IN // OUT part 14

Se olisi kuulkaas vuorossa jo neljästoista IN ja OUT-postaus. Hui! Ootte kyllä yllättänyt mut positiivisesti tämän postaussarjan vastaanotolla  Ja koska kyselyjä seuraavasta osasta on jo tullut niin toiveenne on kuultu. Muistuttelen jälleen, että mielipiteet ovat vain mun omia eikä niistä kannata kenenkään loukkaantua.

22923180516_7d7212dd41_z

Parajumpers

kuva kuva

Parajumpers-takit

Yksi  suosikki talvitakkien keskuudessa on vuosien ajan ollut Canada Goosen omat. Nyt se on saanut kilpailijan: Parajumpers. Mun silmää nämä takit miellyttävät paljon enemmän. Nämä on jotenkin suloisempia, haha. Tuollainen musta tai beige olisi unelma! En tosin tiedä kannattaako tälle talvelle enää sellaista hankkia, mutta ehkä ensi vuonna sitten.

Gold decor

kuva kuva

Kultaiset yksityiskohdat sisustuksessa

Yllättävää, että näin muuton lähellä tulee sisustusjuttuja mieleen… Mä oon selannut tuhottomasti kaikenlaisia sisustusverkkokauppoja, Weheartia (pystyy seurailla nimellä @saijis) sekä Pinterestiä. Haluan muuttaa sisustusta hieman uuteen asuntoon ja mua on alkanut kovasti miellyttää kultainen sävy pienissä yksityiskohdissa. En vaan osaa päättää, että näyttääkö se hyvältä hopeisten pienten kynttilöiden ja koristeiden kanssa vai ei. Mitäs mieltä te ootte?

furry keyring

kuva kuva

Karvapalloiset avaimenperät/laukkukorut
Ostin omani noin kuukausi sitten ja se koristaa tällä hetkellä auton avaimiani. Näitä on alkanut viime aikoina näkymään myös laukuissa koristeena. En ole koskaan innostunut laukkukoruista, mutta voisin hyvin kuvitella käyttäväni omaani jossain nahkalaukussa pienenä yksityiskohtana.

22557023229_cca86b8741_z

text earrings

Tekstikorvikset

Myönnetään – omistin itsekin tällaiset vielä muutamia vuosia takaperin… Mutta oon viime aikoina järkyttynyt suuresti nähdessäni näitä monessa paikassa myynnissä. Miksiköhän nämä on yhtäkkiä palaamassa muotiin? Mun mielestä yksinkertaisuus on kaunista koruissa, joten tällaiset ei iske muhun yhtään.

lipliner bad

Liikaa rajatut huulet

Nyt, kun huulten rajaaminen on noussut hitiksi niin sitä törmää välillä överiksi menneisiin rajauksiin. Laitoin nyt tähän esimerkiksi pahimmat kuvat, jotka löysin. Eli ihan näin pahoja ei ole kuitenkaan tullut vastaan, mutta ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan.

cat shoes

kuva kuva

Kissakengät

Kuten oon sanonut niin tykkään yksinkertaisuudesta enkä tiedä meneekö nämä kengät vähän yli muuten vaan vai onko nämä hieman lapselliset? Monikin eri merkki sekä tunnetut vaatekaupat ovat alkaneet valmistaa näitä. Muhun ei vaan iske yhtään…

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Entä ootteko näistä samaa vai eri mieltä?

94 Responses to “IN // OUT part 14”

 1. Hyi noi kissakengät on ihan kamalat :D

 2. Avatar Saijis sanoo:

  On kyllä erikoinen "idea" valittu kengille… Uskon, että tähän trendiin en tuu koskaan hurahtamaan :s

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taaskaan ei näy kuvat ainakaan puhelimella tai tabletilla :/

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla näkyy molemmilla :o Mikä nettiselain sulla on käytössä? Mä kokeilen huomenna ladata kuvat paristakin eri paikasta, jos se auttaisi. Hyvä, kun sanoit – yritän korjata asian :)

