It’s my birthday!

birthday brekkie1

white tulips_

birthday breakfast

urban decay

Täällä kirjoittelee synttäreitään viettävä bloggaaja! 22 vuotta napsahti tänään siis mittariin. Pomppasin ylös aamulla jo ennen kuutta, mutta kunnon aloituksen päivä sai vasta äsken täyttävän aamupalan avulla. Puuroa lempitäytteillä: chian siemenillä, tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla. Lisäksi iso kuppi kahvia ja vähän lisää marjoja sekä tietysti suklaata Illemmalla on vielä edessä ulkona syömistä ja rentoutumista eli just mun tyylinen synttäripäivä tiedossa! Nyt täytyy kuitenkin ensin alkaa suunnittelemaan huomisen postausta ja hoidella muutamia sähköposteja. Palaillaan, xx.

PS: Kommentoinnissa ei ole enää teidän pyynnöstä päällä sähköpostipakkoa. Eli pystytte kommentoida tästä lähtien niin ilman nimimerkkiä kuin myös ilman spostia. Eli nopsaa ja simppelimpää ;-)


73 Responses to “It’s my birthday!”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  Onnea ♥

 2. Avatar Emma sanoo:

  Onnea paljon! Yksi kysymys olisi.. Kuvissa chian siemenet ovat siis ihan ”raaassa” muodossaan. Eli ei siis turvotettu. Onko niitä ihan turvallista syödä sillain?

  Mutta onnea, vielä ja vietä ihana päivä! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Emma <3 Joo ovat ne, mutta pienessä määrin niitä on aivan turvallista syödä. Toki ne turpoaa tuossa puurossakin vähän ennen kuin ehdin syömään, mutta pienissä määrin on turvallista syödä noin :)

 3. Avatar Iina sanoo:

  Paljon onnea Saija!!! ♥

 4. Avatar Julia85 sanoo:

  Onneks olkoo :) Ihana kattaus:) Onko mistä tuo kultainen lusikka?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti (: Se kuuluu 16-osaiseen aterinsettiin, joka on saatu joululahjaksi. Mutta jos oikein muistan niin ne on Jotexilta :’)

  • Avatar Elise sanoo:

   Myös zarahomella on valikoimassaan kultaisia aterimia :)

 5. Avatar Peppi sanoo:

  Paljon onnea Saija♥♥ Ihanan rento synttäripäivä sulla, ota siitä kaikki irti! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 6. Avatar Kata sanoo:

  Paljon onnea

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Hyvää synttäriä :)

 8. Avatar Ella sanoo:

  Hyvää syntymäpäivää! :)

 9. Avatar emzi sanoo:

  Hyvää syntymäpäivää! :D

 10. Avatar Carita sanoo:

  Paljon onnea! :)

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei voisitko tehdä sellasen ”ajattoman tyylin kulmakivet” -postauksen? :D ei osunut silmään ainakaan kun selailin. Sulla on aivan ihana tyyli, juuri sellainen mihin mä itse yritän pyrkiä. Miten rakennat sun tyyliäs? Miten sä vältyt niiltä hutiostoilta, mitä ei käytä sit kun kerran kaks? Mitä jokaiselta naiselta pitäs löytyä vaatekaapista? Käytkö säännöllisin väliajoin sun vaatekaappia läpi ja pistät ylös mitä ehdottomasti tarvit? Ja mitä kaikkee käyt läpi kun oot ostamassa jotain uutta vaatetta? ISOKIITOS olis ihan mahtavaa, jos viitsisit tehdä tällaisen!

  • Saija Saija sanoo:

   Kuulostaa kivalta idealta :) Mulla on menossa ”täydellisen vaatekaapin” kokoaminen, joten tähän liittyen saisi toteutettua monenlaisia postauksia. Kiitos paljon ideasta! Mä laitan heti näitä ylös. Hutiostoista ja muutenkin ostamisesta olisi mielenkiintoista jopa mun omalta kannalta kirjoittaa ajatuksia ylös. Näistä sun ideoista saisi monta eri postausta aikaiseksi, joten toteutukseen lähtee ainakin osa. Huomenna on tulossa eräs vaatteisiin liittyvä postaus, joten kannattaa olla kuulolla :) Tässä on vielä linkki Mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä-postaukseen, jonka toteutin muutama kuukausi sitten:

   http://saijis.indiedays.com/2016/01/20/vaatekaapin-kulmakivien-abc/

 12. Avatar Nimetön sanoo:

  Onnea! :-)

 13. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihanaa syntymäpäivää♡

 14. Avatar Nimetön sanoo:

  Onnea!:)

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  Onnee Saija!

 16. Avatar norppa sanoo:

  paljon onnea! <3 nauti oikein kunnolla tästä päivästä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän <3 Oi ehdottomasti nautin! Synttäripäivä on niin harvoin, että täytyy nauttia koko vuoden edestä :p

 17. Avatar Laura sanoo:

  Paljon onnea ja mukavaa synttäripäivää! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hirmuisen paljon kiitoksia sulle Laura! Päivä on kyllä ollut onnistunut kaikin puolin :)

 18. Avatar Annika sanoo:

  Ihanan näköstä :) paljon onnea sulle, vietä ihana päivä! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä herkullista ja täyttävää, hah :D Kiitos kovasti! Otan kaiken ilon irti tästä päivästä <3

 19. Avatar Nimetön sanoo:

  Onnea! :)

 20. Avatar Nimetön sanoo:

  Oot muuten ehdottomasti mun lempibloggaaja :) jaksat panostaa ja super ihania kuvia!

