Goals and dreams for 2016

Purkasin eilen keskiyön aikoihin viimeisen muuttolaatikon, jippii! Valmiilta täällä ei näytä varmaan vielä hetkeen, mutta kodilta tämä jo tuntuu Tai oikeastaan tuntui jo heti ensimmäisenä päivänä, kun kannettiin muuttolaatikoita. Sanoin pihalla autossa, että ”ihan kuin kotiin olisi kotiin ajanut”. Viime päivät ollaan innokkaina purettu laatikoita ja sisustettu. Sen vuoksi täällä blogissa on ollut tämän viikon hiljaisempaa, mutta nyt alkaa arki normalisoitumaan, joten odotan jo aktiivisempaan postaustahtiin pääsemistä. Mulla olisi taas vaikka kuinka paljon asiaa, mutta mennään päivän aiheeseen:
Vuoden vaihtuminen merkitsee usein erilaisten lupausten tekemistä. Mulla on huonoja muistoja radikaalien muutosten tekemisestä (yleensä lupaukset on pilattuna jo tammikuun loppuun mennessä), joten en myöskään enää ahdista itseäni sellaisilla… Oon kuitenkin erittäin tarkka tavoitteistani sekä päämääristäni. Eräs lukija ehdotti tällaisen Goals 2016-koosteen tekemistä ja koska rakastan yli kaiken erilaisten listojen tekemistä niin päätin toteuttaa tämän. Kokosin yhteen asiat, joissa haluan tänä vuonna kehittyä, jotka haluan kokea, jotka haluan muuttaa jne. 
1. Hoida asiat heti pois alta. Saatan usein heittäytyä laiskaksi veroilmoitusten, lääkärin varaamisen tai pankissa käymisen kanssa. Tänä vuonna aion ottaa taktiikan käyttöön, että heti asioiden ilmauduttua teen tarvittavat ”toimenpiteet”, haha. Sama koskee laskujen maksamista ja auton tankkaamista. 
2. Toteuta unelmia. En tarkoita, että olisin nyt ostamassa isoa kivitaloa vaan ihan pieniäkin juttuja, kuten benjihypyn hyppääminen tai ralliauton kyydissä vierailu (tämä itse asiassa toteutuu keväällä). Sekä tehdä pieniäkin juttuja muiden isompien unelmien toteuttamisen eteen.

Bucket list blogipostaus

3. Laita koti valmiiksi. Tässä on toteutettava juttu number one. Keskeneräinen koti on mulle painajainen (okei, vähän liioittelin), mutta tunnen viihtyväni paremmin täysin valmiissa kodissa. Tänne täytyy hankkia vielä eräs pöytä, vaaterekki ja muutamia sisustusjuttuja. Eli toisin sanoen tähän voisi kirjoittaa myös, että osta puuttuvat huonekalut, tee reissu Ikeaan sekä shoppaile sisutusverkkokaupoissa.
4. Ala lukemaan kirjaa. Mun edellinen kannesta kanteen lukemani kirja on ollut vuosi sitten Lauren Conradin oma, mutta haluaisin tänä vuonna palata uudelleen iltalukemisen pariin. Jos yhtään tiedätte kirjaa/kirjasarjaa, joka olisi mun tyylinen tai josta voisin pitää niin kaikki vinkit on tervetulleita kommenttiboksiin!

tavoitteet vuodelle 2016

5. Juo säännöllisesti vettä. Moni blogia pidempään seurannut tietääkin, että mä juon paljon vettä. Oon työstänyt juomisen rytmiä nyt pari viimeistä vuotta, mutta siinä on vielä vähän viilaamista. Saattaa nimittäin olla päiviä, että juon sen 2-3 litraa ja vastakohtaisesti päiviä, kun juon ehkä 2 lasia. Eli tämä täytyisi saada säännöllisemmäksi! Taidan mennä heti täyttämään juomapulloni…

6. Pidä huolta vitamiinien saannista. Mulla on lievää anemiaa, joten rautaa tulee napsittua lisäannoksena. Vitamiinit taas ovat unohtuneet, joten varsinkin pimeinä aikoina haluan huolehtia niiden riittävästä saannista. Tietysti pääasiassa hedelmien ja marjojen kautta, mutta tarvittaessa myös vitamiinilisinä.


goals 2016

7. Toteuta tavoitteita blogin suhteen. Tänä vuonna aion tietysti pitää aktiivisesta postausrytmistä kiinni, vastailla kommentteihin, sähköposteihin ja muihin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, ostaa uuden kameran, toteuttaa monipuolisia postauksia ja muutenkin olla yleisesti aktiivinen.

