Palmolive – So Vibrant

Yhteistyössä Indiedays ja Palmolive

Palmolive aroma sensations

Rentoutuminen… Kuka ei sitä rakastaisi, vai mitä? Kiireen ja mahdollisen stressin keskellä mikään ei tunnu paremmalta kuin rentoutuminen. Siihen saattaa kuulua vaikka ihan vaan kotona oleskelu tai kylpyläreissu. Jokainen rentoutuu omalla tavallansa, mutta nuo kaksi esimerkkiä yhdistyy hyvin uusissa Palmoliven Aroma Sensations suihkusaippuoissa. Ylellisiä suihkuhetkiä, raikasta tuoksua ja puhtautta.

Palmolive aroma sensations sarja

Mä oon mukana Indiedaysin ja Palmoliven yhteistyössä, jossa sain kaikki kuusi suihkugeeliä testattavaksi – suihkuhemmottelua parhaimmillaan. Aroma Sensations-sarjaan kuuluu siis kuusi syötävän herkullisen tuoksuista ja väristä (oih, nuo kaikki värit on niin houkuttelevia) suihkusaippuaa. Vihreä So Dynamic sisältää mm. Verbanan ja mandariinin öljyä, violetti So Relaxed taas mm. laventelia ja kardemummaa, pinkki Feel Glamorous vaniljaa ja pitaiyaa. Sininen kuoriva Feel The Massage pitää sisällään Kuolleenmeren suolaa sekä aloe veraa. Keltainen Feel Good muun muassa mangoa ja oranssi So Vibrant gojimarjaa, kiinanruusua jne.

Palmolive

Mun omaksi suosikiksi näistä kuudesta lukeutuu tämä kuvassa näkyvä So Vibrant, jonka tuoksu muistuttaa raikasta mehua. Tämä kauniisti helmeilevä suihkusaippua sisältää gojimarjaa, kiinanruusua sekä inkivääriöljyä. Energisen suihkusaippun avulla starttaa päivän tai hakee virkistystä vaikka pitkän työpäivän jälkeen.
Käytin tätä viimeksi eilen pitkän muuttopäivän jälkeen. En olisi millään malttanut tulla suihkusta edes pois, kun koko kylppärin valtasi niin hyvä tuoksu – ei liian vahva vaan juuri sopivan raikas  Sen jälkeen oli ihana hypätä sänkyyn puhtaiden lakanoiden väliin nukkumaan ensimmäinen yö uudessa kodissa.

Palmolive aroma sensations suihkugeelit

Näiden suihkusaippuiden avulla saa tuotua kiireen keskelle palan pientä luksusta ja arjen hemmottelua. Aina ei tarvitse lähteä kylpylään vaan pienilläkin jutuilla pystyy vaikuttaa omaan virkeyteen sekä taas puolestansa rentoutumiseen. Onko nämä suihkusaippuat muuten teille jo tuttuja?

Palmolive aroma sensations sarja suihkugeelit

Jos ei ole, niin ei mitään hätää! Nimittäin nyt teillä on mahdollisuus hakea mukaan testiryhmään, jossa 200 onnekasta saavat kotiovelleen testattavaksi Palmoliven Aroma Sensationsin pinkin kuorivan Feel Glamorous-suihkusaippuan. Tämä kuoriva suihkusaippua soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön, joten enää ei tarvitse huolehtia ihon kuorinnasta erikseen! Testiryhmään ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ.

Miltäs nämä kuulostaa? Entä onko teistä joku jo kenties testannut näitä?

$(document).ready(function() { ga(’a.send’, { hitType: ’event’, eventCategory: ’Post’, eventAction: ’view’, eventLabel: ’Saijis Palmolive’ }); });


40 Comments
 • Avatar
  Peppi
  Posted at 13:14h, 13 tammikuun Vastaa

  Oon kokeillut tota so relaxed, tykkään siitä kyllä paljon! Suihkuhetkestä tulee heti miellyttävämpi jos on hyväntuoksuisia pesuaineita käytössä. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:21h, 13 tammikuun Vastaa

  Oiii kuulostaa niin hyvältä :)<33 piti ihan osallistua! ;) rakastan erilaisia suihkusaippuoita ja musta on kiva vaihdella tuoksuja :) ettei aina peräkkäisinä päivinä käytä sitä samaa tuoksua :D ihanan herkulliset kuvat<33

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:28h, 13 tammikuun Vastaa

  Nämä tuoksuu niin ihanalle! :)

  http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi/

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 14:04h, 13 tammikuun Vastaa

  Oi kuinka kiva juttu! Osallistuin siihen:)
  Muutes oliko tossa ikärajaa?
  Koska se jäi mietityttämään mua…
  Hyvä postaus myöskin♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:47h, 13 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus!♥ Oon testannu tuota sinisessä olevaa suihkusaippuaa,ja suosittelen kaikille sitä :).

