Näin seuraat tekemisiäni

Pidän blogin lisäksi yllä lukuisia eri somekanavia. En olekaan koskaan tainnut esitellä niitä kaikkia yhdessä, joten korjataan asia samantien! Eli pystytte seuraamaan mua sekä blogiani muun muassa:

saijis instagram.png

Instagramista nimimerkillä @saijis. Pyrin lisäämään vähintään yhden kuvan päivässä, joskus enemmänkin. Lisäilen monia erilaisia kuvia, kuten räpsyjä ostoksista, päivän lounashetkistä, selfieitä, maisemia, quoteja jne.

saijis facebook.png

Blogilta löytyy tietysti myös Facebook-sivut, jonne kirjoittelen aina silloin tällöin erilaisia tilanpäivityksiä sekä jaan kuvia. Tätä kautta saatte tietää kaikki mulle tapahtumat hauskat kommellukset. Kerroin myös tätä kautta ensimmäisenä stalkkaajastani ja tilanpäivitys tavoitti hetkessä lähemmäksi 14 000 ihmistä. Sivut löytyvät täältä.

saijis bloglovin.png

Blogini uusimpia postauksia pystyy seurailla monilta eri kanavilta. Yksi suosituin paikka seuraamiselle on Bloglovin’. Sinne uudet postaukset päivittyvät välittömästi, kun taas Bloggeriin postauksien tulo Indiedaysiltä saattaa kestää tunteja. Mut löytää hausta nimellä Saijis tai suoraan täältä.

Blogger saijis.png

Seuraaminen onnistuu edelleen tuttuun tapaan myös Bloggerissa. Voit lisätä uuden osoitteeni lukulistalle Bloggerissa Hallintapaneeli-kohdan yläpuolelta painamalla LISÄÄ. Jonka jälkeen avautuu kuvan mukainen ruutu, johon kopioitte uuden osoitteeni ja painatte lopuksi lue.

saijis weheartit.png

Oon myös erittäin aktiivinen Weheartin käyttäjä! Kyseiseltä sivustolta tulee haettua inspiraatiota omaan elämään sekä välillä saatan innostua jakamaan myös omia kuviani. Sieltä mut löytää myös tutulla saijis-nimimerkillä. Tai klikkaamalla suoraan tänne.

saijis pinterest.png

Pinterest on uusin sovellus, johon oon liittynyt. Oon monesti selaillut sivustoa inspiraatiota hakiessa, mutta nyt oon vihdoin rekisteröitynyt jäseneksi. Aion ”päivitellä” tätä myös aktiivisesti. Mua pääsette seuraamaan suoraan täältä.

saijis indiedays.png

Blogiltani löytyy myös oma profiili Indiedaysiltä, johon päivittyy automaattisesti uudet kirjoitukset. Jos ei Bloglovin’ tai Blogger innosta niin tämän sivun voi laittaa esimerkiksi kirjainmerkkeihin, jota päivitellä silloin tällöin. Näin mikään kirjoitus ei jää välistä, vaikka et ole blogin rekisteröitynyt lukija.

snapchat saijis

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä suosikkini eli Snapchat! Tätä pyrin päivittelemään aina, kun vaan mahdollista. Saatan kuvailla päivän tekemisiä, syömisiä, sekopäisiä juttuja sekä välillä videoita, kuten höpöttelyjä. Mut löytää nimimerkillä @saijis.


3 Comments
 • Avatar
  Oili-Maria
  Posted at 14:36h, 11 maaliskuun Vastaa

  Monessa paikassa sua jo seuraankin, ja muistin että pitää itelläkin vähän aktivoitua muutamissa sovelluksissa :)

  Mulla on pyörinyt kans joku vastaavanlainen postaus mielessä jonkun aikaa, toteutus on vielä vaan jäänyt.

 • Avatar
  momomomo
  Posted at 18:59h, 12 maaliskuun Vastaa

  kommenttisi ovat huomattavasti vähentyneet INDIEDAYSIN MYÖTÄ.

  • saijis
   saijis
   Posted at 14:11h, 13 maaliskuun Vastaa

   Se on hyvin yleistä, että niin käy ja osasin sitä odottaa :) Vaikka eivät kommentit ole mitenkään radikaalisti vähentyneet. Syitä on monia: yleensä, kun blogi alkaa menestymään ja siirtyy portaalin/lehden alle niin kommentit vähentyvät. Ihmiset ilmeisesti tykkäävät kommentoida pienempiä blogeja :) Osa taas ei pidä Indiedaysistä, joten ei näe syytä kommentoida. Mielipiteitä on niin monia. Mutta kommentointi on ylipäätänsäkin vähentynyt blogeissa ympäri maailmaa. Kun katsoo esimerkiksi suomalaisia blogeja tai isoja ulkomaalaisia :)

Post A Comment