Tatuointikuumetta(kin) ilmassa

Nyt, kun sisustuskuumeilun johdosta koti alkaa näyttämään muutamaa pientä puuttuvaa juttua lukuunottamatta täysin valmiilta niin pitihän mun hankkia itselleni uusi kuumeilun aihe… Koirakuume on ollut epävirallisesti päällä jo muutaman vuoden, mutta sitä ei nyt lasketa. Kyse on nimittäin tatskoista!!

tatuoinnit blogi

Multa tosiaan löytyy kolme tatuointia: yksi isompi kuva (noin 15 senttinen) laskemassa selkärankaa pitkin, pieni teksti ranteesta ja yksi sana kämmenen reunasta. Näistä kysellään aina tasaisin väliajoin eli avataas hieman niiden ”historiaa. Oon siis ottanut ensimmäisen tatuointini jo hyvin nuorena eli 16-vuotiaana ja siitä melkein vuoden-kahden välein uuden. Jokaista kuvaa on aina mietitty tarkkaan eikä ole ollut hetkeäkään, että olisin niitä katunut. Jokaisella on omat merkityksensä ja tärkeytensä mulle ♥

Edellisen kuvan ottamisesta on vierähtänyt kohta pari vuotta, vaikka uusia ideoita on tullut pyöriteltyä mielessä moniamonia kertoja. Nyt suunnitelmat alkavat olla valmiita kahden uuden leiman kohdalla. Haluaisin ottaa yhden sanan sekä yhden kuvan – en paljasta niistä kuitenkaan enempää vielä.

tatuointikuume

Kun kyseessä on yksi sana ja siro kuva niin ne tulisivat paremmin ja ennen kaikkea kauniimmin kropassa esille pienessä koossa. Oon suunnitellut tatuoivani molemmat samalla kertaa, ennen kesää. Ainut mietityttävä kohta on se, etten tiedä mihin kohtaan ne laittaisin?! Mulla on siis suuri valinnanvaikeus käynnissä. Teksti sopisi niin hyvin kylkeen, olkapään päälle, eikä se näyttäisi reidessäkään hullummalta. Kuva taas olisi kuin tehty käden takaosaan, niskaan, myös kylkeen, jalkapöytään jne. Vaihtoehtoja on aivan liikaa.

Haluaisinkin kuulla teidän mielipiteitä yleisesti tatuoinneista – pidättekö vai ootteko kenties niitä vastaan? Ja jos jollain on antaa mahdollisia vinkkejä, että missä kannattaisi lähiseudulla käydä ottamassa leimat tai jopa, että mihin kohtaan niin antakaa palaa ;-)

Kuvat: Pinterest


43 Comments
 • Avatar
  Minna
  Posted at 23:12h, 22 maaliskuun Vastaa

  Tää postaus ei ainakaan helpottanu omaa tatskakuumetta! :D Oot onnistunu valitseen tähän just sellasia tatuointeja mitkä on tosi paljon myös mun makuun <3 Sain tästä itseasiassa pari aika hyvää ideaa siitä, millanen seuraava tatska vois olla :)

  • saijis
   saijis
   Posted at 23:44h, 22 maaliskuun Vastaa

   Eikä :D Pahoittelut tatskakuumeen nostattamisesta! Mutta hei tosi kiva, että meillä menee maku yhteen <3 Ja ilo on mun puolella olla avuksi. Kiitti sulle kommentista :) xx

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 23:37h, 22 maaliskuun Vastaa

  mulla on ikuinen tatska kuume :D oon nyt vuoden aikana ottanu neljä tatuointia ja meen taas toukokuussa ottamaan uuden.. ideoita vaan tulee ja tulee lisää :-D mielenkiinnolla odotan että mitä sä aijot ottaa ihollesi ;)

  • saijis
   saijis
   Posted at 23:45h, 22 maaliskuun Vastaa

   Haha, se on paha :D Ohoh! Vau, sä oot sitten ehtinyt ottaa jo monta pienen ajan sisällä :o Mutta niin se menee, että niihin jää koukkuun. Huippua, että odotat jo – niin mäkin ;-)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 06:41h, 23 maaliskuun Vastaa

  Vai hyvältä kuulostaa. Mun mielestä (varsinkin kesäisin) tatuointi näyttää just kivalta kyljessä. Eli sinne mä laittaisin :)

