Suosituksia sarjaholisteille x 9

Vaikka blogi pitää mut erityisesti iltaisin kiireisenä niin ennen nukkumaanmenoa on sängyssä pakko katsoa vähintään yksi jakso jotain sarjaa. Suurimmaksi osaksi niitä tulee katseltua iPadilta, mutta meidän smart-telkkarin suosituimmat sovellukset näyttäisi myös olevan Netflix, Viaplay sekä Ruutu. Eli ollaan suuria sarjafaneja ♥ Sainkin tästä idean esitellä teille mun omat suosikkini:

Netflix sarjavinkit

House of Cards  – Tämä on mulle uusin tuttavuus, jota oon katsonut vasta kaksi jaksoa. Sarja vaikuttaa kuitenkin sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy katsoa kohta uusi jakso. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Washingtoniin. Se kertoo demokraattipoliitikko Frank Underwoodista, joka päättää ryhtyä kostamaan puoluetovereilleen, koska häntä ei valittu Yhdysvaltain ulkoministeriksi.
Orange Is The New Black – Mun ehkä yksi suosikkisarja kautta aikojen! Tässä päähenkilö Piper tuomitaan 15 kuukaudeksi naisten vankilaan kuljetettuaan huumerahoja ex-tyttöystävälleen vuosia sitten. Ensimmäisessä jaksossa tapahtuu jo sen verran paljon, että koukkuun jäämisen mahdollisuus on suuri.
White Collar – Neal huijari, väärentäjä ja varas jää kiinni kolmen vuoden kissa-hiiri-pelin jälkeen FBI:lle. Kun neljän vuoden tuomiosta on jäljellä vain neljä kuukautta, hän pakenee tehokkaasti valvotusta vankilasta löytääkseen ex-tyttöystävänsä Katen. Caffreyn kiinni saanut FBI-agentti löytää kuitenkin tämän karkurin ja palauttaa vankilaan, mutta Caffreyllä on vielä yksi ässä hihassa.
Mustat Lesket – Niitä harvjoja suomalaisia sarjoja, joita oon oikeasti jaksanut seurata silmä tarkkana. Sarjassa kolme naista päättävät yhdessä murhata miehensä eräänä kauniina kesäpäivänä. Siitä päivästä lähtien alkaa salaisuuden pitäminen keinolla millä hyvänsä. Vastaan tulee kuitenkin ongelmia, lisää murhia ja yllätyksiä.
How I Met Your Mother – On ehkä hieman verrattavissa Frendeihin, mutta tämä on vähän freesimpi vaihtoehto. Päähenkilön Tedin parhaat kaverit päättävät solmia liiton ja se saa Tediin kipinän etsiä omaa neiti oikeaa. Avukseen tehtävässään hän saa baareja kiertelevän pelimiehen Barneyn (vannoutuneen poikamiehen), jolta ei keinot iskemisen suhteen lopu kesken!
Blacklist – Vaikka ei uskoisi niin mä pidän rikosdraamoja todella koukuttavina. Sarjan päähenkilö Red on onnistunut nerokkuudellaan pakenemaan virkavaltaa jo vuosikymmenien ajan. Hän on myynyt osaamistaan muun muassa terroristeille ja näin ollen on vastuussa lukuisista murhista. FBI ei ole keksinyt keinoa saada häntä kiinni, kunnes eräänä päivänä hän marssii päämajaan sisään ja antautuu.
Suits – Sijoittuu New Yorkin kaupungissa sijaitsevaan asianajotoimistoon. Sarja lähtee liikkeelle kun orpo, isoäitinsä kasvattama ja koko elämänsä alisuorittanut Mike Ross suostuu rahapulassa parhaan, huumeita myyvän, kaverinsa kuriiriksi. Homma menee pahasti puihin Miken jäädessä melkein kiinni. Poliiseja karatessaan hän kuitenkin onnistuu toikkaroimaan keskelle lakimies Harvey Specterin pitämää työhaastattelua ja tästä tarina vasta alkaa ;-)
Make It Or Break It – Neljän tuotantokauden mittainen sarja telinevoimistelijoista, jotka haluavat päästä Olympialaisiin. Naisia ja draamaa! Tällaiset amerikkalaiset teinihömpät on mun lemppareita – kivaa vastapainoa rikosdraamoille.
Modern Family – Tämä sarja on varmasti monelle tuttu, nimittäin tätä on ilmestynyt jo seitsemän tuotantokautta! Sarja seuraa läheltä kolmen erilaisen perheen elämää, joihin kuuluu muun muassa monikulttuuriset suhteet, adoptio jne. 
Löytyikö uutta seurattavaa? Entä onko teillä sarjoja, joita voisitte suositella puolestansa mulle katsottavaksi?
Kuvat: Pinterest

