Timberlandia ranteessa

Yhteistyössä Timberland

timberland

Uusi viikko on jälleen startannut ja sehän tarkoittaa sitä, että ollaan askeleen lähempänä jouluaattoa Tähän liittyy myös päivän postaus, nimittäin tulin esittelemään mun ennenaikaisen joululahjan. Oon edelleen yhtä malttamaton lahjojen suhteen kuin alle kymmenen vuotiaana. Jos mulle antaa paketin ennen aattoa tai syntymäpäivää niin tuun 99%:n todennäköisyydellä avaamaan sen välittömästi. Heh, sanokaa etten ole ainoa näin tekevä?

timberland kello

Tarkkasilmäiset saattaa huomata, että kyseessä on Timberlandin kello! Moni varmasti tietää ja tunnistaa merkin kengät katukuvasta, mutta kesällä heidän valikoima sai täydennystä. Kelloja niin naisille kuin miehille. Timberlandin tuotteita on valmistettu jo reilut 40 vuotta ja laadukkaat materiaalit ovat nyt valloittaneet myös rannekkeet.

timberland blogi

Timberlandin brändi on tunnettu laadukkuuden lisäksi myös ekologisuudestaan. He käyttävät tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja, kuten kumia ja pulloja. Heidän käyttämä luonnonnahka on myös ympäristöystävällisempi valinta kuin esimerkiksi keinonahka. Timberland on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut tunnustusta ympäri maailmaa ekologisista tuotteistaan – se jos mikä on hatunnoston paikka! 

timberland watch

Sain mahdollisuuden valita itselleni lahjaksi yhden kappaleen ja ajattelin, että tämä on helppo juttu… Mutta oh my se valikoima oli niin laaja, että mulla kesti päätöksen teossa parisen viikkoa. Aivan oikeasti. Selailin valikoimaa edes takaisin, katselin isompia kuvia, mittailin ranteeseen ja lopulta päätin, että se on tämä Bartlett-malli.

timberland kellot

Kello on yksinkertainen, jonka vuoksi se menee hyvin päivittäisessä käytössä oikeastaan ihan missä asussa vaan. Ja mikä parasta niin se mätsää hyvin mun Timberlandien kenkien kanssa.

timberland kelloja

Jos kiinnostuitte niin kellon ehtii hankkimaan vielä vaikka pukinkonttiin ja kaikki jälleenmyyjät näkee Avenzen-sivuilta. Siellä on liikkeitä sekä muutamia verkkokauppoja!
Millaisista kelloista te tykkäätte? Entä miellyttääkö tämä teidän silmää?

17 Responses to “Timberlandia ranteessa”

 1. Avatar Peppi sanoo:

  Hei vitsit en tiennytkään et Timberland valmistaa kelloja! Tykkään tästä kellosta tosi paljon ja jotenkin ihanan samanhenkinen kun saman merkin premium boot kenkä. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 2. Avatar Essi sanoo:

  Oi kyllä miellyttää! Ihanan "erilainen", en oo oikeastaan kenelläkään nähnyt vielä tuollaista! :-) Useimmilla näkee vaan niitä eri versioita Wellingtonin kelloista, vaikka ihania nekin on, että en yhtään ihmettele…:>

  essi-bltn.blogspot.fi

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki sain vasta hetki sitten tietää :) Aika uusi juttu vielä, kun ovat kesällä saapuneet myyntiin. Kiva nähdä sun pitävän! Mustakin tämä sopii tosi hyvin yhteen Timberlandin kenkien kanssa noudattaen ns. samaa linjaa :')

 4. Avatar Emzi sanoo:

  On kyllä tosi hieno :D

 5. Avatar Ansku k sanoo:

  Tuo kello on kyllä kivannäköinen. Oliko sitä eri väreinä? En oo ostamassa, mutta huviksee kyselen. Ite en kerta tuosta väristä pidä.
  Hyvä postaus♥

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka mukava kuulla tämä :) Joo niin näkee! Tämä on erilainen ja erottuu joukosta edukseen. Tämä materiaali on niin miellyttää eikä kello paina ollenkaan ranteessa :-)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  On tämä kyllä upea kello ja niin käytännöllinen :)

 8. Avatar Emilia sanoo:

  Vauuu!! Näitä ei oo kyllä tullut aikasemmin vastaan missään<3 mielettömän tyylikäs :)<3

 9. Avatar Hemppe sanoo:

  Mä tykkään ! Todella kivan näköinen. :)

 10. Avatar Roosa sanoo:

  Kiva juttu että he ovat laajentaneet tarjontaansa, upea kello :)
  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 11. Omaan silmääni vähän turhan miehekäs että itse käyttäisin :b mutta ehkä jollekulle miespuoliselle olisi oiva lahja c:

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kivan erilainen :) Joo löytyy moniamonia eri sävyjä ja malleja! Esimerkiksi mustaa tai hopeaa. Kiitos sulle Ansku, kun kommentoit aktiivisesti ♥ :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Näitä ei ole tullut vielä katukuvassa vastaan, kun on niin uusi juttu :) Oon kyllä iloinen, että sain tämän. Niin ajaton ja jotenkin erilainen :p Hihi <3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka mukava nähdä sun pitävän! Oon samaa mieltä, jotenkin omalla tavallansa edukseen erottuva :')

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä, kellot nimittäin on ainakin mulla itsellä aktiivisessa käytössä päivittäin :)!

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Onhan tuo vähän massiivisempi, joten ymmärrän sua täysin :) Totta! Heiltä löytyy laaja valikoima ja mallit menee mun mielestä hyvin niin naisille kuin miehille :-)

 17. Avatar Pauge sanoo:

  minkähintanen tuollainen kello on?

Kommentoi