Home & decor shopping sneak peek

Asuntokuulumisia näin myöhäiseen perjantai-iltaan Tässä uudessa kodissa on tullut nimittäin asuttua jo reilut kaksi viikkoa! Alkuun pieniä faktoja: muutin siis poikaystäväni kanssa yhteen 50 neliöiseen alle vuoden vanhaan eli käytännössä uuteen kaksioon. Vaalea parketti, tummat keittiön tasot, muuten valkoiset seinät, paitsi kaksi yksilöä on tapetoitu juuri mieluisilla tapeteilla, iso sauna, hurjan paljon säilytystilaa, jopa kaksi eri varastoa ja mikä on ehkä paras juttu niin tässä on oikeasti mietitty pohjaratkaisua. Asuntoon tullessa avautuu pieni ”aula”, jossa on oikealla ovi makuuhuoneeseen, suoraan edessä on ovi kylppäriin sekä saunaan. Vasemmalta taas avautuu olohuone ja keittiö.

Tässä tulisi muutama tänään räpsitty sneak peek-kuva sekä pari viime aikaista sisustushankintaa…

white decor

Uusi sängynpääty tuli hankittua Maskusta jo edelliseen kotiin vain kuukausi ennen muuttoa. Tämä johtui osittain myös siitä, että todellisuudessa ostin päädyn syyskuulla, mutta sain sen marraskuun puolessa välissä. Lähetyksen viivästymisestä huolimatta rakastan sitä. Se on yksinkertainen, mutta antaa kaunista ryhtiä 160 senttiselle sängylle  

Puppy valkoinen ellos home

Ellos vaaterekki

Sain juuri muuton aikoihin lahjakortin Ellokselle, jonka käytölle ei tarvinnut montaa kertaa miettiä tarkoitusta… Elloksen sisustusosaston tuotteilla sisustaisin vaikka kokonaisen omakotitalon! Myin vanhan vaaterekkini sen suuruuden vuoksi, joten haluasin tilalle hieman siromman vaihtoehdon. Siihen kriteeriin tämä massiivitamminen valkoinen vaaterekki sopii oivallisesti ja nyt se on makuuhuoneen yksi katseenvangitsija. Vaaterekki löytyy täältä.

mustavalkoinen kello

white kitchenporridge

Mä kiinnitän asunnoissa aina ensimmäisenä huomiota keittiöihin. Niin kävi myös tässä asunnossa ja heti ensikohtaamisella tiesin tässä olevan tuleva kokkauspaikka. Tasotilaa riittää, kuvaan kunnon asuntopostauksessa tämän kokonaan. Haluttiin lisätä ripaus tummaa sisustukseen, joten hommaa helpotti huomattavasti keittiöstä jo löytyvät tummat sävyt!

Oon innostunut laittamaan myös keittiövälineitä uusiksi ja ensimmäisenä roskiin sai lentää kaikki kuluneet leikkuulaudat. Tilalle Ellokselta klikkailin ostoskoriin puisen leikkuulaudan, joka menee välillä myös tarjottimesta. Leikkuulauta löytyy täältä.

kitchen chairs

white kitchen interior

ellos vaaterekki valkoinen

Mustaa sisustukseen ollaan saatu pienillä yksityiskohdilla, kuten metallisilla henkareilla. Nämä on kuin tehty tähän rekkiin ja onnistuin vielä löytämään nämä sattumalta Jyskistä tarjouksesta!
Vielä puuttuu mattoja, yksi kattolamppu, terassille kesäksi kalusteet sekä kaikkea pientä, mutta kaikki aikanaan. Mun mielestä tämä näyttää parin viikon ahkeroimisen jälkeen jo yllättävän valmiilta! Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan tästä kodista ja sisustuksesta?