89 Responses to “Suosituksia sarjaholisteille x 9”

 1. Avatar Helmi sanoo:

  Olipa kiva postaus! Täytyy ottaa näitä korvan taakse ja katsella joskus :) Itse tosin katselen lähinnä dekkareita ja paria muuta sarjaa. Olikin hyvä, kun katse kiinnittyi noissa esittelyissä heti sanaan "murha". Varsinkin tuo mustat lesket kuulosti mielenkiintoiselta! Kiitos ideoista :)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Katson todella montaa sarjaa! Kannattaa aloittaa esimerkiksi Game of Thrones, ellet ole jo katsonut :) Sitten on muita kuten The Originals, Shadowhunters, The Shannara Chronicles, Pretty Little Liars, Arrow, The Walking Dead, Supergirl, Jane the Virgin.. todella hyviä sarjoja kaikki! Suosittelen :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivoilta kuulosti ja osa olikin tuttuja!

  Ja ehdottomasti suosittelen sulle Quantico-sarjaa! Aivan huippu:)

 4. Avatar Pinja sanoo:

  Ehdottomasti How to get away with murder ja Scandal! Myös quanticoa on tullut katsottua ;)

 5. Avatar annu sanoo:

  Olen nähnyt 6/9 sarjaa eli kyllä tässä vissiin sarjaholistin maineen antsaitsee. :D Onneksi muutama on sentään vielä näkemättä!

 6. Avatar Minni v. sanoo:

  http://justmystry.blogspot.fi/search/label/Netflix tuolta löytyy muutama suositus netflixiin : )

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! ;)

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, kiva nähdä sun pitävän :) Noniin sä oot sitten kans jännityksen ystävä! Suosittelen lämpimästi Mustia Leskiä. Oon katsonut ensimmäisen kauden jo kaksi kertaa ja innolla odotan seuraavaa kautta, joka alkaa ensi kuussa :p

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Wow sä oot katsonut monia sarjoja :o Game of Thronesia en olekaan koskaan nähnyt, joten täytyy tutustua siihen. PLL on myös yksi mun suosikki <3 Kaikki muut tästä taas on tuntemattomia, joten katsottavaa riittää – kiitos sulle vinkeistä:)

 10. Avatar Juulia sanoo:

  Kiitti vinkeistä! Kuhan saan tämänhetkisen lempparini eli Paon (kannattaa kattoo!!) viimeisen kauden päätökseen täytyy varmaan siittyä White Collariin tai How I Met Your Motherii. PLL on jo sulle tuttu nii sitä ei tarvii edes suositella :D

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että tykkäsit :-) Oi sitä en olekaan katsonut yhtäkään jaksoa, mutta täytyy kyllä katsoa jo vaikka tänään ensimmäinen jakso. Kiitoksia kommentista (:

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos Pinja näistä vinkeistä!! Mä tutustun noihin kaikkiin ja laitan jaksot pyörimään. Varsinkin tuo Quantico herätti mielenkiinnon :-)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hah, ei voi olla totta miten kaks tuntematonta ihmistä voi katsoa ihan samoja sarjoja! :o viime viikkoina (jep, ihan oikeasti viikkoina..) oon kattonu läpi Netflixin valikoiman Suitsista ja Modern familystä, seuraavaks alottelen White Collaria ja muut sun suosittelemat on kattonu jo aiemmin! :D Tän postauksen siis allekirjoitan ihan täysin.. :-)

 14. Muutamia on tullut seurattua ja etenkin toi Make it or break it tuli ahmittua aika nopeasti :D Noi hömpät on vaan niin parasta! House of Cardsia kans alotin ja tykkään ihan superisti siitä, kun Kevin Spacey puhuu suoraan kameralle :) Pitää siis jatkaa sekin loppuun! Jos et muuten oo vielä katsonut Devious maidsia, kato ihmeessä!

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Breaking Bad, löytyy Netflixistä. Aivan mahtava sarja jos tykkää toiminnasta ja mustasta huumorista. :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  No todellakin :-D Onneksi kuitenkin tässä postauksessa on muutamia sarjoja, jotka ovat vielä näkemättä. Nyt vaan äkkiä ahmimaan niitä ;>

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi, tästä on varmasti apua niin mulle kuin monille lukijoillekin. Kiitos Minni :')

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Superia, että pidit! Toivottavasti tästä saa mahdollisimman moni vinkkejä irti :)

 19. Avatar Kata sanoo:

  Olipas hauska postaus! Muhun iskee aikas harvat sarjat, näistä Modern familyä katson itse asiassa tällä hetkellä eli se on kesken. Ihan fine. Loppuvuodesta katsoin ekaa kertaa How I met your motherin ja rakastuin! Yhtä hyvä kun Frendit eli ihan ykkösien kärjessä tuo sarja;)

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  QUANTICO!! Kerrankin erilainen rikosdraama.

 21. Avatar Jeannays sanoo:

  Mustat Lesket on niin huippu suomalainen tv-sarja!<3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään =) Ilo oli mun puolella! Oon joskus katsonut ensimmäisen kauden Pakoa, mutta siitä on sen verran kauan aikaa. Voisin kyllä aloittaa joku päivä sen uudelleen. PLL on yksi kestosuosikki – niiiin paras :D♥

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh! Onpas meillä sitten samanlainen maku sarjojen suhteen :) Suits on kyllä koukuttava! Sä oot kans suuri sarjaholisti, jos oot näistä melkein kaikki jo katsonut. White Collarille voin antaa kymmenen pistettä :p

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon kans kattonu modernii perhettä, itse asiassa katon just toista kertaa niitä jaksoja.. Mun yks lempparisarja on criminal minds, ootko ikinä kattonu? oon nähny kaikki suomessa ilmestyneet jaksot ja tällä hetkellä ootan et kymppikausi alkais pyörimään telkkarissa! :)
  -Aliisa

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Valittiin poikaystävän kaa netflixistä yks päivä toi The Blacklist ihan randomina ja se vaan oli ihan jääätävän hyvä!! En pääse yli siitä kuinka jännittävä ja koukuttava se eka tuottari oli :D pakko etsii jostain se toinenki kausi :) OITNB ja suits… Oivoi… Niiden uusia kausia ootellessa!!

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Ää niin on =D Rakastan erilaisia hömppiä ja varsinkin kaikkia amerikkalaisia teinidraamoja! Hei totta :) Täytyy itsekin katsoa se loppuun, kun oon jo jäänyt koukkuun. En ole koskaan katsonut tuota, joten testaukseen lähteen. Kiitti tästä! xx

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Tulisin varmasti tykkäämään siitä :) Niin moni on kehunut sitä! Pakko varmaan katsoa jo tänään yksi jakso :>

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos vinkistä, tämä lähtee katsottavaksi heti :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano :) En malta odottaa seuravaa kautta… <3