8. Säästä rahaa ja käytä sitä järkeviin juttuihin. Eli turhat ostokset minimiin. Täytyisi laatia joku budjettilista, jonka mukaan osaisi säästää sekä käyttää rahaa ns. oikein. Haluan myös alkaa kiinnittämään huomiota ruokaostoksiin. Tuntuu nimittäin, että kaupasta lähtee aina jotain turhaa mukaan eli sellaiset ostokset pois ja harkituimpia hankintoja tilalle.

Bucket list blog

9. Älä verta itseäsi muihin. Keskity omaan tekemiseesi, koska vertailusta ei seuraa mitään hyvää.

10. Pidä mielessä elämän positiiviset jutut ja sulje kaikki negatiivisuus pois. Sitä ei tarvita. Edes täällä blogin kommenttiboksissa! ”The only difference between a good day and a bad day is your attitude”
Kertokaa ihmeessä, että mitäs piditte postauksesta? Entä teittekö te lupauksia tai tavoitteita vuodelle 2016?

73 Responses to “Goals and dreams for 2016”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Syöthänsä d vitamiinia, koska suomalaisten olis tärkee saaha sitä ku täällä ei oikeen auringon valosta sitä tarpeeks saa? :D

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Syön monivitamiinia, jossa on mukana D-vitamiinia vähän. Mutta oot oikeassa, täytyisi varmaan alkaa syömään sitä erikseen :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi tälläiset on niin ihania postauksia<3 alkaa heti miettimään omia tavoitteita :) on aina niin ihanaa kun alkaa uusi vuosi. Itse olen ainakin niin täynnä intoa ja valmiina toteuttamaan tämän vuoden unelmat<3 tosin tänä vuonna minulla ne ei ole niin konkreettisia vaan juuri noihin kahteen viimeiseen liittyviä :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit <3 Ja vielä kivempaa, että innostuit miettimään omia tavoitteita :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä tämän vuoden alkamisesta. Kun vuosi vaihtuu niin se tietää aina ns. uutta alkua. Mutta tehdään tästä vuodesta kaikkien aikojen paras pientekin unelmien kautta :)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Benjihyppy – pieni juttu, whaat!?

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Haha vertauksena johonkin talon ostamiseen niin joo :-D

 7. Avatar Sofia sanoo:

  Tosi hyviä tavotteita! Itsekin pidän enemmän tavotteiden asettamisesta kuin lupauksista. Tavoitteisiin on helpompi päästä, kun taas lupaukset ns velvoittavat ja tuntuvat siks ehkä enemmänkin pakkopullalta..
  Onnea uuteen kotiin!:)

 8. Avatar Helmi sanoo:

  Kivoja suunnitelmia, täältä voisi napsaista muutaman itsellekin toteutukseen. Vaikka luen oikeasti paljon, tuntuu etten osaa suositella mitään, koska meillä on paljon ikäeroa ja tyylilajitkin voi erota hieman toisistaan :D

 9. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Ihanan positiivinen postaus :) Mäkin ytitän ainakin kohtia 1,2,5,6,8,9 ja 10 :) Oon täyttänyt sellaista vihkoa vuoden alusta jossa kirjoitan yhden positiivisen asian joka päivä :)
  Vuosi sitten en olisi kyllä varmaan hypännyt benjitä vaikka maksettaisi mutta nyt olen innostunut ideasta ihan älyttömästi :D mä haluan kuitenkin tehdä sen mun bestiksen kanssa :) Se on jo suostunut ;) Eli haluan hypätä tandembenjin jossa hyppätään kaverin kans samaan aikaan silleen haliotteella tai selät vastakkain ollaan toisissa kiinni :) Yksin en kyllä ehkä uskaltaisi … Ja kun kerran teen sen niin haluan käydä kaverin kanssa heti siinä suomen korkeimmassa vaikka kesälomalla :) Turha sitä mitään pikkuhyppyjä kokeilla eka XD Mä oon jo kiertänyt suomen huvipuistoissa suurinpiirtein kaikki hurjimmatkin laitteet joten taitaa olla benjihypyn aika :D En oo ottanu kyllä selvää onko benjihypyssä jotain ikärajaa :D Tiedätkö sä ?

