Make-up game by Saija

lancome

Meikkipohja:

NYX High Definition Photogenic Concealer. Meikkipohjani perusta, jos näin voi sanoa. Peitän tällä kasvojen mahdolliset epäpuhtaudet sekä tasoitan värierot ja pigmenttiläiskät ennen meikkivoidetta. Pehmeä koostumus, joka levittyy kiitettävän tasaisesti!

YSL valokynä. Käytän tätä korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Eli hieman kulmaluulle sekä huulten yläosaan. YSL:n oma on meikkipussini vanhin luottotuote, jota tulee ostettua aina purkki toisensa jälkeen.

Clarins Instant Concealer. Paras täsmätuote tummille silmänalusille! Oon käyttänyt tätä jo kohta parisen vuotta ja voin sanoa, että kyseinen tuote on pelastanut monta aamua huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Ihan must-juttu mun meikkipussissa myös reissuun lähtiessä.

Lancóme Hydra Zen. BB-voide, jota käytän meikkivoiteena. Ohut, mutta peittävä koostumus. Extrakosteuttaa ihon jokaista aluetta ja jopa kiinteyttää kasvojen ihoa. Oivallinen myös kesäksi, koska tästä löytyy UV-suoja!

NARS

Puuterit:

NARS. En käytä puuteria läheskään joka päivä vaan ainoastaan silloin, kun haluan meikin pysyvän kauemmin. Ostin kesällä Tukholman Sephorasta paljon kehutun NARSin puuterin, joka jättää ihon sopivan mattapintaiseksi – kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Tämä vetelee viimeisiään, joten pian on pakko tehdä reissu Sephoraan ;-)

GOSH – primer. Mun iho kuivaa tosi herkästi näin talvella, joten pari kertaa viikossa käytän meikkipohjaan tällaista irtopuuterimaisessa muodossa olevaa primeria. Se estää sen, että iholle ei muodostu kuivia kohtia meikkivoidetta laittaessa. Täytyy mainita vielä, että tämä on todella riittoisa tuote!

IDKUVA

Aurinkopuuterit/poskipunat:

Thebalm Betty-Lou Manizer. Todella, todella hohtava aurinkopuuteri. Kiireisinä aamuina kasvot eivät BB-voiteen lisäksi kaipaa muuta kuin hieman tätä! Levitys tapahtuu parhaiten isolla puuterisiveltimellä, koska tätä saattaa pienellä siveltimellä tulla vahingossa liikaa. Täydellinen kesäisen hehkun tuomisessa.

Thebalm Downboy. Oon jäänyt koukkuun poskipuniin, heh. Jos arkena on vähänkin enemmän aikaa meikata niin mun kasvoilta saattaa bongata pientä vaaleanpunaista hehkua. Eli ihan täydellinen päivittäiseen meikkiin.

Thebalm Instain. Tämä on taas käytössä enemmän juhlissa kuin arjessa. Poskipuna on niin pitkäkestoinen, että illalla/yöllä meikkejä pois pesiessä saattaa tämä olla koskemattoman näköinen :D Eli tämä ei kulu sitten millään pois!

anastasia dip brow

Kulmat:

NYX Tinted Brow Mascara. Mun kulmat vaatii aina aamulla hieman hienosäätöä nukkumisen jälkeen. Eli saan ne parhaiten pysymään paikoillaan kulmavahalla, jossa on ruskeaa sävyä.

NYX Micro Brow Pencil. Vahvistan aina kulmien alapuolta kulmakynällä. Tällä NYXin omalla tulee siistin pehmeä lopputulos.

Anastasia Dip Brow. Vahan ja kynän jälkeen laitan kulmiin vielä väriä. Mulla on luonnostansa melko vaaleat kulmat, joten niiden korostaminen on nykyään ykkösjuttu meikissä.

YSL

Silmät:

Lancóme Grandióse. Ripsienpidennysten kanssa käytän ripsaria ainoastaan silloin tällöin alaripsiin. Nyt mulla on pientä taukoa pidennyksistä, joten tämä luottoripsari pelastaa ”mitättömän” näköiset ripseni.

YSL Shocking. Ripsienpidennysten kanssa en myöskään käytä minkäänlaisia rajauksia arkena, mutta ulos lähtiessä saatan tehdä tarkan viivan ripsien tyveen. Siihen paras keksintö on tämä todella teräväkärkinen nestemäinen eyelinertussi.

