Winter color crush

Grey wool jacket

By Malene Birger laukku
Grey wool coat blogi

High heels

Grey coat outfit

Marc jacobs watch

Coat SheIn (gift) | Knitting Fashionroom (gift) | Jeans Gina Tricot | Bag By Malene Birger (addlink) | Shoes Nelly | Scarf Gina Tricot | Watch Marc Jacobs | Bracelet Michael Kors

Oon koko viikon viettänyt rennoissa kotivaatteissa muuttoa suorittaessa, mutta nyt oli pakko palata normaaliin tyyliin ennen kuin tämä rentoilu jää päälle. Haha! Kuten jo aiemmin teille kerroin niin oon alkanut tykätä älyttömästi harmaasta (erityisesti takeissa) väristä ja sitäkin enemmän sen yhdistämisestä viininpunaiseen. Noiden kahden värin kontrastit vaan yksinkertaisesti toimii.
Kyllä muuten nousi suuri hymy huulille, kun tänään sai herätä pitkästä aikaa auringonpaisteeseen. Vitsit, että sitä onkin ollut ikävä. Vaikka pihalla mittari näytti päivällä sen -24 astetta niin kuviin tallentui kuitenkin auringon vuoksi lämminhenkinen tunnelma. Miltäs muuten tämä asu näyttää teidän mielestä?

Nyt pienelle lenkille ja myöhemmin teidän lähettämien blogikysymyksien pariin – kivaa sunnuntai illan jatkoa teille, xx!

72 Comments
 • Avatar
  Tiia
  Posted at 19:02h, 17 tammikuun Vastaa

  Voi vitsit ompas ihana asu :) Himoitsen By Malene Birgerin pientä clutchia tuolla samalla kuosilla ja nämä sun kuvat vaan pahentavat mun himoa siihen!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:10h, 17 tammikuun Vastaa

  Haha pakko sanoa, että on todellakin asu mun silmään! Nimittäin munkin viimeisin postaukseni asu koostuu pitkästä harmaasta takista ja viininpunaisesta punaisesta huivista :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:12h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus,kuten aina♥ Ja tuo asu on tosi hieno :).

 • Avatar
  Inka Pietilä
  Posted at 19:17h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana asu, tykkään!! :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:19h, 17 tammikuun Vastaa

  Osaat tosi hyvin yhdistellä eri vaatteita ja asusteita asukokonaisuuksiksi mielestäni! :) Alan tykätä tosta laukusta enemmän ja enemmän, kun nään sitä eri ihmisillä :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 19:25h, 17 tammikuun Vastaa

  Upea asu!♥
  Ja määki oon nyt lähiainoina ihastunut harmaaseen ja se on ehkä mun lempiväri mut on mulla muitakin lempivärejä
  ja tykkään mää myös viininpunaisesta:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:38h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihan täydellinen asu!! Ja nuo värit, toimii, toimiiii ja toimii! <3en kestä, jumalaisen kaunis:D sulla on just semmonen pukeutumis tyyli millanen varmasti ois itellänikin jos vain olisi rahaa enemmän!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:38h, 17 tammikuun Vastaa

  Ootko töissä muuten tällä hetkellä? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:39h, 17 tammikuun Vastaa

  Paljonko olet muuten pitkä korkkareilla ja ilman? :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:45h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihan superkiva asu! Oon miettiny jo kauan tollasta ''kangastakin'' ostamista nyt talveks koska saisin sillä sellasta kivaa ns. aikuismaista tyyliä mun asuihin. Ja tollanen harmaa takki ois kyl kiva :). Rakastain sun hiusten väriä! <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:47h, 17 tammikuun Vastaa

  Aivan todella ihana asu, tykkään hurjasti kaikista elementeistä! Toi laukku, takki sekä huivi ja kengät vielä kruunaa asun. Rakastuin kertaheitolla <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:51h, 17 tammikuun Vastaa

  Tosi kaunis asu, nuo kengät kruunaa sen :)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 19:55h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana asu! Ja ai vitsit että tykkään sun blogista!!<3 :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 20:02h, 17 tammikuun Vastaa

