My winter shopping haul part one

Lupasin esitellä teille, että mitä kaikkea Helsingistä lähti mukaan sekä samalla näyttää pari muuta vaatekaapin uusinta jäsentä. Tänä syksynä/talvena on tullut shoppailtua huomattavasti vähemmän vaatteita ja luulen sen johtuvan siitä, että kokoelmasta löytyy jo kaikki tarpeellinen. Hyvä näin! Muutamista isoimmista hankinnoista oon tehnyt omat postaukset, mutta kunnollista ostospostausta täällä ei ole näkynyt pitkiin aikoihin. Ettei tästä tulisi laittoman pitkä postaus niin jaoin nämä viime aikaiset hankinnat nyt kahteen eri postaukseen ja ensimmäinen osa näyttää tältä:
victoria's secret forum

vs helsinki

V-i-h-d-o-i-n se löytyi Oon höpöttänyt tästä Victoria’s Secretin meikkipussista teille kymmeniä kertoja, metsästänyt sitä niin laivalta kuin Tukholmastakin, tehnyt nettiin ostoilmoituksia ja vaipunut epätoivoon. Etsin tätä tietysti myös Suomen uuden VS:n liikkeen avajaisista ja aluksi näytti, että tätä ei ole sielläkään… Kiertelin liikettä ja näin erään tytön, jolla oli tällainen kädessä! Pienessä paniikissa pyörin ympyrää ja bongasin myyjän, joka nosti näitä juuri hyllyn alalaatikosta lisää esille. Hänen mukaansa nämä ehtivät koko ajan loppumaan hyllystä eli suosittu pussukka! Mutta wihii tätä onnen määrää. Niin ja hintaa tällä oli 26.00€.

tupsupipo

Muistan, kun viime talvena harmittelin ettei kaupoista löydy kivannäköisiä pipoja. Tänä vuonna oon löytänyt kaksi keskenään erilaista, mutta omilla tavoillaan ihastuttavia malleja. Tämä Pieceksen harmaa pipo* valkoisella tupsulla on paksua materiaalia eli tuun vetämään tämän syvälle päähän kovilla pakkasilla. Tämä löytyy House of Brandonilta täältä ja sama myös mustana täältä.

gina tricot

Mulle tulee joka vuodenaika erilaisia värikausia, jolloin ihastun tiettyihin väreihin. Tänä syksynä yksi niistä oli tällainen ruosteenpunainen. Se toimiikin hyvin tässä Gina Tricotilta ostetussa ribbineulosta olevassa mekossa! Kivana yksityiskohtana toimii avoinaiset olkapäät. Tämä maksoi 29.95€.

bikbok seinäjoki

Tätä lyhyempää pitsistä toppia* kokeilin jo loppukesästä Tampereen BikBokilla, mutta en sitä kuitenkaan ostanut. Mua alkoi se harmittamaan sitten myöhemmin ja kuten arvata saattaa niin eihän tätä enää löytynyt mistään. Onneksi Seinäjoen uusi liike pelasti. Oon muutenkin tosi iloinen, että kyseinen liike on vihdoin saapunut tänne. Onko teistä jo moni käynyt siellä ostoksilla?

Ribbineulokset gina tricot

Hah, tästä postauksesta ei ribbineulosta puutu! Parhaimmat sitä myyvät neuleet ja topit löytyvät ehdottomasti Gina Tricotilta ja vielä jopa kohtuulliseen hintaan. Tummanharmaa pitkillä hihoilla varustettu hieman lyhympi paita oli 14.95€ ja valkoinen korkeakauluksinen toppi 12.95€.

punainen parkatakki vero moda

Tähän joulukuun alun teemaan väreiltään sopii hyvin punainen paksu parkatakki*. Yksi punainen keväinen takki multa löytyy ja oon tykännyt siitä sen verran paljon, että myös talviselle versiolle löytyy käyttöä. Tässä on muun muassa karvahuppu, neljä eri taskua sekä resorit hihoista. Talvitakki löytyy House of Brandonilta jopa kuudessa eri värissä! Tämä punainen suoraan täältä.

never denim farkut

Näistä BikBokin Never Denim-farkuista* mä vihjailin jo eilisessä postauksessa. Oon tottunut käyttämään Ginan ohuempia housuja, joten nämä paksummat farkut vaatii hieman totuttelua. Materiaali on kuitenkin sen vuoksi kestävämpää eikä nämä pääse löystymään. Yksityiskohtna toimii pienet vetoketjut.