Too Faced Shadow Insurance. En esittelyt tässä luomivärejä (koska niitä on tuhottomasti), mutta tämä pohjustusvoide on pakko mainita. Ilman tätä mulla ei pysyisi luomivärit muutamaa tuntia kauempaa.  Tätä on myös pakko hamstrata seuraavalla kerralla Sephorasta!

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Entä saitteko mahdollisia vinkkejä irti?


26 Responses to “Make-up game by Saija”

 1. Avatar Helmi sanoo:

  Mulla olisikin itse asiassa etsinnässä aurinkopuuteri, haluatko suositella jotakin?:) Ja haluisin sellaisen ei kauhean hehkuvan :D Mutta kiva postaus, oli kiva lukea sun meikistä vähäm laajempi postaus :)

  • saijis saijis sanoo:

   Joo! Ehdottomasti pakko mainita mun toinen pitkäaikaisempi suosikki eli Guerlain Terracotta :) Sillä tulee luonnollinen hehku, vaikka tuotetta laittaisikin hieman enemmän. Ja purkki on riittoisa jopa kahdeksi vuodeksi. Hihi, mukava kuulla sun pitävän tästä. Kiitos kommentista Helmi :’)

 2. Avatar Anni sanoo:

  Todella kiva postaus! Haluisin kuulla lisää tuosta Anastasia Dip Browista, oon miettiny pitkään sen tilaamista, mutta en oo varma mikä väri mulle kävis. Minkä värinen toi sun on niin voisin verrata sitä omiin kulmiini? :) Pysyykö sekä ”täyttääkö” kulmat hyvin? Ja saako sillä helposti tehtyä tummempaa ja vaaleampaa jälkeä? Voisitko tehä vaikka oman postauksen sun luomiväreistä ja erilaisista meikkausvinkeistä?

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Mä pohdin kans hetken aikaa tuota väriä ja päädyin sävyyn Chocolate. Sillä tulee mulle sellainen sopivan vaalea/tumma, mutta jos tuotetta laittaa liikaa niin lopputuloksena on liian tummat kulmat. Eli sen kanssa saa olla aika tarkka. Muuten aivan huippu tuote.

   Sun mainitsemat postausideat kuulostaa mielenkiintoisilta. Voisin kirjoittaa nämä itselleni muistiin. Kiitos paljon :)

 3. Avatar Linda sanoo:

  Oon monesti miettiny kommentointia, ja nyt sit vihdoin sain aikaiseks, kun huomasin (erittäin ajoissa) sun muuttaneen indiedaysille :D Oon vilkuillut sun postauksia jo siitä asti, ku sun blogi oli ihan pieni vasta. Aihepiiri ei iskenyt, eikä iske vieläkään, mutta sulla on jotenkin ihana tyyli kirjoittaa ja kuvata. Oot myös kehittyny molemmissa vielä entistäkin paremmaks ajan myötä. Oon tosi iloinen sun menestyksestä, koska oot todellakin sen kaiken ansainnut! ♥ Tuntuu hassulta kommentoida tämmöstä ku en ite sun lukija oo :D Mut jos muodista ym. kiinnostuneelle ihmiselle pitäis antaa blogivinkkejä ni sua suosittelisin ihan ykkösenä.

  • saijis saijis sanoo:

   Haha, ihana :D Kiva nähdä, että huomasit nyt muuton. Uudessa osoitteessa on tullut oltua kohta parisen viikkoa :) Sun palaute oli kyllä piristys tähän aamuun! Mahtavaa, että vaikka aihepiiri ei iske suhun niin oot silti tuota mieltä. Ja hienoa, että menestys on sun mielestä ansaittua. Tämän kuulessa ei voi kuin hymyillä onnellisena. Kiitos kovasti tästä palautteesta Linda ♥ :)

 4. Avatar Mirka sanoo:

  Tosi kiva postaus! Musta tuntuu hieman turhalta kommentoida toisten ulkonäköä, mutta tämän olen halunnut sanoa jo pitkään – omasta mielestäni näytät kauniimmalta nimenomaan ilman ripsienpidennyksiä. Ehkä se johtuu siitä että kasvosi ovat muodoltaan niin kauniin vahvat, ja pidennyksien kanssa lopputulos näyttää aika kovalta. Mutta tottakai teet ulkonäöllesi juuri mitä haluat, ei tarvitse ottaa kommenttiani kauheana lyttäyksenä. :D

