My Vuitton’s collection

louis vuitton

Järjestelin eilen vaatekaappia ja sain samalla mielenkiintoisen postausidean: Louis Vuitton kokoelman esittely. Multa aina välillä kysellään näistä ja nyt, kun kaikista on kertynyt erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia niin ajattelin omistaa näille oman postauksen. Toivottavasti tykkäätte!

Eli tämä mun ihastus LV:n tuotteisiin on aika tuore. Oon haaveillut näistä jo nuorempana, mutta kunnolla kiinnostus starttasi kesällä. Mä käyn erittäin harvoin normaaleilla kirppareilla, mutta suosin niitäkin enemmän Facebookissa toimivia kirppisryhmiä. Nämä kaikki LV:n kokoelman jäsenet on itse asiassa niistä ostettu. Kokoelma on täydentynyt pikkuhiljaa, yksi juttu kerrallaan.

louis vuitton key pouch

Pienin, mutta yksi käytännöllisimmistä hankinnoista on ollut Key Pouch eli avainkotelo. Tänne saa kätevästi esimerkiksi kotiavaimet talteen ja pussukka kulkee mukana niin pienessä kuin isossakin laukussa. Monogram toimii kuoseista kestosuosikkina!

Kokoelman uusin jäsen on syksyllä ostamani Eva-niminen clutch pitkällä hihnalla. Tämä oli oikeastansa ensimmäinen laukku, johon oon ihastunut. En kuitenkaan sitä korkean hinnan vuoksi tullut hankkineeksi ensimmäisenä vaan odotin sopivaa tilaisuutta ;-) Ja nyt se on yksi ehdoton suosikkilaukkuni.

louis vuitton agenda

Opettelin vasta kesän jälkeen aivan liian monien unohdettujen juttujen vuoksi käyttämään kalenteria. Oon aina pitänyt turhana jokavuotisten paperikalenterien ostamista, jonka vuoksi sain idean hankkia kalenteriini kestävät kannet! Tässäkin Monogram-kuosi, johon tuskin tuun koskaan kyllästymään.

louis vuitton logomania

Tätä Logomania-huivia olin kuolannut jo aikaisemmin Instagramissa ja ilokseni se tuli mua viime kesänä sattumalta vastaan Facebookin etusivulla. Vaikka ajankohta ei ollut mikään paras mahdollinen tämän ostamiselle niin se kannatti! Tämä on nimittäin ollut älyttömän aktiivisessa käytössä koko syksyn/talven. Kohta on aika laittaa se odottamaan taas ensi syksyä. Ajaton ja klassinen huivi siis kaikinpuolin.

louis vuitton milla

Viimeisenä vaalein yksilö eli Milla-niminen pieni laukku, joka kulkee mulla mukana niin arjessa kuin juhlissa. Pienestä koosta huolimatta tämä on hyvin tilava, nimittäin mä kannan täällä aina mukana puhelinta, kortteja, joskus avaimet/key pouch sekä huulipunaa. Vaalea sävy on vielä paremmin tehty kesään eli tuutte näkemään tämän kanssa varmasti monia asukuvia.

Tätä tehdessä tuli mieleen eräs toinenkin postausidea. Nimittäin jonkinlainen mielipidepostaus feikkituotteista. Olisitteko kiinnostuneita näkemään sellaisen? Entä mitäs tykkäätte mun kokoelmasta?


79 Responses to “My Vuitton’s collection”

 1. Kiva postaus, ite myös keräilen Louis Vuittonia :). Laukkuja on myös käyny ja oon myyny niitä eteenpäin. Jälleenmyyntiarvo on ihan törkeän hyvä. Nyt on 2pochettea, 1 minipochette,favorite,keepall,key pouch ja nf pm:nä jonka kyllä luultavasti myyn

  Tiina
  fitfatmama.fitfashion.fi

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos Tiina :) Mukava nähdä sun keräilen kans LV:n tuotteita. Jälleenmyyntiarvo näillä on kyllä erittäin hyvä ja varsinkin, kun tuntuu että tuotteiden hinnat vaan nousevat jatkuvasti myymälöissä. Wau sulla on vaikka millainen kokoelma! Mä kans haaveilen nf:stä, mutta MM-kokoisena :p

 2. Maria sanoo:

  Ihana kokoelma.

