Goals and dreams for 2016

Purkasin eilen keskiyön aikoihin viimeisen muuttolaatikon, jippii! Valmiilta täällä ei näytä varmaan vielä hetkeen, mutta kodilta tämä jo tuntuu Tai oikeastaan tuntui jo heti ensimmäisenä päivänä, kun kannettiin muuttolaatikoita. Sanoin pihalla autossa, että ”ihan kuin kotiin olisi kotiin ajanut”. Viime päivät ollaan innokkaina purettu laatikoita ja sisustettu. Sen vuoksi täällä blogissa on ollut tämän viikon hiljaisempaa, mutta nyt alkaa arki normalisoitumaan, joten odotan jo aktiivisempaan postaustahtiin pääsemistä. Mulla olisi taas vaikka kuinka paljon asiaa, mutta mennään päivän aiheeseen:
Vuoden vaihtuminen merkitsee usein erilaisten lupausten tekemistä. Mulla on huonoja muistoja radikaalien muutosten tekemisestä (yleensä lupaukset on pilattuna jo tammikuun loppuun mennessä), joten en myöskään enää ahdista itseäni sellaisilla… Oon kuitenkin erittäin tarkka tavoitteistani sekä päämääristäni. Eräs lukija ehdotti tällaisen Goals 2016-koosteen tekemistä ja koska rakastan yli kaiken erilaisten listojen tekemistä niin päätin toteuttaa tämän. Kokosin yhteen asiat, joissa haluan tänä vuonna kehittyä, jotka haluan kokea, jotka haluan muuttaa jne. 
1. Hoida asiat heti pois alta. Saatan usein heittäytyä laiskaksi veroilmoitusten, lääkärin varaamisen tai pankissa käymisen kanssa. Tänä vuonna aion ottaa taktiikan käyttöön, että heti asioiden ilmauduttua teen tarvittavat ”toimenpiteet”, haha. Sama koskee laskujen maksamista ja auton tankkaamista. 
2. Toteuta unelmia. En tarkoita, että olisin nyt ostamassa isoa kivitaloa vaan ihan pieniäkin juttuja, kuten benjihypyn hyppääminen tai ralliauton kyydissä vierailu (tämä itse asiassa toteutuu keväällä). Sekä tehdä pieniäkin juttuja muiden isompien unelmien toteuttamisen eteen.

Bucket list blogipostaus

3. Laita koti valmiiksi. Tässä on toteutettava juttu number one. Keskeneräinen koti on mulle painajainen (okei, vähän liioittelin), mutta tunnen viihtyväni paremmin täysin valmiissa kodissa. Tänne täytyy hankkia vielä eräs pöytä, vaaterekki ja muutamia sisustusjuttuja. Eli toisin sanoen tähän voisi kirjoittaa myös, että osta puuttuvat huonekalut, tee reissu Ikeaan sekä shoppaile sisutusverkkokaupoissa.
4. Ala lukemaan kirjaa. Mun edellinen kannesta kanteen lukemani kirja on ollut vuosi sitten Lauren Conradin oma, mutta haluaisin tänä vuonna palata uudelleen iltalukemisen pariin. Jos yhtään tiedätte kirjaa/kirjasarjaa, joka olisi mun tyylinen tai josta voisin pitää niin kaikki vinkit on tervetulleita kommenttiboksiin!

tavoitteet vuodelle 2016

5. Juo säännöllisesti vettä. Moni blogia pidempään seurannut tietääkin, että mä juon paljon vettä. Oon työstänyt juomisen rytmiä nyt pari viimeistä vuotta, mutta siinä on vielä vähän viilaamista. Saattaa nimittäin olla päiviä, että juon sen 2-3 litraa ja vastakohtaisesti päiviä, kun juon ehkä 2 lasia. Eli tämä täytyisi saada säännöllisemmäksi! Taidan mennä heti täyttämään juomapulloni…

6. Pidä huolta vitamiinien saannista. Mulla on lievää anemiaa, joten rautaa tulee napsittua lisäannoksena. Vitamiinit taas ovat unohtuneet, joten varsinkin pimeinä aikoina haluan huolehtia niiden riittävästä saannista. Tietysti pääasiassa hedelmien ja marjojen kautta, mutta tarvittaessa myös vitamiinilisinä.


goals 2016

7. Toteuta tavoitteita blogin suhteen. Tänä vuonna aion tietysti pitää aktiivisesta postausrytmistä kiinni, vastailla kommentteihin, sähköposteihin ja muihin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, ostaa uuden kameran, toteuttaa monipuolisia postauksia ja muutenkin olla yleisesti aktiivinen.

