Easter 2016 highlights

easter 2016

widam kahvila seinäjoki1

hello kitty

red jacket outfit

easter blog

tulips

Pääsiäisen kohokohtia ja ilonaiheta:

+ Lämmittävä ja keväinen auringonpaiste, sarjojen katselu yömyöhään (Mustat Lesket on niin jännittävä loppua kohden mennessä), kokot, lukuisat meillä käyneet vieraat, teidän ilahduttavat kommentit, terassin korkkaus, sen tulevan sisustuksen suunnittelun aloitus, kavereiden näkeminen, monta tuntia kestäneet kuulumisten vaihtamiset, pääsiäismunat, räpsityt asukuvat, lähestyvävän syntympäivän tekemisten miettiminen, yöpuvussa hengailu, Kauhajoella vierailu, kiireettömät aamut, valmiiseen ruokapöytään istuminen, elossa pidettyä saadut tulppaanit, uuden viikon postausten suunnittelu ja saunominen.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut pääsiäinen  Nyt uudella energialla normaaliin arkeen! Muistakaa käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan. Huomiseen, xxx.


14 Comments
 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:34h, 28 maaliskuun Vastaa

  Oi, toi sun asu on ihana! <3 Kiinnitin huomiota myös tuohon maljakkoon, se on kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva! :'D Onko se mistä? :)

 • Avatar
  Ellanoora
  Posted at 22:40h, 28 maaliskuun Vastaa

  Todella kauniita ja raikkaita kuvia ♥ Varsinkin tuo asukuva näyttää niin ihastuttavalta! Sun pääsiäinen kuulostaa kyllä aivan ihanalta :) Nyt varmasti jaksaa palata arkeen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:44h, 28 maaliskuun Vastaa

   Oih, kiitos paljon kivasta kommentista ♥ Asukuvista on tulossa tarkempaa materiaalia lähiaikoina! Pääsiäinen oli kyllä onnistunut ja vaikka tekemistä riitti niin sitä pääsi kunnolla myös rentoutumaan. Nyt ei haittaa yhtään palata arkeen :’)

 • Avatar
  ansku k
  Posted at 23:55h, 28 maaliskuun Vastaa

  Ihana postaus!♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:01h, 29 maaliskuun Vastaa

   Huippua, että pidit :) Kiitos aktiivisesta kommentoinnista <3

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 09:57h, 29 maaliskuun Vastaa

  Sun pääsiäinen kuulosti kivalta ! :) Noita pääsiäismunia tuli täälläkin syötyä, krhm, pikkasen. Ja edelleen ois neljä jäljellä noista kindermunista… :’DD

  Oikein kivaa tiistaita sulle ! ♥

 • Avatar
  Hakija
  Posted at 16:23h, 29 maaliskuun Vastaa

  Taisit hakea viime vuonna tradenomiksi? Millaiset pääsykokeet olivat? Miten opettelit ennakkomateriaalin? Olisiko jotain vinkkejä esimerkiksi jännityksen poistamiseen:D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:07h, 30 maaliskuun Vastaa

   Hain kyllä, mutta en käynyt pääsykokeissa. Mä sain vakituisen työpaikan vähän ennen kokeita, joten se muutti suunnitelmat. Sen vuoksi en valittettavasti osaa auttaa. Uskoisin, että mun jännitys olisi ollut paha ennen koetta :D Mutta luulen, että joku rentouttava lenkki ennen niitä olisi nollannut jännitystä. Tsemppiä sulle – mä pidän peukkuja :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 17:00h, 29 maaliskuun Vastaa

  Heippa mistä tuo takki on?:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:03h, 29 maaliskuun Vastaa

   H&M:ltä tilasin juuri :>

 • Avatar
  pilvi
  Posted at 18:43h, 29 maaliskuun Vastaa

  Hei olen pitkään miettinyt tuon samaisen malene birgerin laukun hankkimista. Mitä mieltä olet ollut laadusta, että kestääkö kovaa käyttöä? Lisäksi olen miettinyt kokoa. Kumpi sinulla on? Itse kantaisin laukussa 13″ airia ja paria kirjaa, niin luuletko, että mac sujahtaisi nätisti laukkuun? Kiitos jos pystyt auttamaan ja ihania kuvia jälleen kerran!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:01h, 30 maaliskuun Vastaa

   Kyllä kestää :> Mä oon käyttänyt sen saamisen jälkeen sitä viikottain. Ja mulla on se pienempi koko! Se isompi ei näyttäisi hyvältä, kun oon melko lyhyt… Pienempi koko menee päivittäisessä käytössä näppärästi :) Mä oon kans kuljettanut täällä 13″ Prota eikä ole ollut mitään ongelmaa. Se mahtuu hyvin sisälle ja laukku jaksaa kantaa sen. Ainut huonopuoli tässä on, että laukun kulmat saattaa vähän kulua, kun siinä ei ole pohjassa mitään suojaa :/ Kuulin tästä paljon etukäteen kauhutarinoita, mutta mulla on lähtenyt kulumaan todella vähän. Eli voin kyllä lämpimästi suositella tätä sullekin. Ilo nähdä, että kuvat olivat mieluisia – kiitos =)

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 22:11h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihana postaus! Tuli jotenkin hyvä fiilis siitä, miten ”tavallinenkin” elämä voi olla just sitä parasta! <3 Ei oo aina pakko olla kaiken extremeä, vaan ihanat ihmiset, hyvä ruoka ja kauniit kukat voi olla se juttu! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:57h, 30 maaliskuun Vastaa

   Superisti kiitoksia <3 Tämä oli kyllä sellainen hyvänmielen kommentti. Niin piristävästi kirjoitettu :) Ja noin se kuuluukin mennä! Elämässä kuuluu nauttia niistä pienistäkin jutuista - ei arki saa olla kauheaa (:

Post A Comment