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 15:26h, 13 tammikuun Vastaa

  Oi miten kauniita kuvia, sä se saat saippua pullotkin kuvattua niin myyvästi, että pakko käydä hankkimassa noita pitkästä aikaa :)! Tän oot varmasti jossain joskus sanonut, mutta millä ohjelmalla sä muokkaat sun kuvat ? :)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 16:53h, 13 tammikuun Vastaa

  Oon testannu nuita ja tälläkin hetkellä käytössä <3 Mun lempparisaippuoita.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:57h, 13 tammikuun Vastaa

  Se on kyllä aivan ihana :) Se on aivan totta! Pienelläkin jutuilla pystyy vaikuttamaan tällaisiin juttuihin. Mulle on ainakin tärkeää, että pesuaineet tuoksuu hyvältä. Niiden käyttäminen on silloin huomattavasti kivempaa :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:14h, 13 tammikuun Vastaa

  Aarg kyllästyttää lukea näitä samoja postauksia näistä suihkugeeleistä joka ikiseltä bloggaajalta.. tiedän että rahan takiahan näistä bloggaatte mutta turhauttavaa lukijan kannalta. :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:16h, 13 tammikuun Vastaa

  Nämä on herkullisia :p Jooo kyllä kannattaa <3 Mä teen aivan samaa, mulla on nytkin käytössä näistä kolme eri (kaikkia on toki jo testattu monesti). Mutta vaihtamalla ei kyllästy :D Kiitos kovasti ihanainen kommentistasi <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:16h, 13 tammikuun Vastaa

  Niin tuoksuu!! Voisin oikeasti jopa maistaa näistä jokaista :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:13h, 13 tammikuun Vastaa

  Suosittelen lämpimästi :) Tuo pinkki tuoksuu niin hyvältä! Ei ole ymmärtääkseni mitään ikärajaa eli kaikki voivat hakea. Oi kiitos sulle :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:26h, 13 tammikuun Vastaa

  Suuren suuret kiitokset <3 Hei mahtavaa, että sulta lähtee suositukset! Toivottavasti moni lukee tämän kommentin :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:31h, 13 tammikuun Vastaa

  tuntuu välillä, että tästä sun blogista on tulossa yksi mainospaikka…. kokoajan pelkkiä mainostuksia ja yhteistöitä..

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:42h, 13 tammikuun Vastaa

  Eikä ihana :D Kiitos paljon tästä kunniasta Emilia! Tämä oli piristävästi sanottu<3 Kyllä sitä saa silti kysyä eli muokkaan kuvat Picasa-nimisellä kuvanmuokkausohjelmalla (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:43h, 13 tammikuun Vastaa

  Niinkö? Voi kuinka kiva kuulla :) Pääsee myös mun suosikkeihin ihan vaan jo pelkän tuoksunkin perusteella <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:46h, 13 tammikuun Vastaa

  Joo ymmärrän pointtisi, koska näitä on jo näkynyt monella ;/ Mutta mä oon järjestyksessä toiseksi viimeinen bloggaaja niin se selittää sen. Mutta postailen niin aktiivisesti, että täältä löytyy tarvittaessa myös muuta luettavaa. Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:49h, 13 tammikuun Vastaa

  Ikävä kuulla tämä :( Mutta takana oleva joulu vaikuttaa myös siihen… Järjestin teille lukuisia arvontoja ja alennuskoodeja, joista suurin osa oli yhteistöitä. Voin kuitenkin sanoa, että näitä ei tule näkymään täällä enää näin paljon kuin nyt kuukauden aikana vaan tiedossa on paljon muita postauksia keväälle :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:20h, 13 tammikuun Vastaa

  Just ostin ton pinkin testiin pari päivää sitten, koska on kuoriva. Sinistä oon roudannu Suomeen ulkomailta jo monta vuotta. Sininen parempaa,se on niin raikasta, mutta ei ollut myynnissä siinä kaupassa,joten päätin testata pinkin :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:43h, 13 tammikuun Vastaa

  Olen testannut tuota Feel Goodia. Se on todella hyvä! Ihana postaus! Ja aivan ihania kuvia♥.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:43h, 13 tammikuun Vastaa

  Olen testannut tuota Feel Goodia. Se on todella hyvä! Ihana postaus! Ja aivan ihania kuvia♥.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:12h, 13 tammikuun Vastaa

  Kuoriva suihkusaippua on kyllä kätevä juuri sen vuoksi, että ei tarvitse erikseen kuoria ihoa :) Sininen näyttäisi olevan monen suosikki! Ja en ihmettele, koska sen tuoksu on jotenkin niin houkutteleva :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:13h, 13 tammikuun Vastaa

  Miksi tämä Blogger heittää näitä kommentteja tänne monta kertaa :/ Vastasin kuitenkin ylempään <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:14h, 13 tammikuun Vastaa

  Oi vähän kiva =) On nämä niin ihania! Hei kiitti sulle tästä illan piristyksestä <3

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 20:15h, 13 tammikuun Vastaa

  Ihanan raikkaita kuvia tässä postauksessa !! Oon nyt vähän kahden vaiheilla, tekisi kyllä mieleni lähteä testiryhmään, mutta herkän ihon takia en tiedä uskallanko :D

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 20:52h, 13 tammikuun Vastaa

