January favorites 16′

Heissan pupuset Mulla on pitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu! Ah, mä niin nautin. Eilen oltiin kavereiden kanssa keilaamassa, jonka jälkeen jatkettiin iltaa täällä meillä. Tänään puolestansa oon viettänyt viimeiset kuusi tuntia blogin kuvien kanssa. Mä nimittäin siirryin nyt raakakuviin ja latasin Lightroomin. Iso hyppäys tuntemattomaan, mutta onneksi eräs ihana auttaja neuvoi Whatsappin välityksellä :D
Vitsit, kun ihminen voikaan tulla pienistä jutuista iloiseksi. En millään nimittäin malttaisi poistua koneelta vaan haluaisin opetella lisää. Nyt kuitenkin täytyy lähteä ulos syömään ja käymään porukoilla eli Lightroomin kanssa jatketaan illalla. Mutta ennen näitä kaikkia on vuorossa teille viime kuukauden suosikit:

nunucodesign2

Suloisia pieniä juttuja Nunuco Desing Companysta. Mun mielestä on hienoa, että suomalaiset ovat luoneet tällaisen brändin! Paketin sisällä oli hieman erilainen kalenteri sekä kaksi erilaista kuorta iPhoneeni. Marmorikuosi toimii aina – vai ootteko samaa mieltä?


bralet bra3

Bralet-rintaliivejä tulee käytettyä 60%:a ajasta. Nämä ovat vaan niin huolettomia ja kauniita! Käytän näitä oikeastaan vaan neuleiden kanssa, mutta täytyy joskus kokeilla yhdistää muihinkin paitoihin. Nämä mustat ovat hieman läpinäkyvää pitsiä, mutta alaosa on paksua ja joustavaa kuminauhaa. Keskellä on vielä koristeena iso rusetti!

thebalm

Meikkikohta tässä postauksessa on pyhitetty kokonaan theBalmin luomiväripaleteille. Täydellisiä sävyjä ruskeille silmille! Nude’ Dudea käytän arkisin hentoisten vaaleanruskeiden luomivärien vuoksi. Nude’ Tude taas on enemmän juhlaan, koska se sisältää enemmän tummia ja kimaltavia sävyjä.

michael kors wristlet

Oon hyvin laiska kantamaan laukkua mukana, jos kyse on vain nopeasta vierailusta lähikaupassa tai auton tankkaamisesta. Näissä tilanteissa turvaudun Michael Korsin wristlettiin, jossa on siis nimensä mukaisesti kantolenkki ranteessa. Sisälle mahtuu tarvittavat pakolliset jutut, kuten kortit, käteiset ja avaimet.

Marble Macbook1

Oon saanut tästä marmorikuosisesta läppärin kuoresta kyselyitä niin täällä blogissa, Instagramissa kuin Snapchatissa. Ja koska tykkään tästä itsekin älyttömästi niin se on ansainnut paremman esittelyn. Eli tämä on Marblessed-nimisestä verkkokaupasta. Ja helposti liimattava tarra, jonka paikoilleen laittamiseen meni vain muutama sekunti.

Desktop2

Tammikuun odotetuimman kohokohdan paikan saa heittämällä meidän alkukuusta tapahtunut muuttoVaikka uusi asunto ei ole vielä täysin valmis niin kyllä tämä tuntuu kodilta, johon on joka päivä yhtä kiva palata.

Louis Vuitton agenda

Toinen paljon kyselyitä herättänyt hankinta on Louis Vuittonin agenda. Koko on tullut todettua juuri sopivaksi – ei siis yhtään liian pieni, vaikka aluksi niin pelkäsin. Kirjoitustilaa on riittävästi ja sitä jää tärkeiden merkintöjen lisäksi myös lukuisille muistiinpanoille sekä listoille. Monogram-kuosi oli myös paras vaihtoehto tähän. En tule varmaan koskaan kyllästymään.
Miltäs suosikit näyttää teidän silmään?

45 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:13h, 13 helmikuun Vastaa

  Oi vitsi, onpa kivoja suosikkeja tälläkin kertaa :) Varsinkin noi bralettet on aivan ihanat! <3 Mä oon miettinyt niiden ostoa, mut jotenkin oon empinyt kun oon ajatellut et ne ei jotenkin tue tarpeeksi… Pelkään et on sellainen olo, et rintsikat on unohtunut kotiin :D Mut ilmeisesti ne kuitenkin on ihan hyvät, kun tosi moni liputtaa niiden puolesta..?

