Upgrading makeup collection

Mä oon yhtään liioittelematta todella suuri kosmetiikan mainoksen uhri… Oli kyseessä sitten tv-mainos, suositus blogissa, kuva Instagramissa tai kirjoitus naistenlehdessä niin huomaan kiinnittäväni sellaisiin huomiota kuin harakka kiiltäviin esineisiin. Lähestyvä (vai meneillään oleva?) kevät on tähän varsin vaarallista aikaa, koska kaupat täyttyvät toinen toistaan houkuttelevimmista uutuuksista. Tulin nyt esittelemään mun kosmetiikkavarastojen täydennykset – osa on markkinoiden uutuuksia ja osa taas vain mulle entuudestaan tuntemattomia.
Toivottavasti te pystytte myös bongailla näistä mahdollisia vinkkejä!

cosmetics organizer

Mun Cosmetic Organizerit sai hetki sitten täydennystä pienen kukan muotoa muistuttavan huulipunatelineen* johdosta. Moni teistä tietääkin, että omistan pelottavan paljon erilaisia rasvoja, kiiltoja ja punia. Tähän mahtuu niistä ehkä 1/10 osaa, mutta olkoon teline omistettu eniten käytössä oleville.

crate

Ciatén smokey eyes-luomiväripaletista* löytyy yhdeksän kaunista sävyä: mattaa sekä helmiäisen hohtavaa. Paletissa on niin syksyä kuin kevättä muistuttavia sävyjä. Tämä on mulle sellainen arjen pelastaja, koska paletin sävyillä saa loihdittua nopeasti näyttävämmän lookin. Paljon plussaa näiden luomivärien pigmenttisyydestä!

balmi huulirasvat

Kuinka moni teistä on kuullut balmeista? Näistä syötävän suloisista huulirasvoista Sain näitä hetki sitten testaukseen ison määrän ja ajattelin arpoa yhdelle onnekkaalle näistä neljä eri makua. Arvonta tapahtuu tällä kertaa Instagramin puolella eli käykääs sieltä mun tililtä katsomassa tarkemmat ohjeet. Niin ja mut löytää sieltä nimimerkillä @saijis.

essie

Essien kokoelma sai myös uusia jäseniä: marjaisan punaisen sekä viininpunaisen lakan. Jälkimmäistä on tullut käytettyä parin viikon aikana monesti enkä voisi kyllästyä. Mätsää hyvin mun viininpunaisen huivin kanssa. Marjaisan värinen taas saa odottaa hieman lähemmäksi kesää – mekkojen kanssa yhdisteltäväksi!

gosh primenset

Meikin pohjustukseen irtopuuteri? Kyllä vain, tämä oli loistava löytö. Kyseessä on GOSH-merkkinen primer*, joka tekee ihon mattapintaiseksi. Tätä olomuotoa katsoessa ei ehkä uskoisi, mutta tämä oikeasti jopa kosteuttaa ihoa.

real techniques

Löysin Real Techniquesin siveltimet jokunen kuukausi sitten ja innostuin niistä lopulta niin paljon, että päivitin melkein koko sivellinvaraston. Nyt mulla on niitä melkein koko kokoelma, haha! Laadukkaita ja kestäviä siveltimiä ei voi olla koskaan liikaa. Huomasitteko muuten kuvista, että mulle on valmistumassa meikki/työpiste!! Tällaisena järjestysfriikkinä on kiva saada kaikki meikit ja tavarat järjestykseen. Jos vaan kiinnostaa niin voin esitellä sen teille heti, kun se on täysin valmis.
Nyt siis kannattaa mennä Instagramin puolelle osallistumaan balmi- skabaan! Kertokaa ihmeessä, että saitteko vinkkejä irti tästä postauksesta tai löytyykö jo entuudestaan tuttuja juttuja?
*saatu

36 Responses to “Upgrading makeup collection”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus taas kerran! Mistä olet ostanu tuon cosmetic organizerin? :)

 2. Avatar Jenni R sanoo:

  Mää oon kans innostunut uudistamaan meikkikokoelmaa, hamstrasin oikein countourmeikkiin tarvittavia välineitä! :D

  http://www.kenkafriikki.com

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä niminen on tuo Essien marjaisan värinen kynsilakka? :) Ihana sävy!

