Upgrading our home decor

Ennen varsinaista uuden kodin esittelyä ajattelin näyttää teille viimeisimmät sisustushankinnat, joita on tarttunut mukaan vähän sieltä sun täältä. Uudessakin kodissa päävärinä toimii valkoinen ja tehosteväreinä beige + musta. Vaikka ei olla asuttu tässä kuin muutama kuukausi eikä sisustus ole vielä valmis niin tykkään tästä nyt jo aivan älyttömästi! Tämä on pelkistetty, viihtyisä ja ennen kaikkea juuri meidän näköinen koti 

valkoinen sängynpääty

Makkari on täysin valmis, jokaista pientä yksityiskohtaa myöden! Täältä asunnosta löytyi melko suuri makkari, jonka yhdeltä isolta seinältä löytyy vaatekaapit. Vastapäiselle seinälle mahtui näppärästi 160 senttinen sänky, sängynpääty, yöpöytä sekä vaaterekki.

valkoinen koti blogi

Ensimmäiset uudet bongattavat juttut on Elloksen pehmeää puuvillaa olevat beiget pussilakanat*. Rakastan lakanoita, jotka eivät ole edes pesun jälkeen kovia! Sängyn päälle on tulossa vielä mustavalkoiset tyynynpäälliset valkoisen lieriötyynyn kaveriksi.

mustavalkoinen matto

Sängyn vierestä löytyy H&M Homesta tilattu jakardikuvioinen mustavalkoinen matto. Haaveilen kauan aikaa tällaisesta ja vihdoin löytyi juuri sopiva niin malliltansa kuin kooltansa.

valkoinen metallilamppu

En muista koska olisin edes omistanut seinävalaisimen, mutta ihastuttiin näihin hyvin yksinkertaisiin metallisiin yksilöihin Elloksen sivuilla. Hankittiin niiden sisälle hieman erikoisemmat lamput, jotka tuo valaisimiin* samalla jotain erikoista.

valkoinen vaaterekki

Tästä hahmottaa vähän paremmin toista isoa seinää eli yöpöydän vieressä on valkoinen vaaterekki*, joka tuo kivaa vaihtelua edelliseen metalliseen versioon.

makeup

Oven vierestä löytyy mun ”valtakunta” eli meikkauspiste. Viime Ikean reissulta mukaan tarttui lasilla päällystetty kampauspöytä ja sen puolelle iso ja näyttävä, pyöreä peili.

marmori kuvio

Haha, säilytän värikkäimmät ja vähemmän käytössä olevat siveltimet kampauspöydän laatikossa ja nämä päivittäin tarvittavat taas posliinisissa mukeissa. Marmorikuosinen on H&M:n Homesta ja Design Letters-merkkinen muki Seitashopista.

makeup storage

Pöydältä löytyy myös läpinäkyvästä meikkilokerikosta käytetyimmät meikit ja valkosista bokseista kaikki huulirasvat sekä kynsilakat. Kaikki organisoitu, mutta kätevästi saatavilla!

lexington beige patakinnas

Keittiöön on saanut pientä piristystä Seitashopista tilatulla Lexingtonin beigellä patakintaalla, joka on samaa sarjaa kuin vuosi sitten ostamani keittiöpyyhe.

metallinen kattolamppu

Metalli on tällä hetkellä kova sana sisustuksessa ja varsinkin valaisimissa. Tämä pieni, mutta todella valaiseva yksilö on tilattu osina Clas Ohlsonin verkkokaupasta. Ja se toimii keittiössä pääasiassa kokkausvalona ja jos kirjoitan postauksia keittiönpöydän ääressä niin yleensä pidän iltaisin vain tätä päällä.

bathroom

Siirrytään kylppäriin, jossa löytyy paljon säilytystilaa sekä yksi isompi taso. Sen päälle oon lisäillyt kynttilän (yllätys, yllätys) sekä lisää läpinäkyviä lokerikoita. Vanulapputeline on tilattu Nellyltä ja pumpulipuikkoteline H&M Homesta.

mustavalkoinen kylpyhuoneenmatto

H&M Homesta löytyy paljon meidän näköisiä juttuja ja sinne on tullut klikkailtua tilauksia muutamankin kerran. Kylppäri sai mustavalkoista efektiä uuden maton myötä, joka on myös jakardikuvioitu.