8. Säästä rahaa ja käytä sitä järkeviin juttuihin. Eli turhat ostokset minimiin. Täytyisi laatia joku budjettilista, jonka mukaan osaisi säästää sekä käyttää rahaa ns. oikein. Haluan myös alkaa kiinnittämään huomiota ruokaostoksiin. Tuntuu nimittäin, että kaupasta lähtee aina jotain turhaa mukaan eli sellaiset ostokset pois ja harkituimpia hankintoja tilalle.

Bucket list blog

9. Älä verta itseäsi muihin. Keskity omaan tekemiseesi, koska vertailusta ei seuraa mitään hyvää.

10. Pidä mielessä elämän positiiviset jutut ja sulje kaikki negatiivisuus pois. Sitä ei tarvita. Edes täällä blogin kommenttiboksissa! ”The only difference between a good day and a bad day is your attitude”
Kertokaa ihmeessä, että mitäs piditte postauksesta? Entä teittekö te lupauksia tai tavoitteita vuodelle 2016?

73 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:34h, 15 tammikuu Vastaa

  Syöthänsä d vitamiinia, koska suomalaisten olis tärkee saaha sitä ku täällä ei oikeen auringon valosta sitä tarpeeks saa? :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:35h, 15 tammikuu Vastaa

  Syön monivitamiinia, jossa on mukana D-vitamiinia vähän. Mutta oot oikeassa, täytyisi varmaan alkaa syömään sitä erikseen :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:39h, 15 tammikuu Vastaa

  Oi tälläiset on niin ihania postauksia<3 alkaa heti miettimään omia tavoitteita :) on aina niin ihanaa kun alkaa uusi vuosi. Itse olen ainakin niin täynnä intoa ja valmiina toteuttamaan tämän vuoden unelmat<3 tosin tänä vuonna minulla ne ei ole niin konkreettisia vaan juuri noihin kahteen viimeiseen liittyviä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:41h, 15 tammikuu Vastaa

  Ihana kuulla, että tykkäsit <3 Ja vielä kivempaa, että innostuit miettimään omia tavoitteita :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä tämän vuoden alkamisesta. Kun vuosi vaihtuu niin se tietää aina ns. uutta alkua. Mutta tehdään tästä vuodesta kaikkien aikojen paras pientekin unelmien kautta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:46h, 15 tammikuu Vastaa

  Benjihyppy – pieni juttu, whaat!?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:52h, 15 tammikuu Vastaa

  Haha vertauksena johonkin talon ostamiseen niin joo :-D

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 11:56h, 15 tammikuu Vastaa

  Tosi hyviä tavotteita! Itsekin pidän enemmän tavotteiden asettamisesta kuin lupauksista. Tavoitteisiin on helpompi päästä, kun taas lupaukset ns velvoittavat ja tuntuvat siks ehkä enemmänkin pakkopullalta..
  Onnea uuteen kotiin!:)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 12:01h, 15 tammikuu Vastaa

  Kivoja suunnitelmia, täältä voisi napsaista muutaman itsellekin toteutukseen. Vaikka luen oikeasti paljon, tuntuu etten osaa suositella mitään, koska meillä on paljon ikäeroa ja tyylilajitkin voi erota hieman toisistaan :D

