Joulupukille toivelistaa

Kivaa myöhäistä perjantaita En tiedä onko siellä tällä hetkellä ketään koneen ääressä, mutta huomenna aamulla viimeistään. Aloitinkin näköjään huomaamattani tuon Snapchatin aktiivisen päivittämisen ja videoiden kuvaamisen jo tänään! Kerroin siellä, että oon tosiaan lähdössä huomenna aamulla Helsinkiin. Tällä hetkellä on tavarat juuri ja juuri pakattuina, mutta vielä täytyisi tehdä vaikka mitä ennen aamun aikaista herätystä… Onneksi on sitten menomatka aikaa nukkua ja vastailla kommentteihin.

Tämän päivän aihe on kuitenkin vuorostansa jouluinen sekä paljon teiltä kyselyjä saanut lahjatoivepostaus. Eli mitä mä toivon tänä vuonna? Aloin miettimään tätä ja tajusin, että mun ostoslista (edit: haavelista) on melkein typötyhjä. Tässä näkyy kuitenkin muutamia voisin ottaa mielelläni-juttuja. Toki mitä vanhemmaksi sitä tulee niin sitä vähemmän niitä lahjoja jouluna ajattelee. Tärkeintä on se tunnelma ja yhteinen aika perheen kanssa. Mun viime vuoden lahjatoiveet näytti tältä ja tämän vuoden tältä:
Dear Santa

1. Layla-kuulokkeet – Näistä oon puhunut täällä aikaisemminkin ja edelleen ne kiikkuu mun ostoslistalla. Kuulokkeet ovat arvokkaat, mutta varmasti laadukkaat. Enkä laita yhtään vastaan tuota kaunista ulkonäköä.
2. Kosmetiikkaa – Macin meikkejä ja erityisesti huulipunia. Saattaa olla, että katselen näitä jo huomenna Helsingistä. Urban Decayn NAKED Smoky-luomiväripaletti täydentäisi luomivärivarastot huippuunsa. Myös herkullinen Jimmy Choon Blossom-hajuvesi kelpaisi.
3. Astioita – Kerään Iittalan valkoista Teemaa sekä Kastehelmen kirkasta astiastoa. Ja en tietenkään voinut olla iskemättä silmiäni suloisiin kirkkaisiin purkkeihin. Noihin saisi sisälle vaikka mitä pientä kivaa!
4. Michael Korsin kello – Tästä ei päästä yli eikä ympäri. Se on pitänyt mun unelmakellon paikkaa jo kesästä asti. Aluksi ajattelin, että tälle ei olisi niin paljon käyttöä… Mutta nyt mielessä on monta asua ja tilaisuutta, jossa tämä toimisi vallan mainiosti.
5. Laukkuja – By Malene Birgerin mustavalkoinen laukku sekä LV:n Eva on listan kärkipäässä. Mä tykkään yleensä pelkistetyistä nahkalaukuista, mutta nämä on niitä harvoja kuosisia unelmia.
6. Kylpytakki – Edellinen vetelee viimeisiä ja tässäkin yksinkertaisuus miellyttää silmää. Tuollainen valkoinen toisi kivan hotellifiiliksen myös kotiin!
7. Lahjakortteja – Nämä on varmoja valintoja jokaiselle lahjan antajalle ja saajalle. 
Nyt loput kamat laukkuun ja suihkun kautta nukkumaan. Mulla on huomenna matkalla pelkkää aikaa vastailla kommentteihin ja hoidella blogijuttuja, joten olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä näistä toiveista. Eli mitäs pidätte ja kertokaa myös, että mitä teidän toivelistoilta löytyy?