Henri Lloyd

Toinen talven lämmittäjä on Henri Lloydin pipo, josta onnistuin nappaamaan viimeisen kappaleen Seinäjoen Aukialta. Oon ollut tyytyväinen mun mustan HL:n pipon laatuun, joten uskon tämänkin kestävän pitkään hyvänä. Hintaa oli 40.00€.

IMG_0020 (2)s

Mulla on ollut hakusessa kohta viime vuodesta lähtien musta _hyvin istuva_ hame*. Sen ei tarvinnut olla kotelo vaan kunhan se olisi musta :D Kriteerit eivät mun mielestä olleet kovin korkeat, mutta etsintä ei koskaan tuottanut tässä(kään) tulosta. Paitsi nyt, kun olin lopettanut ne! Vastaan tuli House of Brandonilla kivaa pehmeää materiaalia oleva musta korkeavyötäröinen hame. Se löytyy täältä.

Blogiin menevät

Nyt tiedän, että mitä mä puen jouluaattona päälle – no ehdottomasti tämän sileää ja hyvin laskeutuvaa kangasta olevan punaisen topin. Olin onnekas, kun sain tilattua vielä itselleni omaa kokoa olevan kappaleen Gina Tricotin netistä. Helsingissä ei nimittäin olisi ollut enää yhtäkään punaista jäljellä. Tällä oli hintaa 14.95€.

avaimenperät glitter

Ja tämän osan viimeisenä on avaimenperät! En olisi ikinä kuvitellut, että tuun innostumaan näistä vielä ala-aste vuosien jälkeen näin paljon. Kuten kuvasta saattaa huomata niin ostin nämä Glitteristä ja muistaakseni nahkainen maksoi 4.95€. Se tulee pääsemään mun kotiavaimiin. Musta karvatupsu taas oli 5.95€ ja se pääsee mun autonavaimiin roikkumaan.
* Sisältää mainoslinkkejä & tuotteet saatu blogin kautta
Miltäs näyttää teidän mielestä? Entä mistä jutuista tykkäsitte eniten?

76 Responses to “My winter shopping haul part one”

 1. Avatar Jeannay sanoo:

  Ihana punainen Gina Tricotin toppi♥ Sopii täydellisesti joulun aikaan! :)

 2. Avatar Aada sanoo:

  Oi tykkään näistä ostospostauksista ihan sikana!! Tosi kivoja ostoksia oot haalinu :-)! Omat lempparit oli tuo punainen takki, punainen toppi, vs pussukka ja pitsitoppi :-)

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Mielettömän ihania juttuja oot löytänyt! Voisin ottaa näistä itselleni ihan jokaisen. Olen itsekkin etsinyt hyvännäköistä pipoa jo kauan ja tuo löytämäsi pipo voisi vaikka mennä tilaukseen! Samoin tuon tyylinen musta hame on ollut hakusessa ja tuo näyttää melkeimpä täydelliseltä. Ehkäpä päädyn tilaamaan molemmat :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

 4. Avatar Annn sanoo:

  Aivan ihana tuo meikkipussukka! :-) Katselin samaa VS:n avajaisissa. Malli oli ainakin sama, mutta taisi olla hieman eri muotoinen.. En sitten ostanut kumminkaan pussukkaa.. Viime lauantaina kävin siellä uudestaan..eikä noita koko kuosia ollut ainuttakaan kappaletta enää :/D Miten voi olla mahdollista:D Saa nähä pitäskö vielä käydä kurkkimassa, jos niitä tulis lisää… :D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä kuin tehty jouluun :) Kävi hyvä tuuri, että oli vielä kokoja jäljellä! Tuli heti niin jouluinen fiilis, kun näin tuon…<3

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Vo sä et tiedäkään kuinka hyvä mieli mulle tulee tällaisia kommentteja lukiessa :) Kiitos! Sä onnistuit löytämään näistä lempparit, jotka miellyttää myös mua. Oon niin iloinen, että löysin vihdoin VS:n meikkipussin :-)

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on yhet Never Denimin farkut ja ne on edelleen kuin uudet, vaikka oon ostanu ne jo monen monta vuotta sitten ja käyttänyt yhteensä varmaan satoja kertoja :) Ja tosi kiva toi HL:n pipo!

