10 vinkkiä joulufiiliksen löytämiseen

Hei moi ja hui! Mulla on ollut älyttömän kiireiset pari viikkoa, vaikka se ei olekaan täällä blogissa näkynyt. Omassa elämässä senkin edestä eikä loppua näy, mutta omalla tapaa kiireellinen elämäntyyli on osa mua ja rauhallisen syksyn jälkeen en pistä pahaksi loppuvuoden hässäkkää.
Mutta miettikää, että jouluun on enää muutama hassu viikko?? Mulla olisi vaikka millä mitalla teille erilaisia postauksia, skaboja, vinkkejä, musiikkia, reseptejä yms. jaettavaksi. Ja oon niin innoissani, että tekisi mieli kiireen keskellä vaan istua alas toteuttamaan nämä kaikki Noh ehkä kuitenkin pysytää tutussa ja turvallisessa yksi postaus/per päivä-rytmissä. Mitäs teidän jouluhälinään kuuluu? Onko yhtään joulufiilistä? Monella tuntuu olevan se tänä vuonna hukassa, joten iskin tähän omat vinkkini sen nostamiseksi.
1. Ohita stressi. Kaikki tietävät, että se stressi tulee joka vuosi. Eli miksei sitä sitten voitaisi suosiolla skipata. Hanki lahjat ajoissa ja jos et esimerkiksi ehdi kiertelemään kauppoja niin tässä kohtaa netti auttaa. Lahjat pystyy klikata ostoskoriin suoraan kotisohvaltakin ja mikä parasta niin netissä on useita vinkkejä eri ikäryhmien lahjoille, alennuskoodeja ja joskus jopa laajempi valikoima.
2. Jos vanhat joululaulut tökkii niin kannattaa alkaa selailla Youtubea ja Spotifyä. Siellä on lukuisia eri versioita tutuista ja tuntemattomista sanoituksista. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa kuunneltavaa! Mä tuun pian jakamaan omat lempparini eli jos soittolistan täyttäminen kiinnostaa niin kannattaa pysyä kirjaimellisesti kuulolla.

joulu blogi

3. Herkuttele ja nauti jouluruokaa jo nyt. Kuka sanoi, että laatikot on sallittuja vasta aattona? Me ollaan menossa työporukalla viikonloppuna ravintolaan syömään jouluruokaa ja uskon, että silloin mun joulufiilis on vasta huipussaan.
4. Vietä aikaa kotona koristellen ja siivoillen ympäriinsä. Joulusiivot on myös suurin stressin aiheuttaja ainakin meidän perheessä, joten ollaan otettu tavaksi tehdä ne ajoissa pois alta. Tämä tapa on välittynyt mullekin yksin asumisessa ja viikonloppuna olisi tarkoitus puunata kämppä lattiasta kattoon. Ehkä myös laittaa pari tonttua lisää esille…

joulupostaus

5. Ehkä voisit tuoda joulumieltä itsellesi ihan pienillä jutuilla? Osta viikonloppuna irtokarkkien sijaan joulusuklaata (varsinkin niitä, joita on saatavilla vain harvoin) ja vaihda perus leffakategoria jouluiseen. Leffavinkit mä jaoin jo täällä.
6. Jos vaan mahdollista niin vietä aikaa pienten läheisten kanssa. Ehkä kummilapsen, siskon tai vaikka veljen kanssa. Lapsilla tuntuu joulumieli olevan heti päällä ja hauskaa tekemistä on vaikka pipareiden leipominen sekä koristelu. Mun mielestä on ainakin hauskaa kysellä sukulaisten pienimmiltä, että mitä he ovat tänä vuonna toivoneet joulupukilta.

joulufiilis


7. Vieraile joulutapahtumissa. Milloin pukki esiintyy kaupassa, milloin järjestetään kaupungissa joulumarkkinat, milloin lauletaan joululauluja torilla jne. Uskon, että jokaisesta kaupungista löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön.
8. Käytä jouluisia astioita, yövaatteita, pussilakanoita tai ihan mitä vaan joulusta muistuttavia juttuja. Mulla on eräät yövaatteet, joita pidän vaan jouluna. Myös jouluiset pussilakant löytyy ja Starbucksin joulumukista tulee juotua melkein joka ilta kuppi kuumaa glögiä.