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko muuten koskaan käyny missään ulkomailla (muualla ku ruotsi tai viro)? :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Sofia :) Samaa mieltä! Lupaukset kuulostaa niin velvoitteisilta ja sitten, jos ne menee mönkään niin ärsyttää. Tavoitteiden eteen taas pystyy aina tehdä jotain eikä ne mene pilalle yhtä helposti. Toivotaan, että pääsen edes lähelle näitä ja saan toteutettua unelmia :')

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia (: Joo nappaa ihmeessä itsellesikin! Eikä :D Miksi mä en lue… Tai osasyy on se, että en ole törmännyt kiinnostaviin kirjasarjoihin. Täytyy kuitenkin toivoa, että jossain välissä tulisi vastaan joku hyvä tai saisin vinkkejä tähän postaukseen :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä oon käynyt Thaimaassa. Ja tämän vuoden aikana toivottavasti pitkästä aikaa jossain uudessa maassa:)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos :) Ohoh! Onpas meillä monta samaa kohtaa ja pidetään peukut pystyssä, että molempien tavoitteet täyttyy. Ihana idea tuo vihko, se tekee varmasti positiivisemman fiiliksen <3 Huippua, että oot innostunut kans benjihypystä. Kaverin kanssa hyppääminen on myös ikimuistoista, joten kyllä kannattaa :) Tuo Suomen korkein olisi hurja – ehkä mä meen siihen heti "normaalin" tornin jälkeen. Sama täällä, tuntuu ettei mitkään laitteet enää ole riittävän hurjia. Tykkään nimittäin älyttömästi korkeista paikoista ja siitä jännityksestä. Benjihyppyyn on ymmärtääkseni 18-vuoden ikäraja ainakin tietämilläni yrityksillä :)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sokeriton tammikuu tässä on meneillään, mutta ennen kaikkea heti huomas sokeria olevan joka syömisessä. Kunhan osaisi vähä vähentää.. Ja sitten kirjavinkkinä ihan vaikka Jutan voimakirja (löytyy tsemppaavia ja positiivisia juttuja – ja sitä lukee sopivan nopeasti) :-) -Heidi

 16. Avatar Emilia sanoo:

  Kannattaa ehdottomasti lukea Khloe Kardashianin Strong looks better naked kirja, se on niin motivaatio kirja! :) Tosin se on englanniksi, mutta helppoa luettavaa. :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

 17. Avatar Saijis sanoo:

  En olekaan kuullut tuollaisesta kirjasta, mutta kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta että täytyy tutustua siihen. Kiitoksia paljon vinkistä :) xx

 18. Ihana postaus!♥

 19. Avatar Anniina sanoo:

  Toi benjihyppy on kyllä toteuttamisen arvoinen!! Itse toissa syksynä hyppäsin, ja oli kyllä mieletöntä!:D Haaveena päästä hyppäämään uudemman kerran hienommissa maisemissa, vaikkapa ulkomailla :) Tosi ihana postaus taas <3 plus ois kiva kuulla miten sun sisustusprojekti etenee!:P

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti lukuun plum sykesin kirjoittama manhattanin blondit :D saa nauraa! Kertoo sellaisista "överirikkaista" naisista jotka sitten koheltaa ihmissuhteineen kaikkineen. Itse koin että humorisisesta näkökulmasta ja liioitellen kuvataan naikkosten elämää. Enempää en paljasta niin jää parhaat palat sulle ;)

 21. Avatar E sanoo:

  Jos kaipaat jotain helppoo iltalukuhömppää niin suosittelen Laura Paloheimon Klaukkalaa ja OMG:tä! :) Ei mitään tulevia kirjallisuuden klassikkoteoksia, mutta sellasta hauskaa chic litiä, jonka avulla pääsee helposti taas kiinni lukemisen makuun :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset =) Vitsit miten tällainen palaute ilahduttaa alkavana viikonloppuna <3

