Äänestä paras budjettityyli 2016

Yhteistyössä Cuponation.fi

Mulla on ilo kertoa teille tulevan kevään muotiin liittyviä jännittäviä uutisia!

Sain hetki sitten ainutlaatuisen kutsun lähteä edustamaan Suomea bloggaajana Cuponationin järjestämään skabaan. Kyseessä on siis äänestys, jossa haetaan kevään tyylikkäintä asuvalintaa. Mukana on mun lisäksi kolme muuta bloggaajaa Pohjoismaista: Norjasta, Ruotsista sekä Tanskasta.

Osa teistä saattaa muistaa, kun vuosi sitten esittelin teille Cuponationin. Kyseessä on siis alennuskoodisivusto, joka kokoaa yhteen voimassa olevat alennukset verkkokauppoihin. Mukana on jo yli 650 verkkokauppaa, joten valikoima on erittäin laaja! Enää ei tarvitse googlettaa jokaiselle verkkokaupalle alennuskoodeja erikseen vaan nyt kaikki on yhden klikin päässä.

Cuponationin järjestämässä skabassa jokainen meistä neljästä bloggaajasta suunnitteli oman asukokonaisuuden, jossa budjettina oli 150€. Mun valinnat tapahtui House of Brandonilta. Halusin mukaan kevään trendejä eli bomberin, ylisuuren neuleen sekä revityt farkut. Mun mielestä asukokonaisuus toimii niin hyvin, että voisin mielelläni pukea sen vaikka heti päälleni.FashionSkabassa äänestetään mieluisin asukokonaisuus ja eniten ääniä kerännyt bloggaja voittaa itselleen tittelin Best Spring Style on a Budget – Nordics.

Mulla on suuri kunnia olla mukana edustamassa Suomea omalla asuvalinnallani. Nyt mä tarvitsisinkin teidän apua äänestyksessä eli jos vähänkin haluat kannustaa blogiani, asuvalintaa tai jo pelkästänsä Suomea niin käykää äänestämässä mua Cuponationin sivuilla.

Äänestyssivuilta löytyy myös houkuttelevia käynnissä olevia alennuskoodeja muun muassa juuri House of Brandonille. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä ;-) Ja hei tuuhannet kiitokset jo etukäteen jokaiselle äänestäjälle 


10 Responses to “Äänestä paras budjettityyli 2016”

 1. Avatar isla sanoo:

  Wauu kui siistii! Ehdottomasti ääni sulle ja tolle tyylille ♥

  • saijis saijis sanoo:

   On kyllä upea tilaisuus olla mukana :) Oih, tuhannet kiitokset äänestäisi <3!

 2. Avatar ansku k sanoo:

  Äänestin sua tietty!♡♡

 3. Avatar naada sanoo:

  Oliko tossa tarkotus laittaa vaan vaatteita? :o Omituinen asu siinä mielessä et mukana ei oo kenkiä ja laukkua.

  • saijis saijis sanoo:

   En maininnutkaan, että säännöt oli maksimissaan kolme juttua eli laitoin kolme vaatetta. Se on niin minimimäärä, ettei asuun saa muuta mukaan. Mutta laukun ja kengät voi sitten vaikka kuvitella tähän oman maun mukaan :)

 4. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana asukokonaisuus, pukisin ton ihan koska tahansa myös itselle päälle :) Just tollasia revittyjä farkkuja oon yrittänyt jostain etsiä nyt lämpöisimmille ilmoile, kun ei tulisi kylmä vaikka vähän ihoa näkyisi ;) Täytyypä siis katsella noita nettikaupan sivuja, jos sieltä löytyisi !

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos tuhannesti <3 Hienoa, että asu on mieluinen. Täytyy toivoa, että on myös muiden mieleen :) Kannattaa ihmeessä katsoa esimerkiksi House of Brandonilta. Mä oon nimittäin tilannut omat revityt farkkuni sieltä ;-)

 5. Avatar ida sanoo:

  Katsoin muidenkin maiden asut ja täytyy kyllä sanoa, että sulla kyllä oli paras, joten äänestin sua :D

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi kiitos :’) Tästä kommentista ei voi olla kuin otettu! Toivotaan, että voitto napsahtaa kohdalle (:

Kommentoi