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 19:27h, 13 helmikuun Vastaa

  Hyvä että sulla on ollut kiva viikonlopun aloitus :) Itse makaan sohvalla kipeenä katsellen Netflixiä jo kolmatta päivää mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa paranemaan päin :) Tosi kivoja suosikkeja :) Erityisesti nuo marmorikuosiset jutut miellyttää silmää :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:32h, 13 helmikuun Vastaa

  Mistä nuo braletit? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:48h, 13 helmikuun Vastaa

  Täydellinen toi koneen tarrojen kuosi!! Että voi tietokone näyttää kauniilta :D
  Ja mietin, että eikös ton 'inspiratioin' tagin pitäis olla 'inspiration'? :o

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:06h, 13 helmikuun Vastaa

  Mukava kuulla, että tykkäät näistä:) Ne on niin ihania… <3 On tosi hyvät!! Aluksi tuntuu juuri siltä kuin ei olisi rintsikoita ollenkaan. Hetken käytön jälkeen näihin kuitenkin tottuu ja jopa jää koukkuun. Niin mukavat päällä eli suosittelen sua joskus testaamaan :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:08h, 13 helmikuun Vastaa

  On kyllä ollut erittäin onnistunut :) Eikä! Flunssaa tuntuu nyt olevan niin paljon liikkeellä. Inhottavaa! Onneksi on viikonloppu niin saat rauhassa levätä ja katsoa Netflixiä. Ilo nähdä, että tykkäät näistä. Marmonikuosi on mun yksi riippuvuus tällä hetkellä :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:09h, 13 helmikuun Vastaa

  Ne on tilattu H&M;:ltä joskus kuukausi sitten :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:10h, 13 helmikuun Vastaa

  Eikö! Kyllä kuosi tekee paljon <3 Hyvä, kun sanoit. Se on näköjään kirjoitettu väärin enkä ole huomannut. Täytyy korjata :-)

 • Avatar
  ☆Saga☆
  Posted at 20:57h, 13 helmikuun Vastaa

  Voi miten paljon kaikkia ylisöpöjä pikkujuttuja!! ^_^ Hurjasti inspiroi nää sun postaukset aina *_*

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:20h, 13 helmikuun Vastaa

  Hihi nuo on kyllä suloisia :) Voi mikä illan piristys! Mieletöntä kuulla tällaista, kiitos <3

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 21:45h, 13 helmikuun Vastaa

  Marmorikuosi vaan on niin ihana <3 Varsinkin tossa läppärissä. Noi the balmin luomiväripaletit on ihania, harmi vaan että ne on niin kalliita..:/Innolla odotan jo asuntopostausta

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:54h, 13 helmikuun Vastaa

  Kivoja postauksia sulta tullu taas lähiaikoina, nää suosikki postaukset edelleen yhtenä mun lemppareina ♥ pakko yhtyä tohon, että marmorikuosi vaan toimii! ja voi että teillä on ihana koti :)

 • Avatar
  emmcecil
  Posted at 22:04h, 13 helmikuun Vastaa

  Tosi kivoja suosikkeja! Olisvat varmasti itselläkin suosiossa.. ;)
  Voinko tarpeeksi kehua näitä sinun kuviasi..? niin valoisia ja kauniita!
  Hyvää ystävän päivää huomiselle!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 00:30h, 14 helmikuun Vastaa

  Ihania suosikkeja ja sun kuvat on aina niin hienoja♥:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:53h, 14 helmikuun Vastaa

  Ai että noi bralettet ois kyllä nätit, mutta taitaa omalle rintavarustukselle olla liian vähän tukevat. :( Toisaalta ainahan sitä voi laittaa yhdet tilaukseen kokeiluun, jos vaikka sattuisi kuitenkin olemaan hyvät…. Mutta olipas kiva postaus (jälleen), oot kyllä ehottomasti paras bloggaaja! <3

 • Avatar
  Jenna P
  Posted at 09:14h, 14 helmikuun Vastaa

  Nämä lempparit-postaukset ovat aina yhtä mielenkiintoisia! Blogiasi on mukava lukea kun postauksesi ovat huolella tehtyjä ja kuvat niissä ovat niin kauniita! On myös tosi kiva kun vastaat kaikkiin kommentteihin ajatuksella ja henkilökohtaisesti. :) Hauskaa ystävänpäivää!