  Ompas ihanan tyylikäs asukokonaisuus! Muakin on alkanut jollain tavalla kiinnostaa tuo viininpunainen, hypistelin yksi päivä Cubuksessa sen väristä huivia, mutta se jäi vielä kauppaan… Ehkä se täytyy sieltä käydä kuitenkin hakemassa :D Ja hyrr mulle tulee kylmä pelkästään kun katson ulos ja tiedän sielä olevan kylmä ja silti sä vaan pystyt näyttämään noin hyvältä näinkin jäätävässä säässä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:09h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihanaa asu♥ Ja hyvä postaus! Niin sopiikin toi harmaa viininpunaseen:).

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:39h, 17 tammikuun Vastaa

  hei osaatko sanoa onko tuo laukku se isompi vai pienempi koko? ja mahtuuko siihen hyvin kamaa (esim. macbook?), olen nimittäin itse miettimässä kyseisen laukun ostoa…

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:49h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana asu jälleen kerran <3 sun tyyli on ihan huikee, ihailen kovasti sitä kuinka kivasti osaat yhistellä ja luoda asui joissa on aina sitä jotain. Odotan innolla myös sisustuspostauksia sulta. Sneak peak kuvista jo huokuu miten kämppä on sun tyyline ja varmaa sisustaminen on sulle mieluista. Myös pientä uteliaisuutta herättää tuo uusi vastakkaista sukupuolta oleva henkilö ;) Blogisi on ihanan inspiroiva ja aina kiva lukea! Ihanaa tammikuun loppua! Odotan innolla kevään postauksiasi :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:56h, 17 tammikuun Vastaa

  Heei oon pahoillani tää ei liity postaukseen millään tavalla mut haluisin kysyy: mitä mieltä olet longchamp le pliage laukuista? In vai out? Miten käyttäisit? Osaatko sanoa hinta-laatu suhteesta? Mistä kannattaisi ostaa, stockalta vai espan liikkeestä? Itse harkitsen tuollaisen ostoo nyt koulu-arki käyttöön, vaikkakin mielessä pyörii muutamii muitakin.. Mulla itselläni on siis entuudestaan pikkuinen longcham pariisista ostettuna.. Mietin vain kannattaako satsata laadukkaampaan laukkuun tähän käyttöön tuollaisen isomman mallisen le pliagen sijaan.. Kiitos tosi paljon jos osaat vastata :))

 • Avatar
  Sanni Salokangas
  Posted at 21:04h, 17 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana toi takki! Eikö muute tuu kylmä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:06h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihastelin tätä asua jo sun instagram-kuvastakin! Aivan super ihana, tykkään tosi paljon!<3 Mukavaa alkavaa viikkoa sulle<3
  T.Elisabet

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 22:12h, 17 tammikuun Vastaa

  Et usko miten ihastuin tähän asuun ♡♡♡ Harmaa ja viininpunainen on kyllä tosi ihania värejä :) Ja tuo laukku … Aivan liian ihana … Mä oon nähnyt tosta kaiken maailman mainoksia yms. Ja haluaisin juuri tuollaisen ihan älyttömästi mutta se hinta kun on niin suolainen :/ Mutta joka tapauksessa tämä on kyllä asu minun mieleeni ♡♡♡

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:15h, 17 tammikuun Vastaa

  Pisti silmään kuvien laadukkuus :o jotenkin paljon paremman laatuisia kuvia ku ennen, tai jotenkin auringon valo tekee kuvista kivoja !:-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:20h, 17 tammikuun Vastaa

  Oi kiitos paljon Tiia :) Voi sellainen clutchi on varmasti suloinen! Tämä kuosi on niin ihana, että toimii varmasti kaikenlaisissa laukkumalleissa. Ei yhtään ihme, että himoitset sitä – nyt vaan äkkiä ostamaan ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:22h, 17 tammikuun Vastaa

  Jee mahtavaa, että sä pidät tästä :) Haha eikä! Mikä sattuma :-D Mutta harmaan takin ja viininpunaisen huivin yhdistelmä toimii vaan niin hyvin. Täytyykin mennä heti kurkkaamaan sun asukuvat ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:24h, 17 tammikuun Vastaa