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 12:07h, 15 tammikuu Vastaa

  Ihanan positiivinen postaus :) Mäkin ytitän ainakin kohtia 1,2,5,6,8,9 ja 10 :) Oon täyttänyt sellaista vihkoa vuoden alusta jossa kirjoitan yhden positiivisen asian joka päivä :)
  Vuosi sitten en olisi kyllä varmaan hypännyt benjitä vaikka maksettaisi mutta nyt olen innostunut ideasta ihan älyttömästi :D mä haluan kuitenkin tehdä sen mun bestiksen kanssa :) Se on jo suostunut ;) Eli haluan hypätä tandembenjin jossa hyppätään kaverin kans samaan aikaan silleen haliotteella tai selät vastakkain ollaan toisissa kiinni :) Yksin en kyllä ehkä uskaltaisi … Ja kun kerran teen sen niin haluan käydä kaverin kanssa heti siinä suomen korkeimmassa vaikka kesälomalla :) Turha sitä mitään pikkuhyppyjä kokeilla eka XD Mä oon jo kiertänyt suomen huvipuistoissa suurinpiirtein kaikki hurjimmatkin laitteet joten taitaa olla benjihypyn aika :D En oo ottanu kyllä selvää onko benjihypyssä jotain ikärajaa :D Tiedätkö sä ?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:08h, 15 tammikuu Vastaa

  Ootko muuten koskaan käyny missään ulkomailla (muualla ku ruotsi tai viro)? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:08h, 15 tammikuu Vastaa

  Kiitos Sofia :) Samaa mieltä! Lupaukset kuulostaa niin velvoitteisilta ja sitten, jos ne menee mönkään niin ärsyttää. Tavoitteiden eteen taas pystyy aina tehdä jotain eikä ne mene pilalle yhtä helposti. Toivotaan, että pääsen edes lähelle näitä ja saan toteutettua unelmia :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:09h, 15 tammikuu Vastaa

  Kiitoksia (: Joo nappaa ihmeessä itsellesikin! Eikä :D Miksi mä en lue… Tai osasyy on se, että en ole törmännyt kiinnostaviin kirjasarjoihin. Täytyy kuitenkin toivoa, että jossain välissä tulisi vastaan joku hyvä tai saisin vinkkejä tähän postaukseen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:10h, 15 tammikuu Vastaa

  Kyllä oon käynyt Thaimaassa. Ja tämän vuoden aikana toivottavasti pitkästä aikaa jossain uudessa maassa:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:13h, 15 tammikuu Vastaa

  Aw kiitos :) Ohoh! Onpas meillä monta samaa kohtaa ja pidetään peukut pystyssä, että molempien tavoitteet täyttyy. Ihana idea tuo vihko, se tekee varmasti positiivisemman fiiliksen <3 Huippua, että oot innostunut kans benjihypystä. Kaverin kanssa hyppääminen on myös ikimuistoista, joten kyllä kannattaa :) Tuo Suomen korkein olisi hurja – ehkä mä meen siihen heti "normaalin" tornin jälkeen. Sama täällä, tuntuu ettei mitkään laitteet enää ole riittävän hurjia. Tykkään nimittäin älyttömästi korkeista paikoista ja siitä jännityksestä. Benjihyppyyn on ymmärtääkseni 18-vuoden ikäraja ainakin tietämilläni yrityksillä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:46h, 15 tammikuu Vastaa

  Sokeriton tammikuu tässä on meneillään, mutta ennen kaikkea heti huomas sokeria olevan joka syömisessä. Kunhan osaisi vähä vähentää.. Ja sitten kirjavinkkinä ihan vaikka Jutan voimakirja (löytyy tsemppaavia ja positiivisia juttuja – ja sitä lukee sopivan nopeasti) :-) -Heidi

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:10h, 15 tammikuu Vastaa

  Kannattaa ehdottomasti lukea Khloe Kardashianin Strong looks better naked kirja, se on niin motivaatio kirja! :) Tosin se on englanniksi, mutta helppoa luettavaa. :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:27h, 15 tammikuu Vastaa

  En olekaan kuullut tuollaisesta kirjasta, mutta kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta että täytyy tutustua siihen. Kiitoksia paljon vinkistä :) xx

 • Avatar
  Iiris ja Saima
  Posted at 13:50h, 15 tammikuu Vastaa

  Ihana postaus!♥

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 13:53h, 15 tammikuu Vastaa

  Toi benjihyppy on kyllä toteuttamisen arvoinen!! Itse toissa syksynä hyppäsin, ja oli kyllä mieletöntä!:D Haaveena päästä hyppäämään uudemman kerran hienommissa maisemissa, vaikkapa ulkomailla :) Tosi ihana postaus taas <3 plus ois kiva kuulla miten sun sisustusprojekti etenee!:P

