Vuosikatsauksen osa 3

Hei ihanat Arvatkaa mitä sain hetki sitten kuulla? Että avaimet uuteen asuntoon saa jo viimeistään ensi viikon alussa eli käytännössä muutaman päivän päästä. Tämä mimmi hyppi riemusta, mutta alkoi samaan aikaan panikoimaan… Nimittäin vaikka aloitin pakkaamisen ajoissa niin mulle tulee lievästi sanottuna järkyttävä kiire. Tai ei periaatteessa olisi kiire mihinkään (nykyinen asunto on mulla vielä hetken), mutta haluan malttamattomana jo muuttaa!! Tiedättekö sen tunteen, kun ei vaan halua odottaa? Käyn varmaan pian jollain ylikierroksilla, heh. Oon kuitenkin viettänyt tänään koko päivän muuttolaatikoiden kanssa, joten eiköhän tästä selvitä.
Huomenna aion pitää vapaapäivän pakkailusta, koska tiedossa on töitä, illalla vuorostansa ehkä leffaan menemistä sekä tietysti blogijuttuja. Niistä puheenollen, laitetaanko vuosikatsaus pakettiin? Tässä tulisi viimeinen, mutta ei kuitenkaan vähäisin osa:

SYYSKUU:

syyskuu highlights

Syyskuu oli yksi vuoden tapahtumarikkain kuukausi: käytiin Iriksen synttärilounaalla uudessa Holy Smoke-ravintolassa, lähdettiin Tampereelle ihanan Jenican järjestämään bloggaajien shopping nightiin, joka järjestettiin Vilassa. Nautin viimeisistä tuoreista marjoista, shoppailin tällä kertaa verkossa, aloin laittamaan kotiin syksyistä tunnelmaa, kärsin huonosta tuurista auton kanssa, kun naapuri ajoi sen ”päälle”. Vietettiin hauskaa iltaa Vaasassa Martin Tungevaagin ja Raabanin keikalla sekä räpsittiin mun blogihistorian mieluisimmat asukuvat – arvaatteko mitkä ne oli?
LOKAKUU:

  Vuosikatsaus blogi

Lokakuulla alkoi syksy jo vallata niin sään, mielen kuin asut. Sadepäiviä lähdettiin pakoon Coffee Houseen, innostuin hoitamaan mun kenkiä, kuten syksyn lempikengät – Hunterit. Aloin suunnittelemaan radikaalia hiusmuutosta ja uskalsin teidän rohkaisujen myötä värjätä hiukset tummaksi. Vietettiin tyttöjen juustoiltaa pitkän kaavan kautta, kävin leffassa monena viikonloppuna, panostin tervellisiin elämäntapoihin ja jaoin blogissa niin protskupannareiden reseptin kuin juoksulenkin soittolistan.

MARRASKUU:

-marraskuu

Vuoden toiseksi viimeinen kuukausi piti sisällään reissun ihanaan Helsinkiin, jossa käytiin pyörähtämässä uuden Victoria’s Secretin avajaisissa, shoppailtiin niin itselle kuin muille joululahjoja sekä yövyttiin upeassa Plazassa. Sen aamiaisbuffettia tulee aina välillä ikävöityä Pääsin myös kuvailemaan Helsingin kauniille Tuomiokirkolle. Sen lisäksi kuukauden aikana kuvailin teille päivä mun kanssa-postauksen, tein paljon mielipiteitä jakavia hankintoja, uudistin ulkoasun totaalisesti ja vain nautin vuoden yhdestä parhaimmasta ajasta. Ai niin ja alkoihan myös jouluhössötykset vallata blogin – kuka nyt ne unohtaisi ;-)

JOULUKUU:

Vuosikatsaus blogi joulukuu

Ja se hössötys jatkui tähän vuoden parhaimpaan juhlaan saakka. Tämä kuukausi oli täynnä läheisten kanssa olemista, niin kuin jouluna kuuluukin. Leivoin PALJON. Pipareita, joulutorttuja, kakkua sekä jouluista Rocky Roadia. Ostin itselleni joululahjaksi Louis Vuittonin Evan, järjestin tänne blogiin monia skaboja teidän iloksi, vietin liian monta juustoiltaa, kuvailin vaihtuvissa sääolosuhteissa, löysin ihanan kodin ja kuun aikana muutto siihen vahvistui. Loppuvuotta juhlittiin kavereiden kanssa ja se oli hyvä startti tälle tulevalle (lue: parhaimmalle) vuodelle.

