Skabojen voittajien julkistaminen

Huomenta ja hauskaa alkavaa lauantaita Kuten eilen blogin FB-sivuille muistuttelin niin saatiin käynnissä olevat arvonnat päätökseen ja nyt olisi aika julkistaa voittajat. Oon muuten huomannut, että monet sanovat ettei arvontapostauksiin tulleet osallistumiskommentit näy…  Joten kerron pari kohtaa, jos osa teistä ei ole tätä vielä tiennyt eli:
a) Kaikki kommentit ovat siellä, mutta siinä kohtaa kun postauksen kommenttimäärä ylittää noin 200 kappaleen rajan niin loput ilmestyvät ns. uudelle sivulle. Ihan arvontapostauksen lopussa on nappi, että ”paina lisää”. Ja tätä painamalla tulee jälleen uusi sivu auki, josta löytyy teidän osallistumisia. Kommentit tulevat aina 98%:sesti perille. 
b) Siinä vaiheessa, kun kommenttimäärä tosiaan ylittää tuon 200 kappaletta niin mun kommentoimisen mahdollisuus katoaa. En pysty vastaamaan teidän kysymyksiin, joten jos on jotain niin kysymykset kannattaa heittää muihin postauksiin, vaikka ne liittyisivätkin arvontaan.

bkr arvonnan voittaja

Ja sitten voittajiin. Eli bkr-merkkinen lasinen juomapullo lähtee Roosalle! Laitan sulle kohta viestiä niin pääset valitsemaan haluamasi värisen pullon.

M&M's arvonnan voittaja

12 pussia M&M;’s karkkeja voittaa nimimerkki Jjulberi! Oon myös ottanut suhun yhteyttä spostilla.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta Kiinnostaisiko teitä nähdä ensi viikolla uusia jouluinen skaba?

8 Comments
 • Avatar
  Janita
  Posted at 17:07h, 05 joulukuun Vastaa

  Arvonnat kelpaa aina! (;
  Ajattelin inffoilla sulle, että blogia ei ole vieläkään hyvä lukea puhelimella, teksti ja kuvat näkyvät todella pienellä, mutta muutoin uusi ulkoasu on kyllä kiva ja koneella kivasti luettavissa :)

 • Avatar
  Heidi K
  Posted at 22:26h, 05 joulukuun Vastaa

  Miten ihmeessä suoritat arvonnan tuollaisella osallistujamäärällä? :) Olen tätä monesti miettinyt. Omassa blogissani on just arvonta menossa ja mietin mikä olisi paras tapa hoitaa arpominen.

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:14h, 06 joulukuun Vastaa

  onnea voittajille ♥ uudet skabat on aina kivoja ;)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:45h, 06 joulukuun Vastaa

  Jei, kiva kuulla ;-) Niitä on tulossa lisää! Kiitos palautteesta, oon laittanut tuosta asiaa eteenpäin IT-osastolle ja he yrittävät selvittää, että mistä tämä johtuu. Toivotaan, että se saadaan pian korjattua :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:49h, 06 joulukuun Vastaa

  Random.org nimisellä sivustolla :) Laitan siihen minimin osallistujamäärään eli aina 1 ja maksimin sen mukaan, että montako kommenttia on osallistunut. Sitten kone arpoo sieltä randomisti numeron ja lasken, että kuka on kommentoinut sillä numerolla. Toivottavasti ymmärsit, että mitä tarkoitin! Suosittelen sullekin tätä tapaa – paljon helpompaa kuin kirjoittaa jokainen osallistuja paperille yms. :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:50h, 06 joulukuun Vastaa

  Hyvä tietää, nimittäin ainakin yksi skaba on tulossa vielä ennen joulua ;-) ♥

 • Avatar
  Heidi K
  Posted at 13:28h, 06 joulukuun Vastaa

  Hih ymmärsin, kiitos. Taisin itse asiassa viime arvonnassa käyttää tuota random.org sivustoa. Joutu vaan moneen kertaan laskemaan, että osu varmasti oikealle kommentoijalle. :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:01h, 08 joulukuun Vastaa

  Joo se on tällä hetkellä ainakin ainoa sellainen kätevä tapa :) Vaikka täytyykin olla tosi tarkkana. Mutta helpompaa ainakin kuin se paperille kirjoittaminen :D

Post A Comment