 30. Avatar Emilia sanoo:

  Oii kiitti näistä vinkeistä :D mä oob katsonu näistä vaan yhden :0 !! Täytyypä siis tutkiskella näitä paremmin kun oc saadaab päätökseen ;)

 31. Avatar Emilia sanoo:

  Mahtava postaus, muutama noista olikin ihan uus juttu, joten täytyykin katsoa muutama jakso jäädäkseen niihinkin koukkuun, haha :D OITNB on kyllä yks parhaista sarjoista ikinä ! Blaclist on tän hetken sarja mitä täällä seurataan, en yleensä jaksa katsoa tuon tyylisiä sarjoja, mutta kyllä toi vetoo :)

 32. Avatar Anniina sanoo:

  Quanticoa aattelin mäkin vielä suositella! :D

 33. Avatar Emma Hoo sanoo:

  Oonki miettiny mitä sarjaa alkaisin kattomaan, tää tuli tarpeeseen! Mun ehdoton suosikki on Orphan Black (Netflix), mutta oon kattonu kaikki siitä enkä tunnu enää löytävän mitään yhtä mielenkiintosta sarjaa :D Ehkä testaan jotain sun ehdottamista, osa oli aivan uusia mulle!

 34. Avatar Kellen sanoo:

  Blacklist on kyllä hyvä! Työkaveri suositteli sitä ja katsoin sen ekan kauden ihan hujauksessa. Todella koukuttava ja jännittävä. White Collaron varmaan pakko katsoa seuraavaksi, kun niin moni on sitä suositellut :)

 35. Kivoja sarjasuosituksia, kiitos! Tästä löytyi uusiakin, täytyy tutustua ;) hei mua kiinnostaa toi Quantico minkä monet on maininnu näissä kommenteissa! Osaisko kukaan kertoa, mistä sitä voi katsoa kun katoin just että Ruutu.fi se on laitettu tauolle "sopimussyistä" :D!

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Weeds, Jane the virgin, Shameless, Mad Dogs, Witches of East end, 666 park avenue, Narcos. Suosittelen näin alkuun :) -ilona

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä tykkään salapoliisisarjoista Hercule Poirot ja Neiti Fisher :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hömpästä jos tykkäät niin The Fosters kans menee aika nopsaa :-)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  saatko koskaan ideoita postauksiisi toisista blogeista? mietin vaan, kun just pari päivää sitten luin samantyylisen postauksen ja sekin oli kuvaillut make it or break ittiä teinihömpäksi.. :D

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla onkin juuri etsinnässä uusi sarja mitä alkaisin seuraamaan, tuli hyvään saumaan tämä postaus. Sain juuri Valtiattaren pari kautta päätökseen, en odottanut sarjalta paljoa ,mutta tykkäsin! Sitä ennen katsoin Orange is the new blackiä, ihan sika hyvä! Uutta kautta odotellessa. Suosittelen Homelandiä, tosi koukuttava sarja!

 41. Avatar tiia sanoo:

  Mä suosittelen The Big Bang Theory, Supernatural, The Vampire Diaries ja Once Upon a Time! Ahh, niin parhaita! ;)

 42. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Noista toi moderni perhe on ainakin hyvä! Oma lempparisarja Netflixistä on Bones :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus!! Mun lempisarja on kotimainen Uusi Päivä :-D Saattaa kestää hetken ennen kuin pääsee tarinaan sisälle, mutta se on oikeesti ihan huippu!! Oon ihan koukussa siihen :-D

 44. Avatar Sarppa sanoo:

  Hei suosittelisin ehdottomasti Netflixistä sellaista sarjaa kuin the 100, ainut ongelma siinä on että sitä on vaan yksi kausi siellä koska se on niin uus :D en meinaa malttais odottaa seuraavaa kun jäi niin jännään kohtaan. Sarja siis kertoo maapallon asuttamisesta ydinsodan jälkeen, saattaa kuulostaa vähän tylsältä tieteissarjalta mutta ainakaan itsellä ei paluuta ollut ekan jakson jälkeen :D Jos rikossarjat kiinnostaa niin the Mentalist on mun oma lemppari :) pitää noiden omien sarjojen loppuessa ehdottomasti turvautua näihin sun vinkkeihin :)