  Mitenköhän kummassa mulle tuli kamala jano/hedelmähimo kun luin tätä? Nuo suihkugeelit näyttääkin juuri niin hyväntuoksuisilta kuin sanoit! Pakko lähteä väkertämään jotain hedelmäsalaattia. :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 21:39h, 13 tammikuun Vastaa

  Oi kuullostaa ihanalta! ❤ Laitoin hakemuksen testiryhmään, jos vaikka pääsis testailemaan noita tuotteita. :))

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 21:45h, 13 tammikuun Vastaa

  Kiva kun teet erilaisia yhteistyöpostauksia (huh mikä sana) :). On kiva aina löytää täältä erilaisia tuotteita joita voi testailla. Tosin aika harvoin kiikutan niitä kotiin saakka, olisiko pientä laiskuutta? Mä käytän yleensä mun suihkusaippuat/-geelit järjestelmällisesti ensin yksi ja sen jälkeen toinen. Mua ärsyttää jos on monta aukinaista putelia :D Luin noista kommenteista, että asut sun poikaystävän kanssa nyt yhdessä. Sun ei oo pakko kertoa mitään hänestä, mutta oon tosi onnellinen sun puolesta!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:36h, 13 tammikuun Vastaa

  Hahah, voit varmaan kuvitella mun mieheni ilmeen, ku se näki ton pinkin kaupasta tuomani :D Se haisee kuulemma teinitytöltä.. Ei oo enää sen jälkee kirjottanu suihkugeeliä ostoslistaan, jos mä oon sinne lähdössä ;) Tuota sun lempparia voisiki koittaa seuraavaksi. Ton pinkin lisäksi meillä on ollu tuo violetti ja sininen, joka on noista suosikkini.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:49h, 14 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia Kiia :) Voi ei! En muuten osaa yhtään varmaksi sanoa, että sopiiko nämä… Toisaalta mullakin on melko herkkä iho eikä ole tullut mitään. Mutta voithan sä hakea ja jos pääset mukaan niin testaat vähän kerralla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:50h, 14 tammikuun Vastaa

  Ei ole ihme :p On nämä niin herkullisen värisiä sekä tuoksuisia. Ei älä puhu hedelmäsalaatista!! Nyt tekee sitä mieli :D <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:51h, 14 tammikuun Vastaa

  Nämä on kyllä niin ihania suihkusaippuoita :') Kiva juttu! Toivotaan, että onni osuu kohdalle ja pääset testaamaan <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:37h, 14 tammikuun Vastaa

  Et tiedäkään kuinka hyvälle tuulelle tulin =) Kiva saada näin positiivista palautetta postauksista! Hyvä juttu, että arvostelut on mieluisia vaikka et kaikkia välttämättä itse testaa :) Haha eikä! Toisaalta ei siinä ole järkeä avata monia, mutta mä tykkään vaihtelusta :D

  Joo asun! Ihana kuulla, että oot onnellinen mun puolesta :) Kyllä mä varmaan jossain postauksessa tuun hänestä jotain kertomaan <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:43h, 14 tammikuun Vastaa

  Löysin vuokraovesta ton sun edellisen kämpän ja pakko sanoo että ku tietää, millaselta se oikeesti näyttää ni ihan järkyttävät kuvat! Sä osaat kuvata niin kauniisti että toivoo et kaikki kuvais samalla lailla ku sä :D mutta ihanan näköisiä suihkusaippuoita, täytyy testata! Kaikkea hyvää teille uuteen kotiin ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:46h, 14 tammikuun Vastaa

  Oletko tietoinen että Palmolive testaa tuotteitaan eläimillä?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:49h, 15 tammikuun Vastaa

  Haha eikä :D Voi ei! Sitten sun ei kannata käyttää sitä, jos miehesi ei tykkää. Mutta jos vaan muuten nämä Aroma Sensations-sarjan suihkusaippuat kiinnostaa niin testaa ihmeessä tuota oranssia. Se on sellainen raikas ja hedelmäinen eli miehesikin voi tykätä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:53h, 15 tammikuun Vastaa

  Hah, ou nou :D Muutama kuva siellä on mun ottama (oliskohan ainakin makuuhuone, jossa näkyy sänky), mutta suurimman osan on kuvannut vuokranantaja. Kiva nähdä, että mun kuvaustyyli on selvästi mieluinen :) Ja testaile ihmeessä – nämä on niin ihania suihkusaippuoita. Kiitos hirmu paljon molempien puolesta ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:56h, 15 tammikuun Vastaa

  Ei en ole tietoinen… Tai juuri luin erään kommentin Instagramista, mutta en ollut aikaisemmin kuullutkaan :o

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 16:40h, 16 tammikuun Vastaa

  Oon kokeillut tätä feel the massagea ja on kyllä aivan ihanan tuoksuinen ja jää pehmeä tunne iholle :) ikävä kuulla että nää testataan eläimillä :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:09h, 16 tammikuun Vastaa

  Oletkin tuollainen himoshoppaaja ja kuluttaja joka ei ota tuollaisia asioita huomioon.. nyt kun kuulit, se tuskin vaikuttaa kulutukseesi mitenkään.

Post A Comment