Kevään ensimmäisiä shoppailuja

Käsi pystyyn kaikki te, jotka odotatte jo kevättä? Allekirjoitan tämän ainakin itse Mun mielestä kevät on aina sellaista inspiraation aikaa, jolloin kaikki ovat iloisia. Tiet sulaa, hiekka rapisee lenkkareiden alla, aurinko paistaa ja saa pukeutua kevyemmin. Jälkimmäiseen liittyy myös tämän päivän postaus eli tulin esittelemään teille mun vaatekaapin kevään ensimmäiset lisäykset!

rayban houseofbrandon

Kevään auringonpaistetta odottamaan pääsee House of Brandonilta saadut leopardireunaiset Ray-Banin aurinkolasit. Moni teistä tietää, että liputan Reiskojen puolesta ja Aviator on mun kestosuosikki kaikista malleista. Se sopii mulle parhaiten! Nämä Ray-Banit löytyy suoraan täältä.

nike air max

Eräiden ihanien lukijoiden vinkkauksen johdosta sain klikattua itselleni kotiin vihdoin valkoiset Nike Air Maxit. Tykkään paljon Niken kengistä ja Air Max on yksi mukavimmista malleista  Tilasin nämä Zalandolta ja hintaa oli muistaakseni 109.95€. Jos joku teistä on kiinnostunut näistä niin nämä löytyy suoraan täältä.

running pants

Mun täytyy selvästi aloittaa joku urheiluvaatteiden ostolakko, koska näitä ihanuuksia tulee vastaan joka puolelta!! Gina Tricotin urheiluosasto on mun pahin vihollinen, haha. Sieltä tuli ostettu muun muassa nämä värikkäät trikoot. Hintaa oli 29.95€/kappale.

calvin klein underwear

Nämä Calvin Kleinin alusvaatteet tuntuvat olevan tällä hetkellä todella suosittuja, mutta en ihmettele yhtään. Oon tykännyt älyttömästi mun valkoisista ja olinkin iloinen, kun Junkyard lähetti mustat versiot. Pehmeää ja laadukasta materiaalia + nämä on niiiin mukavat päällä. Yläosa löytyy täältä ja alaosa täältä.

gina tricot

Punavalkoista raitaa puolipitkähihaisen paidan muodossa. Tämä tulee sopimaan hyvin yhteen farkkushortsien kanssa. Tilasin tämän myös Gina Tricotin verkkokaupasta ja jos en nyt aivan väärin muista niin tämä oli 9.95€?

yellow

Viimeisenä vielä myös Gina Tricotilta tilattu keltainen urheilupusero. Tämä on hengittävää materiaalia ja miellyttävän tuntuinen päällä. Mätsää hyvin uusien trikoiden kanssa yhteen! Tämä maksoi 24.95€.
Sisältää mainoslinkkejä
Miltäs nämä hankinnat näyttää? Entä löytyykö tiettyjä suosikkeja?

67 Responses to “Kevään ensimmäisiä shoppailuja”

 1. Avatar Peppi sanoo:

  Niin kivoja juttuja oot löytänyt! Calvin Kleinin alusvaatteet on parhautta♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia Peppi:) Niin on! En osannut edes aavistaa, että ne on niin mukavat päällä <3

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus taas kerran <3
  ~Sara

 4. Avatar Essi sanoo:

  Ihania juttuja kaikki, ottaisin mielellään itsellenikin! Mäkin oon ihastunut noihin Calvin Kleinin alusvaatteisiin, aluksi ajattelin, että niitä hehkutetaan ihan turhaa, mutta kun kokeilin niitä – ah! Niin pehmeät päällä, tekis mieli pukea arkenakin toi yläosa kun se on niiiiin mukava :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 5. Avatar Minna sanoo:

  Täälläkin odotetaan kevättä jo ihan hulluna! :D Ihania ostoksia, varsinkin Calvin Kleinit ja nuo aurinkolasit on mun mieleen <3

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania keväisiä ostoksia :) Mullakin taitaa nyt lähteä tilaukseen täysmustat air maxit, koska oon haaveillu niistä jo pari vuotta. En malta odottaa!
  -Aliisa

 7. Avatar Roosa sanoo:

  Mä ainakin odotan jo kevättä! <3 Ja ihania juttuja, toivottavasti postaat pian asua noiden Air Maxien kanssa niin saan asuinspistä itselle, on meinaan Air Forcet kolahtamassa pian postiluukusta! :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 8. Avatar Annn sanoo:

  Oi kaikkea ihanaa! Täälläkin jo "hieman" aloiteltu kevätostosten tekoa :) Eniten tulee kyllä nykyään suosittua nettikauppoja!