Kiitos vielä kerran 2015 – olit ikimuistoinen ja aika kiva

32 Responses to “Vuosikatsauksen osa 3”

 1. Julia sanoo:

  Hejj ootko jo kokeillu sitä glitterin linssiä puhelimeen?:-) tarkentaako se tietyn kohteen silleen et tausta jää sumeeks? Olis kiva kuulla sun mielipide, että toimiiko yms! Ja että kannattaako itse hankkia myös :-)

 2. Saijis sanoo:

  Oon pari kertaa kuvannut videon sillä, mutta normaalia kuvia en ole vielä ehtinyt ottamaan. Aion senkin kyllä tehdä hyvin pian :) Videolla ainakin tausta sumenee vähän, mutta uskon kuvissa tämän näkyvän paremmin. Voin infota täällä siitä hetken päästä hieman tarkemmin, jos haluat (:

 3. Roosa sanoo:

  Alkoi vain hymyilyttää kun luki tätä postausta, oot vaan niin symppis :) Mikä on muuten tuon vikassa kollaasissa vilahtavan Macin huulipunan sävy? :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 4. Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon Roosa aamun piristyksestä :) Sä sitten osaat aina ilahduttaa kommenteilla! Se on nimeltään Honeylove :')

 5. Emilia sanoo:

  Nää sun vuosikatsauksen osat on ollu kyllä niin ihania ja mukavaa kertausta tän vuoden tapahtumille :) tuo sun joulukuinen rocky road ohje meni heti käyttöön silloin ja sain vanhemmille oikein herkullisen joululahjan josta ne oli enemmän kuin innoissaan ;)<3

 6. Saijis sanoo:

  Miten ihana kuulla tämä <3 Kiitos tuhannesti! Nyt on jälkeen tällaiset postaukset taputeltu vuodeksi. Superia, että mun resepti pääsi heti käyttöön ja oli mieluinen. Tiedän siis jatkossakin jakaa näitä luomuksia :p <3

 7. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ja nättejä kuvia:)
  T. Meri

 8. Anonyymi sanoo:

  Ootan niin innolla sun tulevan kodin sisustuspostauksia! :) ihanaa vuotta 2016 Saija! <3

 9. Saijis sanoo:

  Suuren suuret kiitokset sulle kommentistasi Meri :))

 10. Kiia Innanmaa sanoo:

  Onnea avaimista!! Taisin jo jossain aiemmassakin kommentissa sanoa, mutta sanon nyt uudestaan, että muuttamiseen ja uuteen asuntoon liittyvät postaukset kiinnostaisi ihan hirmuisesti!

  Ja kiva postaus, hirmu kivoja kollaaseja oot kasannut. Nää vuosikatsaukset on aina hauskoja lueskella (& myös bloggaajana toteuttaa!) :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 11. Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva kuulla :) Oon nimittäin itsekin niin innoissani sisustamassa sitä sekä ottamassa blogiin kuvia. Kiitos ja samoin sulle =) <3

 12. Eve sanoo:

  Nää sun vuosikatsaus postaukset ovat olleet niin kivoja ja täynnä ihania kuvia!❤️ Haluaisitko kertoa millä ohjelmalla oot tehnyt noi kollaasit? :-)

 13. Anonyymi sanoo:

  Miksei canadasta oo vielä asukuvia?:) ois kiva nähdä in action!