 4. Avatar Oili-Maria sanoo:

  Just eilen kattelin ja kuolasin erilaisia "meikkien järjestelijäsysteemeitä" eli just vastaavia kun tuo huulipunateline. Cocopandalla on kivoja eikä ne edes maksa paljoa, verrattuna vaikkapa Glitterissä myytäviin vähän vastaaviin. Hankin niitä kyllä heti, kun vaan saan ensin pöydän mihin järjestellä kaikki meikit ja korut.
  Nuo siveltimet on myös ostoslistalla, näyttää ja tuntuu sekä laadukkaalta että nätiltä :)

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos Anonyymi piristyksestä :) Se saatu Eleven.fi nimisestä verkkokaupasta. Sieltä löytyy edullisemmin kuin esimerkiksi Nellyltä :>

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy muita meikkihamstraajia! Contourin avulla tulee itsekin tehtyä melkein päivittäin meikki, se on niin paras :-)

 7. Avatar Emilia sanoo:

  Ooi vitsit miten ihania uutukaisia!!<3 näistä
  mulle tuli uutena noi säpöissä purkeissa olevat rasvat :)<3 ihana että päätit laittaa arvonnan pystyyn! Lisäksi toi pohjustuspuuteri on aivan uus juttu!! Nyt tekee mieli hankkia tuo sekä tuo ihana rasia huulipunille :D kääk! Mä hullaannuin kans noista siveltimistä sekä ylipäätänsä oon hankkinut hirveesti uusia meikkejä! Hups :D

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin herkullisen värinen lakka! Ja nimi on Exotic Liras :-)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on älyttömän käteviä! Oi mä en olekaan kuullut tuollaista Cocopandasta :o Onko se joku uusi verkkokauppa? Se on hyvä, jos näitä löytää edullisesti :) Jossain paikoissa nämä ovat ihan ylihinnoiteltuja… Mä voin lämpimästi suositella näitä siveltimiä ja varsinkin Real Techniquesin Bold Metals-sarjan siveltimiä (kiiltäviä). Ne on niin hyviä, että meikki kuin meikki onnistuu :')

 10. Avatar Susanna sanoo:

  Kiva postaus! :) Pitäis itsekin hommata uutta kosmetiikkaa mut tuntuu et kaikki nykyisin niin hintavia et iskee piheys:D Tuommoisia lokeroita saa edullisesti jyskistä, siellä ainakin kahdenlaisia :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä kaikki erittäin kivoja :) Eikö <3 Ehkä suloisimmat huulirasvat, jotka oon nähnyt! Mä ajattelin pitkästä aikaa ilahduttaa teitä ja siihen arvonta oli oikein oivallinen vaihtoehto :-) Onneksi mä en sitten ole ainoa, joka on jäänyt koukkuun uusien meikkien ostamiseen. Nyt täytyy vähän rajoittaa tai mulla loppuu kaikki säilytystila :-D

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noita balmeja on nyt näkynyt niin monessa paikkaa että alkaa vähän tehdä mieli ostaa sellainen :D Näissä kuvissa on todella kivat taustat ja muutenkin viimeistelty sommittelu, näkee että oot panostanut siihen.
  -Aliisa

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Susanna :) Kosmetiikka on kyllä arvokasta, joten en ihmettele yhtään… Tuntuu, että hinnat vain nousevat ja nousevat. Joo mä kävin itse asiassa hetki sitten Jyskissä, mutta koko hylly oli tyhjänä. Hyvä kuitenkin tietää, että siellä niitä on (:

 14. Avatar Saijis sanoo:

  En voi kuin suositella :p Suloisia, mutta kosteuttaa välittömästi. Tuo kärki helpottaa huulirasvan tasaisesti levittymistä. Hei, kiitos tästä! Hienoa, että mun panostus näkyy – sitä oon nimittäin yrittänyt parhaani mukaan tehdä :')

 15. Mistä tollaisia huulirasvoja saa? En oo ennen nähnytkään :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä on vielä aika uusi juttu niin sen vuoksi ei varmaan vielä ole tullut missään vastaan. Näitä myydään Sokoksella ja Stockmannilla! :)

 17. Avatar Marjaana K sanoo:

  Ihania kuvia:)♡ hyvä postaus:)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voitko tehä joskus meikkikokoelman esittelyn jossa olisi kaikki meikit? Itsekkin pitäisi löytää tommonen järjestyskippo mutta aina vaan järjettömän kalliita taikka loppu:/ Ihanan positiivinen olet, vaikka tulisikin negatiivisia kommentteja ja mahtavaa että jaksat vastata aina kaikkiin kommentteihin! Sun kaltaisia ihmisiä pitäs olla enemmän:')

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Kylläpäs sun kommentti piristi mun aamua :) Kiitos! <3

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Joo voin tehdä :) Niitä multa nimittäin löytyy eli esiteltävää riittää, haha. Nuo meikkitelineet on jossain paikoissa tosi arvokkaita, mutta kannattaa katsoa Jyskistä tai Eleven-nimisestä verkkokaupasta! Voi kiitos hirmuisesti, positiivisuus kantaa pitkälle. Silloin ei mitkään negatiiviset kommentit haittaa mieltä. Ihanasti sanottu, kiitos vielä :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla erikseen meikkauspöytä tai joku meikkauspiste vai säilytätkö meikit ja meikkaat ihan vaan kylpyhuoneessa? Jos sulla on meikkauspöytö niin olisi kiva tutustua siihen vaikka kuvien muodossa!
  Ja en tiiä oonko ainut jota kiinnostaa miltö sun astiakaapit näyttää, kun mainitsit että olet järjestellyt niitä moniin otteisiin :D ja johtuu varmaan siitä ettö keräillään samoja astiasarjoja!

