Vaatekaapin kulmakivien ABC

Näin keskiviikon kunniaksi ajattelin toteuttaa yhden teidän toivepostauksen – vaatekaapin kulmakivet. Eli listaan käytännössä kaikki vaatteet ja asusteet, jotka kuuluisi mun mielestä löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Peruspilareita on monenlaisia, mutta mulle tärkeimpinä kriteereinä vaatteita ja asusteita ostaessa on ajattomuus, käytännöllisyys, monipuolinen yhdisteltävyys sekä mukavuus. Vähemmälläkin pärjäisi myös tämän listan kanssa, mutta näillä saa luotua sitä tyylimaailmaa, joka mulla on:

Shirts blog

YLÄOSAT: NEULEET, PUSEROT & TOPIT
Neuleet – Lyhyesti sanottuna, mä rakastan neuleita Oon sitä mieltä, että kun näitä löytyy vaatekaapista niin ei voi kärsiä vaatekriisistä. Neuleet menee monessa eri tilanteessa ja ne on helposti yhdisteltävissä. Valkoinen neule on ehdoton, mutta hyviä vaihtoehtoja on myös musta, harmaa sekä beige. Matskuun huomiota kiinnittäessä saattaa löytää vuosia kestävän luottovaatteen.
Raitapaidat – Nämä sopii moneen erilaiseen tyyliin. Oli se sitten sporttinen tai naisellisempi niin raitapaitojen avulla saa luotua näyttäviä sekä simppeleitä asuja. Mun suosikki eri yhdistelmistä on: mustat farkut, mustavalkoinen raitapaita sekä kamelin värinen takki. Lyömätön yhdistelmä, jota kannattaa testata!
Perus topit/t-paidat – Mun tulee ostettua aivan liian vähän peruspaitoja. Oon monesti turvautunut muutaman euron valkoisiin ja mustiin toppeihin, joihin on sitten heti ensimmäisen pesun jälkeen tullut reikiä, venymistä yms. Tässä kohdassa täytyy siis itsekin parantaa ostotapoja! Tällaisia ilman ei vaan pärjää, koska näitä voi käyttää neuleiden alla, farkkujen kanssa, korkeavyötäröisten hameiden kanssa jne. Kannattaa ottaa yksinkertaisia malleja, koska niitä pystyy ajan kuluessa yhdistellä lukuisten korujen sekä huivien kanssa.
Näyttävät paidat – Vaatekaapissa kannattaa pitää muutama näyttävämpi yksilö. Sen hetken trendihittejä (nyt nyöripaidat), kesällä käytettäviä versioita (off shoulderit, crop-topit) ja juhlavampiin tilaisuuksiin sopeutuvia.

jeans wardrobe

ALAOSAT: FARKUT & HOUSUT

Nahkahousut – Ah, miten oonkaan joskus voinut elää ilman näitä? Täydellisiä neuleiden, villakankaisten takkien ja lenkkareiden kanssa. Yhdet hyvin istuvat yksilöt kannattaa hankkia vaatekaappiin, koska ne menee tarvittaessa myös ulos lähtiessä. Joku näyttävämpi toppi vaan kaveriksi niin ei muuta edes kaivata!
Mustat farkut – Nämä eivät varmaan edes perusteluja kaipaa? Mustat nyt vaan yksinkertaisesti toimii ja toimii. Piste.
Siniset farkut – Sininen on hyvä luottoväri heti mustan jälkeen. Mä käytän syksyllä ja näin talvella tummansinisiä versioita ja taas keväällä sekä kesällä kaivan kaapista vaaleansiniset.
Eri väriset farkut – Tarkoitan tällä ”eri värillä” sitä, että kaapissa on hyvä pitää yhdet eri väriset farkut/housut. Ne ihan vaan sen takia, että mustat ja siniset farkut saattaa joskus kyllästyttää ja silloin on hyvä, että kaapista löytyy hätäkeino. Mä suosin itse valkoisia, beigejä ja syksyllä uusimpina tulokkaana tuli oliivinvihreät (näistä voisin räpsiä keväällä asukuvia).

