanuus! Valo hieman korostaa sävyä, mutta oon mä näitä aika hyvin saanut vaalennettua:) Kiva kuulla, että sisustusjuttujen kanssa apua oli mieluista<3

 2. Avatar Essi sanoo:

  Tykkäsin, ja paljon, koska oon itse samoilla kannoilla! :-) Etenkin toi UD peiteaine on ihan huippu, ja vaikka netistä tilasinkin niin osu sävykin just eikä melkeen nappiin! Nyt se alkaa näyttää loppumisen merkkejä ja pakko tilata uusi jo ennen kuin vanha ehtii loppumaan… Ja toi meikinkiinnityssuihke on ehdottomasti seuraavana ostoslistalla, koska aikaisempi Nyxin versio alkaa myös vedellä viimeisiään! :-) (Ja tätä kirjoittaessa tajusin, että kaikki meikit loppuu aina samoihin aikoihin… Miksi?!?! :-D)

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Voi tämä oli kiva kuulla :) Sama täällä! Vähän kyllä mietitytti, että tuleeko oikea sävy mutta kyllä tuli. Tuon peittävyys yllätti mut täysin. Juuri sellainen kuin peitevärin kuuluukin olla. Hyvä idea, tuut varmasti tykkäämään tästä :) Oon joskus miettinyt samaa… Vaikka kuinka ostaisi meikit eri aikaan niin jotenkin kummallisesti ne saa uusia samalla kertaa. Käsittämätöntä :-D

 3. Avatar Nora sanoo:

  Mielenkiintoinen postaus ja ihania kuvia! :)

  Kevätterkuin Nora / http://dreamerachiever.com

 4. Avatar nimetön sanoo:

  Saisko tuotteisiin hinnat? Nykyään et laita enää vaikka kaikki kuitenkin niitä kysyy…

  • Saija Saija sanoo:

   Ne unohtuivat täysin, vaikka oli tarkoitus ne myös kertoa. Hyvä, kun sanoit! Lisäsin ne nyt kirjoitukseen :)

 5. Avatar Kata sanoo:

  Mä oon kuolannut tuota smokeyeye palettia, voi että toi on pakko kotiuttaa tässä kevään tai kesän aikana ehkä! Mulla on Urban Dacey Naked basics paletti jonka sain hiljattain ja on noussut kyllä lyhyessä ajassa tämän neidin suosikkipaletiksi!:) Ihana postaus!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei huono idea :) Tuo paketti on kyllä laadukas ja monipuolinen. Voi oon kuullut paljon hyvää myös Basics-paleteista. Ne on varmasti oivallisia esimerkiksi arkena. Ja jos oikein muistan niin niissä on täydellisiä ruskean ja vaalean sävyjä<3 Kiitos sulle hirmuisesti kommentista :)

 6. Avatar Anniina sanoo:

  Mulla on UD.n Naked 2 ja se on kyllä rakkautta!♥ Löytyy myös varjostuskorostus palettia, eikä sekään oo tuottanut pettymystä! Seuraavat kotiutettavat tuotteet ovatkin sitten ehdottomasti Naked Skin Weightless Concealer ja toi meikinkiinnitys spray! Kiitos sulle meikkivinkeistä ;)

  • Saija Saija sanoo:

   En voisi olla enempää samaa mieltä ♥ Se on täydellinen paletti! Ja kokoelman täydentää hyvin tämä Smoky. Voi tuollainen paletti varjostukseen ja korostukseen kuulostaa hyvältä. Katsotaan, jos mä testaisin sitä kun nykyinen loppuu. Hihi meistä molemmista oli toisille siis hyötyä. Kiitos itsellesi ;-))

 7. Avatar Heidi sanoo:

  Ihanan houkuttelevia urban decayn tuotteet! Tuo smoky-paletti kiinnostaa enemmän kuin perus Naked-paletti. Ihania sävyjä!

  Mutta pääjuttu, mitä piti tulla kommentoimaan: Olen huomannut, kun siirryit indiedaysille, joidenkin postausten kuvat ovat rakeisia (tässä postauksessa kaikki), ja näin käy sekä tietokoneella että tabletilla. Onkohan kaikki asetukset kohdallaan? :) hassulta näyttää kun muuten hyvä kuva, mutta ihan kuin pikselit erottaisi kuvista. En tiedä onko muilla samaa ongelmaa..

