Turtleneck hair

Red scarf outfit

Alkaa näyttää jo talvelta, eikö vain? Ajattelin alunperin näpytellä teille tänään aivan toisen postauksen, mutta innostuin näistä päivällä räpsityistä asukuvista sen verran etten malttanut olla jakamatta näitä ensimmäisenä Koska täällä on satanut lunta aamusta iltaan saakka ja oon aikamoinen vilukissa niin inspiroiduin kokeilemaan tämän talven uutta (pelastavaa) trendiä, jossa hiukset jätetään poolokauluksen tai huivin sisälle. Mä en malttaisi katkaista hiuksia polkaksi asti, mutta tämän myötä pääsen fiilistelemään välillä vähän lyhyempää hiuslookkia eikä tarvitse miettiä hiusten latistumista tai kastumista!

michael kors bracelet

winter outfit

Mun yksi suosikki väriyhdistelmä näin talvisin näyttäisi selvästi koostuvan valkoisesta, punaisesta sekä tummansinisestä. Ne yhdistyy mulla ensimmäistä kertaa tänä talvena päässä olevassa Henri Lloydin pipossa, josta lähti inspis koko asuun! Niiden lisäksi ripaus mustaa nahkaa sekä kultaista niin asu oli valmis. Huomaatteko kuvissa muuten jotain uutta? Kaunis kultainen Michael Korsin rannekoru, josta löytyy pieni solki. Tämä toimii mun mielestä hyvin samaa tyyliä noudattavan laukun sekä arskojen kanssa.

Henri Lloyd

Michael Kors hamiltonj

Eräs lukija multa kyselikin Snäpissä, että millainen talvipukeutuja mä oon? Mulle on mukavuus ja varsinkin lämpöisenä pysyminen todella tärkeää, mutta tykkään panostaa myös ulkonäköön. Näissä kuvissa näkyvä asu kuvastaa hyvin mun talven tyyliä. Simppeleitä ja ajattomia vaatteita sekä vastapainona näyttäviä asusteita, joista muodostuu omaa silmää miellyttävä lopputulos.

White coat outfit

Punainen ruutuhuivi

Jacket H&M; | Jeans Dr Denim (addlink) | Bag Michael Kors | Shoes H&M; | Huivi SheIn | Beanie Henri Lloyd | Sunglasses Ray-Ban (addlink) | Bracelet Michael Kors (addlink)
Miltäs näyttää hiukset ns. piilossa? Entä iskeekö asu muuten teidän silmään?

107 Responses to “Turtleneck hair”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hiukset kauluksessa – aivan järkyttävää :D

 2. Avatar Iina Jasmin sanoo:

  Vautsi, hyvältä näyttää! <3

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Muija vaaan laihtyuu….

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei, harmi kuulla ettet sä tykkää :/ Mun mielestä kivannäköistä! Ja pelastaa hiukset lumisateelta :-D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitos hirmu paljon! Tämä oli erittäin mukava kuulla =) <3

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Vuosi sitten keväällä eli ei varmaan myydä enää… Mutta vähän saman tyyppisiä on ollut tänä keväänä sekä syksynä myynnissä, joten varmaan tulee nytkin keväällä saataville! (:

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos sulle Anonyymi piristyksestä :) <3

 8. Avatar Saijis sanoo:

  En kai nyt sentäs :s? Omasta mielestäni en ole yhtään laihtunut tai mitään pitkiin aikoihin :o

 9. Avatar Tiia sanoo:

  Tosi ihana asu! :) Tykkään niin paljon tuosta sun takista! Täytyy varmaan koittaa bongailla hennesiltä, jos löytyisi tänä vuonna saman tyyppistä takkia.