Skirts outfit

ALAOSAT: HAMEET & SHORTSIT
Valkoiset ja mustat hameet – Näitä kannattaa olla sellaisissa tyypillisissä hameiden muodossa, jos näin voi edes sanoa. Kynähameet tai tuollaiset vähän väljemmät yksilöt menee monena eri vuodenaikana, koska yhdisteltäviä yläosia on tuhansia.
Nahkahame – Hyvin istuvan mallin löytäminen saattaa olla hankalaa, mutta ei kannata luovuttaa. Nahkahame on yksi käytännöllisimmistä alaosista. Menee naruolkaintoppien kanssa vähän siistimpänä kokonaisuutena.
Nappihameet – Nämä on tämän hetken trendi, mutta saa nähdä jääkö nämä pysyväksi sellaiseksi. Mokkainen yksilö jo löytyy ja tänään postissa tuli farkkuinen. Paljon mielipiteitä puolin ja toisin jakava malli, mutta tarvittaessa rennompaa vaihtelua kynähameille.
Farkkushortsit – Nämä pelastaa kesän! Ei ole varmaankaan olemassa yläosaa, joka ei sopisi farkkushortsien kanssa? Päivällä toppi ja illalla taas neule. Hyödyllinen alaosa!

Shoes blog

ASUSTEET: LAUKUT & KENGÄT
Musta arkilaukku – Tällainen löytyy varmasti jo monelta, mutta kirjoitetaan se tähän ylös. Yleensä isokokoisempi on käytännöllisempi, koska naiset tunnetusti kuljettavat laukuissa koko omaisuuden :D Laadukas materiaali takaa tällekin pidemmän käyttöiän.
Clutch – Arkena menee iso laukku, mutta juhliin ei kukaan halua kantaa sellaista. Toki ainakin mä käytän clutcheja joskus myös arkena. 
Mustat korkkarit – Ja mukavat sellaiset. Tätä ei voi painottaa tarpeeksi, mutta kun kerran löytää hyvän parin niin niistä ei halua enää luopua. Mulle kävi näin ja nyt kengät on nähneet parhaat päivänsä, mutta en millään malttaisi luopua niistä niiden mukavuuden vuoksi
Balleriinat/sandaalit – Kesällä monen tulee varmasti kiinnitettyä enemmän huomiota kenkiin, joten vaihtoehtoja on hyvä olla balleriinoista sandaaleihin. Molemmat on sellaisia kenkämalleja, jotka menee millaisessa asussa tahansa. Ja missä tahansa. Esimerkiksi rannalla, huvipuistossa ja kaupungilla.
Saappaat – Näissä myös materiaali ratkaisee paljon. Kannattaa huomioida, että saappaiden varsi on istuva, kengät eivät paina mistään ja ulkonäkö on ajaton.

Accessories

ASUSTEET: KORUT, KELLOT, HUIVIT & AURINKOLASIT
Korut – Mä tykkään pitää koruvarastoni aika minimissä, koska silloin sieltä löytää tarvitsemansa eikä mikään koru jää käyttämättömäksi. Klassisia rannekoruja, korvakoruja (helmiset, napit jne), sormuksia ja kelloja.
Huivit, pipot, hanskat – Kauniita laskeutuvia huiveja voi bongailla usein alennusmyynneistä ja niitä kannattaa myös hamstrata, koska Suomessa tarvitsee useimpana vuodenaikana lämmikettä. Niiden lisäksi on hyvä olla olemassa vähintään yksi pipo ja sormikkaat (nahkaiset kestää ja niillä on helppo ajaa autoa, hah).
Aurinkolasit – Jokaiselta löytyy varmasti vähintään kesällä aurinkolasit. Yksi suosituin malli on pilotti ja se onkin siitä hyvä, että menee asussa kuin asussa. Raybanin aidoissa Aviatoreissa on myös hyvät uv-suojat, jotka on tietysti plussaa.
Laittakaa kommenttiboksiin mielipidettä, että tykkäsittekö postauksesta? Entä mitkä on teidän vaatekaapin kulmakiviä?

Kuvat: Pinterest


74 Responses to “Vaatekaapin kulmakivien ABC”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heii ei liity postaukseen mutta mikä tää sun ulkoasun nimi tai myyjä oli etsyssä? Etsin nimittäin vähän saman tyylistä :) Ja miten se ulkoasun ostamisen käytännössä toimii, miten saan sen itselleni ja paljonko sitä voi jälkikäteen itse muokata? Voiko esim. kuvien kokoon vaikuttaa?