Desktop2

Vielä viimeisenä meidän eteisen ”aulan” yksityiskohtia. Vaalea matto löytyi Anttilasta ja hommattiin samalla kertaa toinen myös keittiöön, mutta se näkyy paremmin sitten koko asunnon esittelyssä.

Mitäs mieltä te ootte näistä ostoksista tai koko sisustuksesta ylipäätänsä? Entä joko odotatte tulevaa asuntopostausta?

*saatu


50 Responses to “Upgrading our home decor”

 1. Avatar Anne sanoo:

  Aivan ihana tuo sun meikkauspöytä! Sulla on kyllä todella kaunis sisustusmaku ja odotan aina kaikista eniten näitä kotipostauksia ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana Anne :) Ilahduttavaa kuulla, että pidät näistä postauksista<3 Tuo meikkauspisteen tekeminen oli kyllä hyvä idea. Kaikki meikit pysyy järjestyksessä samassa paikkaa ja pystyy meikkailla luonnonvalossa:)

 2. Avatar Eve sanoo:

  Niin ihana koti!! Kuolaan sun vanhojakin asuntopostauksia harvasen päivä!:D Tuutko sisustamaan meillekkin? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon :) Voi ei ihana! Huippua, että nämä miellyttää. Voin tulla – sisustaminen on vaan niin kivaa :p

 3. Avatar Milla sanoo:

  Siis apua, aivan uskomattoman hienon näköinen sisustus! Näitä sun sisustuspostauksia on aina niin ihana lukea, tulee niin inspiroitunut olo ja kauhea sisustushimo! Vielä asun ihan kotikotona vanhemien kanssa, mutta toivottavasti pääsisin lähitulevaisuudessa sisustamaan ihan oman kodin ihan omalla tyylillä. Nuo matot ja tuo meikkipöytä ja nuo laatikot ovat aivan ihania. :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi kiitos sulle :) Tällainen palaute piristää niin paljon! Hyvä juttu, jos inspiraatio tarttuu ruudun toiselle puolelle. Sisustaminen on kyllä parasta tekemistä heti bloggaamisen jälkeen <3 Voi toivotaan, se on niin jännittävää ja mielenkiintoista päästä sisustamaan omaa kotia. Meikkipöytä on myös mun lemppari näistä viime aikaisista hankinnoista :>

 4. Avatar Ansku k sanoo:

  Aivan ihana koti sulla jo näiden kuvien perusteella ja ootan innolla koko asunnonesittelyä!!:)♡

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, kiitos Ansku <3 Superia, että odotat sitä. En itsekään malta odottaa, että pääsen näyttämään tämän kokonaisuudessaan :-)

 5. Avatar Helmi sanoo:

  Näyttää upealta! :)

 6. Avatar Aada sanoo:

  On kyllä aivan ihanan näköinen koti teillä! <3 älyttömästi tykkäsin tosta keittiönlampusta!!!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin kiva nähdä sun tykkäävän tästä :) Keittiönlamppu on kyllä kiva! Simppeli ja pieni, mutta silti erikoinen <3

 7. Avatar Ansku sanoo:

  Kyllä on kaunista!

 8. Avatar Eeva sanoo:

  Voi että, aivan ihanan näköinen koti! Niin mun makuun!

  • Saija Saija sanoo:

   Isot kiitokset :) Se on aina ilo nähdä, että sisustusmaku menee lukijan kanssa yhteen. En malta odottaa, että tämä on täysin valmis :p

 9. Avatar Empuskaa sanoo:

  Siiis apua!!! Mä voisin ottaa itelle nää kaikki jokaista purnukkaa myöten!!! <33 aivan ihanan näköstä!!! Etenkin jäin miettii noita pussilakanoita, vaaterekiä ja makkarin mattoa. Haluan!! En malta oottaa että nään lisää kuvia <3

  • Saija Saija sanoo:

   Wow, meen ihan sanattomaksi <3 Meidän maku sitten menee aina yhteen :p Sun kommentista nousi suuri hymy huulille! Niin ilo nähdä, että tykkäät :) Tuo makkarin matto oli kyllä yksi parhaimmista ostoksista. Lisää kuvia tulee aivan pian ;) Kiitos ihana kommentista <3

 10. Avatar Petra sanoo:

  Oooh, näyttää ihanalta!!!