 • Avatar
  Heidi Alina
  Posted at 09:27h, 14 helmikuun Vastaa

  Pitää alkaa itse metsästää tuota LV agendaa. Sitä ei näytä löytyvän Suomesta mistään!

  heidislittleplanner.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:44h, 14 helmikuun Vastaa

  Hei vähän kiva, että säkin pidät :) On se kyllä niin kaunis kuosi <3 Nuo thebalmin luomiväripaletit on niin hyviä ja pigmenttisiä, mutta miinuksena on tosiaan kallis hinta :s Oi jes, mukava nähdä sun jo odottavan sitä! xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:45h, 14 helmikuun Vastaa

  Kiitos Nelli ♥ Hyvä juttu, jos postaukset ovat olleet mieluisia. Oon pyrkinyt toteuttamaan erilaisia ideoita vuorotellen. Marmorikuosi on kyllä niin toimiva ja piristävä! Ihanasti sanottu, kiitos vielä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:50h, 14 helmikuun Vastaa

  Ilo kuulla, että näistä postauksista ja kuvista on tykätty :) Mä toivon, että kuvanlaatu paranee entisestään, kun otin käyttöön raakakuvat. Voi kiitos ja samoin myös sinne hyvää ystävänpäivää (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:53h, 14 helmikuun Vastaa

  Tämäpäs oli erittäin mukava kuulla! Suuret kiitokset =)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:01h, 14 helmikuun Vastaa

  Kannattaa testata :) Mulla on kans rintavarustus melko suuri, joten mietin kauan näiden tilaamista. Kuitenkin päätin testata ja koukkuun oon jäänyt. Nämä ei ole mitkään tukevimmat, mutta sopii hyvin rennoimmille päiville! Nämä tulee myös kauniimmin esille neuleen alta :) Aw ihana loppuhuipennus – kiiiitos <3 xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:09h, 14 helmikuun Vastaa

  Mikä ihana palaute! Vautsi, tässä ei voi kuin hymyillä :) Mahtava juttu, että kuvat sekä postaukset ovat näin mieluisia. Mä panostan blogiin aina 100%:sesti, joten tämän kuulemisen myötä tulee hyvä mieli. Kiitos ja hyvää ystävänpäivää sullekin :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:11h, 14 helmikuun Vastaa

  Kannatan ideaa! Eikö löydy? Onpas jännä juttu… Toivotaan kuitenkin, että niitä tulee lisää ja saat omasi :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 12:19h, 14 helmikuun Vastaa

  Ihania juttuja ja tosi kauniita kuvia! :-) Nämä lemppari-postaukset on ihan ehdottomasti yhtiä mun lempipostauksia, näitä on aina niin kiva lukea ja nähdä mistä toinen on erityisesti pitänyt. Noi bralet-rintsikat on tosi kovasti munkin mieleen, niin rennot ja ihanat päällä! Ei inhottavia kaaritukia ja kaikenlisäksi kivan näkösetkin! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Essi
  Posted at 14:02h, 14 helmikuun Vastaa

  Hei onko toi sun LV agenda MM vai PM? Oon ite miettiny kovasti niiden kahden välillä ja molemmissa tuntuu olevan hyvät ja huonot puolensa :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:25h, 14 helmikuun Vastaa

  Kenen kanssa muutit, kun puhuit meidän muutosta?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:44h, 14 helmikuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja olet tälle kuulle löytäny:)
  T. Meri

 • Avatar
  Sari Granström
  Posted at 16:53h, 14 helmikuun Vastaa

  Mistä olet tuon Michael Korsin wristlett:in löytänyt?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:04h, 14 helmikuun Vastaa

  Noi meikkipaletit, varsinkin toi nude tude näyttää aika ihanalta. Kuulostaa hyvältä noi päiväkäyttöön tarkoitetut vaaleanruskeat sävyt! :) mulla on jo merkin mary lou manizer highlighteri ja on kyllä tosi hyvä et vois harkita tonkin paletin ostamista!
  -Aliisa

 • Avatar
  inka
  Posted at 18:19h, 14 helmikuun Vastaa

  Hyvää ystävänpäivää sinne! Teidän koti näyttää kyllä todella ihanalta ja vitsit mä haluan tollasen kalenterin!

