Highlights of 2015 part two

Täällä on kisakatsomo pystyssä ja jännitän sen verran paljon ottelua, että ajattelin tulla välissä postailemaan teille. Tällainen rento ilta sekä huominen vapaapäivä tulee kyllä loistavaan saumaan! Oon ollut koko alkuvuoden menossa: töiden, porukoiden, kaverien, pakkailun ja muiden juttujen parissa. Huomisen ajattelin pyhittää nukkumiselle sekä blogille Katsotaan, että mitä kaikkia kivoja postauksia keksin kuvattavaksi. Nyt kuitenkin palataan toisen osan verran 2015 vuoden kohokohtiin.

TOUKOKUU:

  toukokuu higlights

Toukuulla päästiin nauttimaan ensimmäisistä aurinkoisista päivistä, jännitettiin jääkiekon MM-kisoja lukuisten kisakatsomojen kautta, shoppailin aivan liikaa kesäkenkiä, innostuin kunnolla käyttämään värikkäitä huulipunia, meikkijuttuja nähtiin blogissa enemmänkin – nimittäin Baby Skin meikinpohjustusvoiteiden tuotearvostelu, kokeilin herkullisia bataattiburgereita, aloin suunnittelemaan uutta hiuslookkia jne.
KESÄKUU:

kesäkuu

Kuukausi starttasi Tampereen reissulla ja vielä illemmalla Iriksen tupareilla. Henkilökohtaisessa elämässä tapahtui isoimmat muutokset ja elämää totuteltiin jatkamaan yksin. Pidin tämän vuoksi elämäni ensimmäisen blogitauon, josta palasin muutaman viikon jälkeen entistä inspiroituneempana. Herkuttelin tuoreilla mansikoilla sekä kirsikoilla, testasin hampaiden valkaisua, kävin parikin kertaa pelaamassa minigolffia sekä rannalla ottamassa aurinkoa.

HEINÄKUU:

heinäkuu vuosikatsaus

Heinäkuu taas oli yksi onnistuneimmista kuukausista koko vuonna: pääsin yllätysmatkalle Tukholmaan, jossa oltiin yö hotellissa, käytiin shoppailemassa, herkuttelemassa yms. Järjestettiin Iriksen kanssa mun parvekkeelle tyttöjenilta, päät hurviteltiin pyörälle Power Parkissa, kävin kaksi kertaa risteilemässä Viking Gracella, löysin kauan etsityn Michael Korsin laukun, kastoin talviturkin ja kävin pannukakkukahvilassa.
ELOKUU:

elokuu

Elokuulla otettiin melkein yliannostus tuoreista mansikoista, lähdettiin kaveriporukalla ysäribileisiin juhlimaan Iriksen synttäreitä, pyörähdettiin Aukustissa, ostin oman auton (!!), täytin kenkäkokoelmaa lukuisilla lenkkareilla, kuvailin viimeisiä kesäasuja sekä ensimmäisiä syysasuja, sain yllätyslähetyksen J.P. Chenetiltä oven taakse, loppukuusta juhlittiin puolestansa äidin synttäreitä, vietin erään lauantain häissä kuvaamassa, käytiin uudestaan Power Parkissa ja nautittiin kesän lämpöisimmistä päivistä.
Miltäs mun vuosi on kuulostanut tähän mennessä? Entä joko odotatte seuraavaa osaa?

26 Comments
 • Avatar
  Emilia
  Posted at 23:02h, 05 tammikuun Vastaa

  Vitsi miten ihania kesäisiä kuvia! :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:03h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia! Nämä piristää kyllä suunnattomasti tämän pakkasen keskellä :')

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 23:25h, 05 tammikuun Vastaa

  Apua miten ihania kesäisiä kuvia!! Oon jo pari päivää ehtinyt fiilistellä aurinkoa ja kaivata kevättä ja kesää eikä tää nyt yhtään auttanut mua keskittymään nykyhetkeen :D

  Kiva postaus kuitenkin & niin ihania nää sun kuvat taas!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:49h, 05 tammikuun Vastaa

  Moikka! Sori tosi randomista kommentista, mutta oon ihaillu sun jaloissa Timberlandeja ja vihdoin rohkaistuin ostamaan ne! (: Ajattelinkin nyt sulta kysyä, että käsittelitkö niitä mitenkään ennen käyttöä? Hyvää vuoden alkua sulle!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 23:59h, 05 tammikuun Vastaa

  Mielettömän ihania kesäkuvia! :)<3 ihanan paljon oot päässyt reissaamaan ja nauttimaan pienistä asioista, vaikka suuria muutoksia koit siinä samalla. Just sitä todellista elämää parhaimmillaan :) odotan jatko osaa kyllä, tietystikkin ;)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 00:39h, 06 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia! Iso kaipuu kesään :D♥