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Musta ois ollut kiva, jos oisit tehnyt tämän omilla kuvilla ja vaatteilla! Niin monessa blogissa näkee näitä postauksia netistä otetuilla kuvilla, tuntuu ettei ne anna mitään konkreettista :-).. Sullakin on melkein kaikkia näitä niin ois nähnyt just miten sun tyyli ja vaatekaappi koostuu näistä jne :-/ mut ihan kiva näinkin !

 3. Aivan mahtava postaus Saija! <3 Täytyy ottaa sun neuvosta vaari ja alkaa muodostamaan vaatekaappia tämän mukaan :)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan mahtava ja hyödyllinen postaus ! Omasta kaapista löytyy monia neuleita ja joskus tuntuu et voisin laittaa sellasen päälle joka päivä :D ja kesään sailor tyyppinen raitamekko on ehdottomasti luottovaate.
  Kiitti ihanasta postauksesta♥

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Voi vitsi miten hyödyllinen postaus! Paljon tietty löytyy jo omasta kaapista, mutta muutaman vinkin sain korvan taaks! ;)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postausidea ja ihanasti toteutit!<3
  Omasta vaatekaapista löytyy juurikin neuleita, mustia ja sinisiä farkkuja mustia ja valkosia mekkoja, farkkusortseja jne.
  Nahkahousut on ollut ostoslistalla jo jonkun aikaa, ei ole vain vielä löytynyt hyviä! Ja tätä postausta lukiessa huomasin että raitapaitojakin tarvittais! Tarpeeseen tuli siis tämä postaus!:)
  Mukavaa loppuviikkoa sulle!<3
  T. Elisabet

 7. Avatar Anniina sanoo:

  Luit mun ajatukset!!:D just eilen vai toissapvänä toivoin, että tekisitpä tämmösen postauksen ja tässä se on!:D tästä oli oikeesti apua, sillä oon alottamassa projekti vaatekaappia :) kiitos tästä, aivan ihana postaus!:) Ja kivaa loppuviikkoa sulle ! <3

 8. Avatar Lotta sanoo:

  Ihana ja hyödyllinen postaus! Multa löytyy varmaan kaikki muut paitsi nahkahousut (en tarvitse) musta/valkoinen hame (tämä oli jo viime kesänä ostoslistalla mutta ei tullut ostettua :( tänä kesänä täytyy sitten ostaa) ja laukut (joita en mielestäni vielä kasiluokkalaisena älyttömästi tarvitse). Mutta tämän tyyppisiä postauksia olisi kiva saada lisää! :)

 9. Avatar elina sanoo:

  Mahtava postaus! Tykkäsin!! Kiitos vinkeistä. (:

 10. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosi kiva postaus! ♥
  Aika monia juttuja on samoja sulla kun mulla, mutta kyllä aika paljon nuista kumminkin puuttuu mun vaatekaappien kulmakivistä,osa on siis sellasia mitä en ees tarttis enkä haluais, mutta joitakin kyllä pitäs ostaakin:)
  Ainakin farkkuja pitäs ostaa, koska käytän niitä niin paljon, mutta en tahdo koskaan löytää hyviä :(

 11. Avatar Tiia sanoo:

  Voi vitsit miten kiva postaus! :) Oon kyllä ihan samoilla linjoilla sun kanssas! Itsekkin haluisin kerätä vaatekaappiin kaikki tämmöiset perus jutut kuntoon ja padostaa myös laatuun :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana postaus! <3 teetkö/milloin teet muuten postausta sun uudesta asunnosta? :) ja mites olet viihtynyt siellä? :)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jee, tätä mä toivoinkin, nyt oon onnellinen! :)

 14. Avatar Jeannays sanoo:

  Hei tää oli ihan huippu postaus♥ Oli parasta luettavaa! :)