 5. Avatar Sirpale sanoo:

  Kissakengät ovat kyllä kamalat :D

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Mitäää :D en kestääää!!!! Meillä on niin sama maku :D ainakin noi out osiot pätee muhunkin !!! Ja mulla kans kiehtois kultaset yksityiskohdat kodissa mut en oo vielä siltäkään uskaltanut mitään sellasta hommata ku mietin kans sopiiko se hopean kans :D

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun mielestä toi vasemmanpuolinen huulikuva näyttää just hyvältä! tummempi rajaus luo syvyyttä ja saa huulet näyttämään pulleammilta. oikeanpuoleisessa kuvassa kynä ja huulipuna ei oikein kohtaa toisiaan mutten itse ole edes nähnyt kenenkään enää rajaavan huulia noin

 8. Avatar Mella sanoo:

  Minä tuun aina ostamaan kaiken mikä liittyy kissoihin ja minulla itseasiassa oli tuollaiset kissakengät, mutta ne pidemmän päälle ei olleet mukavat jalassa. Jotenkin liian "kovat". :( Mutta ostaisin, jos sattuisi mukavammat löytymään. :D Terveisin crazy cat lady!
  xoxo Mella

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  "Järkytyit suuresti", kun näit tekstikorviksia kaupassa? Voi luoja. Taidat olla tyhmempi, kuin olen kuvitellutkaan.

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä taas kirjoitetaan niin ihania kommentteja… Ei kannata ottaa kaikkea niin kirjaimellisen tosissaan – se oli vain kuvaus :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä! Joillekin voi sopia, mutta itselleni en osaa kuvitella :/

 12. Avatar Ansku k sanoo:

  Olen tällä kertaa kaikista samaa mieltä♡:) ja hyi nuo kissakengät, vaikka kissat onki suloisia , mutta ei ne kenkiin sovi :D

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti :o Mä oon miettinyt pääni puhki, että sopiiko hopea ja kultainen sisustuksessa yhteen. Oon katsellut blogeja ja sisustussivustoja niin monesti ne on yhdistetty ja näyttöä ihan kivalta. Mut se on vähän riski yhdistelmä :-D

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  niissä onki sellasta jujua ja Minna Parikan vastaavat pupukengät onkin laatua ja oikeeta designia. Kaikki kun vaan ei sitä tajua!

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ano mene jo ittees näillä kommenteilla taikka lopeta blogin seuraaminen kokonnaan.. Järkytyksellä on pikkase monta käsitystä ni voit siellä pikkumielessäs miettii vaikka korviksien järkytys astetta ennekko tuut kommentoimaan.. Huhhuh mitä porukkaa on taas liikkeellä…

 16. Avatar Tiina sanoo:

  En oo kuullutkaan noista takeista ennen! Aivan ihania <3 Mistä verkkokaupoista vois löytyä?
  P.s. Ei liity aiheeseen, mutta aattelin vinkata sulle ku oot muuttamassa, että desenio.fi :stä löytyy ihan huikeita kehyksiä ja julisteita sisustukseen! Kannattaa käydä tsekkaamassa :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Täytyy varmaan pian lopettaa näiden postauksien toteuttaminen… Oon kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja kertonut, että nämä ovat vain mun mielipiteitä. Makuja on monia ja niistä on turha kiistellä. Kyllä mä tykkään kengistä, jotka on designia ja vaihtoehtoisesti kengistä, jotka ei ole :) Mulla vaikuttaa ensimmäisenä ostopäätökseen ulkonäkö ja nämä eivät ole ainakaan vielä muhun iskenyt. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että en ymmärtäisi laadukkaiden design-kenkien päälle. Kiitos sulle kuitenkin kommentistasi :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näitä postauksia on nii kiva lueskella!♥ootan aina seuraavaa osaa innolla :D

 19. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Voi voi näitä anoja taas …
  Älä Saija välitä noista ;)
  Tää postaus-sarja on tosi kiva !