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:20h, 23 maaliskuun Vastaa

   Superia, että suunnitelmat kuulostavat hyvältä! Tuo on kyllä niin totta :p Kylkeä tuli silloin aivan ensimmäisenä mietittyä ja nyt luulen, että se voisi olla toimiva paikka toiselle. Se ei olisi aina näkyvissä, mutta näkyy kuitenkin joskus. Kiitos tästä kommentista Helmi :’)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 07:01h, 23 maaliskuun Vastaa

  Oi joo tollaset pienet simppelit kuvat ympäri kehoa on just niin siistejä! En malta odottaa nähdä mihin sitten päädyit!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:28h, 23 maaliskuun Vastaa

   NIIN ON!! Tekisi mieli ottaa joku kolmaskin, haha. Nojoo ehkä kaksi riittää alkuun :-D Mutta sellaiset on kyllä kauniita juuri sen vuoksi, että ne ei tule liikaa esille, jos haluaa laittaa näkyvälle paikkaa. Ihana kuulla, että sä jo odotat lopputulosta :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 07:26h, 23 maaliskuun Vastaa

  Kylkeen oon itsekin haaveillut jo pidemmän aikaa tatuointia. Eli kylkeen :)Mä suosin Para art nimistä paikkaa, teuvalta löytyy.

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:32h, 23 maaliskuun Vastaa

   Se olisi kyllä houkutteleva paikka, kun tatuointi näkyisi aina välillä :) Ja varsinkin kesällä! Kiitos tästä paikkavinkistä. Täytyy heti tutustua tuohon, koska tuntuu ettei Seinäjoella ole montaa vaihtoehtoa, missä käydä ottamassa :/

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:32h, 23 maaliskuun Vastaa

   Se olisi kyllä houkutteleva paikka, kun tatuointi näkyisi aina välillä :) Ja varsinkin kesällä! Kiitos tästä paikkavinkistä. Täytyy heti tutustua tuohon, koska tuntuu ettei Seinäjoella ole montaa vaihtoehtoa, missä käydä ottamassa :/

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 07:30h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tuollaset pienet kuvat ja tekstit on enemmän mun mieleen ja näyttääkin tosi kivalta! :) Mulla ei yhtään tatuointia ole, enkä varmaan koskaan hankikaan, mutta odotan kyllä minkälaiseen tatuointiin päädyt! :)

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:39h, 23 maaliskuun Vastaa

   Oon samaa mieltä :) Ne on niin siroja ja toisaalta näyttäviä, mutta ei kuitenkaan liian esille tulevia. Mahtava juttu, että odotat jo lopputulosta vaikka et itse tatuointia tule hankkimaan. Odotan kans jo niin innoissani :-)!

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 07:34h, 23 maaliskuun Vastaa

  Mä suosittelen jalasjärveltä face the pain tattoo:ta! Sami on todella tarkka ja hyvä käsistään. Kaiken lisäksi sielä mieli lepää, ku kone on todella hiljainen! Taikka sitte Kauhajoelta arcana tatuointipaikkaa! Johanna ei oo montaa vuotta tehny mutta osaa todella hyvin ja tekee tarkkaa työtä! :)

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:40h, 23 maaliskuun Vastaa

   Oi jes, kiitos tästä!! Kaikki vinkit paikkojen suhteen on tervetulleita :) Mä meen heti tutustumaan näihin. En ole kummastakaan aikaisemmin kuullut, mutta vaikuttaa hyvältä – varsinkin jos kone on hiljainen ;>

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 07:48h, 23 maaliskuun Vastaa

  Mulla on myös aina ollut kauhee tatuointi kuume mutta kun en vielä ihan tiedä että millasen haluaisin ni en oo uskaltanut ottaa vielä mitää ! Tää postaus ei kyllä auttanut asiaa kun juurikin jotain tollasta pientä tekstiä oon pohtinut :D Jään myös kyllä odottaan lopputulosta sun tatuoinnista <3

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:44h, 23 maaliskuun Vastaa

   Se on hyvä miettiä tarkkaan ja ottaa vasta sitten, kun on täysin varma :) Niin ei tarvitse koskaan katua. Eikä! Mun postaukset on aina liian vaarallisia tällaisten kuumeiden nostattamisen kannalta, heh ;-D Jeee, mä odotan kans jo lopputulosta. Nyt vaan täytyisi mennä varaamaan aika <3