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei mitenkään pahalla sanottu, mutta kirjoitit että Pieces pipo on paksua villaa. Linkin takaa kuitenkin löytyy, että pipo on 100% akryyliä eli muovia…

 9. Avatar Essi sanoo:

  Iiiihania juttuja! Tollanen VSn meikkipussi ois superihana ja oon sitä myös metsästänyt ihan pirun kauan, sitä löytämättä… Mutta nyt tiedän, mihin suuntaan heti kun seuraavaksi on suuntana Helsinki! :> Ihania ostoksia, seuraavaa osaa odotellessa!

  essi-bltn.blogspot.fi

 10. Avatar Suvi sanoo:

  Vau, toi punainen Gina Tricotin toppi on upea! Harmi, ettei niitä näytä enää olevan jäljellä edes lähimmässä liikkeessä.. Plääh :D

 11. Avatar ninamarria sanoo:

  Ihania ostoksia!:) omat lempparit ovat mekko ja puserot missä on ribbiä, sitä materiaalia löytyy omastakin vaatekaapista joka lähtöön:D

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wau toi jouluaattopaita!!! Tahtoo <3 Itsellänikin ollut ikuisuusprojekti mustan hameen kanssa, miten niitä voi olla niin vaikea löytää kun kaikilla muilla tuntuu olevan täydellinen sellainen? :-D Toivottavasti sulla on kiva joulukuun alku<3 -M

 13. Avatar Iina Jasmin sanoo:

  Voii oot löytänyt taas mahtavia löytöjä! <3

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä ostin kans ton punasen ginan topin! Aivan ihana!! <3

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Täytyy itsekkin poiketa tuola VSn liikkeessä! Muistatko oliko tuota samaa "kuosia" sellasta penaali maista mallia?

 16. Ihania ostoksia jälleen! Sulla on Saija niin hyvä maku :)

 17. Avatar Anni sanoo:

  Oi että, tää postaus oli kyllä tosi kiva! Lemppareita oli vs pussukka ja toi piecesin tupsu pipo♥ Taitaa lähtä itselläkin tilaukseen ;-)

 18. Avatar Sara sanoo:

  Noita never denimeitä pitää kyllä itselläkin kokeilla, kun nykyään tuntuu olevan todella vaikea löytää sellaisia farkkuja jotka tosiaan ovat sitä paksumpaa mallia eivätkä löysty ensimmäisen kerran kun istuu :/

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  HAH! itse ostin juuri saman karvaisen avaimenperän ja laitoin sen myös autonavaimiin :DD

 20. Avatar Helmi sanoo:

  Ihania juttuja kaikki! Suosikeiksi pääsi mulla HL:n pipo, punainen takki ja ribbineulospaidat :) Varmaan kohta pitää sellainen(kin) hankkia :D

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka kiva nähdä sun kans tykkäävän näistä :) Mä oon erittäin tyytyväinen näihin löytöihin! Nuo pipot on kauniita ja tupsu on näyttävä "lisä" niihin. Suosittelen noita ehdottomasti myös sulle. Onneksi en ole ainoa, jolla on ollut musta hame etsinnässä… En nimittäin olisi ikinä voinut uskoa, että sellaisen löytäminen on näin vaikeaa :-D Tuo on niin pehmeää kangasta, että tuntuu miellyttävältä myös päällä. Onneksi vihdoin löytyi (:

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä niin suloinenä :-) Mäki katselin aluksi sitä isompaa mallia, oliskohan ollut se? Mitäää! Ohoh :o Kyllä ne sitten myytiin nopeasti loppuun, mutta en ihmettele. Tätä kuosia ei nimittäin tunnu olevan missään saatavilla :D En olisi kuitenkaan uskonut, että viikossa loppuu aivan kaikki. Mä pidän täällä sulle peukut pystyssä, että noita olisi tullut lisää :')

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa, että sulla on noin hyviä kokemuksia niistä! Täytyy olla sitten laadukkaat farkut ja odotankin innolla, että pääsen käyttämään niitä :) Eikö olekin, jotenkin niin suloinen pipoksi <3

 24. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Todella ihania ostoksia kaikki ♡♡♡ Kaikki muut on tosi kivoja paitsi nuo ribnineulos paidat :/ Ne ei oikein miellytä mun silmää …
  Vs:n meikkipussi, nuo pipot ja parkatakki pääsi mun lemppareiksi :) ♡

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Ouuu tuo villa-sana tuoi vain tottumuksesta, kun se tuntuu käteen siltä! Kiitos tästä, mä korjaan asian tekstiin heti :')