  • saijis saijis sanoo:

   Hihi, kiitos hirmuisesti! Ilo kuulla, että tämä kokoelma on sun mieleen:)

  • saijis saijis sanoo:

   Jotain kuulinkin tuosta :o En ole paremmin vielä perehtynyt juttuun, joten kiitos linkistä! Täytyy varmasti lukea tarkemmin :)

 3. Aliinaaa sanoo:

  Ihana postaus ja noi kaikki tuotteet! Ja ehdottomasti postausta feikkituotteista. :-)

  • saijis saijis sanoo:

   Isot kiitokset sulle kommentista!! Ja hei superia nähdä, että sellainen postaus olisi toivottu – mä laitan toteutukseen :’)

 4. Anna sanoo:

  Mistä FB-kirpparilta ostit nämä tuotteet? :)

  • saijis saijis sanoo:

   Nämä on ostettu Louis Vuitton Forum Finland sekä Design Corner nimisistä ryhmistä :)!

   • miiru sanoo:

    Moikka, oon kissojen ja koirien kanssa etsinyt Louis Vuitton Forum Finlandia FBstä, enkä löytänyt tai tiedä miten sinne pääsee. Onko sun mahdollista laittaa mulle ns kutsua kyseiseen ryhmään? Nimen näetkin spostistani. :)

    • Saija Saija sanoo:

     Heippa :) Joo valitettavasti ryhmä on salainen ja sinne otetaan jäseniä enää tosi harvoin. Aikaisemmin sinne pystyi lisätä jäseniä ilman pitkää fb-kaveruutta yms. mutta nykyään ei :/

 5. Laura sanoo:

  Tosi kiva postaus! :) Mulla on hyvinkin samanlainen tausta vuiskan kanssa kun sulla, eli ensin vain haaveilin siitä mutta reilu vuosi sitten päädyin tekemään haaveistani totta :D Nyt minulla sitten onkin oma myyjä espalla ja taidan olla aika vakikasvo siellä ihan kuolaamassakin uusia juttuja.. :’D

  Multa löytyy kanssa Logomania verone, key cles, key holder, mini pochette, favorite PM, Milla ja petit bucket. Seuraavana haavelistalla ovat nano monogram ja delightful!

  Teinkin viime kesänä (vielä silloin pienestä :D) kokoelmastani myös videon jos kiinnostaa: http://onthemoveblog.blogspot.fi/2015/06/louis-vuittonit-videolla.html

  Nähdään vuittonfoorumilla! ;)

  • saijis saijis sanoo:

   Thanks :-) Ihana kuulla, että meillä on näin samanlainen tausta LV:n tuotteiden kanssa! Haaveista kannatti todellakin tehdä totta ;-) Näihin jää aivan koukkuun. Ihanan kuuloijnen kokoelma sulla, josta käyn kyllä katsomassa videon. Muiden kokoelmia on nimittäin älyttömän kiva katsella. Hihi foorumilla nähdään ;>

 6. Ansku sanoo:

  Ihania noi kaikki!! Oon tosi kauan haaveillut lv:n tuotteista, ja oon ajatellut että tässä muutaman vuoden sisällä voisin satsata ”hieman” kalliimpaan laukkuun. Silloinkun ostin MK:n laukun niin 300e tuntu tosi kalliilta (vaikka toki onkin aitoa nahkaa) mutta nyt lv:n tuotteisiin verrattuna se tuntuu halvalta :D Ja toi avaimille tarkotettu pussukka olis kans superkiva koska mulla yleensä laukussa on puhelin ja avaimet samassa taskussa niin ärsyttää kun avaimet naarmuttaa puhelimen näyttöä. Ja pystyykö tohon Milla-laukkuun vaihtamaan pitkän hihnan tosta Eva-laukusta? :) Ihanaa tulevaa kevättä sulle Saija! <3

  • saijis saijis sanoo:

   Ilahduttavaa nähdä, että pidät näistä kaikista :) Sama juttu kävi myös mulla!! Ostin aikoinaan Michael Korsin laukun ja se hieman kirpaisi, mutta nyt Louis Vuittonin laukkuihin ihastuttua oon huomannut, että MK ei tunnukaan enää NIIN kalliilta :D Voin suositella lämpimästi tuota Key Pouchia. Se on kyllä kätevä ja LV:n tuotteeksi melko edullinen :) En ole koskaan testannut vaihtaa hihnaa siihen, mutta käsittääkseni pystyy! Ja se on iso plussa. Kiitos sulle Ansku tästä kommentista ja ihanaa kevättä sinnekin <3

 7. hanna sanoo:

  Muhun ei ole koskaan oikein tämä perinteinen mono-kuosi iskenyt, vaan oon ihastellut ennemminkin tätä valkeaa kuosia joka esiintyy tuossa pikkulaukussa. Ja mielelläni kuulen sun kommentit tästä feikkilaukkujupakasta, mua itteäni ketuttaa erittäin suuresti aina kun nään esim. noilla Facen kirppareilla feikki-laukkuja ja ihmettelen suuresti, miksei niiden myyntiä ole niillä kielletty.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • saijis saijis sanoo:

   Monogram on kyllä sellainen kuosi, että se jakaa mielipiteitä puolin ja toisin :) Ja se on ymmärrettävää, koska onhan se näyttävä kuosi. Vaalea Azur on kyllä kaunis! Joo sama täällä… Mun mielipide feikkejä kohtaan on juuri tämä ja mielelläni siitä kyllä kirjoittaisin oman postauksen :>

 8. Milla sanoo:

  Aivan ihania nämä, varsinkin tuo viimeinen vaalea laukku! Täytyy yhtyä edelliseen, että itsekin tykkään enemmän tuosta vaaleasta kuosista. Olis kiva kyllä kuulla sun mielipide feikkituotteista! Itse käytän feikkituoteitta välillä ihan ulkonäön takia, enkä sen merkin takia, mutta ymmärrän todellakin, ettei kaikki niistä pidä. :-)

  • saijis saijis sanoo:

   Tosi kiva kuulla, että tykkäät näistä :) Vaalea Azur on kaunis kuosi <3 Hei, joo voisin kirjoittaa sen postauksen. Vaikka asia varmasti jakaa mielipiteitä molempiin suuntaan niin voisin kertoa omani. Kiitos sulle kommentista :-)

 9. Nea sanoo:

  Wau! Tykkäsin tosiaankin noista ihanan pienistä laukuista <3 Itsekkin haluaisin tuon Eva-nimisen laukun, mutta oon viel nii nuori et EI. :)
  Ja kiinnostais tosiaanki se mielipide feikkituotteista.

  • saijis saijis sanoo:

   Nuo pienet on niin suloisia, mutta käytännöllisiä laukkuja <3 Eva on kaikista monikäyttöisin. Ja se on ihana kuulla, että ajattelet kans noin. Mäki aina mietin, että vanhempana sitten on kivempi hankkia kalliimmat jutut. Mielipidepostaus taitaa lähteä toteutukseen :>

 10. johanna sanoo:

  Aivan ihania kyllä<3 Ja pakko vielä kysyä minkä hintainen tuo ihana vaalea milla oli? itselläni olisi haaveissa sellainen! <3

  • saijis saijis sanoo:

   Eikö olekin <3 Oon jäänyt ihan koukkuun näihin! Mä maksoin Millasta hieman alle 300€, mutta hinnat taitavat olla tällä hetkellä hieman yli näiden heikon saatavuuden vuoksi. Suosittelen! Tämä on niin suloinen ja monen asun kanssa yhteen sopiva laukku :')

 11. Tiia sanoo:

  Mä en oo tykänny tosta monogrammista mut toi valkonen iskee ja kovaa! Ja toi huivi, sitä oon kuolannu niiiiiin kauan ja toivon että joskus sen saisin jostain halvalla.