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Hei :) Ei haittaa, vaikka ei liity postauksen aiheeseen. En valitettavasti muista yhtään kumpaakaan. Sen ainoastaan, että myyjä oli mies. Yritin etsiä sitä Etsyn sivuilta, mutta ei tullut vastaan :/ Mutta voin auttaa ostamisessa eli ulkoasu klikataan ostoskoriin, se maksetaan luottokortilla tai Paypalilla (itse käytin jälkimmäistä) ja oston jälkeen saat spostiin ohjeet ulkoasun lataamiseen. Sitten Bloggerissa lataat sen (löytyy myös ohjeet, että mistä ja kuinka) ja hetken päästä Ulkoasu sekä Mallin muokkauskohta muuttuu erilaiseksi niille asetuksille. Voi muokata kuvien koko normaalisti, lisätä gadgetteja, vaihtaa niiden järjestyksen yms. Periaatteessa aivan kaikkea voi muokata uudelleen :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos mielipiteestäsi :) Mä tein tämän siksi tällaisilla kuvilla, koska tämä oli käytännössä jatkoa Projektina täydellinen vaatekaappi-postaukselle. Siinä mulla oli käytössä omat kuvat ja todennäköisesti olisin laittanut tähän ne samat… Eli se olisi ollut jotenkin itsensä toistavaa eli sen vuoksi tällä kertaa näin (: Jos et ole lukenut sitä niin se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/11/projektina-taydellinen-vaatekaappi.html

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos Heidi :) Ai että, kun tuli hyvä fiilis tästä kommentista! Mahtavaa, että sä innostuit ottamaan neuvoista mallia. Näillä vinkeillä muodostui ainakin mun vaatekaappi, joten onnistut varmasti myös <3 (:

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, kiitos kiitos Ano ♥ Neuleet on aivan parhaita eli en ihmettele yhtään, että susta tuntuu tuolta :D Mä itsekin käytän usein neuleita. Ja mekkoja en tähän listaan kirjoittanut, mutta itsellä on kans luottomekkona maksimekko, jossa on sailor-tyyppistä raitaa. Sellainen mekko menee niin monessa eri tilanteessa :p

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä oli erittäin mukava kuulla :) Kiitos Roosa! Sulla on sitten vaatekaapin peruspilarit jo hyvällä mallilla. Mutta hienoa, että muutama vinkki tarttui kuitenkin mukaan ;-)

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti <3 Kuulostaa hyvältä! Neuleita ja farkkuja kannattaakin olla, koska niistä on monesti apua suurempaankin asukriisiin. Nahkahousuja kannattaa katsoa Vilasta – siellä on hyvä valikoima ja istuvia malleja =) Raitapaidat on parhaita ja sellaiset peruspaidat menee niin kesällä kuin talvella. Kiitos vielä ja hyvää loppuviikkoa myös sulle :)<3

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos Minttu aamun piristyksestä :> Ootte te vaan niin ihania ja tsemppaavia aina täällä kommenttiboksissa. Ei voi kuin hymyillä :) ♥

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Erittäin mukava kuulla tämä! Tuhannet kiitokset sulle kommentistasi :) <3

 23. Avatar inka sanoo:

  Olipas hyödyllinen ja ihana postaus! Mä oon kyllä sun kanssa samaa mieltä, että mitä vaatteita kaikilta pitäisi löytyä! :)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus idea, mutta jäi hieman epäselväksi että oliko kyseessä sellainen postaus jossa kerrot, millä vaatteilla/asusteilla saa luotua samanlaista tyyli kun sulla vai sellainen jossa kerrot yleisesti naisten vaatteiden kulmakivistä ja mitä jokaisen pitäisi omistaa, sun mielestä. Koska mielestäni postaus vaikutti hieman ensimmäiseltä, eikä niinkään yleisesti naisten vaatteiden kulmakivistä. Esim. Unohdit kokonaan mekot, pikkumustahan kuuluu olennaisesti kulmakiviin sekä muunlaiset mekot seka esim bleserit yms. Vai eikö ne sun mielestä kuulu?:) mutta tosiaan muuten postaus oli mielenkiintoinen, sen idea jäi vaan hieman epäselväksi :)

 25. Avatar Suvi sanoo:

  Hei mistä tilasit sillon joskus niitä Rayban laseja? Ne oli siellä jossai nettisivulla suht edullisestikkin? :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää :D Apua!! Onpas sattuma :-D Muistan, kun kyselin teidän kiinnostusta tällaiseen postaukseen ja niin moni kertoi kiinnostuneen. Ja tässä se nyt on :) Kiitos sulle kommentista! Tuun itsekin niin iloiseksi, kun näen teidän pitävän mun toteuttamista postauksista =) Samoin myös sulle <3