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  How I met your mother oli ehkä jopa mun lempisarja kautta aikojen KUNNES viimesen kauden päätös pilas koko ohjelman. En viitti spoilata, jos et oo kattonu, mutta se oli kyllä yks tv:n historian surkeimmista mun silmissä :( muuten kyllä mahtava sarja!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos Kata :) Hei vähän kiva, että sä oot kans jäänyt koukkuun tuohon How I Met Your Mother-sarjaan. Se on samaan aikaan niin hauska ja mukaansa vievä, että joka jakson jälkeen tekee mieli katsoa uusi jakso :>

 47. Avatar jenna sanoo:

  Tästä löyty monia omia suosikkejani:) itse olen myös tykännyt The fosters, how to get away with murder, scorpion ja graceland sarjoista. Kaikki löytyy netflixistä Suosittelen vilkaisemaan :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Moderni perhe on monen lemppari, enkä ihmettele yhtään :') Criminal Mindsia oon tainnut joskus telkkarista katsoa muutaman jakson, mutta sen tarkemmin en ole siihen perehtynyt. Ohoh, onko niitä noin monta kautta? Täytyy varmaan alkaa katsomaan ensimmäistä kautta – ei sitä tiedä, vaikka jäisin koukkuun (:

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Mä yhdyn tähän kommenttiin aivan täysin :p Niin hyvä, että se ansaitsee paljon palkintoja, haha :D Suits on mun yksi kärkipään suosikki sen mielenkiintoisten tapahtumisen vuoksi. Siinä on kans yksi sarja, jonka jaksoja voisi katsoa kerta toisensa jälkeen :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään, hyvä jos oli apua :-) Ootko? Nyt äkkiä lukemaan vaikka lisää juonipaljastuksia kyseisistä sarjoista ja valitsemaan seuraava kohde. Sulle voisin suositella tuota Make It or Break It. Se on vähän OC:n kanssa samaan kastiin menevä, joten voisit tykätä :>

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos Emilia :) Ilo kuulla, että tällainen hieman erilainen postaus oli mieluinen. Toivottavasti löydät näistä uutta katsottavaa, johon jäädä koukkuun ;-) Blacklist yllätti myös mut ihan täysin. Ajattelin sen olevan ehkä hieman tylsä, mutta väärässä olin. Yksi suuri suosikki myös!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä täytyy olla hyvä!! Tänään lähtee ensimmäinen jakso testaukseen eli kohta selviää, että tykkäänkö mäkin :p

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, mahtavaa! Mun on aina yhtä ilo toteuttaa sellaisia postauksia, joista on teille konkreettisesti hyötyä :> Mä pidän peukut pystyssä, että löydät näistä itsellesi jonkun hyvän katsottavan. Blacklist saa monilta muiltakin täällä ääniä eli uskoisin, että säkin pitäisit :')

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on!! Se on saanut monilta teiltäkin positiivista palautetta ja uskon, että näiden myötä moni muukin löytää kyseisen sarjan:) White Collaria voin suositella lämpimästi. Siinä on sarja, josta on kaikki tietämäni ihmiset pitänyt. Toivottavasti säkin tuut tykkäämään (:

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Milla kommentistasi :) Toivottavasti löytyy uutta katsottavaa! Mäki huomasin, että niin moni on kyseistä sarjaa suositellut eli testaukseen lähtee täälläkin tänään. Mitää? Mä nopealla googlettelulla katsoin kans, että Ruudusta näkee sen. En huomannutkaan, että siellä on tuollainen teksti. Mistäköhän se johtuu? Täytyy katsoa, jos näkisin sen jostain muualta :s