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :/ Mun vinkkinä voin tuohon sanoa, että kannattaa kokeilla syödä hedelmiä (mahdollisimman makeita) heti kun himo karkkiin tms. iskee. Yritän itsekin vähentää sokeria ja pikkuhiljaa parempaan suuntaan :) Kiitti sulle vinkistä! Tuollaiset positiiviset ja tsemppaavat kirjat kiinnostaa aina :-)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh!! Kuulostaa niin kivalta, että pakko hypätä nyt kesällä :) Hienommat maisemat olisi kyllä plussaa ja varsinkin ulkomailla joku todella korkea paikka olisi mieletön :p Kiitos Anniina. Ja hei joo sisustusprojektista voisin kirjoitella kohta postausta, kun muutamat hankinnat saapuu postissa ;) <3

 25. Avatar Fia sanoo:

  Himoshoppaaja kirja sarjasta sattaisit ehkä tykätä, en ole itse lukenu, mutta elokuva siitä varmaan ekasta kirjasta oli ihan hyvä :)) kirjoittaja on Sophie Kinsella, ja ihana postaus jälleen <3

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit just tuollainen mua kiinnostaa :D Valitsen usein tuon tyyppisiä leffojakin! Mä jäin jo sun suosittelun perusteella koukkuun :-D Kuulostaa juuri mun tyyliseltä kirjalta eli luettavaksi menee. Kiitos sulle paljon mielenkiintoisesta vinkistä :-)

 27. Avatar Janette T sanoo:

  Pakko sanoa, että tästä blogin tasosta kyllä huomaa sen miten paljon siihen oikeasti panostat! Jokainen postaus vaikuttaa kovin tarkkaan suunniteltuna, ja kuvat ovat aina yhteensopivia. Kyllästyn blogeihin todella helposti, mutta tämä on ollut lukulistallani jo sen alusta asti, joten kiitos upeasta blogista ja jälleen kerran hyvästä postauksesta :-)!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Juuri sellaista hauskaa lukemista kaipaan ja pienen googlettelun perusteella kuulostaa hyvältä :p Iltalukemisena on parasta juuri kaikki hömpät kirjat :-D

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon kattonut sen elokuvan ja tykkäsin kyllä paljon =) Kirjana voisi olla jopa vielä parempi! Kiitos sulle paljon vinkistä ja kommentista… <3

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mäkin oon lukenut sen ja myös ilmeisesti saman kirjasarjan toisen kirjan ja en voi muuta kuin suositella! :P

 31. Avatar elina sanoo:

  Mulla on saamattomuus ongelma ja asiat jää aina viimetippaan! Siinä ois siis mullakin jotain tavoitetta tulevaan vuoteen. Ja hyvää tulevaa vuotta Saija! (:

 32. Avatar May Más sanoo:

  Kiva postaus! Sai tosiaan itsenikin ajattelemaan että minkälaisia tavoitteita ja lupauksia sitä itselleen tekisi. Kiitos ihanasta blogista Saija <3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi :o No nyt menin ihan sanattomaksi! Saat multa jättimäiset nöyrät kiitokset :) Ihan mahtavaa saada tällaista palautetta. Mä suunnittelen jokaisen postauksen ja oon myös erittäin tarkka kuvissani. Visuaalisuus on tärkeä osa mulle ja hyvä juttu, että se välittyy ruudun toiselle puolelle. Tällaisen palautteen jälkeen aloittaa ilomielin viikonlopun. Kiitos vielä :')

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit täytyy kyllä alkaa metsästämään koko kirjasarja käsiin! Uskon nimittäin, että tuun tykkäämään siitä (:

 35. Avatar mmiuj sanoo:

  Kirjoista suosittelen pretty little liars bokseja. Itse en Suomesta löytänyt, mutta jos englannin kielen taitoa löytyy niin esimerkiksi book depositorysta saa edullisesti kirjoja. (helppo lukuista englannin kieltä ja plussaa siitä että sivusto kierrättää kirjoja). Myös toinen ns sarja on pll:stä, kannattaa selata jos vain kiinnostaa! :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :s Se on kyllä sellainen tapa, josta pääsee mielellänsä pois. Toivottavasti onnistut siinä tänä vuonna – mä pidän peukkuja! Kiitti kovasti ja samoin myös sinne sulle :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitti sulle itsellesi mukavasta kommentista =) Niin ihana kuulla, että tämä postaus oli mieluinen ja sai sut ajattelemaan omia tavotteita. Toivottavasti molemmat onnistutaan niissä <3 :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Siltä kyllä kuulostaa!! Pakko selvittää, että mistä löydän noi :p