 • Avatar
  Mipe
  Posted at 09:31h, 23 maaliskuun Vastaa

  Mä olisin halunnut nähdä kuvia niistä sun nykyisistä tatuoinneista :((((

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:47h, 23 maaliskuun Vastaa

   Ajattelin tehdä kaikista sitten esittelypostauksen, kun oon ottanut myös uudet kuvat. Vanhoja postauksia niistä saattaa kuitenkin löytyä googlettamalla :)

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 09:39h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tykkään tatskoista, jotka on sijoitettu kylkeen kainalon alle :) Sulle voisi myös sopia sellanen!

  • saijis
   saijis
   Posted at 09:45h, 23 maaliskuun Vastaa

   Kylki houkuttelee niin paljon ja nämä teidän kommentit vielä vahvistavat sitä! Siihen vaan sopisi niin sana kuin kuvakin, hmm. Kiitos paljon Tiina tästä :’)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 11:11h, 23 maaliskuun Vastaa

  Mä veikkaan, että mun mielipiteen tatuointeihin tiiätkin jo. Siis ne on vaan niin ihania<3

  Tampereella on kans pari tatuoijaa ketä voisin suositella, tosin jos sulle vaan pieni teksti ja kuva tulee niin oikeastaan kuka vaan ammattitatuoija siinä onnistuu melkeinpä täydellisesti.
  Mutta siis ne tatuoijat Toni Kosketus ja Jyri Hiltunen. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:31h, 23 maaliskuun Vastaa

   Oi tiedän!! Onhan ne aivan ihania ja upeita <3 Tuo on totta, mutta ehdottomasti kaikki vinkit ovat tervetulleita. Tampereelle ei olisi edes pitkä matka, joten näistä vinkeistä on hyötyä. Kiitos Inka :')

 • Avatar
  A
  Posted at 12:43h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tää ei kyllä nyt liity mitenkään aiheeseen.. :) mutta sullahan on iphone 6 eikö totta? Mä ite tässä pähkäilen ehkä ostavani iphonen ja mietin juurikin, että onko tuo kutonen ihan kelpo laite? :D etenkin se kamera mietityttää, kun se on edelleen sen 8 megapikseliä, mutta ootko esim vertaillu kameraa kavereitten kaa joilla ois android tms ja huomannu että sun puhelimen kamera onkin parempi vaikka onki vähemmän megapikseleitä?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:37h, 23 maaliskuun Vastaa

   Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen :) Juu kyllä multa löytyy iPhone 6! Ja on ihan paras <3 Ei mitään huonoa sanottavaa, vaikka oon sitä kohta vuoden käyttänyt. Kamera on siitä hassu, että se on oikeasti tosi laadukas vaikka megapikseleitä ei enempää olekaan. Oon vertaillut monen kaverini sekä poikaystäväni kanssa muutamaakin puhelinta ja laaduissa ei ole eroa ollut. Muuta kuin iPhone 4:seen, jonka tämä voitti 6-0. Voit käydä katsomassa Instagramissa kuviani, joista osa on otettu tällä. Esimerkiksi uusin kahvilakuva :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 15:19h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tykkään tatuoinneista ja iteltä löytyy yksi, toinen on mietinnässä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:33h, 23 maaliskuun Vastaa

   Mukava nähdä, että näin moni pitää tatuoinneista :) Kuulostaa hyvältä! Usein siinä käy niin, että kun ottaa yhden niin haluaa toisen :p

 • Avatar
  Ira
  Posted at 16:45h, 23 maaliskuun Vastaa

  Täällä kans yks jolla on hullu tatuointi kuume noussu viime vuosien aikana :D ja varsinki just tollaset sirot ja simppelit on mun makuu! Itselle ei oo ainakaa vielä tullu sitä sopivaa tekstiä vastaa ja mulla on hirvee pelko ottaa se ensimmäinen tatuointi ku ei tiedä yhtää että kuinka paljon se sattuu tai miltä se ees tuntuu :D tosin seki riippuu siitä mihin kohtaa sen ottaa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:02h, 23 maaliskuun Vastaa