 26. Avatar Saijis sanoo:

  VS:n meikkipussi on kyllä aivan ihana ja malli hyvä jokapäiväisten meikkien kuljetukseen :) En ymmärrä, että miksi sitä on niin älyttömän vaikea löytää… Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa Helsingin liikkeestä! Eräs lukija kertoi ylempänä, että nämä olisivat nyt loppu. Täytyy kuitenkin toivoa, että he saavat tätä sarjaa lisää sinne:)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Se on! Miten noin yksinkertainen toppi voikaan olla noin upea? Ääh eikä :s Kannattaa ainakin tarkkailla nettiä, koska aina välillä sinne eksyy muutamia (ilmeisesti palautuksena saapuvia) kappaleita myyntiin :>

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Hihii, kiitos! Voi ribbikuvio on kyllä liian koukuttava :-D Se vaan tuo kivasti muutosta perus paitoihinkin. Voisin kans ottaa vaikka kaikki topit ja paidat tästä lähtien tuolla materiaalilla :D

 29. Avatar Saijis sanoo:

  No sanos muuta <3 Ihan super kiva! Yllätyin, että noinkin yksinkertainen toppi voi iskeä muhun näin paljon. Tuo hameen etsintä tuntui mustakin ikuisuusprojektilta ilman lopputulosta… En ymmärrä, että miten sellaisen löytäminen on ollut näin hankalaa :-D Mutta lopulta onneksi tärppäsi!

  On ollut oikein onnistunut joulukuun alku! Hyvä, kun pysyn paikoillani odottaessa joulua :p Toivottavasti myös sulla on ollut kivat joulukuun ensimmäiset päivät <3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä ilahduttaa pitkän päivän jälkeen nähdä täällä näin iloinen vastaanotto ostoksille :) Kiiiitos <3 xx

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Voi me tehtiin kyllä hyvä löytö :p Tuo pääsee heittämällä lempitoppien kärkeen…<3

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :> Joo kannattaa, sieltä voisi nimittäin kantaa kaiken ulos! Joo mä näin ainakin yhden sellaisen penaalin. Eräs lukija kertoi ylempänä, että tuota kuosia ei ilmeisesti ainakaan viikonloppuna ollut yhtään jäljellä. Toivotaan, että he saavat sitä lisää! :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti!! Tämä oli kunnon illan piristyskommentti :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti sulle Anni:) Mukavaa nähdä, että nämä ostospostaukset ovat näin tykättyjä! Hihi tuo pipo on kyllä suloinen ja ensimmäinen harmaa tupsullinen pipo, jonka näen :p ♥

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kannattaa! Mä ainakin yllätyin positiivisesti :) Ja uskon, että pysyy käytössä myös hyvänä. Oon samaa mieltä, hyviä farkkuja tuntuu olevan niin hankala löytää :s Näissä oli myös plussaa se, että pituus oli kerrankin tällaiselle pätkälle myös sopiva. Ei tarvitse kääntää lahkeita :-D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Miten voi olla näin hyvä sattuma? :D Hahah hyvä valinta – toimii kyllä kaikista parhaiten juuri autonavaimissa! Ne on nyt helppo löytää laukustakin tuon tupsun avulla ;-D

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Helmi :) Sun lempparit iskee myös muhun kaikista eniten! Ribbineulokset näyttää vähän epämukavilta, mutta lukeutuu kyllä tämän hetken käytetyimpiin paitoihin niiden mukavuuden vuoksi. Hihi ei muuta kuin metstämään näitä ;-)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Hurjasti kiitoksia…<3 Ikävää, että sä et pidä ribbineuloksesta :s Mutta se on makuasia – toinen tykkää ja toinen ei. Oon edelleen niin innoissani tuosta meikkipussista, vitsit miten sitä on etsitty monesta paikkaa ja nyt se löytyi :)

 39. Avatar Sirpale sanoo:

  Täällä kans musta täydellinen hame hakusessa :D

 40. Avatar Annn sanoo:

  VS:n pussukasta vielä.Tuossa alla postaus jonka loppupuolella kuvassa hylly missä niitä oli.. ja ainakin niitä isoja oli silloin paljon! Ehkäpi niitä tulee vielä lisää kaikkia :-)

  http://alaannnblog.blogspot.fi/2015/11/victorias-secret-helsinki-forum-opening.html

 41. Avatar Roosa sanoo:

  Ihania juttuja jälleen kerran<3 Ja miten söpö tuo pörröinen avaimenperä, pakko varmaan käydä nappaamassa itsellekin :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 42. Mulla on just toi sama vs meikkipussi, ostin sen amerikasta jossa niitä kyllä oli monta jäljellä ja erilaisia paljon :D Toi parkatakki on kans ihanan värinen, itse käytän lähinnä tummansinisiä takkeja, oon sen verran tylsä! Toi joulutoppi näyttää sun päällä varmasti tosi kivalta, ite en sitä kyllä itselleni osaisi kuvitella, haha :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon aina kuvitellut, että oon ainoa sitä tuloksetta etsivä :-D Mutta en näköjään! Tässä on hyvä vaihtoehto ja täyttää mulla ainakin kaikki hakukriteerit :p