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä näyttää hyvältä, se pelastaa niin paljon kun ei tarvii aina lumisateen jälkeen kuivata takkiin ja huiviin liiskautuneita hiuksia!^^ Muutenkin kaunis asu, takki on ihanan raikas ja mm. huivi tuo pirteyttä!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva asu, mutta miksi pidät aurinkolaseja, kun sataa lunta? :D

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka ihmeessä tollasella takilla voi pysyä lämpimänä talvella, näyttää enemmänkin kevättakilta?! Näyttää muuten tosi kivalta hiukset tollein takin sisällä! :)

 13. Avatar Emilia sanoo:

  Ooii!!<3 ihana lumisaijis :') kaunista! Ja kyllä iskee asu sekä sopii musta hyvin että hiukset on tuollain huivin sisällä! <3 aivan ihana pipo ja tuo käsikoru! Okei ottaisin mielelläni tuon laukun ja takinkin itselle ;)

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lunta sataa ja aurinkolasit päässä -erikoinen yhdistelmä :D muuten kiva asu

 15. Avatar Jenna sanoo:

  Minusta näyttää tosi kivalle hiukset ja ihanan freshi asu muutenkin. :)

 16. Avatar Essi sanoo:

  Kaunis asu ja ihanaa millaisen piristyksen lumi tuokaan kuviin ❤️ Mä oon myöskin aivan fiiliksissä tästä hiukset kauluksessa-trendistä, näyttää hyvältä, tuntuu lämpimältä ja pelastaa pitkät, helposti takkuuntuvat hiukset rastapalloilta, joita normaalisti niskahiuksiin tulee pakostakin jos ne pääsevät hankautumaan huivien ja pipojen kanssa :D

 17. Avatar Jeannay sanoo:

  Upea Saija♥ Ihana asukokonaisuus :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään!! Välillä pidän itsekin hiuksia esim. huivin alla ja se tuo mielestäni kivaa ja erilaista ilmettä :-) Hyvää Uutta Vuotta sinulle <3

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jokaisen jalat näyttää hoikemmilta, mitä enemmän korkoa kengissä on. Silmä käteen!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Tiia :') Tuo on ollut kovassa käytössä ja tykkään kans siitä älyttömästi. Yksinkertainen, mutta kaunis takki. Hei toivottavasti löytyy – mä pidän peukkuja :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että sä pidät tästä trendistä :) Sepä! Pelastaa kyllä huononkin hiuspäivän. Oon sun kanssa samaa mieltä huivista, se on kiva väripilkku asuun…<3

 22. Mä joskus useampi vuosi sitten aloin pitämään hiuksia myös kauluksessa, koska luonnonkiharat ja tottakai ne aina ilmestyy kastuessa eli mikäs sen parempi suoja kun laittaa ne kaulukseen! Ja tosi kiva asu :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! Tuolloin paistoi itse asiassa myös aurinko, mutta oltiin varjoisalla paikalla kuvaamassa niin se ei välity kuvista samalla tavalla. Kyllä mä käytän myös talvella aurinkolaseja :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava saada tällaista palautetta :) Oon otettu, kiitos <3 xx

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Helposti :) Mä käytän neuleita päivittäin, joten paksummalla takilla tulee kuuma (vielä, kunnes tulee -25 asteen pakkaset) eli silloin tälläinen vähän ohuempi on paras vaihtoehto. Hei super kiva, että sä tykkäät hiuksista noin :-)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Täältä nousee hattu sun aktiivisuudelle :) Oon niin onnellinen, että mulla on näin ihania lukijoita! Ilahduttavaa kuulla, että hiukset näyttää näin hyvältä – pelastaa ainakin lumisen päivän. Ja käsikoru oli ihan paras ostos, tykkään <3 Hihi meillä on kyllä niin samanlainen maku ;-)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Tuolloin paistoi myös aurinko :D Haha, mutta ymmärrän pointtisi! Hei, kiitti sulle kovasti kommentista :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä oli Jenna kiva kuulla:) Munkin mielestä tämä hiuslookki tuo vaihtelua! Jättimäiset kiitokset sulle :')