  Tällä kertaa taisi mennä niin että out osiosta olen täysin samaa mieltä ja in osiosta melkein samaa mieltä :)

 20. Avatar Sara sanoo:

  Voi että tuo takki on ihana! Kelpais hyvin omaankin naulakkoon roikkumaan :) Ja noista kissa kengistä oon ihan samaa mieltä… Toinen on ne hatut joissa on kissankorvat. Ei. :D

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä en tajua sitä että nykypäivänä turkkeja vastustetaan suuresti (joka on siis hieno asia, ei sillä!) ja vihdoin ymmärretään niiden julma tuotanto, mutta silti käytetään toppatakkeja joissa on aitokarvainen huppu. En siis suoraan tarkoita sua tässä, en tiedä mitä olet mieltä turkiksista mutta näitä ihmisiä on että surutta käytetään karvahuppua mikä siis on maailman turhin syy nylkeä eläimeltä karvat. Tuossa parajumpers takissa karva on pesukarhua ja canada goosessa kojoottia, mikä on todella surullista.

 22. Avatar Jenni R sanoo:

  Mää oon taas hurahtanut hopeaan ja harmaaseen sisustuksessa! Kultainenkin on kiva, mutta en osaa yhdistää hopeaa ja kultaista :)
  http://www.kenkafriikki.com

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ekan kerran olen jopa eri mieltä:D takeista en ollut kuullutkaan mutta näyttää musta semmoselta niin perus talvitakilta mitä varsinkin teineillä on :D enkä karvapalloista niin välitä. Kultaiset sisustusjutut on kyllä ihania <3 itsekään en vain osaa yhdistää :( hopeaa kuitenkin aina jossaim on eikä välttämättä sit sovi yhteen. Out puolesta olen kyllä samaa mieltä :D
  Nää on ihan parhaita postauksia!!

 24. Nää postaukset on kyllä aina yhtä mielenkiintosia!:)

 25. Must on ollut todella kivaa huomata, että kulta on alkanut saapumaan myös sisustukseen! Itte tykkään, kun se tuo sellaista luksusta ja ylellisyyttä asunnon näköön ^_^

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla ei näy kuvat koneella :(

 27. Avatar Jenna sanoo:

  Oon ihan samaa mieltä. Ehoton nou tekstikorviksille ja kissakengille.:DD Ja sit oon ihaillu just tuollasesta takista mikä on eka kuvassa, mut valkosena. Se on vaan aika riski väri että en tiiä uskaltaako ostaa. Ja kultanen näyttää tosi kivalle sisustuksessa, mutta luulen että se ei passaa meille ku meillä on harmaat seinät ja muutenki aika paljon valkosta ja hopeeta. :)

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha, musta noi kissakengät on tosi ihania :D en kyllä tiedä ostaisinko itse mutta silti! noista koruista tulee mieleen kun yhdessä vaiheessa joka blogissa oli sellaisia nimikoruja.. pukeutumisessa en ehkä yhdistäisi kultaa ja hopeaa mutta sisustuksessa se näyttää musta tosi kivalta :)
  -Aliisa

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin makuasia, niin kuin näissä postauksissa olevien juttujen kuuluukin olla :) Mäki tykkään rajata aina huulet, kun käytän huulipunaa. Mutta yritän etsiä samansävyisen rajauskynän sekä punan. Kiitos sulle kommentistasi (:

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on just ihanaa, että vaikka ei olla samaa mieltä niin et suutu asiasta <3 Tuntuu, että nämä postaukset otetaan usein itteensä… Harmi kuulla, että kenkiä ei voinut käyttää :s Oon nähnyt näitä myynnissä parissakin eri paikassa, joten ehkä jostain muualta löytyisi paremmat :p

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Hei, se on ilo kuulla <3 Kissat on kyllä suloisia, mutta idea kengissä ei miellytä mua. Muuten loafer-tyyppiset kengät näyttää hyvältä:)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on…<3 Harmi vaan, että tonnin hintalappu saa miettimään ostamista pitkään :s Se voi olla myös osasyy siihen, että näitä ei ole ainakaan vielä näkynyt niin paljoa. Yleistyy varmaan paremmin ensi talveksi :) Moda Aukian verkkokaupassa ainakin myydään. Kiitos vinkistä! Aion toteuttaa sellaisen sisustusjuliste/taulu-tyyppisen seinäkollaasin uuteen asuntoon, joten tuolta voisi löytyä juuri oikeanlaisia vaihtoehtoja :')