Sisältää mainoslinkkejä

102 Responses to “Home & decor shopping sneak peek”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  seurusteletko tatun kans? :)

 2. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Aivan ihanii kuvia ♡♡♡ En malta oottaa asuntopostausta ! :D

 3. Avatar Anja sanoo:

  Teillä on aivan ihana uusi koti <3 Odotan jo innolla tulevaa esittelypostausta asunnosta :)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  kovasti odotellaan lisää kuvia :) ihana kuulla että sinulla on poikaystävä jälleen :)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis niin kivan näköstä! :)

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitos Taru ♥ Oi jes, kiva kuulla! Mä odotan nimittäin kans malttamattomana, että pääsen esittelemään tämän kokonaisuudessaan ja varsinkin sisustukseltaan valmiina :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Isot kiitokset Anja :) Voi niin mahtavaa nähdä, että odotatte jo esittelyä. Sellainen tulee heti, kun täällä on täysin valmista :p <3

 8. Avatar Roosa sanoo:

  Voi miten kaunis asunto ja sisustus, en malta odottaa kokonaiskuvan saamista! Oletko harkinnut sisustussuunnttelijan hommia, sulla kun tota silmää tuntuu löytyvän.. :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ilahduttavaa kuulla heti aamulla tällaisia kommentteja! Lisää kuvia on tulossa ainakin Ikean ostoksista, meikkien säilytyksestä sekä koko asunnon esittely ;> Kiitti sulle <3

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Tulee itselle niin iloinen mieli, kun näkee teidän tykkäävän. Kiiiitos :')

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kaunis keittiö! Aivan ihana :)

  Saako kysyä, että mikä poikaystävä? ;) uusi vai vanha? Hahah, utelias.

  Ihanaa lopputalvea!

  t. Eva

 12. Avatar emmcecil sanoo:

  Ihanan valoisa ja kaunis koti!

 13. Avatar Marjaana K sanoo:

  Aivan ihanan näköistä♥ ja noi kuvat♥

 14. Avatar Adeliina sanoo:

  Oii seuraavaa asuntopostausta on vaikea jäädä odottelemaan, näyttää super ihanalta jo nyt!! Onnea uuteen kotiin<3

 15. Onko sinulla käytössä vielä ne uudet ruokailuryhmän tuolit, Mitkä ostit vähän aikaa sitten? :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko sulla uus poikaystävä vai?:)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä toi ihana kello on, just samanlainen etsinnässä!!

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanan inspiroiva postaus! Mistä olet ostanut tuon valkoisen vaaterekin kun itse olen etsiskellyt juuri valkoista vaaterekkiä.

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos Roosa :) Oon otettu sun sanoista! On se itse asiassa joskus käynyt mielessä, mutta saa nähdä jos sitä joskus innostuisi :p

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä seurustelen (:

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Tykkään kans älyttömästi (: Tuollainen keittiö on ajaton ja käytännöllinen kivan ulkonäön lisäksi! Haha, joo kyseessä on siis vanha poikaystävä.

  Kiitos ja samoin sulle Eva :>

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos! Mä pidän kans niin paljon valoisuudesta ja tällaisesta pelkistetysti sisustuksesta :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että te näytätte pitävän =) Suuret kiitokset sinne <3!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei mikä vastaanotto:) Ihana kuulla sun jo odottavan asuntopostausta! Odotan itsekin, että pääsen toteuttamaan sen. Kiitos hirmuisesti Adeliina <3

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole. Myin ne vähän ennen muuttoa pois :) Alle puolen vuoden käytön jälkeen ne alkoi olla tosi heikot istua, vaikka niiden piti olla kestävät :/

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole periaatteessa "uusi" :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on ostettu Anttilasta! Siellä on tosi hyvä valikoima kelloja, joten kannattaa suunnata sinne :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! Postauksessa oon kertonutkin, että se on Ellokselta ja tekstissä on myös suora linkki vaaterekkiin. Tuo on kyllä kaikinpuolin kiva ja varmasti kestävä (:

 29. Avatar Lotta sanoo:

  Yhyy, miten joillakin voi olla tollanen unelmakoti? Okei, kyllä se varmaan helpottaa kun ei oo lapsia talossa niin ei tarvi joka paikassa olla riemunkirjavia leluja…
  Mutta ihanan näköstä! Hahmotin jopa yllättävän hyvin missä on mitäkin, vaikka yleensä sitä on tosi vaikea päätellä, jos ei itse näe.