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:17h, 15 tammikuu Vastaa

  Ehdottomasti lukuun plum sykesin kirjoittama manhattanin blondit :D saa nauraa! Kertoo sellaisista "överirikkaista" naisista jotka sitten koheltaa ihmissuhteineen kaikkineen. Itse koin että humorisisesta näkökulmasta ja liioitellen kuvataan naikkosten elämää. Enempää en paljasta niin jää parhaat palat sulle ;)

 • Avatar
  E
  Posted at 14:28h, 15 tammikuu Vastaa

  Jos kaipaat jotain helppoo iltalukuhömppää niin suosittelen Laura Paloheimon Klaukkalaa ja OMG:tä! :) Ei mitään tulevia kirjallisuuden klassikkoteoksia, mutta sellasta hauskaa chic litiä, jonka avulla pääsee helposti taas kiinni lukemisen makuun :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:51h, 15 tammikuu Vastaa

  Tuhannet kiitokset =) Vitsit miten tällainen palaute ilahduttaa alkavana viikonloppuna <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:57h, 15 tammikuu Vastaa

  Voi ei :/ Mun vinkkinä voin tuohon sanoa, että kannattaa kokeilla syödä hedelmiä (mahdollisimman makeita) heti kun himo karkkiin tms. iskee. Yritän itsekin vähentää sokeria ja pikkuhiljaa parempaan suuntaan :) Kiitti sulle vinkistä! Tuollaiset positiiviset ja tsemppaavat kirjat kiinnostaa aina :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:00h, 15 tammikuu Vastaa

  Ooh!! Kuulostaa niin kivalta, että pakko hypätä nyt kesällä :) Hienommat maisemat olisi kyllä plussaa ja varsinkin ulkomailla joku todella korkea paikka olisi mieletön :p Kiitos Anniina. Ja hei joo sisustusprojektista voisin kirjoitella kohta postausta, kun muutamat hankinnat saapuu postissa ;) <3

 • Avatar
  Fia
  Posted at 15:21h, 15 tammikuu Vastaa

  Himoshoppaaja kirja sarjasta sattaisit ehkä tykätä, en ole itse lukenu, mutta elokuva siitä varmaan ekasta kirjasta oli ihan hyvä :)) kirjoittaja on Sophie Kinsella, ja ihana postaus jälleen <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:58h, 15 tammikuu Vastaa

  Ei vitsit just tuollainen mua kiinnostaa :D Valitsen usein tuon tyyppisiä leffojakin! Mä jäin jo sun suosittelun perusteella koukkuun :-D Kuulostaa juuri mun tyyliseltä kirjalta eli luettavaksi menee. Kiitos sulle paljon mielenkiintoisesta vinkistä :-)

 • Avatar
  Janette T
  Posted at 15:58h, 15 tammikuu Vastaa

  Pakko sanoa, että tästä blogin tasosta kyllä huomaa sen miten paljon siihen oikeasti panostat! Jokainen postaus vaikuttaa kovin tarkkaan suunniteltuna, ja kuvat ovat aina yhteensopivia. Kyllästyn blogeihin todella helposti, mutta tämä on ollut lukulistallani jo sen alusta asti, joten kiitos upeasta blogista ja jälleen kerran hyvästä postauksesta :-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:59h, 15 tammikuu Vastaa

  Juuri sellaista hauskaa lukemista kaipaan ja pienen googlettelun perusteella kuulostaa hyvältä :p Iltalukemisena on parasta juuri kaikki hömpät kirjat :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:07h, 15 tammikuu Vastaa

  Mä oon kattonut sen elokuvan ja tykkäsin kyllä paljon =) Kirjana voisi olla jopa vielä parempi! Kiitos sulle paljon vinkistä ja kommentista… <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:42h, 15 tammikuu Vastaa

  Mäkin oon lukenut sen ja myös ilmeisesti saman kirjasarjan toisen kirjan ja en voi muuta kuin suositella! :P

 • Avatar
  elina
  Posted at 16:55h, 15 tammikuu Vastaa

  Mulla on saamattomuus ongelma ja asiat jää aina viimetippaan! Siinä ois siis mullakin jotain tavoitetta tulevaan vuoteen. Ja hyvää tulevaa vuotta Saija! (:

 • Avatar
  May Más
  Posted at 17:11h, 15 tammikuu Vastaa

  Kiva postaus! Sai tosiaan itsenikin ajattelemaan että minkälaisia tavoitteita ja lupauksia sitä itselleen tekisi. Kiitos ihanasta blogista Saija <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:07h, 15 tammikuu Vastaa

  Vautsi :o No nyt menin ihan sanattomaksi! Saat multa jättimäiset nöyrät kiitokset :) Ihan mahtavaa saada tällaista palautetta. Mä suunnittelen jokaisen postauksen ja oon myös erittäin tarkka kuvissani. Visuaalisuus on tärkeä osa mulle ja hyvä juttu, että se välittyy ruudun toiselle puolelle. Tällaisen palautteen jälkeen aloittaa ilomielin viikonlopun. Kiitos vielä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:28h, 15 tammikuu Vastaa

  Voi vitsit täytyy kyllä alkaa metsästämään koko kirjasarja käsiin! Uskon nimittäin, että tuun tykkäämään siitä (:

 • Avatar
  mmiuj
  Posted at 18:43h, 15 tammikuu Vastaa

  Kirjoista suosittelen pretty little liars bokseja. Itse en Suomesta löytänyt, mutta jos englannin kielen taitoa löytyy niin esimerkiksi book depositorysta saa edullisesti kirjoja. (helppo lukuista englannin kieltä ja plussaa siitä että sivusto kierrättää kirjoja). Myös toinen ns sarja on pll:stä, kannattaa selata jos vain kiinnostaa! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:14h, 15 tammikuu Vastaa

  Eikä :s Se on kyllä sellainen tapa, josta pääsee mielellänsä pois. Toivottavasti onnistut siinä tänä vuonna – mä pidän peukkuja! Kiitti kovasti ja samoin myös sinne sulle :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:19h, 15 tammikuu Vastaa

  Aw kiitti sulle itsellesi mukavasta kommentista =) Niin ihana kuulla, että tämä postaus oli mieluinen ja sai sut ajattelemaan omia tavotteita. Toivottavasti molemmat onnistutaan niissä <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:38h, 15 tammikuu Vastaa

  Siltä kyllä kuulostaa!! Pakko selvittää, että mistä löydän noi :p

 • Avatar
  Pankkineiti
  Posted at 19:41h, 15 tammikuu Vastaa

  Voi, että jos asuisit Tampereella, niin kutsuisin sut oitis Säästöpankkiin omantalouden tuokioon. Katsottaisiin sulle joku oiva rahasto, johon säästää esimerkiksi unelmalaukkua, lomamatkaa tai jemmarahastoa varten :) Myös asp-tili kannattaa avata, mikäli sitä ei vielä ole :) Ja säästämään kannattaa aloittaa ihan vaikka vaan pienesti, esi 50€ joka toinen kuukausi rahastoon on varsin yleinen säästösuunnitelma nuorilla naisilla :)

 • Avatar
  Sanni Salokangas
  Posted at 20:14h, 15 tammikuu Vastaa

  Ootko lukenu Candace Bushnellin kirjoja? Ne vois olla sun tyylisii. Ite tykkäsin kovasti myös Lauren Weisbergerin Paholainen pukeutuu pradaan ja sen jatko-osaan vaikka ne onki sellasia klassikoita

 • Avatar
  Oona T
  Posted at 20:22h, 15 tammikuu Vastaa

  Voisin suositella sulle sellaista kirja(sarjaa) kuin Hollywood Samlen Geek girl. Kunnon hömppäkirjallisuutta pienellä twistillä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:00h, 15 tammikuu Vastaa

  Toi kohta 9 on kyllä omallakin listalla, oon vasta alkanut tajuta kuinka paljon toi vaikuttaa varsinkin urheilussa. Joskus meni koko päivän fiilikset kun joku teki jotain paremmin kuin itse vaikka aiemmin toisin, nyt oon kuitenkin alkanut opettelemaan sitä parempaa ajattelumallia: kunhan antaa kaikkensa eikä käytä voimia siihen muiden analysointiin niin kyllä muuten kehittyy! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:57h, 15 tammikuu Vastaa

