Naked lips crush

Mac lipstick

Mac naked Liner Victoria's secret makeup bag IMG_0355s Mac honeylove
Luonnolliset omien huulien väriset punat ovat olleet jo pidemmän aikaa jättimäinen trendi ympäri maailmaa eikä loppua ole näkymässä… Nimittäin Helsingin reissulla tuli tehtyä muutamia meikkiostoksia MACin pisteellä ja siinä samalla katsellessani vaaleita sävyjä tuli myyjä kertomaan, että suurin osa on loppuunmyyty… Löysin pari mieluista juttua ja kädet ristissä toivoin niitä olevan jäljellä. Ja oli! Onnistuin nappaamaan molemmista uutuuksista sen hetken viimeiset kappaleet.
Vielä parisen vuotta sitten en osannut käyttää huulipunia oikeastansa ollenkaan. Inspiroiduin kuitenkin Weheartin ansiosta kokeilemaan joskus punaista punaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Vuosien myötä huulipunavarasto on täyttynyt hitaasti, mutta varmasti. Oon löytänyt myös lempimerkkini ja sen tittelin vie ehdottomasti ihana MAC 
Omaa silmää miellyttää tällä hetkellä pikkusen enemmän mattapintaiset huulipunat. Ne säilyy huulilla pidempään, ei tahraa jokaista juomalasia tai leviä muutenkaan ympäri kasvoja. Sen vuoksi pisteeltä lähtikin mukaan Honeylove sävyinen mattapuna hintaan 20.50€ sekä elämäni ensimmäinen kunnon huultenrajauskynä sävyssä Naked Liner ja se kustansi 15.50€.
Kyseiset sävyt näkyi mun huulilla myös Helsingissä napatuissa asukuvissa.
Nyt on tarvikkeet hetkeksi aikaa luonnollisten huulien meikkaukseen – Mitäs te pidätte huulipunista? Entä miellyttääkö tällainen sävy?

32 Comments
 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 17:58h, 12 joulukuun Vastaa

  Mä oon oppinut kanssa tykkäämään huulipunista ja kaksi merkkiä komeilee kärjessä – MAC ja Rimmelin The Only 1 huulipunat. Viimeisistä tein juuri tuotearvostelun :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:13h, 12 joulukuun Vastaa

  Macin huulipunissa on kyllä niin hyvä pigmentti :-) Multa löytyy yksi Rimmelin oma ja oon tykännyt myös siitä! Täytyy varmaan testata vielä joskus nuo punat myös :)

 • Avatar
  mirella
  Posted at 18:28h, 12 joulukuun Vastaa

  Mulla on kanssa MAC:in huulipuna ja oon täysin hurahtanut siihen! Pysyy hyvin koko päivän vaikka välissä söisinkin jotain ja se on ihanan mattanen + se vielä tuoksuukin hyvälle :D

  Ja tuo sun huulipunan sävy on on tosi kiva, tykkään!

 • Avatar
  Essi
  Posted at 18:45h, 12 joulukuun Vastaa

  Mä oon käyny "ostamassa" tota samaa huulipunaa ties kuinka monta kertaa, mutta se on aina ollut loppu! Mutta en kyllä ihmettele sitä lainkaan, meinaan onhan toi superkiva ja luonnollinen sävy :) Ehkä mäkin saan joskus hankittua ton omaan meikkipussiini! :>

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:58h, 12 joulukuun Vastaa

  Ne on kyllä ihan parhaita:) Sanos muuta! Voi ihan huoletta syödä ja juoda, kun ei tarvitse koko ajan pelätä miltä huulet näyttää. Tuo tuoksu on noissa punissa kyllä herkullinen. Kiva kuulla, että tykkäät tästä sävystä :>

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 19:09h, 12 joulukuun Vastaa

  Mäkin innoistuin vasta hetki sitten huulipunista ja nyt niitä on jo kertynyt aika monta kappaletta! Ja melkein kaikki ovatkin juuri tosi luonnollisen värisiä. Itse omistan Mac:iltä yhden punan ja se on kyllä tosi hyvä! Sun huulipunan sävy näyttää muuten tosi hyvältä! :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:10h, 12 joulukuun Vastaa

  Mitää eikä! Tämä on selvästi suosittu sävy :/ Mutta on tämä kieltämättä niin ihana, että en myöskään ihmettele. Luonnollinen, mutta samalla näyttävä puna. Toivotaan, että saisit ostettua pian omasi :')