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Juuri tuon hyllyn alhaalta sen nappasin :-) Kiitos linkistä, toivotaan tästä olevan apua muille. Ilmeisesti hyllyt on nyt tyhjänä, mutta toivotaan niitä tulevan lisää :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti Roosa <3 Niinpä! On tuo niin suloinen, en olisi ikinä ajatellut ostavani avaimenperiä näin innoissani :'D

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on ilmeisesti Amerikassa varautuneet määrällisesti tai sitten nämä ei ole siellä niin suosittuja kuin Suomessa tai Tukholmassa :D Hei tummansiniset takit on myös kivoja. Mä oon nyt jotenkin ihastunut tähän punaiseen niin paljon, että sitä tulee hamstrattua vähän kaikkialla. Harmi ettet voisi itsellesi kuvitella punaista toppia :/

 47. Ihana toi meikkipussi <3 <3 Ja noi tupsut! Mä katsoin Michael Korsin liikkeessä niitä karvapalluroita kun ne oli niin syötävän söpöjä. Hinta oli vaan suolaiset 45€, joten jätin ihasteluasteelle ne :D

 48. Avatar Emilia sanoo:

  Ihanan paljon kaikkea!!<3 sulla on niin hyvä maku <33 jokaisen voisin jälleen kotiuttaa ilomielin itselle, etenkin tuol vs:n pussukan <3 ihanaa, että vihdoin sait sen itselle<3

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo ja toi karvanen on varmaan kevytkin, niin ei vaurioita virtalukkoa :)

 50. Avatar Jenni R sanoo:

  Ah toi Henri Lloydin pipo! Tollanen täytyy munkin metsästää jostain, on nimittäin just sellanen mitä oon ettinyt :)

  http://www.kenkafriikki.com

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  oii tosi kivoja ostoksia oot taas tehny! tykkäsin varsinki tuosta punasesta takista, never denimin farkuista ja molemmista pipoista <3 nuo avaimenperät on myös tosi söpöjä :)

 52. Avatar Jenna sanoo:

  Kaikki jutut oli tosi ihania. ♥ Mua on jollain tapaa alkanut kiehtomaan tuo ruosteenpunainen/oranssi kun yksi ystävistäni sanoi että se väri sopisi minulle. Vielä en ole uskaltanu ostaa sellaista vaatetta, siinä voi käydä köpelösti ja sit oiski monta vaatekappaletta siinä samassa värissä. :D

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  En nähnyt mainintaa mainoslinkeistä? Anyway, toi Ginan punainen toppi on upee, samoin Bikbokin pitsitoppi. Mitä mieltä olit muuten Forumin VS:n liikkestä? :)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus jälleen! ♥ Omaksi suosikiksi nousi ehkä juuri tuo pipo, ostaisin heti samanlaisen jos jostain vielä löytäisin! Tykkään sun blogista muutenkin sillä et koskaan kirjoita liikaa vaan kuvia ja tekstiä on juuri sopivan verran, eikä blogiisi koskaan kyllästy! :)

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia❤️
  Erityisesti pidin ginan punaisesta topista, se sopii sinulle todella hyvin Saija❤️
  T. Meri

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi, ihania juttuja sulla tarttu mukaan :) Missäpäin Helsinkiä tuo Victoria's Secretin liike sijaitsee? Oliks siellä alusvaatteita? Olis kiva yllättää äiti parilla jutskalla, kun ei se enää oikein muuta käytä kun VS:ää ;)

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana punainen toppi! :) Hei, etkö Sä ollut merkonomi ammatilta, niin eikö merkonomi ole että pääsee kauppaan/vaatekauppaan töihin? Tavitseeko merkonomi hyvää kielitaitoa ja laskutaitoa? Oon itse nyt ysillä ja oon miettinyt merkonomia! Kiitos jos vastaat :)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Niin on! Mitä :o Olipas kalliita tupsuja… En kyllä ikinä maksaisi noista niin paljoa :-D Nämä Glitterin omat on oikein hyviä ja huomattavasti edullisempia tuohon hintaan nähden :D