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi että oon onnellinen että ootte taas yhessä :) <3 ja aivan ihana koti..goals!

 31. Avatar Fanni sanoo:

  Aivan ihana!!! Muutimme itse poikaystäväni kanssa viime kesänä uuteen kerrostalokaksioon ja uusi talo/asunto on kyllä aina niin ihana – vaaleineen pintoineen, uusi keittiö, sauna jne! Ja olen myös niin tykännyt tästä meidän kämpästä mutta kun katselee näitä kuvia teidän kämpästä niin kateus iskee!! Alan seuraavaksi haaveilemaan rivarista hahha :Dd!! Sulta saa niin paljon inspistä sisustukseen ja tekee mieli samantien rynnätä ikeaan tai esim. Elloksen nettikauppaan :D myös koti näyttää ihanalta siistittynä ja puhtaana niinkuin kuvissasi näkyy :)!

  Hyvää viikonloppua sinne!! :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhat kiitosta♥ Se on tilattu myös Ellokselta joskus alkusyksystä, mutta näitä myydään ymmärtääkseni edelleen :-)

 33. Avatar Helmi sanoo:

  Vihdoinkin :D Vau näyttää upeelta! Tossa on sulle sit hommaa sisustamisessa :)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sun poikaystävällä ollenkaan huonekaluja,kun kaikki on sun huonekalut edellisestä asunnosta?
  Oletko myynyt vanhat parvekkeen kalusteet,kun uudet hankintalistalla vai eivätkö mahtuneet uuden kodin partsille?
  Nätti koti,niinkuin oli edellinenkin=)

 35. Avatar Emilia sanoo:

  Niin ihana koti teillä! :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä <3 Ihanasti sanottu! Joo kyllä kaksin on varmasti helpompi asua. Me molemmat tykätään myös siististä kodista, joten sen vuoksi tulee siivoilua usein ja koti on aina mahdollisimman tip top :) Hieno juttu, että tästä pystyy hahmottamaan! Se on harvinaista tällaisten kuvien kautta. Tuun esittelemään asunnon kokonaisuudessaan myöhemmin, joten sit hahmottaa vielä paremmin :')

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanan näköinen koti❤️ Hyvää viikonloppua!
  T. Meri

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitti!! Voi ei, teidän asunto kuulostaa aivan ihanalta :) Uudessa talossa asuminen on kyllä miellyttävää. Ja ihana päästä sisustamaan kotia oman maun mukaan. Ääh, höpö höpö. Ihan turhaa oot kateellinen :p Rivitalossa asumisessa on kyllä paljon plussaa ja mä ainakin viihdyn täällä erittäin hyvin kerrostaloasumisen jälkeen. Niin kivaa, kun on oma terassi ja iso takapiha. Että rivitaloa voin kyllä suositella lämpimästi teillekin seuraavaksi kodiksi ;-D

  Mukava kuulla, että multa saa sisustusinspiraatiota :) Voi älä puhu Ikeasta! Haluaisin sinne jo – ostoslista on nimittäin kasvanut suureksi Ikean sivuja selaillessa. Joo me tykätään molemmat siististä kodista, joten tätä tulee aina pidettyä mahdollisimman tip top! Kiitos vielä ja hyvää viikonloppua sinnekin (:

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos Helmi :) Sanos muuta! Oon kyllä enemmän kuin innoissani, että pääsen sisustamaan uutta kotia :p

 40. Avatar Saijis sanoo:

  On totta kai ja itse asiassa suurin osa isoista huonekaluista on hänen :) Kuten sänky, ruokailuryhmä, yöpöytä jne. Vaikka mulla olikin vanhassa asunnossa samantyyppiset. Ei olla vielä myyty niitä, mutta myyntiin ovat menossa. Nimittäin rivitalon terassille ei sovellu kangaspäällysteinen sohva ja halutaan muutenkin ryhmä, johon mahtuu enemmän porukkaa istumaan. Ja kesällä myös grillatessa syömään. Kiva, että pidät – kiitos :))

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Onpas ilo nähdä teidän tykkäävän, kiitos sulle Emilia :)!