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Thank youu :) Sä kirjoittelet aina niin kivoja kommentteja, että hymy nousee huulille ♥

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en voisi enempää olla samaa mieltä sun kanssa:) Vaihtelu virkistää ja tällä saa kivaa piristystä pitkiin hiuksiin! Kiitoksia ja samoin sinnekin hyvää uutta vuotta <3 :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Aivan totta! Tässä on kyllä helppo tapa suojata luonnonkiharat ja tapa näyttää kaiken lisäksi vielä hyvältä ;) Mä aion ainakin "peittää" hiukset useamminkin. Suuret kiitokset :>

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Niin sekin voi olla :)

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näyttää kivalta ja sopii sulle! :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos!! Lumi tuo kyllä heti eri näköä näihin asukuviin ♥ Toivotaan, että se pysyy maassa pitkään :) Jee, en ole siis ainoa. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa, niin totta. Tällä tavalla hiukset pysyy kuosissa vaikka ulkona sataisi lunta ja kaiken lisäksi tämä trendi näyttää hyvältä ;-D

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi kiitos Ano sulle kommentistasi :)!

 36. Avatar Helmi sanoo:

  Tosi kiva asu!:) Mun silmään toi ei erityisen "hyvältä" näytä, mutta eipähän hiukset kastu :D

 37. Avatar Sonvas sanoo:

  Oi mitä ihania lumisia kuvia! :) Toi Michael Korsin rannekorun on niin upea!! Itsekin olen kuolannut ;)

 38. Avatar Adeliina sanoo:

  Asu iskee muhun ja lujaa! Niin pirteä ja sopii sulle! Oon myös ite alkanut pitämään hiuksia takin ja kaulusten välissä, ja tykkään kyllä, eivät ole aina tiellä roikkumassa :) ihanaa myös kun tuli lunta, heti vähän valoa lisää<3

 39. Avatar Roosa sanoo:

  Ai onko tuo hiukset kauluksissa joku trendi, haha jee oon huomaamattani ollut siinä sitten mukana! :D Sä oot kyllä ihan huippu kun sun blogista löytää aina uusimia juttuja trendeissä :) (esim in ja out postauksissa, oisko muuten pian jo uuden aika?<3)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi nätti asu❤️
  T. Meri

 41. Toi on niin kiva ku vastaat kaikkiin kommentteihin. Tuntuu et mutki huomataa :) Mut ihana look ja ootan sitä et stadiiki tulis nii paljo lunta et sun asukuvaukset ei meinaa enää onnistuu :p

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heh ai tommoinenkim juttu voi "olla muodissa". Itse oon kyllä pitänyt hiuksia noin käytännön syistä ettei kastu hiukset :Dd mut kivan näköinen asu :) aurinkolasit näyttää jot3nkin hassulta tuossa asussa :D

 43. Avatar Eve sanoo:

  Vautsi ihania kuvia ja asu! <3 Tykkään! Itsekin pidän usein hiuksia tuolla kauluksessa tai huivin alla ja on muuten arjen pelastus! :)

 44. Avatar Ansku k sanoo:

  Hyvä et viihit pitää hiuksia tolleen, kun ite en viihi ja sit aina hiukset kastuu:(
  Ja kivalta näyttää sulla hiukset tolleenkin ja ihana asu♥

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nätti asu, mutta eikö tuossa tule kylmä :D Hanskat näyttää ohuilta ja jättää ranteet avonaisiksi, takki on ohut ja auki ja kengät näyttää enemmän syys- kuin talvikengiltä. Itsekin käytän paljon lämpöisiä neuleita, mutta silti toppatakki niiden päällä on jo näillä -10 asteen pakkasilla ihan must :D

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oletko alkanut taas käyttämään Dr. Denimejä kun joskus vannoit niin niiden Ginan farkkujen nimeen? Outoa