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:31h, 12 joulukuun Vastaa

  Oio ihanaa että teit tän postauksen <3 mä niin kuolaaan näitä!! Toivotaan et se pukki tois mulla sen lahjakortin ja pääsisin kotiuttamaan noi itselleni myös! Niinkö sulle snäpissä kirjottelinkin, näistä mä oon niin haivellu! Macin meikeistä tykkään niin paljon :) ja nyt ku näkee vielä sun huulilla kunnolla tuon sävyn niiin apuaaa!! Tahtooo <3_<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:24h, 12 joulukuun Vastaa

  Miksi työnnät noihin kuviin aivan liikaa kaikkea niin ettei tuote jota esittelet ei näy kunnolla? Tottakai nätti tausta on kiva, mutta tossakin ja protskulettu ohjeessa on aivan liikaa kamaa. Lettuohjeessa ei näkynyt letut kunnolla koska siinä oli aivan liikaa tavaraa. Samoin tossa musta karvake on liian paljon. Tuote ei pääse oikeuksiinsa noin kun on liikaa tavaraa ympärillä. Tarkoituksena ei ole dissata tai mitään muutakaan negatiivista vaan antaa asiallista kritiikkiä kun blogi on kumminkin lempi blogini ja kuvat on aikasemmin ollut paljon selkeämpiä ja saan tästä sekä sinusta mielettömästi inspiraatiota etenkin sun positiivisuus on aivan omaa luokkaansa. Hyvää joulun odotusta <3

 • Avatar
  Wiivi
  Posted at 21:30h, 12 joulukuun Vastaa

  Ihan sika ihania kuvia! Ehkäpä munkin pitäisi ostaa huulipuna, on jo pidempää aikaa mutta ehkä nyt saan aikaseksi…;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:36h, 12 joulukuun Vastaa

  Itse en Macin tuotteita käytä (ja monen muun merkin joista tämän tiedän) koska testaavat eläimillä ja en halua tukea sellasta, ajatteletko ollenkaan tätä meikkejä ostaessasi? :) Kuulostinpa hyökkäävältä mutta ihan mielenkiinnosta kysyn

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:26h, 13 joulukuun Vastaa

  Meitsi on aina kuvitellu, että noi on kauheen tyyriitä mutta eipä olekkaan. Mac on ihan mahtava :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:59h, 13 joulukuun Vastaa

  Hei mahtavaa, että säkin oot Tiia innostunut huulipunista :) On ne vaan niin helpoimpia kuin mitkään kiillot! Macin omat on kyllä niin hyviä ja ehdottomasti parhaimpia, joita oon testannut. Tämä uusi sävy ihastutti sen luonnollisuudellaan =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:03h, 13 joulukuun Vastaa

  Kommenttisi alun olisi varmasti voinut kirjoittaa ystävällisemminkin, mutta ymmärrän pointtisi. Se on vähän makuasia. Nimittäin jos olisin kuvannut nämä pelkästänsä valkoisella taustalla niin olisin saanut todennäköisesti kommentin, että kuvat on tylsiä :/ Kaikkia ihmisiä on vaikea miellyttää, joten oon aina kuvannut kuin itsestä tuntuu parhaimmalta. Mutta kiitos kommentistasi ja tuun varmasti ottamaan tämän huomioon tulevaisuudessa kuvia ottaessa. Kiva kuulla, että pidät ja saat inspiraatiota täältä irti! Hyvää joulunodotusta myös sinne :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:08h, 13 joulukuun Vastaa

  Hihii joo <3 Näitä on syytäkin kuolata! Ihan parhaita :) Mä pidän peukut pystyssä, että saat toivomasi lahjakortin. Macin meikit on kyllä niin laadukkaita. Tämä sävy kiinnitti huomiota sen luonnollisuudellaan. Nyt tietää ainakin, että mihin mahdollisesti käytät lahjakortin ;) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:15h, 13 joulukuun Vastaa

  Oih kiitos :) Kannattaa ainakin testata! On nämä huomattavasti käytännöllisempiä kuin huulikiillot :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:21h, 13 joulukuun Vastaa