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka mukava nähdä sun pitävän ♥ Ja vielä kivempaa, että jo odottelet näitä! Tällaiset postaukset on kyllä ollut todella tykättyjä :>

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Ei, en välitä. Täällä on vaan taas tällainen negatiivisuuden huipuntuma menossa :s Kiitos tuhannesti Taru! Musta on ollut niin ilahduttavaa huomata, että nämä postaukset ovat aina yksiä suosituimpia. Noniin, me oltiin sitten melkein samaa mieltä kaikista (:

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Out osiossa oon samaa mieltä ja in osiossa melkein samaa mieltä. Ja mun mielestä kultainen ja hopea on molemmat kivoja sisustuksessa mutta en ainakaan itse osaisi yhdistää niitä. :) Mielipidekysymys mutta mun mielestä ne ei jollain tapaa sovi yhteen. :D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Äääh niin on! Tuollainen olisi kyllä huippu pelastaja näille pakkasille :) Noi kengät ei kyllä nappaa yhtään… Haha, joo oon nähnyt niitä hattuja – ehdoton ei :D

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en ole perehtynyt tuohon Parajumpersin takkiin sen paremmin vielä, kun ei ole ostotarkoitus vielä mielessä. Mutta hyvä tietää. Canada Goosen omasta olinkin tietoinen :s Mä vähän luulen, että vaikka monet ovat turkiksia vastaan niin he eivät tiedä näiden merkkien käyttävän aitoja. Tällaisista asioista, kun ei kovin paljoa julkisuudessa puhuta :/

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kuulostaa hyvältä :) Mä oon käyttänyt hopeaa jo parisen vuotta, mutta nyt on jotenkin alkanut houkutella myös kultainen. Saa nähdä uskaltaisko sitä yhdistellä pienissä määrin ;-)

 39. Avatar Emilia sanoo:

  Noi yli rajatut huulet on niin hirveetä katottavaa! :D

  http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi/

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Tämäpäs oli ilo kuulla! Kiitos sulle kovasti Mirella kommentistasi :) xx

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä kaunis väri =) Sä sen sanoit! Tuo on nimittäin aivan totta – siitä tulee sellainen luksuksen vaikutelma ja mielelläni toisin kyseistä sävyä uuteen asuntoon <3

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla tekee parinkin blogin kanssa samaa… Oliskohan jossain Bloggerissa vikaa :/

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiva nähdä sun olevan näin samaa mieltä (: Voi tuo takki on varmasti upea myös valkoisena – ah<3 Voisin ottaa itsellenikin :) Vaikka se on varmasti arka väri, mutta jos käyttää vaan kunnon pakkasilla niin ei sen luulisi likaantuvan ainakaan pihalla. Eri asia sitten meikkivoide takin reunuksessa yms. :/ Kultainen on kyllä houkutteleva väri, mutta en tiedä kuinka sitä uskaltaa yhdistää. Voi teidän sisustus kuulostaa hyvältä ja harmaan kanssa sopii ehdottomasti hopea :p

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Se on just kiva, että oot eri mieltä rohkeasti :) Juuri tällaiset erilaiset mielipiteet tekevät näistä postauksista niin kivoja toteuttaa! Hei mä muistan ne nimikorut – omistan itsekin sellaisen :D Oon samaa mieltä sun kanssa Aliisa tuosta pukeutumisesta. Siinä kultainen ja hopea ei toimi, mutta sisustuksessa voisi olla kiva yhdistelmä :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kommentistasi :> Joo se on vähän arka yhdistelmä… Tai en tiedä voiko siinä epäonnistua, jos laittaa pienessä määrin molempia. Muutamissa blogeissa yhdistelmä on ainakin näyttänyt kivalta. En vaan tiedä uskallanko itse edes kokeilla =D

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on. Tuntuu, että tuollaiset överit vaan yleistyy :/

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Noni :D Haha eikä! Mun mielestä taas ei, tuollainen on kunnon pakkastakki. Mutta mielipiteitä on monia :) Kultainen on kyllä kaunis väri sisustuksessa. Sen yhdistäminen on taas sitten hankalampi juttu. Kuten sanoit niin jossain on aina hopeaa. Saa nähdä, että uskallanko ottaa sen käyttöön uudessa kodissa. Kiitos sulle paljon ja ihana kuulla, että tykkäät <3 Taidan jatkossakin toteuttaa näitä :')

 48. Avatar inka sanoo:

  Outissa täysin samaa mieltä!