 47. Ai se hiukset kauluksessa on vasta tämän talven trendi? :D HUPS! Tai no muina vuosina mulla ei hiukset ole niin pitkät olleet että ne kaulukseen olisi yltäneet, mutta liputan tämän puolesta kyllä todella – näyttää niin kivalta ja suojaa hiuksia samalla. Parasta. Ja tykkään sun talvityylistä, todella simppeli ja kliini mutta lämmin. :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei onks noi hm kengät kui hyvät jalass? Ku mä oon saanu aina hm:n kengistä selllasen kuvan et kuka niitä nyt ostais ku näyttääki jo ihan semmosilta kengiltä et voiko niillä edes kävellä:D itse kun olen aina ostanut vaan näistä "oikeista" kenkäliikkeistä. :) mut joskus vois kyl antaa hmllekkin mahdollisuuden kenkien suhteen;D

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos :) Ikävä kuulla, että et eritysesti tykkää… Mutta se on kyllä totta, tämä tyyli suojaa niitä säällä kuin säällä :-D

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos kovasti :) Ja niin kiva kuulla sun tykkäävän näistä! Kyllä se lumi vaan tuo ihan erilaisen vaikutelman kuviin. Ääh niin on, yksi MK:n upeimmista rannekorusta <3 :p

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, tämä ilahdutti mua paljon :-) Kiitos hirmuisesti! Niinpä, sanos muuta. Kerrankin trendi, joka on myös hyödyllinen hiusten kannalta ;-) Oon sun kanssa samaa mieltä, kyllä se lumi vaan on plussaa asukuvissa <3

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo on :D Haha ihana! Voi kuinka kivasti sanottu :) Tällaisesta palautteesta ei voi kuin hymy nousta. Edellisestä on kieltämättä vierähtänyt jo tovi, että voisin kyllä laittaa uuden osan toteutukseen <3

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos paljon tästä Meri <3 :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Mulle on kommentteihin vastaaminen tärkeää eli täällä boksissa huomioidaan jokainen :) Kiitos paljon! Pidetään peukut pystyssä, että sinnekin sataisi pian paljon lunta :-)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tämä on lähtenyt muotilavoilta ja vallannut ainakin Instagramin :) Mutta tämä suojaa hiuksia hyvin kastumiselta ja takkuuntumiselta. Kiva nähdä, että pidit asusta aurinkoiseista huolimatta (:

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitti :) Tällainen kommentti ilahdutti suunnattomasti heti aamulla! Kiva juttu, että sä pidät myös hiuksia välillä näin. Tämä helpottaa huomattavasti arkea <3 :p

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Välillä näin on kiva pitää :) Ja kuten sanoit niin tämä tyyli suojaa hyvin hiuksia! Kiitos tuhannesti Ansku jälleen mukavasta kommentista <3

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Ei tullut! Mä liikuin koko päivän autolla, joten hanskat lämmitti sen verran kuin täytyi ja takin alla oli neule. Mäki oon yleensä jäässä, mutta pukeutumiseen vaikuttaa paljon se, että mitä teen päivän aikaan ja millä liikun (:

 59. Avatar Saijis sanoo:

  En ymmärrä, että mitä outoa on käyttää välillä muitakin farkkuja? :o Mun mielestä olisi outoa, että pitäisin samoja farkkuja monta viikkoa putkeen pesemättä välillä niitä. Mun molemmat Ginan mustat oli pesussa, joten laitoin nämä pitkästä aikaa jalkaan :)!

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo!! Uusi trendi :) Voi ei, oot sitten huomaamattasi käyttänyt tätä. Ja aivan totta, hiukset näyttää näin hyvältä ja mikä parasta niin ne suojautuu sateelta sekä tuulelta. Ihana kuulla, että pidät talvityylistä! Kiitos :)

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä näyttää tosi kivalle kun hiukset on kauluksen alla, voisin itsekkin kokeilla :)
  Mutta sähköstyykö hiukset kuinka pahasti huivin taikka kauluksen alla? Tai tottakai se hiuksista riippuu mutta miten sun kohdalla :)