  No tämäpäs oli erittäin mukava kuulla! Kiitokset sulle Ano :-) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:26h, 17 tammikuun Vastaa

  Mikä iloinen vastaanotto täällä oli asulle – kiitos hirmuisesti Inka :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:30h, 17 tammikuun Vastaa

  Voi Emilia, ihanasti sanottu. Oon kyllä niin otettu tällaisesta palautteesta :) Mä voin suositella tuota laukkua lämpimästi. Se on ollut joulusta saakka aktiivisessa käytössä eikä tule mieleen yhtään mitään huonoa sanottavaa. Samaan aikaan näyttävä, mutta simppeli laukku jokapäiväiseen käyttöön :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:32h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiitän ♥ Ootko? Sama täällä, aivan ihana väri! Ja toimii yllättävän monen muun värin kanssa yhdessä. Oon kans alkanut huomaamattani hamstraamaan harmaan sävyisiä vaatteita, joten melkein voisi luokitella yhdeksi munkin lempiväriksi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 17 tammikuun Vastaa

  Wau kiitos Marjaana:) Olipas tämä ihanan iloinen kommentti! Harmaa mätsää viininpunaisen kanssa niin hyvin, että mä voisin käyttää tätä yhdistelmää vaikka useamminkin :') ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 17 tammikuun Vastaa

  Eikä miten positiivinen kommentti (: Tuli ihan hymy huulille sun sanoista! Mun tyylistä löytyy hieman arvokkaampia juttuja, mutta myös edullisempia eli vähän tasapainossa molempia :) Huippua, että tämä asu sekä mun tyyli on näin mieluisia. Kiitos sulle paljon <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:41h, 17 tammikuun Vastaa

  Joo oon ollut kohta parisen vuotta kokopäivätöissä sekä kirjoitan tätä blogia vielä lisätyönä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:43h, 17 tammikuun Vastaa

  Ilman korkkarita oon 162cm ja riippuen korkkaireista, mutta esimerkiksi näillä nilkkureilla varmaan noin 170cm (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:46h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiitti Ano :-) Hei tuo on totta! Tämä takki tuo ryhdikkyyttä ja sellaista aikuismaista naisellisuutta. Kannattaa kyllä hankkia tällainen takki, koska tätä pystyy yhdistellä arkena sekä juhlissa. Mukava kuulla, että pidät mun hiusten väristä :) Oon itsekin siihen niin tyytyväinen, tumma on selvästi se mun juttu <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:51h, 17 tammikuun Vastaa

  Tulee itselle niin hyvä mieli, kun näkee täällä näin positiivisia kommentteja :) Ei voi kuin hymyillä. Kiva kuulla, että nuo kaikki miellyttää sun silmään – kiitos hirmu paljon <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiitän! Se on muuten totta, asu on huomattavasti näyttävämpi korkeilla koroilla :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:53h, 17 tammikuun Vastaa

  Voi ei ihana oot :) Kiitos!! Mä täällä ihan hymyilen teidän kommenttien vuoksi. Tämä oli erittäin mukava kuulla <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:54h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiitos tuhannesti (: Eikös sovikin? Jotenkin kiva kontrasti noissa kummassakin värissä =)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiva nähdä, että pidät :) Eikä! Käy ihmeessä hakemassa, tämä väri on ihana. Ja viininpunainen on siitä kiva väri, että menee monen muun värin kanssa eli voi käyttää oikeastansa ihan minkä takin kanssa. Haha ihana :D Kiitos paljon Ida! Kyllä meinasi kädet jäätyä, mutta muuten kuvaukset onnistui yllättävän hyvin. Toki normaalia nopeammalla tahdilla näitä tuli räpsittyä :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:59h, 17 tammikuun Vastaa

