New layout update

Takana on viisi tuntia koodailua, asettelua, sommittelua, fonttien vaihtelua, googlettelua ja muutoksia – nimittäin ulkoasu päivittyi eilen Ehdin jo blogin FB-sivuille sekä Snapchattiin kertoa pari varoituksen sanaa. Eli jos joku eilen ihmetteli vähän hassua lookkia niin selitys löytyy tästä. Oon pidemmän aikaa halunnut jotain uutta muuhunkin kuin banneriin ja nyt se jotain löytyi. Ensimmäistä kertaa kokeilin ostaa ulkoasun ja näin rahoitin samalla toisen ihmisen työtä – kätevää, eikös? Ulkomailla näin on toimittu kuulemma jo pidemmän aikaa. Kuitenkin nyt on tyylikkäämpi, yksinkertaisempi ja ammattimaisempi lopputulos. Vitsit, että mä t-y-k-k-ä-ä-n tästä!
Pientä hienosäätöä täytyy vielä tehdä mm. kuvien koon suurentamiseen sekä täytyy ottaa yhteyttä IT-osastolle, nimittäin onnistuin jollain ihmeellä poistamaan Indiedaysin ylöosat… Noh, kyllä se tästä pikkuhiljaa. Tällainen pienikin muutos teki mut niin innokkaaksi, että hyvä kun pysyin paikoillani. Vaikka bloggaaminen on aina kivaa niin nyt on entistä vauhdikkaampi draivi päällä.

blogin uusi ulkoasu.bmp

Ajattelin kertoa pari hyödyllistä step by step-vinkkiä. Eli blogin yläreunaan saapui main menu, josta löytyy blogin tärkeimpiä juttuja.
ABOUT ME-kohdasta saat lisätietoa blogin kirjoittajasta eli siellä on kerrottu, että kuka mä oon. Sen alapuolelta löytyy Contact-kohta, josta saat kopioitua yhteydenottoa varten mun sähköpostiosoitteen.
CATEGORIES-kohdasta löytyy kaikki blogin pääalueet. Näitä klikkaamalla löydät kaikki postaukset, joissa aihealue esiintyy.

FOLLOW-painikkeesta pääset kätevästi seuraamaan mun blogia Bloglovinin tai Blogkeenin kautta.
SOCIAL MEDIA-kohdasta löytyy suorat linkit mun Instagramiin, blogin Facebookkiin, Wehearttiin, Pinterestiin jne. Katsotaan, jos lisäisin sinne hetken päästä enemmän kohtia.
OUTFITS-kohta on viimeinen ja sitä klikkaamalla saat kaikki blogini asukuvat näkyviin uusimmasta vanhempaan.

new layout blog

Bloggerin kautta seuraaville löytyy edelleen tuttu sivupalkki blogin reunasta. Sen alapuolelle ilmestyi myös Follow by email-kohta, eli jos et halua luoda mitään tilejä niin ilmoitukset uusista kirjoituksista saa nyt näppärästi suoraan spostiin.
follow me.bmp 
Postauksien loppuun tuli ehkä kaikista radikaaleimmat päivitykset. Sinne ilmestyi nimittäin jakonapit! Eli jos joku mun postaus on mielenkiintoinen tai haluat kaverisi lukevan mun kirjoituksen niin pystyt jakamaan sitä eri somekanavissa.

furry jacket outfit1

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä uudesta lookista? Ja jos teille tulee jotain huomautettavaa tai ongelmia niin kertokaa niistä myös.

58 Responses to “New layout update”

 1. Avatar Jenni R sanoo:

  Tää on tosi kiva! Varmaankin siksi ku tosi samantyyppinen ku mulla ;) Toi "you might also like" täytys kyllä munkin lisätä, niin on helpompi selailla postauksia! :)

  http://www.kenkafriikki.com

 2. Avatar Pinja Fin sanoo:

  Voi vitsit kivalta näyttää! Puhelin versiossa ei kuitenkaan ainakaan LGn G3 puhelimella ja chromella onnistunut.. Itsekin värkkäsin oman ulkoasun syksyllä ja poistin indiedays palkit, kyllähän hävetti hah :-D intoa bloggailuun<3

  http://pinjafin.com/

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos Jenni :) Niinkö? Mun täytyykin mennä heti mielenkiinnolla katsomaan sun oma ;-) Tuo on kyllä kätevä, toivotaan siitä olevan monelle hyötyä!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :) Eikö? Mikähän siinä on, kun sitten taas iPhonella näkyy normaalisti. Täytyy yrittää selvittää, että mistä tuo johtuu. Hahah eikä :D En sitten onneksi ole ainoa, joka niiden kanssa onnistuu säätämään. Kiitos paljon Pinja ja samoin sulle <3

 5. Avatar mansi sanoo:

  Nuo jakonapit on tosi jees!! Niitä ainakin itse olen kaivannut monien blogeissa. Jos haluaa tallentaa esim kivan asukuvan pinterestiin, niin se ei aina kaikkien blogeista onnistu.