 62. Avatar Sini sanoo:

  Tosi ihania kuvia Saija!! :-)

 63. Avatar Essi sanoo:

  Höpöhöpö ensimmäiselle anonyymille! Toi "tukkatyyli" on mun mielestä just kiva ja kaikenlisäksi pysyy tukka suojassa esim sateelta niin helposti! :) Ei tarvii olla koko ajan harjaamassa tukkaa auki takuista tmv. Todella kivan näkönen kokonaisuus! :)

  essi-bltn.blogspot.fi

 64. Avatar Saijis sanoo:

  On! Siis jopa yllättävän hyvät :-D Mulla on kolmet H&M;:n nilkkurimaiset kengät ja niistä yhdet on epämukavat jalassa… Kengät painaa inhottavasti eli ovat vähän liian kovat :/ Mutta nämä taas on aivan toisenlaiset. Kannattaa rohkeasti sovittaa niin sieltä joukosta saattaa tehdä hyviä löytöjä ;-)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on samanlaiset hm kengät, jotka bongasin sun blogista joskus syksyllä ja ne oli sitten pakko metsästää :D on kyllä ollut paljon käytössä vaikka pitkän päivän jälkeen päkiät onkin ihan kipeinä!
  – Aliisa

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos! Mieltä ilahduttavaa kuulla, että tykkäät :)

 67. Avatar Marjaana K sanoo:

  Tosi ihana asu!♥toi huiviki on niin ihanan värinen♡:) itse en pidä oikeastaan koskaan hiuksia tolleen, mutta sulle ne sopii tolleenki♥tosi hyvä postaus niin kun sinun kaikki muutkin postaukset ovat :)

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihanan raikas asu! Mietin vain, että miten nuo kengät kestävät lunta, luulisi nimittäin että tekonahka menee rumaksi kastuessaan:o

 69. Voi että mitkä maisemat, ihanan talvista <3 tosi kauniina oot jälleen, toi hiusten peittäminen sopii kyl sulle ku sul on niin sirot kasvonpiirteet :)

 70. Avatar Hemppe sanoo:

  Haha onko tää nykyään joku trendikin ? Itse oon monet kerrat jo menneinä vuosina tehnyt niin, että jätän hiukset tolleen huivin alle. :D Mulla oli silloin vielä todella pitkät hiukset, niin niitä oli inhottava olla lumisateen jälkeen aina setvimässä… :/ Mut siis elikkäs tykkään !! :) Ihanaihana asu, sulla on niiiin kiva tyyli ♥

 71. Avatar Nina sanoo:

  Ihana asu ja kivoja nää kuvat ku on ni talvinen maisema:) Tuo kaulahuivi on ihana!

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana olet & ihana on asukin <3
  On muuten aivan pakko kysyä, että minkä pituinen olet? Näytät jotenkin tosi pitkältä kaikissa kuvissa (ilman korkkareitakin) Mutta näyttävä nainen olet <3

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa ! Muistelin tässä että oliko sulla joskus juttu siitä miten saa jonkun painavan esim. peilin seinälle ilman että laittaa nauloja. Nii oliks se joku super vahva teippi mikä kannattelee sitä siinä seinällä :D? Kiitos jo etukäteen ja jatka samaan malliin :) <3

 74. Avatar inka sanoo:

  Ihan älyttömän ihanan näköinen asu!♥ Pukisin kyllä niin päälleni :)

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Emmäkään ymmärrä mitä outoa siinä on, että käyttää välillä muita housuja. Tai jos sanoo olevansa hametyttö, niin kai sillonkin voi käyttää välillä housuja tai vaikka mekkoja eikä siinäkään ole mitään outoa :D.