  Kiva postaus! :-) muutamia samojakin tavoitteita löytyy!
  Ja iiihana kirjasuositus on Jojo Moyesin "kerro minulle jotain hyvää"!
  Kirja sisältää rakkautta, mutta ei liikaa, ajankohtaisia aiheita ja monenlaisia tunteita. Suosittelen!! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:50h, 16 tammikuu Vastaa

  Jooo oon lukenut hänen Summer and the city-nimisen kirjan ja tykkäsin siitä älyttömästi :) En olekaan perehtynyt, että onko hänellä muita kirjoja eli täytyy katsoa. Ja nuo viimeiset vinkit kuulostaa myös houkuttelevilta – kiitti sulle paljon Sanni:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:51h, 16 tammikuu Vastaa

  Kuulostaa siis just mun tyyliseltä kirjalta. Tuhannet kiitokset vinkistä! Oon saanut todella hyviä suosituksia, joten kyllä luulisi kirjan löytyvän =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:53h, 16 tammikuu Vastaa

  Kyllä mä voisin myös Englanniksi lukea kirjoja :) Tuo sivusto on mulle aivan outo, mutta täytyy käydä tutustumassa. Mä pidän paljon PLL:stä eli luulisi, että nuo kirjat on myös mieluisia. Kiiiitos sulle (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:55h, 16 tammikuu Vastaa

  Huippua, että tykkäsit :-) Ja kiva, että meillä on joitakin samoja tavoitteita! Toivottavasti onnistutaan molemmat niissä. Tuo kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta – täytyy tutustua siihen enemmän :p

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 09:28h, 16 tammikuu Vastaa

  Mä olin joskus lapsena ja nuorena kova lukemaan, mutta nykyään ei kirjoihin juurikaan jaksa keskittyä. Viime vuonna luin Matti Riekin Sentenced -bändistä kertovan kirjan mikä oli tosi mielenkiintoinen ja silloin mietin, että voisi lukea enemmänkin kirjoja. Kuitenkin se innostus sitten taas hiipui.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:17h, 16 tammikuu Vastaa

  Kuulostaa kivalta tuollainen tuokio :) Mutta mulla on jo itse asiassa Säästöpankissa rahasto. Ja löytyy säästötili erikseen, mutta haluaisin säästää entistä enemmän pienistä jutuista, kuten siitä ruuasta :) Asp-tiliä on suositeltu mulle ja jossain välissä varmaan avaan sen. Se olisi tulevaisuuden kannalta järkevä! Kiitos sulle kommentista :')

 • Avatar
  Atsis
  Posted at 12:03h, 16 tammikuu Vastaa

  Ainakin helsingissä ei tarvita 18 vuoden ikärajaa. Tiedän moniakin, jotka on hypänny 15 vuotiaana :)

 • Avatar
  Annn
  Posted at 12:46h, 16 tammikuu Vastaa

  :) Minkä kameran ajattelit hankkia?

 • Avatar
  ☆ namehisa☆
  Posted at 15:35h, 16 tammikuu Vastaa

  Ihania tavoitteita sulla, aika samanlaisia kuin täälläkinpäin, kun on muuttoa jne. Varsinkin toi älä vertaa itseäsi muihin-kohta itsellä nyt toteutuksen alla heti alkuun. Se kyllä syö paljon jaksamista kun liikaa vertailee :/
  Ja täällä kans yls jolla laskujen ja muiden makselu jää aina viimetippaan vaan silkasta viitsimättömyydestä :D

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 16:57h, 16 tammikuu Vastaa

  kiva kun toteutit tän ♥ hyviä tavoitteita! mä voisin ottaa myös tavotteeks ton asioiden hoitamisen alta pois heti, koska kyllä se ärsyttää jos joku asia on kokoajan takaraivossa, mutta sitä ei saa aikaseksi.. aion myös olla entistä aktiivisempi tänä vuonna: urheilla, nähdä kavereita, hoitaa asioita, opiskella ahkerasti, yllättää ihmisiä – ennen kaikkea hymyillä enemmän ♥ :)

