Latest winter make-up faves

Yhteistyössä Nordicfeel.fi

Victoaria's secret makeup bag

Oon viettänyt viimeiset pari tuntia kylppärissä putsaillen ja pakkaillen mun meikkejä. Mä oon aikamoinen meikkifriikki. Rakastan testailla uusia tuotteita, löytää niistä suosikkeja sekä kokeilla luoda niiden avulla erilaisia lookkeja. Oon suunnitellut, että tekisin uuden kodin kylppärin kaappeihin meikkitaivaan. Eli kaikki esille läpinäkyviim makeup oraganizer-bokseihin. Saa nähdä saanko tämän toteutettua!
Mutta mun pointti oli siis se, että sain hetki sitten Nordicfeeliltä ison laatikollisen meikkejä testaukseen ja nyt parin kuukauden käytön jälkeen on muodostunut erilaisia mielipiteitä näistä, joten ajattelin tehdä pienen esittelyn. Oon linkittänyt tuotteet suoraan aina esittelyn alle (paitsi muutama oli loppunut varastosta).

IDKUVA En vielä vuosi sitten kiinnittänyt oikeastansa ollenkaan huomiota meikkisiveltimiin vaan ostin niitä, jotka näyttivät söpöimmiltä (eli vaaleanpunaiset). Nyt kesän jälkeen oon päässyt testaamaan muutamiakin laadukkaampia siveltimiä ja ero meikkauksen lopputulokseen on huomattava. Voi, kun joku olisi aikaisemmin käskenyt mun testailla näitä Estee Lauderin siveltimiä… Nämä on nimittäin niin hyviä, että voisin meikkailla vaikka huvin vuoksi monta kertaa päivässä.

Estee lauder makeup

Paketista paljastui siis kaksi kappaletta Estee Lauderin meikkisiveltimiä, joista isompi on tarkoitettu puuterille. Mä lisäsin ennen puuteria sellaisilla meikkisienellä, joita tuli pakkauksien mukana. Meikkipohjasta ei tullut niin ”viimeistelty” kuin tällaisella isolla siveltimellä levittäessä. Tämä sivellin löytyy täältä.
Toinen taas on meikkivoidesivellin. Aloin käyttämään tällaista joskus muutama vuosi sitten pohjustusvoiteiden sekä BB-voiteiden levitykseen ja mulla on siitä asti ollut käytössä yksi sekä sama sivellin. Ja arvata saattaa, että se oli hieman kärsineen näköinen. Eli uusi tuli todella tarpeeseen! Tykkään, kun näiden siveltimien ”karvat” on pehmeitä eivätkä ne irtoile meikkaillessa.

Lancome and YSL makeup

Silmämeikkiin ei tule arkena panostettua juuri ollenkaan ripsienpidennysten vuoksi, mutta juhliin lähtiessä haluan laittautua enemmän. Silloin käytän ripsaria alaripsissä! Mun kestosuosikiksi ripsareissa on muodostunut Lancómen omat, joista oon jokaiseen testaamaani yksilöön ollut erittäin tyytyväinen. Tällä Grandióse-nimisellä ripsivärillä on uudenlainen, joutsenkaulainen varsi, joka tuo ripsiin viuhkamaista kaarevuuta. Lisäksi tämä muun muassa erottelee, pidentää ja taivuttaa ripsiä. HUOM! Nämä Lancómen tuotteet ovat tällä hetkellä itse asiassa Nordicfeelillä tarjouksessa. Tämä löytyy suoraan täältä.
YSL:n Shocking-sarjaan oon ollut myös erityisen tyytyväinen. Omistan sarjan ripsivärin sekä valokynän. Nyt kokoelma täydentyi eyelinerillä, jolla teen näyttävät rajaukset silmiin. Käytän aina tällaisia tussimaisia rajauskyniä, koska niillä saa tarkan lopputuloksen.