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanaa, että olette taas löytäneet toisenne :-) <3

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana, ihana koti teillä! sulla on ihan huippu sisustustyyli! oikea unelma :-) mukavaa, että olette palanneet yhteen! hyvää jatkoa teille <3 -Mari

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Tässä ei voi kuin hymyillä teidän kommenteille :) Kiitos ja hyvää viikonloppua sullekin ♥

 45. Ihanaa, että ootte löytäny taas toisenne :) Kaunis on koti myös ja ihastuin etenkin tuohon rekkiin. Mullakin on uudessa kodissa aikalailla täysvalkoinen sisustus, joten selkeesti samoista jutuista pidetään :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon :) Oottepas te ihania, oon kans asiasta erittäin iloinen <3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka kivasti sanottu :) Näistä kommenteista tulee niin hyvä mieli! Hirmuiset kiitokset sulle meidän molempien puolesta <3

 48. Avatar Ansku k sanoo:

  On kyllä ihanan näköistä!♥:)

 49. Avatar Hemppe sanoo:

  Ihana tää teidän koti, vitsit sain kyllä sisustusinspiraatiota roimasti !! <3 Itsellä tuossa kesän aikana alkaa kans muuttorumba, tietty ekana pitäis löytää se tärkein eli kämppä. :D

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä ilahduttaa mieltä kuulla tällaista :) Kiitos! Tuo rekki on kyllä aivan upea ja käytännöllinen. Ooh valkoinen sisustus kuulostaa mun korvaan aina hyvältä eli meillä on selvästi samanlainen sisustusmaku :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ihana sinä, kiitos kovasti aktiivisesta kommentoimisesta =) <3

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hetkonen….tumma keittiö? Valkoiselta tuo minusta näyttää :)

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hmm ostit juuri uudet huonekalut ja nyt joudut myymään ne? Kalliiks tulee onoff meininki :D

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania juttua oot hankkinu teijän uuteen kotiin, tykkäsin todella paljon miltä nuo näyttää <3

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä huonekaluja mä oon ostanut? :o Ainoastaan ruokailuryhmä, josta sain melkein saman summan kuin itse maksoin eli ei tule niin "kalliiksi". Ja meidän omia asioitahan kaikki rahajutut on. On off-meininki tarkoittaa sitä, että erotaan, palataan yhteen, erotaan, palataan yhteen jne. Se, että niin tekee kerran ei ole mun mielestä verrattavissa tähän nimitykseen :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Hahah oon näköjään ollut niin unella jo myöhään illalla tätä kirjoittaessa :-D Tarkoitus oli kirjoittaa, että tummat keittiöntasot… Kiitti korjauksesta :)

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana koti! :) Ja vielä ihanempi kuulla että ootte palanneet yhteen! :)

 58. Avatar Milla sanoo:

  Superihanan näköinen koti teillä, voisin itsekin asu tuolla! Niin valoisaa ja valkoista ja ihania yksityiskohtia, varsinkin tuo vilttikori ja vaaterekki. Nuo tummat keittiötasot tuo kivaa kontrastia vaaleaan. Rakastuin sisustukseen! :–D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

 59. Avatar Emilia sanoo:

  Ihan huippua, että ootte palannut takaisin yhteen ♥ tuolla ylempänä joku oli sanonut, että teidän juttu olisi on off- juttu mutta ei todellakaan verrattavissa sellaiseen, haha :D tuo teidän asunto näyttää ihanalta ja niin kotoisalta :) Oon pitkään kattonut ellokselta tuota valkoista koria, mihin oot nuo viltit laittanut, mutta se tuntuu mittojen perusteella vähän pieneltä.. onko se toiminut hyvin käytössä ja ollut sopivan kokoinen ? :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka ilo kuulla, että nämä sisustushankinnat ovat olleet mieluisia =) Iso kiitos piristyksestä <3