 11. Avatar Emilia sanoo:

  Teidän koti on ihan mielettömän kaunis ja kodikas ♥ Ihastuin tohon keittiön pieneen lamppuun, täällä olisi myös keittiöön hakusessa pieni lamppu jonka pitäisi valaista kunnolla, jotain tollasta kun oon miettinyt niin voisi kyllä miettiä nyt ihan vakavissa tollasta :) Ootan kyllä kovasti koko kodin esittelyä, niin ihanaa teillä ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäiset kiitokset meiltä molemmilta ♥ Kannattaa käydä vaikka Clas Ohlsonilla katsomassa tuota lamppua! Se on oikeasti tosi valaiseva, vaikka siinä ei ole sen kummempia varjostimia :) Hihi, hyvä juttu, että sitä jo odotellaan. Mä odotan yhtä innoissani sen toteuttamista :p♥

 12. Avatar Hemppe sanoo:

  On kyllä todella ihana koti ! ♥ Tästä sain taas inspiraatiota tulevaa muuttoa varten, nuo valkoiset tikkaat on hankintalistalla ! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti =) Niinkö? Vitsit tämä oli erittäin kiva kuulla. Se on hyvä, että nämä postaukset jakaa inspiraatiota ruudun toiselle puolelle <3

 13. Avatar Minna sanoo:

  Moi!

  Tosi ihana koti:) Jäin miettimään tuota makkarin tuolia, että onko se Kartellin Ghost-tuoli? Mistä oot hankkinut sen? Ite haaveilen samanlaisesta ja oon nähnyt niitä toistaiseksi vaan Stockmannilla. Jotenkin tuntuu, että se on se kaikista kallein paikka hankkia se eli osaatko kertoa muita ostopaikkoja? Entä onko tuo kuinka hankala pitää puhtaana, esim. jääkö helposti sormenjälkiä yms… ? Kiitos jo etukäteen tuhannesti vastauksesta:)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Minna :’) Joo kyllä on juuri kyseinen tuoli! Oon saanut sen joululahjaksi, mutta se tuli Stockmannin laatikossa eli sieltä on ostettu. Stockan lisäksi näitä myydään ainakin Finnish Design Shopin verkkokaupassa, mutta hinta taitaa olla sama :/ Voin kuitenkin suositella tätä lämpimästi <3 Tuoliin ei nimittäin jää minkäänlaisia jälkiä, ei edes sormenjälkiä. Farkkujen takataskujen nappien kanssa kannattaa olla varovainen ettei ne naarmuta, mutta muuten voi ihan huoletta käyttää. Mä putsaan tämän yleensä aina silloin, kun pyyhin muualtakin pölyjä, mutta harvemmin se edes koko pyyhkimistä kaipaisi :)

 14. Avatar Sini sanoo:

  Onpas ihanan näköistä! Sulla on kyllä silmää sisustustamiseen! :)
  Nämä sisustuspostaukset on super inspiroivia!!

  Keep it Simple ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhat kiitosta :) Vitsit, että oon otettu tällaista palautteista! Hyvä tietää niin toteutan tällaisia varmasti jatkossakin ♥ :-)

 15. Avatar Jj sanoo:

  Nättiä on, mutta mun silmään ei oikeen iske noi parin euron ikean muovikukat. Tulis niin paljon freesimpi ilme jos hankkisit tonne jotain oikeita.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän :> On meillä melkein viikottain myös oikeita kukkia: ruusuja, tulppaaneja tai kimppuja. Tuollaiset kunnon kasvit, joiden haluaisin olla pitkäaikaisempia niin eivät vaan säily mun käsittelyssä kovin kauaa :’D

 16. Avatar Essi sanoo:

  Siis voi APUA, tuu jooko sisustamaan munkin koti!!! Koitan kauheesti ettiä inspistä netistä ja blogeista, mut jotenkin en vaan saa mitään kivaa aikaseksi, vaikka ideoitakin ois! :-D

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Ää voi sua! Kiitos ♥ Mä voisin tulla oikein mielelläni :p Sisustaminen on niin kivaa, että voisin jatkaa muidenkin koteihin :D

 17. Avatar Elina sanoo:

  Eikä, ihana koti! Sun sisustustyyli menee niin yhteen mun maun kanssa! :-D mulla myös on sisustuksessa tosi paljon valkoista ja beigeä ja harmaata/mustaa.