60 Responses to “Joulupukille toivelistaa”

 1. Avatar Erin Linnea sanoo:

  Multa löytyy noi layla kuulokkeet ja wau, on kyllä ihan superit! Mahtava äänenlaatu eikä painakorvaa yhtään. Blogissani on tarkempi esittely kuulokkeistani joten jos kiinnostaa nii kurkkaa se täältä http://erinlinnea.blogspot.fi/2015/10/frends-headphones.html?m=1

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ollaan täällä vielä hereillä :D
  Nuo Layla-kuulokkeet olisivat oikea unelma!♥ niin ihanat. Inspriroiduin sun Daniel Wellingtonin kello postauksesta paljon ja rupesin katselemaan niitä. Nyt melkeinpä ensisijainen toiveeni on juuri DW n kello!
  Myös Lauren Conradin style kirja on toivelistalla, ja eiköhän sinne vielä jotai lisää tupsahda. :)
  Ihana, inspiroiva blogi♥

 3. Avatar Aada sanoo:

  Oli kiva nähdä mitä sä toivot koska itselläni on sellainen joulu että aina kun joku kysyy mitä haluan sanon "en tiiä" :-D mulla ei vaan löydy toivottavaa! Mutta oli kyllä kiva postaus! Varmaan joka postaukseen kommentoin "kiva postaus" mutta kaikki vaan on niin kivoja :-)!!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tästä! Auttaa mua super paljon :) Oon nimittäin miettinyt niiden hankkimista kauan, mutta sitten aina kuitenkin jättänyt ostamatta… Sun postus sai mut selvästi kiinnostumaan niistä entistä enemmän :p

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva :D Älä muuta sano ♥ Tuollaisia pitäisi mielellään korvilla! Voi kuinka mukava kuulla, että sä oot kiinnostunut kans Daniel Wellingtonin kelloista. Sellainen onkin huippu lahjatoive! Mulla on kans Laurenin kaikki kirjat ja ne on mielenkiintoista luettavaa. Mä pidän peukut pystyssä, että lahjatoiveet toteutuu. Kiitos paljon Anonyymi tästä :) ♥

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että musta oli apua :) Se on toisaalta hyvä, että ei ole mitään isoa listaa… Mutta taas hankalaa, jos sukulaiset kysyy mitä toivot ja ei ole mitään niin lahjojen ostaminen tulee vaikeaksi :s Ei kuule haittaa yhtään vaan päinvastoin jokainen kommentti ilahduttaa mua. Mun mielestä on kiva pitää teidän kanssa yhteyttä täällä kommenttiboksissa. Kiitos Aada :-)

 7. Ihana postaus!♥Sun blogi on ihan super ja mun lemppari blogi♥

 8. Avatar Inkeri Kuosa sanoo:

  Kiva postaus! Joulupostaukset on ihan parhaita!♥

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon! Kyllä alkoi aamu hyvin, kun näki täällä näin mieltä lämmittävän palautteen :) Tällaiset tsemppaa niin paljon <3

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana nähdä, että tykkäsit =) Oon täysin samaa mieltä! Joulu kestää niin hetken, että on kiva nauttia siitä tällaisten erilaisten postausten kautta! Kiitos sulle…<3

 11. Avatar Helmi sanoo:

  Ihana postaus!!<3

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  millä sä oot tehnyt tän collagen ? :-)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos hurjasti! Ootte kirjoitellut niin kivoja kommentteja :)<3

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihania lahjatoiveita! Itse toivon läppäriä (tai no, toivoin nimittäin sain sen jo :D) ja paria kirjaa. Nää joulupostaukset on ihan parhaita! ♥

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Voisin mielelläni kotiuttaa vaikka kaikki sun toivomat lahjat! :) Omalta listalta löytyy tänä vuonna muun muassa Aino Aallon kirkkaita laseja, Marc by Marc Jacobsin iPad-kotelo ja uusi mikroaaltouuni! :D Mulla on nyt sellanen vaihe et ennemmin käytän rahaa tai toivon kotiin liittyviä asioita, täällä kun kuitenkin tulee oltua aika paljon :)

  Ja hei pakko kysyä, mistä sun ihana sängynpääty on? Oon ikuisuuden etsinyt meille sopivaa päätyä ja ne on aina liian massiivisia, mut toi sun on ihanan siro :)

 16. Avatar Annn sanoo:

  Täällä ei ole toiveita mietitty vielä yhtään :D Mitäs Helsingissä? :)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ethän addaa takas jos lisään sut snäpissä?