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitän =) Ja hei, ei haittaa yhtään vaan päinvastoin kiva, että kommentoit oman näkemyksesi tähän. Eräs toinenkin henkilö on sanonut mulle samaa. Ilmeisesti ripset on luonnollisempana paremmat, mutta mä itse koen pidennysten helpottavan elämää ja tuovan ”syvyyttä” mun silmiin. Aion nyt olla kuitenkin hetken ilman, joten saa nähdä totunko näihin vai palaanko ripsienpidennyksiin :)

 5. Avatar Laura sanoo:

  Osa tuotteista on jo tuttuja ja osa vähän tuntemattomampia. TheBalmin tuotteita olisin kiinnostunut kokeilemaan, musta kuitenkin tuntuu että niitä on vaikea saada. Ovatko tuotteet miten riittoisia? Voisitko tehdä vielä postausta jossa näkyisi miltä tuotteet näyttää sun iholla? Siitä saisi käsitystä miltä tuotteet näyttää suomalaista ihoa vasten :)

  • saijis saijis sanoo:

   Mukava nähdä, että postauksesta löytyi niin tuttuja kuin tuntemattomia juttuja :) Niitä on kyllä vaikea saada, mutta muutamat verkkokaupat nykyään myy. Eli kannattaa katsoa Bangerheadilta sekä Beauty Pop Upista. Tuotteet on todella riittoisia. Mä oon käyttänyt päivittäin Downboy-poskipunaa ja paketti on edelleen kuin koskemattoman näköinen. Kiva idea, mä voisin joskus kuvata jonkunlaisen meikkipostauksen. Kiitti sulle tästä! :>

 6. Avatar Elise sanoo:

  Minulla on tuo sama Clarinsin peitevoide ja en tykkää yhtään. Se kuivuu sellaiseksi ”suomuiseksi”, vaikka kuinka yritän rasvata ihoa aamuin illoin. Näin käy tosi usean tuotteen kanssa silmänalusilla ja nytkin löytyy kaksi hutia joita ei vain voi käyttää. Vähän ärsyttää, kun ei halvoiksi voi kutsua varsinkaan tuota Clarinsin omaa :D Tällä hetkellä käytössä Lumenen oma, mutta siinäkin omat vikansa vaikkei kuivukkaan rumasti.

  • saijis saijis sanoo:

   Mitää! Eikä :o Se on taas mun ihan yksi ehdoton lempituote. Voisikohan siinä sun pakkauksessa olla jotain vikaa? Koska mun täytyy melkein jopa odotella, että se imeytyy ja kuivaa :o Tai sitten meillä on erilainen iho. Harmi vaan, kun tuo ei ole mitään halpaa niin menee hukkaan. Toivottavasti kuitenkin löydät itsellesi sopivan. Ootko muuten kokeillut Lumene Natural Coden omaa? :)

   • Avatar Elise sanoo:

    En usko, koska sama ilmiö esiintyy muillakin toisten merkkien vastaavilla tuotteilla. Ja en ole kokeilliut Natural Codea vain sitä perus linjan. Olen myös ajatellut Urban Decayn peiteainetta sitä nestemäistä siis, mutta silläkin vähän kova hinta jos osoittautuu huonoksi.. pitäisi melkein päästä kokeilemaan, mutta se kaupan testeriä ei kyllä houkuta laittaa silmän alle :D

 7. Avatar Milla sanoo:

  Hei! Kiva lukea tällaista postausta meikeistäsi. Olisiko mahdollista tehdä luomiväreistä oma postaus? :)

  • saijis saijis sanoo:

   Huippua nähdä Milla sun pitävän tästä :) Tosi hyvä idea! Niitä on kertynyt sen verran paljon, että esiteltävää riittäisi. Laitetaan tämä siis toteutukseen :p

 8. Avatar Hilla sanoo:

  En tiedä johtuuko vaan musta, mutta mun mielestä oli jotenki tosi vaikea seurata näitä kuvia, kun tausta oli noin ”sekava” ja tuotteet aseteltu noin, että ei oikein tiennyt mitä niistä katsoo. Hyvänä esimerkkinä toi 4. kuvan primer tuossa sivussa.