 9. Avatar Ansku k sanoo:

  Kivoja ostoksia! ♥
  Mun suosikit on nuo kengät ja punavalkoinen raitapaita, mutta kaikki on kyllä niin kivannäkösiä! :)

 10. Avatar Helmi sanoo:

  Voisin kotiuttaa noista jokaisen! Ja noi Calvin Kleinit… ;)

 11. Avatar inka sanoo:

  Aivan ihania juttuja ja paranemisia sulle sinne ihana<3

 12. Avatar Juulia sanoo:

  Tuo keltainen treenipaita on nii ihanan värinen että pitää ehkä käydä sitä metsästämässä! Ihania ostoksia oli toki kaikki muutkin :)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka!
  Onko sun nuo Aviatorit kaikki niitä Large kokoisia? :) pitääkin laittaa tilaukseen itselle myös.
  Kiitos aivan ihanasta blogista, oma ehdoton lemppari nykyään :) -Henni

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko kokeilla zadaa sovellusta, pitää kirppistä sielä ja kertoa mielipiteen siitä sivustosta? Voisi saada heti suosiota ja enemmän käyttäjiä se sovellus. :)

 15. Avatar Tiia sanoo:

  Tosi ihania juttuja! :) Mullakin on yhdet Calvinin alusvaatteet ja ovat ihan mielettömän ihanat <3 Harkinnassa on ollut myös tuo toppimainen yläosa, kun nyt mulla on semmoset ihan perus kaarituelliset. Nuo olisivat varmasti ihanat varsinkin kotona ollessa!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 16. Avatar Jenna Reiman sanoo:

  Nämä on kyllä ihanan pirteän värisiä, tykkään! :)

  http://www.jennareimaan.blogspot.fi

 17. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Nyt oli kyllä kaikki aika kivan näköisiä ostoksia :) Hyvä aloitus (varaslähtö) kevääseen ;D

 18. Toosi ihania juttuja❤pakko tähän vielä mainita,että sulla on aivan mielettömän upeita kuvia joka postauksessa! Kiitos päivän piristyksestä Saija!

 19. Avatar emmcecil sanoo:

  Oon kyllä sun kaa ihan samaa mieltä niin keväästä kuin urheiluvaatteista! Urheiluvaatteita on myt melkein joka kaupassa ja aina löytyisi jotain kivaa! Varsinkin nuo värikkäät trikoot on mun lemppareita. Nuo air maxit olisi kans kivat!

 20. Avatar Wilma sanoo:

  Ihania uutuksia vaatekaappiin! Urheiluvaatteet on näin kevään aikaan aivan liian petollisia uusissa väreissä ja kuoseissa! :D Onko nuo CK'n alusvaatteet normaalia kokoa?

 21. Avatar ☆Saga☆ sanoo:

  Mä ihastelin kans noita Ginan treenitrikoita, varsinkin noi mustavärilliset on aivan ihanat!! :) Tuleeko sulta jotain treeniasukuvapostausta jossain vaihees kun sulla näyttäs ostospostausten perusteella olevan paljonkin kaikenlaista kivaa treenivaatetta. :)

 22. Avatar Petra sanoo:

  Ray-Banit ois kyllä hyvät varmaan. Ja näyttääkin ihanilta.

 23. Avatar Marjaana K sanoo:

  Määki odotan kevättä jo paljon!:) oot löytäny kivoja juttuja:)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on aivan ihana blogi Saija! :) Muistan lukeneeni jotain aikaisempaa tämän tapaista postaustasi missä esittelit valkoisen talvitakin? Voisitko tehdä asupostauksen kyseisen takin kanssa? :D

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noi trikoot on jotain niin ihanuutta, itsellä oikeanpuoleiset käytössä ja ovat aivan mahtavat olleet, useammalle kaverillekin sain tällaiset myytyä kun kuosiin niin ihastuivat! ♥

  Mielenkiinnosta muuten kysyn, mikä olet ammatiltasi/missä työskentelet? :-)

 26. Mä kans kattelin noita tummia treenihousuja Ginassa lauantaina ja totesin, että eieieieiei. Treenivaateinventaariossa totesin, että mullahan on jo 15 treenihousut, joten vois vähän rajoittaa :D Tosin joskus ne on jopa kaikki yhtäaikaa pesussa….