  Jeee joo todellakin hyvä postusidea!! Haluan kuulla mielipidettä ja pohdintaa siitä!! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Monogram jakaa niin paljon mielipiteitä :) Mutta se on ymmärrettävää. Vaalea Azur on myös kaunis ja mun toinen lemppari kuoseista. Kannattaa tarkkailla huivia etsiessä FB-ryhmiä sekä Toria. Tsemppiä etsintään :) Mielipidepostaus näyttäisi olevan hyvä idea eli toteutukseen lähtee ;>

 12. essi sanoo:

  Tuo Eva clutch on vaan niin……must have!! Ihan liian simppelin kaunis ja niin näppärän kokonen! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  • saijis saijis sanoo:

   Mäki pidän eniten Evasta =) Sä sen sanoit! Juuri nuo kriteerit on mullakin ne, jotka sai ihastumaan siihen <3

 13. Helmi sanoo:

  Noi kuosit on vaan niin ihania <3 Tosta kalenterista olis ollut kiva kuva myös kansista :)

  • saijis saijis sanoo:

   Hieno juttu, että nämä miellyttää myös sua <3 Ja nuo kalenterin kannet näkyvät paremmin ensimmäisessä kuvassa (:

 14. Anniina sanoo:

  Toi huivi ja Eva ovat mulla semmosia haaveita vielä tällähetkellä, mutta kyllä mä ne vielä joskus kotiutunut! <3 niin ihana kokoelma sulla :) Ja multa iso peukku tolle mielipidepostaukselle! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Oi ehdottomasti kannattaa <3 Ja ahkera säästäminen palkitaan :) Kiitos paljon! Oon kans erittäin tyytyväinen tähän kokoelmaan. Mielipidepostaus voisi olla hauskaa vaihtelua eli voisin sen mielelläni toteuttaa :p

 15. Jenna sanoo:

  Milla-niminen pieni laukku on super upea!♥

  • saijis saijis sanoo:

   Hihi sanos muuta :) Pieni, mutta upea ja kaikinpuolin käytännöllinen laukku…♥

 16. Pilvi sanoo:

  Ihana postaus tälläiselle toiselle Louis Vuitton intoilijalle! Itseltäni löytyy tällä hetkellä neljä vähän eri kokoista kyseisen merkin laukkua, ehdoton lemppari on kyllä Neverfull GM sen kokonsa takia, niin kätevä kuljettaa kamaa, sillä samaan laukkuun mahtuu läppäri, kasa koulukirjoja ja salikamatkin, heippa rumat salikassit! Tuo ideasi tehdä postaus feikkituotteista kuulostaa hyvältä. Itse suoraan sanottuna vihaan feikkituotteita, sillä ovathan ne laittomia kopioita. Kauhean moni ei tule väärennettyä laukkua ostaessa/käytäessä ajatelleeksi että tukee samalla laitonta toimintaa ja piratismia. Lisäksi yleensä näillä väärennettyjen laukkujen avulla tuotetuilla rahoilla tuetaan esimerkiksi terrorismia, minkä pitäisi kyllä saada ihmiset vähän ajattelemaan! Mutta anteeksi tästä romaanista, halusin vain sanoa että postausideasi on oikein hyvä ja louis vuitton merkkinä mahtava; tuotteiden laatu ja ulkonäko ovat kyllä ehdottomasti 10++

  • saijis saijis sanoo:

   Huippua nähdä, että tästä postauksesta on selvästi pidetty :) Voi oon kateellinen! Mulla on nimittäin kans haaveissa Neverfull, mutta vaan MM-koossa. Ne on niin tilavia ja käytännöllisiä laukkuja. Onko se muuten kestänyt hyvin käytössä, vaikka välillä kuljettaakin enemmän tavaraa sisällä?

   Feikkituotteet on kyllä huono juttu, jonka oon itsekin tajunnut vasta aikuisena. Oon kuullut kans paljon juttuja, että niillä tuetaan paljon erilaista rikollisuutta :/ Mutta eipä sitä tule kukaan ajatelleeksi, kun ulkomailla esimerkiksi käy. Mä kirjoittelen tästä paremmin siinä postauksessa. Toivottavasti se herättää ajatuksia ja mahdollisesti auttaa muita tajuamaan feikkien huonon puolen. Ei haittaa yhtään vaan päinvastoin hyvä, että kerroit mielipiteesi :) Hihi, oon samaa mieltä. Tähän merkkiin tuun tuskin koskaan kyllästymään!