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi miten paljon suosituksia! Ei voi kuin kiittää tuhannesti – näistä on suuri apu :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Neiti Fisheriä oon katsonut yhden jakson ja tykkäsin paljon :) Voisin jopa katsoa sitä lisää. Kiitti Anonyymi näistä vinkeistä :>

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Oi tykkään <3 Kiitos tästä! Kuulostaa sellaiselta sarjalta, jos voisin tykätä =)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä tietysti välillä – kaikki bloggaajat saavat. Esimerkiksi tämä sarjavinkki-postaus on sellainen, joka on nähty monessa blogissa. Jokaisella on tietysti erilainen, kun on erilainen maku :) En kuitenkaan koskaan kopioisi kenenkään tekstiä! Mutta Make It or Break It-sarjaa kuvaillaan monessakin paikassa hömpäksi ja sitä se on eli ei ole kenenkään oma keksimä ilmaus (:

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka ihana kuulla:) Tämä postaus tuli sitten juuri oikeaan aikaan! Tuo Valtiatar on aivan tuntematon mulle, mutta voisin tutustua siihen lisää. Homeland on myös kiinnostavan kuuloinen eli jakso sitä tulee näkymään täällä taloudessa hyvinkin pian. Kiitos tästä :-)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Supernaturalin oon melkein katsonut, mutta jossain välissä kyllästyin. Muihin voisin tutustua lisää! Kiitoksia näistä (:

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Se on huippu! Bonesia on tullut joskus jakso tai pari katsottua. Kiitos vinkistä, voisin aloittaa sen alusta, kun en muista mitään viime kerrasta :-D

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Mä aloin katsomaan Uusi Päivää joskus hetki sen alkamisen jälkeen enkä päässyt yhtään tarinaan mukaan. Mutta hyvä tietää, että siinä kestää hetki :-D

 64. Avatar Saijis sanoo:

  En ole katsonut vielä päätöstä :o Ou nou! Harmi, että sä et tykännyt… Onpa kurjaa, jos päätökseen ei olla yhtään ns. panostettu. Kiitos sulle tästä tiedosta niin osaan varautua :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh täysin tuntematon sarja vielä mulle :) Mutta hyvä tietää, että se on koukuttava! Kuulostaa kieltämättä ei niin mun tyyliseltä sarjalta, mutta oon monesti huomannut että juuri sellaiset saattaakin olla niitä kaikista koukuttavampia versioita. Kiitos paljon tästä! Ehkä mä annan kyseiselle sarjalle mahdollisuuden ja hei toivottavasti sä saat näistä sitten apua :')

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Se on plussaa, jos sarjat löytyy Netflixistä :) Kuulostaa jo mielenkiintoisilta nimiltä ja ovat mulle täysin tuntemattomia. Kiitos hirmuisesti Jenna tästä :)

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun all time favorite on gossip girl. Oon katsonut sen kohta 4 kertaa jo läpi :-D myös himym ja pako on ollut mieleisiä. Voisin alkaa seuraavaks kattoon tuota suitsia kuulostaa meinaan aika hyvältä :-)

 68. Avatar Anne sanoo:

  House of cards on kyllä huippu! Ollaan miehen kanssa katottu eka kausi ja toinen on tällä hetkellä kesken. Paranee vain koko ajan! Iso suositus myös Silta ja Narcos! Ja jälkiä jättämättä on myös kovin kehuttu. Sitä ei tosin olla vielä itse katsottu :)

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Quanticolle ääni myös täältä!! Ihan huikee sarja, jäin koukkuun samantien! Koukutuin jopa niin pahasti että katsoin netistä parin päivän aikana kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot… Hups:D

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  Täällä ilmottautuu myös yks sarjaholisti!
  Mäkin suosittelen ehdottomasti Quanticoa ja ellet ole jo katsonut niin OC on ikuinen suosikki<3 myös Orphan Black on tosi mielenkiintonen, nopeasti katsottu koska 10 jaksoa per tuotantokausi ;)