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Vau! Alkaa itseä ihan hymyilyttämään tällainen palaute :) Voi muuttaminen on rankkaa, mutta myös hauskaa. Ja vielä kivempaa on päästä sisustamaan omaa kotia. Tsemppiä asunnon etsimiseen :)

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näyttää tosi hyvältä että on vähän tummempaakin seassa just tossa keittiössä, muhun ei jotenkin vaan iske sellainen kokovaalea sisustus! ja toi vaaterekki on kyllä ihana, kiva kun on vähän pienempi just nii ei vie älyttömästi tilaa! :)
  -Aliisa

 63. Avatar Carita sanoo:

  Vau! Ihan älyttömän kaunis koti teillä! Sulla on kyllä niin hyvä sisustustyyli :) Ja oikein paljon onnea teidän parisuhteeseen <3 :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oii mullekki tollanen sisustus!! Miksi muuten muutit pois vanhasta kodistanne vai halusitko vain vaihtelua? Ja ihan uteliaisuudesta kysyn että miksi te alunperin erositte jos olette jälleen onnellisesti yhdessä? Mutta ihana koti ja onnea!

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi kun ihana koti! ♥ Siis aivan erilainen kuin edellinen, jotenkin tuo vaalea puu ja kauniit yksityiskohdat näyttävät klassisemmilta ja skandinaavisilta ( tuon värisen puun takia ) Oon aivan ihastunut!!Ja sun blogi on muutenkin muuttunut klassisemmaksi ja naisellisemaksi, love it! ♥

 66. Avatar Tuuli sanoo:

  Tuo keittiö on TÄYDELLINEN <3 Aivan ihana värimaailma, tuollaisesta haaveilen itsekin! Muutenkin tosi kivan näköistä ja ihania yksityiskohtia :)

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi että, aivan ihanan näköistä! Ihanan vaaleeta mut kuitenkin jotain kontrastia tulee tummista yksityiskohdista :) Tuli mieleen, että miten Tatu suhtautuu tollaisiin "hifistely"sisustusjuttuihin, kuten vaaterekki tai Askon koira? Molemmat kelpaisivat tänne paremmin kuin hyvin mut voisin niin kuvitella, että jos itse hommaisin tuollaisia niin ne olisi aika pian kiikutettu kauas parvekkeen nurkkaan miehen toimesta… :'D

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin ihana kuulla, että ootte palannu takaisin yhteen! Oon tosi ilonen teijä puolesta(: Ja upee asunto! Niin sun näkönen!Kateellinen ilmottautuu :D

 69. Sun koti näyttää upealta :) Pakko vielä kysyä, mistä noi keittiön lasipurkit on? Tosi kivat ja simppelit :)

 70. Avatar Johanna sanoo:

  Ihanaa että palasitte yhteen <3 :-) Ja todella kaunis kämppä pieniä yksityiskohtia myöten! Noi goji-marjat mun mielestä oli ihan hyviä vaikkei ehkä ihan niin hyviä mitä oletin :o Oisko sulla mitään mitä suositella niitten kans? :-D

 71. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan mielettömän ihana koti !!!! Apua!! <3 oikesti saija niin kaunista!!! Nyt vaan lisää asunnosta postausta ;) ja vitsi aivan ihana kuulla että oot tatun kanssa yhdessä, onnea<3

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiitos Ano :) Aw, ihana vastaanotto. Me ollaan molemmat otettuja teidän kommenteista :>

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ihana :D Voi kiitos Milla tästä kommentista! Musta on niin mukava nähdä, että sisustusmaku menee lukijan kanssa yhteen. Nimittäin munkin ehdottomia suosikkeja täällä on vilttikori ja vaaterekki. Keittiön tasot on kyllä kiva lisä muuten vaaleaan asuntoon :p