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka! Sulla näkyy olevan tuota Blistexin Happy Lips- huulirasvaa. Mitä mieltä oot ollut siitä. Itsellä oli kyseistä huulirasvaa ja tuli todettua erittäin huonoksi, sillä sain allergisia rektioita kyseisestä rasvasta. Huulista tuli entistä kuivemmat ja rohtuneemmat sekä tosi ruman näköiset tuon purnukan takia. Nyt haluaisinkin kysyä miten tuo Happy Lips-huulivoide on sulla toiminut? :)

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onnistuisiko sulta tehdä postaus, jossa esittelet vaatteita/ asusteita/ kenkiä tms. jotka on sun omasta vaatekaapista ne kaikista tärkeimmät ja eniten käytetyimmät? Toivottavasti ymmärsit sekavasta selityksestä postauksen idean, sillä täällä olisi erittäin kiinnostunut lukija sille postaukselle!♥

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulta tulossa sitä kirppari asu- postausta, jota lupailit tehdä jo aikoja sitten. Tietysti ymmärrän että sulla on muutakin elämää kuin blogi ja varmasti monia muita postaus ideoita ja ehdotuksia. Edelleen sitä kirppariasu-postausta odotellessa. c:

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo on kunnon meikkauspöytä, jonka ääressä meikkaan :) Eli kampauspöytä + tuoli. Mä voisin esitellä sen teille hyvin mielelläni. Se on vielä kesken, mutta valmistuu kokonaan jo ensi viikolla eli tämä postaus lähtee toteutukseen! Haha ihana :-D En tiedä onko astiakaapeista muut kiinnostunut, mutta aion esitellä kodin videolla heti sen ollessa täysin valmis niin voisin videolla vilauttaa kaappien sisältöä. Miltäs tämä idea kuulostaa?:)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Heippa :) Joo on! Mulla on toiminut tosi hyvin. Juuri ennen tähän kommenttiin vastaamista laitoin mangon makuista versiota. Mitään ongelmia ei ole ollut! Tuota punaista en ole paljoa käyttänyt, mutta muita oon. Ikävä kuulla, että sulle tuli tuollainen reaktio. Oliko sulla mikä niistä neljästä? Ajattelin, että ootkohan allerginen jollekin väriaineelle :o

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Innoissani odottelen! :D

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Jos ymmärsin oikein niin tarkoitatko sellaisia suosikkeja? Mä käytän joka päivä erilaisia asuja, joten mulla on kaikki vaatteet aktiivisessa käytössä niin niistä ei varmaan löydy vaan muutamia tiettyjä suosikkeja ja suurin osa on näkynyt jo kuukauden suosikit-postauksissa :/ Kiitos kuitenkin ideasta <3

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, kiva juttu :)!

 30. Avatar ☆Saga☆ sanoo:

  Ihana postaus jälleen kerran <3 Noit kuvia ei voi muutakun vaan päivästä toiseen ihailla :) Tosi söpöjä! Ja noi huulimeikit on ihan upeita *_*

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla oli mansikan ja mangon makuisia huulirasvoja ja molemmat tuli todettua huonoiksi. Oli kyllä suuri pettymys sillä odotin sen kovan mainostuksen vuoksi niiltä paljon.

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon aivan unohtanut tämän koko asian, pahoittelut! Mä käyn niin harvoin kirpputorilla, että kokonaisen asun kasaamiseen menisi hetki. En ole kuitenkaan tätä ideaa kokonaan hylkäämässä vaan, jos sellainen tilaisuus tulee niin toteutan asun heti, kun mahdollista :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sua :) Kiitos paljon! Ihana palaute <3 Kuvista saatu palaute on muutenkin niin ilahduttavaa, että hymy nousee huulille :)

 34. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Oi mitä hankintoja! Mua ainakin kiinnostais meikkipisteen tarkempi esittely heti kun se valmistuu :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:) Tykkään kans niin paljon! Hei mä voisin tehdä heti esittelyn sen valmistuttua. Täällä juuri itse asiassa järjestelen meikkejä bokseihin ;-D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on klassiset ripsienpidennykset :) Tarkoitus olisi käydä huoltamassa nämä vielä kerran ja sen jälkeen vaihtaa kokeiluksi ainakin volyymit. Oon kuullut niistä niin paljon hyvää palautetta. Mun omat on hyvässä kunnossa, ei ole katkeillut tai mitään. Kiitos itsellesi kommentista :')

Kommentoi