Cruise phone pics

Pieni 23 tuntia kestänyt risteily on nyt takana päin ja ollaan tällä hetkellä jossain päin maailmaa tien päällä matkalla kotiin ♥ Mä harrastan jälleen kerran autobloggailua ja tämä on itse asiassa aivan jees! Väsymys painaa reissun jälkeen luonnollisesti päälle, mutta ennen kuin on aika levätä niin ajattelin tulla näyttämään, että miltä meidän risteily näyttää puhelimen kuvien kautta:

viking grace

1. Risteily tuli vietettyä pääosin karvaliivi päällä, mutta illemmalla lookki näytti tältä! Punainen laskeutuvaa kangasta oleva toppi, mustat farkut, ylipolvensaappaat + pieni laukku. 2. Joka kerta laivalle mennessä on pakko saada syödä katkarapuleipä. Onko kukaan muuten testannut tehdä näitä kotona? 3. Suloisen Bath & Body Worksin tuotteet olivat saapuneet myös Suomeen Viking Gracelle. Niin ihania pakkauksia ja vielä houkuttelevempia tuoksuja. 4. Iltaa vietettiin muun muassa Club Voguella.

viking grace risteily

1. Nimensä veroinen liike, josta löytyy kyllä vähän liikaakin kaikkea kivaa… 2. Mä tietysti innostuin taas myös Victoria’s Secretin liikkeessä ja erään myyjän suostuttelujen ansiosta mukaan tarttui paljon alushousuja, heh. 3. Viimeisen kuukauden aikana on tullut vietettyä tunteja autossa, mutta mä tykkään. Niin ajaa kuin istua. 4. Oon joskus aikaisemminkin ehkä sanonut tämän, mutta kyseisen laivan sisustus on enemmän kuin mun makuun.

viking grace blogi

1. Olo on aina kuin lapsella karkkikaupassa. 2. Katsokaa tätä maisemaa – aivan kuin Titanicista! Samaan aikaan pelottava, mutta rauhoittava. 3. Mulla oli yksi juttu ostoslistalla, kun laivalle lähdin ja sehän löytyi heti. Eli muumifanin uusi lisäys erikoisten mukien joukkoon! 4. Okei,  joku voisi kokata mulle tällaisen meriaamiaisen huomiseksi.
Lisää kuvia pääsette näkemään nopeammin kuin huomaattekaan. Nyt mä siirryn auton rattiin, joten huomiseen, xx.

48 Comments
 • Avatar
  Tiia
  Posted at 10:05h, 24 helmikuun Vastaa

  Voi vitsit mäkin haluaisin mennä pitkästä aikaa laivalle! Ja erityisesti Gracelle :) Kävin siellä edellis vuonna kun VS avattiin sinne ja olihan se nyt paljon hienompi ja parempi kun muut laivat! Viikkarilla on vaan noussut noi ikärajat pilviin, niin sinne ei noin vaan mennäkkään… Loppu vuodesta vielä syntyneenä ketutus on suuri!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

 • Avatar
  Minni
  Posted at 12:02h, 24 helmikuun Vastaa

  Oliko noita bath&body; works tuotteita enemmän kun toi yks hyllyllinen? :) rakastan noita ja suunnittelen just laivamatkaa noita hamstraamaan :D

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 13:14h, 24 helmikuun Vastaa

  Snapchatissa jo mainitsinkin, että oon näitä tehnyt kotonakin. Netistä varmaan löytyy tosi monenlaisia ohjeita, oman otin jonkun katkarapupussin kyljestä. Muuten oli tosiaan hyvää, mutta jostain syystä kastike ei juurikaan maistunut. Pitäisi yrittää löytää joku tosi hyvä kastikkeen ohje. En nyt muista mikä mulla oli kastikepohjana. Varmaan ainakin ranskankermalla voisi tulla hyvää, kun on vaan hyviä mausteita ja yrttejä mukana.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:28h, 24 helmikuun Vastaa

  Saattaa kuulostaa kauhealta mutta mun mielestä laivalla parasta on ilta- ja aamiaisbuffet! :-D Se on vaan niin rentouttavaa, kun kaikki on jo valmiina ja saa vaan itse keräillä omia suosikkejaan lautaselle… Lisäksi nuo Vikingin unikkosämpylät on jotain uskomattoman hyvää. <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:30h, 24 helmikuun Vastaa

  Ihaat kuvat ja ihana postaus jälleen kerran! :)
  ~Sara

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 15:58h, 24 helmikuun Vastaa