Lancome makeup

Sitten vähän meikkipohjasta, johon panostan arkena kaikista eniten. Mä oon aina tykännyt BB-voiteista ja muistan, kun jo viime talvena etsin sellaista kylmemmän ilman versiota. Tiedättekö, kun BB-voiteet on niin kevyitä käyttää kesällä? Halusin samanlaisen tuotteen, mutta extrakosteuttavan ja n-y-t se löytyi! Lancómen Hydra Zen-niminen voide, joka sisältää runsaasti kosteuttavia aineosia, suojaa sekä ravitsee ihoa ja jopa kiinteyttää kasvoja.

NYX makeupSeuraavaksi NYX-merkin yksi kaikkien aikojen suosituin tuote eli High Definition Photogenic Concealer. Huh huh miten pitkä nimi! Suomeksi siis peiteaine, joka peittää kasvoilta epäpuhtaudet, tummat silmänaluset, näpyt, pigmenttiläikät jne. Tuote löytyy suoraan täältä.

theBalm makeup

Loppuun vielä muutama poskipuna, joista ylempänä oleva theBalmin Downboy on enemmänkin arkeen. Tässä on suloinen vaalenpunainen sävy, joka tuo iholle hehkua. Mattapintainen poskipuna ei korosta liikaa vaan sopii hyvin arallekin poskipunan käyttäjälle.
Alempana Glomineralsin suloinen purkki, joka pitää sisällään runsaspigmenttisen mineraaliposkipunan. Sen upeat värisävyt sopivat sekä kasvojen varjostamiseen että kauniin ja luonnollisen punan tuomiseen kasvoille. Pienen kokonsa vuoksi menee laukussakin mukana. Tämä löytyy suoraan täältä.
Onko joku meikki näistä teille entuudestaan tuttu? Entä löytyikö jotain kenties testaukseen?
Sisältää mainoslinkkejä

37 Responses to “Latest winter make-up faves”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana postaus ja löysin itsekin pari tuotetta jotka voisivat lähteä kokeiluun! Osaatko muuten sanoa, että myydäänkö theBalmin tuotteita missään ns. oikeassa kaupassa Suomessa vai saako niitä vain netistä?

 2. Avatar Enni sanoo:

  Mulla ei oo moneen postaukseen näkynyt sun kuvat :( osaatko sanoa mistä johtuu? Näkyyköhän muille?

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Hei kiva kuulla, että innostuit! Mun käsittääkseni ei saa ainakaan vielä mistään kunnon liikkeestä (joku korjaa, jos oon väärässä). Olisi kyllä kiva, jos niitä saisi vaikka Stockalta tai Sokokselta, mutta ehkä joku päivä. Onneksi netistä ainakin saa :')

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää? Apua :o Kukaan muu ei ole sanonut samaa… Ootkohan hyväksynyt sen eväste-ilmoituksen, joka tulee tuonne ylös aina silloin tällöin? Vai voikohan se vaikuttaa asiaan. Jos ei pian korjaannu niin laitan asiaa eteenpäin IT-osastolle :)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  nyt on ihan pakko kommentoida, että ihan tosi kiva postaus jälleen kerran! Sun blogista huomaa todellakin miten paljon siihen panostat ja aikaa käytät, ja siksi sitä onkin ollut kiva lukea jo usean vuoden ajan. erityisesti kuvat on mun mieleen kirkkautensa ja todella huolitellun taustan, asettelun ja värimaailman takia.

  Jatka samaan malliin, sillä tämä blogi näyttää selkeästi olevan sun juttu! :-)

  ps. jos toteutat sen meikki kylppärin meikkitaivaan, odottelen innolla kuvia ja vinkkejä meikkien järjestelyyn.

