Helmikuisia suosikkeja 6 + 1

Vaikka olisin innoissani höpöttelemässä teille tulevasta keväästä ja sen mukanaan tulevista kivoista jutuista niin palataan askel tai pari taaksepäin. Vuorossa olisi nimittäin viimeisen talvikuukauden eli helmikuun ajalta kertynyt suosikkilistaus.

the carrie diaries

Jaoin omat sarjavinkkini täällä ja sain vuorostansa teiltä takaisin älyttömän määrän hyviä suosituksia, joista innostuneena annoin uuden mahdollisuuden The Carrie Diaries-sarjalle. Oon joskus aikaisemmin tätä katsonut muutaman jakson sieltä sun täältä, mutta nyt päätin aloittaa alusta ja pakko myöntää, että onhan tämä nyt koukuttava!! Suositus lähtee myös täältä suunnalta kyseiselle hömpälle.

fresh berries

Luonnonjugurtin kanssa käytetyimmät lisukkeet vaihtelee vähän jaksoittain ja helmikuulla kulhosta löytyi suurimmaksi osaksi marjaista mysliä sekä jäisiä vadelmia ja mustikoita. Ainut huonopuoli on, että melkein päivittäin tätä vedettyäni oon huomannut pakastimen alkaaneen pikkuhiljaa tyhjentymään kesällä pakastetuista marjoista…

jakardi kuvioinen matto1

Vihdoinkin löysin etsimäni maton!! Meidän makuuhuoneesta on sängyn vierestä puuttunut muutosta lähtien kokonaan matto, joten voitte kuvitella kuinka innoissani olin löydettyäni tämän. Jakardikuvio on mun mielestä sopivan näyttävä, erilainen ja se tuo kivaa kontrastia meidän pelkistettyyn makuuhuoneeseen. Vielä olisi hakusessa samanlaiset tyynynpäälliset 

essie nailpolish

Kynsilakkakokoelma täydentyi Elloksen paketin myötä uudella Essien kaksikolla: hopeisella glitterillä + tyttömäisella vaaleanpunaisella. Molempia on tullut testailtua erikseen, mutta nämä kaksi näyttäisivät hyvältä myös yhdessä! Hopea sävyssä Set in stones löytyy täältä ja vaaleanpunainen Romper Room löytyy täältä. (saatu)

Friends & brgrs1.jpg

Viime kuulla käytiin Helsingin reissulla testaamassa paljon kehuttu Friends & Brgrs, joka täytti odotukset mennen tullen. Tuoreista raaka-aineista valmistetut ruuat erosivat huomattavasti muiden burgeripaikkojen tarjonnasta. Ja sainkin hetki sitten tietää, että kyseinen ketju rantautui myös Tampereelle!

babyliss curl secret

Hiustenlaittoon uudistusta viime kuulla toi BaBylissin Curl Secret, jonka tilasin itse asiassa jo joulun jälkeen alennusmyynnistä. Kunnolla käyttöön se pääsi vasta nyt helmikuulla ja onneksi pääsi! Pienen opettelun jälkeen oon väkertänyt hiuksiini niin laineita kuin kunnon näyttäviä kiharoita. Sata pistettä tälle laitteelle.

OGX coconut

Ellokselta saapuneesta paketista paljastui myös OGX-merkkiset kookoksen tuoksuiset shampoo sekä hoitoaine. Nämä sisältävät muun muassa kananmunaproteiinia, joka vahvistaa hiuksia tuoden samalla luonnollista pehmeyttä. Shampoo löytyy täältä ja hoitoaine täältä. (saatu)

Kertokaa ihmeessä, että mitä piditte kyseisestä postauksesta sekä näistä suosikeista?


36 Comments
 • Susanna
  Posted at 16:52h, 08 maaliskuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja! Matto on kyllä täydellisen näköinen! Mistä olet hankkinut sen? :)

  • saijis
   Posted at 20:48h, 08 maaliskuun Vastaa

   Mukava nähdä su pitävän :) Eikö olekin upea matto! Tilasin sen H&M:n Home-puolelta :>

 • Matilda
  Posted at 17:08h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihana tuo matto! Elce Stockholmilla on ihania tyynyjä ja varmasti tuota kuviota. Käy kurkkaamassa heidän nettisivuilta
  Ja friends&brgrs on ihan super huippu! Olen käynyt useamman kerran Pietarsaareen ravintolassa ja ikinä ei pety

  • saijis
   Posted at 20:51h, 08 maaliskuun Vastaa

   Mä kans tykkään älyttömästi<3 Hei kiitos vinkistä! Täytyy heti käydä tutustumassa kyseiseen merkkiin. Tuon kuvioiset tyynynpäälliset olisivat nimittäin kiva lisä maton kaveriksi :) Niin on - siellä tulee varmasti käytyä joskus uudelleen. En muistanutkaan, että myös Pietarsaaressa on se!