  Ihania kuvia ♡♡♡ Ois kiva käydä tuolla Viking Grace laivalla kun vaikuttaa olevan tosi kiva :) Onneksi mulla alkaa sentään parin päivän kuluttua hiihtoloma ja pääsen näkeemään mun parhaan ystävän yli vuoden jälkeen ♡♡♡ Tää koulu väsyttää taas ihan liikaa :D

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 15:59h, 24 helmikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus♥♥

 • Avatar
  Jeannays
  Posted at 16:26h, 24 helmikuun Vastaa

  Bath & Body Worksin tuotteita olisi niiiin super kiva päästä kokeilemaan! Valikoima näyttää houkuttelevalta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:27h, 24 helmikuun Vastaa

  Oi vitsi kun näyttää kivalle tuo teidän reissu! Tekis kyllä itseäkin niin paljon lähteä Tukholmaan risteilylle, kun viime kerrastakin on jo melkein 3 vuotta! (ja varsinkin kun shoppailumahdollisuudet kyseisessä laivassa ja Tukholmassa ovat parantuneet entisestäänkin ;))

  Itse en ole noita katkarapuleipiä ikinä tehnyt, mutta iskän tekeminä olen niitä useamman kerran syönyt. Niiin hyvää! *_* paahtoleivän päälle muistaakseni salaattia, kananmunaa, katkarapuja, majoneesia ja yrttejä. Suosittelen kyllä kokeilemaan!

  Ja onnea sulle vielä Indiedaysin blogiportaaliin pääsemisen johdosta! Sä olet sen ansainnut! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:30h, 24 helmikuun Vastaa

  Pakko kysyä sulta, että minkä mallisia vs:n alushousuja suosittelisit / tykkäät itse eniten? Jotain suosituksia kaipaisin, kun mullakin on viikon päästä mahdollisuus päästä Helsinki-Vantaan lentokentän vs:ään ja tekisi mieli sieltä jotain ostaa, mutten tiedä yhtään, että mitä kun en vs:n alusvaatteita ennestään yhtään omista?! :O

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 16:39h, 24 helmikuun Vastaa

  Voi kun kivoja kuvia, laivalla on kyllä ihanaa! Täytyykin siun inspiroimana käydä heti varaamassa risteily… ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:04h, 24 helmikuun Vastaa

  Kiva postaus:)
  T. Meri

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:54h, 24 helmikuun Vastaa

  Eikös ne sun edelliset tuolit ollut Jyskin Klarup? Muistanko oikein, että et aivan tyytyväinen niihin ollut? Katselin semmosia tuolia ja mietin että kannattaisko ostaa vai onko hutiostos. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:24h, 24 helmikuun Vastaa

  Grace on kyllä niin ihana laiva :) Totta! Voittaa mennen tullen kaikki muut laivat. Mitä onko ne ikärajat noussut :o Toki mä oon 21v. että en tiedä onko mun matkustamisen kohdalla mikään muuttunut, mutta aika tyhmää jos on noussut paljonkin :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:28h, 24 helmikuun Vastaa

  Joo niitä oli koko nurkkaus täynnä :) Tuon ison hyllyn lisäksi vielä kolme pienempää. Eli PALJON :D Haha! Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, nuo tuoksui kyllä herkulliselta <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:35h, 24 helmikuun Vastaa

  Kiva, että sä oot kokeillut! Mun täytyy kans varmaan :) Mietin tuota laivalla olevaa leipää, kun se oli joku yrttinen leipä – ilmeisesti perus paahtoleipä kastettuna yrttiseen seokseen? :D Että tuleekohan normaalilla leivällä yhtä hyvä lopputulos. Tuo kastike on muuten varmaan koko homman vaikein juttu. Ootko kokeillut kaupassa myytäviä majoneeseja? Kruunumajoneesi sopii ilmeisesti hyvin yhteen katkarapujen kanssa:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:41h, 24 helmikuun Vastaa

  Kieltämättä oon sun kanssa samaa mieltä :-D Sepä! Buffetit on kyllä täynnä toinen toistaan herkullisempia juttuja. Aamupalalla tuli hamstrattua noita unikkosämpylöitä normaalia enemmän. Niin hyviä ja tuoreita <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:44h, 24 helmikuun Vastaa

  Suuret kiitokset kommentistasi Sara! Ihana kuulla, että pidit :) xx

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 22:10h, 24 helmikuun Vastaa

  Mukavalta näyttää :) Asuissa yleensä vähemmän on enemmän!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:33h, 25 helmikuun Vastaa