 39. Avatar Pankkineiti sanoo:

  Voi, että jos asuisit Tampereella, niin kutsuisin sut oitis Säästöpankkiin omantalouden tuokioon. Katsottaisiin sulle joku oiva rahasto, johon säästää esimerkiksi unelmalaukkua, lomamatkaa tai jemmarahastoa varten :) Myös asp-tili kannattaa avata, mikäli sitä ei vielä ole :) Ja säästämään kannattaa aloittaa ihan vaikka vaan pienesti, esi 50€ joka toinen kuukausi rahastoon on varsin yleinen säästösuunnitelma nuorilla naisilla :)

 40. Ootko lukenu Candace Bushnellin kirjoja? Ne vois olla sun tyylisii. Ite tykkäsin kovasti myös Lauren Weisbergerin Paholainen pukeutuu pradaan ja sen jatko-osaan vaikka ne onki sellasia klassikoita

 41. Avatar Oona T sanoo:

  Voisin suositella sulle sellaista kirja(sarjaa) kuin Hollywood Samlen Geek girl. Kunnon hömppäkirjallisuutta pienellä twistillä!

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi kohta 9 on kyllä omallakin listalla, oon vasta alkanut tajuta kuinka paljon toi vaikuttaa varsinkin urheilussa. Joskus meni koko päivän fiilikset kun joku teki jotain paremmin kuin itse vaikka aiemmin toisin, nyt oon kuitenkin alkanut opettelemaan sitä parempaa ajattelumallia: kunhan antaa kaikkensa eikä käytä voimia siihen muiden analysointiin niin kyllä muuten kehittyy! :)

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! :-) muutamia samojakin tavoitteita löytyy!
  Ja iiihana kirjasuositus on Jojo Moyesin "kerro minulle jotain hyvää"!
  Kirja sisältää rakkautta, mutta ei liikaa, ajankohtaisia aiheita ja monenlaisia tunteita. Suosittelen!! :-)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo oon lukenut hänen Summer and the city-nimisen kirjan ja tykkäsin siitä älyttömästi :) En olekaan perehtynyt, että onko hänellä muita kirjoja eli täytyy katsoa. Ja nuo viimeiset vinkit kuulostaa myös houkuttelevilta – kiitti sulle paljon Sanni:)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa siis just mun tyyliseltä kirjalta. Tuhannet kiitokset vinkistä! Oon saanut todella hyviä suosituksia, joten kyllä luulisi kirjan löytyvän =)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä voisin myös Englanniksi lukea kirjoja :) Tuo sivusto on mulle aivan outo, mutta täytyy käydä tutustumassa. Mä pidän paljon PLL:stä eli luulisi, että nuo kirjat on myös mieluisia. Kiiiitos sulle (:

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että tykkäsit :-) Ja kiva, että meillä on joitakin samoja tavoitteita! Toivottavasti onnistutaan molemmat niissä. Tuo kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta – täytyy tutustua siihen enemmän :p

 48. Avatar imlacking sanoo:

  Mä olin joskus lapsena ja nuorena kova lukemaan, mutta nykyään ei kirjoihin juurikaan jaksa keskittyä. Viime vuonna luin Matti Riekin Sentenced -bändistä kertovan kirjan mikä oli tosi mielenkiintoinen ja silloin mietin, että voisi lukea enemmänkin kirjoja. Kuitenkin se innostus sitten taas hiipui.

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa kivalta tuollainen tuokio :) Mutta mulla on jo itse asiassa Säästöpankissa rahasto. Ja löytyy säästötili erikseen, mutta haluaisin säästää entistä enemmän pienistä jutuista, kuten siitä ruuasta :) Asp-tiliä on suositeltu mulle ja jossain välissä varmaan avaan sen. Se olisi tulevaisuuden kannalta järkevä! Kiitos sulle kommentista :')

 50. Avatar Atsis sanoo:

  Ainakin helsingissä ei tarvita 18 vuoden ikärajaa. Tiedän moniakin, jotka on hypänny 15 vuotiaana :)

 51. Avatar Annn sanoo:

  :) Minkä kameran ajattelit hankkia?