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ah nää on aina niin kivaa luettavaa<3 tällä kertaa oon kyllä samaa mieltä kaikista! :)

 50. Avatar Virva M sanoo:

  Tykkään näistä postauksista aina tosi paljon ( krhmm..oikeestaan ainoita joita luen sulta :D ) En ookkaan kuullu noista takeista ennen, ihan mukavan näköisiä perus toppatakkeja. Kissa kengissä on jotain viehättävää söpöä "zoe sugg" tyyppistä henkeä, vaikka itse en ehkä sellaisia käyttäisi

 51. Avatar Nelli sanoo:

  mun mielestä hopee ja kulta sopii kyllä yhteen, mutta tietyissä rajoissa :) tällä kertaa oon täysin samaa mieltä näistä kaikista :p

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tänä talvena piti ostaa juurikin tuo Canada Goose, mutta se jäi koska olisin halunnut sen mallin jossa ei ole karvareunusta, eikä sitä löytynyt ainakaan Suomesta mistään. No ensitalvena uusi yritys!
  -M

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ja ihmiset on vaan niin itsekkäitä ja itsekeskeisiä etteivät välitä! En itse ostaisi koskaan kumpaakaan takkia ja tunnen aina surua ja häpeää, kun näen kyseiset takit tai turkin jonkun päällä! Mutta makunsa kullakin! Kissakengät ottaisin koska vain! Pörröt laukuissa ovat mauttomat. Kulta sisustuksessa on peukku ylöspäin!!

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha, nää postaukset on aivan parhaita! Keksit ihan törkeän hyviä esimerkkejä näihin, esimerkiksi noi kissaballerinat, jotka vaikuttaa musta söpöiltä aamutossuilta :D

  Mä rakastan kultaa värinä, mut tuntus jotenkin oudolta yhdistää se hopeaan… Meillä on kotona musta-valkonen sisustus, jossa hopea on tehostevärinä pienissä yksityiskohdissa enkä kyllä vois kuvitella lisäävänä siihen enää kultaa… Eri asia onkin sit jos sitä hopeaa ei oo, silloin kultaiset yksityiskohdat sopii varmasti paremmin kun hyvin :) Ja voi että, sulla on muutto ihan pian! Mä rakastan koteja yleensä ja on aina ihana tutustua ihmisten uusiin koteihin, eli täällä jo odotellaan kovin sit muuttoon liittyviä postauksia!

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä oot hommannut noita karvapallo-avaimenperiä ? :-)

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kenen kanssa muutat uuteen asuntoon? Saatko sisustaa ihan oman mielen mukaan? :D itsellä oli ainakin poikaystävän kanssa melko erilainen maku :DD

 57. Avatar imlacking sanoo:

  Musta jotkut hiiri- ja kissakengät on kivoja, mutta noi on hieman tätimäiset.

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Huvittavaa, miten aina näihin postauksiin joku jaksaa tulla sanomaan, kuinka oot "typerä" ja "perseestä" jos tuot julki oman mielipiteesi :D Ja vaikka tekstissä vielä mainitaan, että nämä on vain sun mielipiteitä (joihin muuten jokaisella on oikeus), eikä niistä tarvi vetää palkokasveja sieraimiin niin silti pakko päästä kommentoimaan jotain shaissea. En haluaisi ikinä joutua keskustelemaan ihmisen kanssa, jonka kanta on se, että kaikki jotka ovat eri mieltä, ovat ärsyttäviä ja väärässä… :D