  Kiitos paljon Taru <3 Se on kyllä miellyttävä laiva, uskon monen tykkäävän :) Ooh sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä! Onneksi pääset nyt hetkeksi rentoutumaan niin jaksaa taas koulussa :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:33h, 25 helmikuun Vastaa

  Hih, kiitos hurjasti Ansku kommentistasi =) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:46h, 25 helmikuun Vastaa

  Voisitko tehtä postauksen ostoksistasi mitä ostit laivareissulta? :) Aiotko muuten hakea mihinkään kouluun? :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:28h, 25 helmikuun Vastaa

  Toi 'titanic' kuva on ihan mieletön, ihan kun siitä leffasta, mieletön ♥ Teidän reissu kuulostaa ihanalle, toista postausta vielä ootellessa :) Laivan tai hotellin aamupaloja ei kyllä voita mikään, ihan parhaita ♥

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 11:44h, 25 helmikuun Vastaa

  Joo ne on noussut just siihen 21v ja ite täytän ens vuonna sen, mutta vasta joulukuussa joten vielä täytyy malttaa odottaa!

 • Avatar
  Tia
  Posted at 13:24h, 25 helmikuun Vastaa

  Mä tulin just eilen illalla Viking Graceltä, ja oli muuten mahtava laiva <3 Ihan himo paljon oli kaikkea ihanaa shoppailtavaa ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:51h, 25 helmikuun Vastaa

  Näyttääpä rentouttavalta reissulta näin kuvien kautta katsottuna! Asiasta toiseen, osaatko sano mahtuuko LV:n key pouchiin maksukortteja?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:17h, 25 helmikuun Vastaa

  Tuli noista katkarapuleivostä mieleen, että ootko koskaan Helsingissä ollessas käyny syömässä samanlaisia Stockmannilla (en muista kahvilan nimeä, mutta siinä naistenvaatekerroksessa..)? Itsellä siellä käyminen on must -listalla joka kerta! :D Oon tehnyt myös itse, suosittelen kokeilemaan!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:22h, 25 helmikuun Vastaa

  Mulla olis postausehdotus: Olisi kiva kuulla sun mietteitä opiskelusta – aiotko hakeutua vielä opiskelemaan jotain, ja mitä se voisi olla :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:23h, 25 helmikuun Vastaa

  Taas kerran ihana postaus!!<3 Ois muuten aivan mahtavaa jos voisit tehdä kenkien esittely -postauksen! Sulla nimittäin niitä ihania kenkiä riittää ;);)<3 ja itsekin tarttis vähä inspistä kevään uusiin kenkähankintoihin :D
  T:Anna

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:21h, 26 helmikuun Vastaa

  Ne on kyllä älyttömän suloisia ja vaikuttaa laadukkailta :) Tuo valikoima oli tosi laaja! Ostin ainoastaan käsidesejä, jotka oli kyllä niin herkullisen tuoksuisia :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:24h, 26 helmikuun Vastaa

  Oli kyllä niin onnistunut reissu :) Oi kannatan ideaa! Tarkoitus olisi kans lähteä ensi kesänä uudelleen Tukholmaan. Siellä on vaikka mitä ostettavaa. Varsinkin Tukholman ja Viking Gracen Victoria's Secret myymälä = täyttä rakkautta <3

  Oi kuulostaa herkulliselta! Täytyy varmasti kokeilla joskus, kun niitä tulee syötyä aina laivalla ja joskus Ikeassa. Ne on vaan niin hyviä. Kiitos vinkistä ja onnitteluista – tämä oli ihana kuulla :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:25h, 26 helmikuun Vastaa

  Niin on – ihanan rentouttavaa :') Ooh hyvä idea! Hienoa, jos mä pystyin inspiroimaan sen suhteen ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:28h, 26 helmikuun Vastaa

  Mä tykkään käyttää eniten Cheeky-mallia :) Se on sellainen ns. naisellinen, mutta miellyttävä malli. Toinen lemppari on perus tanga-malli. Voi mä suosittelen noita ja ylipäätänsä VS:n alusvaatteita. Ne istuu niin hyvin ja pehmeää materiaalia. Ja kaiken lisäksi vielä laadukkaita :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:28h, 26 helmikuun Vastaa

  Hihi, kiitos hirmuisesti :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:32h, 26 helmikuun Vastaa