 52. Ihania tavoitteita sulla, aika samanlaisia kuin täälläkinpäin, kun on muuttoa jne. Varsinkin toi älä vertaa itseäsi muihin-kohta itsellä nyt toteutuksen alla heti alkuun. Se kyllä syö paljon jaksamista kun liikaa vertailee :/
  Ja täällä kans yls jolla laskujen ja muiden makselu jää aina viimetippaan vaan silkasta viitsimättömyydestä :D

 53. Avatar Nelli sanoo:

  kiva kun toteutit tän ♥ hyviä tavoitteita! mä voisin ottaa myös tavotteeks ton asioiden hoitamisen alta pois heti, koska kyllä se ärsyttää jos joku asia on kokoajan takaraivossa, mutta sitä ei saa aikaseksi.. aion myös olla entistä aktiivisempi tänä vuonna: urheilla, nähdä kavereita, hoitaa asioita, opiskella ahkerasti, yllättää ihmisiä – ennen kaikkea hymyillä enemmän ♥ :)

 54. Avatar Elli sanoo:

  Ihana postauksen aihe! Itekkin aloin miettiä, että pitäiskö itsellenikin tehdä goals 2016-lista:)

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  miks muuten muutit? halusikko jättää ns. "entisen elämän taakse" ja aloittaa puhtaalta paperilta tatun kans? :)

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi inspiroiva tämä postaus! Aiotko muuten tehä sun uudesta kodista esittelypostauksen tms.? Sellane ois kiva!

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään tällasista postauksista! Mulla on kans jääny toi kirjojen lueskeleminen vähäksi, joten päätin tehdä siitä uuden vuoden lupauksen. Löysin keskiviikkona yhden kirjan ja alkoin sitä sitten lukemaan:).

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla kävi vähän samoin :s Kunnes nyt sitten päätin palata lukemisen pariin! Harmi, että sulla on innostus lukemiseen kadonnut… Ehkä se tulisi takaisin, jos löytäisit jonkun todella mielenkiintoisen kirjan :)?

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Totta!! Tuollaiseen ei kannata tuhlata energiaa :/ Vertaaminen on loppupeleissä aivan turhaa. Jokainen on onnellisempi varmasti silloin, kun keskittyy itseensä ja omiin tekemisiin. Tämä pätee niin urheilussa, bloggaamisessa tai ihan missä vaan. Olokin on jotenkin parempi silloin, kun ei vertaa. Ikävä kuulla, että sulla on mennyt koko päivä ns. pilalle tuollaisen jutun vuoksi :s Mutta tehdään siihen tänä vuonna poikkeus, eikö? :p

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään hajua :D Oon alkanut jo vähän selailemaan, mutta en tiedä yhtään – vaihtoehtoja on liikaa. Mutta jonkun, jolla kuvat onnistuisi aina eli todella laadukkaan :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon:) Aivan totta! Se syö todella paljon, jos lähtee vertailemaan itseään muihin. Täytyisi olla tyytyväisempi itseensä – missä tahansa tilanteissa. Mä aion ainakin tänä vuonna unohtaa kaikki turhat vertailut ja keskittyä itseeni. Luulen, että sillä tavalla saavuttaa myös paremman onnellisuuden tunteen :) Haha eikä! Ihanaa, etten ole ainoa ns. laiska tällaisissa jutuissa :-D

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle =) Oih joo kannattaa! Tätä on hyvä sitten palata vuoden aikana katsomaan. Sitten taas muistaa omat tavoitteet ja voi tehdä asioita mitkä vie lähemmäksi niitä :p

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ollut alunperin tarkoitus muuttaa, koska tykkäsin edellisestäkin asunnosta. Mutta tämä uusi tuli aivan sattumalta vastaan ja siitä lähti sitten idea yhteenmuuttoon :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, super kiva kuulla tämä :> Kyllä mä voisin! Aion tehdä muutamia sisutuspostauksia sekä isomman kodin esittelyn. Heti vaan, kun täällä on valmista ;-)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtavaa, että ootte tykännyt tästä näin paljon :') Hei hienoa, että säkin lupasit lukemisen ja oot saanut sen jo aloitettua. Täytyy itsekin nyt ensi viikolla etsiä kirjasarjoja ja aloittaa – on sitä ollut vähän jo ikäväkin (:

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että sä toivoit tätä ♥ Kiitos! Joo suosittelen. Asioiden hoitaminen ajoissaa vähentää varmasti stressiä ja saa olon tuntumaan ainakin aktiivisemmalta, kun ei mieti hoitamattomia asioita. Sulla on niin ihania tavoitteita tälle vuodelle ja varsinkin tuo viimeinen :) Täytyisi varmaan itsekin kokeilla hymyillä entistä enemmän kaikkialla ♥

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Löysin kerran kaupasta sellaista mansikan makuista, pikku myy-rasiassa olevaa ja ei kyllä oo unohtunu syödä ku se on niin ihana purkki & maku! Ja ku talvella ei saa auringosta juuri yhtään, ni se on tosi tärkeetä!

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä, muutitko Tatun kanssa? (Oon tyylii ainoo joka ei tiiä ku en oo vähään aikaan lukenu sun blogii) mut onnee teille uuteen kotiin!!

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  En oo varma osaanko kunnolla suositella kirjoja kun ollaan iha eri ikäisiä ja mä luen kauheen paljon vaikka mitä mutta.. Ensinnäkin yks ihan mahtava on Agatha Christien kirjat, ne on niin käsittämättömän loogisia! Sellainen menee helposti "kevyenä lulemisena" ainakin mulla, paras niistä on Eikä yksikään pelastunut. (Rakastan tota kirjaa)! Sitte, Suklaamuruset-niminen kirjasarja on ihana ja semmonen ihanan hattarainen. Outolintu-trilogia on hyvä. Huomaan, että aika usein lainaan sisustus aiheisia kirjoja ja lehtiä, oioi ne kodit! Kauneudenhoito kirjat on hyviä, tykkään semmosista missä on reseptejä vaikka DIY jalkakylpyihin! (Esim. Kotikosmetiikkaa) tykkään myös älyttömästi Harry Potter-sarjasta ja oon lukenu ne jotain miljoonaa kertaa.. tilaatko lehtiä? Esim kauneus ja terveys, Deko ja elle on ihania!! Sitte hauskuutukseks mulle tulee Aku Ankka, se on vaa niin klassikko. Sitte vielä tämmönen random-kysymys, millanen kalenteri sulla on? Ja teetkö joskus kuvapostauksen, ne on huippuja!

 70. Avatar Sara sanoo:

  Mulla oli myös tapana tehdä vuosina -13 ja -14 tuollaiset goals listat ja tälle vuodelle aloitin sitä tekemään, mutta se on vieläkin hieman vaiheessa :D Jotenkin mun mielestä reilumpaa itseäkin kohtaan tehdä lista tavoitteista eikä "pakottaa" itseä esim karkkilakkoon tai vastaavaan. Lupauksien rikkominen tuntuu huomattavasti pahemmalta entä se ettei pääsekkään aivan täysin kaikkiin tavoitteisiin, sillä edes muutaman tavoitteen saavuttaminen saa paljon paremmalle tuulelle entä leffan katsominen ilman karkkia vaikka kuinka tekisi mieli. Peukutan siis postaukselle!

 71. Itsekkin olen listojen ystävä ja tein tälle vuodelle tavoitelistan :-) Vinkkinä ehkä se että mitä spesifimpi tavoite, sen helmpompi se on toteuttaa. Esim. kirjoitin itse listaani ihan konkreettisesti että "lue 1 kirja/kk" sen sijaan että "lue enemmän" koska en muuten varmaan tulisi luettua omasta mielestä tarpeeksi :-) Tein oman listan tänne jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa: http://emerentus.blogspot.fi/2016/01/tavoitteet-vuodelle-2016.html

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pokkareina on ainaki suomenkielisenäki :) ainaki täälläpäin oon prismassa nähny!

 73. […] mutta tavoitteita sen sijaan lähes jokaiselle viimeisimmälle vuodelle. Viime vuonna kirjoittelin tässä postauksessa tavoitteeksi muun muassa juoda enemmän vettä, alkaa lukemaan kirjaa, säästää […]

Kommentoi