 • Avatar
  Elli
  Posted at 18:17h, 16 tammikuu Vastaa

  Ihana postauksen aihe! Itekkin aloin miettiä, että pitäiskö itsellenikin tehdä goals 2016-lista:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:37h, 16 tammikuu Vastaa

  miks muuten muutit? halusikko jättää ns. "entisen elämän taakse" ja aloittaa puhtaalta paperilta tatun kans? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:29h, 16 tammikuu Vastaa

  Tosi inspiroiva tämä postaus! Aiotko muuten tehä sun uudesta kodista esittelypostauksen tms.? Sellane ois kiva!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:13h, 17 tammikuu Vastaa

  Tykkään tällasista postauksista! Mulla on kans jääny toi kirjojen lueskeleminen vähäksi, joten päätin tehdä siitä uuden vuoden lupauksen. Löysin keskiviikkona yhden kirjan ja alkoin sitä sitten lukemaan:).

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:17h, 17 tammikuu Vastaa

  Mulla kävi vähän samoin :s Kunnes nyt sitten päätin palata lukemisen pariin! Harmi, että sulla on innostus lukemiseen kadonnut… Ehkä se tulisi takaisin, jos löytäisit jonkun todella mielenkiintoisen kirjan :)?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:19h, 17 tammikuu Vastaa

  Totta!! Tuollaiseen ei kannata tuhlata energiaa :/ Vertaaminen on loppupeleissä aivan turhaa. Jokainen on onnellisempi varmasti silloin, kun keskittyy itseensä ja omiin tekemisiin. Tämä pätee niin urheilussa, bloggaamisessa tai ihan missä vaan. Olokin on jotenkin parempi silloin, kun ei vertaa. Ikävä kuulla, että sulla on mennyt koko päivä ns. pilalle tuollaisen jutun vuoksi :s Mutta tehdään siihen tänä vuonna poikkeus, eikö? :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:20h, 17 tammikuu Vastaa

  Ei mitään hajua :D Oon alkanut jo vähän selailemaan, mutta en tiedä yhtään – vaihtoehtoja on liikaa. Mutta jonkun, jolla kuvat onnistuisi aina eli todella laadukkaan :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:22h, 17 tammikuu Vastaa

  Kiitos paljon:) Aivan totta! Se syö todella paljon, jos lähtee vertailemaan itseään muihin. Täytyisi olla tyytyväisempi itseensä – missä tahansa tilanteissa. Mä aion ainakin tänä vuonna unohtaa kaikki turhat vertailut ja keskittyä itseeni. Luulen, että sillä tavalla saavuttaa myös paremman onnellisuuden tunteen :) Haha eikä! Ihanaa, etten ole ainoa ns. laiska tällaisissa jutuissa :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:23h, 17 tammikuu Vastaa

  Suuret kiitokset sulle =) Oih joo kannattaa! Tätä on hyvä sitten palata vuoden aikana katsomaan. Sitten taas muistaa omat tavoitteet ja voi tehdä asioita mitkä vie lähemmäksi niitä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:24h, 17 tammikuu Vastaa

  Ei ollut alunperin tarkoitus muuttaa, koska tykkäsin edellisestäkin asunnosta. Mutta tämä uusi tuli aivan sattumalta vastaan ja siitä lähti sitten idea yhteenmuuttoon :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:24h, 17 tammikuu Vastaa

  Jei, super kiva kuulla tämä :> Kyllä mä voisin! Aion tehdä muutamia sisutuspostauksia sekä isomman kodin esittelyn. Heti vaan, kun täällä on valmista ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:26h, 17 tammikuu Vastaa

  Mahtavaa, että ootte tykännyt tästä näin paljon :') Hei hienoa, että säkin lupasit lukemisen ja oot saanut sen jo aloitettua. Täytyy itsekin nyt ensi viikolla etsiä kirjasarjoja ja aloittaa – on sitä ollut vähän jo ikäväkin (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:29h, 17 tammikuu Vastaa

  Kiva, että sä toivoit tätä ♥ Kiitos! Joo suosittelen. Asioiden hoitaminen ajoissaa vähentää varmasti stressiä ja saa olon tuntumaan ainakin aktiivisemmalta, kun ei mieti hoitamattomia asioita. Sulla on niin ihania tavoitteita tälle vuodelle ja varsinkin tuo viimeinen :) Täytyisi varmaan itsekin kokeilla hymyillä entistä enemmän kaikkialla ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:12h, 17 tammikuu Vastaa