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  kivan näköinen tämä uudistus, kommenttiboxia etsiessä tosin meni pieni tovi, mutta löytyi sekin lopulta… Aiheesta toiseen, tahtoisin kysyä sulta, että ootko koskaan ollut missään leikkauksessa, jos oot niin voitko kertoa siitä hieman. Itse olin muutama päivä sitten pienessä kolarissa jossa selkä meni pahaan virheasentoon, joten pitää nyt leikata…. kokemuksia olisi kiva kuulla (myös muut kommentoijat saavat vastata)… mutta sulla saija on kyllä tosi upea blogi, tätä jaksaa lukea ja täältä saa piristystä aina!:)

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  voisitko muokata kommenttiboxin asetukset suomeksi, niin että myös tällaiset lahopäisetkin, jotka eivät kielistä mitään ymmärrä voisivat kommentoida vaivatta? kiitos. :))

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei toimi mobiilissa!!! Toivottavasti ei jää pysyväks… Eikö tälle blogille oo enää mobiiliversiota!? En tykkää! :( Ei tätä jaksa enää lukea kun on niin epäselvä ulkoasu… :(

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Hienoa, että sä oot tuota mieltä :) Munkin mielestä nuo jakojutut on tarpeellisia! Moni haluaa juuri tallentaa asukuvia tai muita itselle tärkeitä juttuja :-)

 10. Avatar Ansku k sanoo:

  Eilen ja tänään aamulla tämä ei toiminyt mobiiliversiona, mutta nyt toimii!:))
  Ja tykkään tästä uudesta ulkoasusta ja hyvä postaus♥

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole jäämässä näin pysyvästi vaan asia on selvityksessä :/ En ymmärrä, että mikä siinä on aina, kun mobiilisovellus takkuaa… Mutta asia toivottavasti korjaantuu mahdollisimman pian :)!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Toimiiko? Jee! Toivottavasti myös muillakin :) Ihana kuulla hyvää palautetta tästä! Ja kiitos paljon Ansku ♥

 13. Avatar Emilia sanoo:

  Oii vitsit!! Näyttää kyllä todella hyvältä!!<3

 14. Avatar Tiia sanoo:

  Uusi ulkoasu on tosi kiva! Ihanan selkeä ja yksinkertaisen kaunis, niinkuin aina :) Mulla on muuten näkynyt sun uusi banneri aina vain puoliksi? Ehkä ongelma on jotenkin chromessa.

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olis musta super kiva jos tuolla outfit-sivulla olis jokaisesta asusta yks kuva vähän niinkun kollaasina ja sit aina kuvaa klikkaamalla pääsis postaukseen:) Silleen olis vähän helpompi nähdä yleiskatsaus sun tyylistä ja löytää inspistä!

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei, tykkään enemmän isommista kuvista joita sulla oli ennen kun näistä pienistä :P

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse selaan tabletilla ja teksti jatkuu yli kuvien vasemmalle eli joutuu aina siirtelemään että näkee tekstin… Mutta muuten mukava ulkoasu :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oijoi tää ulkoasu todellakin piristi ja on kyl aivan upee! Pidä tää♥

 19. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Tosi kivan näköinen ulkoasu ;) Vähän uutta ilmettä blogiin ♡

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näyttää kuvien perusteella tosi kivalta, mutta puhelimella (ainakaan iPhonella) ei näy nuo uudet jutut ja fontit jne :(

 21. Mulla ei toiminut eilen mobiiliversiossa,mutta nyt toimii. Mä niin tykkään♥ tämä ulkoasu on ihan täydellisen super♥

 22. Avatar Jenna sanoo:

  Tykkään tästä ulkoasusta paljon, hieno! :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Superia kuulla tällaista palautetta!! Kiitos Emilia :)<3