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Citi sulle Lotta =) Sulla on sitten vaatekaappi hyvässä mallissa! Mustat ja valkoiset hameet on kyllä hankkimisen arvoisia, jos yhtään tykkää pitää hameita. Toivottavasti tänä kesänä löydät mieleisesi. Mä laitan idean korvaan taakse. Katsotaan, jos kirjoittaisin tällaisia postauksia tulevaisuudessa lisää :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset :) Jes, huippua! Tulin niin iloiseksi, kun näin teidän positiiviset kommentit :>

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Hyvä juttu, että osaa jo löytyy :) Eikä näitä kaikkia tarvitse omistaa. Oman mielen mukaan ja sehän on niin, että mitä vähemmän tarvitsee – sitä parempi. Farkut on kyllä sellaisia, joiden etsiminen ja ostaminen tuottaa hankaluuksia, mutta toivottavasti löydät istuvat mallit. Mä suosittelen Ginan Alex-farkkuja tai vaihtoehtoisesti korkeavyötäröisenä Molly-farkkuja :')

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos Tiia :) Sä aina ilahdutat sun kommenteilla! Panostaminen kannattaa varsinkin laadun suhteen, koska niin tehdessä saattaa vuosien ajan säästää rahaa. Eikä tarvitse olla koko ajan ostamassa tiettyjä juttuja (:

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos <3 Sitten, kun tämä on kokonaan valmis! Pieniä sisustuspostauksia tuun tekemään hyvinkin pian :) Ja oon viihtynyt todella hyvin. Ihana asuinalue, asunnossa paljon säilytystilaa yms. En voisi paremmin viihtyä :p

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva nähdä sun tykkäävän, kiitos hurjasti Ano :))

 33. Avatar Helmi sanoo:

  Tää olikin hyvä postaus!:) Mä en ehkä kaikkia noita hankkisi, koska käytän yleensä vaan tiettyjä vaatteita :D Makunsa kullakin.. Tosin mustat farkut on pitänyt jo kauan hankkia. Unohditko kellot tuosta vai jätitkö ne tarkoituksella pois?:)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle :) Aihe on selvästi ollut toivottu, kun teiltä on tullut näin paljon hyvää palautetta ♥

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon (: Ja ilahduttavaa kuulla, että oot samoilla linjoilla näistä vaatteista. Mä oon sitä mieltä, että kun yksinkertainen pohja vaatekaapissa on kunnossa niin pukeutuminen on paljon helpompaa :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Joo yksi edullisimmista paikoista ostaa Raybaneja on Loveyewear sekä Sunglasses-Shop nimiset verkkokaupat :')

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi mun mielestä löytyä-tyyppinen postaus, joka pohjautuu mun omaan tyyliin :) En voi tietenkään tietää, että mitkä on lähtökohtana esimerkiksi sporttisemmassa tyylissä, koska en itse pukeudu niin. Kirjoitin postauksen alkuun, että näillä jutuilla saa aikaan sellaisen tyylimaailman kuin mikä mulla on ja omien kokemuksien perusteella kerroin, että miksi tietyt vaatteet mun mielestä kuuluu ja miten mä niitä käytän. Halusin mukaan omia mielipiteitä, että tämä olisi mahdollisimman realistinen :) En laittanut tähän ollenkaan mekkoja, takkeja yms. vaan sellaiset arkiset jutut. Tästä olisi muutenkin tullut liian pitkä. Kiitos mielipiteestäsi :)

 38. Avatar Miia sanoo:

  Tosi kiva ja hyödyllinen postaus, tykkäsin! :) Sai hyviä vinkkejä itsellekin :)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kerrassaan ihana postaus! :-) Mistä ostat yleensä farkkusi? & Mistä kannattaa ostaa nahkahousuja?

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulta ilmeisesti löytyy tollaset nahkahousut. Oon ite ettinyt jo ties kuinka pitkää hyvin istuvia sellasia niin muistatko mistä sä oot hankkinu omas? Kiitos jo etukäteen :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Teetkö sun uudesta suhteesta jotain postausta? :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei liity aiheeseen mutta mitä ajattelrt pakolaisista ja maahanmuuttajista?

 43. Avatar Mari sanoo:

  Mitä materiaalia suosittelisit neuleiden olevan?