   Tatuointikuume on paha, kun tekisi heti mieli mennä ottamaan kuva :-D Sirot on kyllä kauniimpia! Sitä ei kannata pelätä. Jännittäminen ja pelkääminen on turhaa, koska kyllä sen kivun kestää :) Se on hassu tunne, johon tottuu ja osa jopa jää siihen niin koukkuun, että ottaa vaan sen tunteen vuoksi uusia kuvia. Mutta mun vinkki on, että ei kannata jännittää tai miettiä paljoa sitä mahdollista ”kipua” :’)

 • Avatar
  lootus
  Posted at 17:04h, 23 maaliskuun Vastaa

  Moi! Luin nyt vasta tuon sun feikkipostauksen ja teksti oli juuri sellasta että ois voinut tulla munkin suusta :) en siihen postaukseen jaksanut enää kommentoida kun tuntuu että se hukkuu sinne niin laitan nyt tähän. Ootko ikinä miettinyt että esim michael kors ”feikkaa” myös? :) mulla on keittänyt mkn toiminta niin yli että oon hiljattain myynyt kaikki omistamani laukut mklta pois ja nykyään se merkki ehkä vähän suututtaakin :D mun mielestä on niin säälittävää, että ”huippusuunnittelijalta” tulee käytännössä tismalleen samanlainen laukku kuin mitä on jo toisella merkillä. Tää aihe vois kiinnostaa suakin koska tiiän että säkin taidat haaveilla lvn neverfullista! :) mut katoppa tää ja kerro mulle että suututtaako sulla tämmönen :D https://www.google.fi/search?q=michael+kors+damier+saffiano&espv=2&biw=1540&bih=1034&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz3tu9wMrKAhWKiCwKHa4PDecQ_AUIBigB#imgrc=jzSp9wELmR2_1M%3A
  Hahah mk on menny mulla vissiin pahasti tunteisiin, vaikka feikkaamistahan nyt löytyy kaikkialta!

  • Avatar
   lootus
   Posted at 17:34h, 23 maaliskuun Vastaa

   Tässä pari lisää: mkn sutton vs pradan tote ja michael michael korsin mediun colette vs celinen boston

   https://farm8.staticflickr.com/7287/16240386943_6911d47fdc_o.jpg

   http://www.chicchoice.it/wp-content/uploads/2015/02/michael-kors-vs-celine-boston-bag.jpg

   • Saija
    Saija
    Posted at 23:07h, 23 maaliskuun Vastaa

    Hyvä, että tulit kommentoimaan tähän postaukseen :) Tosiaan tuon kyseisen kirjoituksen kommenttiboksi ns. räjähti ja keskustelu heräsi. Mikä on tietysti vaan hyvä juttu :p Mä kuulin kans jo hetki sitten, että MK:n tuotteita ei enää laskettaisi merkkituotteiksi. Eihän ne mitään kalliimpia toki ole. Tuo on kyllä aika järkyttävää, että ”matkimista” tapahtuu näin suuren suosion saaneen merkin kohdalla. Mä tosiaan haaveilen Neverfullista ja oon sen vuoksi myymässä ruskeaa Jet Settiä lähiaikoina, koska uusi haaveilemani laukku on niin lähellä edellistä. Tuo linkittämäsi laukku on kyllä kuin LV:n Neverfull :o Guessillä kävi kans aikoinaan näin, että heidän laukut alkoi muistuttamaan muiden merkkien omia ja myynti romahti. Itselle tuli kans ”kyllästys” Guessiä kohtaan ja jokainen laukku lähti myyntiin. Pahoin pelkään, että MK:n kanssa tulee varmaan käymään näin. Varsinkin nyt, kun oon niin ihastunut Louis Vuittonin omiin. Ja apua tuo Céline!! En ole nähnytkään MK:n omaa, mutta onhan nuo täysin samanlaiset :o Kiitos näistä linkeistä ja mielenkiintoisesta kommentista. Tämä kyllä herätti paljon ajatuksia ja jopa pahaa mieltä, kun yhdennäköisyyden näki noin selvästi kuvien ollessa vierekkäin :s

 • Avatar
  :-)
  Posted at 17:22h, 23 maaliskuun Vastaa

  Ite tykkään kyllä hirveesti siroista ja yksinkertasista tatuoinneista! Itseltäni löytyy yksi hauiksen sisäpuolelta ja toukokuussa on aika toiseen tatuointiin :-) Molemmat ovat tekstejä, niissä on mun mielestä jotain kiehtovampaa kuin kuvissa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:00h, 23 maaliskuun Vastaa