  Mulla on pienempi koko :) Ja mahtuu tosi hyvin! Isompaan tietysti vielä paremmin, mutta mä oon esimerkiksi muuton aikana kantanut täällä laukussa Macbookin suojalaukkuineen (eli tosi paksuna), meikkilaukun sekä muut päivittäiset tavarat yhtä aikaa eikä tehnyt tiukkaa. Tämä voisi olla sulle hyvä koko, mutta jos haluat koneen lisäksi vielä paljon muuta niin sit suosittelen isompaa :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:06h, 17 tammikuun Vastaa

  Oi kiitos <3 Mikä ihana kommentti! Hienoa, että sä ajattelet mun asuista noin :) Tästä ei voi tulla kuin hyvä mieli. Ja sisustaminen on heti bloggaamisen jälkeen yhtä mun lempitekemistä. Ja sitä on muutamina viime päivinä tullut toteutettua ahkerasti :p Odoton innolla, että tämä koti valmistuu ja pääsen esittelemään sen teille. Mä muutamassa kommentissa jo paljastinkin tästä henkilöstä, mutta voi olla että kirjoittelen siitä jossain postauksessa enemmän ;-) Voi kiitos vielä kerran näistä sanoista ja kivat tammikuun loput myös sinne. Huh, kun tämä kuukausi onkin mennyt nopeasti. Kohta saa alkaa jo siirtämään ajatukset kevääseen <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 17 tammikuun Vastaa

  Ei haittaa kuule yhtään :) Multa saa kysyä mitä tahansa, vaikka ei sovikaan itse postauksen aiheeseen. Mulla on itse asiassa kyseinen Longchampin laukku isona tummansinisenä ja sitä käytän aina silloin tällöin. Mulla on ollut sama myös beigenä, mutta myin sen kesän jälkeen :) Ja beige oli myös mulla koululaukkuna, se toimi siinä hyvin. Mun mielestä siinä laukussa on hyvä hinta-laatusuhde eli kyllä mä ostaisin. Oon kerran vieraillut Espan liikkeessä ja suosittelen ostamaan sen sieltä. Asiakaspalvelu oli huippuluokkaa, värivaihtoehtoja oli kaikkia ainakin silloin varastossa (Stockalta saattaa olla joskus loppu) ja pieni, mutta huomioitava kohta niin saat laukun Longchampin omassa pussissa sekä kysyä sieltä suoraan aina, jos tulee jotain ongelmia laukun kanssa. Toivottavasti tästä oli apua :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 17 tammikuun Vastaa

  Äää eikö <3 On se niin ihana! Kyllä vähän tuli, mutta ei oltu kovin kauaa pihalla ja liikuttiin pääasiassa autolla niin hyvin kesti pienen pakkasen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:19h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana kuulla tämä =) Vitsit, että ilahduttaa nähdä lukijan pitävän asusta! Siitä tulee sellainen "onnistunut" fiilis. Kiitti sulle Elisabet ja ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 17 tammikuun Vastaa

  Onko :o Sehän on hyvä juttu! Selvästi auringonvalo ja vaalea kuvauspaikka vaikuttaa lopputulokseen positiivisesti. Täytyy kertoa vielä kuvaajalle erikseen tämä hyvä palaute :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 17 tammikuun Vastaa

  Vaude <3 Niin mieltä lämmittävää kuulla, että Taru sä pidät tästä asusta :) Harmaa ja viininpunainen ovat kuin tehtyjä toisilleen. Niin toimivia yhdessä. Oon tykännyt paljon tuosta laukusta ja joulusta saakka ollut käytössä melkein päivittäin. Hinta on suolainen, mutta uskon tämän maksavan vuosien myötä itsensä takaisin. Toki ostaminen taas sitten vaatii säästämistä :s Mutta toivottavasti sä saat vielä omasi :) Kiitos ihana vielä kerran <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:41h, 17 tammikuun Vastaa

  Nätti asu! Viininpunainen ja harmaa on ollu mun lempiyhdistelmä jo vuosia :D Mulla vaatekaappi pursuaa harmaata, ja etsinnässä olisikin viininpunainen laukku niiden kaveriksi. Kärkkäisen sivuilta löysin MK:n viininpunaisen Dillon-laukun mikä olisi ollut ihan täydellinen, mutta mokomat laittoivat pari päivää tilauksen jälkeen viestiä, ettei heillä olekaan tuota laukkua ja mitätöivät tilauksen :(