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos tuhannesti Emilia ♥ Sun kommentista tuli hyvä mieli :) Joo en tiedä onko on off-jutun merkitys hieman hukassa vai halusiko joku vaan kutsua tätä sillä nimellä… Mukava nähdä, että tämä koti on sun mieleen :) Joo se on itse asiassa tosi iso! Ootko katsonut juuri tätä mallia :o Nimittäin tuonne mahtuu jopa kolme viltti + kaksi tyynyä. Mutta on ollut tosi toimiva käytössä ja menee yhtenä sisustuksen yksityiskohtana. Eli suosittelen lämpimästi :p

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ajateltiin kokeilla nyt laittaa vähän tummempaa ja toimii munkin mielestä paljon paremmin kuin vitivalkoinen sisustus :> Kiitos paljon Aliisa! Tuollainen vaaterekki oli todellinen löyty pienen kokonsa vuoksi – mahtuu tarvittaessa hyvin moneenkin eri nurkkaan :-)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Wau itsellesi tästä kommentista :) Ihanan hyväntuulinen, hih. Ja hurjan paljon kiitoksia meidän molempien puolesta… =)<3

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Tästä on selvästi näytetty tykkäävän :-) Tämä asunto löytyi aivan sattumalta ja haluttiin vaihtelua. Rivitalossa asuminen miellytti molempia enemmän muutenkin, joten se vaikutti myös asiaan. En halua eroa ruveta täällä erityisemmin ruotimaan, mutta ero tuntui hyvältä ratkaisulta ja on sitä myös ollut. Ero teki meille hyvää. Kiitos Ano :)

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos!! Vitsit miten hyvin sä kuvailit – aivan kuin suoraan mun ajatuksista :) Tämä on aivan erilainen kuin vanha asunto ja kuten sanoit niin jotenkin skandinaavinen. Ah rakastan tätä :p Vau, niinkö? Oon tästä palautteesta enemmän kuin otettu, kiitos ♥

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos Tuuli <3 Täytyy sanoa, että rakastan itsekin tätä värimaailmaa… Valkoista, beigeä ja hieman tummaa. Yksityiskohdat vielä viimeistelee tämän ja odotan jo niin innoissani, että pääsen esittelemään koko lopputuloksen teille:)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Ja mä oon erittäin iloinen teidän kommenteista :) Tällaisen asian kertominen täällä ei ole kovin helppoa, mutta te teette siitä huoletonta! Hah, tämä on kyllä niin mun näköinen :D Kiitos sulle ja ihana nähdä, että asunto miellyttää myös sua :)

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Vaude, kiitos sulle (: Ne on ostettu Halpa-Hallista. Niitä on paketissa aina neljä, mutta tuolla hetkellä oli vain kaksi esillä. Ne on tosi näppäriä, kun sisälle saa kaurahiutaleet, riisit, makaronit jne. :-)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos =) Se oli mukavasti kuvailtu! Tatu ihan tykkää niistä. Vaaterekki on kuulemma parempi kuin mun edellinen (jättimäinen) ja koiran paikan se etsi itse, kun en osannut päättää mihin se tulee :D Ei se niiden ostamista itse ehdottaisi, mutta jos mä ostan niin asia on ok. Toki kysyn aina sen mielipidettä jokaiseen sisustusostokseen :) Mutta ymmärrän pointtisi, meillä olisi käynyt noin kaikille vaaleanpunaisille tyttöhömpötyksille, jos niitä tänne olisin tuonut. Kannattaa kysyä, että olisiko mahdollista ostaa vaikka koira, jos miehesi saisi ostaa kans jotain haluamaansa kotiin :D

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Johanna kauniista sanoista <3 Yksityiskohdat on parhaita sisustuksessa, tykkään panostaa eniten niihin :) Joo ne on vähän hassun makuisia, mutta puurossa herkullisia. Sen lisäksi tykkään syödä niitä maustamattoman jugurtin kanssa ja kun joukkoon lisää vielä mansikoita sekä mustikoita niin nam :p