jouluinen blogipostaus

9. Järjestä jouluinen pikkutapahtuma. Vaikka pikkujoulut kaveriporukalla, joissa jaatte omia joulun ajan kokemuksia, juotte jouluisia juomia, syötte herkkuja tai vaikka leivotte. Glögikakku on yksi suosikki vuodesta toiseen!
10. Ennen kaikkea nauti tästä ajasta, joka kestää aivan liian hetken. Vaikka kuinka tuntuisi, että aika loppuu kesken niin ei se lopu. Joulu on ehdottomasti vuoden paras juhla, joten nyt jos koskaan on aika ottaa siitä kaikki irti.
Pakko vielä loppuun kiittää kaikkia edelliseen postaukseen tulleista kommenteista Tiesin, että siellä ruudun toisella puolella on enemmistö hyväsydämisiä ihmisiä. Ootte huippuja ja teette bloggaamisesta kymmenen kertaa mieluisampaa!

34 Responses to “10 vinkkiä joulufiiliksen löytämiseen”

 1. Avatar Aada sanoo:

  Jos näistä kuvista ei tule joulufiilis niin ei kyllä mistään! Aivan ihania kuvia :-) ja tosi ihana postaus muutenkin <3

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mulle tuli ihan onnistunut fiilis sun sanoista :) Mahtavaa, jos joulufiilis välittyi! Kiitoksia kivoista sanoista <3

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Superkiva postaus! Mun joulufiiliksen nostattaa kaikennäköinen pieni puuhastelu niin lahjojen, siivouksen, leipomisen kuin korttienkin parissa, perinteiset joulusadut ja Diandran joululevy<3

 4. Avatar Ansku k sanoo:

  Aivan huippu postaus!!♥
  Itellä on vielä vähän hakusessa joulufiilis, mutta eiköhän se nuilla vinkeillä löydy tai jos ei niin kyllä se vielä silti tulee :)

 5. Avatar Minna sanoo:

  Tuntuu kyllä että joulu tulee joka vuosi vaan entistä nopeammin :D Kiitos näistä vinkeistä, muutamia juttuja noista oonkin jo tehnyt mutta esim jonkun jouluisen leffan voisi katsoa ♥ Joulunodotus on kyllä niin ihanaa aikaa :))

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos sulle :> Voi miten kuulostaa kivalta! Juuri tuollaiset pienetkin jutut saa joulumielen aikaan. Otin tästä vinkin itselleni ja laitan Diandran biisit soimaan :)<3

 7. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Pointsit sulle edellisestä postauksesta ! Tosi hyvin kirjoitettu :) Oot kyllä niin upee bloggaaja, että kaikki sais ottaa susta mallia ;)♡

  Tää oli kiva postaus :) Mä oon jo aika fiiliksissä joulusta ja joululaulut soi joka päivä ! Mä oon tänä vuonna aika monessa paikassa esiintymässä laulaen joulubiisejä ♡ Ne saa fiiliksen ihan huippuunsa! Huomenna peruskoulun vika joulujuhla :)♡☆ (tai tänään … Kello tais mennä yli puolen yön :D )

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi huimasti kiitoksia <3 Harmi, että Joulufiilis on hukassa :/ En kyllä epäile yhtään, kun pihalla on niin ankea sää ja synkkää. Toivotaan kuitenkin, että fiilis nousisi myös sulla (:

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Totta :-D Ja koko ajan on paniikki, että aika loppuu kesken… Mut ei se kuitenkaan lopu ja jos ei kaikkea ehdi tehdä niin ei saa antaa sen haitata:) Ilo kuulla, että vinkit oli mieluisia! Ja joululeffat on ainakin hyvä startti viimeisille viikoille ♥

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihanaihana joulunen postaus <3 haha mä en malta oottaa enää , onneks joulu tuntuu tulevan nykyää tositosi nopeesti! :D

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos vinkeistä! Eiköhän se joulufiilis näillä nouse :)

 12. Avatar Emma sanoo:

  lahjojen paketointi joululistoja spotifystä kuunnellen on kyllä parasta – perinteisten joululaulujenkin sijaan erityisesti ariana grande ja justin bieber nostattaa mulla joulumieltä :D