   • Pilvi sanoo:

    Juu on kyllä kestänyt mahtavasti. Laukku on siis ollut nyt 2vuotta lähes päivittäisessä käytössä ja edelleen kuin uusi. Suosittelen!

    • saijis saijis sanoo:

     Mahtavaa! Tämä vain vahvisti mun tulevaa ostopäätöstä – kiitos sulle :) xx

 17. Ida sanoo:

  Ehdottomasti postaus sinun mielipiteestäsi feikkituotteita kohtaan kiinnostaa! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Jooo!! Se näyttäisi kiinnostavan monia teitä. Mä mielelläni kirjoittaisin omia ajatuksia siitä ja samalla kuulisin teidän mielipiteitä :)

 18. saara sanoo:

  En tiedä, että oonko ainut joka on tätä mieltä, mutta mun mielestä kuulostaa vähän hassulta sanoa ”Mä käyn erittäin harvoin normaaleilla kirppareilla, mutta suosin niitäkin enemmän Facebookissa toimivia kirppisryhmiä.” Tai ainakin mun korvaan kuulostaa siltä sanot että et normi kirppareita käytä mutta silti vielä niitäkin enemmän sä suosit facebook kirppari ryhmiä. En osaa paremmin selittää ja voi olla etten vaan ymmärtäny lausetta oikein :-D

  • saijis saijis sanoo:

   Haha luin tämän kommentin varmaan kolme kertaa läpi :D Mutta ymmärsin mitä tarkoitat! Siihen sopisi ehkä paremmin, että normaaleiden kirppisten sijaan käytän paljon FB-kirppiksiä. Olisko niin järkevämpi? Kiitos sulle korjauksesta :)

 19. Lilli sanoo:

  Hyvä kokoelma! ;) Jännä juttu, mulla noi kaikki samat tuotteet ja samoissa kuoseissa, paitsi tuo huivi! Kesällä tulee vielä neverfull joukon jatkeeksi :) Onko sulla Vuittonilta vielä jotain hankintalistalla? :)

  • saijis saijis sanoo:

   Mitä ihmettä :o Vautsi! Meillä on sitten täysin samanlainen maku Louis Vuittoneiden suhteen <3 Mulla on nimittäin kans hankintalistalla Neverfull, Keepall ja joku meikkipussi. Täytyy varmaan kevään mittaan toteuttaa joku näistä haaveista ;)

 20. ansku k sanoo:

  Aivan ihania tuotteita♡♡

  • saijis saijis sanoo:

   Oon sun kanssa niiiin samaa mieltä :) Tykkään näistä päivä päivältä enemmän, haha <3

 21. Sara sanoo:

  Ihania juttuja <3
  Ehdottomasti mielipidettä feikkituotteista blogiin! ;)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitoksia Sara <3 Sellainen postaus voisi olla mielenkiintoinen ja keskustelua herättävä :)!

 22. Tiia sanoo:

  Voi vitsit nyt kyllä myönnän olevani vähän kateellinen, okei aika paljon! Tuollainen kokoelma kelpaisi kyllä itsellekki :) Haluaisin niin kovasti tuon huivin, se on kyllä niin kaunis! <3 Ärsyttävää kun noihin fb kirppareille ei meinaa oikein päästä sisään muutakuin suosituksien kautta, eikä mulla ole yhtään tuttua niissä. Niin ärsyttävää..! Ja hei juttu feikkituotteista kiinnostaa ehdottomasti!