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Suuri hymy valtasi kasvot, kun luin sun kommentin :) Miten hyvä fiilis tästä tulikaan! Kiitos älyttömästi palautteestasi

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa! :-)

  Mun käsittääkseni mukaan meikkejä ei ole suositeltavaa säilyttää kylppärissä, sillä lämpötila ei ole meikeille oikea, ja kosteuttakin siellä on. Ne siis menevät helpommin pilalle :-( Muuten ideasi on kyllä tosi ihana! <3

  T.Wilma

 8. Avatar Roosa sanoo:

  Oi kiitos hyvistä vinkeistä! :) Ainakin uusille siveltimille olisi tarvetta!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.com

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  En usko kaikkea mitä kirjoitat näihin arvosteluihin. Esim. Tuo että oot käyttäny sivellintä meikkivoiteeseen monta vuotta, sillä sähän oot ennemmin sanonu että käytät sitä pallosientä!

 10. Avatar Inka Sikanen sanoo:

  Ihana postaus! <3 :) Täällä on kanssa yksi meikkifriikki. :D Testaukseen menee ehdottomasti nuo meikkisiveltimet. :)

 11. Avatar Hilma sanoo:

  Kuten joku jo tossa ylempänä kommentoi, niin ei mullakaan oo näkynyt kuvat pariin viime postaukseen.. Mutta ihana postaus muuten!

 12. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Kiva postaus :) Mä en yleensä oo jaksanu lukea loppuun asti meikkien esittely postauksia ehkä sen takia että oon itse tosi laiska ( ja huono ) meikkaamaan eli käytän vain meikkivoidetta, ripsiväriä ja joskus huulikiiltoa … eli en oo yleensä jaksanu kiinnostua näistä mutta nyt luin koko postauksen :) Kivoja tuotteita :) Voisin jopa kokeilla noista jotain ;)

 13. Onnistuuko noilla meikkisiveltimillä meikkivoiteen levittäminen? :o Itselläni kaikki siveltimet on kyllä ollu tosiaan halvimmat mahdolliset ebaystä, että saattaa sekin olla vaikuttanut, mutta saako sillä tasaisen pinnan vai tasoitatko tuotoksen sitten vielä meikkisienellä/sormin? Estee Lauderin meikit on kyl ollu tosi hyviä, siveltimiä en tosiaan heiltä ookaan käyttänyt, kun mulla ne euron sätösteet on ajaneet asiansa :'D

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Hei :) Ei vitsit mä oon kans muuten joskus kuullut tuosta, mutta unohtanut asia ihan täysin! Toki mulla on ne nytkin kylppärin isoissa kaapeissa ja tulevassa asunnossa kaapit on toisella puolella suihkua sekä saunaa. Mutta täytyy katsoa laitanko niitä sinne vai löytyiskö joku muu paikka :s Sellainen meikkitaivas olisi niin kiva <3

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos itsellesi Roosa :) Sitten tässä olisi sulle sopivat vaihtoehdot! Nuo ovat niin pehmeitä <3

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Sitten sä et ole selvästikään lukenut mun arvosteluja kunnolla :/ Harmi, että sulle on jäänyt tuollainen käsitys… Mutta oon monesti sanonut, että levitän pohjustusvoiteet sekä BB-voiteet siveltimellä ja mahdollisen meikkivoiteen Beauty Blenderillä. Tässäkin postauksessa puhuin vaan käyttäväni tällä hetkellä BB-voidetta, kun kunnollinen sellainen löytyi? Mä korostin asiaa nyt entisestään tuossa tekstissä :) Jos sivellin on tarkoitettu käytettäväksi meikkivoiteeseen niin se ei rajoita sen käyttöä siihen vaan sitä voi käyttää juuri pohjustusvoiteiden kanssa, kuten mä teen. Mahdollisuuksia on monia :) Mutta oon kertonut täällä postauksessa tarkemmin, että missä ja kuinka mitäkin käytän:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/01/beauty-talk-my-everyday-makeup.html

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos :) On ilo nähdä, että tällaisista esittelypostauksista tykätään hurjan paljon. Jee! Mä rakastan meikkejä ja sen vuoksi on jotenkin helpottavaa kuulla, että joku muukin on niihin hulluna :-D Oi vähän kiva, toivottavasti tuut tykkäämän niistä <3

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä :o Onneksi te sanoitte! Voisin kokeilla ladata kuvat muuta kautta. Kiitos kovasti sulle :')