 • Avatar
  Venla
  Posted at 20:29h, 14 helmikuun Vastaa

  Ihana tuo koneen tarra. :)

  Pakko älähtää, toi Cosmon lehti on varmaan vaan asetteluna tms. tossa mutta toi sen yksi otsikko "Aihe josta ei puhuta – miksi syömme yhä enemmän masennnuslääkkeitä?" Siis kuinka dillejä Cosmon toimittajat on, tostahan puhutaan kokoajan ja tehdään tutkimuksia, vai eikö naistenlehtien lukijat muka voi lukea myös sanomalehtiä? (Juuri eilen taisi Aamulehdessä olla tuosta juttua.) Anteeksi aiheeseen kuulumaton paasaus. :DD

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:51h, 15 helmikuun Vastaa

  Hei tuleeko tossa macbook tarrassa myös tarra alapuolelle vai jääkö se suojaamatta? Himottais joku tarra mutta mun läppäri ehkä tarvis suojaa myös alapuolelle :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:44h, 15 helmikuun Vastaa

  Mulla on koko PM :) Ja oon sen todennut hyväksi! Ei mitään huonoa sanottavaa, vaikka saattaa näyttää ulkopuolisen silmin pieneltä. Hetken käytön jälkeen kuitenkin tuntuu jo luontevan kokoiselta :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:45h, 15 helmikuun Vastaa

  Poikaystäväni kanssa oon muuttanut :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:48h, 15 helmikuun Vastaa

  Ilahduttavaa kuulla, että suosikit olivat mieluisia. Kiitos kovasti Meri:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:48h, 15 helmikuun Vastaa

  Oon ostanut sen käytettyän Torin kautta. Ilmeisesti näitä ei myydä oikein missään :/ Kannattaa kuitenkin selailla eri myyntisivustoja, jos löytyisi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:51h, 15 helmikuun Vastaa

  Se on Onlyn ja tilattu joskus syksyllä Nellyltä! Niitä taitaa olla siellä vielä jäljellä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:52h, 15 helmikuun Vastaa

  Voi vitsit kiitos Essi :-) Mä tuun niin hyvälle tuulelle, kun kuulen teidän tykkäävän mun toteuttamista postauksista. Bralet-rintsikat on kyllä loistava keksintö – kuten sanoit niin ei kaaritukia, jotka painaa joka kohtaan. Ja plussaa kauniista ulkonäöstä ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:55h, 15 helmikuun Vastaa

  Oi se on ihana :) Vaaleanruskeat sävyt on mun mielestä kaikista parhaimmat päivittäiseen käyttöön. Ne ei ole liian näyttävät, mutta silmistä kuitenkin löytyy "sitä jotain". Se highlighter on myös huippu ja koska tykkäät siitä niin tulisit varmasti pitämään myös luomiväreistä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:56h, 15 helmikuun Vastaa

  Kiitos paljon meidän molempien puolesta! Tuota kalenteria voin suositella lämpimästi – niin käytännöllinen :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:59h, 15 helmikuun Vastaa

  Se on kyllä kiva ja suojaa konetta :) Joo asetteluna se vaan on enkä kiinnittänyt yhtään noihin otsikoihin huomiota. Haha ei se mitään :-D Se on varmaankin yksi taktiikka saada ihmiset kiinnostumaan lehdestä. Otsikosta on tehty ns. houkutteleva. Toki kyseessä on vanha lehti, että en edes muista luinko tekstiä. Mutta onhan tuo vähän tyhmästi sanottu :s

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:00h, 15 helmikuun Vastaa

  Ei tule valitettavasti :/ Läppäri olisi kyllä hyvä suojata myös alapuolelta… Kannattaa kokeilla googlettaa, jos löytyisi joku alatarralla varustettu kuori :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:01h, 15 helmikuun Vastaa

  Oon sun kanssa täysin samaa mieltä tuosta tarrasta :) Kiitos kovasti Ano <3 xx

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:47h, 18 helmikuun Vastaa

  Ei liity postaukseen,mutta mistä oot katsonut make it or break it sarjaa? Mietin ku netflixissä alkaa tekstit mennä väärässä tahdissa kakkos kauden jossakin jaksossa. :s

Post A Comment