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Näitä on kyllä kiva toteuttaa :) Se on totta. Tuntuu, että vaikka kuinka yritän kirjoittaa että nämä ovat vaan mun mielipiteitä niin silti niistä otetaan itseensä :/ Mutta enköhän mä näitä jatkossakin toteuta! Kiitos ihanan tsemppaavista sanoista <3

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, super kiva nähdä meidän mielipiteiden menevän yhteen :)!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Oon otettu tästä palautteesta :) Kiitoksia! Ja tosi kiva kuulla, että me oltiin näin samaa mieltä <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Totta, uskaltaiskohan sitä kokeilla sisustuksessa :p Täytyy kyllä katsoa ensin, että sopiiko se uuteen asuntoon. Olitko? Vautsi, tämä oli mukava kuulla :p

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä :D Mutta hienoa, että nämä postaukset kuitenkin luet. Nuo toppatakit on kyllä hauskoja, perus takkeja pienillä yksityiskohdilla. Niin totta, joillekin voi sopia. Itse en toki käyttäisi myöskään :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Sun kommentti tuli kaksi kertaa, mutta ei se mitään – vastailin alempaan :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Glitteristä! Mutta käsittääkseni myös H&M;:ssä ja Nellyllä myydään myös (:

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Poikaystäväni :) Kyllä mä kysyn hänen mielipidettään kaikissa hankinnoissa ja ratkaisuissa. Mutta mä periaatteessa naisena toteutan sisustuksen. On meilläkin joistakin erilaiset mielipiteet, mutta pääsääntöisesti samalla linjalla mennään :-D

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Joo noissa on vähän liikaa jotain… Mä en olekaan huomannut muita malleja kaupoissa :)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Sanos muuta… Oon valehtelematta yli kymmenen kertaa kirjoittanut näiden postausten alkuun, että nämä ovat vain ja ainoastaan mun mielipiteitä :s Ei näistä kuuluisi kenenkään loukkaantua, koska mun mielipiteet eivät ole niitä ainoita oikeita ja kyse on makuasioista. Täällä taas vallitsee joku buumi negatiivisten kommenttien suhteen :-D Mutta se on ikävää, kun niin moni taas tykkää älyttömästi näistä kirjoituksista :/

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Jes :-) Kiitti sulle älyttömästi! Haha joo noi on niin aamutossujen näköiset :D

  Kulta on niin kaunis väri <3 Kiva nähdä, että säkin pidät siitä! Oot kyllä oikeassa. Mulla on kans valkoista ja beigeä eli niiden kanssa kultainen sopisi hyvin. Haluaisin tuoda sisustukseen vähän tummaa :) Yksityiskohtina on jo hopeaa eli en osaa sanoa, että sopisko kulta uuteen asuntoon. Sitä täytyisi melkein testata ensin :/ Mä sain jo eilen avaimet käteen niin oon päässyt aloittamaan muuton jo aikaisemmin kuin luulin. Muuttoon liittyviä postauksia on tulossa jo aivan pian :p

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Joo täällä on taas meneillään negatiivisten kommenttien kausi. Välillä tuntuu, että näitä kirjoituksia yritetään vääntää keksimällä :o Mutta muhun ei tällaiset kuitenkaan vaikuta :)

 71. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Oon kyllä ihan samaa mieltä näistä! :D Ehkä tuo takki nyt ei itseä niin hirveästi houkuta, mutta kaikissa out-kohdissa oot kyllä osunut ihan nappiin :D

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas tämä ilahduttava kuulla :) Tuo takki on kyllä sellainen, joka jakaa mielipiteitä. Mutta lä tykkäisisin siitä. Out-kohdat on ollut mulla mielessä itse asiassa jo pidemmän aikaa :'D

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Etkö vähän aikaa sitten ollut muuttamassa yksin?! Aika nopeeta toimintaa, kun erosit vasta kesällä :D

 74. Avatar Saijis sanoo:

  En ole missään vaiheessa puhunut, että muutanko yksin vai jonkun kanssa :o? Ja ei itse asiassa ole, mutta juuri tällaisten kommenttien vuoksi ei tee sitten yhtään mieli kertoa täällä asiasta, kun vastaanotto on tällainen…