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aaih okei! Muistatko yhtään noitten kenkien mallin nimeä? Paljonjo maksoi? Ja ostitko nettikaupasta vai myymälästä? :)

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi ikävä lukea taas näin paljon negatiivistä kommenttia… :( ja kui paljo oikeesti tuoki hius trendi herättää taas juttua… Toi oli hyvin sanottu, että uusi trendi on lähtöisin muotilavoilta-sitähän se on! Nämä 'monta vuotta muodissa olleet' anot yms eivät ehkä ymmärrä muotia sillä tavalla mitä tarkoitat! Ei-rasistisella on kulkea muodissa ja kulkea tavalla, jonka on oppinut päiväkodissa xd toivottavasti ymmärrät mitä haen takaa..:D hah.. Mutta sinä olet upea jälleen ja aivan ihana asu!:)) <3

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, ihana Essi :) Ilahdutti paljon nähdä sun olevan tästä tukkatyylistä innoissaan. Mä oon nimittäin myös! Ja totta, näin hiukset pysyy "aisoissa" koko päivän. Jättimäiset kiitokset sulle <3

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Anonyymi :) Mäki tykkään älyttömästi tästä trendistä! Ei sähköisty itse asiassa yhtään. Huivi on hiusten päällä koko ajan, mutta hiuksista ei tule läheskään niin sähköiset kuin huivin päällä jatkuvasti liikuteltaessa:)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Wau musta on sitten ollut konkreettisesti hyötyä :) Joo niillä ei kovin pitkiä matkoja kävellä, mutta muuten ovat kauniit kengät. En olisi uskonut, että H&M;:ltä löytyy näinkin kivat yksilöt :')

 81. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Kiitos Marjaana piristävistä sanoista :) Mäki kokeilin varmaan toista kertaa näin. Ja yllätyin siitä, että ne näytti näin kivalta! Mä oon otettu tästä kommentista – mieltä lämmittävää kuulla, että tämä sekä muut postaukset ovat mieluisia :) ♥

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Nämä eivät ole sellaista normaalia tekonahkaa vaan ilmeisesti jotain muuta materiaalia. Nimittäin nämä kestävät tosi hyvin vettä sekä lunta eikä materiaali reagoi mitenkään :-)

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitos ihanainen :) Voi olipas se kivasti sanottu! Hymy nousee aina huulille, kun lukee näitä sun ilahduttavia kommentteja. Huippua, että oot niin aktiivinen <3

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti :') Kyllä talvinen maisema vaan tekee heti uutta ilmettä kuviin! Huivi on noussut tämän talven yhdeksi käytetyimmäksi :p

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitti paljon, kyllä tulee hyvä mieli tällaisia kommentteja lukiessa :) <3 Mä oon oikeasti tosi lyhyt! Haha en tajua, että miten näytän niin pitkältä… Mutta oon siis 162cm :-D

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Joo! Eli Clas Ohlsonilla myydään sellaisia tauluteippejä ja pidikkeitä, jotka vaan painetaan seinään kiinni vahingoittamatta ollenkaan rakenteita. Merkki on Command :) Ja joo se on super vahvaa, piti melkein 40 kiloista peiliäkin seinällä :D Kiitos sulle <3

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka kivasti sanottu :) Asuvalinta osui siis nappiin. Kiitos hirmu paljon sinne sulle <3

 88. Avatar Petra sanoo:

  Näyttää hyvältä nuo hiukset tuolleen. Ihana takki.

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo on kuule! Haha noni :D Nykyään tämä on uusi trendi muotilvoilla :) Pitkien hiusten kanssa tämä tapa on pelastus, kun ne meinaa mennä aina takkuun sateella sekä tuulessa. Kiitos Hemppe! Et tiedäkään miten paljon ilahdutti kuulla tämä <3 xx

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Joo näitä aina välillä tulee, mutta onneksi osaan ottaa ne oikealla asenteella vastaan :) Pieni juttuhan tuo hiustrendi on, joten siihen nähden kommenttien määrä on valtava. Kiitos sulle paljon – mä huomaan selvästi, että sä ymmärsit mitä mä ajan takaa. Ihanaa, kun näin tekstin perusteella voi saada selville ajatusten menevän yhteen lukijan kanssa :) Ymmärsin siis paremmin kuin hyvin. Ja suuren suuret kiitokset kommentista <3