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Näistä on kyllä suurin osa onneksi myös tarpeellisia. Oi kuulostaa hyvältä ja onnea uuden läppärin johdosta! Sä sait mieluisan lahjan :) Huippua, että tykkäät – näitä on tulossa paljon lisää <3

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  "Aloin miettimään tätä ja tajusin, että mun ostoslista on melkein typötyhjä." Ei mun mielestä, tuossa on järkyttävän raha määrän edestä tavaroita… Itse olen yhdeksäntoista ja toivon kolmea lahjaa, vielä hyödyllisiä.. Harmittaa, kun olen melkeimpä blogisi alkuajoista aloittanut lukemaan blogiasi ja nykyään kaikki pitää vaan olla kallista merkkitavaraa… Ei enää löydy mitään halpaa. Joululahjaidea postauksessa olisi kiva, että edes joku lahja olisi edullinen, mihin oikeasti olisi varaa..en usko, että moni ostaisi heti kaverillensa Daniel Wellington kellon..

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Mut sehän on toisaalta hyvä juttu :) Ja kyllähän niitä ehtii jouluun mennessä kertymään! Helsingissä on tiedossa muutama blogijuttu, hotellissa yöpyminen, shoppailua tai pääsääntöisesti joululahjojen ostamista (:

 21. Avatar Saijis sanoo:

  En addaa eli voit lisätä huoletta :)

 22. Avatar Annn sanoo:

  Kuulostaa hyvältä, tervetuloa Hkiin :) Tänään saadaan ehkä tääl etelässäkin lunta, hopeso.

 23. Avatar Anni sanoo:

  Tosi kivoja toiveita! Varsinkin toi kylpytakki:)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Tässä postauksessa olevia juttuja ei ole mun ostoslistalla vaan paremminkin haavelistalla. En tule saamaan näitä kaikkia eikä tarvitsekaan vaan unelmoida mun mielestä saa aina. Oon kertonut, että kuvassa olevat laukut lukeutuu mun unelmalaukkuihin, joten oli luonnollista laittaa ne myös tähän :) Se, että ensimmäinen lahjavinkki oli hieman arvokkaampi ei tarkoita sitä, että kaikki tulisi olemaan. Oon postauksen kommenteissa parikin kertaa kertonut, että vinkkejä on tulossa myös mm. itse tehdystä lahjasta. Ikävä kuulla, että susta tuntuu siltä :/ Oon tehnyt vasta yhden vinkkipostauksen, joten ei kannata tuomita heti. On tulossa eri hintaisia, eri kategorioista, eri ihmisille. Yllättävän moni on ollut mielissään DW:n alennuskoodista ja kertonut toivovansa sitä tai ostavansa sillä lahjan hieman edullisemmin. Jokainen ostaa erilaisia ja eri hintaisia lahjoja, jonka vuoksi vinkkipostauksien sarjassa on otettu kaikki huomioon. Kiitos sulle mielipiteestä ja otan tämän varmasti huomioon loppuja vinkkejä suunnitellessa :)

 25. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihana toiveita sulla ja tolle ylemmälle anolle niin saahan Saija toivoa mitä haluaa, mutta eriasia mitä se saa:)
  Ja mä en oo vielå keksinyt kaikkea mitä haluan joulahjaksi, mutta ainakin kirjoja,pörrösukkia,kuulokkeet,karkkia,hajuvesen yms.

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Anni :) Se olisi mieluinen ja tosi käytännöllinen lahja! Luksusta arkeen :>

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Voi se olisi kiva! Täällä matkan varrella on hyvin jo lunta, mutta vähenee sinne päin tullessa… Pidetään peukut pystyssä, että saapuisi sinnekin :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Ansku :) Niinpä! En tuu saamaan kaikkea, mutta unelmia täytyy mun mielestä olla aina. Sulla on ihania toiveita ja tuosta tulikin mieleen, että voisin omaan listaan lisää jonkun hyvän kirjan. Jotain jännitystä olisi kiva lukea pimeintä iltoina :')

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Liiittyykö blogireissu uuden victoria secretin avajaisiin?:p kenen kanssa oot matkassa?:))