  Joo oli :) En ollut tyytyväinen… Tai en ainakaan keittiöntuoleina jokapäiväisessä käytössä. Nahka otti heti väriänsä itseensä, jos parikin kertaa joku istui farkut jalassa. Sen lisäksi nahkaan tuli helposti naarmuja ja pysyviä jälkiä (eli ei mitään laadukasta). Ne eivät myöskään ollut kovin hyvät istua pitkiä aikoja. Menee ehkä jonain koristetuolina, mutta muuten en suosittele. Sitten mielummin panostaa aitoihin Eames-tuoleihin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:33h, 26 helmikuun Vastaa

  Jos en väärin muista niin tarkalleen 23,50€ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:34h, 26 helmikuun Vastaa

  Kiitos Helmi! Se on aivan totta – mä tykkään panostaa näyttävään yksinkertaiseen (jos näin voi sanoa) :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:35h, 26 helmikuun Vastaa

  Joo voisin tehdä, kiva idea :) En aio. Aloitan kohta tekemään kahta päätyötä ns. yhtä aikaa eli mun nykyistä työtä ja tätä blogia niin ne pitää mut sen verran kiireisenä. Ja molemmista on hyvät mahdollisuudet tulevaisuuden varalle eli jatkokoulutus ei tunnu nyt tarpeelliselta (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:36h, 26 helmikuun Vastaa

  Eikö!! Tuo on samaan aikaan niin pelottava, mutta älyttömän upea :D Me katsottiin tuota suu auki varmaan vartin. Ja mistään ei kuulunut mitään ääniä, paitsi laivan oma musiikki. Siinä meni kylmät väreet nopeasti :D Jes, ihana nähdä sun odottavan toista postausta. Se tulee pian ;-) Voi laivan aamiaisia ei voita mikään…♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:37h, 26 helmikuun Vastaa

  Tulitko!! Voi melkein oltiin samaan aikaan :p On se kyllä niin kaunis laiva. Juuri se – koko laivan voisi tyhjentää niistä houkuttelevista shoppailuista :D♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:44h, 26 helmikuun Vastaa

  Oli kyllä rentouttavaa :) Voisin lähteä vaikka heti uudelleen! Ei valitettavasti oikein hyvin mahdu… Itse en ole koskaan pitänyt kortteja siellä :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:46h, 26 helmikuun Vastaa

  EN!! Voi ei pakko ensi kerralla käydä :D Mä nimittäin himoitsen näitä aina jokaisessa mahdollisessa paikassa. Kiitos vinkistä – tästä oli paljon hyötyä. Nyt seuraavaa Helsingin reissua odotellessa ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:48h, 26 helmikuun Vastaa

  En varmaan aio :) Ainakaan lähivuosina. Aloitan kohta tekemään kahta työtä yhtä aikaa, jotka pitää mut niin kiireisenä. Lisäksi molemmat on sitä mitä tulevaisuudessakin haluan tehdä ja etenemismahdollisuudet on hyvät niin en näe tarpeelliseksi lisäkouluttaa itseäni nyt :) Mun ajatuksia pääsee lukemaan täältä postauksesta:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/04/opiskeluahdistus.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:49h, 26 helmikuun Vastaa

  Kiitos hirmuisesti <3 Ihana idea! Voi vitsit sitä esiteltävää sitten riittäisi, haha :-D Mielelläni kyllä toteutan tällaisen. Voisin tehdä vähän keväämmällä, nimittäin kenkäkokoelma tulee todennäköisesti vielä lyhyen ajan sisällä kasvamaan lisää. Kiitos vinkistä ja kommentistasi Anna :) xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:52h, 26 helmikuun Vastaa

  Onpas jännä :o Voi ei… Mikähän niiden nostamiseen on johtanut? Mutta ei auta kuin odottaa – odotus kuitenkin palkitaan lopulta :)

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 13:17h, 27 helmikuun Vastaa

  En nyt muista oonko katkarapuleipään majoneesia kokeillut, mutta johonkun muuhun leipään ja esimerkiksi salaattikastikkeeseen oon joskus laittanut.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:43h, 28 helmikuun Vastaa

  Oliks siellä laivalla vielä niitä edellisiä muumi mukeja? Se pinkki pidä ruotsi siistinä muki :)

 • Avatar
  elsku
  Posted at 23:42h, 28 helmikuun Vastaa

  Ihania kuvia taas kerran! <3 Hei muistatko muuten yhtään minkä hintasia noi Bath & Bodyworksin rasvat esim oli? Oon myös niiden fani ja olin ihan onneni kukkuloilla kun kuulin, että niitä saa nykyään laivalta! Toivottavasti ei vaan olis ihan ylikalliita, niin kun aina Suomessa kaikki noi ulkomaalaiset ihanuudet tuppaa olemaan! :D

Post A Comment