  Toiveena muuten olisi, että tekisit postauksen sun laukkukokoelmasta! Laukkufriikki kiittää :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:01h, 18 tammikuun Vastaa

  Oot kyllä aina niin upean näkönen! :)

 • Avatar
  emmcecil
  Posted at 07:57h, 18 tammikuun Vastaa

  En olisi tullut ajatelleeksikaan, että värit voisivat toimia. Mutta toimii loistavasti!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 18 tammikuun Vastaa

  Mikä piristys alkavaan päivään, kiitos sulle Anonyymi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:13h, 18 tammikuun Vastaa

  Eikö toimikin hyvin? Tätä yhdistelmää tulee varmasti käytettyä ja monesti :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:21h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia :> Onko? Siis mä oon vasta nyt lämmennyt harmaalle… Vuosia sitten vihasin sitä :-D Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta tuo viininpunaisen laukun yhdistäminen harmaaseen! Eikä :o Kävipä huono tuuri. Saitko mitään korvausta siitä? Kun eikö tuollaiset täytyisi ilmoittaa jo tilausvaiheessa :o Kiitos ideasta, mä voisin tällaisen toteuttaa mielelläni. Muutama uusi haavelaukku olisi mielessä hankkia, joten katsotaan hankinko ne ensin ja sit teen postauksen vai kuinka. Jokatapauksessa menee toteutukseen =)

 • Avatar
  mmiuj
  Posted at 14:33h, 18 tammikuun Vastaa

  Itselläkin alkaa muutto häämöttää (ensi vklna) asunto on aivan erilainen pohjaratkaisultaan, joten menee varmasti tovi saada kaikki huonekalut järkevästi. Kyselisinkin että oletko itse yhdistellyt beigeä ja harmaata (hopeaa) ja kuinka hyvin ne sopivat yhteen jos olet? Meillä tulee olemaan vaalean persikan väriset olohuoneen seinät ja vaalean lilan väriset makuuhuoneen seinät. En halua että huoneet ovat täysin erilaiset joten ajattelin yhdistäväksi väriksi hopeaa/harmaata (valkoista myös totta kai). Tuleeko sulle mieleen vinkkejä miten saisi yhtenäisen kokonaisuuden luotua? :) Olen monesti ihaillut sisustustasi :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 17:10h, 18 tammikuun Vastaa

  Ihana asu! Ja ihana hymy näissä kuvissa! Olis kiva, jos ottaisit testimielessä meikittömät asukuvat :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:35h, 18 tammikuun Vastaa

  Mietin noiden kenkien ostamista niin onko ne sun mielestä hyvät jalassa? Kun katoin et ne on kumminkin 11 senttiä korkeat ja ei yhtään päkiäkorkoa..

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:19h, 18 tammikuun Vastaa

  Nätti asu:)
  T. Meri

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:23h, 18 tammikuun Vastaa

  Voi citi sulle Helmi :) Ei huono idea! Oon joskus tänne lisännyt meikittömän kuvan, mutta ehkä joskus voisin uudestaan (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:24h, 18 tammikuun Vastaa

  Aluksi nämä tuntui älyttömän korkeilta (ohuen koron vuoksi), mutta nyt käveleminen onnistuu jo helposti :) Ei näillä pitkiä matkoja kävele, mutta perus arkena menee hyvin :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:28h, 18 tammikuun Vastaa

  Oi muuttaminen on ihanaa :) Onnea tulevaan kotiin <3 Täällä on tummanharmaa keittiöntaso ja kylppärissä tummaa, mutta muuten beigen vaalea lattia sekä beiget/valkoiset seinät. Oon nyt aloittanut sisustamaan valkoisella ja beigellä, mutta ehkä lisään hetken päästä joukkoon tummaa eli varmaan mustaa. Mutta hopeaa täältä löytyy edelleen yksityiskohdista ja se toimii älyttömän hyvin :) Joten harmaa tai hopea toimii varmasti myös teillä. Kun laitat tarpeeksi valkoista esim. tekstiileihin niin huoneet saavuttavat kokonaisuuden ja lopputulos ei ole yhtään sekava. Se voisi toimia teillä ns. päävärinä, jossa olisi sitten lila ja harmaa tehosteina. Kannattaa luoda yhteinäisyyttä valitsemalla samanvärit (ja jopa malliset) verhot, matot sekä muut tekstiilit. Uskon, että lopputuloksesta tulee hyvä :p Kysy vaan, jos tulee vielä jotain niin autan mielelläni :')