  Löysin kerran kaupasta sellaista mansikan makuista, pikku myy-rasiassa olevaa ja ei kyllä oo unohtunu syödä ku se on niin ihana purkki & maku! Ja ku talvella ei saa auringosta juuri yhtään, ni se on tosi tärkeetä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:17h, 17 tammikuu Vastaa

  Mitä, muutitko Tatun kanssa? (Oon tyylii ainoo joka ei tiiä ku en oo vähään aikaan lukenu sun blogii) mut onnee teille uuteen kotiin!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:34h, 17 tammikuu Vastaa

  En oo varma osaanko kunnolla suositella kirjoja kun ollaan iha eri ikäisiä ja mä luen kauheen paljon vaikka mitä mutta.. Ensinnäkin yks ihan mahtava on Agatha Christien kirjat, ne on niin käsittämättömän loogisia! Sellainen menee helposti "kevyenä lulemisena" ainakin mulla, paras niistä on Eikä yksikään pelastunut. (Rakastan tota kirjaa)! Sitte, Suklaamuruset-niminen kirjasarja on ihana ja semmonen ihanan hattarainen. Outolintu-trilogia on hyvä. Huomaan, että aika usein lainaan sisustus aiheisia kirjoja ja lehtiä, oioi ne kodit! Kauneudenhoito kirjat on hyviä, tykkään semmosista missä on reseptejä vaikka DIY jalkakylpyihin! (Esim. Kotikosmetiikkaa) tykkään myös älyttömästi Harry Potter-sarjasta ja oon lukenu ne jotain miljoonaa kertaa.. tilaatko lehtiä? Esim kauneus ja terveys, Deko ja elle on ihania!! Sitte hauskuutukseks mulle tulee Aku Ankka, se on vaa niin klassikko. Sitte vielä tämmönen random-kysymys, millanen kalenteri sulla on? Ja teetkö joskus kuvapostauksen, ne on huippuja!

 • Avatar
  Sara
  Posted at 18:42h, 17 tammikuu Vastaa

  Mulla oli myös tapana tehdä vuosina -13 ja -14 tuollaiset goals listat ja tälle vuodelle aloitin sitä tekemään, mutta se on vieläkin hieman vaiheessa :D Jotenkin mun mielestä reilumpaa itseäkin kohtaan tehdä lista tavoitteista eikä "pakottaa" itseä esim karkkilakkoon tai vastaavaan. Lupauksien rikkominen tuntuu huomattavasti pahemmalta entä se ettei pääsekkään aivan täysin kaikkiin tavoitteisiin, sillä edes muutaman tavoitteen saavuttaminen saa paljon paremmalle tuulelle entä leffan katsominen ilman karkkia vaikka kuinka tekisi mieli. Peukutan siis postaukselle!

 • Avatar
  emmi / emerentus
  Posted at 12:19h, 18 tammikuu Vastaa

  Itsekkin olen listojen ystävä ja tein tälle vuodelle tavoitelistan :-) Vinkkinä ehkä se että mitä spesifimpi tavoite, sen helmpompi se on toteuttaa. Esim. kirjoitin itse listaani ihan konkreettisesti että "lue 1 kirja/kk" sen sijaan että "lue enemmän" koska en muuten varmaan tulisi luettua omasta mielestä tarpeeksi :-) Tein oman listan tänne jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa: http://emerentus.blogspot.fi/2016/01/tavoitteet-vuodelle-2016.html

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:38h, 21 tammikuu Vastaa

  Pokkareina on ainaki suomenkielisenäki :) ainaki täälläpäin oon prismassa nähny!

 • Mun 2017 uuden vuoden lupaukset - Saijis
  Posted at 11:22h, 04 tammikuu Vastaa

  […] mutta tavoitteita sen sijaan lähes jokaiselle viimeisimmälle vuodelle. Viime vuonna kirjoittelin tässä postauksessa tavoitteeksi muun muassa juoda enemmän vettä, alkaa lukemaan kirjaa, säästää […]

Post A Comment