 44. Avatar Miia sanoo:

  Ja hei muuten, piti kysyä että mistä se sun eilinen raita-asu on ostettu mistä sulla oli snapchatissa kuva? :)

 45. Avatar Marjaana K sanoo:

  Kiva postaus:)♡multa löytyy monia mutta ei kyllä kaikkea löydy, joitakin nuista pitäisi kyllä ostaa:)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyviä juttuja olit maininnut ja osittain myös minun tyyliini sopivia. Jotenkin aiheena "mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä" tämä vähän hämmensi. Tämä oli kuitenkin aikalailla vain sinun tyyliisi perustuva eikä mitenkään yleinen. Perus neuleet ja farkut ym käsitän jokaisen vaatekaappiin kuuluviksi mutta esim nahkahousut ja nappihameet ovat kyllä todella makuasia joten siksi vähän hämmentäviä välttämättömiksi perusvaatteiksi :D

 47. Avatar Ella Malinen sanoo:

  Jälleen tosi kiva postaus! Tykkään, kun postailet näin usein. Oonkin jo aikaisemmin sanonut, että sun blogi on mun lemppariblogi, kiitos❤! Niinkun joku jo kommenteissa sanoi, niin mäkin olisin toivonut, että olisit tehnyt tän postauksen sun omista vaatteista. Omaat tosi ihania vaatteitta. Tämä postaus oli silti tosi kiva näinkin! :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Miia kivoista sanoistasi. Mieltä lämmittää kuulla, että oot saanut tästä postauksesta vinkkejä irti itsellesi :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Hih, kiitos Ano :-) Mä ostan farkut aina Ginalta. Käytän sieltä Alex ja Molly nimisiä farkkuja. Nahkahousuissa taas parhaimmat valikoimat on Vilassa ja H&M;:ssä. Oon löytänyt omani nimittäin niistä :')

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Joo löytyy itse asiassa kahdet hieman erilaiset (: Voi tiedän tunteen… Istuvia nahkahousuja on vaikea löytää. Mutta parhaimmat valikoimat on Vilassa ja H&M;:ssä. Kannattaa katsoa niistä, jos löytäisit :)!

 51. Avatar Saijis sanoo:

  En omaa postausta tee, mutta tuun varmaan jotain täällä välillä kirjoittelemaan :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  En oikein tiedä… En ollut aikaisemmin ajatellut asiaa mitenkään, mutta nyt se on täällä Seinäjoella varsinkin suuri puheenaihe. Täällä on nimittäin pakolaiset hyökänneet kaksi kertaa naisten autoihin risteyksessä ja se on ikävää :(

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Jotain luonnonmateriaalia, kuten villaa, kashmiria tai puuvillaa. Pääasia ettei akryyliä :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kirjoitin siitä itse asiassa uuteen postaukseen, mutta se on siis House of Brandonilta :)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Helmi (: Se on hyvä, että pärjää vähemmällä. Mustat farkut on kyllä kannattava ostos, ne menee nimittäin kaikkien yläosien kanssa. En unohtanut vaan ne näkyy viimeisessä kollaasissa ja menee samaan sarjaan korujen kanssa :>

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän <3 Kiva, että sulta jo löytyy osaa – vaatekaappisi on siis hyvällä mallilla. Ja ainahan sitä ehtii kehittää :)

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saija mä ihailen sun blogia, mutta haluan sanoa yhden asian, mikä tässä postauksessa pisti miettimään… Kun katsoo noita kuvia sattuu helposti huomaamaan kuinka laihoja kuvissa olevat henkilöt ovat. Uskon että sulla on jonkin verran lukioita, joille ulkonäkö on todella kova juttu. Ainakin monella nuorella, kuten itsellänikin on kovat ulkonäköpaineet, joten toivoisin että kuvissa olisi eri kokoisia ihmisiä, eikä niin että kaikki henkilöt ovat timmejä ja hyvin treenattuja. Musta olisi ihanaa jos kaikki ymmärtäisivät että koolla ei ole väliä… Ehkä ymmärän sen joskus itsekkin. :)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kiva, että löytyi sun tyyliin sopivia :) Niin mä kirjoitin postauksen alussa, että näin luodaan mun tyylimaailma. Jokaisella on kuitenkin erilainen tyyli, joten olisi vaikea löytää täydellistä vaatekaappia, josta jokainen voisi ottaa vinkit talteen. Tyylejä on monenlaisia. Mä kuitenkin pyrin tuomaan ne mun mielestä tärkeimmät jutut. Kyse ei ollut perusvaatteista vaan vaatteista, jotka tekee mulle ainakin hyvän vaatekaapin pohjan. Ja jotka mun mielestä tulisi löytyä myös monelta. En tarkoita, että täytyisi olla nappihame vaan perushameiden lisäksi jotain erilaista. Kiitos mielipiteestäsi :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Ella :) Ja huippua, että postaustahti on mieluinen. Mä pyrin päivittelemään tätä joka päivä <3 Mä kerroinkin, että vaihtelun vuoksi halusin kokeilla tehdä erilaisilla kuvilla. Mutta mä muistan tämän ensi kerralla. Kiitos vielä sulle :) xx