 14. Anonyymi sanoo:

  Nää kaikki vuosikatsauksen osat oli tosi kivasti toteutettu, ja olit valkannu myös ihanat kuvat jokaiseen! :-)

 15. Tiia sanoo:

  Näitä vuosikatsaus postauksia on ollut kyllä niin kiva lukea! Ihanaa lukea sun muutto intoilusta, kun itselläkin muutto odottaa ehkäpä helmikuussa :) Innostukseni määrää ei voi sanoin kuvata t. tänään asunnon tarjouspyynnön hyväksynyt!!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 16. Saijis sanoo:

  Kiitos Kiia :) Joooh!! Niitä on tulossa hyvinkin pian – ajattelin nimittäin jotain muuttokuulumisia päivitellä tänne kuvien kera

 17. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti <3 Hei mitä ihmettä, mun sanankorjaus on muuttanut sen… Mä kirjoitin siihen mielestäni aluksi Jenica. Noh kuitenkin hyvä, että korjasit :)

 18. Saijis sanoo:

  Wau kiitos Eve =) Tällainen palaute ilahduttaa paljon! Nyt näitä postauksia ei taas melkein vuoteen täällä nähdä. Mä oon tehnyt kollaasit Picasa-nimisellä kuvanmuokkausohjelmalla <3 :)

 19. Saijis sanoo:

  Ei ole muuten eksynyt päälle yksiinkään asukuviin – täytyy korjata asia :D Se on ollut mulla nyt jokaisena pakkaspäivänä kaulalla. On se niin lämmin :p

 20. Saijis sanoo:

  Kiiitos!! Kyllä ilahduttaa kuulla näin hyvää palautetta :) Tiedän sitten tämänkin vuoden lopussa toteuttaa nämä jo perinteeksi muodostuneet koosteet :-)

 21. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti :) Mä oon niin intoilijana täällä! En vaan millään malttaisi odottaa :-D Tuun päivittelemään lisää muuttokuulumisia niin pystyt olla hengessä mukana, kun sullakin lähenee muutto ;) Onnea uuteen kotiin <3

 22. Saijis sanoo:

  Toivottavasti sen haluavat näkevät tämän kommentin, koska sävy on monesti Macin-pisteeltä loppu niin nyt olisi hyvä tilaisuus :)

 23. Emilia sanoo:

  Nämä sun vuosikatsaukset on ollut aivan ihania!!<3 oot tehnyt niin paljon kaikkea!! Niin ihanan positiivisia juttuja ja kauniita kuvia toisensa jälkeen <3 ihana kun postailet useasti :)<3 ja mahtavaa että pääset muuttamaan näin pian! Mä haluaisin kans muuttaa , mut mitään hyvää ei tuu vastaan vaikka kuinka ollaan kateltu ;(

 24. Ansku k sanoo:

  Tosi kiva tää viimenki osa vuosikatsauksesta!:)♥

 25. Saijis sanoo:

  Kiitti Ansku :) On ollut ilo huomata, että sä oot pitänyt näistä. Oot niin ihailtavan aktiivinen kommentoija ♥

 26. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihanainen <3 Yllätyin itsekin, kun huomasin miten paljon asioita voi vuoteen mahtua. Ei se vuosi 2015 ollutkaan niin huono :D Hienoa, että aktiivinen postaustahti on mieluinen. Oon kyllä niin innoissani muutosta! En meinaa pysyä paikoillani, haha :D Eikä… Tuntuu, että hyviä asuntoja on aina vaikea löytää. Kannattaa kokeilla tarkkailla myös Toria. Sieltä on löytynyt nämä mun kaksi viimeistä asuntoa :)

 27. Nelli sanoo:

  nää vuosikatsaus postaukset oli tosi kivoja :) ♥ toivotaan että tästä vuodesta tulee vieläkin parempi! ootko asettanut muuten mitään tavotteita tälle vuodelle? jos oot niin semmonen '2016 GOALS' postaus ois huippu :-)

 28. Anonyymi sanoo:

  Muutatko pois Seinäjoelta kokonaan vai muutatko vaan toiseen asuntoon?:)

 29. Saijis sanoo:

  Seinäjoella pysyn eli muutan vain toiseen asuntoon :)

 30. Saijis sanoo:

  Erittäin mukava kuulla tämä <3 Kiitos ihana! Joo oon itse asiassa asettanut muutamia tavoitteita. Tuollainen postaus olisi mielenkiintoinen, kiitos ideasta – laitan toteutukseen jo heti lähipäivinä :)!

 31. Saijis sanoo:

  Hei kiitti sulle paljon! Menen heti kurkkaamaan :-)

Kommentoi