Blogikirppiksen comeback

Hei ihanat Arvatkaa mikä on tullut takaisin? Paljon pidetty blogikirppis! Täydellisen vaatekaappi-projektin edetessä oon käynyt vaatekappaleet lukuisia kertoja läpi ja karsinut turhat pois. Nyt muuton jälkeen se alkaa olla kunnossa, joten on aika laittaa tuotteet kiertoon. Osan ajattelin viedä ”oikealle” kirppikselle ja osan luovutan teidän huudeltavaksi.

blogikirppis 2016

Myynnistä löytyy niin paitoja, huiveja kuin takkeja. Kuten esimerkiksi vaaleanpunainen talvitakki, jolle oon saanut monia ostoehdokkaita ;-) Nyt se on siellä tasapuolisesti kaikkien huudeltavissa. Säännöt on tarkemmin blogikirppiksen reunassa, mutta kerrataas vähän; eli maksat tuotteen + mahdolliset postikulut. Myös nouto Seinäjoen keskustasta onnistuu. Minimikorotus on 1€ (ellei toisin mainita). Kohteet sulkeutuu viikon päästä 04.02.2016 kello 21:00. Sulkemisajan jälkeen tulleita huutoja ei hyväksytä.
Blogikirppikselle pääset suoraan TÄÄLTÄ.
Jos tulee kysyttävää niin antakaa palaa vain, autan mielelläni!

8 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:55h, 26 tammikuun Vastaa

  Siis en oikeasti ymmärrä miksi olet ostanut kyseisiä tuotteita jos niitä vain kerran tai pari olet käyttänyt? Esim jotkut paidat muistan vielä kun ostit vähän aikaa sitten ja nytten jo myyt niitä? Onko järkeä? Ja muuten tuo ginan neuletakki nii onko siitä kuvaa päällä?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:59h, 26 tammikuun Vastaa

  Ootko tarkoituksella ajatellut tuolleen, että asettamallasi lähtöhinnalla ei voi tuotetta ostaa, vaikka olisikin vain yksi huutajia? Siis että tuote pitää joka tapauksessa ostaa euron tai 50snt "lähtöhintaa" kalliimmalla. Miksi näin?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 26 tammikuun Vastaa

  Kyllä, koska kyse on blogikirppiksestä jossa kaikki tekevät huutoja eli myös se ainut mahdollinen ostaja. Eli täytyy korottaa vähintään pyydetyllä summalla. Lähtöhinnoissa on myös huomioitu tämä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 26 tammikuun Vastaa

  Mulla on menossa projekti, jossa karsin turhat vaatteet pois eli mielummin myyn, kun pidän kaapissa pölyttymässä :) Kaikki on ostettu vähintään vuosi sitten eli ei ole kyse kovin uusista ostoksista. Vuodessa mun ostaminen on muuttunut huomattavasti harkitumpaan suuntaan eli nykyään tulee mietittyä tarkemmin mitä ostan, kun ennen saattoi tehdä heräteostoksia :) Kyllä on menossa myös myyntiin vaatteita, joita oon käyttänyt monia kymmeniä kertoja, mutta halusin tähän blogikirppikseen koota ns. parhaimmat. On kuvaa, voin lisätä sen myynti-ilmoitukseen huomenna :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:02h, 27 tammikuun Vastaa

  Pakko varmistaa lasketko vielä tasan 21.00 tulleet vai 20.59? :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:15h, 27 tammikuun Vastaa

  En laske enää tasalta tulleita eli kannattaa huutaa viimeistään minuuttia tai kahta vaille niin ehtii varmasti :)

 • Avatar
  My Life With Heta
  Posted at 18:09h, 31 tammikuun Vastaa

  Tuossa "You Might Also Like"-osiossa ei näy kuvia vaan tiedostonimet, ihan vain vinkkinä ;) pitääpä kurkata myös tuonne blogikirppikseenkin!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:52h, 03 helmikuun Vastaa

  Siinä ei ole tarkoituskaan näkyä :) Kun ostin ulkoasun niin siihen kuului automaattisesti pelkät otsikot. Jooo kurkkaa ihmeessä, jos vaikka löytyisi jotain :p

Post A Comment