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Devious maids(viaplay),tosi hyvä suosittelen kattomaan t. 3-kautta odottava:)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mustat lesket on kyllä huippu sarja! Pitää tässä vielä alkaa katsomaan ekan kauden viimeset jaksot ainakin uudelleen ennen tokan kauden alkua. Ja monen muun suosittelijan lisäksi sanon, että Quantico on tosi hyvä sarja myös! Kannattaa katella vähän milloin se tulisi takaisin Ruutuun, kun vasta viime viikolla tuli tuo tiedoite jostain sopimus jutuista sinne. Quantico muuten kyllä näkyy keskiviikkosin ja ainakin sunnuntaisin on uusinnat, mutta ärsyttävähän tuo on, kun ei netistä nää (varmaankaan). Hauskaa päivää sulle! :)

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi että, kaikki noi yllä mainitsemasi sarjat katsottu! Mulla ei taida olla elämää… :D Mutta sarjasuosituksia tarjoan ainakin nämä:
  – Reign eli Valtiatar: vähän teinimäonen mutta never the less todella koukuttava draamasarja
  – Kaikki Shonda Rhimesin superlaadukkaat ja -koukuttavat draamasarjat eli: Greyn Anatomia, How To Get Away With Murder, Privat Practise (spinn-off Greyn Anatomialle, kannattaa ensin katsoa tyyliin 6 ensimmäistä Greyn Anatomian tuottaria) ja Scandall
  – Shadowhunters: menee vähän samaan kastiin PLL:n kanssa, mutta toki kyseessä on fantasiasarja
  – The Tudors: mun SUURIN LEMPPARI, tää sarja vaan on niin mahtava!
  – Doctor Who: älä säikähdä vaikka tää onkin vähän outo scifi/fantasia-sarja ja aluks tuntuu tuskaselta kattoa vähän vanhoja jaksoja, itsekin olin ekan tuottarin puoleen väliin asti vähän sillain niin noh mutta sitten jäin peruuttamattomasti koukkuun ja katsoin kaikki tuottarit!
  – Glee: jos olet teinihömpän ystävä, et vaan voi olla tykkäämättä tästä! niin symppis sarja
  – Drop Dead Diva: ihana draamakomediasarja, jonka ahmii todella nopeasti!
  – The Carrie Diaries: teinihömppää taas! jos olet katsonut Sinkkuelämää ja/tai Gossip Girlia niin kannattaa katsoa tämäkin!
  – Quantico: monet muutkin maininneet ja ei voi kuin kehua täältäkin!
  – The Originals: Vampyyripäiväkirjojen spin-off, vähän ehkä laadukkaampi ja ei-niin hömppä, tätä voi katsoa vaikka ei olisi Päiväkirjoja katsonut!
  – NCIS ja CSI Miami: yksinkertaksesti parhaat "perinteiset" rikossarjat, katsomisen arvoisia!
  Huh, tulipas lista kun innostuin vähän liikaa ja tässäkin vaan mun suurimmat suosikit :D saisin kyllä näistä sarja- ja leffasuosituksista kokonaisen blogin pystyyn – harkitsemisen arvoinen asia? ;)

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Katotko näitä muuten yksin vai poikaystävän kanssa? :D mietin vaan et onks nää sellasia mitkä on molempien mieleen vai enemmän tyttöjen hömppää :') ollaan poikaystävän kanssa mietitty et haluttais alkaa jotain sarjaa seuraamaan mut ei olla keksitty et mitä:D

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vampyyripäiväkirjat, Nashville ja Pretty Little Liars :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  MÄKI <3 Gossip Girl on vaan niin p-a-r-a-s! Mulla on kaikki tuotantokaudet dvd:llä, joten niitä on tullut katsottua monen monta kertaa. Suitsia voin suositella sulle lämpimästi – uskon, että tuut tykkäämään :-)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä mielenkiintoinen sarja :) Huippua, että te ootte kans innostunut katsomaan sitä! Silta on mulle entuudestaan täysin tuntematon, joten voisin mielelläni laittaa jakson pyörimään. Kiitos kovasti vinkeistä :>