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Kiva, että ymmärsit mitä ajoin takaa :) Olisihan se outoa, että esittelisin kuukaudesta toiseen samoja housuja enkä saisi käyttää koskaan mitään muita? Mä pyrin käyttämään vaatekaapin kaikkia vaatteita enkä jätä niitä sinne pölyttymään :)

 92. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti muista nimeä :/ Mä ostin nämä viime vuonna jo. Hintaa oli silloin muistaakseni nettikaupassa joku 30€-40€? :)

 93. Avatar Saijis sanoo:

  Thank u :-) Tuo takki saa kyllä kaikkien käytetyimmän takin palkinnon heittämällä. Voisin käyttää sitä ympäri vuoden :D

 94. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo no jos ei sulla muita ollut käytössä tai olivat pesussa niin se on kyllä ymmärrettävää…mutta ajattelin että olet vaihtanut taas makuasi kun joskus sanoit ginan farkkujen olevan paljon parempia..

 95. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka!

  Pakko käydä huikkimassa että näissä kuvissa on visuaalisesti kaikki kohdallaan. Aivan upeita! Värit, tausta, lumi, kirkkaus. Ja tottakai erittäin kaunis nainen! :-D

  -Sari

 96. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi et julkaise edellistwn postausten kommentteja??

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Häh? Kaikki kommentit on julkaistu ja niihin on vastattu :o

 98. Avatar Anonyymi sanoo:

  En ihan ymmärrä mitä erikoista tai uutta tuossa on? Jos on paksu huivi niin se näyttää vaan hölmöltä jos hiukset on vedetty siihen päälle :D

 99. Avatar Jenni sanoo:

  Mun mielestä hiukset huivin tai kauluksen sisällä on hot! Tykkään, tykkään ja tykkään. :)

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

 100. Avatar Saijis sanoo:

  Muotilavoilta on tämä hitti tullut ja ideana on siis saada hiukset näyttämään lyhyemmiltä :) Niin no sekin! Nämä on näitä muotihössötyksiä, joita aina välillä tulee :p

 101. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Jenni!! Niin piristävää nähdä, että säkin pidät :) xx

 102. Avatar Nelli sanoo:

  ihana asu :) sulle sopis kyllä polkkamittanen tukka!

 103. Avatar Emilia sanoo:

  Ihan mielettömän hieno asu ja täällä myös yksi joka todella useasti suojelee hiuksia tolleen huivin alle piilotetulla versiolla ;) en ymmärrä mitä pahannäköistä siinä muka on ! Niin ihanan talviset maisemat, onneksi vihdoin tuli sitä lunta ja "vähän" pakkasta ♥_♥ oot ottanut muutaman kuvat tuon rakennuksen edessä, onko se jonkun koti vain joku muu paikka ? On meinaan hieno paikka kuvata asuja !

 104. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitti paljon:) Tuo on kyllä kätevä ja hyvännäköinen tapa suojata hiuksia! En mäkään ymmärrä… Hitti tai ei niin toimii :) Mä oon kans niin innoissani tästä lumisesta maisemasta – tuli heti paljon talvisempi fiilis, kun pääsi kuvailemaan valkoiseen maisemaan. Hei kiva juttu, että sä pidät tuosta kuvauspaikasta. Se on eräs tunnelmallinen ravintola/juhlapaikka, joka on usein sunnuntaisin kiinni eli silloin sitä tulee hyödynnettyä. Tuossa pihassa on vaikka mitä suloisia vanhoja rakennuksia eli kuvia saa otettua ympäriinsä vuodenajasta riippumatta :')<3

 105. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä noi siun nahkahansikkaat on ostettu? =)

 106. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ostanut ne joskus viime syksynä Seppälästä :')

Kommentoi