 60. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Ihan mahtava postaus! Oman kaapin kulmakiviä on istuvat farkut, mukavat kengät ja kunnon nahkatakki ainakin! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Suomalaisethan eivät mitään tällaista tee? Tottakai se on ikävää mutta leimaatko kaikki turvapaikan hakijat sen takia?

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Häh? Luitko nyt oikein :o Mä sanoin, että en tiedä. Mulla ei ole koskaan ollut mielipidettä koko asiaan eikä heihin olla täällä Seinäjoella kiinnitetty edes huomiota. Nyt viime viikon aikana vaan joka paikka on täyttynyt tällaisesta huhusta ja oli sitten kyseessä kuka tahansa niin se on ikävää, että naisia kehotetaan pitämään ovet lukossa. En todellakaan leimaa ketään, en edes heitä "hyökkääjiä", kun ei se ole varmaa. Enkä mä tällaista asiaa mieti vaan mun puolesta he saavat elää täällä aivan vapaasti, kun ovat kunnolla. Ei niistä ole koskaan mulle ollut mitään haittaa :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Mä huomasin saman :/ Katselin Pinterestistä näitä kuvia ja se olisi ollut mahdoton tehtävä löytää kuvia, joissa olisi normaalikokoisia ihmisiä… En itsekään omista tuollaisia vatsalihaksi ja toivon monen ymmärtävän sen. En ihaile tuollaista kroppaa tai tavoittele sitä, mutta tiedän ettei se ole aina kaikille itsestään selvyys. Hyvä, kun kommentoit aiheesta. Tiedän nimittäin jatkossa yrittää etsiä muita kuvia eikä näitä vääristyneitä kroppia :s

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos Kiia :) Voi mun täytyisi kans löytää joku nahkatakki, joka istuisi hyvin päälle. Toivottavasti tänä keväänä löytyy =)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Anonyymi, yritätkö väkisin saada jotain provosoivaa keskustelua aikaiseksi, jotta voit sitten kutsua Saijaa suvakiksi tai rasistiksi? :D Älä edes aloita. Sosiaalinen media on muutenkin tarpeeksi täynnä tätä loputonta juupas-eipäs-jankkaamista.

 66. Avatar Nelli sanoo:

  Hyvä postaus :) kannatan ideaa, että tekisit samanlaisen omista vaatteistasi, rakastan sun tyyliä ❤

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ostanut siun nahkahousut sekä nahkasormikkaat? =)

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kaikkia kysymyksiä ne keksiikin huh! ;o

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Nelli :) Katsotaan, jos joskus tekisin vielä omista vaatteista! Pidetään vinkki mielessä siis ;) <3

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Nahkahousut Vilasta ja H&M;:stä. Nahkahanskat Seppälästä :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Selvästi tässä yritetään leimata mua. Kaikkeen sitä näköjään törmää :/

 72. Avatar Anniina sanoo:

  Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus :)Mä oon sun kanssa muuten aika samoilla linjoilla, mutta en välttmättä lähtisi laittamaan noita nappihameita tähän listaan. Ne kun kuitenkin tosiaan on vain tämän hetken trendi, enkä usko että ne pystyvästi jää niin sanotusti pinnalle. Olisin ennemmin laittanut sen tilalle klassisen pikkumustan, koska mun mielestä se on sellainen vaate mikä kaikilta naisilta pitäis kaapista löytyä ;D

 73. Avatar Viivi sanoo:

  Ihan kiva postaus vaikka mielestäni on turha sanoa että ”näiden kuuluisi löytyä joka naisen kaapista” koska eihän kaikilla ole samalainen tyyli tai tapa vaatteissa. Tämä kuulostaa siltä että kaikkien naisten pitäisi pukeutua juuri tällä tavalla, vai mitä? :)

Kommentoi