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Suosittelen lukemaan muutaman arvostelun noista kuulokkeista, ovat hintalaatusuhteeltaan lähes arvottomat… Itse harkitsin samoja kuulokkeita kun ovat niin kauniit, mutta hintaan nähden ne kuullostivat kokeilemalla ihan hirveiltä :(

 31. Avatar Tiia sanoo:

  Ihania juttuja! Voisin ottaa näistä ilomielin jokaisen <3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse myös silmäni hieman pyörähtivät tätä postausta lukiessa. Mihin on kadonnut joulun oikea merkitys ja milloin tavarasta on tullut näin tärkeää? Olet Saija ihanan oloinen ihminen, mutta minua harmittaa lukijana se, miten materialistiseksi blogisi on mennyt.. :/

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun lahjatoivelistalta löytyy jo tässä vaiheessa kaikkia kivoja kosmetiikkajuttuja, yöpuku, minions-dvd ja sellainen elektroninen kasvoharja. Sunkin toiveet näyttää aika unelmajutuilta, mäkin oon ihan hullaantunu macin huulipuniin :)
  – Aliisa

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo hämää kun saijis itse kirjoittaa ostoslista eikä haavelista, niin kyllä se mullakin särähti korviin! :D

 35. Mä oon kans vähän kolmen vaiheilla ns. oman joululahjan suhteen tänä vuonna. Mulla ois vaihtoehtona ruusukultaiset Taylor-kuulokkeet (eli ne isommat noista), sitten Lexingtionin/Gantin kylpytakki (riippuu kummalta löydän kivemman värin) tai sitten Ted Bakerin nahkainen laukku, joka muistuttaa malliltaan esim. sitä sun Korsin sini-valkoista. Vaikeita päätöksiä on edessä! :D Minkä sä ottaisit?

 36. Avatar Jonna sanoo:

  Tää on aina hankala miettiä, tavallaan kun ei enää tosiaan tarvitse mitään. Tai jos tarvitsee, niin järkilahjat ei koskaan taida olla naisten mieleen, enenmmänki jotain hömpötystä.

  Omassa toivelistassani voisi olla vaikkapa hieronta, just joku ted bakerin meikkilaukku, se ihana lompakko multa löytyykin! <3 sitten voisin kotiuttaa jotaki ihania sisustusjuttuja, varsinkin ruusukulta/pronssi värissä.. Parasta on kuitenkin rehellisesti ollut lahjojen ostaminen muille, varsinkin kun tulee se fiilis että tästä se varmasti tykkää! :)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kenen kans oot reissussa? Tatun ;)

 38. Tossa listassa on paljonkin sellaisia juttuja mitä itekin vastaanottaisin enemmän kuin mielelläni<3

 39. Avatar Anniina sanoo:

  Päivittelin justiinsa blogiin lahjalistaa, ja multa löytyy myös kello, tosin DW:n kello… ;) Astiatoita multa puuttuu vaikka millä mitalla, joten niitä oli myös munkin listoilla! Kuulostaa kyllä kivalta toi sun listas, ja toivottavasti pukin konttiin eksyy tuolta jotain! :)
  http://anskisss.blogspot.fi/

 40. Avatar Emilia sanoo:

  Oii ihanaa että toteutit tämmösen :)<3 aivan ihania lahjatoiveita!! Voisin kyllä haluta näistä jokaisen itselle <3

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus♥ Minä toivon joululahjaksi: mukeja,laukkuja,lahjakortteja,puhelimen kuoret,suklaata,kynsilakkoja ja shampoosetin

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Ei liittynyt, vaikka myös siellä oli myös pakko käydä :p Kivaa, kun saatiin se lähemmäksi! Olin kaverin kanssa :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Ou nou :( En ole lukenut yhtään vielä arvosteluja, mutta täytyy kyllä. Itsekin hieman yllätyin noin korkeasta hinnasta! Ne on tosi kauniit, mutta haluan olla varma niiden olevan myös sen laatuiset :s

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että säkin pidät näistä :) Sama täällä! Haaveilla saa aina <3