 • Avatar
  Iiris ja Saima
  Posted at 08:57h, 06 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus♥ sä jaksat aina piristää sun kuvilla,ne on niin ihania♥. Noi viimeisessä kollaasissa olevat Adidaksen kukalliset lenkkarit on aivan älyttömän ihanat!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 11:31h, 06 tammikuun Vastaa

  Voi ei kun tuli ikävä kesää, niin ihania kuvia <3 Pakko kyllä nostaa hattua sulle Saija, niin laadukasta materiaalia päivästä toiseen! :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:36h, 06 tammikuun Vastaa

  Kiitos tuhannesti Kiia :) Eikä! Mä oon kans alkanut jo ikävöimään (osaksi tämän pakkasen vuoksi) kesää ja näiden kuvien katseleminen ei todellakaan auttanut. Mutta ei kesään periaatteessa ole enää pitkä aika ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:37h, 06 tammikuun Vastaa

  Heippa :) Voi kuinka kiva, että innostuit ostamaan kans ne. Hyvän ostospäätöksen teit <3 En käsitellyt mitenkään vaan laitoin suoraan jalkaan ja ne on pysynyt aktiivisesta käytöstä huolimatta erittäin hyvässä kunnossa. Kivaa alkanutta vuotta myös sulle =) xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:39h, 06 tammikuun Vastaa

  Aw kiitos…

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:41h, 06 tammikuun Vastaa

  Thank you :) Sanos muuta! Voisin ottaa kesän tänne vaikka HETI :'D ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:46h, 06 tammikuun Vastaa

  Isot kiitokset:) Kyllä piristi paljon mun aamua nämä sanat ♥ Oon täysin samaa mieltä – mä muistan vieläkin sen, kun kengät saivat suuden huomiomäärän somessa. Mutta onhan ne aivan ihanat :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:50h, 06 tammikuun Vastaa

  Pahoittelut kesäikävästä :D Se saapui myös tänne tätä postausta tehdessä! Voi kiitos ihana Roosa, kyllä tuli hyvä mieli <3 Oot aina niin aktiivinen, että nostan sulle hattua. Materiaalin kirjoittaminen päivittäin toisen työn ohella on aina välillä haastavaa, mutta hienoa tietää mun onnistuneen :)!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 12:52h, 06 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus!♥ ja odotan jo seuraavaa osaa
  Ja mäki jännitin sitä Suomi-Venäjä peliä eilen hirveästi, mutta onneksi Suomi voitti!:))♥

 • Avatar
  Eve
  Posted at 15:23h, 06 tammikuun Vastaa

  Voi niin ihania kuvia, niin ihanan kesäisiä! <3 Ikävä tuota lämpöä ja valoa tääl kylmässä pakkasessa :(
  Saija sä oot ihan huippu, kun vastaat kaikkien kommentteihin iloisesti ja susta näkee kuin suuri intohimo sul on tätä blogii kohtaan ja vielä postaat melkein päivittäin laadukkaita postauksia! Wau!

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 15:42h, 06 tammikuun Vastaa

  Aaaawww ♡♡♡ Kesä ! ♡♡♡ Olisikin jo ♡ Niin ihania kuvia :)

 • Avatar
  Jeannays
  Posted at 17:54h, 06 tammikuun Vastaa

  Näyttää niin kivalta♥ Ihanat kuvat Saija :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:58h, 06 tammikuun Vastaa

  Kiitti Ansku ♥ Superia, että odottelet jo seuraavaa osaa! Sellainen tulee lähiaikoina. Se oli niiiin jännitävä, huh huh. Venäjä osasi kyllä tehdä yllättäviä vetoja, mutta onneksi lopulta Suomi vei voiton :p ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:06h, 06 tammikuun Vastaa

  Wau kiitos Eve…<3 Kesää kyllä tulee vähän liiankin ikävä näitä kuvia katsellessa. Tämä oli niin ihanasti sanottu. Mulla on suuri intohimo tätä blogia ja koko hommaa kohtaan, joten huippua sen välittyvän myös teille <3 Pyrin postailemaan melkein päivittäin ja aion pitää rytmistä tänä vuonna kiinni :) xx

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:07h, 06 tammikuun Vastaa

  KESÄ <3 Onneksi ei ole enää montaa kuukautta seuraavaan, hihi. Kiitos paljon sulle (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:07h, 06 tammikuun Vastaa

  Ihanuus siellä, kiitos kovasti kommentistasi :) <3

 • Avatar
  ilonakatariina
  Posted at 22:42h, 06 tammikuun Vastaa

  oi ihania kuvia & hyvä postaus! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:06h, 11 tammikuun Vastaa

  Onko siulla muita revittyjä farkkuja kuin nuo mitkä kuvassa näkyvät? Entä mistä oot ostanut nuo juuri kuvassa näkyvät revityt farkut?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:59h, 11 tammikuun Vastaa

  Tuhannet kiitokset sinne sulle tästä kommentista :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:00h, 11 tammikuun Vastaa

  Joo mulla on varmaan kolmet tai neljät. Kuvassa näkyvät on Vilan ja ne on House of Brandonilta:)

Post A Comment