Xmas play list by Saijis

christmas music

Kuuntelen musiikkia käytännössä aamusta iltaan; ensimmäisenä aamulla työmatkalla autossa ajaessani, pitkin päivää myös töissä, kotona kokkaillessa, illalla postausta kirjoitellessa ja joskus vielä iltajuttujen parissa. Kuuntelen samaa linjaa noudattavia meneviä biisejä ympäri vuoden, paitsi joulun aikaan suunta muuttuu. Listalle pääsee vanhoja ja uusia lemppareita lukuisista joululauluista. Tältä näyttää mun lista tänä vuonna:

Ariana Grande – Last Christmas


Justin Bieber – Mistletoe

Girls Aloud – I Wish It Could Be Christmas Everyday

Michael Buble – It’s Beginning to Look a lot Like Christmas

Jessica Simpson – I saw Mommy kissing Santa Claus

starbucks christmas

Mariah Carey – Santa Claus Is Coming to Town

Miley Cyrus – Silent Night

Jessie J – Man with the Bag

Jordin Sparks – Do You Hear What I Hear

Glee Cast – Last Christmas

IMG_0382

Michael Bublé – Cold December Night

Ariana Grande – Santa Tell Me

Leona Lewis – One More Sleep

Justin Bieber – Only Thing I Ever Get For Christmas

Kelly Clarkson – Underneath the Tree

Ja hei loppuun vielä tiedotus, että The Body Shopin luumuisen lahjapakkauksen voitti sähköposti: saaraidak@gmail.com. Onnea onnea Otan suhun pian yhteyttä!


Kuunteletteko te joulumusiikkia? Entä mitä piditte pitkästä aikaa tällaisesta postauksesta?


24 Responses to “Xmas play list by Saijis”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanaa, että säkin oot tällänen ihan hullu joulufiilistelijä! :D <3
  Itsekin alotin jo jouluun valmistautumisen marraskuussa, ja nää sun joulupostaukset on aina yhtä piristäviä! Varsinkin tää postaus tuli just tarpeeseen, kun tässä vaiheessa alkaa noi samat kappaleet jo kyllästyttämään. Hyvää joulua sulle! :)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ihana kuvaus :D Jep, todellakin oon <3 Nyt varsinkin mitä lähemmäksi joulua mennään niin sitä enemmän tekisi mieli fiilistellä! Kiitos hirmuisesti – hyvä juttu, että oot saanut näistä mun jouluhössötyksistä piristystä irti. Ja toivottavasti tykkäät näistä biiseistä. Hyvää joulua myös sinne sulle :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun uuden ulkoasun jälkeen kuvilla ja jopa teksteillä kestää ikuisuus ladata..:( Eikä se ole netin nopeudesta kiinni! Mulla ainakin menee käytännöllisyys ja helppo luettavuus yms. ulkonäön edelle, toivottavasti sullakin.

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  ootko suuriki jb fani? ostikko iriksen kanssa lippuja keikalle?

 5. Avatar Lotta sanoo:

  Hahaa mä aloitin jouluhossotukset jo lokakuun alkupuolella – tosin harrastusten vuoksi. Mutta joo, samoja kappaleita kuuntelen, mutta eri laulajien esittämänä. Ja sen lisäksi tietysti ne perinteisetkin rallatukset, joita on laulettu lapsuudesta asti. Mutta ihanaa, että nämä joulukuvatkin on sun itsesi näköisiä ja ihanan valoisia.

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Onko näin :o Tämä postaus voi ladata musiikin vuoksi, mutta ei muiden pitäisi. Millä selaat tätä? Tiedän laittaa asiasta viestiä eteenpäin :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Ennen olin, mutta en enää luokittelisi itseäni faniksi. Joskus kuuntelen hänen biisejään ja varsinkin näitä jouluisia, mutta muuten fanitus on vuosien myötä vähentynyt. Ei ostettu :)

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Sä oot ollut aikaisemmin liikkellä kuin mä! Voi jouluhössötys on kyllä niin kivaa <3 Nämä biisit toimii kyllä hyvin monien eri laulajien esittämänä. Ariana Grande on laulanut muun muassa omat versionsa monista näistä biiseistä :) Voi kiitos! Haluan säilyttää kuvissani saman linjan ympäri vuoden ja välillä se on haastavaa, joten tällainen palaute on erittäin mieluinen :')