 • Aino H
  Posted at 17:44h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihania suosikkeja! Sain just katottua molemmat Carrie Diaries kaudet ja oon ihan rakastunu. :D

  • saijis
   Posted at 20:52h, 08 maaliskuun Vastaa

   Suuret kiitokset Aino:) Ooh vähän kiva, että sä oot kans jäänyt koukkuun! Mä meen vasta ensimmäisessä kaudessa, mutta tuun varmasti katsomaan myös toisen (:

 • Emppu
  Posted at 17:58h, 08 maaliskuun Vastaa

  Minkä hintainen tuo hamppari ateria oli? :) Ja tuo matto on tosi kiva. Onkohan se mistä ostettu?

  • saijis
   Posted at 20:57h, 08 maaliskuun Vastaa

   En nyt tarkalleen muista, mutta meillä oli eri ateriat ja niiden hinnat oli noin 8€-9€:n luokkaa :) Ihana kuulla, että te pidätte myös tästä matosta. On se vaan niin kivan kuosinen. Se on tilattu H&M:n Home-puolelta :’)

 • L
  Posted at 18:03h, 08 maaliskuun Vastaa

  Nää postaukset on ihan huippuja!!:)

  H&M home osastolla tais olla vähän ton tapasia tyynynpäällisiä kun tuo matto, kannattaa tsekata se ellet oo jo ehtiny! :)

  • saijis
   Posted at 20:58h, 08 maaliskuun Vastaa

   Jei, kiitos paljon!! Oliko :o Voi ei, mä tilasin tämän maton sieltä enkä nähnyt ollenkaan tuollaisia tyynynpäällisiä. Täytyy mennä heti katsomaan :-D

 • Tiia
  Posted at 18:22h, 08 maaliskuun Vastaa

  Tosi kivoja juttuja! Katson Carrien päiväkirjoja jo toistamiseen ja mulle tuo on ihan täydellinen hömppäsarja :) Uusi matto näyttää myös tosi hyvältä, ja puhumattakaan noista hamppariannoksista!

  • saijis
   Posted at 21:00h, 08 maaliskuun Vastaa

   Kiitti sulle Tiia :> Carrien päiväkirjat on kyllä yksi parhaimmista hömpistä. Juuri sopivan tyttömäinen, haha. Sanos muuta! Matto on juuri sellainen kuin oon etsinyt <3 Ja hamppariannos kelpaisi nyt :p

 • Nelli
  Posted at 19:40h, 08 maaliskuun Vastaa

  HALUAN testata noita burgereita, yyh :-D ehkä vielä joku päivä ;) ihana postaus saija ja mä ihastuin tohon mattoon – tosi kaunis ♥

  • saijis
   Posted at 21:04h, 08 maaliskuun Vastaa

   Toivottavasti pääset vielä testaamaan :) Tuo oli positiivinen yllästys. Kiitos ihanainen ♥ Mä oon kans ihastellut tuota mattoa päivittäin, on se vaan niin ihana ja sopii hyvin vaalean lattian kanssa yhteen :)

 • Tiia
  Posted at 20:14h, 08 maaliskuun Vastaa

  Tykkään näistä postauksista tosi paljon! Kivoja juttuja löytyy suosikeistasi!(: Onko tuota BaBylissin Curl Secretiä vaikea käyttää ja kuinka se toimii:D Nuo hampparit näyttää super herkullisilta, pitää ensi Helsingin reissulla käydä testaamassa tuo paikka.
  Tiia

  • saijis
   Posted at 21:19h, 08 maaliskuun Vastaa

   Tämä on niin ilo kuulla :) Oli se aluksi hieman hankala… Se toimii käytännössä niin, että otetaan pieni osa hiuksia, painetaan se koneen väliin, jolloin kone imaisee hiukset sisällensä ja se kihartaa ne. Merkkiääni kuuluu, jolloin hiukset vapautetaan laitteen sisältä varovasti ja lopputuloksena on kihara :D Vaikea selittää, mutta kyllä sen sitten oppii hetken kokeilun jälkeen. Suosittelen – tuut varmasti tykkäämään noista hamppareista :’)

 • ihana
  Posted at 20:26h, 08 maaliskuun Vastaa

  Hei! Paljonko tuollainen BabyLissin juzka maksaa? :D
  Ja ihana blogi sinulla Saija!