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:32h, 18 tammikuun Vastaa

  Mä en kestä sua nainen :D täää asu!!! Oikeasti? Toistan itteäni varmaan jo joka kommentissa, mutta vauu<3 mieletön kokonaisuus :) harmaa on kyllä niin kaunis väri ja sopii sulle tosi hyvin :)<3 en kyllä muuttais tästä asusta mitään! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:55h, 19 tammikuun Vastaa

  Kivan näköinen asu ja erityisesti takki on hyvän näköinen! Mikä koko sulla on tosta käytössä? Arvelen että ollan suht saman kokoisia ja ajattelin tilata :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:05h, 19 tammikuun Vastaa

  Vau miten upeissa kuteissa oot taas ♥ tosi ihana takki! :) ♥ noita pitkän mallisia takkeja on alkanu näkyä enemmän ihmisten päällä ja tykkään niistä älyttömästi, täytyy varmaan itsellekin hommata ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:55h, 20 tammikuun Vastaa

  Kiitos hurjasti Meri sulle tästä palautteesta :) xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:59h, 20 tammikuun Vastaa

  Eii mikä ihanainen siellä huutelee <3 En kestä näitä sun toinen toistaan piristäviä kommentteja :) Sun sanoista tulee niin hyvälle tuulelle! Kiva kuulla, että tämä asu on mieluinen :) Oot huippu <3

 • Avatar
  mmiuj
  Posted at 11:04h, 20 tammikuun Vastaa

  Kiitos! Saatampa vielä kyselläkkin vinkkejä :) Hahha juuri laitoin tilaukseen ennen kuin luin tän kommentin niin harmaita pyyheitä kylppäriin ja valkoiset istuintyynyt keittiöntuoleille :D Kiva kun jaksat aina jokaiselle kommentoijalle ottaa ajan ja vastata pidemmin kuin "ok" tai "kiva juttu" :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:58h, 20 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia Ano :) Takki on kyllä erityisen ihana! Ja jopa oikeasti lämmin <3 Mulla on koko S. Tuolta tilatessa kannattaa aina ottaa kokoa pienempi, koska kokomitoitus on erilainen kuin meillä täällä Suomessa. Eli S-koko on varmaan myös sulle sopiva, jos ollaan saman kokoisia (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:05h, 20 tammikuun Vastaa

  Oii kiitos Nelli tuhannesti♥ Se on muuten totta! Näistä on selvästi tullut yksi talven hitti :) Kannattaa, tällainen takki menee niin monenlaisessa käytössä :p ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:07h, 20 tammikuun Vastaa

  Hei, mitä kokoa tuo neule on sinulla? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:41h, 20 tammikuun Vastaa

  Hei! Mulla on siitä koko S :)

 • Avatar
  Jeannays
  Posted at 10:12h, 21 tammikuun Vastaa

  Ihan sun tyylinen asukokonaisuus♥ Niin ihana :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:17h, 09 helmikuun Vastaa

  Hei, haluaisin kuulla mielipiteesi tuosta laukusta? :) Vaikuttaako kestävältä? Onko paljon eroa esimerkiksi Michael Korssin Jetset -malliin?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:36h, 10 helmikuun Vastaa

  Hihi kiitos ihana :) Hyvä juttu, että asu on mieluinen <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:38h, 10 helmikuun Vastaa

  Jooo totta kai :) Eli on vaikuttanut kestävältä, lähes viikottain käytössä. Hyvin paljon samanlainen kuin Michael Korsin Jet Set, mutta ns. muotoutuvampi ja käteen istuvampi malli. Tämä saa multa enemmän pisteitä kuin MK :')

Post A Comment