   Sirot tatuoinnit on parhaita :) Sun tatuoinnin paikka kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Se on muuten hassua, että tekstit ja sanat on paljon kiehtovampia kuin kuvat. Hassua :-)

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 18:54h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tatuoinnit on minusta kivan näkösiä. En silti pystyis itelle edes ajattelemaan. Ja niistä voi tulla allergioita ja niissä on kauheesti myrkkyjä.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:57h, 23 maaliskuun Vastaa

   Kiva, että tykkäät niiden ulkonäöstä :) Joo tuo on kyllä totta. Kaikki eivät niitä itselleen halua ja se on täysin ymmärrettävää. Kiitos kommentistasi Minttu (:

 • Avatar
  Elina
  Posted at 19:45h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tatuoinnit on ihania hyvän maun rajoissa, itseäni ei esim koko kädet täynnä tatuointeja oikein miellytä. Kolme pientä itseltänikin löytyy ja rakkaita joka ikinen kun kaikilla oma tarinansa:) Mutta, kävin viime kesänä Tampereella Tattoo Roomissa (Koskikeskuksessa) ottamassa tatuoinnin ja olin erittäin tyytväinen, tarkkaa työtä ja mukavat työntekijät:) lämpimästi suosittelen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:59h, 23 maaliskuun Vastaa

   Samaa mieltä! Itse en koskaan haluaisi tatuoida esimerkiksi koko kättä, mutta joillekin sellainen tyyli taas sopii :) Kolme pientä kuulostaa hyvältä. Ja Tampereella on kuulemma hyviä tatuoijia. Kiitos vinkistä – käyn siellä suunnalla aika usein eli tatuoinnin ottaminen onnistuisi helposti. Täytyy tutustua tuohon tarkemmin :-)

 • Avatar
  l.l.l.
  Posted at 08:09h, 25 maaliskuun Vastaa

  Mulla on yks samanlainen tatska lun sulla mutta eri paikassa ja siinä nyt vaan tulee esille ne elämän 3 tärkeää ”ohjetta”. Just ite tykkään noista pienistä tekstitatskoista ne on just vaan söpöjä:) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:12h, 25 maaliskuun Vastaa

   Voi ei mikä sattuma!! Mulla on nimittäin kans sen ideana itselle muistuttaa elämän tärkeistä ohjeista, joita tulisi noudattaa:) sellaiset pienet on kyllä kauniita <3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:52h, 26 maaliskuun Vastaa

  Multa löytyy kans pari tatskaa ja seuraava on jo piirrettynä valmiiksi, enää puuttuu vain artisti joka sen mulle tekisi : ) Mä voisin suositella sjoelta Studio Black Cattia.

  Otin ekan tatskani siellä kun ko. studio toimi vielä alajärvellä, mutta nyt on muuttanut seinäjoelle :)

  Kivan näköisiä noi kaikki sun tatuointi-ideat ja itsellä tuntuu kans tasaisin väliajoin ajatukset hiippailevan uusiin leimoihin mitä voisi ottaa, mutta haluan olla aina varma siitä että kuva on semmoinen minkä kanssa myös haluaa elää lopun elämäänsä niin kuvia tulee aina harkittua pitkään.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:39h, 27 maaliskuun Vastaa

   En tiennytkää, että Studio Blackissä tehdään tatuointeja :) Vau! Kiitos tiedosta ja vinkistä. Täytyy käydä siellä joku päivä. Mä ajattelen samoin eli haluan miettiä tarkkaan juuri sen vuoksi, ettei tule kaduttua. Mutta yhtäkään tatuointia en ole koskaan katunut ja hyvä niin :)

 • Avatar
  Inga xo
  Posted at 20:55h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mä en ite oo kauhee tatuointien ystävä, mutta noi pienet kuvat tai tekstit iskee jotenkin mun silmään. Ne on tosi kivan näkösiä! Ite tykkään pienistä tatuoinneista ehkä juuri kämmenen sivussa tai ranteessa, nilkassa, kyljessä tai selässä. Alaselässä jokin pikku teksti, oih!

  Ois kiva nähä ne sun tatuoinnit. En tiiä ookko tehnyt niistä jo postauksen, mutta jos et, olisiko mahdollista saada niistä joskus kuvaa?

Post A Comment