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivat noi Air Maxit! :) Eikö sulla pitänyt olla joku klassisen vaatekaapin rakentaminen meneillään? Kuuluuko nämä, ja kaikki muidenkin ostospostausten jutut siihen? Ihmettelen vain, koska ostospostauksia tuntuu tulevan niin usein ja niissä on aina paljon tuotteita.

 28. Avatar Anniina sanoo:

  Onpas ihania ostoksia!♥ Pitäisi itsekin kattoa kesää varten aurinkolasit kuntoon, sillä jotain halpiksia löytyy liiankin monet. En oo yhtään varma onko niissä mitään uv suojaa O.o Noi Calvinit houkuttelevat niiiin paljon, mutte vielä oo saanut aikaiseksi hommata. Ehkä mä ne jossain vaiheessa saan klikkailtua netistä itelleni! Oon vaan jotenkin niin laiska kaivamaan niitä verkkopankkitunnuksia laatikon uumenista :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos kovasti :) Nämä on selvästi yksiä tykätyimmistä postauksista…<3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti Essi :> Kiva nähdä, että nämä on kaikki mieluisia löytöjä. Ne on kyllä ihanat <3 Ja niin mukavat! Ei se hehkutus ollutkaan turhaa, niin kuin mäki luulin. Alusvaatteet tuntuvat laadukkailta, istuvilta ja pehmeiltä. Mulla on kans yläosa käytössä aina kotona, mutta tekisi kyllä mieli laittaa se päälle joka päivä :-D

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Jee!! Kevät on vaan yksinkertaisesti niin ihanaa aikaa <3 Kiitos paljon ja mukava nähdä sun pitävän näistä hankinnoista. Odotan jo, että alkaa kunnon aurinkoiset kelit niin pääsen käyttämään näitä aurinkolaseja :p

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:) Oi ne mustat on myös upeat!! Katselin niitä kans joskus, mutta sitten valkoiset vei voiton. Ehdottomasti sellaiset kevääksi tilaukseen ;>

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Meitä kevään odottajia on monia<3 Joo postailen! Mulla on päässäni vaikka mitä erilaisia asuideoita noiden ympärille. Oi Air Forcet on myös kivat. Multa löytyy niiden kanssa muutamia asukuvia, jos kiinnostaa :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla =) Kevätostosten tekeminen on parasta, kun silloin tuntuu kaupat olevan täynnä kaikkea kivaa! Nettikaupat on käteviä ja kotoa käsin on niin helppo tehdä ostoksia :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia kovasti ♥ Ja sä onnistuit löytämään kivat suosikit! Tuo raitapaita oli mulla jo kerran päällä ja vitsit miten keväinen fiilis siitä tuli :-)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi, kiva kuulla :) Meillä on sitten selvästi samanlainen maku! Ooh, ne on kyllä ihanat alusvaatteet. Parhaimmat, jotka oon koskaan omistanut <3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että pidät näistä :) Kiitos! Nyt on alkanut olo parantumaan, onneksi <3 :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä pirteän värinen, suosittelen :) Tykkään muutenkin älyttömästi kaikista tuollaisista värikkäistä treenivaatteista. Kiitos sulle Juulia :')

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on kaikki Medium kokoisia eli 58mm :) Voi vitsit, kuinka ihana kuulla tämän blogin olevan sun lemppari. Oon niin iloinen, että mulla on tällaisia lukijoita. Ootte parhaita <3

 40. Avatar Saijis sanoo:

  En ole kuullutkaan tuollaisesta – ilmeisesti joku uusi sovellus? Voisin katsoa, jos kokeilisin sitä. Täytyy tutustua siihen ensin paremmin :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon :) Ooh ne kaarituelliset on varmasti myös mukavat päällä. Mä käytän tuota toppimaista yläosaa juurikin kotona ja se on ihana tunne, kun saa vaihtaa pitkän päivän jälkeen rennommat vaatteet päälle. Yleensä nämä vaihtuu ensimmäisenä, hah :D<3

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Superia, että sä tykkäät näistä – kiitos hirmuisesti! Mä oon kans itse niin tyytyväinen jokaiseen ostokseen :')