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset :) Onko? Mitä ihmettä :o Onpas jännä… Luetko puhelimella vai koneella? Täytyy selvittää tämäkin – hyvä, että kerroit (:

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä idea!! Tuollainen voisi olla mielenkiintoinen :) Jos vaan se on mahdollista toteuttaa niin ehdottomasti. Kiitos vinkistä, pidetään peukut pystyssä sen toteuttamisen kanssa :')

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Mun täytyy kokeilla säätää kuvat isommaksi niin, että teksti olisi yhtä leveällä. Kiitos, kun kerroit ja mukavaa, että tykkäät :))

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos =) Hyvä juttu! Mua piristää kans näin hyvä palaute, joka ulkoasusta on saatu ♥

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset sulle :-) Ihana kuulla! Mä oon kans niin innoissani ja uudistus toi mukanaan paljon raikkautta <3

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ilmeisesti mobiiliversiossa ei näy nämä erikoisemmat fontit, mutta muuten pitäisi toimia normaalisti :)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa :) Kiitos palautteesta! Oon itsekin tosi tyytyväinen tähän. Vaihtelu virkistää aina ♥:)

 31. Avatar Tiia sanoo:

  Puhelimella näkyy ihan normaalisti kun käytän safaria, mutta koneella chromella näkyy vain puolet. On kyllä outoa!

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä piristää kuulla tällaista! Jättimäiset kiitokset :')

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kuvien kokoon on tulossa muutoksia. Koko on nyt sama kuin ennen, mutta suurenee vielä ;-)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Juuri tällainen palaute auttaa mua paljon :> Kehitysideat on aina tervetulleita! Mä muokkasin boksin. Toivottavasti nyt on helpompi kommentoida :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon :) Huh hyvä, että löytyi. Oon ollut kitarisaleikkauksessa pienenä. En missään muussa. Nukutuksen muistan edelleen kuin eilisen, koska jännitin sitä :/ Kaikki meni kuitenkin hyvin! Ainoa vinkki mikä mulla on niin ei kannata jännittää ja ota joku läheinen ainakin saattelemaan leikkaukseen. Toivotaan, että muilla on vinkkejä ja kokemuksia enemmän. Kiitos ihanista sanoista, vitsit miten hyvälle tuulelle tällaisia lukiessa tulee :')

 36. Avatar Saijis sanoo:

  On kyllä tosi outoa… Mä yritän selvittää, että miksi se tekee Chromella noin :/

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei vitsi mikä kiva piristys! ❤️ Mutta mulla on pakko sanoa jotai vaikka tiedän että ootte puhuneet.. Mun mielestä on tosi outoa että teillä on sama maku siinäkin suhteessa, MISTÄ otatte kuvan. Tää eräs henkilö lisäsi samanlaisen kuvan joulujutuista mutta vaan eri kauppakeskuksessa :/

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  kiitos paljon saija tämä auttoi paljon! sun blogi piristää ja on mukava kommentoida omia mietteitään tänne… ♥

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  sun blogin uusi muutos näyttää tosi kivalta! tykkään. ainoa mistä en niinkään tykkää on tuo sun blogin instagram-palkki blogissa, sen kuvat näkyvät koneella ollessa sumeina, eikä niistä juurikaan saa selvää, mutta kun kuvat avaa niin näkyvät ihan selkeinä… mistä mahtaa johtua? muuten on tämä uudistus täysin tervetullut!:)

 40. Avatar ibiiba sanoo:

  Joo sonylla kans sama ongelma, ylhäällä ei ole mitään valikkoja.. Mutta vaikuttaa kyllä ihan toimivalta uudistukselta!

 41. Avatar Jenny sanoo:

  Eksyin tänne sun blogiin vasta vähän aikaa sitten, mutta täytyy sanoa että oon tykästynyt tähän ihan kympillä!! tää uus ulkoasu on myöskin tosi kiva :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvältä näyttää! Mutta mun makuun banneri on hieman liian levoton. Tykkään semmoisista seesteisistä ja selkeistä bannereista, mutta kunhan itse tykkäät niin sehän on pääasia :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Jeii kiitos ♥ Puhutkohan nyt siitä samasta aiheesta, josta sain aikaisemminkin kommentteja? Eli tämä matkimisjuttu. En ole tuollaista kuvaa nimittäin itse huomannut missään :o