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo Smoky on kyllä ihanan erilainen verrattuna muihin UD:n paletteihin :) Suosittelen lämpimästi testaamaan!

   Mä huomasin tänään ensimmäistä kertaa saman yhden kuvan kohdalla. Se oli todella laadukas ladatessani sen :o Mutta tämä voi johtua mun käyttämästäni latausohjelmasta. Yritän selvitellä asiaa. Kiitos, kun kommentoit aiheesta :)

   • Avatar Heidi sanoo:

    Eipä mitään, ei tämmöisiä juttuja itse bloggaajana huomaa, kun keskttyy tekstin tarkastamiseen! :)

 8. Avatar Cami sanoo:

  Mulla ei ole yhtäkään UD:n tuotetta, kun ne on mun makuun liian kalliita ja ylihypetettyjä. Voivat toki olla hyviäkin (en tiedä kun en ole kokeillut :)), mutta tuntuu että moni ostaa näitä vain merkin takia :) Itse käytän melkeimpä ainoastaan Maybellinen ja Lumenen tuotteita, ne on just hyviä mulle :) Tuota All nighter sprayta voisin kyllä ehkä harkita testaavani!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo onhan nämä erittäin arvokkaita :/ Muttta mä oon aina ollut tyytyväinen jokaiseen meikkiin. Lisäksi oon huomannut näiden olevan pitkäkestoisia. Mulla on käytössä myös Maybellinen meikkejä, kuten myös Lumenen. Heiltä on löytynyt muutama luottotuote myös :) Mutta voin kyllä suositella tätä spraytä. Toimii hyvin varmasti myös kesällä, kun haluaa kuumalla kelillä vaikka juhlameikin kestävän (:

 9. Avatar Saga sanoo:

  Aivan upeen värinen huulipuna! Ja noi nakedit on ollu wishlistillä jo vaikkak uinka pitkään :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :) Tuo on kyllä niin herkku! Nakedit on niin ihania, jokainen. Toivottavasti saat vielä omasi (:

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikset julkaise negatiivisiä kommentteja enää ollenkaan?

  • Saija Saija sanoo:

   Häh? :o Oon kuukauden sisällä jättänyt yhden kommentin julkaisematta, mutta kaikki muut oon aina julkaissut. Ja tuun varmasti jatkossakin julkaisemaan negatiivisiä kommentteja hyvän maun rajoissa :) Toisaalta voisin kans kysyä, että miksi niitä täytyy kirjoittaa :s Sitä tuskin tuun koskaan ymmärtämään…

   • Avatar Laura sanoo:

    Mä en yleensä puutu näihin negatiivisten kommenttien keskusteluun, mut nyt ärsyttää. En käsitä, mikä ihmeen velvollisuus bloggaajan on julkaista sellaset kommentit, jotka on tarkotuksella kirjotettu loukkaamaan? Tääkin blogi on aina niin positiivinen, niin minkä takia kommenttiboksissa sit saadaan pilata se ilmapiiri?

    Ja niin, olipa mielenkiintonen postaus! :) Ite aina jumittuu niihin omiin luottomeikkeihin niin kiva saada jostain uusia ideoita!

    • Saija Saija sanoo:

     Mä ihmettelen aivan samaa! Haluan pitää blogini ilmapiirin positiivisena. Oon aina julkaissut negatiivisiä kommentteja ja usein monet toivovat, että niitä väkisin loukkaaviksi tarkoitettuja ei edes julkaistaisi, koska ne vain laskevat mielialaa ja juuri tätä positiivisuutta :/ En ymmärrä, että mitä järkeä sellaisilla tahallisilla negakommenteilla on…

     Kiitos hirmuisesti! Ja hyvä juttu, että tällaisista on hyötyä – toivottavasti löytyi uusia kokeilemisen arvoisia vinkkejä :’)