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanaihana Emilia <3 Tuun aina niin hyvälle tuulelle, kun huomaan sun kommentit. Sä osaat aina kirjoittaa nämä niin piristävästi :) Oon kyllä itsekin iloinen, että meikkipussi löysi vihdoin tiensä mun luo…<3

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiva nähdä, että säkin pidät siitä :> Se on aivan ihana! Toivottavasti löydät vielä jostain omasi :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Anonyymi :) Sä löysit näistä monta erilaista suosikkia! Myös mua miellyttää erityisesti tuo punainen takki. Toivottavasti vaan pian tulisi kovemmat pakkaset niin takki pääsisi aktiiviseen käyttöön :) <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos Jenna ♥ Se sopisi sulle varmasti! Mun mielestä tuo väri on omalla tavallansa erilainen ja näyttävä. Kannattaa sovittaa vaikka tämän väristä mekkoa tai neuletta. Uskon, että tuut tykkäämään ;-D

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Postauksen lopusta löytyy nyt :) Tuo punainen toppi on noussut tämän postauksen suosituimmaksi ostokseksi! On se vaan ihana <3 Mä tykkäsin, mutta petyin hintaluokkaan… Paljon kalliimpaa kuin Tukholmassa tai Viking Gracella :s

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Pipot on kyllä must-juttu talvella ja oon iloinen, että tänä vuonna ne löytyi helposti. Viime vuonna en käyttänyt oikeastaan koskaan pipoa :s Tämä palaute ilahdutti mua suunnattomasti, ihana kuulla sun olevan tuota mieltä. Toivottavasti et tuu koskaan kyllästymäänkään :)!

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti :) Tuo toppi oli kyllä niin hyvä löytö! Ja tulee sopimaan hyvin tämän vuodenajan teemaan ♥

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitos paljon :) Se on Forumin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Glitteriä ns. vastapäätä :) Ja joo löytyy alushousuja sekä muutamia yövaatteita. Hei hyvä idea, hän olisi varmasti iloinen sun yllätyksestä :)!

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voih itsekin olisin tuon ginan punaisen topin halunnut mutta en oo löytäny omaa kokoa:( ja mullakin on nuo farkut :) ekat hajosi monesta kohtaa jo parin viikon sisällä mutta vaihdoin ja nämä ovat kestäneet. :) maanantaikappale ilmeisesti :D

 68. Avatar Nelli sanoo:

  ihania ostoksia ♥ lemppareiksi nousi ginan punanen toppi ja vs:n pussukka ♥ söpöt myös noi avaimenperät :)

 69. Avatar Annn sanoo:

  Kävin keskiviikko iltapäivällä VS:llä… ja siellä oli muutamia näitä vaaleanpunaisia meikkipusseja.. Parin eri muotosia pussukoita.. Myyjä sanoi että ne loppuvat aina nopeasti. Mutta eiköhän lisää taas tule:)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Eikös olekin :) Joo oon! Ja pääsee :) Mä oon erikoistunut taloushallinnon puolelle eli pääsen mahdollisesti myös erilaisiin toimistotöihin, kirjanpitoon jne. Ei tarvitse oikeastansa kumpaakaan. Molempia on koulussa, mutta esimerkiksi kielissä mennään kaupan sanastoa alusta asti oppien. Ja laskussa taas kaupan alalla tarvittavia laskuja. Mulla ei kummatkaan ollut vahvuuksia vaan yläasteen heikoimmat arvosanat tuli juuri noista, silti menin merkonomiksi ja arvosanat nousi siellä huimasti. Voin suositella lämpimästi tätä alaa :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :/ Harmi, että sä et ole löytänyt kokoja! Auts, olipas ne heikosti tehty :o Onneksi kuitenkin uudet ovat kestäneet – ilmeisesti sitten olivat maanantaikappaleet :-D

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana Nelli <3 Ja mitkä suosikit! Iskee myös muhun kaikista eniten näistä ostoksista ;-) Avaimenperät ovat päässeet ahkeraan käyttöön. Avaimetkin löytyy nyt paljon kätevämmin :p

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Voi toivottavasti moni käy tämän kommentin täältä lukemassa :) Ne kyllä loppuu varmasti todella nopeasti! Täytyy vaan käydä usein katsomassa niin saa omansa :-)

 74. Avatar Annn sanoo:

  Niimpä :) Mukavaa viikonloppua! :-)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos ja samoin sinne sulle :)!

 76. Avatar Petra sanoo:

  Tuo Victoria' se Severin pussukka on kiva.

Kommentoi