  • saijis
   Posted at 21:20h, 08 maaliskuun Vastaa

   Se oli alennuksessa 55.00€, mutta maksaa normaalihintaisena lähemmäksi sata euroa. Voi vitsit kiitos sulle tästä piristyksestä :))

 • Hanna
  Posted at 20:26h, 08 maaliskuun Vastaa

  Toi Friends & Brgrs löytyy myös Pietarsaaresta. :)

  • saijis
   Posted at 21:23h, 08 maaliskuun Vastaa

   En muistanut tätä ollenkaan! Kiva, että kerroit niin muutkin kiinnostuneet saavat tietää tämän :)

 • Cami
  Posted at 20:52h, 08 maaliskuun Vastaa

  Carrie Diaries oli ihana sarja, mutta aivan liian lyhyt! Tykkäsin kans noista hamppareista, ihania verrattuna just mäkkärin skeidaan :D Toivottavasti teet oman postauksen tosta kihartimesta :)

  • saijis
   Posted at 21:08h, 08 maaliskuun Vastaa

   Se on kyllä koukuttavan hyvä :) Harmi vaan, kun tosiaan on niin lyhyt. Mä meen ”onneksi” vasta ensimmäisessä kaudessa niin ei ole vielä hätää sen loppumisesta. Ja voisin jossain välissä toteuttaa ihan oman postauksen kyseisestä kihartimesta, jos teitä vaan kiinnostaa (:

 • suvi
  Posted at 22:58h, 08 maaliskuun Vastaa

  oisitko voinu tehdä jonku kiharrus videon tai postauksen tosta babylissin kihartimesta? ois kiva saada enempi tietoo käyttökokemuksista :)

  • saijis
   Posted at 08:43h, 09 maaliskuun Vastaa

   Mä laitan idean korvan taakse :) Moni on ilmeisesti siitä kiinnostunut, joten voisin tehdä siitä oman postauksen. Kiitos vinkistä :>

 • eesi
  Posted at 23:33h, 08 maaliskuun Vastaa

  Oii oon jo niin kauan haaveillut tuosta curl secretistä! Jos vaan millään voit niin kuvia kiharoista ois ihana nähdä! :)

  • saijis
   Posted at 08:47h, 09 maaliskuun Vastaa

   Tuo on kyllä hankkimisen arvoinen :) Joo voisin laittaa tänne kuvia. Ne selvästi kiinnostavat monia (:

 • ansku k
  Posted at 23:34h, 08 maaliskuun Vastaa

  Niin ihana postaus♡

  • saijis
   Posted at 08:48h, 09 maaliskuun Vastaa

   Hihi, kiitos hurjasti sulle Ansku :) <3

 • Helmi
  Posted at 07:10h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ihania juttuja :) Miten teet kiharat -postaus olis kiva kans!

  • saijis
   Posted at 08:49h, 09 maaliskuun Vastaa

   Huippua, että pidät! Ja kirjoitan postausidean ylös, kiitos vinkistä :)

 • Sara
  Posted at 12:27h, 09 maaliskuun Vastaa

  Matto on kyllä ihana, H&M:stä mulla on saman tyyliset tyynyliinat makkarissa (niitä tais moni mainostaakin, tosin omasta tilauksesta on jo aikaa niin en tiedä löytyykö enää) :) Mutta hei, näkyykö Carrie Diariesia jostain netistä vai mistä oot kattonu?

  • saijis
   Posted at 09:14h, 11 maaliskuun Vastaa

   Miksi mä en löydä niitä H&M:n sivuilta, buuu :-( Ne olisivat varmasti olleet juuri samanlaiset maton kanssa… Ääh, täytyy jostain yrittää etsiä! Ja Carrien päiväkirjoja pystyy katsomaan ainakin Netflixistä :)

 • Tiina
  Posted at 20:40h, 09 maaliskuun Vastaa

  Olisi kiva nähdä kuvina miltä näyttää hiukset tuolla kihartimella kiharrettuina :-)

  • saijis
   Posted at 08:36h, 10 maaliskuun Vastaa

   Mä laitan tämän idean ylös :) Voisin tehdä kihartimesta oman postauksen sekä esitellä hiuksia myös esimerkiksi asukuvissa. Kiitos kommentistasi :)

 • Mansi
  Posted at 23:23h, 10 maaliskuun Vastaa

  Moikka Saija! Kiva postaus, itse olen harkinnut tuon saman H&M:n maton ostamista :)

  Tuollaisia tyynyn päällisiä saa ainakin Anttilasta edullisesti, jos ei sitten halua satsata niihin Chhatwal & Jonssonin omiin, joita Vaasassa myy ainakin sisustuskauppa säde Palosaarella :) On muuten aivan ihana sisustusputiikki tuo Säde, kannattaa käydä jos et ole ennen käynyt :)

  • saijis
   Posted at 09:04h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiitoksia paljon :’) Tuo matto on upea! Tuo sopivasti kontrastia makkariin. Mä tilasin Anttilan omat, mutta saa nähdä ovatko ne liian luonnonvalkoiset :/ Sitten täytyy kyllä ostaa nuo Chhatwal & Jonssonin omat – ne on niin kauniit <3 Ja kiitos vinkistä, en ole koskaan käynyt. Täytyy ensi kerralla sinne eksyessä käydä tuolla :)

Post A Comment