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi Saija! Oon mahdollisesti muuttamassa Seinäjoelle syksyllä. Kiinnostais tietää mimmonen paikka Seinäjoki on. Onks siellä paljon kauppoja ja kahviloita? Entä kuntosaleja tai urheilumahdollisuuksia? Osaisitko sanoo onko siellä opiskelijabileitä ja muutenkin onko opiskelijalle hyvä kaupunki ja onko vuokrat kalliita? :) Kiitos, jos viitsit vastata! :)

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin samaa mieltä sun kans!! Varsinkin kulta sisustuksessa on niin ihanaa :) luin eräästä sisustusblogista että tummanvihreä ja -sininen väri on tänä keväänä hitti sisustuksessa. Näyttää varmaan ihanalta kultaisten yksityiskohtien kanssa, esim kynttilänjalkojen :) ootan innolla sisustuspostauksia teidän uudesta kämpästä! Toivottavasti niitä luvassa pian…. ;)

 77. Avatar Vuokko sanoo:

  Siis en kyllä tiiä että mikä juttu blogimaailmassa on, kun musta ainakin on ihan oikeasti alkanut näyttää siltä, että ilkeät anot ilmestyvät aina kausittain! :o oon nyt nähnyt tosi monissa blogeissa sellaisen massahyökkäyksen että huh huh… :D

 78. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon aika lailla samaa mieltä in ja out osioista sun kanssa, mua kuitenkin ihmetyttää miksi oot valinnut huultenrajauskuviin kokokasvokuvat mistä henkilöt tunnistaa selvästi ja kun alapuolella on vielä linkit. En tiedä ajattelitko asiaa ollenkaan tältä kantilta kun ne lisäsit, mutta sähän perjaatteessa suorasti haukut näitä kahta naista blogissasi? Tuskin nämä naiset nyt mitään kiusaamista tulevat saamaan julkaisusi takia, mutta esimerkki mitä annat hämmentää. Aivan kun toisten haukkuminen olisi ok? Tuskin oot tätä tarkoittanut, sulta on varmaan jäänyt vaan hokaamatta koko juttu, mutta ajattelin vastaisuuden varalle valaista tälläistäkin näkökulmaa :).

 79. Avatar imlacking sanoo:

  En mäkään muista, että oisin kaupoissa juurikaan nähnyt, mutta netissä on tullut välillä erilaisia bongattua, en tosin nyt vähään aikaan oo hirveästi nettikauppoja katsellut. Pari vuotta sitten bongailin ainakin ihan kivoja.

 80. Avatar Anonyymi sanoo:

  Veikkaampa että ihmisiä ärsyttää kun et kerro enempää ja yrittävät ilkeillä kommenteilla saada jotain tietoa irti. :/

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Onko?!! Kävin siellä tänään aamulla enkä nähnyt sitä :o Missä se on siellä? Jos voi millään linkata niin olisin tuhannen kiitollinen :D <3

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko säkin huomannut sen? Niin mäki :s Myös se vaikuttaa, että jos julkaisen yhden ilkeän anonyymikommentin niin ilmeisesti muutkin innostuvat ja kohta koko postaus sekä sitä seuraava on niitä täynnä… En käsitä, että miksi täytyy yrittää aiheuttaa toiselle ihmiselle pahaa mieltä :o

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Ilo kuulla :) Oi onpas jännät värit, mutta toimivat varmasti sisutuksessa ja ainakin kullan kanssa. Saa nähdä, että uskallanko testata uudessa asunnossa ollenkaan kultaista vai pysynkö hopeassa. Hihi kiva, että odotat jo innolla sisustuspostauksia, nimittäin niitä on tulossa ja paljon ;-D