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Äää ihana!! Jos vaan voisin niin halaisin sua <3 Oot kyllä huippu :) Ja kiitos tuhannesti. Suuri hymy valtasi kasvot tämän kommentin jälkeen <3 xx

 85. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä ihmettä. Ero oli susta hyvä ratkaisu? Miksi ihmeessä ootte sitten yhdessä taas:D

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Kuten sanoin niin en ala eroa täällä ruotimaan, mutta joskus ihmiset eroavat ja palaavat yhteen aivan erilaisina. Ihmiset muuttuu, ajat muuttuu ja meille pieni ns. välimatka teki vaan hyvää. Sitä on vaikea selittää toiselle, kun sen ymmärtää vasta kokemalla. Mutta lyhyesti sanottuna ero kasvatti meitä :)

 87. Viimeisen kerran, kun olen kommentoinut sun postauksiisi, tais olla sun ja Tatun eron jälkeinen postaus sieltä risteilyltä..
  Silloin toivoin sydämmeni pohjasta, että voisitte löytää toistenne luo takaisin vielä jossain vaiheessa.
  Olen kyllä lukenut postauksiasi aika ahkerasti sen jälkeen, mutta elämä on ollut niin kiireistä, että en kommentteja oo paljonkaan lähetellyt blogeihin. Nää on näitä omia valintoja mihin aikaansa käyttää, ja ite oon valinnut olla käyttämättä puhelinta vähemmän ja sen sijaan esimerkiksi viettää aikaa ystävien luona kyläillen, että ehtii vielä urheilla ja hoitaa pakolliset askareet.
  Nytkin oon ystävien luona yökylässä, ja päätin pikaisesi selata siitä huolimatta facebookin. Huomasin, että sultahan oli ilmestynyt uusi postaus. Luin sen läpi, ja jossain kohtaa oli päähän jäänyt sana 'poikaystävä' mikä sai selailemaan postauksen kommentoinnit läpi.
  Kun huomasin kommenteista, et oot Tatun kans muuttanut takaisin yhteen ja kohta paluu erostakin on vain historiaa, en voinut olla kommentoimatta. Muutama mina ystävieni seurasta käyttää puhelimella olemiseen ei saa omaa tuntoa tuskailemaan, kun voi iloita jonkun tuntemattoman ihmisen onnesta ja kertoa sen heille. Halusin vain sanoa, että tuhannet onnen toivotukset yhteenpalusta, tai ennen kaikkea onnea yhteiselle elämällenne. Toivon sydämmeni pohjasta, ettei teidän tarvitsisi ottaa enää ikinä välimatkaa tuolla tavoin toisistanne, vaan oppisitte löytämään ajoissa hieman erilaisempia ratkaisuja. Todella hieno juttu, että palasitte yhteen! Pitäkää toisistanne kiinni, muistakaa että yhteenpaluunne ei ole mikään itsestään selvyys vaan olette lahjoja toisillenne. Ikuista onnea ja elämän kestävää rakkautta Saija ja Tatu!! Ihanaa kevättä! <3
  Ainiin, meinasin ihan unohtaa kertoa, että kotinnekin on mielettömän kivan näköinen. :>

 88. Voi kuinka ihana koti teillä Mä niin ihailen sun tyyliä kaikessa, niin kuin tässäkin. :D Mistä sä paikoista ostat sun sisustusjuttuja? :)

 89. Avatar Kiia sanoo:

  Aivan ihanan näköistä, sulla on kyllä silmää sisustamiseen(kin)! Vaikka niin omasta kodista pidänkin, niin aina nuo uudet asunnot valtavine keittiöineen houkuttelevat :D Onneksi pienestäkin saa silti kodikkaan sisustamalla :) Ja onnea parisuhteesta, kiva kuulla että olette taas löytäneet toisenne :)