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Wau kiitos paljon Anonyymi :) Mitäs ihmettä? Mulla ne nimittäin näkyy juuri tarkkoina :o Mä oon muutenkin miettinyt, että laittaisinko siihen sellaisen liikkuvan esityksen. Kiitos, kun kerroit tämän. Mä kokeilen tehdä siihen heti muutoksia :)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ilmeisesti uusi ulkoasu ei toimi mobiilissa tai valikoita ei voida näyttää. Mutta koneella ollessa ne löytyy tuolta ylhtäältä! Kiitos sulle paljon :')

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana!! Kyllä tuli hyvä mieli, kun luin tämän :) Kiitos ja tervetuloa mukaan seurailemaan. Hyvä juttu, että uusi ulkoasu on mieluinen <3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Oliko tämän tarkoitus mennä arvonta-postauksiin? :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia =) Harmi, että banneri ei miellytä sua… Mä taas tykkään tosi paljon! Mutta kuten sanoit niin se on pääasia. On kuitenkin hyvä ottaa myös lukijoiden mielipiteet huomioon, joten kiitos omastasi :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Hienoa :) Kiitos paljon itsellesi! Niin mukava kuulla, että tykkäät kommentoida. Ne ilahduttaa mua aina niin paljon ♥

 50. Avatar Mirror sanoo:

  Tää näyttää tosi kivalta ja jotenkin ammattimaiselta! Pari miinusta multa löytyy, nimittäin tota uuden postauksen alun ja vanhan postauksen lopun rajaa voisi vielä jotenkin selkeyttää, esimerkiksi suurentamalla otsikkoa? Nyt meinaa aina mennä ohi siitä että mistä pitäisi aloittaa lukeminen.

  Toinen ehdottomasti iso miinus on kyllä se, että Bloggerin kautta seuratessa ja postausta klikatessa päätyy ainoastaan etusivulle eikä postaukseen itsessään. Toki itsensä voi klikata tuosta sivupalkista oikeaan postaukseen, mutta jotenkin hirveän helppoa että bloggerin etusivua selatessa sai vain klikkailla kaikki uudet postaukset välilehdiksi ja lukea niitä sieltä aina välillä.

  Mutta kokonaisuudessaan tää on tosi nätti ja freesi! Oot kyllä todella saavuttanut uuden tason sun bloggaamisessa, innolla odotan mihin suuntaan tästä kehitytään!

 51. Avatar Mirror sanoo:

  (oh, huomasinkin juuri että ilmeisesti toi blogien aukeaminen pelkästään etusivulle eikä itse siihen postaukseen mun tietokoneen ongelma, kun se tekee sitä muillekin blogeille aina vaihtelevasti. Poistetaan siis se miinus!)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon:) Hyvä pointti, tuo väli on jotenkin epäselvä. Täytyy katsoa, jos siihen saisi jotain keksittyä. Ja jos ei niin voisin kokeilla suurentaa otsikon fonttia.

  Tuo etusivulle päätyminen on tosi jännä juttu :o Mistäköhän se voisi johtua?

  Mutta kiitos paljon tästä palautteesta – juuri tällaisista on paljon hyötyä. Ja hienoa, että ajattelet noin – odotan itsekin innolla tulevaa :p

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä, että vika ei ole ainoastaan vaan mulla :) Vaikka inhottava juttu onkin! Siinä voi olla joku selainvika, että se ei avaa niitä. Toivottavasti selviää :s

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ja mun mielestä tosi harmi kun katsot läpi sormien että kaikki olisi ok.. Ei sitä itse huomaa ja en tiedä mitä hän on sulle sanonut kun juttelitte. Mutta ulkopuolisen näkökulmasta tosi sairasta kun on samanlaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kuvia ja vielä melkeen tismalleen samanlainen postaus.. Kuulostaako sinunsta muka siltä että teillä on sama maku??

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  nyt näkyy taas kuvat hyvin, kiitosta paljon! :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu! Kiitos itsellesi rakentavasta palautteesta :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  En katso asiaa läpi sormien vaan jos jotain huomatettavaa on niin ehdottomasti puutun asiaan :/ Se voi olla myös, että lukijat huomaavat asioita eri tavalla. Mä en itse osaa verrata kuvia omiini, se on jotenkin mun näkökulmasta hankalaa :s Lukijat huomaavat tällaiset jutut paremmin. Mutta kiitos sulle, mulle saa kyllä aina sanoa jos tulee jotain tällaista. Tietysti nämä auttavat myös mua, kun en aina kaikkea itse huomaa :)

Kommentoi