 9. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Jes, sä toteutit tämän :)! En ollu kuullu noista kuin muutaman eli kuunteluun lähtee ainakin osa :) Mä itse kuuntelen ehkä 98 % suomenkielistä joulumusaa mutta kyllä nuo jotkut enkun kieliset on kans kivoja :) Mä vaan jotenkin tykkään kun ymmärrän ne sanat kunnolla :D Mutta kyllä mä sit muuten kuuntelen paljon enkunkielisii XD
  Ihanaa ! Huomenna todistus käteen ja lomalle ♡ ! Ei oo enää kauan jouluun :)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi et julkaissut kommenttiani missä mainitsin fonectasta? :o laitoin sen tuohon avautumis postaukseen.

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mietin vaan, onko jotenkin noloa kuunnella suomalaisia joululauluja? Kun kaikki bloggaajat _aina_ listaa vaan muun maalaisia. Eikö sulla oo mitään suomalaisia lemppareita?

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo!! Tämä onnistui sitten juuri täydellisesti, jos et ollut kuullut näistä kovin montaa :) Mä oon kans kuunnellut aikaisimpina vuosina suomalaisia, mutta nyt jotenkin nämä ulkomaalaiset on koukuttanut enemmän. Tuo on totta, suomalaisissa ainakin ymmärtää tarkalleen biisien sanomat :) Oih kuulostaa hyvältä, joululoma on parasta! Nauti <3

 13. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti halua puhua täällä enää yhtään enempää osoitteestani yms. Luulen, että siitä puhuminen saa vaan porukan entistä enemmän innoissaan selvittämään mun osoitetta. Toivottavasti ymmärrät :) Mutta mä selvitän asian, koska oon asian hoitanut :s

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Ei todellakaan! Kyllä mäki ns. kulutin loppuun viime vuonna suomalaiset ja tänä vuonna on jotenkin iskenyt enemmän Justin Bieberin yms. versiot. Suomalaisia lemppareita on Suvi Teräsniskan Mummo sekä Jenni Vartiaisen Tule meille jouluksi :')

 15. Avatar Helmi sanoo:

  Oma makunsa kullakin, mutta en voi vaan sietää uusia joululauluja :D. En ihan oikeasti. Vanhat ja perinteisimmät vaan on ne parhaat. En voi kuvitellakkaan Justin Bieberiä vetämässä jpululauluja. En vaan voi.

  Mutta hyvää joulun odotusta, Tampereella on kouluista jo kohta loma❤

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Muutkin postaukset kestää kauan ladata :s. Mun selain on joko iOS tai Windows, molemmista uusimmat mahd. versiot eli ei pitäisi siitä olla kiinni.. :/ Kiva otit tän oikeasti huomioosi!

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voiko kilpailuissa olla anonyymi vai pitääkö olla julkinen tili?

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ymmärrän! :) hyvä toisaalta, että tuli puheeksi niin saat asian kuntoon.

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :D Mä taas rakastan niitä! Mutta tiedän monia muitakin, jotka vihaavat joululauluja yli kaiken. Se on niin makuasia :p Kiitos kovasti! Niin joo nyt alkoi joululomat, voi vitsit nauti. Tämä aika on niin parasta <3

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Ei tarvitse olla julkista tiliä vaan anonyyminä saa aina osallistua, kunhan muistaa laittaa spostin mukaan kommenttiin :')

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :/ Joo hyvä, kun sanoit! Yritetään selvitellä asiaa :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu! Niin se on kyllä totta, kiitos sulle :)

 23. Tykkään eniten Suomalaisista joululauluista, mutta jotenkin niiden lisäksi Michael Buble on iskenyt ja lujaa muhun. Sen ääni on vaan niin ihana ja sopii joulubiiseihin täydellisesti <3

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Aivan totta <3 Hänellä on voimakas ääni, joka sopii täydellisesti joululauluihin. Kuuntelin eräänä jouluna hänen biisejään repeatilla kyllästynyttä kertaakaan :)!

Kommentoi