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka mukava kuulla sun pitävän =) Sanos muuta! Hieman pelottaa, että mitä kaikkea kivaa sitä vielä löytyykään, kun kevät on vasta alussa ;-D

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä…♥ Kiitos! Ihana kommentti :) Te ootte kirjoitellut viime aikoina niin kivoja kommentteja, että tänne blogiin on aina yhtä mukava palata. Ei voi kuin hattua nostaa teille – kiitos vielä ♥

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Ärsyttävää, kun tekisi mieli ostaa kaikki :-D Haha, mutta täytyy silti pitää jotain rajaa… Värikkäät trikoot on myös mun lempparit. Air Maxit on niin mukavat jalassa, että suosittelen ostamaan. Niken yhdet parhaimmat kengät:)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon :) Niin on!! En kestä, kun tekisi mieli ostaa jokaiset vastaan tulevat trikoot… Hah! Joo on normaalia kokoa :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on kyllä ihania:) Ja mustavärilliset on myös mun ehdottomat suosikit ♥ Voisin tehdä vähän keväämmällä, kun loppuu tämä lenkille kerrospukeutuminen :D Eli idea lähtee toteutukseen. Voisin muutenkin kirjoitella enemmän liikunta-aiheisia postauksia keväämmällä :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on tosi laadukkaat ja suojaavat silmiä. Suosittelen lämpimästi:)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kevät saisi kyllä jo tulla! Hihi, kiitos paljon sulle Marjaana =) xx

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Anonyymi :') Joo se on ollut paljon käytössä. Katsotaan, jos jossain välissä esittelisin sen paremmin. Oon alkanut pikkuhiljaa siirtymään keväisempiin takkeihin, kun lämpötilat on täällä plussan puolella ja takki on tosi paksu. Jos kuitenkin tulee vielä pakkasia niin kuvaan sen :p

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä :) Oi vähän kiva, että kaverisikin innostuivat kyseisestä kuosista! Se on niin näyttävä, mutta raikas <3 Mä oon ammatiltani taloushallintoon erikoistunut merkonomi ja työskentelen eräässä kaupassa, erilaisissa työtehtävissä. Toisena työnä kirjoitan tätä blogia :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  No sama!! Voi, kun mäki osaisin olla ostamatta niitä :D Ne on vaan niin houkuttelevia. Mä taidan kans aloittaa nyt jonkun ostolakon treenitrikoiden suhteen. Nämä saa luvan riittää, heh :D

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään :) Mulla on menossa "täydellisen" vaatekaapin rakentaminen. Oon viime aikoina myynyt paljon vaatteita, joten uusia tarvitsee luonnollisesti tilalle. Eli kyllä nämä kaikki kuuluu siihen. Mun vaatekaappiin kuuluu nimittäin raitapaidat, laadukkaat aurinkolasit jne. :) Postaus aiheesta löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2016/01/vaatekaapin-kulmakivien-abc.html

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia Anniina ♥ Kannatan ideaa! UV-suoja on nimittäin tärkeää silmille ja Ray-Banit helpottaa mulla ainakin paljon autoa ajaessa, kun aurinko ei paista ollenkaan silmiin. Calvinit on munkin mieleen – niin pehmeää materiaalia. Haha ihana :D Sehän on vain hyvä juttu, että niitä ei jaksa kaivaa. Säästyypähän rahat :-D

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tässä linkissä voisi olla sulle hyviä neuvoja ! Olisi mukava lukea sun ajatuksia muustakin kuin ostamisesta :-) http://hidastaelamaa.fi/2015/05/3-tapaa-paasta-eroon-materialistisesta-elamantavasta/

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Anniina, kaikissa Suomessa myytävissä (ja muistaakseni koko EU:ssa) aurinkolaiseissa on uv-suoja :)

 57. Avatar Tia sanoo:

  Moi Saija! Ostin eilen ulkoasun mun blogiin, mutta jos joku kommentoi, hänen blogger-profiilikuvansa näkyy puolittaisena vaakasuunnassa. Osaisitko auttaa? Oliko sulla samaa ongelmaa BloggerTemplaten ulkoasussa?