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Jee! Sarjojen katsominen on vaan niin parasta :D OC:tä oon katsonut monesti. Kaikki tuotantokaudet on koluttu läpi, mutta voisin katsoa pian uudelleen alusta. Se on niin ihana klassikko <3 Orphan Black on taas aivan outo, joten testaukseen menee :p

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Meillä on Viaplay, joten voitaisiin katsoa tätä! Kiitos paljon, näistä vinkeistä riittää katsottavaa seuraavaksi vuodeksi :)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Niin on! Kannattaa katsoa, se loppu on niin jännittävä :) Me katsottiin juuri ne viimeiset jaksot ja nyt odotan niin innoissani seuraavaa kautta. Okei hyvä tietää, mä taidan alkaa seurailla Ruutua tasaisin väliajoin. Olisi niin kiva alkaa katsomaan sitä, kun siitä tullut palaute on näin positiivista :) Joo mä haluaisin alkaa katsomaan ensimmäisestä jaksosta niin pysyisi perässä, että mitkä on nähnyt jne. Kiitos ja samoin myös sulle Ano :) xx

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Make It or Break It, Moderni perhe ja How I met your Mother on sarjoja, joita oon katsonut yksin. Kaikki muut taas ollaan katsottu yhdessä :) Eli suurin osa ei ole hömppää vaan jännitystä, rikosdraamaa ja käänteitä täynnä. Kannattaa ihmeessä katsoa nuo! Uskon, että te tulisitte tykkäämään Blacklist, House of Cards, Mustat Lesket ja White Collar sarjoista :)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kahta jälkimmäistä on tullut katsottua, keskimmäisestä en tykännyt. Mutta PLL on yksi kestosuosikki <3 Vampyyripäiväkirjat voisi aloittaa jossain välissä! Kiitoksia paljon avusta (:

 83. Avatar Saijis sanoo:

  MITÄÄ!! Apua :D Sä oon kyllä sarhaholisti! VAU <3 En ole koskaan kuullut, että joku olisi katsonut näin paljon sarjoja :o Sain tästä niin paljon apua, että täytyy varmaan ottaa sun kommentista screenshotti, haha. Tässä on mulle sarjoja seuraavalle kolmelle vuodelle, kun katson niitä kuitenkin vain yhden per päivä. Kiitos kiitos paljon. Ja mä kannata tuota blogin perustamista. Sun blogista tulisi menestys ;-) Ilmoittele, jos joskus sellaisen laitat pystyyn!

 84. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vampyyripäiväkirjat on kyllä yks parhaimmista sarjoista!
  Sitten on myös O.C joka tuli juuri äskettäin netflixiin! Aika vanha sarja mutta huippu hyvä!

 85. Avatar Sira sanoo:

  The Fosters on ihan huippu! <3 nyt viikossa ollaan kohta poikkiksen kanssa ahmittu kaks kautta sitä :D Iltasin ei paljon muuta tehdäkkään kun tuijotellaan tota!! Suosittelen!

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Täytyy kyllä Vampyyrinpäiväkirjat laittaa pyörimään joku päivä :) Voi mä rakastan O.C:ta <3 Mulla on kaikki tuotantokaudet dvd:llä. Se on niin klassikko!

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että te ootte jäänyt siihen koukkuun :) Katsoin yhden jakson ja hyvältä vaikuttaa! Täytyy saada toinen osapuoli kans katsomaan sitä niin voidaan yhdessä ahmia sitä, hah :D

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi, että se ei vieläkään näy Ruudussa :s Olisi niin kiva nähdä edes ensimmäinen jakso. Mutta kiitos tästä vinkistä, tämä on kyllä niin pakko nähdä :p

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä tota Mustat lesket voi kattoo? :) Olis ollu kiva, jos olisit lisänny vielä nekin tohon.

Kommentoi