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Helou :) Seinäjoki on ihana kaupunki tai mä ainakin tykkään älyttömästi ja mielelläni jäisin tänne asumaan. Täällä on paljon kauppoja: juuri avattiin Cubus sekä BikBok. Ja muutenkin kauppatarjonta on vaan nousussa samaa vauhtia, kun ilmeisesti Seinäjoen asukasluku. Eli kasvava kaupunki. Mutta täältä löytyy kahviloita (niitäkin on huhupuheiden mukaan tulossa lisää) ja kuntosaleja löytyy melkein jokaisesta asuinalueesta. Tämä on myös kunnon urheilukaupunki eli mahdollisuuksia sen harrastamiseen löytyy. Opiskelijoilla täällä on hyvät oltavat ainakin kuulemien perusteella, koska bileitä ja alavaihtoehtoja riittää. Käsittääkseni täällä on melkein joka viikko jotkut opiskelijabileet :) Ja vuokrat on kohtuuhintaisia. Keskustassa luonnollisesti vähän kalliimpia ja kauempana vähän halvempia. Kysy vaan, jos tulee vielä mieleen jotain :')

 85. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos superr paljon!! :) Sain tosi hyvin lisätietoa, kun en itse tunne ketään, joka sielläpäin asustelisi :/

 86. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ainakin tuo oikeanpuoleinen kuva on jo valmiiksi jollain Worst beauty trends -sivulla ja on kai muutenkin jo todella vanha kuva.

 87. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikai se silti oikeuta ketään haukkumaan toista? Vähän sama kun tekisi itse in ja out postauksen ja länttäis sinne out osioon saijan kuvan ja kirjoittaisi että tämänlainen tyyli tms.
  Tai jos blogiin tulee vaikka joku 'haukkuva' kommentti saijasta ollaan heti anoa vastassa kuinka hän itse on kateellinen sun muuta, mutta miten tämä arvostelu eroaa siitä?

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  Täällä ollaan samaa mieltä! Ainakin itseni mielestä parempi idea olisi ollut laittaa kuvat pelkistä huulista, eikä naisten koko kasvoista. Enkä sano tätä mitenkään pahalla vaan rakentavana kritiikkinä ainakin tulevia postauksia ajatellen :)
  t. eri ano

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon kommentistasi :) Olit selvästi nähnyt tähän vaivaa! Oot oikeassa tuosta Parajumpers-takista. Hieno takki, mutta on se kyllä älyttömän kallis. Nuo kissakengät varmasti sopivat monelle, mutta en osaisi itsellenikään niitä kuvitella… Mä pukeudun hyvin yksinkertaisen klassisesti, joten ne olisi mulle liikaa :s Mutta kannattaa testailla, jos ne vaikka sopisi sulle :')

  Aivan totta… Jos mielessä on kommentoida ilkeästi niin tuskin he edes kunnolla lukevat postausta vaan haluat välttämättä päästä sanomaan pahasti. En kyllä ymmärrä sitä, että miksi blogeihin täytyy kommentoida ilkeästi :s Oon monesti sanonut, että nämä ovat mun mielipiteitä ja vaikka olisin mitä mieltä tahansa niin sen ei pitäisi olla kenenltäkään pois. En mä mene haukkumaan ihmistä, vaikka se käyttäisi kissakenkiä. Koska kyse on siitä, että mulle ne ei sovi – ei niin, että kukaan tässä maailmassa ei saisi niitä käyttää. Nämä mielipiteet ymmärretään välillä väärin :/

  Kiitos vielä kerran :)

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Kuten toinen anonyymi sanoi niin kuva on jo joltain sivustolta otettu ja käsittääkseni huulet ovat rajattu tahallaan sellaiseksi, että sivustolle saadaan otettua kuva :) Eli kuvan henkilö on varmaankin malli/näyttelijä. Mutta googlettamalla ei pelkistä huulista edes löytynyt kuvaa, joten tuo kohta olisi muuten ollut mahdoton. Kiitos teidän mielipiteistä – pidetään tämä mielessä ensi kerralla :)!

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Ai niitä oli jo pari vuotta sitten kaupoissa :o Tämä on sitten kuin paluutrendi. Ehkä niitä alkaa nyt ilmestymään ympäri nettikauppoja :)

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Selvästi… Harmi, että blogeihin täytyy Anojen niin usein ilkeillä :/

 93. Avatar Riikka sanoo:

  aaaa kertokaa joku mistä tollasia kissakenkiä saa??!! :D t. toinen crazy cat lady :3

 94. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään! Oli ilo olla avuksi :)

Kommentoi