  • Saija Saija sanoo:

   Mikä ihana kommentti:) Tämä ilahdutti mua suunnattomasti! Kiitos paljon ja hieno juttu, että mun panostamisen huomaa <3

 21. Paljon onnea <3 Toivottavasti sulla on ollut kiva synttäripäivä!

  • Saija Saija sanoo:

   Thank youu<3 On ollut niin kiva ja piristävä päivä. En voisi olla tyytyväisempi :')

 22. Avatar Sofia sanoo:

  Ääks aivan ihanan näköisiä herkkuja!! Super ihanaa ja aurinkoista synttäripäivää♥

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, oli kyllä niin hyvää! Saiskin joka aamu tällaisen aamupalan ;-) Tuhat kiitosta sulle ♥ xx

 23. Avatar Sini sanoo:

  Paljon onnea Saija!! :-)

 24. Avatar Aada sanoo:

  Paljon onnea maailman parhaalle bloggaajalle <3

 25. Avatar Anja sanoo:

  Onnea vielä tätäkin kautta! <3 Ihania kuvia jälleen kerran :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti mukavasta kommentista :) Kuvista saatu palaute ilahduttaa niin paljon ♥

 26. Avatar kata sanoo:

  Mun on tosissaan ihan pakko kysyä :D syötkö ulkomaalaisia marjoja? teetkö niille kummempia ennenkuin syöt? näyttää niin hyviltä, mutta itse oon vähä skeptinen ulkomaalaisia marjoja kohtaan…. mutta hyvää synttäriä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kyllä syön :) Joskus oon keittänyt, mutta en enää. Nykyään vaan pesen ne juoksevan veden alla hyvin. Ikinä ei ole mitään vaikutuksia tullut, joten en edes pelkää sitä. En tietenkään syö niitä joka päivä tai edes joka viikko, mutta välillä :) Kiitos Kata ♥

 27. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihanaa synttäriä! :) Tuo Ud:n Smoky paletti on ihan huikea! Tammikuusta asti tullut tehtyä joka kerta meikki sillä, kun olen iltaa lähtenyt viettämään ja yhdessä Ud:n pohjustajan kanssa pysynyt loistokunnossa aamuun asti!
  Olen seurannut blogiasi valmistumisestasi lähtien silloin tällöin ja kiinnostaakin miten päädyit lukemaan juuri merkonomiksi ja oliko lukio missään vaiheessa vaihtoehto? Tunnetko olevasi oikealla alalla ja piditkö opiskelusta?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :-) NIIN ON! Oon haaveillut tuosta jo pitkän aikaa ja vihdoin se on mulla. Mä käytän Too Facedin-pohjustajaa luomiin, joten täytyy käyttää sitä myös tämän kanssa. En malta odottaa, että pääsen tekemään ensimmäisen meikkini tällä. Paletin sävyt on niin houkuttelevia <3

   Kyllä mulla kävi lukio mielessä, mutta tiesin jo silloin haluavani työskennellä asiakaspalvelun parissa, joten merkonomiksi opiskelu nopeutti alalle pääsyä. Se oli suurin syy päätökseen :) Kyllä tunnen olevani oikealla alalla ja vaikka haaveilen markkinoinnin sekä muodin parissa työskentelystä niin silti niissä molemmissa olisi ihmisten kanssa tekemisissä oloa (siitä pidän). Opiskelu meni nopeasti eikä se missään vaiheessa tökkinyt, joten voisin sanoa että pidin :D

 28. Avatar Nimetön sanoo:

  Onnea Saija! Olisi kiva nähä sulta sellanen viikon vaatteet mis vaan ottaisit kuvat joka päivä sun päivän asusta silleen rennompia kuvia. Siit sais hyvin arkivaatetukseen inspistä. Tai sit voisit tehä ton snapchatin puolella. Ja muuten ois kiva et pitäisit periscopee ja voisit välillä tehä videoitaki tänne?

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas hauska idea :) Näitä vaatepostauksia pyydellään paljon ja tällainen voisi lähteä toteutukseen! Jos ei muuten niin juuri Snapchatin puolelle. Blogiin kuvien ottaminen päivittäin vaatisi melkein mun ja kuvaajan osalta lomaa eli sen voisi laittaa toteutukseen kesällä. Periscope olisi tarkoitus korkata käyttöön tässä kevään aikana. Heti vaan, kun uskallan :p

 29. Avatar Julia sanoo:

  Paljon onnea, isosti iloa ja ripaus riemua syntymäpäivänäsi! :)

 30. Avatar Hemppe sanoo:

  Oikein paljon onnea ! ♥ :)

 31. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihanaa synttäriä sulle!♥

 32. Avatar Cami sanoo:

  Paljon onnea vielä täälläkin ♥ Toivottavasti sulla oli ihana synttäripäivä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon ihana ♥ Oli kyllä onnistunut päivä! Tällä jaksaa taas seuraavaan vuoteen, hah :)

 33. Avatar elisabet sanoo:

  Jättimäiset onnittelut mun lempparibloggaajalle!!<3<3

 34. Avatar Nimetön sanoo:

  Jättimäiset onnittelut!❤

 35. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Hurjan paljon onnea! :)

 36. Avatar ilona sanoo:

  voi ihana synttäripäivä! onnea näin päivän myöhässä ♥

Kommentoi