  Odotan innolla sun asuntoesittelypostausta :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Superisti kiitoksia :-) Se on aina mukavaa kuulla, että sisustusmaku menee lukijan kanssa yhteen! Sillon näistä postauksistakin saa enemmän irti :) Voi sun sisustus kuulostaa sen verran hyvältä, että tykkäisin siitä varmasti. Mä odotan kans jo innoissani, että pääsen esittelemään teille koko lopputuloksen :’)

 18. Avatar Susanna sanoo:

  Aivan upea koti ♥ Voisitko laittaa linkin tuohon ihanaan pyöreään peiliin? :)

 19. Avatar Laura sanoo:

  Onpa aivan ihana koti! Mun mielestä sun sisustuspostaukset on aivan huippuja, niistä saa aina niin paljon inspiraatiota! Ja kovin jo odottelen kunnollista kotiesittelyäkin :) Meillä on ennen ollut ihan valkoinen koti, mut nyt mies on ujuttanut uuden kotiteatterin ja telkkarin muodossa vähän mustaa myös sisustukseen, mikä on toisaalta ihan kiva!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon:) Nämä on myös mun lemppareita, joten ihana nähdä teidänkin pitävän. Toteuttelen näitä enemmän kuin mielelläni myös jatkossa :) Voi valkoinen koti on vaan paras <3 Mutta se on kiva, että joukossa on hieman kontrastia juuri esimerkiksi elektroniikan kohdalla. Meillä on valkoinen telkkari ja ilmeisesti tulossa valkoinen kotiteatteri, mutta muuten kyllä mustaa taas löytyy muualta :p

 20. Avatar jasu sanoo:

  ihana asunto teillä tän perusteella!
  bongasin tuolta pari kirjotusvirhettä ihan vahingossa: ”ensimmäinen uudet bongattavat juttut” ja ”vanulapputeli”

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän =) Hyvä, että sanoit! Kyllä huomaa, että oon kirjoittanut osan tästä puhelimella :-D Hahah, mutta nyt on korjattu.

 21. Avatar aura sanoo:

  Mistä mahtaa olla tuo alimmaenrivin vasemman kuvan hylly hankittu? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on ostettu Jyskistä jokunen aika sitten, mutta niitä pitäisi löytyä vielä :)!

 22. Avatar Nelli sanoo:

  Teidän makuuhuone on aivan täydellinen – niin kuin jostain sisustuslehdestä ♥ joo odotan jo innolla asuntopostausta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Superisti kiitoksia :) Mä odotan, että saadaan muut huoneet myös valmiiksi niin pääsen esittelemään tämän kokonaisuudessaan. Sisustaminen on vaan niin kivaa, että siihen tuskin menee kauaa :p ♥

 23. Avatar Annn sanoo:

  Ihana vaalea ja harmoninen koti <3 Onko tuo H&M Homen matto kovin pitkä?Tuo väri ja kvuio on kyllä niin kiva, että tekis mieli hankkia se omaankin kotiin.. Mietin vaan minne se mahtuisi... :-D

  http://alaannnblog.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Ihanasti kuvailtu, kiitos <3 Se on 70x140 cm :) Mutta löytyy vielä pidempi malli. Ei muuta kuin nyt etsimään sopivaa paikkaa! Tuo on siitä kätevä, että se menee huoneessa kuin huoneessa ;>

 24. Avatar Miili sanoo:

  Ohhh mikä asunto! Olisin niin halukas muuttamaan vaan sen takia että pääsisi sisustamaan :D Nuo ihanat pussilakanat vei mun sydämen, mutta niitä näytti olevan vain ns yhden henkilön peitolle? Onko teillä noita siis 2 kpl vai löytyykö niitä jostain myös parisängyn peitolle? Pakko saada…

  • Saija Saija sanoo:

   Voi tuhannet kiitokset sulle :) Nuo pussilakanat on niin suloiset <3 Joo meillä on molemmilla oma peitto (varastaisin aina yhteisen) sekä monia tyynyjä eli kaksi settiä löytyy. Suosittelen! Nuo on älyttömän pehmeät ja röyhelöreuna tuo kivaa vaihtelua tavallisiin :’)

 25. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Koko kämppä on ihan älyttömän ihana! Meidän sisustusmaku on kyllä aika lähellä toisiaan, tosin itse ehkä hieman enemmän suosin kontrastia tummilla sävyillä, hah. Sun meikkauspiste on aivan täydellinen<3

  • Saija Saija sanoo:

   Wau kiitos Inka :) Me ollaan kans lisätty tänne joukkoon tummaa, mutta valkoinen on silti pääväri. Meikkauspisteestä on tulossa varmasti vielä parempaa postausta :) <3

Kommentoi