  En ole itse asiassa tuota tiennyt edes. Tuntuu, että monen merkin puhutaan testaavan ja sit taas ristiriitaisesti he väittävät ettei testaa. Jos valita voi niin otan sen tuotteen, jota ei ole testattu mutta erikseen en ole näitä taustoja selvitellyt. Ja et kuulostanut, kiva että päätit kysyä sekä vähän selventää :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:25h, 13 joulukuun Vastaa

  Näitä ei ole hinnalla pilattu :) Miettii, että osa huulipunista on jopa yli 30-40€. Niin on, yksi parhaimmista meikkimerkeistä :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:29h, 13 joulukuun Vastaa

  Vaikuttaa että otit edellisen kommentin liian vakavasti. Aikasemmin tausta on ollut tosi kiva ja tuote päässyt oikeuksiinsa toisin kuin nyt. En tarkoita vaan valkoista taustalla pitäisi olla kun sulla on ollut aikasemmin tosi kivoja värikkäitä taustaja kuin nyt liikaa härpäkettä.

 • Avatar
  Helmiina Lilja
  Posted at 19:49h, 13 joulukuun Vastaa

  Voi vitsit, aivan tajuttoman ihania!! Ja sopii sulle just eikä melkei :) Itekki oon noita himoinnu aina muttei ei ikinä tuu vaan ostettua..

 • Avatar
  jennakaroliina
  Posted at 20:23h, 13 joulukuun Vastaa

  Täälläkin ollaan hurahdettu huulipuniin! Täytyy pistää tämä korvan taakse koska hakusessa on se täydellinen nudepuna :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:45h, 13 joulukuun Vastaa

  Voi ihana sinä! Kiitos :) Kannattaa joskus ainakin kokeilla näitä Macin pisteellä. Siellä on vaikka mitä houkuttelevia sävyjä ja yleensä iskee myös valinnanvaikeus ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:46h, 13 joulukuun Vastaa

  Jee! Mä peukutan huulipunien puolesta :) Oi tässä on sulle hyvä vaihtoehto. Ja pysyy muuten huulilla lähemmäs 12h <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:47h, 13 joulukuun Vastaa

  Ei en ottanut liian vakavasti :) Ymmärsin, että tarkoitit pelkkiä valkoisia taustoja… Mutta nyt tajuan pointtisi paremmin. Värikkäitä taustoja tullaan näkemään varmasti jatkossa lisää. Kiitos sulle vielä :')

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 11:32h, 14 joulukuun Vastaa

  Ihanan värinen!♥

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 11:39h, 14 joulukuun Vastaa

  Siis täh oikeesi 20.50? Mä oon kelannu, että paljon kalliimpia noi punat, ja siksi en oo ikinä raaskinut ostaa :D Oon kuullut MAC.ista niin paljon positiivista, että tekisi kyllä mieli testata varsinkin tota sävyä, joka tossa kuvassa on♥ Pitää kyllä käydä kurkkimassa stokkalla sitä MAC:n pistettä josko sieltä löytyisi jokin kiva sävy testiin :P

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:35h, 14 joulukuun Vastaa

  Täysin samaa mieltä :) Ihanan luonnollinen, mutta näyttävä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:37h, 14 joulukuun Vastaa

  Jooo!! Tuntuu, että tosi moni on kuvitellut näiden olevan arvokkaampia :s Nämä on laatuunsa nähden jopa yllättävän edullisia ja melkein 10€ edullisempia kuin esimerkiksi YSL:n omat. Suosittelen x 100! Et tuu pettymään. Juuri hyvät pigmentit ja plussana herkullinen makea tuoksu :D Toivottavasti löytäisit itsellesi kivan sävyn ja tulisit tykkäämään näistä <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:09h, 15 joulukuun Vastaa

  Ei liity postaukseen mutta mitä alushousuja käytät valkoisten farkkujen alla ettei ne näy?:D etenkin dr denimien

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:07h, 16 joulukuun Vastaa

  Vieläkö ootte iriksen kans tekemisis? Kunpikaa ei enää puhu toisesta täällä

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:32h, 16 joulukuun Vastaa

  Beigejä saumattomia! Ei näy läpi mistään, ei edes valkoisista Dr Denimeistä – suosittelen! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:33h, 16 joulukuun Vastaa

  Kyllä ollaan :) Ei siitä ole kauaa, kun hän kuvasi tänne myös asukuvat. Ei vaan olla tehty mitään syömistä ja kahvittelua ihmeellisempää, josta mainita blogissa :-)

Post A Comment