 90. Avatar Tiia sanoo:

  Vau! Ihan mielettömän ihana koti <3 Oma muuttokuume vain kasvaa entisestään!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 91. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mielenkiinnosta kysyn että mikset halua mainita nimeä postauksessa :)

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Tänne on tullut meidän eron jälkeen paljon uusia lukijoita, jotka eivät tiedä kuka on Tatu. Mutta tästä eteenpäin (nyt, kun kaikki tietävät poikaystävästä) puhun sillä nimellä, kuten uusimmassakin postauksessa :)

 93. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Hirmu ihanan näköistä! Erityisesti toi vaaterekki ja noi henkarit on hirmu kivannäköisiä, just sellaisia, mistä itsekin haaveilen, kunhan asunnon saisi ensin jossain kohtaa :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 94. Avatar Saijis sanoo:

  Wau, kiitos Henna:) Et tiedäkään kuinka hyvälle tuulelle tulin tästä kommentista! Mä ostan yleensä sisustusjutut Stockmannilta, Seitashopista, Ellokselta, Jotexilta, Askosta tai Jyskistä :>

 95. Avatar Saijis sanoo:

  Superia palautetta teiltä :) Mä oon ihan sanaton. Se on mun mielestä tärkeää, että pitää omasta kodista – niin kuuluukin <3 Vaikka mä oon kans aina innoissani katselemassa muiden asuntoja kerta toisensa jälkeen, hihi. Kiitos meidän molempien puolesta :')

 96. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana Tiia, kiitän

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Meillä on sitten samanlainen tyyli sisustaa :-) Tuo vaatekki + henkarit on myös mun erityiset suosikit täällä kodissa. Voi tsemppiä asunnon odottamiseen, se kaikki odotus vielä palkitaan :p

 98. Avatar Saijis sanoo:

  Wow! Mä pyysin Tatunkin lukemaan mun kanssa tämän kommentin, sait meidät molemmat niin hyvälle tuulelle :) Se on hienoa, että oot keskittynyt elämässä tärkeisiin juttuihin ja jättänyt puhelimen käytön vähemmälle. Meille molemmille nousi suuri hymy kasvoille tätä tekstiä lukiessa. Niin hienoa, että sä ajattelet noin ja oot tuota mieltä. Me ollaan erittäin onnellisia ja tällainen kommentti tuo entistä paremman fiiliksen tästä kaikesta <3 Palaset loksahtelee kohdalleen ja ero on kuten sanoit niin kohta historiassa vain harha muisto. Hienoa, että sä oot iloinen meidän puolesta – muutamia täältä kommenteista nimittäin löytyy, jotka eivät ole :/ Mutta niistä ei välitetä, koska itse tiedetään että näin hyvä. En voisi olla tällä hetkellä iloisempi ja onnellisempi elämään. Me pidetään kiinni toisistamme ja pidetään huoli siitä, että näin ei tule enää koskaan käymään vaan ratkaisut löydetään aina :) Ja superia, että kohta on kevät – vitsit oon siitäkin niin innoissani. Oon niin monesta asiasta innoissani ja kiitollinen, jonka vuoksi tämä vastauskin voi olla sekalainen. Tarkoitus on kuitenkin kertoa kuinka kiitollinen oon sun kommentista ja tästä mielettömästä kommentista.

  KIITOS molempien puolesta ja ihanaa kevättä sullekin <3 xx

 99. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä olet ostanut keittiön pöydällä olevan kasvin? Onko se oikea vai tekokasvi? :-) Kaikkea hyvää sinun kevääseen Saija! <3

 100. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on Ikeasta ja kyseessä on tekokasvit. Ikeassa on tosi hyvä valikoima, suosittelen katsomaan sieltä :) Kiitoksia ja samoin sulle… <3

 101. Avatar Nelli sanoo:

  Ihana koti<3

 102. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana sinä <3 Kiitos! Tykätään kans niin paljon :)

Kommentoi