  • saijis saijis sanoo:

   Voi ei kannata olla kateellinen :) Näihin on mennyt niin paljon rahaa, että parempi olisi ollut olla ilman. Haha :-D Ei vaan kyllä mä suosittelen näitä – niin laadun kuin ulkonäön puolesta. Tuo huivi on älyttömän ihana ja menee neutraalin värinsä puolesta monessa eri asussa :)

   Tuo on FB-kirppareissa se huono puoli. Ryhmät on nykyään niin tarkkoja, että ketkä pääsee sisälle ja ketkä ei :/

 23. Anette sanoo:

  Huh miten ihana kokoelma! *sydänsilmäemoji* Key Pouch, Eva ja Milla on kaikki sellaisia, joista on itekkin tullut haaveiltua – ehkä ne löytyy multakin siis vielä joskus ;-)

  • saijis saijis sanoo:

   Hurjasti kiitoksia ihana <3 Nuo kaikki on kyllä upeita juttuja, joita en voi kuin suositella koko sydämestä. Ne on laadukkaita ja käytännöllisiä! Kyllä ne varmasti tulee sulta löytymään ja kannattaa varoa: näihin jää koukkuun ;-)

 24. Sanna-Maija sanoo:

  Ihana tuo sun kokoelma! Oon myös kateellinen siitä että oot saanut noin hyvät löydöt kirppareilta ja itse ostanut uutena :D Tuo Milla on ihana ja ajattelin sen ensi kuussa kotiuttaa Pariisista! En malta odottaa juurikin sitä sen sopivuutta kesään! Ja tuo feikkipostaus kuulostaa hyvältä ;)!

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitän :) Kokoelma on myös mun mieleen! Ääh voi ei… Toki osasta oon maksanut melkein saman kuin uutena, mutta kyllä jokaisesta on säästöä huomattavasti tullut. Milla on ihana laukku ja sun suunnitelma sen hankkimiseen kuulostaa hyvältä :) Feikkipostaus näyttäisi kiinnostavan monia eli taidan sen toteutella jo lähiaikoina. Kannattaa siis olla kuulolla ;>

  • Emma sanoo:

   Millaa ei enää valmisteta eikä sitä siksi saa mistään.. :/

 25. Emilia sanoo:

  Juttu noista feikkituotteista kiinnostaa ehdottomasti ! Ihan mieletön kokoelma sulla on noita ja jokainen noista tulisi myös tänne tarpeeseen, haha ;) Nyt ei auta kuin alkaa haalimaan omaa kokoelmaa. Niin kauniita kuvia taas kerran ♥

  • saijis saijis sanoo:

   Oih, superia kuulla! Täytyykin laittaa kyseinen postaus toteutukseen jo hyvinkin pian :-) Mä oon kans erittäin tyytyväinen tähän kokoelmaan. Mitään en muuttaisi! Hihi nyt vaan säästämään ja kasvattamaan oma kokoelma. Näitä ei voi vastustaa. Ja iso kiitos tästä piristyksestä ♥

 26. Suvi sanoo:

  Voisitko tehdä jonkun postauksen ”mun avaimet kevät pukeutumiseen” tms? kertoisit miten yhdistelet vaatteita js mikä on sun mielestä tärkeetä ottaa huomioon kun suunnittelee asukokonaisuutta, olis huippua!

 27. Essi sanoo:

  Tämä oli postaus mun mieleen <3 Sulla on kyllä aivan ihana Lv-kokoelma jo kasassa! Tuota Millaa olen nyt itse haaveillut seuraavaksi Vuittoniksi ja vähän katsellutkin fb-kirppareilla sillä silmällä. Toisaalta olisi myös ihanaa käydä ostamassa se ihan paikan päältä Espan liikkeestä, siellä kun on niin oma tunnelmansa (:
  Kannatan ehdottomasti feikki-mielipidepostausta. Kirjoitin juuri itse viime viikolla samasta aiheesta:
  http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/2016/03/feikkileikki_1.html
  Odotan innolla mitä pointteja sä tuot tuosta tärkeästä aiheesta esiin (:

  • saijis saijis sanoo:

   Jei, superia kuulla tämä <3 Tämä kokoelma on myös mun mieleen. Vielä muutama juttu puuttuu niin sitten voin sanoa sen olevan täydellinen, haha ;-) Kannattaa katsella FB-kirppaireita, jos löytyisi hyviä alennuksia vaikka se on liikkeestä paljon mukavampi käydä hakemassa. Ja saa varmasti uuden :)

   Pakko sanoa, että mieletön teksti!! Tiivistit niin hyvin mun ajatuksia aiheesta. Mä tuun kirjoittelemaan oman mielipidepostaukseni lähiaikoina eli kannattaa olla kuulolla (:

 28. Hanna sanoo:

  Moikka!
  Olisin sellaista kysynyt, että minkä hintainen on suunnilleen tuo kestävä kalenteri?:) Tai ne kannet siis.. Entä mistä hankit välilehdet siihen? Tuollainen on todella tyylikäs! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Mä maksoin kalenterin kuorista 200€, mutta uutena ostaessa hinta on hieman enemmän :) Ja riippuu myös koosta. Näitä on käsittääkseni jopa kolmea eri kokoa! Välilehdet ostin Suomalaisesta kirjakaupasta ja ne ovat Timex-merkkiset. Ne maksoi vaan 12.95€ eli kalenteriin ei tarvitse satsata vuodessa rahaa kuin vähän päälle kymppi. Suosittelen – tämä on tyylikäs ja ajaton vuodesta toiseen :’)

 29. Laura sanoo:

  Vau, sulla on jo kunnioitettava kokoelma! Ite en tällä hetkellä koe järkeväks sijottaa Vuittoneihin, mutta ikuisella haavelistalla on Neverfull MM Damier Ebene -kuosissa… Saa nähdä toteutuuko se joskus^^

  • saijis saijis sanoo:

   Hihi, tämä on kyllä jo mieluinen kokoelma :) Saa nähdä kasvaako se tästä vielä! Ymmärrän hyvin, kaikki eivät näihin halua sijoittaa. Voi sulla on sama laukku haaveissa kuin mulla ja vielä samalla kuosilla. Toivottavasti saat vielä omasi :)

 30. Kj sanoo:

  Hei sä oot tainnu tilata/saada vaatteita sieltä Shein -nimisestä nettikaupasta! Mietin valmistujaismekkoo etsiessäni, että onko kyseinen kauppa ihan luotettava ja vastaako koot sitä mitä pitääkin?:)

  • saijis saijis sanoo:

   Joo oon tilannut monesti jo muutaman vuoden ajan :) Eli on täysin luotettava! Ja koot vastaa mitä pitää, paitsi takit. Niissä otan aina yhden koon isomman. Ja kannattaa katsoa esimerkiksi juuri sen mekon kohdalla kokotaulukko varmuuden vuoksi niin tulee kertaheitolla oikea koko :’)

 31. Johanna sanoo:

  Hei vielä sellainen että tiedätkö että mistä noitten laukkujen hintoja näkisi? :) aivan ihania kaikki <3

  • saijis saijis sanoo:

   Valitettavasti Suomen hintoja ei näe mistään :/ Täytyy melkein katsoa aina ulkomaiden LV:n sivuilta. Oon sun kanssa täysin samaa mieltä – nämä on vaan niin ihania…<3 :)

  • Roosa sanoo:

   Saksan LV-sivuilta näkee parhaiten Suomen hintoja vastaavat hinnat! Aika helposti pystyy kanssa navigoimaan siellä vaikka kieltä ei osaisi! :)

 32. Juuli sanoo:

  Ei kyllä mene mun kaaliin että miten joku pystyy tai siis haluaa maksaa jostain avainpussukasta tai kalenterin kuorista maltaita vain merkin takia. Laukut nyt jotenki voi ymmärtää mutta tuo menee jo niin materialistiseksi :0

 33. Maiju sanoo:

  Paljonko maksoit tuosta LV-huivista?

 34. Maiju sanoo:

  Entä paljonko maksoit millasta?

 35. helen sanoo:

  Hei! Lueskelin vähän vanhoja postauksiasi ja muistaakseni esittelit yhdessa lv:n key pouchia damier ebene -kuosissa? vaikka nyt sinulla on monogram kuosissa?

 36. Veronika sanoo:

  Hei!
  Jos olet jossain vaiheessa valmis luopumaan tosta logomania verone huivista, niin täällä olisi yksi innokas ostaja!:)

  • Saija Saija sanoo:

   En ainakaan nyt ole, mutta kiitos kiinnostuksesta! Mä ilmoittelen vaikka sun spostiin, jos joskus sattuisi sellainen tunne tulla mutta epäilen :/

Kommentoi