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Taru :) Voi oon otettu, jos jaksoit tämän lukea loppuun. En itsekään tykkää liian pitkistä meikkien esittelyistä ja sen vuoksi pyrin pitämään omat kirjoitukset lyhyinä sekä ytimekkäinä. Nämä on kaikki sellaisia tuotteita, jotka saa multa pelkkää positiivista palautetta – testaile ihmeessä, uskon sun tykkäävän ;>

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä varmasti onnistuu :) Mä levitän pohjustusvoiteen sekä BB-voiteen tuolla meikkivoidesiveltimellä, mutta se on periaatteessa suunniteltu juuri meikkivoiteelle. Mä käytän meikkivoiteeseen Beauty Blenderiä, mutta tällaisella siveltimellä saa myös tasaisen lopputuloksen. Ja tarvittaessa voi meikkivoidetta vielä parantaa/tasoittaa sienellä :> Estee Lauderin meikit on yllättänyt mutkin positiivisesti! Ne ajaa varmaan hyvin myös asiansa, mutta jos joskus innostut testaamaan niin kerro sitten, että mitä pidit :p

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuka hullu maksaisi 50 e jostain meikkisiveltimestä!?? Huh joskus menee niin yli kun nämä tuotteet on tällaisia missä vain merkki maksaa..

 22. Avatar Jeannays sanoo:

  Kivat vinkit♥ Upeita juttuja! :)

 23. Avatar Nelli sanoo:

  tälläset postaukset on huippuja :) kuulostaa ihanalta idealta, että laittaisit sun kaikki meikit esille kylppäriin! jos saat tuon toteutettua niin olis kiva nähdä kuvia lopputuloksesta :)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus❤️
  T. Meri

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos mielipiteestäsi :) Kyllähän tuossa voi vähän myös merkki maksaa, mutta kokeillessa tämän siveltimen karvoja ja verratessa niitä muihin niin ero on huomattava. Se on vähän makuasia, että mihin ja kuinka kukakin haluaa käyttää rahaa :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Hieno juttu, jos tykkäsit :-) Sitä nämä on! Ja oon niin iloinen, että löysin muun muassa hyvän BB-voiteen ♥

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, niin ihana kuulla! Tietää siis toteuttaa joskus uudelleen tällainen visio :) Jooo ehdottomasti teen. Jos ei kylppäriin niin täytyy kokeilla, että saisinko makkariin meikkipisteen :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanasti sanottu :) Kiitos Meri ihanista kommenteista, joita kirjoittelet <3

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Koita ladata koneeseesi google chrome (jos ei sinulla sitä vielä ole) saattaa nimittäin auttaa asiaan :)

 30. Avatar Taru sanoo:

  Mäkin haluan meikkipisteen! Kiitos inspiraatiosta! Laitahan lopputuloksesta kuvaa tulemaan, jos saat sen oman meikkitaivaan toteutettua ♥ Ihanaa lauantaita!

 31. Avatar maria sanoo:

  Ihania juttuja. <3<3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on ihana blogi! Aina niin inspiroiva ja piristävä<3 Voisitko tehdä joskus videon jostain sun luotto meikistäsi? Ois tosi kiva :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo laitan ehdottomasti :) Saa nähdä toteutanko sen kylppäriin vai johonkin muualle asuntoon, mutta sellainen on pakko saada! Hihi kiitos sulle Taru ja samoin sinne hyvät lauantain jatkot <3 xx

 34. Avatar Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää samaa mieltä – niin ihania kaikki :) <3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitti paljon Ano <3 En ole innostunut noista videoista, kun en osaa olla luonnollisesti kameran edessä… Mutta katsotaan, jos joskus toteuttaisin :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Tarkoititko mua? Täytyy kyllä ladata, koska mulla ei ole ainakaan se käytössä :s

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko joskus tehdä meikkikokoelmastasi postauksen ja kertoa miten pidät meikit järjestyksessä ja mahdollisimman hyvässä kunnossa?

Kommentoi