 11. Avatar Nessa sanoo:

  Tämä kommentti ei nyt suoranaisesti liity tähän postaukseen, mutta halusin tulla sanomaan, että sovit tosi hyvin näihin hieman tummempiin hiuksiin! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana! Tästä tuli niin hyvä mieli :) Kiva kuulla, että ajattelet noin. Kiitos :>

 12. Avatar Taina sanoo:

  Itselläni naked3 paletti, meikinkiinnityssuihke, luomenpohjustusvoise ja yksi rajauskynä. Mielelläni satsaan laatuun ja jokainen ostos on ollut kannattava. Hienoa, että tuli sokokselle myyntiin, vielä kun saisi Turkuunkin… Ja pian sinne tulee NYXkin!!!! JEE!!!

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, sulla on kans hyvän kokoinen kokoelma :) Mä ajattelen kans samoin näiden hankkimieni meikkien suhteen. Ja tuntuu, että nämä UD:n meikit ovat todella riittoisia :) Hei niinpä! Odotan kans jo suunnattomasti, että pääsee shoppailemaan NYXin tuotteita. Ah <3

 13. Avatar Emilia sanoo:

  Voi Urban Decay on kyl yks omista suosikeistani. Pitkään ja hartaasti odottelin et saisin käsiini yhden niiden luomiväripaleteista ja kotiutinkin yhden viime kesänä Skotlannista. Mulla on siis Naked Basic-paletti ja rakastan sen nudevärejä! Sopii niin hyvin arkimeikkiin, ja onkin tullut käytettyä joka päivä. Oon vähän katsellut että ostaisko isomman vielä kaveriksi mut toistaiseksi mennään tällä pienemällä :)
  Kiva postaus, vaikka houkuttelevuus onkin täydet 100%!! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä, että säkin pidät Urban Decaystä :) Oi kuulostaa hyvältä! Nudensävyt on kyllä ihania <3 Tykkään kans käyttää niitä ja erityisesti arkena. Kannattaa ehkä hankkia isompi sitten, kun nykyinen alkaa vedellä viimeisiään :) Hahah, tämä postaus on kyllä lompakon kannalta huono. En yritä tahallani saada teitä tuhlaamaan ;-D

 14. Tuo huulipunan sävy on täydellinen! Niin raikas ja sopii kevääseen<3 Tuon haluan ehdottomasti itsellekin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon kyllä täysin samaa mieltä :) Juuri sopivan mattainen ja kuten sanoit niin täydellinen kevääksi! Ei muuta kuin ostamaan – tuut varmasti tykkäämään :p <3

 15. Avatar Katariina sanoo:

  Itseltäni löytyy myös tuo Smoky paletti ja ai että oli hyvä hankinta! Vielä haaveilen tuosta naked 2:sta sekä meikin kiinnityssuihkeesta <3 Oli todella ihana kuulla, että UD:n peitevoide on ollut hyvä, sillä olenkin juuri etsimässä jotain uutta peiteväriä :) Mahtava postaus! :)

  lovekatariina.blogspot.fi

 16. Avatar Tinpsu sanoo:

  Multa löytyy Naked Basics ja se on täy-del-li-nen! Sillä tekee helposti nopean arkimeikin ja se sopii myös juhlaan, koska tummempiakin sävyjä löytyy. Suosittelen todella lämpimästi kaikille, jotka haluaa hyvän peruspaletin. Mulla on kestänyt melkein päivittäisessä käytössä jo pari vuotta, sillä sävyt on niin pigmenttisiä, ettei luomiväriä tarvitse mättää hulluja määriä :D Joululahjaksi sain Naked -paletin ja se on kyllä ollut kans joka päivä käytössä, aivan ihana <3 Seuraavana ostoslistalla on juurikin tuo Smoky :) Naked 2 -paletista mulla on Viva La Divan "kopio" ja se on ollut kyllä lähes alkuperäisen veroinen ja hintakin vain murto-osa UD:sta :>

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kumpi susta on parempi toi naked concealer via toi 24/7? Harkitsen jommankumman ostoa :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä mä sanoisin, että jos näistä täytyisi toisella pärjätä niin valitsisin Concealer-peitevärin :)

Kommentoi