  • saijis saijis sanoo:

   Harmi kuulla, että kuvat ovat sun mielestä sekavia :/ Mulle tuotteet näkyvät kuvissa selvästi, mutta tuohon asiaan voi vaikuttaa paljon näyttö miltä katsoo. Esimerkiksi koneella nämä tuotteet ovat lähellä ruutua, mutta puhelin aina ”loitontaa” ne. Kiitos kuitenkin palautteesta – mä muistan tämän ehdottomasti ensi kerralla :’)

 9. Avatar smykkityttö sanoo:

  Osa tuttuja tuotteita, mutta tällaisia on aina kiva seurata jo ihan kauniiden kuvien takia! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Voi mikä päivän piristys! Et tiedäkään, kuinka hyvä mieli mulle tuli :) Kiitos <3

 10. Avatar Kristiina sanoo:

  Kiva ja hyödyllinen postaus (taas kerra:)). Mulla olisi muutama tuulesta temmattu postausaihe.
  Ensimmäinen tulee tässä:Laittaisit jotain vanhoja kuvia,-20 tai vaikka 2 vuotta sitten otettuja, ei väliä-, ja kertoisit vaikka jotain kuvaan liittyen, esim. millainen olit silloin yms.
  Ja tässä tulee toinen: Joku Tatun kirjoittama postaus. Ei mitään väliä millainen. Esim. miten sinun bloggaus vaikuttaa häneen, mitä asioita hän ei ymmärrä sinussa tai yli päätään naisissa(esim. lukuisat laukut, oudohkot logiigat, hiukset jne…)
  Tälläsiä ideoita tällä kertaa. Myönnän yllämainittujen ideoiden olevan vain hetkellisiä päähänpistoja;) Innolla odotan postausta sisustus jutuista ja feikkituotteista.
  HYvää kevän jatkoa molemmille:)

  • saijis saijis sanoo:

   Sepäs oli kivasti sanottu :) Kiitoksia! Vitsit, että sä kirjoittelit mielenkiintoisia ja ihanan erilaisia postausideoita. Mun täytyisi viedä vanha kone jollekin ammattilaiselle, että hän saisi tyhjennettyä kuvani sieltä :/ Se on nimittäin niin rikki, etten saa sitä edes auki. Eli sitten, kun tämä on hoidettu niin tuun varmasti jakamaan myös vanhoja kuvia :) Idea Tatun postaukselle on myös houkutteleva. Mun bloggaaminen vaikuttaa meidän elämään jonkin verran, joten aiheesta saisi monipuolisen kirjoituksen aikaan :) Täytyy ehdottaa tätä hänelle. Ja sisustusjuttuja on tulossa pian lisää. Kuten myös mielipidepostaus feikkituotteista. Eli pysy kuulolla, hihi. Kiitos sulle molempien puolesta ja mukavaa kevättä :) xx

 11. Avatar Erica sanoo:

  Tosi kiva postaus! :)

 12. Avatar Aliisa sanoo:

  Tosi kiva postaus, mutta mulla ois antaa vähän rakentavaa palautetta! Eli noi meikit olisi ollut kiva nähdä avattuina aina kun mahdollista, niin sävytkin olisi näkynyt. Lisäksi musta joku kasvokuva lopputuloksesta olisi sopinut tähän postaukseen. :)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitän :) Ja hyviä pointteja. Tällaiset kommentit on tervetulleita, kun lukijat näkevät postaukset aina eri tavalla kuin itse. Oon suurimman osan tuotteista esitellyt avattuina jo aikaisemmissa postauksissa, joten halusin pitää tämän tällä kertaa lyhyenä ja ytimekkäänä. Kasvokuvaa voisin laittaa ensi kerralla eli pidän palautteesi mielessä tällaista postausta joskus toteuttaessa (:

 13. Avatar ilona sanoo:

  tosi kiva ja hyödyllinen postaus! ♥ oi tuota Clarins Instant Concealeria on pakko päästä testaamaan, minkä hintaista tuo on ja mistä sitä saa ostettua? ♥ :’)

Kommentoi