 58. Avatar Julia sanoo:

  Ihanat aurinkolasit! Itelläkin pitkään ollut ostoslistalla clubmasterit :-)

  http://juliakjs.blogspot.fi

 59. Avatar Tia sanoo:

  Haha, ei enää mitään, selvitin kommenttiavatar ongelman :-D

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi, että sä et sitten selvästikään lue mun blogia aktiivisesti, jos et näe täällä kuin ostospostauksia. Niitä on ehkä 1/8 osaa postauksista – kiitos kuitenkin linkistä :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Heippa! En valitettavasti osaa… Mulla ei nimittäin ole ollut tuollaista ongelmaa :/ Toivottavasti kuitenkin selviää :)

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö olekin :> Voi Clubmasterit on myös ihanat! Mun toinen lempimalli :')

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, hyvä juttu! Onneksi sait selvitettyä :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania juttuja!! :) Tää kysymys ei suoranaisesti liity tähän postaukseen, mutta miten saat sun vaatteet pysymään hyvä kuntoisina? Ostin vasta vähän aikaa sitten cubukselta yhden paidan, en ole käyttänyt sitä hirveästi mutta silti se alkaa nukkaantua:/ Ja toinen juttu mikä minua inhottaa on kun salivaatteisiin jää semmoinen tunkkainen haju, vaikka kävisi pesussa. Onko sulla tähän jotain vinkkiä? Kiitos jo etukäteen! :) Ps. Blogisi on todella hyvä, aina odotan uusia postauksia! :) ..Asuntoesittelyä odotan vielä ;)
  -Tiia

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pakko kommentoida tähän, että riippumatta siitä onko ostopostauksia puolet vai viideskymmenesosa kaikista postauksista, joita tänne tuuppaat, niin kyllähän sä ostat jatkuvasti uutta tavaraa ja paljon. Jos ostopostauksia tulee edes kerran kuukaudessa, ja jokaisessa on 5-10 tuotetta + ne joista et postaa + yksittäiset ostokset, joita postauksissa on viikottain = hurjan paljon materiaa.
  Välillä hiipii mieleen, että tuleeko sulla – ja monella muulla bloggaajalla – mieleenkään, ettei tällainen elämäntapa ole kovinkaan kestävä. Kun ostaa uusia vaatteita, rakentaa tietenkin samalla itsestään sellaista hahmoa, joka haluaisi olla ja totta kai on meille ominaista, että pukeutumalla itseään miellyttävästi voi kertoa maailmalle itsestään jotain oleellista. Olisi kuitenkin hyvä, jos joskus tulisi ajatelleeksi, että millä seurauksilla. Ketjuliikkeiden massatuotettujen vaatteiden ostaminen tukee sellaisia yhtiöitä, joiden toiminta perustuu kehitysmaissa työskentelevien ihmisten riistämiseen. Tekstiilijäte, joka syntyy siitä määrästä mitä näitä halpoja vaatteita tehdään ja myydään nyt, on iso ongelma, ja tällainen kulttuuri jossa tämä ostosmäärä on OK ylläpitää tätä ongelmaa. Minusta tästä pitää voida keskustella. Kun pärjäisimme niin paljon vähemmälläkin, miksi on OK, että muualla ihmisiä poljetaan sen takia että voimme ostaa minuutemme jatkoksi näin paljon rättejä ja heittää niitä syrjään sitä myötä, kun kyllästymme? Miksi olisi OK tuottaa niin paljon tekstiilijätettä kuin tuotamme?
  Enkä halua moralisoida yksin sinua (tämä on osa valtakulttuuria, jota palvelevat monet ja taas monet blogit) vaan kysyä, oletko koskaan ajatellut asiaa tältä kantilta.

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Eikä… Inhottavaa, että sulla on käynyt noin :/ Mä kiinnitän nykyään paljon huomiota vaatteiden materiaaleihin. Pyrin välttämään akryyliä, koska ne vaatteet pilaantuu heti. Mutta luulen, että suurin syy on pesuaineet. Käytän nestemäistä Surfin pesuainetta sekä Comfortin huuhteluainetta. Tämä huuhteluaine on todettu pidentävän vaatteiden käyttöikää eli pitää ne hyvässä kunnossa. Ootko testannut urheiluvaatteille tarkoitettua Serton Sport-pesuainette? Se on parasta :)! Kiitos tuhannesti. Asuntoesittely tulossa tässä kevään aikana ;>

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Okei, kiitos vinkeistä täytyy kokeilla tuota Sport-pesuainetta jos se auttaisi! :) Ihanaa viikonloppua sulle (:
  -Tiia

Kommentoi