 13. Nää on ihan huippuvinkkejä! Ja tosi hyviä idea pistää oma joulusoittolista jakoon, täytyy ehkä napata tämä vinkki itsellekin ;) Oon aina ollut hiukan huono jouluihminen, mutta tänä vuonna oon enemmän innoissani joulusta kuin koskaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että pidit =) Jouluiset postaukset on nimittäin ihan parhaita! Niin tulee, ehkä jopa tänä vuonna vähän liian nopeasti :-D

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos itsellesi kommentista! Ja hei toivotaan, että joulufiilis lähtee nousuun niin sulla kuin muillakin :-)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on:) Ihan paras yhdistelmä! Oi nuo on kyllä molemmat tehneet hyviä joululauluja. Täytyy tänään varmaan laittaa pitkästä aikaa Justin Bieber soimaan :p

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Hanna :) Joulusoittolistan jakoon laittaminen on mustakin hyvä idea! Uudet biisit listalle on aina tervetulleita, joten toteuta ihmeessä säkin tämä. Kiva kuulla, että oot tänä vuonna innoissasi joulusta:)!

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kaipaan kuvia Sun nykyisesta joulukotista! Ihanaa joulunodotusta Sulle!

 19. Avatar Suvi sanoo:

  Moikka!
  Onko lähiaikoina tulossa minkään sortin sisustus/koti postausta? Niistä saa aina niin paljon inspiraatiota ja mukava lukea niitä :)

 20. Avatar Wiivi sanoo:

  Joulufiilis on ihan kateissa ainakin toistaiseksi mulla, ulkona näyttää pikemminkin syksyltä kun tulevalta joululta… Ehkä sitä tänne vielä tulee, ehkä jopa jouluaatoksi! Kumminkin, ihan todella ihana postaus taas Saija!

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanan inspiroiva postaus taas kerran! Toi oli hyvin sanottu tossa lopussa, että pitää nauttia tästä ajasta joka kestää vaan hetken. Ihanaa joulunaikaa sulle<3

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Aloitin vasta lukemaan blogiasi ja pakko sanoa , että blogisi on tosi ihana ja inspiroiva <3

 23. Tosi huippuja keinoja! Tykkäsin tosi paljon tästä jouluisesta postauksesta<3

 24. Avatar Emilia sanoo:

  Tässä oli kyllä sellaiset vinkit että jos näillä ei joulufiilis syty ni ei sitten millään :D ihan huippu postaus <3 noi kuvat jo pelkästään on niin ihania, himoitsen uusia uggeja eikä yhtään helpota et noissa kuvissa vilahtaa juuri täydellisen väriset sellaiset ;)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Osaisitko sanoa sjoelta jotain hyviä ripsipaikkoja jotka tekisi volyymiripsiä? :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Snapchatista @saijis näkee aina välillä kuvia sieltä, mutta tuun varmaan jouluna vilauttamaan lisää jouluista kotia täällä blogissakin :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Heippa :) Joo viimeistään ensi vuoden alussa! Mulla on muun muassa sängynpääty esittelemättä tarkemmin sekä muitakin sisustusjuttuja. Eli postauksia on tulossa :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Niin näyttää :< Lumesta ei ole tietoakaan… Mä toivon kans, että viimeistään jouluaatoksia saataisiin lunta. Musta joulu ei kuulosta yhtään hyvältä ajatukselta. Kiitos sulle kovasti ja hyvä juttu, että tällainen postaus on ollut teidän mieleen :')

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos :) Monesti se ajasta nauttiminen unohtuu ja ihmiset vain stressaavat koko joulun. Aivan turhaa! Hyvää jouluodotusta myös sulle <3 :)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Hei kiva, että päätit alkaa lukemaan tätä! Toivottavasti tykkäät jatkossakin – kiitos sulle ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että totesit keinot huipuiksia:) Ja musta on niin ilo kuulla, että jouluiset postaukset on näin mieluisia <3

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Hihii toivotaan, että näillä syttyy kadoksissakin oleva joulufiilis :) Kiitos ihana

 33. Avatar Saijis sanoo:

  En ole itse testannut, mutta oon kuullut paljon hyvää Luxus Day-nimisestä paikasta! Kannattaa testata sitä :)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko tuon siun kodista otettu kuva jossa sohva näkyy? Mistä se on ostettu?

Kommentoi