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sä oot saanut listalle vaikka mitä kivaa :) Houkuttelisi kans testaamaan tuollaista elektronista kasvoharjaa. Sellainen olisi aika luksus! Macin huulipunat on laadultaan tosi hyviä ja heidän värivalikoima on ihanan monipuolinen :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ne isommat kuulokkeet on myös kivat :) Vau sun ideat on kaikki ihanan kuuloisia! Mä kiinnitin eniten huomiota Ted Bakerin laukkuun – se voisi olla paras noista kolmesta. Kaikki on kuitenkin käytännöllisiä. Mä ottaisin sen :p

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli hyvin sanottu :) Tuo on aivan totta! Voi vitsit hieronta olisi kyllä mieluinen lahja ihan koska vaan. Ted Bakerin meikkilaukut on kätevän kokoisia ja ulkonäkö miellyttää myös mun silmää. Niinpä, lahjojen antaminen on parasta ja varsinkin silloin, kun näkee lahjan saajan olevan iloinen :')

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Meillä on sitten samanlainen maku :) Nuo on kyllä kaikki kivoja ja vieläpä käytännöllisiä juttuja..<3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Täytyykin käydä kurkkaamassa sun lahjalista! DW:n kello on myös hyvä vaihtoehto ;-) Astiat on aina tarpeellisia ja niitä ilman, kun ei pärjää. Kiva nähdä sun pitävän mun listasta. Kylpytakki olisi ehkä kaikista tarpeellisin ja mieluisin lahja :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  En olekaan vielä tuollaisia Air Maxeja nähnyt! Mutta näyttää siltä, että ovat varmasti mukavat jalassa ja ulkonäkökään ei ole hassumpi :')

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Mielelläni :) Tällaista postausta toivotaan joka vuosi ja onhan tätä kiva toteuttaa! Hihi meidän maut menee aina yhteen <3 :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Sun toiveet kuulostaa hyvältä! Lahjakortit on kyllä hyviä lahjaideoita, kun jokainen saa itse vaikuttaa periaatteessa päätökseen eikä tarvitse heti tietää, että mitä haluaa :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Kieltämättä se on vähän harhaan johtava, täytyykin korjata se tekstiin järkevämmin :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Totta kai mulle on joulun oikea merkitys aina tärkeää. Odotankin jo nyt, että pääsen viettämään sitä läheisteni kanssa <3 Se on jännä, kun oon vähentänyt shoppailua ja sen myötä myös ostospostaukset on vähentynyt. Toki voi olla, että kun oon lisännyt muotijuttuja niin niissä tulee usein höpöteltyä materialistisia juttuja. Kiitos kuitenkin rakentavasta kommentista, otan tämän varmasti huomioon :)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Anonyymi :) Kuulostaa niin hyvältä! Marc by Marc Jacobsin kaikki iPad-kotelot ja läppärilaukut on niin kivannäköisiä ja tarpeellisia. Mikro on myös hyvin tarpeellinen ;-D Tuo raha on kyllä siitä hyvä, että sitä voi käyttää kuinka itse parhaaksi näkee ja koska haluaa. Sängynpääty on ostettu Maskusta ja suomalaisen Hiipakan valmistama. Eli kotimaista laatua ja malliltaan juuri sopivan siro eli sopisi varmasti myös hyvin teille :)

 56. Avatar imlacking sanoo:

  Itse hankin juuri pari juttua mitkä on ollut toiveissa. Löysin Suomalaisesta Mariela Sarkiman Hair bible -kirjan n. 15e ja laivalta mukaan lähti varrellinen Tangle teezer -harja.

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Mut sehän on kiva, että hankit itse ne mitkä on ollut toiveissa :) Miltä kyseinen kirja vaikuttaa? Oon meinannut kans joskus ostaa sen. Tangle Teezer-harjat on kyllä laivalla edullisia :p

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millä ohjelmalla sä teet tälläiset postaukset? Kun eikö sinulla ole macbook? :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on mulla Macbook! Ja teen nämä postaukset Polyvore.com nimisellä sivustolla :')

Kommentoi